Idézet (kateblock @ 2011.04.04. 10:32)
Felkerült már a netre, de még nem volt időm megnézni.
Re review. Ez egy nagyon pozitív kritika, úgy tűnik minden helyén van a GOT-tal kapcsolatban. Örülök, hogy nem csak 'egy a könyvből készült film lett', hanem mégis önálló film, remek cast és írás, ami fontos. Hiába a jó színészek, ha a történet rosszul van megírva ..
Már fent van a neten az előzetes??? Nem is tudtam. Te hol találtad meg?
Igen, nagyon pozitív kritika, de egyelőre csak ilyeneket olvasok. Igényes sorozatnak tűnik, mert egyrészt nagyjából hűek a történethez, változtatni csak az író engedélyével változtatnak, a látványvilágot borzasztó jól megcsinálták, és a színészek többsége bár névtelen, de azért nem tehetségtelen. Ez volt a GyU-nál is. A cast többsége akkor még névtelen senki volt.
Mindenki azt a Peter Dinglage-et dicséri agyba-főbe, remélem nekem is tetszeni fog, mert Tyrion Lannister jó, érdekes, sokszínű karakter. Sean Beanről olyan sokat nem írnak, csak annyit, hogy nagyon korrekt, a tőle megszokott módon. Már örülnék egy olyan kritikának, ahol egekig magasztalják. (Most nem feltétlen a GoT-tal kapcsolatban, hanem úgy általánosságban.) Elkönyvelik, hogy jó színész, korrekt, remek, erős, de sosincs tőle senki elájulva. (Kivéve én.) Mondjuk még így is jobb, mintha lehúznák.