Starity

Sean Bean

101 oldal 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85
Lezárt téma, már nem lehet hozzászólni Nem indíthatsz új témát!
2011. április 10. 11:00 #1581
- törölt felhasználó -    
Tegnap megnéztem a The Hitcher filmet és erre jutottam. Némileg változtatnék valamit itt.

Idézet (kateblock @ 2011.04.09. 15:16)
Marry: Paul Sheppard 
Kiss: Mellors
Miss: Dr. Bernard Merrick
smileeee.gif  biggrin.gif

Miss: John Ryder
2011. április 10. 14:18 #1582
Ellie Andrews
Ellie Andrews
*homo sensorium*

StátuszAmor vincit omnia.
  Csoport: Moderátor
Hozzászólás: 6949
Csatolások: 3307
Azonosító: 133484
Idézet (kateblock @ 2011.04.10. 11:00)
Tegnap megnéztem a The Hitcher filmet és erre jutottam. Némileg változtatnék valamit itt.
Miss: John Ryder

Mondtam én. rohog.gif
1 felhasználónak tetszik: kateblock
2011. április 10. 14:21 #1583
- törölt felhasználó -    
Idézet (Grace Benning @ 2011.04.10. 14:18)
Mondtam én.  rohog.gif

Megnéztem a filmet és Sean nagy hatással volt rám. Este azt álmodtam, hogy a pasimmal mentünk a Tescoba és ott ült a hátsó ülésen, ketté akarta törni a pasim telóját, mire az behúzott Johnnak, kiesett a kocsiból és a Tescoba mindenhol szembejött velünk, ő állt a pénztárban és a csemege pultban is rolleyes.gif
1 felhasználónak tetszik: Grace Benning
2011. április 10. 14:24 #1584
Ellie Andrews
Ellie Andrews
*homo sensorium*

Idézet (kateblock @ 2011.04.10. 14:21)
Megnéztem a filmet és Sean nagy hatással volt rám. Este azt álmodtam, hogy a pasimmal mentünk a Tescoba és ott ült a hátsó ülésen, ketté akarta törni a pasim telóját, mire az behúzott Johnnak, kiesett a kocsiból és a Tescoba mindenhol szembejött velünk, ő állt a pénztárban és a csemege pultban is  rolleyes.gif

Akkor tényleg nagy hatással volt rád. rohog.gif Az a helyzet, hogy John Ryder amennyire dögös, olyan elkerülnivaló pszichopata állat is. rohog.gif Egyébként most már ott tartunk, hogy te többször álmodsz Seannal, mint én. rohog.gif
(Írtam egy cikket róla ma... blush.gif Már ha érdekel. blush.gif )
2011. április 10. 14:26 #1585
- törölt felhasználó -    
Idézet (Grace Benning @ 2011.04.10. 14:24)
Akkor tényleg nagy hatással volt rád.  rohog.gif Az a helyzet, hogy John Ryder amennyire dögös, olyan elkerülnivaló pszichopata állat is.  rohog.gif Egyébként most már ott tartunk, hogy te többször álmodsz Seannal, mint én.  rohog.gif 
(Írtam egy cikket róla ma... blush.gif Már ha érdekel.  blush.gif )

Nagyon őrült volt. Igazi pszichopata. A pasimnak és a haverjának tetszett, elnevezték Új Chuck Norrisnak _nevet.gif rohog.gif
2011. április 10. 14:30 #1586
Ellie Andrews
Ellie Andrews
*homo sensorium*

Idézet (kateblock @ 2011.04.10. 14:26)
Nagyon őrült volt. Igazi pszichopata. A pasimnak és a haverjának tetszett, elnevezték Új Chuck Norrisnak  _nevet.gif  rohog.gif

_nevet.gif Jajj, most nem tudom, hogy ez bók, vagy inkább sértés. Mindenesetre valóban mindent és mindenkit letarolt, mint Chuck Norris vagy Steven Seagal megboldogult fénykorukban. _nevet.gif
Azt gondoltam, hogy a párodnak tetszeni fog, tulajdonképpen az enyém is szereti ezt a filmet. A pasik úgy általában szeretik: Sophia Bush jó csaj, Sean Bean meg egy igazi hamisítatlan badass.
2011. április 10. 14:38 #1587
- törölt felhasználó -    
Idézet (Grace Benning @ 2011.04.10. 14:30)
_nevet.gif Jajj, most nem tudom, hogy ez bók, vagy inkább sértés. Mindenesetre valóban mindent és mindenkit letarolt, mint Chuck Norris vagy Steven Seagal megboldogult fénykorukban.  _nevet.gif 
Azt gondoltam, hogy a párodnak tetszeni fog, tulajdonképpen az enyém is szereti ezt a filmet. A pasik úgy általában szeretik: Sophia Bush jó csaj, Sean Bean meg egy igazi hamisítatlan badass.

