Starity

Sean Bean

101 oldal 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76
Lezárt téma, már nem lehet hozzászólni Nem indíthatsz új témát!
2011. március 30. 09:28 #1401
- törölt felhasználó -    
Idézet (Grace Benning @ 2011.03.30. 08:44)

A szemüveg az elsőn, valaki vegye le róla most azonnal fear.gif
Picture #3 = *thumbs up*
1 felhasználónak tetszik: Grace Benning
2011. március 30. 09:36 #1402
Ellie Andrews
Ellie Andrews
*homo sensorium*

StátuszAmor vincit omnia.
  Csoport: Moderátor
Hozzászólás: 6949
Csatolások: 3307
Azonosító: 133484
Nekem ez is tetszik, csak ne lenne a nyakában az a fránya szemcsi!!!
2011. március 30. 09:40 #1403
- törölt felhasználó -    
Idézet (Grace Benning @ 2011.03.30. 09:36)
Nekem ez is tetszik, csak ne lenne a nyakában az a fránya szemcsi!!!

A hetedik képen HOT wub2.gif
2011. március 30. 10:00 #1404
Ellie Andrews
Ellie Andrews
*homo sensorium*

Nekem ez tetszik nagyon! wub.gif
2011. március 30. 10:08 #1405
- törölt felhasználó -    
Idézet (Grace Benning @ 2011.03.30. 10:00)

Ez nagyon LOL És az a kék??? napszemcsi ... Nem rossz, nem rossz, sőt !!! Nekem ez a kedvenc Sean hajam amúgy, erre jöttem rá biggrin.gif
2011. március 30. 10:27 #1406
Ellie Andrews
Ellie Andrews
*homo sensorium*

Idézet (kateblock @ 2011.03.30. 10:08)
Ez nagyon LOL És az a kék??? napszemcsi ... Nem rossz, nem rossz, sőt !!! Nekem ez a kedvenc Sean hajam amúgy, erre jöttem rá  biggrin.gif

Igen, nagyon sokaknak ez a kedvenc Sean haja. rohog.gif A legtöbb rajongó szerint ebben a korszakban volt a legszexisebb.
Nekem tényleg mindenhogy tetszik, nem is igazán tudok választani. Bár tényleg a mostani (2011) Sean a kedvencem. Most megint jól néz ki és nagyon férfias. Ezekkel a szöszke tincsekkel inkább olyan szépfiús... pardon.gif De hát akkoriban egy nála 23 évvel ifjabb nőszeméllyel járt, szóval biztos az is feldobta a kinézetét. blush.gif
2011. március 30. 10:53 #1407
- törölt felhasználó -    
Idézet (Grace Benning @ 2011.03.30. 10:27)
Igen, nagyon sokaknak ez a kedvenc Sean haja.  rohog.gif A legtöbb rajongó szerint ebben a korszakban volt a legszexisebb.
Nekem tényleg mindenhogy tetszik, nem is igazán tudok választani. Bár tényleg a mostani (2011) Sean a kedvencem. Most megint jól néz ki és nagyon férfias. Ezekkel a szöszke tincsekkel inkább olyan szépfiús... pardon.gif De hát akkoriban egy nála 23 évvel ifjabb nőszeméllyel járt, szóval biztos az is feldobta a kinézetét.  blush.gif

Kifejezetten jól áll neki. Macsós wub.gif
Túl van egy váláson, most is változtathatna magán valamit, nem? Olyankor szokott az ember ... unsure.gif
Ha már macsónál tartunk, akkor ...

http://i459.photobucket.com/albums/qq314/bridzsy/sb/tumblr_lar1v6A6px1qdj76io1_500.jpg

wub2.gif
2011. március 30. 11:02 #1408
Ellie Andrews
Ellie Andrews
*homo sensorium*

Idézet (kateblock @ 2011.03.30. 10:53)
Kifejezetten jól áll neki. Macsós  wub.gif 
Túl van egy váláson, most is változtathatna magán valamit, nem? Olyankor szokott az ember ...  unsure.gif 
Ha már macsónál tartunk, akkor ...
http://i459.photobucket.com/albums/qq314/bridzsy/sb/tumblr_lar1v6A6px1qdj76io1_500.jpg
wub2.gif

