Starity

Sean Bean

101 oldal 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77
Lezárt téma, már nem lehet hozzászólni Nem indíthatsz új témát!
2011. március 30. 16:03 #1421
- törölt felhasználó -    
Idézet (nagyalbi @ 2011.03.30. 15:40)
Hát a Gyűrűk urában az egy jó szerep volt neki, de én azokat a filmeket is szeretem, ahol negatív figurákat személyesít meg.
Nekem egyébként nem ő az első számú kedvencem (ez a hely 10 éve foglalt, és nem kiadó!!), de ott van közvetlenül Liam Neeson és Willam Hurt mellett. Szóval bírom a fazont. wink.gif

Helyes. Jó, hogy a negatív karaktereket is szereted, sajnos sokan alábecsülik a negatív karaktereket a filmben, pedig egy rosszfitút is tudni kell alakítani. Sean kinézete és tekintete önmagában csábító de kivételes tehetsége teszi őt remek rosszfiúvá.
Én is szeretem Liam Neeson-t, tehetséges fazon ő is biggrin.gif
1 felhasználónak tetszik: Grace Benning
2011. március 30. 16:05 #1422
Ellie Andrews
Ellie Andrews
*homo sensorium*

StátuszAmor vincit omnia.
  Csoport: Moderátor
Hozzászólás: 6949
Csatolások: 3307
Azonosító: 133484
Idézet (nagyalbi @ 2011.03.30. 15:40)
Hát a Gyűrűk urában az egy jó szerep volt neki, de én azokat a filmeket is szeretem, ahol negatív figurákat személyesít meg.
Nekem egyébként nem ő az első számú kedvencem (ez a hely 10 éve foglalt, és nem kiadó!!), de ott van közvetlenül Liam Neeson és Willam Hurt mellett. Szóval bírom a fazont. wink.gif

Na, nálam ezt az első helyet Sean foglalja el 10 éve. smileeee.gif Pontosan a GyU óta. A rosszfiús szerepei jók, de nekem is inkább olyan filmekben tetszik igazán, mint a Far North, vagy a Black Death. Ezeket láttad már esetleg? Érdemes megnézni őket, mert zseniálisak és Sean egy másik oldalát mutatja bennük. Főleg a Far Northban.
1 felhasználónak tetszik: kateblock
2011. március 30. 16:29 #1423
nagyalbi
nagyalbi
visszatérő vendég
    Csoport: Tag
Hozzászólás: 207
Csatolások: 1378
Azonosító: 143606
Idézet (Grace Benning @ 2011.03.30. 16:05)
Na, nálam ezt az első helyet Sean foglalja el 10 éve.  smileeee.gif Pontosan a GyU óta. A rosszfiús szerepei jók, de nekem is inkább olyan filmekben tetszik igazán, mint a Far North, vagy a Black Death. Ezeket láttad már esetleg? Érdemes megnézni őket, mert zseniálisak és Sean egy másik oldalát mutatja bennük. Főleg a Far Northban.

Nem, ezeket nem ismerem. Az viszont totál természetes, hogy ha ő nálad a No1., akkor inkább pozitív hősként szereted látni. Ugyan így vagyok én a saját kedvencemmel, Peter Wingfielddel, aki mostanában túl sok agresszív szerepet kap.
2011. március 30. 16:33 #1424
Ellie Andrews
Ellie Andrews
*homo sensorium*

Idézet (nagyalbi @ 2011.03.30. 16:29)
Nem, ezeket nem ismerem. Az viszont totál természetes, hogy ha ő nálad a No1., akkor inkább pozitív hősként szereted látni. Ugyan így vagyok én a saját kedvencemmel, Peter Wingfielddel, aki mostanában túl sok agresszív szerepet kap.

Igen, nagyon szeretem, amikor jószívű apukát játszik. biggrin.gif blush.gif Hős komplexusom van. rohog.gif Meg valószínűleg apakomplexusom is, mert Sean az apám lehetne, de hát tényleg ez van. pardon.gif
Peter Wingfield jó arc! wink.gif Régen nagyon szerettem. w00t.gif
Mégis mi Hollywoodban ez a nagyorrú pasi - negatív karakter párhuzam? unsure.gif biggrin.gif
2011. március 30. 16:39 #1425
nagyalbi
nagyalbi
visszatérő vendég
Idézet (Grace Benning @ 2011.03.30. 16:33)
Igen, nagyon szeretem, amikor jószívű apukát játszik.  biggrin.gif  blush.gif Hős komplexusom van.  rohog.gif Meg valószínűleg apakomplexusom is, mert Sean az apám lehetne, de hát tényleg ez van. pardon.gif 
Peter Wingfield jó arc!  wink.gif Régen nagyon szerettem.  w00t.gif 
Mégis mi Hollywoodban ez a nagyorrú pasi - negatív karakter párhuzam?  unsure.gif  biggrin.gif

