Starity

Sean Bean

101 oldal 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81
Lezárt téma, már nem lehet hozzászólni Nem indíthatsz új témát!
2011. április 06. 09:16 #1501
- törölt felhasználó -    
Idézet (Grace Benning @ 2011.04.06. 08:25)
Abszolút egyetértünk. Ilyen remek rendező, és ilyen remek színészek! Ez miért nem elég ahhoz, hogy pénzt adjanak nekik?? 
Én egyébként nem is csodálkozom már, hogy Sean elvállal ilyeneket, hogy Silent Hill 2.  dry.gif Mostanában a filmjei sorra buknak meg, mert nem találnak nekik forgalmazót, a filmek, amiben szerepelni szeretne pedig nem kapnak támogatást, így húzódik az egész. Oké, a Black Death meg a Game of Thrones valószínűleg megint a "mennyekbe" repíti majd, de ettől csak a pénztárcája fog nőni, meg az a fránya skatulya, amibe belehúzzák, mint fantasy színészt. Ráadásul ennyi bukás után gondolom valamiből élni kell, és a hollywoodi produkciók baromi jól fizetnek. Ő nem csak magára, de a gyerekeire is gondol. Úgyhogy inkább mégsem akarom fenékbe rugdosni, amiért elvállalta, de mindenki mást igen, mert nem hagyják érvényesülni.  dry.gif

Szerintem is felháborító. Nyakra főre csinálják a filmeket és nincs forgalmazó, na ná, hogy akkor amúgy is bukottnak állítják be a filmet. mellow.gif

Seannek hogy ment az amerikai akcentus tanulása?
2011. április 06. 10:08 #1502
Ellie Andrews
Ellie Andrews
*homo sensorium*

StátuszAmor vincit omnia.
  Csoport: Moderátor
Hozzászólás: 6949
Csatolások: 3307
Azonosító: 133484
Idézet (kateblock @ 2011.04.06. 09:16)
Szerintem is felháborító. Nyakra főre csinálják a filmeket és nincs forgalmazó, na ná, hogy akkor amúgy is bukottnak állítják be a filmet.  mellow.gif 
Seannek hogy ment az amerikai akcentus tanulása?

Hogy ment? Nem tudom. Nála nem is arról van szó, hogy az akcentust tanulta meg, hanem inkább arról, hogy érthetőbben beszél. Mármint az amcsik számára érthetőbben. Az amcsik sokáig azt hitték, hogy ausztrál és amikor mondta, hogy yorshire-i, akkor kérdezték tőle, hogy az hol van? dry.gif mad.gif Lehet hallani olykor az amcsi interjúkban, tévé showkban, hogy visszafog abból a nagyon "thick accent"ből, de akkor is érződik rajta, hogy nem amerikai. Sőt, én a filmekben is érezni szoktam. A múltkor néztem eredetiben a Ne szólj szájt, és bár nagyon szép amcsisan ejtette a szavakat, azért valahogy mégis érződött valami az akcentusából.
1 felhasználónak tetszik: kateblock
2011. április 06. 10:35 #1503
- törölt felhasználó -    
Idézet (Grace Benning @ 2011.04.06. 10:08)
Hogy ment? Nem tudom. Nála nem is arról van szó, hogy az akcentust tanulta meg, hanem inkább arról, hogy érthetőbben beszél. Mármint az amcsik számára érthetőbben. Az amcsik sokáig azt hitték, hogy ausztrál és amikor mondta, hogy yorshire-i, akkor kérdezték tőle, hogy az hol van?  dry.gif  mad.gif Lehet hallani olykor az amcsi interjúkban, tévé showkban, hogy visszafog abból a nagyon "thick accent"ből, de akkor is érződik rajta, hogy nem amerikai. Sőt, én a filmekben is érezni szoktam. A múltkor néztem eredetiben a Ne szólj szájt, és bár nagyon szép amcsisan ejtette a szavakat, azért valahogy mégis érződött valami az akcentusából.

A legtöbb brit színésznek baja van az akcentussal és le is hirdják rendesen odakint ha nem megy neki. Pedig a Szigetben jó volt az akcentusa, érződik meg minden de egész jó, jobb mint más brit színészé egy amcsi filmben ...
2011. április 06. 10:51 #1504
Ellie Andrews
Ellie Andrews
*homo sensorium*

Idézet (kateblock @ 2011.04.06. 10:35)
A legtöbb brit színésznek baja van az akcentussal és le is hirdják rendesen odakint ha nem megy neki. Pedig a Szigetben jó volt az akcentusa,  érződik meg minden de egész jó, jobb mint más brit színészé egy amcsi filmben ...

