Starity

Sean Bean

101 oldal 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79
Lezárt téma, már nem lehet hozzászólni Nem indíthatsz új témát!
2011. április 01. 16:12 #1461
- törölt felhasználó -    
Idézet (Grace Benning @ 2011.04.01. 16:05)
Hétvégén rákeresek. Elég csodásan hangzik, tudom, de még nem néztem meg a hivatalos HBO GoT honlapot. pardon.gif
Rájöhettél volna már, drágám, hogy a jó öreg Sean konkrétan bármire képes!  biggrin.gif  blush.gif

Én mindig a főoldalon keresgélek először hogy lássam mivel állok szemben. Az oldaluk nem rossz, grafikailag nagyon ott van, tartalmilag viszont nem elég (szerintem).
Ebből a könyvből több is van? Ha sikeres lesz az első évad ??? akkor lesz második is, nem?
2011. április 03. 06:27 #1462
Ellie Andrews
Ellie Andrews
*homo sensorium*

StátuszAmor vincit omnia.
  Csoport: Moderátor
Hozzászólás: 6949
Csatolások: 3307
Azonosító: 133484
Igen, remélhetőleg lesz négy évad, ugyanis a saga négy könyvből áll. Én jelenleg a másodikat olvasom. Elég brutális. blink.gif Nagyon jó lenne, ha az egészet végig tudnák csinálni, mert ezt akár Sean nélkül is szívesen nézném. A ponyva műfajok közül a fantasy a kedvencem. biggrin.gif Sokkal érdekesebbek, értékesebbek és mélyebbek tudnak lenni, mint egy nyálas, sablonos szerelmi izémicsoda, amit meg ki nem állok. biggrin.gif
Ja, ma reggel találtam pár jó dolgot a TMB-n!
Nézd meg ezt az oldalt. Rengeteg GoT-os dolog van. A legújabbak a scan és az, hogy San Fransiscoban jelenleg kiállítottak pár cuccot a GoT kosztümök közül. Ott van Seané is! w00t.gif
És nem hagyhatom ki azt, amitől szanaszét olvadtam.. blush.gif A tündéri Maisie Williams, aki a GoT-ban Sean legkisebb lányát alakítja, mondott pár szót Seanról. Tényleg elvolvadtam! wub.gif blush.gif

"Everyone I worked with was really nice. Sean Bean seemed quite shy when he wasn't acting, he was usually sat reading a book but was so friendly and helpful whenever I spoke to him. I think he is a great role model for young actors. Everything he did was just right and worked perfectly for his character."
1 felhasználónak tetszik: kateblock
2011. április 03. 07:43 #1463
Ellie Andrews
Ellie Andrews
*homo sensorium*

Sose láttam még ezt a képet, sajnos nagyon pici, de tökéletesen imádnivaló! w00t.gif Sean and a sweet baby! wub.gif
2011. április 03. 17:51 #1464
- törölt felhasználó -    
Idézet (Grace Benning @ 2011.04.03. 07:43)
Sose láttam még ezt a képet, sajnos nagyon pici, de tökéletesen imádnivaló!  w00t.gif Sean and a sweet baby!  wub.gif

wub2.gif wub2.gif
Ez hol készült, milyen alkalomból?
2011. április 03. 18:09 #1465
- törölt felhasználó -    
Sean az index címlapon itt biggrin.gif thumbsup.gif
1 felhasználónak tetszik: Grace Benning
2011. április 03. 19:12 #1466
Ellie Andrews
Ellie Andrews
*homo sensorium*

Idézet (kateblock @ 2011.04.03. 17:51)
wub2.gif wub2.gif
Ez hol készült, milyen alkalomból?

Akkor készült, amikor az édesapjával valami újonnan nyílt edzőteremnek kampányoltak. Meg úgy általában az egészséges életmódnak, ami Seant tekintve kicsit fals, hiszen kamasz kora óta erős dohányos... pardon.gif Viszont gondolom az apukája mellé jól jött az ő neve is a kampánynak. biggrin.gif Adj vért, kérjél védőoltást, fussál, tartsd karban magad és a többi. Az angolok bármit elhisznek, amit Sean mond. biggrin.gif

Köszi a cikket! Alig várom már, hogy láthassam azt a negyed órás előzetest!! w00t.gif
2011. április 04. 08:25 #1467
Ellie Andrews
Ellie Andrews
*homo sensorium*

New GoT review
2011. április 04. 10:32 #1468
- törölt felhasználó -    
Idézet (Grace Benning @ 2011.04.03. 19:12)

Köszi a cikket! Alig várom már, hogy láthassam azt a negyed órás előzetest!!  w00t.gif

Felkerült már a netre, de még nem volt időm megnézni.

Re review. Ez egy nagyon pozitív kritika, úgy tűnik minden helyén van a GOT-tal kapcsolatban. Örülök, hogy nem csak 'egy a könyvből készült film lett', hanem mégis önálló film, remek cast és írás, ami fontos. Hiába a jó színészek, ha a történet rosszul van megírva ..
2011. április 04. 10:51 #1469
Ellie Andrews
Ellie Andrews
*homo sensorium*

Idézet (kateblock @ 2011.04.04. 10:32)
Felkerült már a netre, de még nem volt időm megnézni.
Re review. Ez egy nagyon pozitív kritika, úgy tűnik minden helyén van a GOT-tal kapcsolatban. Örülök, hogy nem csak 'egy a könyvből készült film lett', hanem mégis önálló film, remek cast és írás, ami fontos. Hiába a jó színészek, ha a történet rosszul van megírva  ..

Már fent van a neten az előzetes??? Nem is tudtam. Te hol találtad meg?
Igen, nagyon pozitív kritika, de egyelőre csak ilyeneket olvasok. Igényes sorozatnak tűnik, mert egyrészt nagyjából hűek a történethez, változtatni csak az író engedélyével változtatnak, a látványvilágot borzasztó jól megcsinálták, és a színészek többsége bár névtelen, de azért nem tehetségtelen. Ez volt a GyU-nál is. A cast többsége akkor még névtelen senki volt. rolleyes.gif
Mindenki azt a Peter Dinglage-et dicséri agyba-főbe, remélem nekem is tetszeni fog, mert Tyrion Lannister jó, érdekes, sokszínű karakter. Sean Beanről olyan sokat nem írnak, csak annyit, hogy nagyon korrekt, a tőle megszokott módon. Már örülnék egy olyan kritikának, ahol egekig magasztalják. (Most nem feltétlen a GoT-tal kapcsolatban, hanem úgy általánosságban.) Elkönyvelik, hogy jó színész, korrekt, remek, erős, de sosincs tőle senki elájulva. (Kivéve én.) Mondjuk még így is jobb, mintha lehúznák.
2011. április 04. 10:54 #1470
- törölt felhasználó -    
Idézet (Grace Benning @ 2011.04.04. 10:51)
Már fent van a neten az előzetes??? Nem is tudtam. Te hol találtad meg?
Igen, nagyon pozitív kritika, de egyelőre csak ilyeneket olvasok. Igényes sorozatnak tűnik, mert egyrészt nagyjából hűek a történethez, változtatni csak az író engedélyével változtatnak, a látványvilágot borzasztó jól megcsinálták, és a színészek többsége bár névtelen, de azért nem tehetségtelen. Ez volt a GyU-nál is. A cast többsége akkor még névtelen senki volt.  rolleyes.gif 
Mindenki azt a Peter Dinglage-et dicséri agyba-főbe, remélem nekem is tetszeni fog, mert Tyrion Lannister jó, érdekes, sokszínű karakter. Sean Beanről olyan sokat nem írnak, csak annyit, hogy nagyon korrekt, a tőle megszokott módon. Már örülnék egy olyan kritikának, ahol egekig magasztalják. (Most nem feltétlen a GoT-tal kapcsolatban, hanem úgy általánosságban.) Elkönyvelik, hogy jó színész, korrekt, remek, erős, de sosincs tőle senki elájulva. (Kivéve én.) Mondjuk még így is jobb, mintha lehúznák.

