Starity

Sean Bean

101 oldal 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82
Lezárt téma, már nem lehet hozzászólni Nem indíthatsz új témát!
2011. április 07. 13:13 #1521
- törölt felhasználó -    
Idézet (Grace Benning @ 2011.04.07. 13:07)
Ó, drágám, nem elég, hogy megbélyegzik, miszerint fantasy színész, de még hozzá is fűzik, hogy veterán, mintha már temetni kéne... blink.gif  mad.gif Hiszen még csak idén lesz 52! Rengeteg aktív év van még előtte!  mad.gif 
Egyértelmű, hogy Mellors szerepére nem találtak volna soha jobb embert, mint ahogy Derek Jarman is nagyszerű érzékkel választotta őt ki Ranucció megformálására. Nem tudom Asif Kapadiában mi merült fel, mikor azt mondta: "Loki szerepét márpedig Sean Beannek ajánlom fel", de nagyon hálás vagyok ezért a gondolatáért. Loki ugyan katona, egy kemény pasi, ráadásul nem is egészen becsületes, de a Far North akkor is művészfilm és Loki többrétegű karakter. Oké, a Black Death is a skatulyája része, de az is művészfilm valamilyen szinten és Ulric szintén nem egy egyértelmű figura; mélysége van. 
Én nagyon örültem, hogy elvállalta Ned Stark szerepét, mert csodálatos lesz ebben a szerepben, de most már inkább csak az egyik szemem nevet, a másik meg sír, mert tudtam, hogy ez lesz a vége. Veterán fantasy színész...  sad.gif

Nos, manapság 20-30 valamennyi számít ideálisnak, ha idősebb vagy, akkor már veteránnak neveznek. Én mélységesen nem értek egyet de nem is idegesítem magam ezen, mert annyit nem ér az egész. Az egész kritikus és média csapat megcseszheti, hogy el kell olvasnod minden felesleges rizsát és hülye negatív krtikát, hogy értékesnek mondható infókhoz juss hozzá. Hiszem azt, hogy az emberek gondolatait lehetne befolyásolni, de ahhoz a médiának kellene megváltozni. Addig pedig Sean akár a Benny Hill Showba is mehetne, vagy bohócnak öltözve poénkodna egy Mr Bean filmben, vagy játszana egy hős szerelmest egy romantikus vígjátékban, fantasy színész marad és ha botoxoztatna (Isten mentsen) akkor is veteránnak könyvelnék el.
2011. április 07. 13:22 #1522
Ellie Andrews
Ellie Andrews
*homo sensorium*

StátuszAmor vincit omnia.
  Csoport: Moderátor
Hozzászólás: 6949
Csatolások: 3307
Azonosító: 133484
Idézet (kateblock @ 2011.04.07. 13:13)
Nos, manapság 20-30 valamennyi számít ideálisnak, ha idősebb vagy, akkor már veteránnak neveznek. Én mélységesen nem értek egyet de nem is idegesítem magam ezen, mert annyit nem ér az egész. Az egész kritikus és média csapat megcseszheti, hogy el kell olvasnod minden felesleges rizsát és hülye negatív krtikát, hogy értékesnek mondható infókhoz juss hozzá. Hiszem azt, hogy az emberek gondolatait lehetne befolyásolni, de ahhoz a médiának kellene megváltozni. Addig pedig Sean akár a Benny Hill Showba is mehetne, vagy bohócnak öltözve poénkodna egy Mr Bean filmben, vagy játszana egy hős szerelmest egy romantikus vígjátékban, fantasy színész marad és ha botoxoztatna (Isten mentsen) akkor is veteránnak könyvelnék el.

Igen, azt hiszem kimondtad a probléma lényegét. Tök mindegy mit csinál és mire képes, amíg tök jól el lehet vele adni bizonyos műfajú filmeket. A nagy átlag felkapja a fejét ha Sean Bean rosszfiút játszik, vagy fantasyban kardozik, mert azt meg kell nézni, rossz nem lehet, hiszen az a fickó ebben zseniális. Ez így is van. Jól csinálja és ez tény. De ezen kívül nagyon sok mást is jól csinál, csak annak nem rendeznek ekkora felhajtást. Azért kínálnak fel neki zömével ilyen szerepeket, mert az ő nevével az ilyen fajta filmeket tudják a legjobban eladni. Mégis ki a fenének jutna eszébe megnézni a Macbethet, főleg ha Sean Bean játszik benne? Tényleg csak az kapható az ilyen dolgokra, aki komolyabban utána nézett Seannak és tudja mire képes valójában. Na de ha Sean Bean pszichopatát játszik egy múviban, vagy aktívan kardozik meg lovagol, na, arra özönlenek a népek dögivel! Az a baj, hogy Seant a közönség A kategóriás bad boyként, illetve fantasy színészként jegyzi, dicsérik is persze mert divat dicsérni. Divat azt mondani, hogy: "na, az a pasi tud valamit", de úgy igazán nem ismerik a munkásságát.
Ja, és ha botoxolni mer, most már tényleg fenékbe billentem! blink.gif
2011. április 07. 14:39 #1523
- törölt felhasználó -    
Idézet (Grace Benning @ 2011.04.07. 13:22)
Igen, azt hiszem kimondtad a probléma lényegét. Tök mindegy mit csinál és mire képes, amíg tök jól el lehet vele adni bizonyos műfajú filmeket. A nagy átlag felkapja a fejét ha Sean Bean rosszfiút játszik, vagy fantasyban kardozik, mert azt meg kell nézni, rossz nem lehet, hiszen az a fickó ebben zseniális. Ez így is van. Jól csinálja és ez tény. De ezen kívül nagyon sok mást is jól csinál, csak annak nem rendeznek ekkora felhajtást. Azért kínálnak fel neki zömével ilyen szerepeket, mert az ő nevével az ilyen fajta filmeket tudják a legjobban eladni. Mégis ki a fenének jutna eszébe megnézni a Macbethet, főleg ha Sean Bean játszik benne? Tényleg csak az kapható az ilyen dolgokra, aki komolyabban utána nézett Seannak és tudja mire képes valójában. Na de ha Sean Bean pszichopatát játszik egy múviban, vagy aktívan kardozik meg lovagol, na, arra özönlenek a népek dögivel! Az a baj, hogy Seant a közönség A kategóriás bad boyként, illetve fantasy színészként jegyzi, dicsérik is persze mert divat dicsérni. Divat azt mondani, hogy: "na, az a pasi tud valamit", de úgy igazán nem ismerik a munkásságát. 
Ja, és ha botoxolni mer, most már tényleg fenékbe billentem!  blink.gif

Nekem eszembe jutna megnézni a Sean féle Macbethet. Nálam mondjuk alapból nyert ügye van a dolognak, mert imádom Shakespearet, de Seannel csak jobb lenne. Olyan kár, hogy nem lett abból még semmi. Annyira de annyira szeretném látni a filmes változatot, ha már egyszer lemaradtunk az előadásról sad.gif
1 felhasználónak tetszik: Grace Benning
2011. április 07. 15:11 #1524
Ellie Andrews
Ellie Andrews
*homo sensorium*

Hmm, these girls are definitely crazy, I guess...
really crazy...
but ye know what?
I love them! biggrin.gif
2011. április 07. 15:33 #1525
- törölt felhasználó -    
Idézet (Grace Benning @ 2011.04.07. 15:11)

Seannek egész monitoros extra nagy mosolya van, rendesen felragyog tőle a nap. Tiszta önfeledt mosoly. Mikori a kép? rohog.gif
2011. április 07. 15:58 #1526
Ellie Andrews
Ellie Andrews
*homo sensorium*

