Starity

Sean Bean

101 oldal 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88
Lezárt téma, már nem lehet hozzászólni Nem indíthatsz új témát!
2011. április 14. 08:12 #1641
- törölt felhasználó -    
Idézet (Grace Benning @ 2011.04.14. 08:08)
Igen, mert legutoljára akkor készült hasonlóan nagyszabású fantasy produkció. A fantasy általában kis költségvetésű és gagyi, már ha filmre viszik. A GyU volt az első, ami valóban igényes volt, és igazán nagy vihart kavart. Ráadásul egy olyan eposzból készítették, amit a világon rajongók ezrei imádtak/imádnak, köztük én is. Hatalmas volt az elvárás és a készítők eszerint dolgoztak. A GoT-nál ugyanez van, bár ez tévésorozat lesz, mégis nagyon igényes és nagyszabású. Mivel mind a kettőt olvastam, így tudom mondani, hogy semmi hasonlóság nincs a két történet között. Az égvilágon semmi. Tolkien világa gyermekibb, tisztább. A GoT meg inkább felnőtteknek való, sőt, csak felnőtteknek való.  biggrin.gif

Nem akartam ezt írni, de olvastam, hogy GYU csak 'felnőttes játékokal' biggrin.gif
2011. április 14. 08:21 #1642
Ellie Andrews
Ellie Andrews
*homo sensorium*

StátuszAmor vincit omnia.
  Csoport: Moderátor
Hozzászólás: 6949
Csatolások: 3307
Azonosító: 133484
Idézet (kateblock @ 2011.04.14. 08:12)
Nem akartam ezt írni, de olvastam, hogy GYU csak 'felnőttes játékokal'  biggrin.gif

Hát, szerintem nem. A GyU tényleg egy tündérmese, hobbitok, tündék, törpök, orkok, meg nem testesülő, de folyton figyelő gonosz. Ezek mind egy tündérmese ismérvei. A történet igazi hősei persze nem szokványosak, de mindenképpen szerethetők, hiszen végül megmentik a világot. Ott egy központi gonosz van és ha az elszabadul, a világ romlásba borul.
A GoT igazi emberi történet. Emberek a főhősei, bár van pár fantasy lény benne, ezek az első könyvben egyáltalán nem tűnnek fontosnak, a másodikban pedig csak árnyalják, hogy később hangsúlyos szerepet kapnak. A konfliktus emberek közt történik. A hatalomért harcolnak bármilyen eszközzel, amivel az emberek harcolnak: árulással, megvesztegetéssel, szexualitással, megfélemlítéssel.
Szóval tényleg nem hasonlítanak. A projekt maga hasonlít, az, ahogyan megoldották, felépítették a filmeket, de ennyi.
1 felhasználónak tetszik: kateblock
2011. április 14. 08:46 #1643
- törölt felhasználó -    
Idézet (Grace Benning @ 2011.04.14. 08:21)
Hát, szerintem nem. A GyU tényleg egy tündérmese, hobbitok, tündék, törpök, orkok, meg nem testesülő, de folyton figyelő gonosz. Ezek mind egy tündérmese ismérvei. A történet igazi hősei persze nem szokványosak, de mindenképpen szerethetők, hiszen végül megmentik a világot. Ott egy központi gonosz van és ha az elszabadul, a világ romlásba borul. 
A GoT igazi emberi történet. Emberek a főhősei, bár van pár fantasy lény benne, ezek az első könyvben egyáltalán nem tűnnek fontosnak, a másodikban pedig csak árnyalják, hogy később hangsúlyos szerepet kapnak. A konfliktus emberek közt történik. A hatalomért harcolnak bármilyen eszközzel, amivel az emberek harcolnak: árulással, megvesztegetéssel, szexualitással, megfélemlítéssel. 
Szóval tényleg nem hasonlítanak. A projekt maga hasonlít, az, ahogyan megoldották, felépítették a filmeket, de ennyi.

