Idézet (Grace Benning @ 2011.04.07. 13:07)
Ó, drágám, nem elég, hogy megbélyegzik, miszerint fantasy színész, de még hozzá is fűzik, hogy veterán, mintha már temetni kéne...
Hiszen még csak idén lesz 52! Rengeteg aktív év van még előtte!
Egyértelmű, hogy Mellors szerepére nem találtak volna soha jobb embert, mint ahogy Derek Jarman is nagyszerű érzékkel választotta őt ki Ranucció megformálására. Nem tudom Asif Kapadiában mi merült fel, mikor azt mondta: "Loki szerepét márpedig Sean Beannek ajánlom fel", de nagyon hálás vagyok ezért a gondolatáért. Loki ugyan katona, egy kemény pasi, ráadásul nem is egészen becsületes, de a Far North akkor is művészfilm és Loki többrétegű karakter. Oké, a Black Death is a skatulyája része, de az is művészfilm valamilyen szinten és Ulric szintén nem egy egyértelmű figura; mélysége van.
Én nagyon örültem, hogy elvállalta Ned Stark szerepét, mert csodálatos lesz ebben a szerepben, de most már inkább csak az egyik szemem nevet, a másik meg sír, mert tudtam, hogy ez lesz a vége. Veterán fantasy színész...
Egyértelmű, hogy Mellors szerepére nem találtak volna soha jobb embert, mint ahogy Derek Jarman is nagyszerű érzékkel választotta őt ki Ranucció megformálására. Nem tudom Asif Kapadiában mi merült fel, mikor azt mondta: "Loki szerepét márpedig Sean Beannek ajánlom fel", de nagyon hálás vagyok ezért a gondolatáért. Loki ugyan katona, egy kemény pasi, ráadásul nem is egészen becsületes, de a Far North akkor is művészfilm és Loki többrétegű karakter. Oké, a Black Death is a skatulyája része, de az is művészfilm valamilyen szinten és Ulric szintén nem egy egyértelmű figura; mélysége van.
Én nagyon örültem, hogy elvállalta Ned Stark szerepét, mert csodálatos lesz ebben a szerepben, de most már inkább csak az egyik szemem nevet, a másik meg sír, mert tudtam, hogy ez lesz a vége. Veterán fantasy színész...
Nos, manapság 20-30 valamennyi számít ideálisnak, ha idősebb vagy, akkor már veteránnak neveznek. Én mélységesen nem értek egyet de nem is idegesítem magam ezen, mert annyit nem ér az egész. Az egész kritikus és média csapat megcseszheti, hogy el kell olvasnod minden felesleges rizsát és hülye negatív krtikát, hogy értékesnek mondható infókhoz juss hozzá. Hiszem azt, hogy az emberek gondolatait lehetne befolyásolni, de ahhoz a médiának kellene megváltozni. Addig pedig Sean akár a Benny Hill Showba is mehetne, vagy bohócnak öltözve poénkodna egy Mr Bean filmben, vagy játszana egy hős szerelmest egy romantikus vígjátékban, fantasy színész marad és ha botoxoztatna (Isten mentsen) akkor is veteránnak könyvelnék el.

0 felhasználónak tetszik: