Starity

Sean Bean

101 oldal 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75
Lezárt téma, már nem lehet hozzászólni Nem indíthatsz új témát!
2011. március 28. 14:13 #1381
- törölt felhasználó -    
Idézet (Grace Benning @ 2011.03.28. 13:37)
Igen, évek óta nagyon kezdő státuszban van a film. Úgy tudom, hogy csak Sean van eddig beválogatva, de nem tudom ki az a barom, aki ilyesmit nem vesz meg. Sean Bean mint Macbeth!! Hahó, ember!! Nem hallod az üdvrivalgást??
Ez a mosoly
Imádom!!
Jajj, nem élem túl...wub2.gif
*sigh*

wub.gif wub.gif wub.gif
Az utolsó képen 'minjdárt felfallak, úgy szeretlek' arca van _nevet.gif wub2.gif
2011. március 28. 14:22 #1382
Ellie Andrews
Ellie Andrews
*homo sensorium*

StátuszAmor vincit omnia.
  Csoport: Moderátor
Hozzászólás: 6949
Csatolások: 3307
Azonosító: 133484
Idézet (kateblock @ 2011.03.28. 14:13)
wub.gif  wub.gif  wub.gif 
Az utolsó képen 'minjdárt felfallak, úgy szeretlek' arca van  _nevet.gif wub2.gif

rohog.gif Ha így nézne rám, még azt hinném akar valamit! rohog.gif Khmm...álmodik a nyomor...khmm... dry.gif
Nem tudom ki kócolta így össze, de irigylem! rohog.gif
Istenem, segíts, ez a nő meg van veszve! _nevet.gif _nevet.gif
2011. március 28. 14:27 #1383
- törölt felhasználó -    
Idézet (Grace Benning @ 2011.03.28. 14:22)
rohog.gif Ha így nézne rám, még azt hinném akar valamit!  rohog.gif Khmm...álmodik a nyomor...khmm...  dry.gif 
Nem tudom ki kócolta így össze, de irigylem!  rohog.gif
Istenem, segíts, ez a nő meg van veszve!  _nevet.gif  _nevet.gif

Oh, az első kép nagyon nagyon aww wub.gif Tetszik ez a photoshoot, mérges fejet vág ezen a képen, de attól még wub2.gif
2011. március 28. 14:37 #1384
Ellie Andrews
Ellie Andrews
*homo sensorium*

Idézet (kateblock @ 2011.03.28. 14:27)
Oh, az első kép nagyon nagyon aww  wub.gif Tetszik ez a photoshoot, mérges fejet vág ezen a képen, de attól még wub2.gif

Hoztam még, mert úgy néz ki, ma nem tudom abbahagyni a postolást, meg az ő imádását sem. blush.gif rolleyes.gif
Aww wub.gif
csak mert naagyon tetszik
2011. március 28. 14:42 #1385
- törölt felhasználó -    
Idézet (Grace Benning @ 2011.03.28. 14:37)
Hoztam még, mert úgy néz ki, ma nem tudom abbahagyni a postolást, meg az ő imádását sem.  blush.gif  rolleyes.gif 
Aww  wub.gif
csak mert naagyon tetszik

A második képet nézvén felmerült bennem néhány gondolat, letépni róla az órát, jól beletúrni a hajába és arcon csókolni. Hajrá Grace, hajrá hajrá rohog.gif
2011. március 28. 14:47 #1386
Ellie Andrews
Ellie Andrews
*homo sensorium*

Idézet (kateblock @ 2011.03.28. 14:42)
A második képet nézvén felmerült bennem néhány gondolat, letépni róla az órát, jól beletúrni a hajába és arcon csókolni. Hajrá Grace, hajrá hajrá  rohog.gif

Miért akarod letépni az óráját? blink.gif rohog.gif
A hajba túrással tökéletesen egyetértek, de ha rajtam múlna, biztos nem csókolnám arcon. biggrin.gif
2011. március 28. 14:50 #1387
- törölt felhasználó -    
Idézet (Grace Benning @ 2011.03.28. 14:47)
Miért akarod letépni az óráját?  blink.gif  rohog.gif 
A hajba túrással tökéletesen egyetértek, de ha rajtam múlna, biztos nem csókolnám arcon.  biggrin.gif