Sean szereti magát visszanézni a filmeken?
2011. április 14. 08:54 #1644
Ellie Andrews
Ellie Andrews
*homo sensorium*

Idézet (kateblock @ 2011.04.14. 08:46)
Sean szereti magát visszanézni a filmeken?

Nem tudom. A saját filmjei premierjén általában ott van, tehát olyankor magát is látja a vásznon, nem csak a többieket. Szerintem se nem szereti, se nem utálja. Az is lehet, hogy tanul belőle, hogy legközelebb mit hogyan csináljon. (Én speciel utáltam visszanézni magam, úgyhogy bármit csináltunk is, én igyekeztem nem nagyon elöl szerepelni. biggrin.gif A filmünkben is volt két mondatom, oszt jó van. rohog.gif )
Egyszer mesélte, hogy Evie-vel megnézték a GyU-t, de ennyi. Nem hiszem, hogy különösebb örömet okozna neki, de nem is borzong tőle. Mivel magabiztos és tudja, hogy mire képes, nem hiszem, hogy nagy meglepetés éri, mikor viszontlátja magát egy filmben.
2011. április 14. 10:26 #1645
- törölt felhasználó -    
Idézet (Grace Benning @ 2011.04.14. 08:54)
Nem tudom. A saját filmjei premierjén általában ott van, tehát olyankor magát is látja a vásznon, nem csak a többieket. Szerintem se nem szereti, se nem utálja. Az is lehet, hogy tanul belőle, hogy legközelebb mit hogyan csináljon. (Én speciel utáltam visszanézni magam, úgyhogy bármit csináltunk is, én igyekeztem nem nagyon elöl szerepelni.  biggrin.gif A filmünkben is volt két mondatom, oszt jó van.  rohog.gif )
Egyszer mesélte, hogy Evie-vel megnézték a GyU-t, de ennyi. Nem hiszem, hogy különösebb örömet okozna neki, de nem is borzong tőle. Mivel magabiztos és tudja, hogy mire képes, nem hiszem, hogy nagy meglepetés éri, mikor viszontlátja magát egy filmben.

Magabiztos? Ezt jó tudni, pedig néha olyan elveszettnek tűnik nekem, amolyan elveszettnek és kevésbé magabiztosnak, nem tudom miért de ez jó, az szép, ha valakinek van kellő önbizalma. Gyerekek szeretik apuci filmjeit? rolleyes.gif
2011. április 14. 10:43 #1646
Ellie Andrews
Ellie Andrews
*homo sensorium*

Idézet (kateblock @ 2011.04.14. 10:26)
Magabiztos? Ezt jó tudni, pedig néha olyan elveszettnek tűnik nekem, amolyan elveszettnek és kevésbé magabiztosnak, nem tudom miért de ez jó, az szép, ha valakinek van kellő önbizalma. Gyerekek szeretik apuci filmjeit?  rolleyes.gif

Igen, te már leginkább ezzel a Seannal "ismerkedtél" meg, aki egy kicsit elveszett. Túl sok minden történt vele az utóbbi években és ez meglátszik rajta. A tehetsége felől sosem volt kétsége, de gondolom a skatulyák és az igazi áttörés hiánya miatt mostanra kicsit lelombozódott. Ráadásul a magánélete sem túl sikeres, úgyhogy ne csodálkozz, ha elveszettnek látod. Sokat változott az évek alatt. Valahogy róla mindig Fodor Ákos Pálya,kép című verse jut az eszembe :

Hányszor maradtam
életben!
- ne szomorkodj,
ha fáradtnak látsz.
2011. április 14. 10:57 #1647
- törölt felhasználó -    
Idézet (Grace Benning @ 2011.04.14. 10:43)
Igen, te már leginkább ezzel a Seannal "ismerkedtél" meg, aki egy kicsit elveszett. Túl sok minden történt vele az utóbbi években és ez meglátszik rajta. A tehetsége felől sosem volt kétsége, de gondolom a skatulyák és az igazi áttörés hiánya miatt mostanra kicsit lelombozódott. Ráadásul a magánélete sem túl sikeres, úgyhogy ne csodálkozz, ha elveszettnek látod. Sokat változott az évek alatt. Valahogy róla mindig Fodor Ákos Pálya,kép című verse jut az eszembe :
Hányszor maradtam
életben!
- ne szomorkodj, 
ha fáradtnak látsz.