Nála kifejezetten jót jelent. Azt mondta szívesen nézne egy másik filmet is az 'Új Chuck Norrisszal' ha az ilyen jó. biggrin.gif
Gondoltam, nézzük csak meg a Tom & Thomast aztán majd meggondolod magad rohog.gif _nevet.gif
Érdekes egyébként, nézte a trailert a youtube-on, felemelt szemöldökkel rám nézett és kérdezte honnan jött ez a választás. Mondtam hallottam róla sok jót, azt mondta megnézzük a trailert, vállalt vont, azt mondta jó lesz ez. Végignéztük, azt mondta, a Chuck Norrisunk. Láttam már valamiben? Mondtam, hogy nem tudom, erre visszakérdezett, hogy 'ez az állat nem úgy néz ki, mintha amerikai lenne'.
Szemet forgatok, mire ő: Brit a pasas, ugye? Én meg: What?' _nevet.gif rohog.gif
2011. április 10. 14:46 #1588
Ellie Andrews
Ellie Andrews
*homo sensorium*

Idézet (kateblock @ 2011.04.10. 14:38)
Nála kifejezetten jót jelent. Azt mondta szívesen nézne egy másik filmet is az 'Új Chuck Norrisszal' ha az ilyen jó.  biggrin.gif 
Gondoltam, nézzük csak meg a Tom & Thomast aztán majd meggondolod magad  rohog.gif  _nevet.gif 
Érdekes egyébként, nézte a trailert a youtube-on, felemelt szemöldökkel rám nézett és kérdezte honnan jött ez a választás. Mondtam hallottam róla sok jót, azt mondta megnézzük a trailert, vállalt vont, azt mondta jó lesz ez. Végignéztük, azt mondta, a Chuck Norrisunk. Láttam már valamiben? Mondtam, hogy nem tudom, erre visszakérdezett, hogy 'ez az állat nem úgy néz ki, mintha amerikai lenne'.
Szemet forgatok, mire ő: Brit a pasas, ugye? Én meg: What?'  _nevet.gif  rohog.gif

Hát ez nagyon nagy! 'ez az állat nem úgy néz ki, mintha amerikai lenne' _nevet.gif Nézzétek meg együtt a Black Death-t is és a pasid tutira még jobban odáig lesz a új Chuck Norrisotokért, aki ráadásul brit. _nevet.gif
Szóval párod azért nem tudja még, hogy én erősen fertőzlek Sean Bean mániával? Sebaj, majd rájön. biggrin.gif
2011. április 10. 14:53 #1589
- törölt felhasználó -    
Idézet (Grace Benning @ 2011.04.10. 14:46)
Hát ez nagyon nagy! 'ez az állat nem úgy néz ki, mintha amerikai lenne'  _nevet.gif Nézzétek meg együtt a Black Death-t is és a pasid tutira még jobban odáig lesz a új Chuck Norrisotokért, aki ráadásul brit.  _nevet.gif 
Szóval párod azért nem tudja még, hogy én erősen fertőzlek Sean Bean mániával? Sebaj, majd rájön.  biggrin.gif

Nem, nem tudja, szerintem csak kapirgálja. Ha én választok filmet, az 'valamiért' (vajon miért? http://i459.photobucket.com/albums/qq314/bridzsy/rolleyes.gif) soha nem tömeg gyártású nagy amerikai film, aminek a nevével ő már találkozott, hanem alacsonyabb költségvetésű, kevésbé ismert szereplőkkel. Leszűrte, hogy a másik főszereplő krapek úgymond 'jól néz ki', a csaj is, tehát akkor csak az Új Chuck Norris lehet. Na mondom. dry.gif No sebaj. Ugyanezt eljátszotta minden más kedvencemmel is szóval .. biggrin.gif Jobban jár, ha megszokja biggrin.gif A Cash van magyarul?
2011. április 10. 14:56 #1590
Ellie Andrews
Ellie Andrews
*homo sensorium*

Idézet (kateblock @ 2011.04.10. 14:53)
Nem, nem tudja, szerintem csak kapirgálja. Ha én választok filmet, az 'valamiért' (vajon miért? http://i459.photobucket.com/albums/qq314/bridzsy/rolleyes.gif) soha nem tömeg gyártású nagy amerikai film, aminek a nevével ő már találkozott, hanem alacsonyabb költségvetésű, kevésbé ismert szereplőkkel. Leszűrte, hogy a másik főszereplő krapek úgymond 'jól néz ki', a csaj is, tehát akkor csak az Új Chuck Norris lehet. Na mondom.  dry.gif No sebaj. Ugyanezt eljátszotta minden más kedvencemmel is szóval ..  biggrin.gif Jobban jár, ha megszokja  biggrin.gif A Cash van magyarul?