Szerintem inkább a sportos, szálkás alkat és az aszkétikus arc miatt választják. A nagy orr egyébként állítólag inkább megbízhatóságot sugall. Legalábbis a nők felé. rohog.gif
2011. március 30. 16:42 #1426
Ellie Andrews
Ellie Andrews
*homo sensorium*

Idézet (nagyalbi @ 2011.03.30. 16:39)
Szerintem inkább a sportos, szálkás alkat és az aszkétikus arc miatt választják. A nagy orr egyébként állítólag inkább megbízhatóságot sugall. Legalábbis a nők felé. rohog.gif

Nem tudom mit sugall számomra a nagy orr. Sean orra is elég ajtóütköző-szerű rohog.gif , de nekem tetszik. Valahogy férfiasabb tőle, vagy nem tudom.
Egyébként Hollywoodban bevett szokás, hogy a szigetországból származó színészeket rosszfiúnak állítják be. De valóban mind a kettő - Sean és Peter is - elég karakteres férfipéldány, nem babaarcú egyik sem, talán ezért is találják meg őket könnyebben a bad boy szerepekkel.
2011. március 30. 16:43 #1427
- törölt felhasználó -    
Idézet (nagyalbi @ 2011.03.30. 16:29)

Ez sajnos egyre növekvő probléma az USA-ban és mindenhol. Sokszor a 'helyes' pasasokat teszik be a 'nap hősének' és a megtermett csókákat pedig agresszív állatnak állítják be, pedig sokszor, maga a színész képes lenne bármilyen szerep eljátszására. Sajnos Seannek ez a problémája, hogy még mindig csak a rosszfiús oldalát ismerik és még mindig ott tartanak az emberek, hogy :'Jó érzés a GyU skatulyázás?' 110.gif
2011. március 30. 16:57 #1428
nagyalbi
nagyalbi
visszatérő vendég
Idézet (Grace Benning @ 2011.03.30. 16:42)
Nem tudom mit sugall számomra a nagy orr. Sean orra is elég ajtóütköző-szerű  rohog.gif , de nekem tetszik. Valahogy férfiasabb tőle, vagy nem tudom.
Egyébként Hollywoodban bevett szokás, hogy a szigetországból származó színészeket rosszfiúnak állítják be. De valóban mind a kettő  - Sean és Peter is - elég karakteres férfipéldány, nem babaarcú egyik sem, talán ezért is találják meg őket könnyebben a bad boy szerepekkel.

És biztosan ezért tetszenek a nőknek is. _nevet.gif
Szerintem kevés olyan nő van, aki Sean Beant először látva ne kapná fel a fejét. rohog.gif Aztán meg persze ott ragad a tekintete. Van valami olyan kisugárzása, ami szóban kifejezhetetlen, de egy nő érzi. biggrin.gif
2011. március 30. 17:00 #1429
Ellie Andrews
Ellie Andrews
*homo sensorium*

Idézet (nagyalbi @ 2011.03.30. 16:57)
Szerintem kevés olyan nő van, aki Sean Beant először látva ne kapná fel a fejét.  rohog.gif Aztán meg persze ott ragad a tekintete. Van valami olyan kisugárzása, ami szóban kifejezhetetlen, de egy nő érzi. biggrin.gif

Én azt tapasztalom, hogy manapság, ha esetleg megemlítem, nem tudják, hogy ő ki. Körbe kell írni, hogy National Treasure, meg GyU, meg Goldeneye, és akkor talán csillan valami felismerés a szemekben. Pedig tényleg a legremekebb színész, akit valaha hordott a hátán a föld. És igen: nagyon, nagyon vonzó. Még most is annak találom, pedig már az 52-őt tapossa igen erősen. blush.gif biggrin.gif
2011. március 30. 17:08 #1430
nagyalbi
nagyalbi
visszatérő vendég
Idézet (Grace Benning @ 2011.03.30. 17:00)
Én azt tapasztalom, hogy manapság, ha esetleg megemlítem, nem tudják, hogy ő ki. Körbe kell írni, hogy National Treasure, meg GyU, meg Goldeneye, és akkor talán csillan valami felismerés a szemekben. Pedig tényleg a legremekebb színész, akit valaha hordott a hátán a föld. És igen: nagyon, nagyon vonzó. Még most is annak találom, pedig már az 52-őt tapossa igen erősen.  blush.gif  biggrin.gif