Ez szép versike. Büszke de sajnos kissé megtört embert látok magam előtt, de igen -ennek oka van- Szerintem Sean kitartásának és épelméjűségének köszönhető, hogy valahogyan mindig képes tovább lépni. Annyira sajnálom ezt a fazont de örömmel tölt el, hogy nem süllyed a rehabos, alkoholos sztár celebek szintjére, magában próbálja megoldani a dolgot, a média kizárásával. Amennyire ez lehetséges.
2011. április 14. 11:36 #1648
Ellie Andrews
Ellie Andrews
*homo sensorium*

Idézet (kateblock @ 2011.04.14. 10:57)
Ez szép versike. Büszke de sajnos kissé megtört embert látok magam előtt, de igen -ennek oka van- Szerintem Sean kitartásának és épelméjűségének köszönhető, hogy valahogyan mindig képes tovább lépni. Annyira sajnálom ezt a fazont de örömmel tölt el, hogy nem süllyed a rehabos, alkoholos sztár celebek szintjére, magában próbálja megoldani a dolgot, a média kizárásával. Amennyire ez lehetséges.

Ez így van. Tavaly nagyon mélyen volt, de úgy látom, hogy bizonyos szinten már túl van a nehezén. Ahogy megszabadult a 'súlytól', máris egészségesebbnek látszott. Mintha kicsit megkönnyebbült volna hirtelen. Mostanra jött ki rajta a bánat, főleg, hogy Pete is meghalt. Biztos, hogy ez is lesújtotta. Abban bízom, hogy idővel ezen is túlteszi magát, mint annyi minden máson, de aggódom, mert azelőtt sosem emlegetett olyan dolgokat, mint most. Mintha kezdene megtelni a hócipője. Erős ember, lélekben is az, nem ivászatba meg nőzésbe menekül, hanem kimegy és ültet egy fát meg dolgozik vakulásig. Mindazok ellenére, amik történtek és amiket ő is megtett, még meg van a büszkesége és fel tud állni. Ez nagyon, nagyon becsülendő és tiszteletre méltó. Persze tudom, hogy nem ő az abszolút tökély. Egy férfi, aki részegen megüti a feleségét, akármilyen is az a nő, nem tökéletes, de ő legalább tanul a hibáiból és képes változtatni. Sajnálom, hogy ehhez a változáshoz ismét el kellett válnia, de másként mostanra már erősen a süllyesztőben lenne. Ebben biztos vagyok. sad.gif
2011. április 14. 12:50 #1649
- törölt felhasználó -    
Idézet (Grace Benning @ 2011.04.14. 11:36)
Ez így van. Tavaly nagyon mélyen volt, de úgy látom, hogy bizonyos szinten már túl van a nehezén. Ahogy megszabadult a 'súlytól', máris egészségesebbnek látszott. Mintha kicsit megkönnyebbült volna hirtelen. Mostanra jött ki rajta a bánat, főleg, hogy Pete is meghalt. Biztos, hogy ez is lesújtotta. Abban bízom, hogy idővel ezen is túlteszi magát, mint annyi minden máson, de aggódom, mert azelőtt sosem emlegetett olyan dolgokat, mint most. Mintha kezdene megtelni a hócipője. Erős ember, lélekben is az, nem ivászatba meg nőzésbe menekül, hanem kimegy és ültet egy fát meg dolgozik vakulásig. Mindazok ellenére, amik történtek és amiket ő is megtett, még meg van a büszkesége és fel tud állni. Ez nagyon, nagyon becsülendő és tiszteletre méltó. Persze tudom, hogy nem ő az abszolút tökély. Egy férfi, aki részegen megüti a feleségét, akármilyen is az a nő, nem tökéletes, de ő legalább tanul a hibáiból és képes változtatni. Sajnálom, hogy ehhez a változáshoz ismét el kellett válnia, de másként mostanra már erősen a süllyesztőben lenne. Ebben biztos vagyok.  sad.gif

Nem tudhatjuk milyen volt az asszony. Nem lehet hogy önvédelem volt?
2011. április 14. 13:34 #1650
Ellie Andrews
Ellie Andrews
*homo sensorium*

Idézet (kateblock @ 2011.04.14. 12:50)
Nem tudhatjuk milyen volt az asszony. Nem lehet hogy önvédelem volt?

A pletykák szerint az asszony hisztis volt és piált, mind egy gödény. Nem tudom mi az igaz ebből, de az biztos, hogy egy közönséges, buta trampli. Ez sütött róla, már az első perctől kezdve. Biztos vagyok benne, hogy adta Sean alá a lovat. Azelőtt Seant soha nem lehetett részegnek látni, soha nem csinált botrányokat, nem ordítozott senkivel sem nyilvános helyeken és a többi. Sean egy teljesen normális, visszahúzódó, kedves, szinte félénk pasas volt. Aztán jött ez a nő és kihozta belőle az állatot. Ha nem is önvédelem volt, de biztos, hogy az a trampli kiprovokálta, hogy megüsse. Azt sem tartom kizártnak, hogy ő ütött először.
2011. április 14. 18:12 #1651
- törölt felhasználó -    
Idézet (Grace Benning @ 2011.04.14. 13:34)
A pletykák szerint az asszony hisztis volt és piált, mind egy gödény. Nem tudom mi az igaz ebből, de az biztos, hogy egy közönséges, buta trampli. Ez sütött róla, már az első perctől kezdve. Biztos vagyok benne, hogy adta Sean alá a lovat. Azelőtt Seant soha nem lehetett részegnek látni, soha nem csinált botrányokat, nem ordítozott senkivel sem nyilvános helyeken és a többi. Sean egy teljesen normális, visszahúzódó, kedves, szinte félénk pasas volt. Aztán jött ez a nő és kihozta belőle az állatot. Ha nem is önvédelem volt, de biztos, hogy az a trampli kiprovokálta, hogy megüsse. Azt sem tartom kizártnak, hogy ő ütött először.

Nekem nagyon gyanús ez a nő. Egy olyan ember, aki 'ekkora' és kertészkedik, madarakat néz és könyvet olvas nem lehet alkoholista és mint ahogyan említetted ilyen még azelőtt nem fordult elő .. A szerelem néha vak sad.gif
1 felhasználónak tetszik: Grace Benning
2011. április 15. 08:18 #1652
Ellie Andrews
Ellie Andrews
*homo sensorium*

Nos, Seannal ezúttal nem történt semmi új. Nem szeretnék több GoT-os cuccot postolni, mert úgyis ugyanazokat ismételgetik. Kérsz valamit esetleg? Képet, videót, bármit? biggrin.gif
2011. április 15. 10:20 #1653
- törölt felhasználó -    
Idézet (Grace Benning @ 2011.04.15. 08:18)
Nos, Seannal ezúttal nem történt semmi új. Nem szeretnék több GoT-os cuccot postolni, mert úgyis ugyanazokat ismételgetik. Kérsz valamit esetleg? Képet, videót, bármit?  biggrin.gif

Hogyne. Valami értelmesebb, többet mondó interjút mondjuk egy régebbi film promótálójaként vagy valami ilyesmi biggrin.gif
Thanks anyway wink.gif smileeee.gif biggrin.gif
2011. április 15. 10:33 #1654
Ellie Andrews
Ellie Andrews
*homo sensorium*