Twitteren olvastam, de azóta van 321 másik tweetem, talán előbb leszek ha kigooglezom. Majd szúrok be linket ha megtalálom rohog.gif
Én azt mondom, az ilyen kritikának is örülni kell, inkább mint hogy lehúzzák. Talán Sean karaktere nem lett a legjobb nem dolgozták ki eléggé vagy valami hasonló, ami nem Sean hibája ...

Jól gondoltam, előbb megtalálom, ha kigooglezom rohog.gif
GOT
2011. április 04. 11:13 #1471
Ellie Andrews
Ellie Andrews
*homo sensorium*

Idézet (kateblock @ 2011.04.04. 10:54)
Twitteren olvastam, de azóta van 321 másik tweetem, talán előbb leszek ha kigooglezom. Majd szúrok be linket ha megtalálom  rohog.gif 
Én azt mondom, az ilyen kritikának is örülni kell, inkább mint hogy lehúzzák. Talán Sean karaktere nem lett a legjobb nem dolgozták ki eléggé vagy valami hasonló, ami nem Sean hibája ...
Jól gondoltam, előbb megtalálom, ha kigooglezom  rohog.gif 
GOT

Gondolom Facebookon, Youtube-on és Twitteren is nyomatni fogják, csak megtalálom. Leghamarabb úgyis holnap reggel tudom megnézni. smileeee.gif
Egyébként ja, én is ezt mondtam, ez még mindig jobb, mintha lehúznák. dry.gif Ned Stark nagyon is jó karakter, csak valószínűleg sokaknak uncsi, mert ő az egyetlen pozitív figura a gyerekeken kívül. Ned Stark sótlan, olykor humortalan, merev, az erkölcshöz és a törvényhez makacsul ragaszkodó, büszke, jólelkű férfi. Nem elég ravasz ahhoz, hogy ármánykodjon, mert nem is akar ármánykodni. Szerinte az őszinteség és a törvény szava mindennél többet ér. Még azzal is végtelenül kedves, aki végül megöleti. Azt is mondhatnánk, hogy Ned Stark valamilyen szinten egy nagy balek. pardon.gif Talán valóban nem az a karakter, amiért díjakat szoktak osztani, de kíváncsi vagyok Sean mit fog vele kezdeni. Azonnal igent mondott a felkérésre, mert látta a fantáziát Nedben. Meglátjuk mennyire engedik őt szabadjára. smileeee.gif

Sean Bean a Sunset Boulevardon
Nálunk miért nincsenek ilyen plakátok???!! w00t.gif w00t.gif
2011. április 04. 11:17 #1472
- törölt felhasználó -    
Idézet (Grace Benning @ 2011.04.04. 11:13)
Gondolom Facebookon, Youtube-on és Twitteren is nyomatni fogják, csak megtalálom. Leghamarabb úgyis holnap reggel tudom megnézni.  smileeee.gif 
Egyébként ja, én is ezt mondtam, ez még mindig jobb, mintha lehúznák.  dry.gif Ned Stark nagyon is jó karakter, csak valószínűleg sokaknak uncsi, mert ő az egyetlen pozitív figura a gyerekeken kívül. Ned Stark sótlan, olykor humortalan, merev, az erkölcshöz és a törvényhez makacsul ragaszkodó, büszke, jólelkű férfi. Nem elég ravasz ahhoz, hogy ármánykodjon, mert nem is akar ármánykodni. Szerinte az őszinteség és a törvény szava mindennél többet ér. Még azzal is végtelenül kedves, aki végül megöleti. Azt is mondhatnánk, hogy Ned Stark valamilyen szinten egy nagy balek. pardon.gif Talán valóban nem az a karakter, amiért díjakat szoktak osztani, de kíváncsi vagyok Sean mit fog vele kezdeni. Azonnal igent mondott a felkérésre, mert látta a fantáziát Nedben. Meglátjuk mennyire engedik őt szabadjára.  smileeee.gif 
Sean Bean a Sunset Boulevardon
Nálunk miért nincsenek ilyen plakátok???!!  w00t.gif  w00t.gif

Jó kérdés. mad.gif Mikor nálunk indult a Gengszterkorzó, voltak plakátok Budapesten. Az is HBO volt unsure.gif
2011. április 04. 12:28 #1473
Ellie Andrews
Ellie Andrews
*homo sensorium*

