Starity

Sean Bean

101 oldal 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74
Lezárt téma, már nem lehet hozzászólni Nem indíthatsz új témát!
2011. március 25. 13:29 #1361
- törölt felhasználó -    
Idézet (Grace Benning @ 2011.03.25. 12:21)
Mivel odaát is a fanoknál és az őrült gondolataiknál tartunk, eszembe jutott erről valami. Láttad a Far North-t ugyebár. A végén van az a jelenet, amikor barátunk egy szál semmiben felpattan és kirohan a hóra. Na már most, valamelyik agyament csinált screenshotokat ebből a jelenetből is. Azt hittem meggebedek, de komolyan! Megcsinálta a screenshotot, aztán kiretusálta a...hát azt. Mintha nem lenne ott semmi. Nem tudom ezt milyen megfontolásból tette, de jobb lett volna, ha egyáltalán nem készít shotokat. Vagy ha készített, hagyta volna őket úgy, ahogy voltak, mert szerintem ez így még rosszabb...  blink.gif Ettől nekem rögvest identitás zavarom támadt... blink.gif

Kiretusálta? crazy.gif Te jó ég ohmy.gif Ez sem normális, te jó ég mellow.gif Az a film művészi értékű, ők pedig .. meh mad.gif reklamalo.gif
2011. március 25. 13:37 #1362
Ellie Andrews
Ellie Andrews
*homo sensorium*

StátuszAmor vincit omnia.
  Csoport: Moderátor
Hozzászólás: 6949
Csatolások: 3307
Azonosító: 133484
Idézet (kateblock @ 2011.03.25. 13:29)
Kiretusálta? crazy.gif Te jó ég  ohmy.gif Ez sem normális, te jó ég  mellow.gif Az a film művészi értékű, ők pedig .. meh  mad.gif  reklamalo.gif

Én is padlót fogtam helyben. Nem mintha égzengetően kíváncsi lettem volna a micsodájára, de ez akkor is nevetséges!!! Ha már shotot csinál abból a jelenetből, akkor hagyná úgy, ahogy isten megteremtette! Ha meg nem akarja, hogy a kedvence micsodáján csámcsogjon a jónép, akkor ne is csináljon shotot! Istenem, olyan sok hülye van a földön, hogy ha tudnák, hogy forog, kapaszkodnának!
A másik meg az, hogy az a film egy művészfilm, mondanivalója, értéke van. Idegesít, hogy egyesek csak azért a jelenetért nézik végig és még csámcsognak is, hogy alig látszik valami!! reklamalo.gif reklamalo.gif
2011. március 25. 13:40 #1363
- törölt felhasználó -    
Idézet (Grace Benning @ 2011.03.25. 13:37)
Én is padlót fogtam helyben. Nem mintha égzengetően kíváncsi lettem volna a micsodájára, de ez akkor is nevetséges!!! Ha már shotot csinál abból a jelenetből, akkor hagyná úgy, ahogy isten megteremtette! Ha meg nem akarja, hogy a kedvence micsodáján csámcsogjon a jónép, akkor ne is csináljon shotot! Istenem, olyan sok hülye van a földön, hogy ha tudnák, hogy forog, kapaszkodnának!
A másik meg az, hogy az a film egy művészfilm, mondanivalója, értéke van. Idegesít, hogy egyesek csak azért a jelenetért nézik végig és még csámcsognak is, hogy alig látszik valami!!  reklamalo.gif  reklamalo.gif

Szánalmas fangörl kategória fear.gif Be lett mutatve ez a film tévében vagy csak moziban ment és utána dvdn?
2011. március 25. 14:03 #1364
Ellie Andrews
Ellie Andrews
*homo sensorium*

Idézet (kateblock @ 2011.03.25. 13:40)
Szánalmas fangörl kategória fear.gif Be lett mutatve ez a film tévében vagy csak moziban ment és utána dvdn?

