Idézet (Grace Benning @ 2011.04.11. 12:08)
Igen, azzal nekem is tele a tököm.
Jó film, de sajnos nem Sean miatt. Illetve persze jól játszik, meg minden, de a szerepe akkor is sablonos, igazából Brittany és Michael vitték el a hátukon a filmet. Azt hiszem kevésbé tehetséges színészekkel nem ért volna ez egy fapadkát sem. Én meg már azt is unom, hogy minden filmben meghal.
Olyan jó lenne egy kicsi szünet már ebből is... 
Ez egy nagyon kommersz film lett. Bevallom őszintén, hogy csak Sean és Brittany miatt néztem végig. Először mondom, nézd már Brittany Murphy, ezt nézzük. Következő jelenet flashback, na mondom. Sean alert. Torchwood könyvet olvastam közben, gondoltam rosszul látok vagy mi és láttam, hogy drága barátunk egy szép luxus lakásban volt, monitort leste és fekete ruhában volt, amolyan hátranyalt hajjal. Na mondom, ez újabb bad boy szerep lesz és nem tévedtem. Ami engem igazából felháborított, az nem is az, hogy sablon sztori lett, hanem hogy mennyire semmi érzelmet nem mutat a karakter, ami persze nem Sean hibája. Igen is rosszallóan és dühösen is tudni kell nézni, kérem szépen, az, hogy egyszer kétszer réközelít a kamera a fejére még önmagában kevés. Többször kellett volna közelebbről venni és több érzelmet eljátszatni vele, mert Sean képes letzt volna rá. Kicsit olyan volt, mint Charlie Angyalait néztem volna, beszélt a sötétből
Akkor voltak az egyéb idegesítő dolgok is, mintpéldául így meg úgy harcolnak és a földön fetrengnek, egyiknek csak a homloka sérül meg, másik meg már alig tud járni. Nekem senki ne mondja, hogy Douglas el tud bánni egy Seannel, könyörgöm, ilyen a világon nincs
Gondoltam is rá, hogy beszéltük régebben az egyik MacBeth interjút, hogy mennyire ki van békülve a halál jelenetekkel, nos, megértem.

1 felhasználónak tetszik: