Starity

Sean Bean

101 oldal 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80
Lezárt téma, már nem lehet hozzászólni Nem indíthatsz új témát!
2011. április 05. 10:08 #1481
Ellie Andrews
Ellie Andrews
*homo sensorium*

StátuszAmor vincit omnia.
  Csoport: Moderátor
Hozzászólás: 6949
Csatolások: 3307
Azonosító: 133484
Idézet (kateblock @ 2011.04.05. 10:00)
Ha hagyják neki, hogy kibontakozzon, menni fog neki, hidd csak el. Már alig várom, hogy ezt az oldalát is láthassuk végre.  biggrin.gif Ré kellene szállni valami fórumra, ahol folyton kiszivárogtatják a belső infókat és képeket, mit szólsz?  rolleyes.gif  biggrin.gif 
Én egyébként régóta szemezek a projekttel, már tudtam, hogy Dougray SCott lesz benne és terveztem hogy megnézem, bármi lesz ..  biggrin.gif

Azt tudom, hogy remek humora van, és a Cashben néhol egész jól ment neki a "viccesség", főleg a "kívánj nekem szép napot" jelenetben. rohog.gif Azon tényleg szétröhögtem az agyam. Nem vagyok elfogult, ha nem lett volna jó a jelenetben, nem tetszett volna. Neked tetszett?
Izgatottan várom, hogy milyen lesz a film. Szeretném, ha be tudná mutatni egy másik oldalát is, ráadásul egy igényes vígjátékban, nem olyanban, amiket általában szeret. rohog.gif
Te tudsz ilyen fórumot?? w00t.gif Naaagyon jó lenne!!! Imádnám!!
1 felhasználónak tetszik: kateblock
2011. április 05. 10:12 #1482
- törölt felhasználó -    
Idézet (Grace Benning @ 2011.04.05. 10:08)

Te tudsz ilyen fórumot??  w00t.gif Naaagyon jó lenne!!! Imádnám!!

Tegnap már keresgéltem. Úgy tűnik van egy Muse ! fórum, ahol van egy Skót pasik topik rohog.gif (hell yeah thumbsup.gif biggrin.gif ) és abban van egy Dougray Scott altopik, ahol van egy ízig vérig fan, aki Dougrayt követte a United forgatásán is, sok belsőt infót én is tőle tudtam meg. Egy ideje nem jelentkezett fel úgy látom, de rajta tartom a szemem. biggrin.gif
És persze keresgélünk tovább, hátha találunk fórumot, soha nem lehet tudni thumbsup.gif
1 felhasználónak tetszik: Grace Benning
2011. április 05. 10:15 #1483
Ellie Andrews
Ellie Andrews
*homo sensorium*

Idézet (kateblock @ 2011.04.05. 10:12)
Tegnap már keresgéltem. Úgy tűnik van egy Muse ! fórum, ahol van egy Skót pasik topik  rohog.gif (hell yeah  thumbsup.gif  biggrin.gif ) és abban van egy Dougray Scott altopik, ahol van egy ízig vérig fan, aki Dougrayt követte a United forgatásán is, sok belsőt infót én is tőle tudtam meg. Egy ideje nem jelentkezett fel úgy látom, de rajta tartom a szemem.  biggrin.gif 
És persze keresgélünk tovább, hátha találunk fórumot, soha nem lehet tudni  thumbsup.gif

Sajnos - vagy annyira mégsem sajnos - Seant nem igazán szokták így követni. Az a csaj, aki nagyon nagy fanja, holland, és bár sűrűn látogat Londonba, meg ilyenek, azért nincs ideje arra, hogy folyton Sean fenekében legyen. (Amúgy is még csak az kéne, hogy egy ilyen vén perverz nyominger folyton kukkolja!!! Nem akarok több slash Viggo/Sean manipot látni!! reklamalo.gif reklamalo.gif reklamalo.gif Már félve megyek fel a livejournalra!!! reklamalo.gif reklamalo.gif reklamalo.gif )
2011. április 05. 14:53 #1484
- törölt felhasználó -    
Idézet (Grace Benning @ 2011.04.05. 10:15)
Sajnos - vagy annyira mégsem sajnos - Seant nem igazán szokták így követni. Az a csaj, aki nagyon nagy fanja, holland, és bár sűrűn látogat Londonba, meg ilyenek, azért nincs ideje arra, hogy folyton Sean fenekében legyen. (Amúgy is még csak az kéne, hogy egy ilyen vén perverz nyominger folyton kukkolja!!! Nem akarok több slash Viggo/Sean manipot látni!!  reklamalo.gif  reklamalo.gif  reklamalo.gif Már félve megyek fel a livejournalra!!!  reklamalo.gif  reklamalo.gif  reklamalo.gif )

Oh, érzékeny pontra találtam, bocsánat. unsure.gif
Óh nyugalom, mindenféle szennyet nem fogok elolvasni a hírért, hidd el, hogy az olyan undorító, hogy nem éri meg elszenvedni őket. Keep it cool, Grace és bízz bennem wink.gif
2011. április 05. 15:33 #1485
Ellie Andrews
Ellie Andrews
*homo sensorium*

Idézet (kateblock @ 2011.04.05. 14:53)
Oh, érzékeny pontra találtam, bocsánat.  unsure.gif 
Óh nyugalom, mindenféle szennyet nem fogok elolvasni a hírért, hidd el, hogy az olyan undorító, hogy nem éri meg elszenvedni őket. Keep it cool, Grace és bízz bennem  wink.gif

Semmi gond, nem a te hibád. Csak tényleg bántja a szemem, hogy egyesek avatarján olyan photoshopolt képek vannak, hogy az eszem megáll! mad.gif sad.gif Tényleg kinek szexis ez?? reklamalo.gif reklamalo.gif Sean Bean egy nővel, az igen, az szexis, még ha magammal képzelem el, az is szexis (nekem legalábbis), de egy másik pasival?? reklamalo.gif reklamalo.gif Ó, gusztustalan egyesek fantáziája, esküszöm. Nem elég, hogy ficeket írnak, még ott vannak ezek a szörnyű képmanipulációk is, amit megosztanak a Bean Dailyn és akkor csöpög-nyáladzik az egész perverz társaság!!! reklamalo.gif reklamalo.gif
Amúgy benned bízom! thumbsup.gif Tudom, hogy okos helyekről okosan tudsz megszerezni okos kis infókat! meghajolo.gif God bless ya, woman! meghajolo.gif
Amúgy megnézted már a 14 percet?
2011. április 05. 15:53 #1486
- törölt felhasználó -    
Idézet (Grace Benning @ 2011.04.05. 15:33)
Semmi gond, nem a te hibád. Csak tényleg bántja a szemem, hogy egyesek avatarján olyan photoshopolt képek vannak, hogy az eszem megáll!  mad.gif  sad.gif Tényleg kinek szexis ez??  reklamalo.gif  reklamalo.gif Sean Bean egy nővel, az igen, az szexis, még ha magammal képzelem el, az is szexis (nekem legalábbis), de egy másik pasival??  reklamalo.gif  reklamalo.gif Ó, gusztustalan egyesek fantáziája, esküszöm. Nem elég, hogy ficeket írnak, még ott vannak ezek a szörnyű képmanipulációk is, amit megosztanak a Bean Dailyn és akkor csöpög-nyáladzik az egész perverz társaság!!!  reklamalo.gif  reklamalo.gif 
Amúgy benned bízom!  thumbsup.gif Tudom, hogy okos helyekről okosan tudsz megszerezni okos kis infókat!  meghajolo.gif God bless ya, woman!  meghajolo.gif 
Amúgy megnézted már a 14 percet?

Belekezdtem, aztán el kellett mennem. Most itt vagyok és nézem biggrin.gif
2011. április 05. 15:58 #1487
Ellie Andrews
Ellie Andrews
*homo sensorium*

Idézet (kateblock @ 2011.04.05. 15:53)
Belekezdtem, aztán el kellett mennem. Most itt vagyok és nézem  biggrin.gif

Kíváncsi vagyok a véleményedre, tudom, hogy ez neked nem egészen a műfajod és még az elején mondtad is, hogy a sztori nem köt le. Szóval tényleg kíváncsi vagyok rá, hogy mit gondolsz róla. blush.gif
2011. április 05. 16:12 #1488
- törölt felhasználó -    
Nos, valójában nem az én műfajom de megnézzük. Mindent a kedvenceimért. Sötét film lesz, nagyon is, sötétebb mint én gondoltam ami nem baj. 6:20-nál mondom mi történik? Uh, durva ... Nekem úgy jött le, hogy Sean úgy járkál fel alá s viselkedik, mintha ő lenne a világ megmentője (of course he is). biggrin.gif ami szerep mellesleg jól áll neki. Kifejezetten jól áll neki, ha olyan szerepben mutatkozik, ahol ő az 'oroszlán'.
2011. április 05. 16:18 #1489
Ellie Andrews
Ellie Andrews
*homo sensorium*

Idézet (kateblock @ 2011.04.05. 16:12)
Nos, valójában nem az én műfajom de megnézzük. Mindent a kedvenceimért. Sötét film lesz, nagyon is, sötétebb mint én gondoltam ami nem baj. 6:20-nál mondom mi történik? Uh, durva ... Nekem úgy jött le, hogy Sean úgy járkál fel alá s viselkedik, mintha ő lenne a világ megmentője (of course he is).  biggrin.gif ami szerep mellesleg jól áll neki. Kifejezetten jól áll neki, ha olyan szerepben mutatkozik, ahol ő az 'oroszlán'.

Én mondtam, hogy brutális a könyv is, meg a sorozat is. Azok a fejlevágások... blink.gif
Igen, Ned Stark a becsület mintaképe. rohog.gif Annyira becsületes és törvénytisztelő, hogy az már hülyeséggel határos, de mindenképpen tiszteletreméltó, erős, markáns, magabiztos jellem. Ezek a szerepek jól állnak Seannak, már többször játszott ilyet. Most annyi a különbség, hogy Ned talán jóval pozitívabb a többi ilyen Sean által megformált hősnél. De azért neki is megvan a maga gyengéje és a maga félrelépése... blush.gif És még mindig nem tudok erről semmit, (mármint a könyvben nem igazán emlegetik), de úgy látom a filmben nagyobb hangsúlyt fog kapni Ned 'félrelépése'.
2011. április 05. 17:00 #1490
- törölt felhasználó -    
Idézet (Grace Benning @ 2011.04.05. 16:18)
Én mondtam, hogy brutális a könyv is, meg a sorozat is. Azok a fejlevágások... blink.gif 
Igen, Ned Stark a becsület mintaképe.  rohog.gif Annyira becsületes és törvénytisztelő, hogy az már hülyeséggel határos, de mindenképpen tiszteletreméltó, erős, markáns, magabiztos jellem. Ezek a szerepek jól állnak Seannak, már többször játszott ilyet. Most annyi a különbség, hogy Ned talán jóval pozitívabb a többi ilyen Sean által megformált hősnél. De azért neki is megvan a maga gyengéje és a maga félrelépése...  blush.gif És még mindig nem tudok erről semmit, (mármint a könyvben nem igazán emlegetik), de úgy látom a filmben nagyobb hangsúlyt fog kapni Ned 'félrelépése'.

Felszín alatt igaz szerető szív csak a külső kemény. No sebaj. Azért nem lehetett könnyű viselni ezt a hacukát állandóan unsure.gif
2011. április 05. 17:06 #1491
Ellie Andrews
Ellie Andrews
*homo sensorium*

Idézet (kateblock @ 2011.04.05. 17:00)
Felszín alatt igaz szerető szív csak a külső kemény. No sebaj. Azért nem lehetett könnyű viselni ezt a hacukát állandóan  unsure.gif

Hozzá van edződve. rohog.gif Biztos vagyok benne, hogy ez könnyebb volt számára, mint a LOTR, ahol még kínozta őt a repüléstől való félelme, így míg a többieket helikopáterrel vitték a forgatási helyszínekre, ő egy órával korábban elindult és hegyen-völgyön át gyalogolt bazi nehéz jelmezben. biggrin.gif Na, erre már tényleg csak ennyit tudok mondani, hogy: "Csacsi, öreg medvém..." wub.gif
2011. április 05. 17:09 #1492
- törölt felhasználó -    
Idézet (Grace Benning @ 2011.04.05. 17:06)
Hozzá van edződve.  rohog.gif Biztos vagyok benne, hogy ez könnyebb volt számára, mint a LOTR, ahol még kínozta őt a repüléstől való félelme, így míg a többieket helikopáterrel vitték a forgatási helyszínekre, ő egy órával korábban elindult és hegyen-völgyön át gyalogolt bazi nehéz jelmezben.  biggrin.gif Na, erre már tényleg csak ennyit tudok mondani, hogy: "Csacsi, öreg medvém..."  wub.gif

Mennyi idő lehetett leforgatni az első évadot? Nagyon nagyon kidolgozott, quliaty film lehet, ahhoz pedig sok idő kell. unsure.gif
Fél a repüléstől? MIntha ezt mondtad már volna ... Pedig egy színésznek sajnos sokat kell utazni sad.gif Never mind Sean, én a békáktól félek _nevet.gif
2011. április 05. 17:33 #1493
brigibaba1999
brigibaba1999
visszatérő vendég

StátuszÖrülök mert jön a nyár és szép barna leszek és tudok úszni!!
  Csoport: Kitiltott
Hozzászólás: 162
Csatolások: 289
Azonosító: 142048
Már hallottam róla de nem nagyon jött be dry.gif
2011. április 05. 20:42 #1494
Ellie Andrews
Ellie Andrews
*homo sensorium*

Idézet (kateblock @ 2011.04.05. 17:09)
Mennyi idő lehetett leforgatni az első évadot? Nagyon nagyon kidolgozott, quliaty film lehet, ahhoz pedig sok idő kell.  unsure.gif 
Fél a repüléstől? MIntha ezt mondtad már volna ... Pedig egy színésznek sajnos sokat kell utazni  sad.gif Never mind Sean, én a békáktól félek  _nevet.gif

Nem tudom mennyi idő lehetett. Gondolom itt is volt törpeképző, meg valóban felépítettek bizonyos helyszíneket, pont, mint a GyU-nál. Sean is elég sokáig forgatott velük. Már tavaly tavasszal nekiláttak a forgatásnak, ha jól tudom, vagy még hamarabb.
Állítólag már nem fél a repüléstől, elvileg a GyU megedzette, mert volt egy-két helikopáteres kalandja Orlando Bloommal. rohog.gif Meg ugye sokat kellett repülővel utazgatnia, úgyhogy szép lassan legyőzte ezt a fóbiát. Az édesapja fél ennyire a repüléstől, nyaralni is hajóval mentek mindig, mert Brian nem volt hajlandó repülőre szállni. Gondolom így ragadt Seanra is ez a dolog, mert ezt látta az apjától. unsure.gif
2011. április 05. 20:49 #1495
- törölt felhasználó -    
Idézet (Grace Benning @ 2011.04.05. 20:42)
Nem tudom mennyi idő lehetett. Gondolom itt is volt törpeképző, meg valóban felépítettek bizonyos helyszíneket, pont, mint a GyU-nál. Sean is elég sokáig forgatott velük. Már tavaly tavasszal nekiláttak a forgatásnak, ha jól tudom, vagy még hamarabb.
Állítólag már nem fél a repüléstől, elvileg a GyU megedzette, mert volt egy-két helikopáteres kalandja Orlando Bloommal.  rohog.gif Meg ugye sokat kellett repülővel utazgatnia, úgyhogy szép lassan legyőzte ezt a fóbiát. Az édesapja fél ennyire a repüléstől, nyaralni is hajóval mentek mindig, mert Brian nem volt hajlandó repülőre szállni. Gondolom így ragadt Seanra is ez a dolog, mert ezt látta az apjától.  unsure.gif

Érdekes, köszi. meghajolo.gif Én úgy tudtam, hogy a fóbiákat nem lehet örökölni, de akkor rosszul tudom biggrin.gif

Most keresek fórumot a comedy film forgatás idejére. Egyelőre no luck, viszont új dolgokat tudtam meg a filmről ...
2011. április 05. 20:55 #1496
Ellie Andrews
Ellie Andrews
*homo sensorium*

Idézet (kateblock @ 2011.04.05. 20:49)
Érdekes, köszi.  meghajolo.gif Én úgy tudtam, hogy a fóbiákat nem lehet örökölni, de akkor rosszul tudom  biggrin.gif
Most keresek fórumot a comedy film forgatás idejére. Egyelőre no luck, viszont új dolgokat tudtam meg a filmről ...

Nem is örökölte, csak 'átragadt' rá. Ha azt látod, egész kicsi korodtól kezdve, hogy apád, a hős (mert minden gyereknek az apja az első hőse) retteg a repülőgépektől, de betegesen, akkor azt fogod hinni, hogy az valóban valami rettenetes dolog és te is félni fogsz tőle. Aztán ez olyannyira beleégett, hogy 40 éves koráig tényleg szó szerint rettegett. Most se szereti, de már nincs az a pánik benne. Egyszer Orlandóval autóval mentek valahová, és utolérte őket valami vihar. Helikopterrel mentek értük és Sean, amíg vissza nem értek a táborba, végig Orlandó térdét szorongatta és aktívan pánikolt. _nevet.gif _nevet.gif
No, ne kímélj! Add csak elő nyugodtan azokat az új infókat! biggrin.gif thumbsup.gif
2011. április 05. 21:03 #1497
- törölt felhasználó -    
Idézet (Grace Benning @ 2011.04.05. 20:55)
Nem is örökölte, csak 'átragadt' rá. Ha azt látod, egész kicsi korodtól kezdve, hogy apád, a hős (mert minden gyereknek az apja az első hőse) retteg a repülőgépektől, de betegesen, akkor azt fogod hinni, hogy az valóban valami rettenetes dolog és te is félni fogsz tőle. Aztán ez olyannyira beleégett, hogy 40 éves koráig tényleg szó szerint rettegett. Most se szereti, de már nincs az a pánik benne. Egyszer Orlandóval autóval mentek valahová, és utolérte őket valami vihar. Helikopterrel mentek értük és Sean, amíg vissza nem értek a táborba, végig Orlandó térdét szorongatta és aktívan pánikolt.  _nevet.gif  _nevet.gif 
No, ne kímélj! Add csak elő nyugodtan azokat az új infókat!  biggrin.gif  thumbsup.gif

Szegény ember sad.gif
Nos, úgy tűnik, hogy a filmet 2010 eleje óta tervezik felvenni. A következő időpont 2010 Június volt, a filmkészítő cégtől az utolsó pillanatban elvették a támogatást és állt a forgatás. Filmes körökben azt mondják, Júniusban meg kell kezdődnie a forgatásnak, különben a színészek nevei már nem kapcsolhatóak a projekthez. Kezdhetik előről a folyamatokat, szóval még ez a júniusi kezdés sem biztos sad.gif
2011. április 05. 21:09 #1498
Ellie Andrews
Ellie Andrews
*homo sensorium*

Idézet (kateblock @ 2011.04.05. 21:03)
Szegény ember  sad.gif 
Nos, úgy tűnik, hogy a filmet 2010 eleje óta tervezik felvenni. A következő időpont 2010 Június volt, a filmkészítő cégtől az utolsó pillanatban elvették a támogatást és állt a forgatás. Filmes körökben azt mondják, Júniusban meg kell kezdődnie a forgatásnak, különben a színészek nevei már nem kapcsolhatóak a projekthez. Kezdhetik előről a folyamatokat, szóval még ez a júniusi kezdés sem biztos  sad.gif

Igen, tudom, hogy már tavaly óta tervezik a filmet, ezzel tisztában voltam. Egyszer talán említettem is. Most ugye az van, hogy állítólag június 10-én megkezdik a forgatást. Én sem vettem konkrétan készpénznek, hiszen a Macbeth filmes feldolgozása is körülbelül annyi ideje várat magára, de azért reménykedem. Jót tenne Sean megítélésének egy ilyen projekt. pardon.gif
Jó, mondjuk én majdnem bármilyen új filmnek örülni tudok, amiben Sean szerepel. blush.gif Ez a baj azzal, hogy igényes. Az igényes ötletek sokszor nem kapnak teret, mert nem lehet őket eladni. sad.gif
2011. április 05. 21:26 #1499
- törölt felhasználó -    
Idézet (Grace Benning @ 2011.04.05. 21:09)
Igen, tudom, hogy már tavaly óta tervezik a filmet, ezzel tisztában voltam. Egyszer talán említettem is. Most ugye az van, hogy állítólag június 10-én megkezdik a forgatást. Én sem vettem konkrétan készpénznek, hiszen a Macbeth filmes feldolgozása is körülbelül annyi ideje várat magára, de azért reménykedem. Jót tenne Sean megítélésének egy ilyen projekt. pardon.gif
Jó, mondjuk én majdnem bármilyen új filmnek örülni tudok, amiben Sean szerepel.  blush.gif Ez a baj azzal, hogy igényes. Az igényes ötletek sokszor nem kapnak teret, mert nem lehet őket eladni.  sad.gif

Ha itt finanszírozási problémák vannak, akkor az nagy probléma. Ami böki a csőröm, az az, hogy erre nem adnak pénzt, bezzeg más projektekre többet is, mint kellene. A színészek már egy ideje a projekthez adták a nevüket és szeretnének a filmben lenni, erre odafent nem jól osztják el a pénzt, nem tudom mi a gond a projekttel, a rendező a Transpoitting rendezője, hogy még neki sem kölcsönöznek bizalmat és pénzt, egyenesen felháborítónak találom reklamalo.gif reklamalo.gif
2011. április 06. 08:25 #1500
Ellie Andrews
Ellie Andrews
*homo sensorium*

Idézet (kateblock @ 2011.04.05. 21:26)
Ha itt finanszírozási problémák vannak, akkor az nagy probléma. Ami böki a csőröm, az az, hogy erre nem adnak pénzt, bezzeg más projektekre többet is, mint kellene. A színészek már egy ideje a projekthez adták a nevüket és szeretnének a filmben lenni, erre odafent nem jól osztják el a pénzt, nem tudom mi a gond a projekttel, a rendező a Transpoitting rendezője, hogy még neki sem kölcsönöznek bizalmat és pénzt, egyenesen felháborítónak találom  reklamalo.gif  reklamalo.gif

Abszolút egyetértünk. Ilyen remek rendező, és ilyen remek színészek! Ez miért nem elég ahhoz, hogy pénzt adjanak nekik??
Én egyébként nem is csodálkozom már, hogy Sean elvállal ilyeneket, hogy Silent Hill 2. dry.gif Mostanában a filmjei sorra buknak meg, mert nem találnak nekik forgalmazót, a filmek, amiben szerepelni szeretne pedig nem kapnak támogatást, így húzódik az egész. Oké, a Black Death meg a Game of Thrones valószínűleg megint a "mennyekbe" repíti majd, de ettől csak a pénztárcája fog nőni, meg az a fránya skatulya, amibe belehúzzák, mint fantasy színészt. Ráadásul ennyi bukás után gondolom valamiből élni kell, és a hollywoodi produkciók baromi jól fizetnek. Ő nem csak magára, de a gyerekeire is gondol. Úgyhogy inkább mégsem akarom fenékbe rugdosni, amiért elvállalta, de mindenki mást igen, mert nem hagyják érvényesülni. dry.gif
101 oldal 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80
Lezárt téma, már nem lehet hozzászólni Nem indíthatsz új témát!

Kapcsolódó sztárok