Idézet (kateblock @ 2011.04.07. 15:33)
Seannek egész monitoros extra nagy mosolya van, rendesen felragyog tőle a nap. Tiszta önfeledt mosoly. Mikori a kép?  rohog.gif

Mikori shoot? Hmmm...pontosan nem tudom. 2004-2005... unsure.gif Szőke, borzas frizura...love love...
1 felhasználónak tetszik: kateblock
2011. április 07. 16:01 #1527
- törölt felhasználó -    
Idézet (Grace Benning @ 2011.04.07. 15:58)
Mikori shoot? Hmmm...pontosan nem tudom. 2004-2005... unsure.gif Szőke, borzas frizura...love love...

Szerintem ez a legjobb hajviselete, nekem ez tetszik legjobban wub.gif
Este megnézem a Tom & Thomast biggrin.gif Most hangulatomban vagyok hozzá biggrin.gif
2011. április 07. 16:26 #1528
Ellie Andrews
Ellie Andrews
*homo sensorium*

Idézet (kateblock @ 2011.04.07. 16:01)
Szerintem ez a legjobb hajviselete, nekem ez tetszik legjobban  wub.gif 
Este megnézem a Tom & Thomast  biggrin.gif Most hangulatomban vagyok hozzá  biggrin.gif

Én azt hittem már megnézted. Tisztára el is felejtettem... rohog.gif
Amúgy igen, a mosolya elbűvölő, teli szájas, ragyogó és csodálatos! Imádom! wub.gif Beragyogja a napom!
2011. április 07. 16:49 #1529
- törölt felhasználó -    
Idézet (Grace Benning @ 2011.04.07. 16:26)
Én azt hittem már megnézted. Tisztára el is felejtettem... rohog.gif 
Amúgy igen, a mosolya elbűvölő, teli szájas, ragyogó és csodálatos! Imádom!  wub.gif Beragyogja a napom!

Belekezdtem, de egy sajnálatos esemény miatt nem tudtam befejezni. Majd ma. biggrin.gif
2011. április 08. 06:33 #1530
Ellie Andrews
Ellie Andrews
*homo sensorium*

Új szerep, Sean hamarosan Prágában lesz, de ezért?? blink.gif Rá fogsz jönni miért nem vagyok olyan hej, de boldog... sad.gif
Amúgy megnézted a Tom&Thomast? wink.gif
2011. április 08. 07:55 #1531
- törölt felhasználó -    
Idézet (Grace Benning @ 2011.04.08. 06:33)
Új szerep, Sean hamarosan Prágában lesz, de ezért??  blink.gif Rá fogsz jönni miért nem vagyok olyan hej, de boldog... sad.gif 
Amúgy megnézted a Tom&Thomast?  wink.gif

Oh ne. fear.gif Egy amerikai pilot. Azt a ..-ot neki. reklamalo.gif reklamalo.gif Remek. Akkor megint keztdődhet előről a pilot figyelő season. Fear no more Grace. David esetéből tanultam, a pilot még csak pilot, koránt sem biztos, hogy lesz belőle valami. MIndent tudok az amerikai pilotokról, hála a Rex is not your lawyernek és ha ez igaz -akkor we have a little bit of problem here, madam- dry.gif
2011. április 08. 08:09 #1532
Ellie Andrews
Ellie Andrews
*homo sensorium*

Idézet (kateblock @ 2011.04.08. 07:55)
Oh ne. fear.gif Egy amerikai pilot. Azt a ..-ot neki.  reklamalo.gif  reklamalo.gif Remek. Akkor megint keztdődhet előről a pilot figyelő season. Fear no more Grace. David esetéből tanultam, a pilot még csak pilot, koránt sem biztos, hogy lesz belőle valami. MIndent tudok az amerikai pilotokról, hála a Rex is not your lawyernek és ha ez igaz -akkor we have a little bit of problem here, madam-  dry.gif