Elvileg kell lennie, mert benne van a filmkatalógus adatbázisában, szóval szerintem ha más nem, feliratosan meg lehet találni. Tényleg, igazad van, párodnak inkább a Cash való. Szeretni fogja. Persze, pedzegeti, hogy a se nem amerikai, se nem eyecandy kinézetű állat lehet számodra érdekes, de ha ő is kedveli, nem lehet baj, nem?
2011. április 10. 15:01 #1591
- törölt felhasználó -    
Idézet (Grace Benning @ 2011.04.10. 14:56)
Elvileg kell lennie, mert benne van a filmkatalógus adatbázisában, szóval szerintem ha más nem, feliratosan meg lehet találni. Tényleg, igazad van, párodnak inkább a Cash való. Szeretni fogja. Persze, pedzegeti, hogy a se nem amerikai, se nem eyecandy kinézetű állat lehet számodra érdekes, de ha ő is kedveli, nem lehet baj, nem?

Ajánlom, hogy ne legyen probléma. Nem vagyunk már kisgyerekek. Akkor megérteném, ha Csillagtököt Isteníteném a mennyekig de nem azt teszem, szóval jobb lesz ha megszokja. Majd meglátjuk 'hogy viseli'. Túlélte már ugyanezt a folymatot egyszer Eminemmel, Rupert Grinttel, Daviddel, Johnny Deppel és Jason Isaacs-szel is, remélem nem most gondolja meg magát, ha ennyit 'elviselt', akkor egyel több vagy kevesebb már nem oszt, nem szoroz _nevet.gif
2011. április 10. 15:09 #1592
Ellie Andrews
Ellie Andrews
*homo sensorium*

Idézet (kateblock @ 2011.04.10. 15:01)
Ajánlom, hogy ne legyen probléma. Nem vagyunk már kisgyerekek. Akkor megérteném, ha Csillagtököt Isteníteném a mennyekig de nem azt teszem, szóval jobb lesz ha megszokja. Majd meglátjuk 'hogy viseli'. Túlélte már ugyanezt a folymatot egyszer Eminemmel, Rupert Grinttel, Daviddel, Johnny Deppel és Jason Isaacs-szel is, remélem nem most gondolja meg magát, ha ennyit 'elviselt', akkor egyel több vagy kevesebb már nem oszt, nem szoroz  _nevet.gif

OFF Eminemmel? Na, ez meglepi... blink.gif OFF vége
Az én páromnak eddig csak három imádottamat kellett elviselnie. Volt egy időszak, amikor megnéztem minden utamba kerülő Jeffrey Dean Morgan filmet, mert külsőre nagyon bejön a pasi. Na, párom elnevezte Póniarcúnak és azóta is piszkál vele. Aztán ugye ott van Thomas Gibson, ő a Faarcú és őt se szereti, de csak cukkol vele. Sean Bean csak simán vén trotty, vagy vénember, de minden kétséget kizáróan őt utálja a legjobban. rohog.gif Az első kettő nem elég tehetséges és impulzív ahhoz, hogy engem igazán lekössön, szóval beéri egy kis cikizéssel. Na de Sean Bean más tészta, ő az ősellenség! _nevet.gif Egyébként valahol megértem. Biztos fura lehetett neki megtudni, hogy Sean már 10 éve a kedvenc színészem, ő meg még csak nem is igazán tudott róla. Azt hitte Johnny Depp a kedvenc színészem. rohog.gif
2011. április 10. 15:15 #1593
- törölt felhasználó -    
Idézet (Grace Benning @ 2011.04.10. 15:09)
OFF Eminemmel? Na, ez meglepi... blink.gif OFF vége
Az én páromnak eddig csak három imádottamat kellett elviselnie. Volt egy időszak, amikor megnéztem minden utamba kerülő Jeffrey Dean Morgan filmet, mert külsőre nagyon bejön a pasi. Na, párom elnevezte Póniarcúnak és azóta is piszkál vele. Aztán ugye ott van Thomas Gibson, ő a Faarcú és őt se szereti, de csak cukkol vele. Sean Bean csak simán vén trotty, vagy vénember, de minden kétséget kizáróan őt utálja a legjobban.  rohog.gif Az első kettő nem elég tehetséges és impulzív ahhoz, hogy engem igazán lekössön, szóval beéri egy kis cikizéssel. Na de Sean Bean más tészta, ő az ősellenség!  _nevet.gif Egyébként valahol megértem. Biztos fura lehetett neki megtudni, hogy Sean már 10 éve a kedvenc színészem, ő meg még csak nem is igazán tudott róla. Azt hitte Johnny Depp a kedvenc színészem.  rohog.gif