Na, ez az, amiről nem tudok. Nálunk azt se tudják, hogy ez a film létezik. Máshol nem tudom, hogy leadta-e a tévé. Valahol azért biztosan műsorra tűzték... unsure.gif Miért kérded?
2011. március 26. 06:56 #1365
Ellie Andrews
Ellie Andrews
*homo sensorium*

Ma reggel új híreket kaptam.
Seannal készült egy interjú a Soldiers of Fortune forgatása során. Mivel oroszok csinálták és orosz tévén lett ez leadva, nem lehet belőle érteni egy árva szót sem. sad.gif Ha így is érdekel, megmutizom. Én megnéztem, reménykedvén, hogy elcsípek pár szót a háttérben, de nem jött össze. sad.gif
Aztán állítólag Sean csak ezen a héten vesz részt a Silent Hill2 forgatásán. Igazából nem értem, de gondolom ez azt jelenti, hogy ismét nem egy nagy szerepről van szó. sad.gif reklamalo.gif A másik, hogy valaki máris csinált róla egy-két képet. Nem jó képek, kettő túl távolról készült, de az egyiken a feje priceless! Kiderült, hogy szívem rendíthetetlen bálványáról is lehet baromi ronda képet csinálni. Szétröhögtem az agyam. Imádom! wub.gif Itt meg tudod nézni a három képet. _nevet.gif
1 felhasználónak tetszik: kateblock
2011. március 27. 18:53 #1366
- törölt felhasználó -    
Idézet (Grace Benning @ 2011.03.25. 14:03)
Na, ez az, amiről nem tudok. Nálunk azt se tudják, hogy ez a film létezik. Máshol nem tudom, hogy leadta-e a tévé. Valahol azért biztosan műsorra tűzték...  unsure.gif Miért kérded?

Mert én ilyen kíváncsi fáncsi vagyok. Érdekelt volna a tévés nézettség ennéla filmnél ... unsure.gif

Idézet (Grace Benning @ 2011.03.26. 06:56)
Ma reggel új híreket kaptam. 
Seannal készült egy interjú a Soldiers of Fortune forgatása során. Mivel oroszok csinálták és orosz tévén lett ez leadva, nem lehet belőle érteni egy árva szót sem.  sad.gif Ha így is érdekel, megmutizom. Én megnéztem, reménykedvén, hogy elcsípek pár szót a háttérben, de nem jött össze.  sad.gif 
Aztán állítólag Sean csak ezen a héten vesz részt a Silent Hill2 forgatásán. Igazából nem értem, de gondolom ez azt jelenti, hogy ismét nem egy nagy szerepről van szó.  sad.gif  reklamalo.gif A másik, hogy valaki máris csinált róla egy-két képet. Nem jó képek, kettő túl távolról készült, de az egyiken a feje priceless! Kiderült, hogy szívem rendíthetetlen bálványáról is lehet baromi ronda képet csinálni. Szétröhögtem az agyam. Imádom!  wub.gif Itt meg tudod nézni a három képet.  _nevet.gif

Na, ne írjuk le ezeket a képeket. Ez a forgatáson lévő igazi Sean, a természetességet pedig szeressük. Igen is, vannak az ember szemei alatt táskák, az emberek vágnak hülye fejeket de ezt el kell fogadni ...
2011. március 27. 19:07 #1367
Ellie Andrews
Ellie Andrews
*homo sensorium*

Idézet (kateblock @ 2011.03.27. 18:53)
Mert én ilyen kíváncsi fáncsi vagyok. Érdekelt volna a tévés nézettség ennéla  filmnél ...  unsure.gif 
Na, ne írjuk le ezeket a képeket. Ez a forgatáson lévő igazi Sean, a természetességet pedig szeressük. Igen is, vannak az ember szemei alatt táskák, az emberek vágnak hülye fejeket de ezt el kell fogadni ...

Valamit félreértettél. Nem írtam le a képeket, csak jó lett volna, ha van több közeli. Azon az egy közeli képen meg valóban szétröhögtem az agyam, de közben arra gondoltam, hogy úgy szét tudnám puszilgatni, mert annyira aranyos, mikor ilyen hülye fejet vág. blush.gif wub.gif biggrin.gif Nem tehetek róla, ezt váltja ki belőlem. Imádom. pardon.gif
2011. március 28. 08:29 #1368
Ellie Andrews
Ellie Andrews
*homo sensorium*

Mivel nem történt Seannal semmi érdemleges, amit megírtak volna az újságok, hoztam néhány képet. wub.gif

Sean on the set of GoT
Machbet
B&W with Viggo
2011. március 28. 09:41 #1369
- törölt felhasználó -    
Idézet (Grace Benning @ 2011.03.28. 08:29)
Mivel nem történt Seannal semmi érdemleges, amit megírtak volna az újságok, hoztam néhány képet.  wub.gif 
Sean on the set of GoT
Machbet
B&W with Viggo

A Macbeth kép nagyon wub2.gif
1 felhasználónak tetszik: Grace Benning
2011. március 28. 09:49 #1370
Ellie Andrews
Ellie Andrews
*homo sensorium*

Idézet (kateblock @ 2011.03.28. 09:41)
A Macbeth kép nagyon wub2.gif

Ha tetszett,itt még van egy pár... blush.gif No csak, úgy látszik folytatom a RSPt, az a Romantikus Sean Postolást. biggrin.gif El kell árulnom, hogy nagyon, de nagyon irigylem Samantha Bondot. Valami 6 hónapon keresztül ment ez a darab a színházban! Mázlista bige!! blush.gif wub.gif
Machbet
2011. március 28. 09:56 #1371
- törölt felhasználó -    
Idézet (Grace Benning @ 2011.03.28. 09:49)
Ha tetszett,itt még van egy pár...  blush.gif No csak, úgy látszik folytatom a RSPt, az a Romantikus Sean Postolást.  biggrin.gif El kell árulnom, hogy nagyon, de nagyon irigylem Samantha Bondot. Valami 6 hónapon keresztül ment ez a darab a színházban! Mázlista bige!!  blush.gif  wub.gif
Machbet

Ahogyan magához öleli a csajt atya gatya blink.gif ohmy.gif w00t.gif wub.gif Utolsó előtti sor első kép, micsoda fej ohmy.gif blink.gif
Igaz érzések, kedves Grace, egy újabb színész aki képes erre king.gif
2011. március 28. 10:17 #1372
Ellie Andrews
Ellie Andrews
*homo sensorium*

Idézet (kateblock @ 2011.03.28. 09:56)
Ahogyan magához öleli a csajt atya gatya  blink.gif  ohmy.gif  w00t.gif  wub.gif Utolsó előtti sor első kép, micsoda fej  ohmy.gif  blink.gif 
Igaz érzések, kedves Grace, egy újabb színész aki képes erre king.gif

Nekem már vannak olyan érzéseim, hogy ez a férfi bármire képes. w00t.gif Nincs kétségem felőle, hogy ritka tehetség, zseniális és nagyszerű!
És most, Isten bocsássa meg nekem, de nagyon fangörlös leszek: Ha engem ölelne így!! wub.gif wub.gif wub2.gif wub3.gif
2011. március 28. 11:00 #1373
- törölt felhasználó -    
Idézet (Grace Benning @ 2011.03.28. 10:17)
Nekem már vannak olyan érzéseim, hogy ez a férfi bármire képes.  w00t.gif Nincs kétségem felőle, hogy ritka tehetség, zseniális és nagyszerű! 
És most, Isten bocsássa meg nekem, de nagyon fangörlös leszek: Ha engem ölelne így!!  wub.gif  wub.gif wub2.gif wub3.gif

Istenem a megmondhatóm, hogy ez még nem volt fangörlös mode ON rohog.gif De azt hiszem, nagyjából tudom, hogy mire gondolsz rolleyes.gif rohog.gif
2011. március 28. 11:20 #1374
Ellie Andrews
Ellie Andrews
*homo sensorium*

Idézet (kateblock @ 2011.03.28. 11:00)
Istenem a megmondhatóm, hogy ez még nem volt fangörlös mode ON  rohog.gif De azt hiszem, nagyjából tudom, hogy mire gondolsz  rolleyes.gif  rohog.gif

Jesszum, akkor nálad mi a fangörl mode on? _nevet.gif Mindenesetre szívesen játszottam volna Lady Macbethet, akár napi két előadással is 6 hónapon keresztül. biggrin.gif Plusz még a próbák, a színház büféjében eltöltött beszélgetős percek, a jajj, rossz öltözőbe nyitottam be pillanatok... wub.gif Elképzeléseim szerint ilyen lehet a mennyország. biggrin.gif
2011. március 28. 12:30 #1375
- törölt felhasználó -    
Idézet (Grace Benning @ 2011.03.28. 11:20)
Jesszum, akkor nálad mi a fangörl mode on?  _nevet.gif Mindenesetre szívesen játszottam volna Lady Macbethet, akár napi két előadással is 6 hónapon keresztül.  biggrin.gif Plusz még a próbák, a színház büféjében eltöltött beszélgetős percek, a jajj, rossz öltözőbe nyitottam be pillanatok... wub.gif Elképzeléseim szerint ilyen lehet a mennyország.  biggrin.gif