De most legyek ilyen gonosz és imádkozzak egy újabb bukásért? sorry.gif Nem volt már elég neki a bukásból? sad.gif
2011. április 08. 08:28 #1533
- törölt felhasználó -    
Idézet (Grace Benning @ 2011.04.08. 08:09)
De most legyek ilyen gonosz és imádkozzak egy újabb bukásért? sorry.gif Nem volt már elég neki a bukásból?  sad.gif

Szivem, tudom hogy érzel. Szeretnéd ha nem bukna el, de lelked legmélyén azt kívánod bárcsak ne csinálná ezt. Igaz? És talán még rosszul is érzed magad emiatt, igaz? Nos, pro kontra, kedves Grace. Az amerikai sorozatoknál, ha mid season sorozat lesz (12-13 rész) akkor nyert ügyünk van, de ha 23-24 részes epizódokra terveznek, akkor ennyi, sajnálom Grace, de ha berendelik a pilotot, akkor 12 hónapból 9 hónapot kell neki a produkcióval dolgoznia, napi 12-13 órában. És a legrosszabbról nem is beszéltünk. Ha jól megy majd a szekér, első évad után aláíratják vele a maradék 6 évadra szóló szerződést, ergo amellett szinte semmire nem jut majd ideje, és a szerződést nem tépheti össze vagy mondhat fel, mert akkor millákat kell neki fizetni. Ha csak nem törlik a sorozatot (amely esetben megszűnik az egyezség) akkor 7 évad, vagyis 7 év odakint blink.gif mellow.gif
2011. április 08. 08:37 #1534
Ellie Andrews
Ellie Andrews
*homo sensorium*

Idézet (kateblock @ 2011.04.08. 08:28)
Szivem, tudom hogy érzel. Szeretnéd ha nem bukna el, de lelked legmélyén azt kívánod bárcsak ne csinálná ezt. Igaz? És talán még rosszul is érzed magad emiatt, igaz? Nos, pro kontra, kedves Grace. Az amerikai sorozatoknál, ha mid season sorozat lesz (12-13 rész) akkor nyert ügyünk van, de ha 23-24 részes epizódokra terveznek, akkor ennyi, sajnálom Grace, de ha berendelik a pilotot, akkor 12 hónapból 9 hónapot kell neki a produkcióval dolgoznia, napi 12-13 órában. És a legrosszabbról nem is beszéltünk. Ha jól megy majd a szekér, első évad után aláíratják vele a maradék 6 évadra szóló szerződést, ergo amellett szinte semmire nem jut majd ideje, és a szerződést nem tépheti össze vagy mondhat fel, mert akkor millákat kell neki fizetni. Ha csak nem törlik a sorozatot (amely esetben megszűnik az egyezség) akkor 7 évad, vagyis 7 év odakint  blink.gif  mellow.gif

De ez csak egy francos mellékszerep!!! Egy halott fickót játszana, aki flashbackekben tér csak vissza! Ezért megéri ekkora hűhó? Ő sokkal nagyobb név annál, mint hogy évadokra lekösse magát egy ilyen sorozatban egy ilyen szerepért! Már azon gondolkozom, hogy ez csak pletyka, vagy ha nem, akkor hogy csak az első évadban lenne szerepe, mint a GoT-ban. Vagy legfeljebb csak a pilotban és akkor mellette, meg utána csinálhatna mást is. Azt mondja nem szereti lekötni magát ugyanabban a produkcióban hosszú távon. Azt mondja Hollywooddal úgymond leszámolt, erre eladja magát egy amcsi tévésorozatnak? Itt van valami a háttérben, csak még nem tudom, hogy mi. Én bízom benne, hogy ez pletyka, vagy legalább hogy csak az első évadra szerződik le...
2011. április 08. 09:38 #1535
- törölt felhasználó -    
Idézet (Grace Benning @ 2011.04.08. 08:37)
De ez csak egy francos mellékszerep!!! Egy halott fickót játszana, aki flashbackekben tér csak vissza! Ezért megéri ekkora hűhó? Ő sokkal nagyobb név annál, mint hogy évadokra lekösse magát egy ilyen sorozatban egy ilyen szerepért! Már azon gondolkozom, hogy ez csak pletyka, vagy ha nem, akkor hogy csak az első évadban lenne szerepe, mint a GoT-ban. Vagy legfeljebb csak a pilotban és akkor mellette, meg utána csinálhatna mást is. Azt mondja nem szereti lekötni magát ugyanabban a produkcióban hosszú távon. Azt mondja Hollywooddal úgymond leszámolt, erre eladja magát egy amcsi tévésorozatnak? Itt van valami a háttérben, csak még nem tudom, hogy mi. Én bízom benne, hogy ez pletyka, vagy legalább hogy csak az első évadra szerződik le...