Idézet (kateblock @ 2011.04.15. 10:20)
Hogyne. Valami értelmesebb, többet mondó interjút mondjuk egy régebbi film promótálójaként vagy valami ilyesmi  biggrin.gif 
Thanks anyway  wink.gif  smileeee.gif  biggrin.gif

Hmmm..nem is tudom. Így hirtelen ezt találtam. Remélem ez tetszeni fog. rolleyes.gif
2011. április 15. 11:32 #1655
- törölt felhasználó -    
Idézet (Grace Benning @ 2011.04.15. 10:33)
Hmmm..nem is tudom. Így hirtelen ezt találtam. Remélem ez tetszeni fog.  rolleyes.gif

Ez mind szomorú, de így van, ahogyan ő mondta. Sean barátunk is látja hogy mi a helyzet az UK filmiparban és a filmről pedig, talán tetszett neki ez a script, nagyon is és nem azért mert alig van benne beszéd, hanem azért mert néha a kevesebb beszéd több és úgy látom, hogy ezt Sean is tudja.
Milyen szép is lenne még több ilyen szerep. Nálam a Far North a vezető filmje biggrin.gif bár az állatokkal való bánásmód nagyon nem tetszett az elején. Tudom én, ez az élet rendje meg minden, de ha nem muszáj, inkább áttekerem azt a részt, bevallom őszintén unsure.gif
Úgy látom itt is volt finanszírozási probléma dry.gif Most már kezd érdekelni, hogy egy ilyen filmtől, amit így is kevesebb pénzből készítenek miért vonják meg az alapot amikor szinte 'semmi pénzből' ki lehetne hozni? Értem én, profit, kijövő, bejövő adó és haszon, de nem akarom elhinni, hogy ennyi kis tartalék sincs a kasszában. A művész és sokatmondó filmeknek mindig kevés jut és nem is mindnek dry.gif dry.gif
2011. április 15. 11:51 #1656
Ellie Andrews
Ellie Andrews
*homo sensorium*

Idézet (kateblock @ 2011.04.15. 11:32)
Ez mind szomorú, de így van, ahogyan ő mondta. Sean barátunk is látja hogy mi a helyzet az UK filmiparban és a filmről pedig, talán tetszett neki ez a script, nagyon is és nem azért mert alig van benne beszéd, hanem azért mert néha a kevesebb beszéd több és úgy látom, hogy ezt Sean is tudja.
Milyen szép is lenne még több ilyen szerep. Nálam a Far North a vezető filmje  biggrin.gif bár az állatokkal való bánásmód nagyon nem tetszett az elején. Tudom én, ez az élet rendje meg minden, de ha nem muszáj, inkább áttekerem azt a részt, bevallom őszintén  unsure.gif 
Úgy látom itt is volt finanszírozási probléma  dry.gif Most már kezd érdekelni, hogy egy ilyen filmtől, amit így is kevesebb pénzből készítenek miért vonják meg az alapot amikor szinte 'semmi pénzből' ki lehetne hozni? Értem én, profit, kijövő, bejövő adó és haszon, de nem akarom elhinni, hogy ennyi kis tartalék sincs a kasszában. A művész és sokatmondó filmeknek mindig kevés jut és nem is mindnek  dry.gif  dry.gif