Nos, tőled olvastam már ennél 'durvább kifejezést is'. Ez inkább olyan romantikus volt ha engem kérdezel .. rohog.gif

HOgy tetszett a jónépnek a Macbeth? Szerették? Emlékszem egy régebbi interjúban mesélte, hogy attól fél, egy Peter O'Toole utánzat lesz vagy nem fogják rendesen elismerni..
2011. március 28. 12:38 #1376
Ellie Andrews
Ellie Andrews
*homo sensorium*

Idézet (kateblock @ 2011.03.28. 12:30)
Nos, tőled olvastam már ennél 'durvább kifejezést is'. Ez inkább olyan romantikus volt ha engem kérdezel ..  rohog.gif 
HOgy tetszett a jónépnek a Macbeth? Szerették? Emlékszem egy régebbi interjúban mesélte, hogy attól fél, egy Peter O'Toole utánzat lesz vagy nem fogják rendesen elismerni..

Tényleg olvastál tőlem durvábbat? Itt a fórumon?? Mit?? ohmy.gif (Mert igen, vannak erős kijelentéseim, de általában négyszemközt-négyfülközt szokott maradni a dolog. biggrin.gif )
Szerették, nagyon is. Két ilyen színész, mint ők, csak úgy vonzották a jónépet. Akkoriban még meg is jelent egy újabb Macbeth kiadás, és a könyv borítóján ők ketten voltak láthatóak. wink.gif Sikeres volt. Az, hogy nem tűzték ebben a szereposztásban újra műsorra, azért van, mert Sean nem akarja ennyire lekötni magát. Minden vágya, hogy újra eljátszhassa Macbethet, de már inkább filmvásznon. Kapott is ígéretet több alkalommal, de a film előkészületei még mindig húzódnak, és nem tudni mikor lesz belőle valami. Pedig Sean ebben aztán tényleg benne lenne. Ez a kedvenc színdarabja.
2011. március 28. 12:42 #1377
- törölt felhasználó -    
Idézet (Grace Benning @ 2011.03.28. 12:38)
Tényleg olvastál tőlem durvábbat? Itt a fórumon?? Mit??  ohmy.gif (Mert igen, vannak erős kijelentéseim, de általában négyszemközt-négyfülközt szokott maradni a dolog.  biggrin.gif )
Szerették, nagyon is. Két ilyen színész, mint ők, csak úgy vonzották a jónépet. Akkoriban még meg is jelent egy újabb Macbeth kiadás, és a könyv borítóján ők ketten voltak láthatóak.  wink.gif Sikeres volt. Az, hogy nem tűzték ebben a szereposztásban újra műsorra, azért van, mert Sean nem akarja ennyire lekötni magát. Minden vágya, hogy újra eljátszhassa Macbethet, de már inkább filmvásznon. Kapott is ígéretet több alkalommal, de a film előkészületei még mindig húzódnak, és nem tudni mikor lesz belőle valami. Pedig Sean ebben aztán tényleg benne lenne. Ez a kedvenc színdarabja.

Szeretne király lenni? king.gif lol Igaza is van, a Macbeth tényleg egy jó színdarab wink.gif
Nagyon örülnék a filmváltozatnak. Többféle Macbethet láttam már és nem bánnám ha a Sean félét is láthatnám w00t.gif

ÖÖÖÖÖ, régebben, egy videóról beszéltünk, és olyat mondtál, hogy (nem emlékszem teljesen jól) 'hallod ahogyan beszél és lecsúszik a tanga' vagy valami hasonló volt. Mindegy is, az fangörlösebbnek tűnt nekem rohog.gif _nevet.gif
2011. március 28. 12:51 #1378
Ellie Andrews
Ellie Andrews
*homo sensorium*