Ez a kép neked nagyon tetszik, már másodjára postolod! w00t.gif wub.gif Ez is dögös! wub.gif
Amúgy Sean változtatott a válás után, nagyon is sokat. Mint mondtam neked, az utolsó házassága évei alatt nagyon megváltozott, külső és belső tulajdonságaiban egyaránt, negatív irányba. Tavaly már siralmas állapotban volt. Most viszont azt látom rajta, hogy kezd visszafogyni, abbahagyta a mértéktelen piálást, mert nem puffadt az arca, végre megint törődik a külsejével, ápolt a haja, a szakálla és ráadásul emberileg is kezd visszatalálni önmagához. Ezt a nyilatkozataiból érzem. Újra az az ember, akinek megszerettem, csak eggyel több rossz tapasztalat van a háta mögött és ezt egyelőre látom a szemében. Remélem, hogy hamarosan jól lesz és talál magának valakit, aki jobb, mint ez a nő volt. (Csak ne megint Amyhez menjen vissza, mert akkor falnak megyek!!!)
1 felhasználónak tetszik: kateblock
2011. március 30. 12:42 #1409
- törölt felhasználó -    
Idézet (Grace Benning @ 2011.03.30. 11:02)
Ez a kép neked nagyon tetszik, már másodjára postolod!  w00t.gif  wub.gif Ez is dögös!  wub.gif 
Amúgy Sean változtatott a válás után, nagyon is sokat. Mint mondtam neked, az utolsó házassága évei alatt nagyon megváltozott, külső és belső tulajdonságaiban egyaránt, negatív irányba. Tavaly már siralmas állapotban volt. Most viszont azt látom rajta, hogy kezd visszafogyni, abbahagyta a mértéktelen piálást, mert nem puffadt az arca, végre megint törődik a külsejével, ápolt a haja, a szakálla és ráadásul emberileg is kezd visszatalálni önmagához. Ezt a nyilatkozataiból érzem. Újra az az ember, akinek megszerettem, csak eggyel több rossz tapasztalat van a háta mögött és ezt egyelőre látom a szemében. Remélem, hogy hamarosan jól lesz és talál magának valakit, aki jobb, mint ez a nő volt. (Csak ne megint Amyhez menjen vissza, mert akkor falnak megyek!!!)

Nem tehetek róla, egyszerűen imádom rohog.gif biggrin.gif

Jó tudni, hogy emberileg kezd visszatalálni régi önmagához, esetleg egy hazaút a családhoz, egy kis időre talán segítene jobban. Vagy pár hét valahol nyaralni. Jaj, annyira sajnálom ezt az embert, remélem attól még élvezi az életet és próbálja magát túltenni a dolgokon smileeee.gif
2011. március 30. 12:49 #1410
Ellie Andrews
Ellie Andrews
*homo sensorium*

Idézet (kateblock @ 2011.03.30. 12:42)
Nem tehetek róla, egyszerűen imádom  rohog.gif  biggrin.gif 
Jó tudni, hogy emberileg kezd visszatalálni régi önmagához, esetleg egy hazaút a családhoz, egy kis időre talán segítene jobban. Vagy pár hét valahol nyaralni. Jaj, annyira sajnálom ezt az embert, remélem attól még élvezi az életet és próbálja magát túltenni a dolgokon  smileeee.gif

Azt hiszem Sean mindig is erős volt. Nem csak testileg, de lélekben is. Biztos vagyok benne, hogy hamarosan talpra áll. A családját hála az égnek sűrűn látogatja, lányait szintén. Én szeretném látni még azt a féloldalas, kaján vigyorát, ahogy ránéz egy nőre. smileeee.gif blush.gif
2011. március 30. 12:55 #1411
- törölt felhasználó -    
Idézet (Grace Benning @ 2011.03.30. 12:49)
Azt hiszem Sean mindig is erős volt. Nem csak testileg, de lélekben is. Biztos vagyok benne, hogy hamarosan talpra áll. A családját hála az égnek sűrűn látogatja, lányait szintén. Én szeretném látni még azt a féloldalas, kaján vigyorát, ahogy ránéz egy nőre.  smileeee.gif  blush.gif

Seanről szerintem sokan azt gondolják, hogy túléli, pedig biztosan őt is megterheli a dolog, nem is kicsit. Talán majd a forgatás eltereli a gondolatait és ki tudja, talán felszed egy csajt biggrin.gif
2011. március 30. 14:13 #1412
Ellie Andrews
Ellie Andrews
*homo sensorium*

Idézet (kateblock @ 2011.03.30. 12:55)
Seanről szerintem sokan azt gondolják, hogy túléli, pedig biztosan őt is megterheli a dolog, nem is kicsit. Talán majd a forgatás eltereli a gondolatait és ki tudja, talán felszed egy csajt  biggrin.gif