Nem tudom, csak úgy felmerült bennem hogy le kellene tépni rohog.gif biggrin.gif
Miért nem akarod arcon csókolni? blink.gif
2011. március 28. 14:54 #1388
Ellie Andrews
Ellie Andrews
*homo sensorium*

Idézet (kateblock @ 2011.03.28. 14:50)
Nem tudom, csak úgy felmerült bennem hogy le kellene tépni  rohog.gif  biggrin.gif 
Miért nem akarod arcon csókolni?  blink.gif

Most mondjam ki, hogy én nem az arcán csókolnám meg? rohog.gif blush.gif

Sean festményt vásárol Amyvel (ne kérdezd miért tetszik... rolleyes.gif
Sean vért ad (ezt se tudom miért tetszik; jó a haja rolleyes.gif )
2011. március 28. 15:26 #1389
- törölt felhasználó -    
Idézet (Grace Benning @ 2011.03.28. 14:54)
Most mondjam ki, hogy én nem az arcán csókolnám meg?  rohog.gif  blush.gif 
Sean festményt vásárol Amyvel (ne kérdezd miért tetszik...  rolleyes.gif 
Sean vért ad (ezt se tudom miért tetszik; jó a haja  rolleyes.gif )

Na akkor ez lett fangörlös komment, kedves Grace laugh.gif rohog.gif
Festmény vásárol ... hmm... művészlélek *thumbs up* vért is ad *thumbs up* 100% perfect *thumbs up*
2011. március 28. 16:00 #1390
Ellie Andrews
Ellie Andrews
*homo sensorium*

Idézet (kateblock @ 2011.03.28. 15:26)
Na akkor ez lett fangörlös komment, kedves Grace  laugh.gif  rohog.gif 
Festmény vásárol ... hmm... művészlélek *thumbs up* vért is ad *thumbs up* 100% perfect *thumbs up*

Néha kell fangörlös kommentet is írni. pardon.gif
Igen, művészlélek. biggrin.gif
Tetszik ez a kép.
Meg ez is. (ezt se tudom miért pardon.gif)
2011. március 29. 08:27 #1391
Ellie Andrews
Ellie Andrews
*homo sensorium*

Jó reggelt! biggrin.gif
Hoztam egy képet. Tulajdonképpen nem kellene szeretnem, mert paparazzo által készített fotó, de olyan kiegyensúlyozott és derűs rajta, hogy nem tudom nem szeretni.
Me northern lad rohog.gif wub.gif
2011. március 29. 09:10 #1392
- törölt felhasználó -    
Idézet (Grace Benning @ 2011.03.29. 08:27)
Jó reggelt!  biggrin.gif 
Hoztam egy képet. Tulajdonképpen nem kellene szeretnem, mert paparazzo által készített fotó, de olyan kiegyensúlyozott és derűs rajta, hogy nem tudom nem szeretni. 
Me northern lad  rohog.gif  wub.gif

Értem én mire gondolsz de akkor is jó kép. Ez lenne az igazi Sean és hogy legyünk őszinték,. kifejezetten nem rossz példány rohog.gif MIkori a kép?
2011. március 29. 10:47 #1393
Ellie Andrews
Ellie Andrews
*homo sensorium*

Idézet (kateblock @ 2011.03.29. 09:10)
Értem én mire gondolsz de akkor is jó kép. Ez lenne az igazi Sean és hogy legyünk őszinték,. kifejezetten nem rossz példány  rohog.gif MIkori a kép?