Idézet (kateblock @ 2011.03.28. 12:42)
Szeretne király lenni? king.gif lol Igaza is van, a Macbeth tényleg egy jó színdarab  wink.gif 
Nagyon örülnék a filmváltozatnak. Többféle Macbethet láttam már és nem bánnám ha a Sean félét is láthatnám  w00t.gif 
ÖÖÖÖÖ, régebben, egy videóról beszéltünk, és olyat mondtál, hogy (nem emlékszem teljesen jól) 'hallod ahogyan beszél és lecsúszik a tanga' vagy valami hasonló volt. Mindegy is, az fangörlösebbnek tűnt nekem  rohog.gif  _nevet.gif

Ja, a híres "leköszön a tangám bokáig" kifejezésemre gondolsz! rohog.gif Nem gondoltam, hogy azt itt is elsütöttem! rolleyes.gif Mik nem vannak?! pardon.gif Nem vagyok álszent, szoktam én cifrákat gondolni és mondani. Nem hiszem el, hogy aki egy kicsit vonzónak találja ezt a pasit, vagy bármelyiket, az nem gondol és mond néha arcpirítóakat. Mindennek megvan a maga helye, és ha ott van a helye, bizony ki is mondom. pardon.gif
Ami a Macbethet illeti, szerintem Sean már most király, csak a korona hiányzik arról a gyönyörű fejéről! biggrin.gif Én is nagyon imádkozom, hogy az a film végül összejöjjön neki. Olyan jól csinálná! Szerintem rögvest új kedvenc filmem lenne, ha elkészítenék ezt vele. Olyan jó látni, amikor azt csinálja, amit szeret. Olyankor még ragyogóbb. smileeee.gif

Szerk: Ma nagyon fangirlös hangulatban vagyok. blush.gif
2011. március 28. 13:02 #1379
- törölt felhasználó -    
Idézet (Grace Benning @ 2011.03.28. 12:51)
Ja, a híres "leköszön a tangám bokáig" kifejezésemre gondolsz!  rohog.gif Nem gondoltam, hogy azt itt is elsütöttem!  rolleyes.gif Mik nem vannak?! pardon.gif Nem vagyok álszent, szoktam én cifrákat gondolni és mondani. Nem hiszem el, hogy aki egy kicsit vonzónak találja ezt a pasit, vagy bármelyiket, az nem gondol és mond néha arcpirítóakat. Mindennek megvan a maga helye, és ha ott van a helye, bizony ki is mondom. pardon.gif 
Ami a Macbethet illeti, szerintem Sean már most király, csak a korona hiányzik arról a gyönyörű fejéről!  biggrin.gif Én is nagyon imádkozom, hogy az a film végül összejöjjön neki. Olyan jól csinálná! Szerintem rögvest új kedvenc filmem lenne, ha elkészítenék ezt vele. Olyan jó látni, amikor azt csinálja, amit szeret. Olyankor még ragyogóbb.  smileeee.gif
Szerk: Ma nagyon fangirlös hangulatban vagyok.  blush.gif

Igen, arra gondoltam biggrin.gif Igen, veszem észre, hogy fangörl hangulatban vagy, nyomasd a képeket, ha úgy jobban esik és nyáladzunk együtt rohog.gif

Ez a film amúgy nagyon kezdő státuszban lehet, sokat nem találni róla a neten, sőt .. Eredeti stáb lenne vagy csak Sean és válogatnak mellé újakat?
2011. március 28. 13:37 #1380
Ellie Andrews
Ellie Andrews
*homo sensorium*

Idézet (kateblock @ 2011.03.28. 13:02)
Igen, arra gondoltam  biggrin.gif Igen, veszem észre, hogy fangörl hangulatban vagy, nyomasd a képeket, ha úgy jobban esik és nyáladzunk együtt  rohog.gif 
Ez a film amúgy nagyon kezdő státuszban lehet, sokat nem találni róla a neten, sőt .. Eredeti stáb lenne vagy csak Sean és válogatnak mellé újakat?

Igen, évek óta nagyon kezdő státuszban van a film. Úgy tudom, hogy csak Sean van eddig beválogatva, de nem tudom ki az a barom, aki ilyesmit nem vesz meg. Sean Bean mint Macbeth!! Hahó, ember!! Nem hallod az üdvrivalgást??
Ez a mosoly
Imádom!!
Jajj, nem élem túl...wub2.gif
*sigh*
101 oldal 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74
Lezárt téma, már nem lehet hozzászólni Nem indíthatsz új témát!

Kapcsolódó sztárok