Én is azt tapasztaltam, hogy egész jól csinálja, de nem tökéletes. Engem speciel nem zavar, hogy nem tökéletes, sőt, én azt szeretném, ha minden filmben úgy beszélne, ahogy a valóságban. Ez az ő védjegye, ne akarja ettől senki megfosztani, de azt megértem, hogy a karakterhez igazodni kell. Ez a brit filmekben is így van. Sean az Essex Boysban például úgy beszélt, mint az Essexiek. Mivel nem igazán tudom, hogy azok ott hogy beszélnek, azt sem tudom megállapítani, hogy mennyire csinálta jól, de az tény, hogy az eredeti akcentusától rendesen eltért. pardon.gif
2011. április 06. 11:44 #1505
- törölt felhasználó -    
Idézet (Grace Benning @ 2011.04.06. 10:51)
Én is azt tapasztaltam, hogy egész jól csinálja, de nem tökéletes. Engem speciel nem zavar, hogy nem tökéletes, sőt, én azt szeretném, ha minden filmben úgy beszélne, ahogy a valóságban. Ez az ő védjegye, ne akarja ettől senki megfosztani, de azt megértem, hogy a karakterhez igazodni kell. Ez a brit filmekben is így van. Sean az Essex Boysban például úgy beszélt, mint az Essexiek. Mivel nem igazán tudom, hogy azok ott hogy beszélnek, azt sem tudom megállapítani, hogy mennyire csinálta jól, de az tény, hogy az eredeti akcentusától rendesen eltért. pardon.gif

Anno olvastam egy cikket, évekkel ezelőtt, amiben összegyűjtötték a TOP5 legjobban amerikai akcentust beszélő brit színészt és ha jól emlékszem, Sean 3-ik lett Hugh Laurie és Gary Oldman mögött. Ha már Orlandónál tartunk, jóban vannak/voltak egymással?
2011. április 06. 11:58 #1506
Ellie Andrews
Ellie Andrews
*homo sensorium*

Idézet (kateblock @ 2011.04.06. 11:44)
Anno olvastam egy cikket, évekkel ezelőtt, amiben összegyűjtötték a TOP5 legjobban amerikai akcentust beszélő brit színészt és ha jól emlékszem, Sean 3-ik lett Hugh Laurie és Gary Oldman mögött. Ha már Orlandónál tartunk, jóban vannak/voltak egymással?

Tényleg? Nem is tudtam erről! w00t.gif Na, te is tudsz nekem újat mondani. thumbsup.gif (Egyébként Hugh Laurie tényleg nagyon jól csinálja a fake american accent dolgot. beer.gif )
Igen, azt hiszem jól kijöttek. Legalábbis így nyilatkoznak egymásról, bár mindig szívatták egymást. Főleg Sean Orlandót, mert hogy olyan kis nyápic déli. rohog.gif Orlando meg állítólag csak úgy emlegette Seant, hogy a "northern bastard". rohog.gif De amúgy jól kijöttek, meg aztán még a Trójában is együtt dolgoztak, szóval haverok. Viggon kívül Orlando az, akit még szokott emlegetni, hogy tartja vele a kapcsolatot, meg ha úgy hozz a sors, akkor megisznak együtt egy sört. Úgy veszem észre, neki nem igazán vannak más híresség haverjai. Szerintem azokkal barátkozik a legszívesebben, akikkel 30-35 éve is haverok voltak, még mielőtt igazából híressé vált volna.
2011. április 06. 13:11 #1507
- törölt felhasználó -    
Idézet (Grace Benning @ 2011.04.06. 11:58)
Tényleg? Nem is tudtam erről!  w00t.gif Na, te is tudsz nekem újat mondani.  thumbsup.gif (Egyébként Hugh Laurie tényleg nagyon jól csinálja a fake american accent dolgot.  beer.gif )
Igen, azt hiszem jól kijöttek. Legalábbis így nyilatkoznak egymásról, bár mindig szívatták egymást. Főleg Sean Orlandót, mert hogy olyan kis nyápic déli.  rohog.gif Orlando meg állítólag csak úgy emlegette Seant, hogy a "northern bastard".  rohog.gif De amúgy jól kijöttek, meg aztán még a Trójában is együtt dolgoztak, szóval haverok. Viggon kívül Orlando az, akit még szokott emlegetni, hogy tartja vele a kapcsolatot, meg ha úgy hozz a sors, akkor megisznak együtt egy sört. Úgy veszem észre, neki nem igazán vannak más híresség haverjai. Szerintem azokkal barátkozik a legszívesebben, akikkel 30-35 éve is haverok voltak, még mielőtt igazából híressé vált volna.

Hugh Laurie nyomja az akcentust legjobban, ezt már sok helyen olvastam, ezért minden más színészt hozzá hasonlítanak mellow.gif
Gondoltam, hogy Sean nem az az ember akinek sok celeb haverja van. Pedig jó lenne látin róla képeket haverjaival, mikor laza és lezser, sörözgetnek egy kocsmában vagy valami, nem? biggrin.gif
2011. április 06. 13:28 #1508
Ellie Andrews
Ellie Andrews
*homo sensorium*

Idézet (kateblock @ 2011.04.06. 13:11)
Hugh Laurie nyomja az akcentust legjobban, ezt már sok helyen olvastam, ezért minden más színészt hozzá hasonlítanak  mellow.gif 
Gondoltam, hogy Sean nem az az ember akinek sok celeb haverja van. Pedig jó lenne látin róla képeket haverjaival, mikor laza és lezser, sörözgetnek egy kocsmában vagy valami, nem?  biggrin.gif

A legtöbb hírességről azért van sok paparazzi fotó, mert olyan helyekre járnak, ahová csak a hírességek és ott aztán dögivel várakoznak a hiénák. Sean azonban nagyon ritkán jár ilyen szórakozóhelyekre, főleg más hírességek társaságában. Neki van egy kedvenc sörözője a Belsize Parkban (egyesek tudni vélik melyik az.. rohog.gif ), ahová rendszeresen lejár beszélgetni vagy focimeccset nézni az ottani haverokkal, meg ugyanez meg van neki Sheffieldben is.
Mindenesetre ha egyszer kijutok Londonba, biztos fogok kóficolni a Belsize Park környékén, hátha egy kis csendes, kiülős helyen belebotlok a csacsi öreg medvébe. biggrin.gif (Ez amúgy az ő kertje!)
2011. április 06. 13:30 #1509
- törölt felhasználó -    
Idézet (Grace Benning @ 2011.04.06. 13:28)
A legtöbb hírességről azért van sok paparazzi fotó, mert olyan helyekre járnak, ahová csak a hírességek és ott aztán dögivel várakoznak a hiénák. Sean azonban nagyon ritkán jár ilyen szórakozóhelyekre, főleg más hírességek társaságában. Neki van egy kedvenc sörözője a Belsize Parkban (egyesek tudni vélik melyik az.. rohog.gif ), ahová rendszeresen lejár beszélgetni vagy focimeccset nézni az ottani haverokkal, meg ugyanez meg van neki Sheffieldben is. 
Mindenesetre ha egyszer kijutok Londonba, biztos fogok kóficolni a Belsize Park környékén, hátha egy kis csendes, kiülős helyen belebotlok a csacsi öreg medvébe.  biggrin.gif (Ez amúgy az ő kertje!)

Az ott mind az ő keze nyoma lehet? Tudom, hogy szeret kertészkedni, milyen jól nézhet ki az egész kertje, egy erkélyből nézve smileeee.gif
2011. április 06. 13:43 #1510
Ellie Andrews
Ellie Andrews
*homo sensorium*

Idézet (kateblock @ 2011.04.06. 13:30)
Az ott mind az ő keze nyoma lehet? Tudom, hogy szeret kertészkedni, milyen jól nézhet ki az egész kertje, egy erkélyből nézve  smileeee.gif