OH szivem, tisztázzunk valamit. Először is, az, hogy a neve ki van írva, még nem garantál semmit. Lehet pletyka, de lehet van alapja a dolognak, de talán semmi nem lesz belőle. Még csak a színész neve van feltüntetve, hosszú az út a pilotig, addig kieshet vagy kifúrhatják onnan.
Második dolog. Amerikában a mellékszereplő csak annyiban különbözik a főszereplőtől, hogy nem keres annyit és nem jár neki annyi promóció. A FONTOSABB mellékszereplőket is lekötik annyi időre, mint a főszereplőt. Ezért kell a pilot, hogy látszódjon lesz-e belőle sorozat, az pedig azért fontos, hogy mit gondolnak az emberek, mert ha pozitív lesz a fogadtatás a karakternek, akkor akár a mellékszereplőt is leköthetik, nehogy másik csatornához menjen vagy ott hagyja egyszer csak őket a pácban.
Elgonolkodtató a hír, de MÉG nem esnék a pánikba. A legrosszabb esetben is, lesz valami a sorozatból, de hidd el, egy bukott sorozat nagyobb 'szégyen' Amerikában, mint egy bukott pilot. Abból annyi van, mint égen a csillag. George Clooneynak 6 bukott pilotja volt, tudtad?
Szóval ez most csúnya dolog lesz tőlem, de inkább a pilot bukjon meg, mint a sorozat, mert akkor ízekre szedik, ha főbb mellékszereplőként szerepel. Ha pedig tényleg alig van a sorozatban, akkor talán sikerül egy másfajta szerződést kötni, de mindenféleképpen Hollywood, Grace, sajnálom sad.gif
2011. április 08. 10:18 #1536
Ellie Andrews
Ellie Andrews
*homo sensorium*

Idézet (kateblock @ 2011.04.08. 09:38)
OH szivem, tisztázzunk valamit. Először is, az, hogy a neve ki van írva, még nem garantál semmit. Lehet pletyka, de lehet van alapja a dolognak, de talán semmi nem lesz belőle. Még csak a színész neve van feltüntetve, hosszú az út a pilotig, addig kieshet vagy kifúrhatják onnan.
Második dolog. Amerikában a mellékszereplő csak annyiban különbözik a főszereplőtől, hogy nem keres annyit és nem jár neki annyi promóció. A FONTOSABB mellékszereplőket is lekötik annyi időre, mint a főszereplőt. Ezért kell a pilot, hogy látszódjon lesz-e belőle sorozat, az pedig azért fontos, hogy mit gondolnak az emberek, mert ha pozitív lesz a fogadtatás a karakternek, akkor akár a mellékszereplőt is leköthetik, nehogy másik csatornához menjen vagy ott hagyja egyszer csak őket a pácban. 
Elgonolkodtató a hír, de MÉG nem esnék a pánikba. A legrosszabb esetben is, lesz valami a sorozatból, de hidd el, egy bukott sorozat nagyobb 'szégyen' Amerikában, mint egy bukott pilot. Abból annyi van, mint égen a csillag. George Clooneynak 6 bukott pilotja volt, tudtad? 
Szóval ez most csúnya dolog lesz tőlem, de inkább a pilot bukjon meg, mint a sorozat, mert akkor ízekre szedik, ha főbb mellékszereplőként szerepel. Ha pedig tényleg alig van a sorozatban, akkor talán sikerül egy másfajta szerződést kötni, de mindenféleképpen Hollywood, Grace, sajnálom  sad.gif