Idézet (kateblock @ 2011.04.04. 11:17)
Jó kérdés.  mad.gif Mikor nálunk indult a Gengszterkorzó, voltak plakátok Budapesten. Az is HBO volt  unsure.gif

Nem értem nálunk miért nem nyomják ennyire. Talán azért, mert kis hazánkban ez a saga korántsem olyan népszerű, mint mondjuk a Nyállájt... dry.gif Meg Sean Bean sem akkora húzóerő magyar közönség számára.Pedig az HBO folyamatosan nyomja a reklámokat, meg a promóciót, a Pesti Est címlapján is Sean virít (Barátnőm mondta, én még nem láttam.)
Új kép és egy kis idézet Seantól
2011. április 04. 12:30 #1474
Ellie Andrews
Ellie Andrews
*homo sensorium*

Gosh, mázlista szőke! blush.gif dry.gif
2011. április 04. 14:01 #1475
- törölt felhasználó -    
Idézet (Grace Benning @ 2011.04.04. 12:30)

MIlyen aranyos kép awww wub.gif
2011. április 04. 14:46 #1476
Ellie Andrews
Ellie Andrews
*homo sensorium*

Idézet (kateblock @ 2011.04.04. 14:01)
MIlyen aranyos kép awww  wub.gif

Nekem is kell egy ilyen... sad.gif sorry.gif

Good news! New upcoming british comedy with Sean Bean!
2011. április 04. 14:52 #1477
- törölt felhasználó -    
Idézet (Grace Benning @ 2011.04.04. 14:46)

Friggin OMTL blink.gif British Comedy YEss, finally és Dougray Scott is benne lesz. Mi atyánk ki vagy a Mennyekben ... wub2.gif
2011. április 04. 15:01 #1478
Ellie Andrews
Ellie Andrews
*homo sensorium*

Idézet (kateblock @ 2011.04.04. 14:52)
Friggin OMTL  blink.gif British Comedy  YEss, finally és Dougray Scott is benne lesz. Mi atyánk ki vagy a Mennyekben ... wub2.gif

Látom, örülsz! laugh.gif Nagyon örülök neki én is, mert már elég rég óta tervezték ezt a filmet, szóval jó, hogy végül nyélbe tudják ütni és júniusban kezdik a forgatást. Kíváncsi leszek rá. Sean már egy jó ideje emlegeti, hogy szeretne vígjátékban szerepelni. Most itt a lehetőség. biggrin.gif Nagyon remélem, hogy jó lesz benne. Egyelőre nem tudom elképzelni őt comedyben, de biztos megbirkózik vele. w00t.gif
2011. április 05. 06:34 #1479
Ellie Andrews
Ellie Andrews
*homo sensorium*

First Fourteen Minutes of GoT! w00t.gif w00t.gif w00t.gif
Imádni fogom! wub.gif meghajolo.gif
2011. április 05. 10:00 #1480
- törölt felhasználó -    
Idézet (Grace Benning @ 2011.04.04. 15:01)
Látom, örülsz!  laugh.gif Nagyon örülök neki én is, mert már elég rég óta tervezték ezt a filmet, szóval jó, hogy végül nyélbe tudják ütni és júniusban kezdik a forgatást. Kíváncsi leszek rá. Sean már egy jó ideje emlegeti, hogy szeretne vígjátékban szerepelni. Most itt a lehetőség.  biggrin.gif Nagyon remélem, hogy jó lesz benne. Egyelőre nem tudom elképzelni őt comedyben, de biztos megbirkózik vele.  w00t.gif

Ha hagyják neki, hogy kibontakozzon, menni fog neki, hidd csak el. Már alig várom, hogy ezt az oldalát is láthassuk végre. biggrin.gif Ré kellene szállni valami fórumra, ahol folyton kiszivárogtatják a belső infókat és képeket, mit szólsz? rolleyes.gif biggrin.gif
Én egyébként régóta szemezek a projekttel, már tudtam, hogy Dougray SCott lesz benne és terveztem hogy megnézem, bármi lesz .. biggrin.gif
101 oldal 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79
Lezárt téma, már nem lehet hozzászólni Nem indíthatsz új témát!

Kapcsolódó sztárok