Starity

Sean Bean

101 oldal 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86
Lezárt téma, már nem lehet hozzászólni Nem indíthatsz új témát!
2011. április 11. 12:31 #1601
- törölt felhasználó -    
Idézet (Grace Benning @ 2011.04.11. 12:08)
Igen, azzal nekem is tele a tököm.  blink.gif Jó film, de sajnos nem Sean miatt. Illetve persze jól játszik, meg minden, de a szerepe akkor is sablonos, igazából Brittany és Michael vitték el a hátukon a filmet. Azt hiszem kevésbé tehetséges színészekkel nem ért volna ez egy fapadkát sem. Én meg már azt is unom, hogy minden filmben meghal.  reklamalo.gif Olyan jó lenne egy kicsi szünet már ebből is... sad.gif

Ez egy nagyon kommersz film lett. Bevallom őszintén, hogy csak Sean és Brittany miatt néztem végig. Először mondom, nézd már Brittany Murphy, ezt nézzük. Következő jelenet flashback, na mondom. Sean alert. Torchwood könyvet olvastam közben, gondoltam rosszul látok vagy mi és láttam, hogy drága barátunk egy szép luxus lakásban volt, monitort leste és fekete ruhában volt, amolyan hátranyalt hajjal. Na mondom, ez újabb bad boy szerep lesz és nem tévedtem. Ami engem igazából felháborított, az nem is az, hogy sablon sztori lett, hanem hogy mennyire semmi érzelmet nem mutat a karakter, ami persze nem Sean hibája. Igen is rosszallóan és dühösen is tudni kell nézni, kérem szépen, az, hogy egyszer kétszer réközelít a kamera a fejére még önmagában kevés. Többször kellett volna közelebbről venni és több érzelmet eljátszatni vele, mert Sean képes letzt volna rá. Kicsit olyan volt, mint Charlie Angyalait néztem volna, beszélt a sötétből dry.gif Ami persze érdekesebb is lehetett volna de még egy ennyire kidolgozatlan karaktert dry.gif pft.
Akkor voltak az egyéb idegesítő dolgok is, mintpéldául így meg úgy harcolnak és a földön fetrengnek, egyiknek csak a homloka sérül meg, másik meg már alig tud járni. Nekem senki ne mondja, hogy Douglas el tud bánni egy Seannel, könyörgöm, ilyen a világon nincs reklamalo.gif
Gondoltam is rá, hogy beszéltük régebben az egyik MacBeth interjút, hogy mennyire ki van békülve a halál jelenetekkel, nos, megértem. mellow.gif
1 felhasználónak tetszik: Grace Benning
2011. április 11. 12:43 #1602
Ellie Andrews
Ellie Andrews
*homo sensorium*

StátuszAmor vincit omnia.
  Csoport: Moderátor
Hozzászólás: 6949
Csatolások: 3307
Azonosító: 133484
Idézet (kateblock @ 2011.04.11. 12:31)
Ez egy nagyon kommersz film lett. Bevallom őszintén, hogy csak Sean és Brittany miatt néztem végig. Először mondom, nézd már Brittany Murphy, ezt nézzük. Következő jelenet flashback, na mondom. Sean alert. Torchwood könyvet olvastam közben, gondoltam rosszul látok vagy mi és láttam, hogy drága barátunk egy szép luxus lakásban volt, monitort leste és fekete ruhában volt, amolyan hátranyalt hajjal. Na mondom, ez újabb bad boy szerep lesz és nem tévedtem. Ami engem igazából felháborított, az nem is az, hogy sablon sztori lett, hanem hogy mennyire semmi érzelmet nem mutat a karakter, ami persze nem Sean hibája. Igen is rosszallóan és dühösen is tudni kell nézni, kérem szépen, az, hogy egyszer kétszer réközelít a kamera a fejére még önmagában kevés. Többször kellett volna közelebbről venni és több érzelmet eljátszatni vele, mert Sean képes letzt volna rá. Kicsit olyan volt, mint Charlie Angyalait néztem volna, beszélt a sötétből  dry.gif Ami persze érdekesebb is lehetett volna de még egy ennyire kidolgozatlan karaktert  dry.gif pft. 
Akkor voltak az egyéb idegesítő dolgok is, mintpéldául így meg úgy harcolnak és a földön fetrengnek, egyiknek csak a homloka sérül meg, másik meg már alig tud járni. Nekem senki ne mondja, hogy Douglas el tud bánni egy Seannel, könyörgöm, ilyen a világon nincs  reklamalo.gif 
Gondoltam is rá, hogy beszéltük régebben az egyik MacBeth interjút, hogy mennyire ki van békülve a halál jelenetekkel, nos, megértem.  mellow.gif

Pontosan eltaláltad a lényeget! Nem volt kidolgozva a karaktere, de egyáltalán nem! A sötétből beszélés nagy ötlet lett volna, de mivel nem volt mögötte semmi, így ez sem lett ütős. Egy jelenet volt, amikor azt mondtam, hogy Sean odatette, mégpedig akkor, mikor a kislány sikoltozása után odahajolt a képernyőhöz és azt mondta, az asszony tudja, hogy itt vannak, mert visszatartja a lélegzetét. Viszont ez meg mindössze két másodperc volt, szóval... dry.gif
Douglas egészen remek színész, de hogy el tudna-e bánni Seannal, azt kétlem. Bár Harrison Fordról is ezt gondoltam, aztán mégis majdnem kiütötte Seant a Férfias Játékok végén. Azzal a kampóval akár a szeme világát is elvehette volna, sőt, ha úgy mozdul, meg is ölhette volna. Viszont Sean szerencsés volt, így csak egy maradandó sebhelyet szerzett a szemöldöke alá, meg egy jó sztorit, amit mesélgethet unásig.
1 felhasználónak tetszik: kateblock
2011. április 11. 18:50 #1603
- törölt felhasználó -    
Idézet (Grace Benning @ 2011.04.11. 12:43)
Pontosan eltaláltad a lényeget! Nem volt kidolgozva a karaktere, de egyáltalán nem! A sötétből beszélés nagy ötlet lett volna, de mivel nem volt mögötte semmi, így ez sem lett ütős. Egy jelenet volt, amikor azt mondtam, hogy Sean odatette, mégpedig akkor, mikor a kislány sikoltozása után odahajolt a képernyőhöz és azt mondta, az asszony tudja, hogy itt vannak, mert visszatartja a lélegzetét. Viszont ez meg mindössze két másodperc volt, szóval... dry.gif 
Douglas egészen remek színész, de hogy el tudna-e bánni Seannal, azt kétlem. Bár Harrison Fordról is ezt gondoltam, aztán mégis majdnem kiütötte Seant a Férfias Játékok végén. Azzal a kampóval akár a szeme világát is elvehette volna, sőt, ha úgy mozdul, meg is ölhette volna. Viszont Sean szerencsés volt, így csak egy maradandó sebhelyet szerzett a szemöldöke alá, meg egy jó sztorit, amit mesélgethet unásig.

Erre mondják, hogy pocséklás. Bármely más színész képes lett volna egy ilyen karaktert eljátszani. Szerintem szánalmas. De ezek sem tudnak valami furfangosabb dolgot kitalálni? A rossz fiúk mindig magasak, sötét ruhában vannak, feketében, hátranyalt hajjal, dirigálnak, hogy ezt meg azt csináld, aztán a film vége felé van egy kis akció jelenet aztán kész.
2011. április 12. 06:39 #1604
Ellie Andrews
Ellie Andrews
*homo sensorium*

Szokásos interjú, szokásos szövegekkel, de mégiscsak valami új. Nekem az jön le, hogy barátunk szomorú, vagy inkább egy kicsit megkeseredett... sad.gif De lehet, hogy ez csak annak tudható be, hogy az interjút készítő ezt akarta sugallni.
2011. április 12. 08:55 #1605
- törölt felhasználó -    
Idézet (Grace Benning @ 2011.04.12. 06:39)
Szokásos interjú, szokásos szövegekkel, de mégiscsak valami új. Nekem az jön le, hogy barátunk szomorú, vagy inkább egy kicsit megkeseredett... sad.gif De lehet, hogy ez csak annak tudható be, hogy az interjút készítő ezt akarta sugallni.