Ezzel én mind tisztában vagyok. Azt gondolom, bár a karrierje igen hullámzó, azért egy amerikai sorozat erős visszalépés lenne. Még akkor is, ha az esetleg egy jó sorozat és a karaktere is jó lenne. Arra gondoltam én is, hogy ez még csak egy kósza ötlet, bár úgy olvastam, hogy a munkálatok hamarosan megkezdődnek Prágában és ezt elég biztosan jelentették ki. Remélem azért az nem olyan hamar lesz és sok víz lefolyik addig a Dunán. Szeretném, ha időközben becsúszna neki egy jobb ajánlat. Nem tehetek róla, művészfilmekben akarom látni, meg a Macbethben, nem egy amerikai sorozatban. (Nem akarok nézni több amerikai tv showt!) Egyébként a szinopszis alapján én ugyan nem érdeklődnék a sorozat után, az is biztos. blink.gif Ha megbukik a pilot az még valóban jobb, mintha a sorozat bukna meg. Majd meglátjuk mi lesz, egyelőre nem pánikolok, csak fura. Tavaly még nem ezt hangoztatta nagy mellénnyel...sad.gif
2011. április 08. 10:39 #1537
- törölt felhasználó -    
Idézet (Grace Benning @ 2011.04.08. 10:18)
Ezzel én mind tisztában vagyok. Azt gondolom, bár a karrierje igen hullámzó, azért egy amerikai sorozat erős visszalépés lenne. Még akkor is, ha az esetleg egy jó sorozat és a karaktere is jó lenne. Arra gondoltam én is, hogy ez még csak egy kósza ötlet, bár úgy olvastam, hogy a munkálatok hamarosan megkezdődnek Prágában és ezt elég biztosan jelentették ki. Remélem azért az nem olyan hamar lesz és sok víz lefolyik addig a Dunán. Szeretném, ha időközben becsúszna neki egy jobb ajánlat. Nem tehetek róla, művészfilmekben akarom látni, meg a Macbethben, nem egy amerikai sorozatban. (Nem akarok nézni több amerikai tv showt!) Egyébként a szinopszis alapján én ugyan nem érdeklődnék a sorozat után, az is biztos.  blink.gif Ha megbukik a pilot az még valóban jobb, mintha a sorozat bukna meg. Majd meglátjuk mi lesz, egyelőre nem pánikolok, csak fura. Tavaly még nem ezt hangoztatta nagy mellénnyel...sad.gif

Egy amerikai pilot minden esetben pozitív és jobban mutat egy színész CV-jén. Az más, hogy a fanok mit akarnak. Fan és fan között is van különbség. Van akinek teljesen 8, hogy Sean mit csinál, van akinek nem. A Hollywoodreporter jó oldal de néha nagyon rossz forrásokra hivatkoznak vagy igaztalan, kérdőjeles dolgokról írnak.
Érthető, hogy nem akarsz amerikai sorozatot, de Seannek minden esélye meg van a szerepre, tehát nem látom akadályát annak, hogy övé legyen a szerep viszont az interjúiból tényleg nem úgy szűrhető le, mintha Hollywood felé venné az irányt. Akkor nem lenne probléma, ha csak a pilotban lenne, mert az semmiféle promócióval nem jár, leforgatta a pilotot aztán szevasz tavasz.
Ilyenkor csak arra tudok gondolni, hogy a pénz kell neki, más különben miért akarna vissza kimenni oda ha egyszer nemrég tért vissza? blink.gif
2011. április 08. 10:52 #1538
Ellie Andrews
Ellie Andrews
*homo sensorium*