Igen, ez az igazi Sean. wub.gif 2007-ben készült amúgy a kép. Egyébként elvből nem szeretem a lesifotókat, de ha őszinte vagyok magamhoz, szeretem megnézni őket, mert így látom, hogy milyen a kedvencem igazából. Bár mondjuk olyan sok különbséget nem fedezek fel az interjús Sean és a lesifotós által lekapott Sean között. Mintha nem igazán érdekelné, hogy őt most interjúvolják és valahogy ki kellene néznie. rohog.gif Persze ő így is szívdöglesztően néz ki, szóval nem zavar, hogy nem öltözik ki, vagy akár még meg se fésülködik. rohog.gif
Például ez is lesifotó, és szerintem istenien néz ki. A leírás szerint ez 2003-mas kép, de én nem tudom. Ez a csaj nem szokott tévedni, de ha ez tényleg 2003-ban készült, akkor Sean egy időben igencsak nem tudta, hogy mit akar és "váltogatta az ikreket", ugyanis 2003-tól 2006-ig hol az egyiket vitte kiállításokra, filmbemutatókra stb, hol a másikat. rohog.gif (Amy és Georgina tök ugyanúgy néznek ki, ezért hívom őket ikreknek)
1 felhasználónak tetszik: kateblock
2011. március 29. 11:05 #1394
- törölt felhasználó -    
Idézet (Grace Benning @ 2011.03.29. 10:47)
Igen, ez az igazi Sean.  wub.gif 2007-ben készült amúgy a kép. Egyébként elvből nem szeretem a lesifotókat, de ha őszinte vagyok magamhoz, szeretem megnézni őket, mert így látom, hogy milyen a kedvencem igazából. Bár mondjuk olyan sok különbséget nem fedezek fel az interjús Sean és a lesifotós által lekapott Sean között. Mintha nem igazán érdekelné, hogy őt most interjúvolják és valahogy ki kellene néznie.  rohog.gif Persze ő így is szívdöglesztően néz ki, szóval nem zavar, hogy nem öltözik ki, vagy akár még meg se fésülködik.  rohog.gif 
Például ez is lesifotó, és szerintem istenien néz ki. A leírás szerint ez 2003-mas kép, de én nem tudom. Ez a csaj nem szokott tévedni, de ha ez tényleg 2003-ban készült, akkor Sean egy időben igencsak nem tudta, hogy mit akar és "váltogatta az ikreket", ugyanis 2003-tól 2006-ig hol az egyiket vitte kiállításokra, filmbemutatókra stb, hol a másikat.  rohog.gif (Amy és Georgina tök ugyanúgy néznek ki, ezért hívom őket ikreknek)

Én sem szeretem a lesifotósokat de a lesifotókra kíváncsi az ember. Sokszor egy lesifotó döbbenti rá az embert, hogy a kedvence milyen ronda vagy szép, a való életben. Seant amúgy zavarja a dolog?
2011. március 29. 11:29 #1395
Ellie Andrews
Ellie Andrews
*homo sensorium*

Idézet (kateblock @ 2011.03.29. 11:05)
Én sem szeretem a lesifotósokat de a lesifotókra kíváncsi az ember. Sokszor egy lesifotó döbbenti rá az embert, hogy a kedvence milyen ronda vagy szép, a való életben. Seant amúgy zavarja a dolog?

Szerintem olykor igen, olykor nem. Például az első képen, amit linkeltem, ott is látja a fotóst, de nem zavarja. A legtöbb lesifotó akkor készült róla, mikor Amyvel volt, és ott egy-két képen látni, hogy tele a töke. Nem olvastam akkori cikkeket, nem tudok sokat a kapcsolatról, sőt. Annyit tudok, hogy a csaj 23 évvel fiatalabb nála, meg a nevét és kész. Tehát nem tudom, hogy mi volt az oka, hogy akkor ennyire rosszul érintették a papparazzók. Mert később, már Georgival is többször észrevette a fotósokat, de akkor sem mutatta különösebben, hogy valami nem tetszik neki.
Hogy őszinte legyek, odáig fajultam, hogy van kedvenc lesifotóm. pardon.gif Méghozzá ez. Ő és a legkisebb királylány rendkívül helyes páros. wink.gif
2011. március 29. 11:30 #1396
- törölt felhasználó -    
Idézet (Grace Benning @ 2011.03.29. 11:29)
Szerintem olykor igen, olykor nem. Például az első képen, amit linkeltem, ott is látja a fotóst, de nem zavarja. A legtöbb lesifotó akkor készült róla, mikor Amyvel volt, és ott egy-két képen látni, hogy tele a töke. Nem olvastam akkori cikkeket, nem tudok sokat a kapcsolatról, sőt. Annyit tudok, hogy a csaj 23 évvel fiatalabb nála, meg a nevét és kész. Tehát nem tudom, hogy mi volt az oka, hogy akkor ennyire rosszul érintették a papparazzók. Mert később, már Georgival is többször észrevette a fotósokat, de akkor sem mutatta különösebben, hogy valami nem tetszik neki. 
Hogy őszinte legyek, odáig fajultam, hogy van kedvenc lesifotóm. pardon.gif Méghozzá ez. Ő és a legkisebb királylány rendkívül helyes páros.  wink.gif

