Idézet (kateblock @ 2011.03.30. 14:54)
Tipikus félénk macsó típus. Legjobb kategória. Quality.

Bár az gáz, hogy minden csajt ilyen könnyen le tud venni a lábáról. Nekem egy idő után nem tetszene (ha járnék Sean-nel

)
Igen, olykor elég félénk benyomást kelt. Én úgy gondolom nem az a fajta, aki a kocsmában leszólít és már rögtön aktívan beszólogat, célozgat. Soha nem hallottam róla ilyen sztorikat. Eltelik egy kis idő, mire megnyílik. Mesélte, hogy Georginával úgy jöttek végül össze, hogy Sean véletlen neki küldött el egy sms-t, amit a haverjának akart és amikor a csaj visszaírt neki, az volt az első gondolta, hogy: "mit akar tőlem ez a kis tyúk?" Pedig akkor már évek óta ismerték egymást...
Na, egyébként igaz, valószínűleg nekem se tetszene, hogy ilyen népszerű, ha vele járnék.

Nekem egy olyan kép van róla a fejemben, hogy ő igazából nem csinál semmit, csak olyan elérhetetlennek tűnik és ettől a nők megvesznek. Csendes, okos, visszahúzódó, udvarias, de ugyanakkor az ember lánya tényleg kinézi belőle, hogy a megfelelő pillanatban nagyon is férfi tud lenni.

De ha már régebb óta ismer valakit, régebb óta találkozgat az illetővel, akkor felszabadul és akkor aztán van nemulass.

Biztos vagyok benne, hogy kikészítene a soviniszta, pofátlan beszólásaival.

Mert biztos vagyok benne, hogy egy idő után olyat is tud.