Idézet (kateblock @ 2011.04.15. 11:32)
Ez mind szomorú, de így van, ahogyan ő mondta. Sean barátunk is látja hogy mi a helyzet az UK filmiparban és a filmről pedig, talán tetszett neki ez a script, nagyon is és nem azért mert alig van benne beszéd, hanem azért mert néha a kevesebb beszéd több és úgy látom, hogy ezt Sean is tudja.
Milyen szép is lenne még több ilyen szerep. Nálam a Far North a vezető filmje

bár az állatokkal való bánásmód nagyon nem tetszett az elején. Tudom én, ez az élet rendje meg minden, de ha nem muszáj, inkább áttekerem azt a részt, bevallom őszintén
Úgy látom itt is volt finanszírozási probléma

Most már kezd érdekelni, hogy egy ilyen filmtől, amit így is kevesebb pénzből készítenek miért vonják meg az alapot amikor szinte 'semmi pénzből' ki lehetne hozni? Értem én, profit, kijövő, bejövő adó és haszon, de nem akarom elhinni, hogy ennyi kis tartalék sincs a kasszában. A művész és sokatmondó filmeknek mindig kevés jut és nem is mindnek

Látod, ő évek óta ezt szajkózza. Haza akar térni és jó brit vagy független filmeket forgatni, mint ahogy ezt tette is az elmúlt pár évben. Csakhogy a bibi az, hogy ebből nem lehet megélni. Ha igényes művész akar lenni, felkopik az álla és mehet vissza hegeszteni, mert a komoly mondanivalójú filmekre sosincs pénz. Ha véletlen van is rá és elkészülnek, sose lesz olyan bevételük, hogy abból a színész jól ellegyen. Ezért kell a Silent Hill, meg az az ABC sorozat. Tudom én miért kénytelen s*gget csinálni a szájából. Már rég nem is rá haragszom emiatt, hiszen tudom, hogy nem ő a hibás.
Egyébként nálam is a Far North vezet. Mondjuk a Black Deathnek is van egy megdöbbentő sztorija. A végén csak pislogsz, hogy: "basszus, ez mekkora!" Ha nem horrorként lenne beharangozva, hanem annak, ami, a hívők már rég a betiltásáért tüntetnének!