Idézet (kateblock @ 2011.04.08. 10:39)
Egy amerikai pilot minden esetben pozitív és jobban mutat egy színész CV-jén. Az más, hogy a fanok mit akarnak. Fan és fan között is van különbség. Van akinek teljesen 8, hogy Sean mit csinál, van akinek nem. A Hollywoodreporter jó oldal de néha nagyon rossz forrásokra hivatkoznak vagy igaztalan, kérdőjeles dolgokról írnak.
Érthető, hogy nem akarsz amerikai sorozatot, de Seannek minden esélye meg van a szerepre, tehát nem látom akadályát annak, hogy övé legyen a szerep viszont az interjúiból tényleg nem úgy szűrhető le, mintha Hollywood felé venné az irányt. Akkor nem lenne probléma, ha csak a pilotban lenne, mert az semmiféle promócióval nem jár, leforgatta a pilotot aztán szevasz tavasz. 
Ilyenkor csak arra tudok gondolni, hogy a pénz kell neki, más különben miért akarna vissza kimenni oda ha egyszer nemrég tért vissza?  blink.gif

Persze, hogy minden esélye megvan rá, hiszen jó színész. Az is lehet, hogy jól sülne el a dolog, sose tudhatjuk mit miért csinál. Azt nem mondta, hogy soha többet nem fog Hollywoodban forgatni, ilyen nem hagyta el a száját, hiszen ő maga többször hangoztatta, hogy bármit elvállal, amit jónak talál és néha bizony az motiválja, hogy kell a pénz meg hogy milyen jól fog mutatni a film a CV-jén. pardon.gif Ez így van, a Tróját is gondolom ezért vállalta be: jó karakter, robbanásnak ígérkező hollywoodi production, mozivászon, sok pénz. Be is jött a számítása. Tehát soha nem mondta, hogy viszlát, Hollywood örökre, de akkor is meglep ez a hirtelen fordulat. Persze az is lehet, hogy úgy gondolja, ideje egy kicsit megint tolni a szekéren, hiszen 2007 óta csak független, illetve brit filmekhez adta a nevét, amik közül nem egy el se jutott külföldre, nemhogy az USAba, sőt, volt ami meg is bukott (Age of Heroes, Soldiers of Fortune - mondjuk ez utóbbi amcsi). Szóval nem igazán jött be neki ez a "visszatérés a gyökerekhez". A Black Death ütött egyedül hatalmasat, meg pár éve a Far North, de az is inkább csak Európában meg a művészfilmes körökben. Az Outlaw, a Cash, a Red Riding nem növelte a népszerűségét és sok pénzt sem hoztak. A Lost Future-ről ne is beszéljünk!!! Most persze itt van még reménynek a Cleanskin, meg a tuti kasszasiker a GoT. Ha őszinte akarok lenni, az utóbbi 4 évben a GoT-on kívül nem szerepelt egy igazán nagysikerű, szép summát hozó fimben sem. Szóval ja, értem én... unsure.gif
2011. április 08. 11:04 #1539
- törölt felhasználó -    
Idézet (Grace Benning @ 2011.04.08. 10:52)
Persze, hogy minden esélye megvan rá, hiszen jó színész. Az is lehet, hogy jól sülne el a dolog, sose tudhatjuk mit miért csinál. Azt nem mondta, hogy soha többet nem fog Hollywoodban forgatni, ilyen nem hagyta el a száját, hiszen ő maga többször hangoztatta, hogy bármit elvállal, amit jónak talál és néha bizony az motiválja, hogy kell a pénz meg hogy milyen jól fog mutatni a film a CV-jén. pardon.gif Ez így van, a Tróját is gondolom ezért vállalta be: jó karakter, robbanásnak ígérkező hollywoodi production, mozivászon, sok pénz. Be is jött a számítása. Tehát soha nem mondta, hogy viszlát, Hollywood örökre, de akkor is meglep ez a hirtelen fordulat. Persze az is lehet, hogy úgy gondolja, ideje egy kicsit megint tolni a szekéren, hiszen 2007 óta csak független, illetve brit filmekhez adta a nevét, amik közül nem egy el se jutott külföldre, nemhogy az USAba, sőt, volt ami meg is bukott (Age of Heroes, Soldiers of Fortune - mondjuk ez utóbbi amcsi). Szóval nem igazán jött be neki ez a "visszatérés a gyökerekhez". A Black Death ütött egyedül hatalmasat, meg pár éve a Far North, de az is inkább csak Európában meg a művészfilmes körökben. Az Outlaw, a Cash, a Red Riding nem növelte a népszerűségét és sok pénzt sem hoztak. A Lost Future-ről ne is beszéljünk!!! Most persze itt van még reménynek a Cleanskin, meg a tuti kasszasiker a GoT. Ha őszinte akarok lenni, az utóbbi 4 évben a GoT-on kívül nem szerepelt egy igazán nagysikerű, szép summát hozó fimben sem. Szóval ja, értem én... unsure.gif