Őszinte leszek. Engem ez az interjú teljesen elszomorított sad.gif Micsoda fan vagyok én, örülni kellene ennek az interjúnak is, de teljesen felcseszte az agyamat amit olvastam .. unsure.gif
Bad bad fangörl I am sad.gif rolleyes.gif mellow.gif
2011. április 12. 08:59 #1606
Ellie Andrews
Ellie Andrews
*homo sensorium*

Idézet (kateblock @ 2011.04.12. 08:55)
Őszinte leszek. Engem ez az interjú teljesen elszomorított  sad.gif Micsoda fan vagyok én, örülni kellene ennek az interjúnak is, de teljesen felcseszte az agyamat amit olvastam ..  unsure.gif 
Bad bad fangörl I am  sad.gif  rolleyes.gif  mellow.gif

Téged is elszomorított? Jó tudni, hogy nem vagyok egyedül. Teljesen letörtem tőle, mint a bili füle, lekonyultam, mint a jegenye jégeső után és nem és nem esik jól, amit róla írnak. Mintha beletörődött volna, mintha feladta volna, vagy nem is tudom... sad.gif
2011. április 12. 09:58 #1607
Ellie Andrews
Ellie Andrews
*homo sensorium*

Some sunnier day of him... sad.gif
with Evie
with Evie2
with Georgie
2011. április 12. 11:44 #1608
- törölt felhasználó -    
Idézet (Grace Benning @ 2011.04.12. 08:59)
Téged is elszomorított? Jó tudni, hogy nem vagyok egyedül. Teljesen letörtem tőle, mint a bili füle, lekonyultam, mint a jegenye jégeső után és nem és nem esik jól, amit róla írnak. Mintha beletörődött volna, mintha feladta volna, vagy nem is tudom... sad.gif

Sean barátunk már biztosan csak a pénz miatt csinálja ezt a dolgot. Nyomorult amerikai filmipar, csessze meg, eddig is rühelltem, most még jobban teszem. reklamalo.gif Komolyan mondom, megáll az FM, már tényleg. Nem egy interjúban hangoztatta már ezt, jó színész, ismert is és még így sem környékezik meg ennél jobb ajánlattal? Hát mi ez kérem szépen, ki hallott már ilyet? Jó, nem látták a Tom & Thomast sem a Fan Northot, ám legyen, de Amerikában ott van a sok pénz, nyakra főre forgatják a filmeket, nem igaz, nem akarom elhinni, hogy egy comedybe vagy drámába (mint pl a Fekete hattyú) nem merik vagy nem akarják betenni. Még is mi a jó fenét akarnak már ettől az embertől? Nem tudnak olvasni? Nem látják, nem értik amit Sean mond, mert én magyar vagyok és értem, amit mondott, akkor nekik miért nem esik le? Shame, oh big shame. Teljesen mindegy, hogy a riporter hogy akarta beállítani Seant vagy amit mondott, elképzelhetőnek tartom, hogy tényleg ilyen hangulatban telt az interjú. Felháborító az is, hogy 9 hónapot volt egy szállodában, milyen élet az ilyen, kérem szépen? Hiába a luxus stb, ezért megéri? Hát nem (annak ellenére, hogy háttal nem kezdünk mondatot).
Tessék észrevenni, hogy a nagy test igaz, érző szívet és igazi tehetséget rejt. Ugyanúgy el tudna játszani egy szerelmes patikust vagy például egy identitás zavaros költőt, mint bárki más jó színész. Nem láttam még sok filmet Seantől, de már most kiakaszt a dolog, persze Sean miatt elszenvedem a rossz filmeket is, de ha a hülyéi nem a kinézetére figyelnének néha, hanem vetnének egy pillantást a CV-jére is, esetleg, netán dry.gif mellow.gif Felháborító. grrr.gif
Sorry for the rant, I had to do it by now ...
2011. április 12. 12:09 #1609
Ellie Andrews
Ellie Andrews
*homo sensorium*