Jó lenne! w00t.gif Fura dolog, tudom, de szeretem, amikor nővel látom és jól érzi magát. Valahogy olyankor olyan dolgok járnak a fejemben, hogy "ez az én csacsi öreg medvém, mindenkinek csorog utána a nyála, ezt a csajt is zsebre rakta" és hasonlók. Perverz, mi? blink.gif
2011. március 30. 14:43 #1413
- törölt felhasználó -    
Idézet (Grace Benning @ 2011.03.30. 14:13)
Jó lenne!  w00t.gif Fura dolog, tudom, de szeretem, amikor nővel látom és jól érzi magát. Valahogy olyankor olyan dolgok járnak a fejemben, hogy "ez az én csacsi öreg medvém, mindenkinek csorog utána a nyála, ezt a csajt is zsebre rakta" és hasonlók. Perverz, mi?  blink.gif

Ez nem éppen perverz. Ha azt mondanád, hogy 'ez az én csacsi öreg medvém, aki az ágyban inkább oroszlán, mint medve', na az abszolút fangörl perv lenne rohog.gif
2011. március 30. 14:50 #1414
Ellie Andrews
Ellie Andrews
*homo sensorium*

Idézet (kateblock @ 2011.03.30. 14:43)
Ez nem éppen perverz. Ha azt mondanád, hogy 'ez az én csacsi öreg medvém, aki az ágyban inkább oroszlán, mint medve', na az abszolút fangörl perv lenne  rohog.gif

nevet2.gif Esküszöm, ilyen gondolat nem fordul meg a fejemben. rohog.gif (Bár a kosokról úgy hírlik, hogy valamit nagyon tudnak, ráadásul azt is szenvedélyesen és olykor meglepetésszerűen... rohog.gif unsure.gif )
Nem, nekem csak egyszerűen tetszik, hogy olyan könnyedén az ujja köré csavarja a nőket. Valószínűleg engem is rohadt könnyen megkeringetne, mint muslicát a horgász lámpája. _nevet.gif De pont ezt bírom benne. Szerintem baromi jót lehetne vele flörtölni. Csak ahhoz szerintem elég közel kell kerülni hozzá, mert amúgy elég visszahúzódó, csendes pasas... unsure.gif
2011. március 30. 14:54 #1415
- törölt felhasználó -    
Idézet (Grace Benning @ 2011.03.30. 14:50)
nevet2.gif Esküszöm, ilyen gondolat nem fordul meg a fejemben.  rohog.gif (Bár a kosokról úgy hírlik, hogy valamit nagyon tudnak, ráadásul azt is szenvedélyesen és olykor meglepetésszerűen...  rohog.gif unsure.gif
Nem, nekem csak egyszerűen tetszik, hogy olyan könnyedén az ujja köré csavarja a nőket. Valószínűleg engem is rohadt könnyen megkeringetne, mint muslicát a horgász lámpája.  _nevet.gif De pont ezt bírom benne. Szerintem baromi jót lehetne vele flörtölni. Csak ahhoz szerintem elég közel kell kerülni hozzá, mert amúgy elég visszahúzódó, csendes pasas...  unsure.gif

Tipikus félénk macsó típus. Legjobb kategória. Quality. thumbsup.gif Bár az gáz, hogy minden csajt ilyen könnyen le tud venni a lábáról. Nekem egy idő után nem tetszene (ha járnék Sean-nel rohog.gif )
2011. március 30. 15:02 #1416
Ellie Andrews
Ellie Andrews
*homo sensorium*

Idézet (kateblock @ 2011.03.30. 14:54)
Tipikus félénk macsó típus. Legjobb kategória. Quality.  thumbsup.gif Bár az gáz, hogy minden csajt ilyen könnyen le tud venni a lábáról. Nekem egy idő után nem tetszene (ha járnék Sean-nel  rohog.gif )