OFF Én egy időben nagyon szerettem Eminemet. rohog.gif ON
Ismerős, Grace, ismerős. És ezzel kapcsolatban csak egy kérdésem van. Mire jó a cikizés és piszkálódás? dry.gif Ha 'tudom én, hogy nem vagy belé szerelmes' akkor miért jó a cinikus viselkedés? dry.gif Még nem sikerült rájönnöm ..
2011. április 10. 15:27 #1594
Ellie Andrews
Ellie Andrews
*homo sensorium*

Idézet (kateblock @ 2011.04.10. 15:15)
OFF Én egy időben nagyon szerettem Eminemet.  rohog.gif ON
Ismerős, Grace, ismerős. És ezzel kapcsolatban csak egy kérdésem van. Mire jó a cikizés és piszkálódás?  dry.gif Ha 'tudom én, hogy nem vagy belé szerelmes' akkor miért jó a cinikus viselkedés?  dry.gif Még nem sikerült rájönnöm ..

Nem tudom a választ én sem. Ezt még nekem sem sikerült kiderítenem. Pszichológiailag ez is ugyanolyan érdekes jelenség, mint maga a rajongás. Rajongani sem tud minden ember, csak egy bizonyos réteg. Én mindig is rajongós típus voltam, nagyon bele tudtam vetni magam bármibe, ami érdekelt, és nem volt muszáj egy konkrét személynek lenni rajongásom tárgyának. Lehetett az egy film, egy könyv, egy zenekar, egy író, bármi. pardon.gif Voltak különböző korszakaim, de valóban Sean a legtartósabb szenvedélyem. Ha megkérdeznék miért, nem tudnék értelmes, még csak igaz választ sem adni a kérdésre. Nem tudom miért nem tudok elszakadni tőle és miért nem csökken a varázs. Ő az egyetlen, aki jelent is valamit érzelmileg. Ő az egyetlen, akiben még csalódni is tudtam, márpedig csalódni csak abban lehet, akit ismersz, akit szeretsz, aki közel áll hozzád. Márpedig én Seanre ezt normális esetben nem mondanám és nem is mondom. Mégis képes rá és nem tudom, hogy miért, mert nem tekintem őt semmi olyasminek, aminek a kamaszlányok a kedvencüket szokták és nem is vagyok elfogult vele kapcsolatban. Talán ez az eltelt 10 év teszi, mert ennyi idő alatt kialakult bennem egy kép róla, viszonylagosan valóságos minden bizonnyal ez a kép, hiszen ennyi idő után az ember le tudja szűrni a sallangokat. Talán ezt érzi a párom, és emiatt utálja ennyire, de mivel én sem tudom megfogalmazni, ő valószínűleg még kevésbé.
2011. április 10. 15:44 #1595
- törölt felhasználó -    
Láttam én amit előbb beszúrtál, szóval most itt beszéljük meg:

Idézet (Grace Benning @ 2011.04.10. 06:56)
Na, bárcsak tudnám, hogy ezzel mit akart az én csacsi öreg medvém?  blink.gif Nem akarok találgatni, olvasd el, aztán majd meglátod. pardon.gif

Szerintem Sean barátunk nagyon szive miatt van ez. Mint tudjuk, Sean élete sem volt mindig fényes, történt ez meg az az életében, kapott ő is egy esélyt és bebizonyította, hogy meg tud változni. Biztosan bízik Melben is.
Egyéni vélemény, de szerintem Mel Gibson ilyen téren bolond és biztosan nem mondanám, hogy jó ember. Egyébként nekem a szövegből inkább úgy jött le, hogy csak udvariasságból mondta, amit. Inkább a színészi oldala volt rá nagy hatással.
2011. április 11. 08:39 #1596
Ellie Andrews
Ellie Andrews
*homo sensorium*

Idézet (kateblock @ 2011.04.10. 15:44)
Láttam én amit előbb beszúrtál, szóval most itt beszéljük meg:
Szerintem Sean barátunk nagyon szive miatt van ez. Mint tudjuk, Sean élete sem volt mindig fényes, történt ez meg az az életében, kapott ő is egy esélyt és bebizonyította, hogy meg tud változni. Biztosan bízik Melben is. 
Egyéni vélemény, de szerintem Mel Gibson ilyen téren bolond és biztosan nem mondanám, hogy jó ember. Egyébként nekem a szövegből inkább úgy jött le, hogy csak udvariasságból mondta, amit. Inkább a színészi oldala volt rá nagy hatással.