Idézet (kateblock @ 2011.04.12. 11:44)
Sean barátunk már biztosan csak a pénz miatt csinálja ezt a dolgot. Nyomorult amerikai filmipar, csessze meg, eddig is rühelltem, most még jobban teszem.  reklamalo.gif Komolyan mondom, megáll az FM, már tényleg. Nem egy interjúban hangoztatta már ezt, jó színész, ismert is és még így sem környékezik meg ennél jobb ajánlattal? Hát mi ez kérem szépen, ki hallott már ilyet? Jó, nem látták a Tom & Thomast sem a Fan Northot, ám legyen, de Amerikában ott van a sok pénz, nyakra főre forgatják a filmeket, nem igaz, nem akarom elhinni, hogy egy comedybe vagy drámába (mint pl a Fekete hattyú) nem merik vagy nem akarják betenni. Még is mi a jó fenét akarnak már ettől az embertől? Nem tudnak olvasni? Nem látják, nem értik amit Sean mond, mert én magyar vagyok és értem, amit mondott, akkor nekik miért nem esik le? Shame, oh big shame. Teljesen mindegy, hogy a riporter hogy akarta beállítani Seant vagy amit mondott, elképzelhetőnek tartom, hogy tényleg ilyen hangulatban telt az interjú. Felháborító az is, hogy 9 hónapot volt egy szállodában, milyen élet az ilyen, kérem szépen? Hiába a luxus stb, ezért megéri? Hát nem (annak ellenére, hogy háttal nem kezdünk mondatot).
Tessék észrevenni, hogy a nagy test igaz, érző szívet és igazi tehetséget rejt. Ugyanúgy el tudna játszani egy szerelmes patikust vagy például egy identitás zavaros költőt, mint bárki más jó színész. Nem láttam még sok filmet Seantől, de már most kiakaszt a dolog, persze Sean miatt elszenvedem a rossz filmeket is, de ha a hülyéi nem a kinézetére figyelnének néha, hanem vetnének egy pillantást a CV-jére is, esetleg, netán  dry.gif  mellow.gif Felháborító. grrr.gif
Sorry for the rant, I had to do it by now ...

Megértem, hogy mérges vagy. Nekem is rosszul esik, elszomorít és felmérgel, hogy ennyire süketek és vakok egy ilyen tehetségre. Még azt se hajlandók meghallani, amit többször is kimond! Hányszor mondta már a Macbethet? Hányszor emlegette, hogy szeretne játszani egy vígjátékban? Hányszor? Rengetegszer, tele vele a padlás! Még csak nem is Oscar díjat érő drámai főszerepet kér, csak egy nyomorult vígjátékot! Pedig igencsak el tudna játszani valóban bármit. Át tud alakulni, ő is igazi kaméleon, külsőre is, ha kell, egy szerep kedvéért képes lúzer és ronda lenni. Meg tudja csinálni, mert ez is benne van. Ehelyett csak azt látják, hogy milyen kemény gyerek. Persze, sok mindent elvisel és valahol valóban egy kemény fickó, de mond meg, melyik brutális állat festeget meg kertészkedik?! Semelyik! Ez igenis szép, érzékeny lélekre vall! Nem harcművészetet tanul szabadidejében, hanem madarakra les távcsővel, a francba is! Forgatási szünetekben meg olvas az istenadta! Az interjúztató nők is mindig, de mindig megírják, hogy Sean nem is olyan dögös, mint a filmvásznon. Na és??? Ki a frászt érdekel, hogy mennyire dögös? Egy színész ne dögös legyen, hanem hiteles. Az, hogy pokoli jó pasit lehet belőle csinálni, azt tudjuk, látjuk a GoT-ban is ennek a példáját, de jó lenne már, ha nem csak erre figyelnének. A külső nagyon nem minden és őt pont a külseje miatt skatulyázták be. Már én is többször mondtam, de nem győzöm ismételni, hogy amire Russel Crowe képes volt a Csodálatos Elmékben, arra Sean is bőven képes lenne, sőt! Olyan szívesen látnám egy ilyen szerepben és akkor az emberek is rájönnének, hogy basszus, ez az ember nem karakterszínész! Mert nem az. Csak attól félek, hogy már lassan kezdi ő is feladni, elfogadja, hogy ez van, megvonja a vállát, nem örül, de belenyugszik. És ez elszomorít. sad.gif
2011. április 12. 12:36 #1610
- törölt felhasználó -    
Idézet (Grace Benning @ 2011.04.12. 12:09)
Megértem, hogy mérges vagy. Nekem is rosszul esik, elszomorít és felmérgel, hogy ennyire süketek és vakok egy ilyen tehetségre. Még azt se hajlandók meghallani, amit többször is kimond! Hányszor mondta már a Macbethet? Hányszor emlegette, hogy szeretne játszani egy vígjátékban? Hányszor? Rengetegszer, tele vele a padlás! Még csak nem is Oscar díjat érő drámai főszerepet kér, csak egy nyomorult vígjátékot! Pedig igencsak el tudna játszani valóban bármit. Át tud alakulni, ő is igazi kaméleon, külsőre is, ha kell, egy szerep kedvéért képes lúzer és ronda lenni. Meg tudja csinálni, mert ez is benne van. Ehelyett csak azt látják, hogy milyen kemény gyerek. Persze, sok mindent elvisel és valahol valóban egy kemény fickó, de mond meg, melyik brutális állat festeget meg kertészkedik?! Semelyik! Ez igenis szép, érzékeny lélekre vall! Nem harcművészetet tanul szabadidejében, hanem madarakra les távcsővel, a francba is! Forgatási szünetekben meg olvas az istenadta! Az interjúztató nők is mindig, de mindig megírják, hogy Sean nem is olyan dögös, mint a filmvásznon. Na és??? Ki a frászt érdekel, hogy mennyire dögös? Egy színész ne dögös legyen, hanem hiteles. Az, hogy pokoli jó pasit lehet belőle csinálni, azt tudjuk, látjuk a GoT-ban is ennek a példáját, de jó lenne már, ha nem csak erre figyelnének. A külső nagyon nem minden és őt pont a külseje miatt skatulyázták be. Már én is többször mondtam, de nem győzöm ismételni, hogy amire Russel Crowe képes volt a Csodálatos Elmékben, arra Sean is bőven képes lenne, sőt! Olyan szívesen látnám egy ilyen szerepben és akkor az emberek is rájönnének, hogy basszus, ez az ember nem karakterszínész! Mert nem az. Csak attól félek, hogy már lassan kezdi ő is feladni, elfogadja, hogy ez van, megvonja a vállát, nem örül, de belenyugszik. És ez elszomorít.  sad.gif