Igen, olykor elég félénk benyomást kelt. Én úgy gondolom nem az a fajta, aki a kocsmában leszólít és már rögtön aktívan beszólogat, célozgat. Soha nem hallottam róla ilyen sztorikat. Eltelik egy kis idő, mire megnyílik. Mesélte, hogy Georginával úgy jöttek végül össze, hogy Sean véletlen neki küldött el egy sms-t, amit a haverjának akart és amikor a csaj visszaírt neki, az volt az első gondolta, hogy: "mit akar tőlem ez a kis tyúk?" Pedig akkor már évek óta ismerték egymást... pardon.gif
Na, egyébként igaz, valószínűleg nekem se tetszene, hogy ilyen népszerű, ha vele járnék. rohog.gif Nekem egy olyan kép van róla a fejemben, hogy ő igazából nem csinál semmit, csak olyan elérhetetlennek tűnik és ettől a nők megvesznek. Csendes, okos, visszahúzódó, udvarias, de ugyanakkor az ember lánya tényleg kinézi belőle, hogy a megfelelő pillanatban nagyon is férfi tud lenni. blush.gif De ha már régebb óta ismer valakit, régebb óta találkozgat az illetővel, akkor felszabadul és akkor aztán van nemulass. rohog.gif Biztos vagyok benne, hogy kikészítene a soviniszta, pofátlan beszólásaival. rohog.gif Mert biztos vagyok benne, hogy egy idő után olyat is tud. rohog.gif
2011. március 30. 15:19 #1417
nagyalbi
nagyalbi
visszatérő vendég
    Csoport: Tag
Hozzászólás: 207
Csatolások: 1378
Azonosító: 143606
Általában úgy választok filmet, hogy megnézem, ki játszik benne. Egy Sean Bean mozit biztos nem hagynék ki, mert szuper jó színész. De azért azt nem gondoltam volna, hogy ennyi pozitív hozzászólást olvasok róla, mert már nem az a fiatalka, akiért általában a rajongók lelkesedni szoktak. Meg ne sértődjetek, ez nem kritika!!! Ő az én korosztályom. meghajolo.gif
2 felhasználónak tetszik: Grace Benning, kateblock
2011. március 30. 15:23 #1418
Ellie Andrews
Ellie Andrews
*homo sensorium*

Idézet (nagyalbi @ 2011.03.30. 15:19)
Általában úgy választok filmet, hogy megnézem, ki játszik benne. Egy Sean Bean mozit biztos nem hagynék ki, mert szuper jó színész. De azért azt nem gondoltam volna, hogy ennyi pozitív hozzászólást olvasok róla, mert már nem az a fiatalka, akiért általában a rajongók lelkesedni szoktak. Meg ne sértődjetek, ez nem kritika!!! Ő az én korosztályom. meghajolo.gif

Szia! Ne aggódj, nem sértődünk meg, inkább örülünk, hogy betévedtél ide!
Valóban nincs sok rajongója, vagy legalábbis nem sok aktív rajongója van Magyarországon, de én közéjük tartozom. Hosszú évek óta ő a kedvencem és igen, eléggé lelkes vagyok, ha róla van szó. rohog.gif Valóban remek színész, számomra a legjobb, levett a lábamról a tehetségével, és nekem ennél több nem kell. Nem tudok a mai fiatal sztárokért lelkesedni, mert semmi olyan érzést nem keltenek bennem, mint mondjuk Sean. Egyszerűen számomra senki sem érhet a nyomába. pardon.gif
2011. március 30. 15:28 #1419
- törölt felhasználó -    
Idézet (nagyalbi @ 2011.03.30. 15:19)

Örülünk hogy idetévedtél wink.gif
Inkább csak Grace mondja a frankót, én helyeslek, kérdezek, beszélgetünk erről, arról. Van kedvenc filmed? Én 'újnak' számítok még, láttam tőle pár filmet, de eddig a Far North volt a kedvencem smileeee.gif
2011. március 30. 15:40 #1420
nagyalbi
nagyalbi
visszatérő vendég
    Csoport: Tag
Hozzászólás: 207
Csatolások: 1378
Azonosító: 143606
Idézet (kateblock @ 2011.03.30. 15:28)
Örülünk hogy idetévedtél  wink.gif 
Inkább csak Grace mondja a frankót, én helyeslek, kérdezek, beszélgetünk erről, arról. Van kedvenc filmed? Én 'újnak' számítok még, láttam tőle pár filmet, de eddig a Far North volt a kedvencem  smileeee.gif

Hát a Gyűrűk urában az egy jó szerep volt neki, de én azokat a filmeket is szeretem, ahol negatív figurákat személyesít meg.
Nekem egyébként nem ő az első számú kedvencem (ez a hely 10 éve foglalt, és nem kiadó!!), de ott van közvetlenül Liam Neeson és Willam Hurt mellett. Szóval bírom a fazont. wink.gif
2 felhasználónak tetszik: kateblock, Grace Benning
101 oldal 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76
Lezárt téma, már nem lehet hozzászólni Nem indíthatsz új témát!

Kapcsolódó sztárok