Idézet (Grace Benning @ 2011.04.06. 08:25)
Abszolút egyetértünk. Ilyen remek rendező, és ilyen remek színészek! Ez miért nem elég ahhoz, hogy pénzt adjanak nekik??
Én egyébként nem is csodálkozom már, hogy Sean elvállal ilyeneket, hogy Silent Hill 2.
Mostanában a filmjei sorra buknak meg, mert nem találnak nekik forgalmazót, a filmek, amiben szerepelni szeretne pedig nem kapnak támogatást, így húzódik az egész. Oké, a Black Death meg a Game of Thrones valószínűleg megint a "mennyekbe" repíti majd, de ettől csak a pénztárcája fog nőni, meg az a fránya skatulya, amibe belehúzzák, mint fantasy színészt. Ráadásul ennyi bukás után gondolom valamiből élni kell, és a hollywoodi produkciók baromi jól fizetnek. Ő nem csak magára, de a gyerekeire is gondol. Úgyhogy inkább mégsem akarom fenékbe rugdosni, amiért elvállalta, de mindenki mást igen, mert nem hagyják érvényesülni. 
Én egyébként nem is csodálkozom már, hogy Sean elvállal ilyeneket, hogy Silent Hill 2.
Szerintem is felháborító. Nyakra főre csinálják a filmeket és nincs forgalmazó, na ná, hogy akkor amúgy is bukottnak állítják be a filmet.
Seannek hogy ment az amerikai akcentus tanulása?

0 felhasználónak tetszik: