Idézet (kateblock @ 2011.03.29. 13:48)
Szeretem látni ahogyan a sztárok mindennapi ruhában, lehetőleg melegítőben vagy 'otthoni' ruhában vannak. Sean egyike azoknak, akiken teljesen mindegy, hogy mi van, jól nét ki úgy is.
A gyerek fejét nem kellene kikockázni?
Igen, én is szeretem az úgynevezett "casual clothes"-t.

Bár Sean a legtöbbször így jelenik meg mindenhol, ha csak az nem valami kiöltözősebb esemény. Nem tudom, számomra ettől kicsit emberibb, közelibb. Nem hányom a szemére, hogy nem úgy van öltözve, mint egy szexszimbólum, amikor mondjuk interjúra megy. Nem bánom, mert szeretem látni, hogy ő hogyan szeret öltözködni és hogyan érzi jól magát. Nem bírom azokat a interjút készítő nőket, akik azzal kezdik, hogy meglepődtek Sean kinézetén, mert egy dögös, szexistent vártak és kaptak egy csendes, visszahúzódó, olykor mogorva, hétköznapi brit pasast polóban és farmerban. Mégis mi nem tetszik nekik a hétköznapi Seanon??? Mutass még egy világsztárt, aki vonzó tud lenni smink és stylist nélkül is! Szerintem nem sok van ilyen manapság.
(A kérdésedre sajna nem tudom a választ. Lesifotókon nem szoktak semmit sem kitakarni, legfeljebb az intim testrészeket...

)