Megértem, ez way too cute wub2.gif
2011. március 29. 11:41 #1397
Ellie Andrews
Ellie Andrews
*homo sensorium*

Idézet (kateblock @ 2011.03.29. 11:30)
Megértem, ez way too cute wub2.gif

Ha lehet ilyet mondanom, a három királylány közül nekem mindig a legkisebb volt a legkedvesebb. Evie and Sean
Valószínűleg, mert ez a szöszke kislány kiváltja belőlem az anyai ösztönt. pardon.gif
2011. március 29. 13:48 #1398
- törölt felhasználó -    
Idézet (Grace Benning @ 2011.03.29. 11:41)
Ha lehet ilyet mondanom, a három királylány közül nekem mindig a legkisebb volt a legkedvesebb. Evie and Sean
Valószínűleg, mert ez a szöszke kislány kiváltja belőlem az anyai ösztönt. pardon.gif

Szeretem látni ahogyan a sztárok mindennapi ruhában, lehetőleg melegítőben vagy 'otthoni' ruhában vannak. Sean egyike azoknak, akiken teljesen mindegy, hogy mi van, jól nét ki úgy is.
A gyerek fejét nem kellene kikockázni?
2011. március 29. 15:09 #1399
Ellie Andrews
Ellie Andrews
*homo sensorium*

Idézet (kateblock @ 2011.03.29. 13:48)
Szeretem látni ahogyan a sztárok mindennapi ruhában, lehetőleg melegítőben vagy 'otthoni' ruhában vannak. Sean egyike azoknak, akiken teljesen mindegy, hogy mi van, jól nét ki úgy is.
A gyerek fejét nem kellene kikockázni?

Igen, én is szeretem az úgynevezett "casual clothes"-t. biggrin.gif Bár Sean a legtöbbször így jelenik meg mindenhol, ha csak az nem valami kiöltözősebb esemény. Nem tudom, számomra ettől kicsit emberibb, közelibb. Nem hányom a szemére, hogy nem úgy van öltözve, mint egy szexszimbólum, amikor mondjuk interjúra megy. Nem bánom, mert szeretem látni, hogy ő hogyan szeret öltözködni és hogyan érzi jól magát. Nem bírom azokat a interjút készítő nőket, akik azzal kezdik, hogy meglepődtek Sean kinézetén, mert egy dögös, szexistent vártak és kaptak egy csendes, visszahúzódó, olykor mogorva, hétköznapi brit pasast polóban és farmerban. Mégis mi nem tetszik nekik a hétköznapi Seanon??? Mutass még egy világsztárt, aki vonzó tud lenni smink és stylist nélkül is! Szerintem nem sok van ilyen manapság.
(A kérdésedre sajna nem tudom a választ. Lesifotókon nem szoktak semmit sem kitakarni, legfeljebb az intim testrészeket... unsure.gif )
1 felhasználónak tetszik: kateblock
2011. március 30. 08:44 #1400
Ellie Andrews
Ellie Andrews
*homo sensorium*

Jó reggelt!

The smile is perfect, but I just can't say the same about the glasses. biggrin.gif
Here's my man!
My every kinda symbol of all time (He'a just goodlooking like that. wub.gif blush.gif )
101 oldal 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75
Lezárt téma, már nem lehet hozzászólni Nem indíthatsz új témát!

Kapcsolódó sztárok