Én is azt hiszem, hogy a saját negatív tapasztalatai miatt képes együtt érezni Gibsonnal. Végtére is őt is azzal vádolták, hogy részegen többször is megverte a nejét. Sőt, valaki még a mai napig azt hiszi, hogy ő egy alkoholista vadállat. Én azt gondolom, hogy ő ugye tudja magáról, hogy nem olyan, mint amilyennek a sajtó beállítja, mert bár történtek dolgok, azért nem minden fekete vagy fehér. Gondolom ezért hisz benne, hogy Gibson esetében sem minden fekete vagy fehér. Egy olyan ember, akit vagy harminc éven át tiszteletreméltó, becsületes férfinek ismertek és szakmailag is odatette magát mindig, az egyik napról a másikra nem lesz vadállat. Én is úgy gondolom, hogy valami lehet a háttérben, de ettől függetlenül én is elpártoltam kissé a jó öreg Meltől. pardon.gif

ÚJDONSÁG!! Instinctive Honour: The Decency of Eddard Stark in Game of Thrones - esszé Eddard Starkról! Imádom! wub.gif
2011. április 11. 11:30 #1597
- törölt felhasználó -    
Tegnap volt a Ne szólj száj a tévében w00t.gif
2011. április 11. 11:32 #1598
Ellie Andrews
Ellie Andrews
*homo sensorium*

Idézet (kateblock @ 2011.04.11. 11:30)
Tegnap volt a Ne szólj száj a tévében  w00t.gif

Igen, tudom. Párom odakapcsolt és mivel nem volt jókedvében, elhúzta a száját. Azért megkérdezte, akarom-e nézni, de mondtam, hogy szinkronosan, reklámokkal megtűzdelve nem vágyok rá. Egyébként jó film. Brittany Murphy, Michael Douglas, Sean Bean...három remek színész egy izgalmas múviban. Nekem bejött és Brittany alakítása hátborzongató! Te megnézted tegnap?
2011. április 11. 11:54 #1599
- törölt felhasználó -    
Idézet (Grace Benning @ 2011.04.11. 11:32)
Igen, tudom. Párom odakapcsolt és mivel nem volt jókedvében, elhúzta a száját. Azért megkérdezte, akarom-e nézni, de mondtam, hogy szinkronosan, reklámokkal megtűzdelve nem vágyok rá. Egyébként jó film. Brittany Murphy, Michael Douglas, Sean Bean...három remek színész egy izgalmas múviban. Nekem bejött és Brittany alakítása hátborzongató! Te megnézted tegnap?

Sajnos nem láttam az elejétől és még mindig nem az én műfajom a film, de Brittany tényleg jól nyomta w00t.gif Nekem meg már mindenem ki van azzal, hogy itt is olyan csókát játszott barátunk, amilyet mindig szokott dry.gif
2011. április 11. 12:08 #1600
Ellie Andrews
Ellie Andrews
*homo sensorium*

Idézet (kateblock @ 2011.04.11. 11:54)
Sajnos nem láttam az elejétől és még mindig nem az én műfajom a film, de Brittany tényleg jól nyomta  w00t.gif Nekem meg már mindenem ki van azzal, hogy itt is olyan csókát játszott barátunk, amilyet mindig szokott  dry.gif

Igen, azzal nekem is tele a tököm. blink.gif Jó film, de sajnos nem Sean miatt. Illetve persze jól játszik, meg minden, de a szerepe akkor is sablonos, igazából Brittany és Michael vitték el a hátukon a filmet. Azt hiszem kevésbé tehetséges színészekkel nem ért volna ez egy fapadkát sem. Én meg már azt is unom, hogy minden filmben meghal. reklamalo.gif Olyan jó lenne egy kicsi szünet már ebből is... sad.gif
101 oldal 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85
Lezárt téma, már nem lehet hozzászólni Nem indíthatsz új témát!

Kapcsolódó sztárok