Nem ismerik. Talán mert túl nagy a kínálat, és hosszú tömött sorokban jönnek az ifjú trónkövetelők. És úgy, ahogy jönnek, el is tűnnek, majd meglátod. Mert hiányzik belőlük a tehetség, az a plusz, ami valódi nagy színésszé tenné őket. Egy szép pofi még nem minden. És pár év múlva majd rájönnek ők is a nagy igazságra: a fiatalság nem érdem, csak állapot.
2011. március 30. 17:14 #1431
- törölt felhasználó -    
Idézet (nagyalbi @ 2011.03.30. 16:57)
Szerintem kevés olyan nő van, aki Sean Beant először látva ne kapná fel a fejét.  rohog.gif Aztán meg persze ott ragad a tekintete. Van valami olyan kisugárzása, ami szóban kifejezhetetlen, de egy nő érzi. biggrin.gif

Szégyen vagy nem, engem elsőre nem fogott meg, de mentségemre ??? válljon, hogy nem fordítottam neki túl nagy figyelmet, amit most már szánok bánok unsure.gif rolleyes.gif Régebben csak megnéztem egy filmet aztán ennnyi, nem foglalkoztam tovább egy kinézett színésszel így abból is kimaradtam, hogy Sean milyen zseniális színész, de Grace felnyitotta a szememet. Sean nem az esetem, de helyes pasas és sármos, beismerem, szívdöglesztően néz ki biggrin.gif
2011. március 30. 18:33 #1432
Ellie Andrews
Ellie Andrews
*homo sensorium*

Idézet (kateblock @ 2011.03.30. 17:14)
Szégyen vagy nem, engem elsőre nem fogott meg, de mentségemre ??? válljon, hogy nem fordítottam neki túl nagy figyelmet, amit most már szánok bánok  unsure.gif  rolleyes.gif Régebben csak megnéztem egy filmet aztán ennnyi, nem foglalkoztam tovább egy kinézett színésszel így abból is kimaradtam, hogy Sean milyen zseniális színész, de Grace felnyitotta a szememet. Sean nem az esetem, de helyes pasas és sármos, beismerem, szívdöglesztően néz ki  biggrin.gif

rohog.gif A mi netes barátságunkban ez a jó, kedves Kate. Elsőre engem sem érdekelt DT, de rájöttem, mennyire jó színész. Mind a ketten mutattunk a másiknak valami jót, amiből eddig kimaradtunk. thumbsup.gif

Idézet (nagyalbi @ 2011.03.30. 17:14)
Nem ismerik. Talán mert túl nagy a kínálat, és hosszú tömött sorokban jönnek az ifjú trónkövetelők. És úgy, ahogy jönnek, el is tűnnek, majd meglátod. Mert hiányzik belőlük a tehetség, az a plusz, ami valódi nagy színésszé tenné őket. Egy szép pofi még nem minden. És pár év múlva majd rájönnek ők is a nagy igazságra: a fiatalság nem érdem, csak állapot.

Nagyon igazat szóltál. Ráadásul én úgy vélem, hogy Sean az idő előrehaladtával csak egyre jobb pasi lett. Jobban is tetszik most, 52 évesen, mint annak idején. 20-30 éve is jóképű volt, de olyan 40 éves korára ért be igazán, és azóta egyre férfiasabb, egyre jobb. A szerepei is jobban tetszenek mostanában, bár azért ebben van pár kivétel. biggrin.gif
2011. március 30. 20:22 #1433
Ellie Andrews
Ellie Andrews
*homo sensorium*

Oh, yes! Egy kis Game of Thrones! w00t.gif wub.gif Sean! wub.gif
1 felhasználónak tetszik: nagyalbi
2011. március 30. 20:32 #1434
nagyalbi
nagyalbi
visszatérő vendég
Idézet (Grace Benning @ 2011.03.30. 20:22)
Oh, yes! Egy kis Game of Thrones!  w00t.gif  wub.gif Sean!  wub.gif

De kellemes hangja van! Valamikor régen már hallottam szinkron nélkül, de el is felejtettem, milyen! thumbsup.gif biggrin.gif thumbsup.gif
2011. március 30. 20:36 #1435
Ellie Andrews
Ellie Andrews
*homo sensorium*

Idézet (nagyalbi @ 2011.03.30. 20:32)
De kellemes hangja van! Valamikor régen már hallottam szinkron nélkül, de el is felejtettem, milyen! thumbsup.gif  biggrin.gif  thumbsup.gif