Nos, ebben az esetben biztosan a pénz a motiváló. Akkor viszont kezdődhet a pilot leső korszak. Hál Istennek meg vannak a régebbről elmentett jó források, én már tudom melyik weblapnak kell/lehet hinni és melyiknek nem. Vannak külön 'pilotokra' szakosodott paparazzik és naplopók akik azzal dicsekednek a neten, hogy egész nap semmit sem csinálnak és forgatásokat néznek vagy hogy fizetnek nekik azért 10$-t hogy megnézzék a pilotot és utána kitöltsenek egy űrlapot. Így kezdődik az egész. Ha a pilot nem kell, nem sikeres, akkor viszik New Yorkba a pilotot egy kisebb ottani cstaorna számára, hátha annak kell...
1 felhasználónak tetszik: Grace Benning
2011. április 08. 11:28 #1540
Ellie Andrews
Ellie Andrews
*homo sensorium*

Idézet (kateblock @ 2011.04.08. 11:04)
Nos, ebben az esetben biztosan a pénz a motiváló. Akkor viszont kezdődhet a pilot leső korszak. Hál Istennek meg vannak a régebbről elmentett jó források, én már tudom melyik weblapnak kell/lehet hinni és melyiknek nem. Vannak külön 'pilotokra' szakosodott paparazzik és naplopók akik azzal dicsekednek a neten, hogy egész nap semmit sem csinálnak és forgatásokat néznek vagy hogy fizetnek nekik azért 10$-t hogy megnézzék a pilotot és utána kitöltsenek egy űrlapot. Így kezdődik az egész. Ha a pilot nem kell, nem sikeres, akkor viszik New Yorkba a pilotot egy kisebb ottani cstaorna számára, hátha annak kell...

Ez van. Kivárom a végét és próbálok nem aggódni. Pont elég rég óta van a szakmában ahhoz, hogy tudja, mit akar és ha néha kétségeim is vannak, sőt, ha olykor egyértelműen haragszom rá, akkor is ő a kedvencem. Ha ennyi év alatt ez nem változott, valószínűleg ezután sem fog. pardon.gif (Azért volt egy időszakunk, amikor nem voltunk pusziban. Thanks to the last marriage of him! )
Láttad már ezt a képet? Idáig le se esett, hogy a pasi mellette az Mark Addy. Gondolom a GoT forgatása alatt készülhetett egyik este, iszogatás közben. rohog.gif Amúgy egy rajongó csinálta a képet.
101 oldal 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82
Lezárt téma, már nem lehet hozzászólni Nem indíthatsz új témát!

Kapcsolódó sztárok