Minden bizonnyal az ő keze nyoma. Valahogy ilyennek is képzeltem a kertjét, nem tipikus angolkertnek. Itt aztán tényleg nincs semmi különleges cicoma, mókuska formára nyírt bukszus és hasonlók. rohog.gif Imádnám a kertjét! wub.gif (Oké, én mijét nem imádnám? dry.gif ) Egy szál hálóingben az erkélyről nézve meg főleg. _nevet.gif Nicsak, nálam is fangörl mode ON van! w00t.gif
2011. április 06. 14:23 #1511
- törölt felhasználó -    
Idézet (Grace Benning @ 2011.04.06. 13:43)
Minden bizonnyal az ő keze nyoma. Valahogy ilyennek is képzeltem a kertjét, nem tipikus angolkertnek. Itt aztán tényleg nincs semmi különleges cicoma, mókuska formára nyírt bukszus és hasonlók.  rohog.gif Imádnám a kertjét!  wub.gif (Oké, én mijét nem imádnám?  dry.gif ) Egy szál hálóingben az erkélyről nézve meg főleg.  _nevet.gif Nicsak, nálam is fangörl mode ON van!  w00t.gif

Az teljesen helyén van. Lássunk akkor néhány szívdöglesztő képet rohog.gif

W

o

W

wub.gif wub.gif
2011. április 06. 14:25 #1512
Ellie Andrews
Ellie Andrews
*homo sensorium*

Idézet (kateblock @ 2011.04.06. 14:23)
Az teljesen helyén van. Lássunk akkor néhány szívdöglesztő képet  rohog.gif 
W
o
W
wub.gif  wub.gif

Az utolsó sajnos nem jött be, hibát ír ki, de a többi nyálcsorgatóan isteni! meghajolo.gif Nem is tudom melyiket imádjam jobban? Sharpe-ot, vagy azt a borostás, huncut fejét? blush.gif
2011. április 06. 19:15 #1513
- törölt felhasználó -    
Idézet (Grace Benning @ 2011.04.06. 14:25)
Az utolsó sajnos nem jött be, hibát ír ki, de a többi nyálcsorgatóan isteni!  meghajolo.gif Nem is tudom melyiket imádjam jobban? Sharpe-ot, vagy azt a borostás, huncut fejét?  blush.gif

Sharpe is l.o.v.e. rohog.gif
2011. április 07. 07:59 #1514
- törölt felhasználó -    
GOT 4 every1 biggrin.gif
2011. április 07. 08:15 #1515
Ellie Andrews
Ellie Andrews
*homo sensorium*

Idézet (kateblock @ 2011.04.07. 07:59)

Aha, szóval ekkora sikert várnak tőle, hogy kódolatlanul sugározzák az első részt! blink.gif Viszont hogy keresem be a csatornát még időben? blink.gif Meg úgy látom a Digi még vívódik és nekünk az van. Szóval esélytelen... dry.gif
De ettől nem igazán fogok elkeseredni. pardon.gif Úgy is megnézem valahogy, szerintem már másnap egy csomó helyen elérhető lesz. Meg mondtad, hogy az HBO honlapján is meg lehet majd nézni az epizódokat.
Egyébként megnéztem, az IMBD szerint Sean csupán az első két epizódban szerepel. blink.gif Azért remélem nem, hiszen az első évad legjobb tudomásom szerint 10 részes és Ned csak a könyv vége felé leli kegyetlen halálát.
2011. április 07. 10:02 #1516
- törölt felhasználó -    
Idézet (Grace Benning @ 2011.04.07. 08:15)
Aha, szóval ekkora sikert várnak tőle, hogy kódolatlanul sugározzák az első részt!  blink.gif Viszont hogy keresem be a csatornát még időben? blink.gif Meg úgy látom a Digi még vívódik és nekünk az van. Szóval esélytelen...  dry.gif 
De ettől nem igazán fogok elkeseredni. pardon.gif Úgy is megnézem valahogy, szerintem már másnap egy csomó helyen elérhető lesz. Meg mondtad, hogy az HBO honlapján is meg lehet majd nézni az epizódokat. 
Egyébként megnéztem, az IMBD szerint Sean csupán az első két epizódban szerepel. blink.gif Azért remélem nem, hiszen az első évad legjobb tudomásom szerint 10 részes és Ned csak a könyv vége felé leli kegyetlen halálát.