Én tudnám ezt hallgatni éjjel-nappal. biggrin.gif Kate-nek hála megvan jó pár audiója, és sokszor szoktam hallgatni, ha rossz kedvű, letört vagyok. Csodás hangja van, megnyugtató, kellemes, duruzsoló, és az akcentusát is jó hallgatni. wub.gif
1 felhasználónak tetszik: nagyalbi
2011. március 30. 20:42 #1436
nagyalbi
nagyalbi
visszatérő vendég
Idézet (Grace Benning @ 2011.03.30. 20:36)
Én tudnám ezt hallgatni éjjel-nappal.  biggrin.gif Kate-nek hála megvan jó pár audiója, és sokszor szoktam hallgatni, ha rossz kedvű, letört vagyok. Csodás hangja van, megnyugtató, kellemes, duruzsoló, és az akcentusát is jó hallgatni.  wub.gif

Jó tudni, hogy nem csak én vagyok ilyen lökött. Ugyan ezt csináltam Peter Wingfield egy-két interjújával és filmrészletével. Mindig fent vannak az mp4-men.
De az utóbbi időben inkább Marc Anthonyt hallgatok, a zene még erősebben hat rám. Takarítás meg főzés közben prímán lehet salsázni, és még élvezed is azokat a dolgokat, amiket esetleg nem szívesen csinálsz. thumbsup.gif rohog.gif thumbsup.gif
2011. március 30. 20:47 #1437
Ellie Andrews
Ellie Andrews
*homo sensorium*

Idézet (nagyalbi @ 2011.03.30. 20:42)
Jó tudni, hogy  nem csak én vagyok ilyen lökött. Ugyan ezt csináltam Peter Wingfield egy-két interjújával és filmrészletével. Mindig fent vannak az mp4-men.
De az utóbbi időben inkább Marc Anthonyt hallgatok, a zene még erősebben hat rám. Takarítás meg főzés közben prímán lehet salsázni, és még élvezed is azokat a dolgokat, amiket esetleg nem szívesen csinálsz. thumbsup.gif  rohog.gif  thumbsup.gif

Én Jim Byrnes-t (Hegylakó, Joe Dawson) szeretem ennyire, hogy folyton hallgatnám a zenéjét.
Mostanában viszont inkább Sean audióival vagyok így. Amíg jövök haza a munkából, hallgatom. Egyszerűen megnyugtat, elzsongít. blush.gif Néha nem is muszáj, hogy lássam az arcát, úgyis látom magam előtt, ha hallom beszélni. blush.gif
Igen, egyesek szerint lökött, sőt, megszállott vagyok. pardon.gif Pedig a magánéletemben nem sűrűn merül fel ez a téma. A neten élem ki magam.
2011. március 30. 20:55 #1438
nagyalbi
nagyalbi
visszatérő vendég
Idézet (Grace Benning @ 2011.03.30. 20:47)
Én Jim Byrnes-t (Hegylakó, Joe Dawson) szeretem ennyire, hogy folyton hallgatnám a zenéjét.
Mostanában viszont inkább Sean audióival vagyok így. Amíg jövök haza a munkából, hallgatom. Egyszerűen megnyugtat, elzsongít.  blush.gif Néha nem is muszáj, hogy lássam az arcát, úgyis látom magam előtt, ha hallom beszélni.  blush.gif 
Igen, egyesek szerint lökött, sőt, megszállott vagyok. pardon.gif Pedig a magánéletemben nem sűrűn merül fel ez a téma. A neten élem ki magam.

Nekem a gyerekeim mondják folyton: Vajon miért nem lepődök meg?
Ezt akkor kapom, ha fejemen a kütyüvel (mp4), vagy az internet előtt koncertfelvételekre vadászva találnak. Ma azzal akasztottam ki őket, hogy nyitottam a facebookon egy rajongói klub oldalt Marc Anthonynak. rohog.gif rohog.gif
2011. március 30. 21:52 #1439
- törölt felhasználó -    
Idézet (Grace Benning @ 2011.03.30. 20:22)
Oh, yes! Egy kis Game of Thrones!  w00t.gif  wub.gif Sean!  wub.gif

Köszi, köszi meghajolo.gif meghajolo.gif
Micsoda akcentus, micsoda hang awww
Már megint egy rövid videó. Nem bolondulunk bele a bőség zavarába dry.gif
2011. március 31. 06:24 #1440
Ellie Andrews
Ellie Andrews
*homo sensorium*

Idézet (kateblock @ 2011.03.30. 21:52)
Köszi, köszi  meghajolo.gif  meghajolo.gif 
Micsoda akcentus, micsoda hang awww
Már megint egy rövid videó. Nem bolondulunk bele a bőség zavarába  dry.gif

Várd ki a végét, drága! Hamarosan indul a sorozat és akkor majd egy darabig lehet hallgatni azt csodás hangját! w00t.gif
101 oldal 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77
Lezárt téma, már nem lehet hozzászólni Nem indíthatsz új témát!

Kapcsolódó sztárok