Szerinted mi lenne, ha azt mondaná, hogy kész, ennyi volt, nem vállalok több fantasy/bad boy szerepet? unsure.gif
2011. április 12. 13:11 #1611
Ellie Andrews
Ellie Andrews
*homo sensorium*

Idézet (kateblock @ 2011.04.12. 12:36)
Szerinted mi lenne, ha azt mondaná, hogy kész, ennyi volt, nem vállalok több fantasy/bad boy szerepet?  unsure.gif

Őszintén? Nem tudom, és szerintem ő sem tudja. Ha biztos lenne a dolgában, elutasítaná az ilyen szerepeket és várna az igazira. Szerintem fél, hogy akkor nem dolgozhatna annyit, amennyit szeretne, sőt, talán semennyit sem. Ez a helyzet meg gondolom rémálmaiban jön elő, hiszen mit csináljon, ha nem dolgozhat? A gyerekei felnőttek, a felesége elhagyta, egy focicsapat igazgatása napi 10-12 órában egy irodában pedig nem az, amire ő vágyik. Menjen vissza hegeszteni? Próbálkozzon újra a festéssel? Egyik sem megoldás, mind tudjuk, mert semmit sem csinál olyan jól, mint a színjátszást. Szerintem nem kockáztat, mert egy megszokott sablonszerep is több, mint a semmi.
2011. április 12. 15:01 #1612
- törölt felhasználó -    
Idézet (Grace Benning @ 2011.04.12. 13:11)
Őszintén? Nem tudom, és szerintem ő sem tudja. Ha biztos lenne a dolgában, elutasítaná az ilyen szerepeket és várna az igazira. Szerintem fél, hogy akkor nem dolgozhatna annyit, amennyit szeretne, sőt, talán semennyit sem. Ez a helyzet meg gondolom rémálmaiban jön elő, hiszen mit csináljon, ha nem dolgozhat? A gyerekei felnőttek, a felesége elhagyta, egy focicsapat igazgatása napi 10-12 órában egy irodában pedig nem az, amire ő vágyik. Menjen vissza hegeszteni? Próbálkozzon újra a festéssel? Egyik sem megoldás, mind tudjuk, mert semmit sem csinál olyan jól, mint a színjátszást. Szerintem nem kockáztat, mert egy megszokott sablonszerep is több, mint a semmi.