Látod, ő évek óta ezt szajkózza. Haza akar térni és jó brit vagy független filmeket forgatni, mint ahogy ezt tette is az elmúlt pár évben. Csakhogy a bibi az, hogy ebből nem lehet megélni. Ha igényes művész akar lenni, felkopik az álla és mehet vissza hegeszteni, mert a komoly mondanivalójú filmekre sosincs pénz. Ha véletlen van is rá és elkészülnek, sose lesz olyan bevételük, hogy abból a színész jól ellegyen. Ezért kell a Silent Hill, meg az az ABC sorozat. Tudom én miért kénytelen s*gget csinálni a szájából. Már rég nem is rá haragszom emiatt, hiszen tudom, hogy nem ő a hibás.
Egyébként nálam is a Far North vezet. Mondjuk a Black Deathnek is van egy megdöbbentő sztorija. A végén csak pislogsz, hogy: "basszus, ez mekkora!" Ha nem horrorként lenne beharangozva, hanem annak, ami, a hívők már rég a betiltásáért tüntetnének! rohog.gif
2011. április 15. 12:56 #1657
- törölt felhasználó -    
Idézet (Grace Benning @ 2011.04.15. 11:51)
Látod, ő évek óta ezt szajkózza. Haza akar térni és jó brit vagy független filmeket forgatni, mint ahogy ezt tette is az elmúlt pár évben. Csakhogy a bibi az, hogy ebből nem lehet megélni. Ha igényes művész akar lenni, felkopik az álla és mehet vissza hegeszteni, mert a komoly mondanivalójú filmekre sosincs pénz. Ha véletlen van is rá és elkészülnek, sose lesz olyan bevételük, hogy abból a színész jól ellegyen. Ezért kell a Silent Hill, meg az az ABC sorozat. Tudom én miért kénytelen s*gget csinálni a szájából. Már rég nem is rá haragszom emiatt, hiszen tudom, hogy nem ő a hibás. 
Egyébként nálam is a Far North vezet. Mondjuk a Black Deathnek is van egy megdöbbentő sztorija. A végén csak pislogsz, hogy: "basszus, ez mekkora!" Ha nem horrorként lenne beharangozva, hanem annak, ami, a hívők már rég a betiltásáért tüntetnének!  rohog.gif

Speaking of finanszírozási problémák .. A Magnificent 11-ről még mindig nem tudunk semmit sad.gif
Mi az a D-Day to Berlin? Nem találom sehol sem sad.gif Nem is tudtam, hogy barátunk is volt az Almost Famous műsorában w00t.gif
2011. április 15. 13:01 #1658
Ellie Andrews
Ellie Andrews
*homo sensorium*

Idézet (kateblock @ 2011.04.15. 12:56)

Mi az a D-Day to Berlin? Nem találom sehol sem sad.gif Nem is tudtam, hogy barátunk is volt az Almost Famous műsorában  w00t.gif

Innen le tudod szedni. Voicework. Dokumentumfilm. thumbsup.gif
Almost Famous? blink.gif
2011. április 15. 13:06 #1659
- törölt felhasználó -    
Idézet (Grace Benning @ 2011.04.15. 13:01)
Innen le tudod szedni. Voicework. Dokumentumfilm.  thumbsup.gif 
Almost Famous?  blink.gif

meghajolo.gif meghajolo.gif
Az Almost Famous azt hiszem több mint 10 évig futott az UK-ban, nagyon fiatal színészek szerepeltek benne. A DT-s epizódban ő 18 volt, égen és földön keressük a Gary Oldmanes részt is de nem találjuk sehol. sad.gif Talán fiatal Sean is szerepelt benne? w00t.gif De az imdb lapjára az van írva, hogy documentary .. unsure.gif
2011. április 15. 13:11 #1660
Ellie Andrews
Ellie Andrews
*homo sensorium*

Idézet (kateblock @ 2011.04.15. 13:06)
meghajolo.gif  meghajolo.gif 
Az Almost Famous azt hiszem több mint 10 évig futott az UK-ban, nagyon fiatal színészek szerepeltek benne. A DT-s epizódban ő 18 volt, égen és földön keressük a Gary Oldmanes részt is de nem találjuk sehol.  sad.gif Talán fiatal Sean is szerepelt benne?  w00t.gif De az imdb lapjára az van írva, hogy documentary ..  unsure.gif

Na, erről még nem is hallottam, pedig elég régóta vagyok már fan. A die-hard fan oldalakon se találkoztam ezzel. Az imbd-n meg csak ezt találtam és hogy őszinte legyek, nem is értem. rohog.gif
101 oldal 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88
Lezárt téma, már nem lehet hozzászólni Nem indíthatsz új témát!

Kapcsolódó sztárok