Tgenap az IMDB-n én is azt olvastam, hogy legalább 2 részben van. unsure.gif
2011. április 07. 10:05 #1517
Ellie Andrews
Ellie Andrews
*homo sensorium*

Idézet (kateblock @ 2011.04.07. 10:02)
Tgenap az IMDB-n én is azt olvastam, hogy legalább 2 részben van.  unsure.gif

Reméljük, hogy az legalább két epizód, és nem csupán két epizód. blink.gif
Amúgy egyre boldogabb vagyok. Minél inkább közeledik a premier időpontja, annál több cikk jelenik meg róla a neten. Seant pedig szinte egytől egyik mindegyik írásban veterán fantasy színészként emlegetik. Biztos dicséretnek szánják, de nekem ökölbe szorul a kezem, ha ezt olvasom. sad.gif
2011. április 07. 12:57 #1518
- törölt felhasználó -    
Idézet (Grace Benning @ 2011.04.07. 10:05)
Reméljük, hogy az legalább két epizód, és nem csupán két epizód.  blink.gif 
Amúgy egyre boldogabb vagyok. Minél inkább közeledik a premier időpontja, annál több cikk jelenik meg róla a neten. Seant pedig szinte egytől egyik mindegyik írásban veterán fantasy színészként emlegetik. Biztos dicséretnek szánják, de nekem ökölbe szorul a kezem, ha ezt olvasom.  sad.gif

Szerintem nem 2 adás lesz az, mert már elnézést, de sokáig kint volt forgatni, ha meg így is van, akkor csesszék meg, hogy 2 rész erejéig olyan sokáig kint tartották. mellow.gif
Van egy olyan satnya gyanúm, hogy Sean élete végéig fantasy színésznek lesz elkönyvelve.
A probléma az, hogy a média így ismeri, így az ember gyereke sem fogja másként emlegetni. Fantasy színész marad, élete végéig Silent Hill és Gyu, pedig a Fan North és a Lady Charlette szeretője sokkal többet ad és mutat, mint fent említett kettő.
1 felhasználónak tetszik: Grace Benning
2011. április 07. 13:00 #1519
goldman
goldman
    Csoport: Tag
Hozzászólás: 2479
Csatolások: 6964
Azonosító: 67315
Sziasztok csajok.
Az aprilisi Vox is foglalkozik a Tronok harcaval. thumbsup.gif Majd otthon elolvasom. biggrin.gif
1 felhasználónak tetszik: Grace Benning
2011. április 07. 13:07 #1520
Ellie Andrews
Ellie Andrews
*homo sensorium*

Idézet (kateblock @ 2011.04.07. 12:57)
Szerintem nem 2 adás lesz az, mert már elnézést, de sokáig kint volt forgatni, ha meg így is van, akkor csesszék meg, hogy 2 rész erejéig olyan sokáig kint tartották.  mellow.gif 
Van egy olyan satnya gyanúm, hogy Sean élete végéig fantasy színésznek lesz elkönyvelve. 
A probléma az, hogy a média így ismeri, így az ember gyereke sem fogja másként emlegetni. Fantasy színész marad, élete végéig Silent Hill és Gyu, pedig a Fan North és a Lady Charlette szeretője sokkal többet ad és mutat, mint fent említett kettő.

Ó, drágám, nem elég, hogy megbélyegzik, miszerint fantasy színész, de még hozzá is fűzik, hogy veterán, mintha már temetni kéne... blink.gif mad.gif Hiszen még csak idén lesz 52! Rengeteg aktív év van még előtte! mad.gif
Egyértelmű, hogy Mellors szerepére nem találtak volna soha jobb embert, mint ahogy Derek Jarman is nagyszerű érzékkel választotta őt ki Ranucció megformálására. Nem tudom Asif Kapadiában mi merült fel, mikor azt mondta: "Loki szerepét márpedig Sean Beannek ajánlom fel", de nagyon hálás vagyok ezért a gondolatáért. Loki ugyan katona, egy kemény pasi, ráadásul nem is egészen becsületes, de a Far North akkor is művészfilm és Loki többrétegű karakter. Oké, a Black Death is a skatulyája része, de az is művészfilm valamilyen szinten és Ulric szintén nem egy egyértelmű figura; mélysége van.
Én nagyon örültem, hogy elvállalta Ned Stark szerepét, mert csodálatos lesz ebben a szerepben, de most már inkább csak az egyik szemem nevet, a másik meg sír, mert tudtam, hogy ez lesz a vége. Veterán fantasy színész... sad.gif
101 oldal 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81
Lezárt téma, már nem lehet hozzászólni Nem indíthatsz új témát!

Kapcsolódó sztárok