Igen én is erre gondoltam bár szerintem már ez az interjú is 'sok' volt, kérdés, hogy mennyire olvassák és veszik komolyan amit mond, ennyiből bemakacsolhatják magukat a nyakkendősek és mondhatják, hogy neked nem fekszik a szerepünk, szánalomból vagy mert miért ne alapon meg ne játszd el, mert van rajtad kívül még hatezer másik jelentkező a szerepre ...
2011. április 12. 15:20 #1613
Ellie Andrews
Ellie Andrews
*homo sensorium*

Idézet (kateblock @ 2011.04.12. 15:01)
Igen én is erre gondoltam bár szerintem már ez az interjú is 'sok' volt, kérdés, hogy mennyire olvassák és veszik komolyan amit mond, ennyiből bemakacsolhatják magukat a nyakkendősek és mondhatják, hogy neked nem fekszik a szerepünk, szánalomból vagy mert miért ne alapon meg ne játszd el, mert van rajtad kívül még hatezer másik jelentkező a szerepre ...

Hogy érted, hogy sok volt? Ő mindig is ilyen őszinte volt, mégis nyújtogatták neki a szerepeket. Kijelentette, hogy a The Hitchert csak pénzért vállalta el, erről mindenki tudott, mégis neki adták a szerepet, mert az ő nevével el lehetett adni a filmet és még jól is csinálta a dolgot. A nyakkendősöknek is csak a pénz számít, arra magasról tesznek, hogy az aranytojást tojó tyúkocska (esetünkben kakaska) nem érzi jól magát így. Amíg dől a lé, kit érdekel mit jár a szája? Befogják a száját ilyen mellékszerepekkel, mint amit a Trójában, meg abban a borzalmas Percy Jacksonban ráhúztak, "nesze neked jófiú, örüljél", aztán adják a kezébe megint a kardot, meg ajánlgatják neki a 42. halállal végződős rosszfiús szerepet, mert úgy is elvállalja. Ha meg nem, akkor tesznek rá, valóban van 100 ilyen másik helyette. Nem hiszem, hogy most magára venné bárki is, amit mondott. Továbbra is figyelmen kívül fogják hagyni.
2011. április 12. 15:47 #1614
- törölt felhasználó -    
Idézet (Grace Benning @ 2011.04.12. 15:20)
Hogy érted, hogy sok volt? Ő mindig is ilyen őszinte volt, mégis nyújtogatták neki a szerepeket. Kijelentette, hogy a The Hitchert csak pénzért vállalta el, erről mindenki tudott, mégis neki adták a szerepet, mert az ő nevével el lehetett adni a filmet és még jól is csinálta a dolgot. A nyakkendősöknek is csak a pénz számít, arra magasról tesznek, hogy az aranytojást tojó tyúkocska (esetünkben kakaska) nem érzi jól magát így. Amíg dől a lé, kit érdekel mit jár a szája? Befogják a száját ilyen mellékszerepekkel, mint amit a Trójában, meg abban a borzalmas Percy Jacksonban ráhúztak, "nesze neked jófiú, örüljél", aztán adják a kezébe megint a kardot, meg ajánlgatják neki a 42. halállal végződős rosszfiús szerepet, mert úgy is elvállalja. Ha meg nem, akkor tesznek rá, valóban van 100 ilyen másik helyette. Nem hiszem, hogy most magára venné bárki is, amit mondott. Továbbra is figyelmen kívül fogják hagyni.

Csak nekem olyan benyomásom volt, mintha ez már túlment volna egy ponton. Egyszer megunják majd, hogy mindig azt mondogatja, annyira szeretne már mást játszani. Vagy nem. mellow.gif
2011. április 12. 15:55 #1615
Ellie Andrews
Ellie Andrews
*homo sensorium*

Idézet (kateblock @ 2011.04.12. 15:47)
Csak nekem olyan benyomásom volt, mintha ez már túlment volna egy ponton. Egyszer megunják majd, hogy mindig azt mondogatja, annyira szeretne már mást játszani. Vagy nem.  mellow.gif

Nem lehet, hogy azért volt ilyen benyomásod, mert ez az interjú ilyen nyomott hangulatúra sikeredett? Egészen világvége hangulat uralkodott el rajtam, amikor elolvastam, és majd megszakadt a szívem az én csacsi öreg medvémért. Persze - mint te is mondtad - lehet, hogy már nagyon elege van és túljutott egy bizonyos ponton, de ha ez így lenne, nem ugrott volna rögtön, hogy Silent Hill 3D-t forgasson és nem mondott volna igent egy ABC sorozatra... blink.gif
2011. április 12. 20:21 #1616
- törölt felhasználó -    
Idézet (Grace Benning @ 2011.04.12. 15:55)
Nem lehet, hogy azért volt ilyen benyomásod, mert ez az interjú ilyen nyomott hangulatúra sikeredett? Egészen világvége hangulat uralkodott el rajtam, amikor elolvastam, és majd megszakadt a szívem az én csacsi öreg medvémért. Persze - mint te is mondtad - lehet, hogy már nagyon elege van és túljutott egy bizonyos ponton, de ha ez így lenne, nem ugrott volna rögtön, hogy Silent Hill 3D-t forgasson és nem mondott volna igent egy ABC sorozatra... blink.gif

Igaz, hmm, talán látni kellene ezt az interjút, nem olvasni. Nem lehet hogy utóbbi kettőre azért mondott igent, hogy csináljon valamit és legyen pénze? unsure.gif
2011. április 13. 06:30 #1617
Ellie Andrews
Ellie Andrews
*homo sensorium*

Idézet (kateblock @ 2011.04.12. 20:21)
Igaz, hmm, talán látni kellene ezt az interjút, nem  olvasni. Nem lehet hogy utóbbi kettőre azért mondott igent, hogy csináljon valamit és legyen pénze?  unsure.gif

De, biztosan azért vállalta el őket. Csak az a fura, hogy egyik sem olyan nagy szerep és megint sokat kell utazni miattuk. Kérdés, hogy megéri-e. Ugyanis ezt alapul véve nem éri meg, de egyáltalán nem. Én már nem tudom mit miért csinál. Amíg együtt volt azzal a nővel, legalább tudtam, miért hülye. Most fogalmam sincs igazából mi motiválja, mit miért tesz, vagy mond.
Új Game of Thrones interjú
2011. április 13. 07:37 #1618
- törölt felhasználó -    
Idézet (Grace Benning @ 2011.04.13. 06:30)
De, biztosan azért vállalta el őket. Csak az a fura, hogy egyik sem olyan nagy szerep és megint sokat kell utazni miattuk. Kérdés, hogy megéri-e. Ugyanis ezt alapul véve nem éri meg, de egyáltalán nem. Én már nem tudom mit miért csinál. Amíg együtt volt azzal a nővel, legalább tudtam, miért hülye. Most fogalmam sincs igazából mi motiválja, mit miért tesz, vagy mond.
Új Game of Thrones interjú

Hmmm... Ez tényleg nem jó. Az elmaradt időt tényleg nem kapja már vissza sad.gif
2011. április 13. 08:05 #1619
Ellie Andrews
Ellie Andrews
*homo sensorium*

Idézet (kateblock @ 2011.04.13. 07:37)
Hmmm... Ez tényleg nem jó. Az elmaradt időt tényleg nem kapja már vissza  sad.gif

Egyébként meg ki ír ilyen cikket? ohmy.gif Teljesen egyértelmű, hogy hiányzott neki a családja, amíg távol volt hetekre, esetleg hónapokra. Szerintem az illető igazából a legutóbbi válásáról szerette volna faggatni, csak hála az égnek nem jött össze. mad.gif
2011. április 13. 08:10 #1620
- törölt felhasználó -    
Idézet (Grace Benning @ 2011.04.13. 08:05)
Egyébként meg ki ír ilyen cikket?  ohmy.gif Teljesen egyértelmű, hogy hiányzott neki a családja, amíg távol volt hetekre, esetleg hónapokra. Szerintem az illető igazából a legutóbbi válásáról szerette volna faggatni, csak hála az égnek nem jött össze.  mad.gif

Fogalmam sincs, hogy az Associated Press honnan szedi az információkat de néha az agyamra tudnak menni a hülyeségeikkel. A nagy test egy érző szivet takar. Sean (joggal) nem büszke arra ami történt és sajnálja a dolgot, nem igaz, hogy miért kell ennyire belegyalogolni az életébe. Ha valaki boldog házasságban él és nem zavarja őket a média, akkor lehet őket faggatni de ilyen esetben, nagyon nem kellene.
Nagyon sajnálom ezt az embert, mit ne mondjak. Négy válás, elvesztegetett idő a gyerekek nélkül, beskatulyázás. Life's not fair, not fair at all sad.gif
101 oldal 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86
Lezárt téma, már nem lehet hozzászólni Nem indíthatsz új témát!

Kapcsolódó sztárok