Nem, nem borzasztó csak jobbnak látom tőled kérdezni. Amióta átírtad, el sem olvastam, mert imdb-n utánajártam és amit tőled hallok az nekem elég Csúnya seb, mit ne mondjak, ajajajaj
Konkrétan Sharpe-ot kiakasztotta az újdonsült neje. Nagyon szeretem ezt a jelenetet, Sean olyan aranyos benne. Az asszony totálisan lefegyverezte az érveivel, úgyhogy úgy döntött lehűti magát.
Konkrétan Sharpe-ot kiakasztotta az újdonsült neje. Nagyon szeretem ezt a jelenetet, Sean olyan aranyos benne. Az asszony totálisan lefegyverezte az érveivel, úgyhogy úgy döntött lehűti magát.
Bloody hell Leöntötte vizzel a pasit, leöntötte a pasit, wow lol Ez .. így is smexy és micsoda akcentus, mamma mia
Szerintem az a jelenet úgy általánosságban sexy. Látszik rajtuk, hogy a valóságban is odáig voltak egymásért.
Én azon szoktam nagyokat röhögni, mikor végez a "fürdéssel" és végre lemegy a táborba és ott találja a legjobb barátja feleségét, amint mérgesen sulykol egy inget. Megkérdi mi a baja és a választ nem rakja zsebre. Az az arckifejezés konkrétan priceless! Szerintem aznap reggel Sharpe úgy gondolhatta, hogy jobb lett volna fel se kelni.
Szerintem az a jelenet úgy általánosságban sexy. Látszik rajtuk, hogy a valóságban is odáig voltak egymásért. Én azon szoktam nagyokat röhögni, mikor végez a "fürdéssel" és végre lemegy a táborba és ott találja a legjobb barátja feleségét, amint mérgesen sulykol egy inget. Megkérdi mi a baja és a választ nem rakja zsebre. Az az arckifejezés konkrétan priceless! Szerintem aznap reggel Sharpe úgy gondolhatta, hogy jobb lett volna fel se kelni.
Tiszta romantikus hangulatba jöttem a videó láttán
Tiszta romantikus hangulatba jöttem a videó láttán
Örülök, hogy Sean téged is romantikus hangulatba hozott. Velem általában ezt csinálja. Amúgy ha már a fangörlködésnél tartunk, a másik topikban is, hoztam neked egy másik videót. 6:10től érdekes úgy 50 másodpercig.
Örülök, hogy Sean téged is romantikus hangulatba hozott. Velem általában ezt csinálja. Amúgy ha már a fangörlködésnél tartunk, a másik topikban is, hoztam neked egy másik videót. 6:10től érdekes úgy 50 másodpercig.
Merlin szakállára Olvadozom aww Persze, véginéztem az egész videót de az a jelenet oh dear
előttem eddig is világos volt szivem. *sighs*
Vajon meddig kell várni, hogy kapjunk még romantikus Seant?
Ja, el is felejtettem, hogy láttad a Far Northt és a Lady Chatterleyt. Magyarul, hogy tudod, milyen a romantikus Sean... Nem is tudom meddig kell várnunk. Eddard ugye szereti a feleségét, és a regényben volt is egy romantikusabb jelenet, de nem tudom, hogy azt belerakják-e a sorozatba. Jó lenne Nem csak mindig a gyilkolászós, keményfiús Seant akarom látni...
Hoztam egy utolsó videót, csak mert ez a kedvencem. Ígérem, ez az utolsó. Kicsit irigylem a csajszit, akivel ezt a jelenetet játszotta... Az összes romantikus jelenet közül, amit valaha is forgatott, ez a legjobb, legalábbis én ezt szeretem a legjobban.
A videó első 4 perce az érdekes.
Ja, el is felejtettem, hogy láttad a Far Northt és a Lady Chatterleyt. Magyarul, hogy tudod, milyen a romantikus Sean... Nem is tudom meddig kell várnunk. Eddard ugye szereti a feleségét, és a regényben volt is egy romantikusabb jelenet, de nem tudom, hogy azt belerakják-e a sorozatba. Jó lenne Nem csak mindig a gyilkolászós, keményfiús Seant akarom látni...
Érthető. Seannek is van egy romantikus oldala, amit szeretnék látni -érthető módon-. Bevallom őszintén, egy kicsit megemelkedett a hőmérséklet (újranéztem a tegnap beszúrt videókat is)
Idézet (Grace Benning @ 2011.03.25. 08:54)
Hoztam egy utolsó videót, csak mert ez a kedvencem. Ígérem, ez az utolsó. Kicsit irigylem a csajszit, akivel ezt a jelenetet játszotta... Az összes romantikus jelenet közül, amit valaha is forgatott, ez a legjobb, legalábbis én ezt szeretem a legjobban.
A videó első 4 perce az érdekes.
EZt szeressük. Nyomasd még ha van. Romantikus és szerelmes Sean, amit még nem láttam vagy láttam, jöhet nyugodtan
Jól van, ha ez a kívánságod, én teljesítem. Csak az a baj, hogy elindítja a nyálelválasztásom... Ez a részlet a Sharpe's Sword-ből van. A kedvenc Sharpe epizódom, és egyébként a csajszi is a kedvencem Sharpe női közül. Bár egyébként soha nem volt a nője, pedig inkább őt kellett volna elvennie, mint bármelyik másikat. A videó elején van a jelenet. Olyan aranyos a csajszi. Sean meg olyan kedves.
Jól van, ha ez a kívánságod, én teljesítem. Csak az a baj, hogy elindítja a nyálelválasztásom... Ez a részlet a Sharpe's Sword-ből van. A kedvenc Sharpe epizódom, és egyébként a csajszi is a kedvencem Sharpe női közül. Bár egyébként soha nem volt a nője, pedig inkább őt kellett volna elvennie, mint bármelyik másikat. A videó elején van a jelenet. Olyan aranyos a csajszi. Sean meg olyan kedves.
Akkor nyáladzunk együtt Ohh, akármennyire is hot volt a jelenet, nem tudok nem arra gondolni, hogy bottal tud járni szegény ...
Akkor nyáladzunk együtt Ohh, akármennyire is hot volt a jelenet, nem tudok nem arra gondolni, hogy bottal tud járni szegény ...
A klaviatúrám már életveszélyben van. Tudok én is fangörlös lenni. Ez az a jelenet egyébként, amin egypáran elgondolkoztak. Sharpe nagyon súlyos sérülésből épült fel; a siralomházban találtak rá a haldoklók között és napokig seblázban volt. Aztán egy reggel felkel, és szépen "megjutalmazza" az ápolónőjét? Szerintem teljesen egyértelmű, hogy csak egy csók történik, semmi több, de a fanoknak azért beindult a fantáziája rendesen.
A klaviatúrám már életveszélyben van. Tudok én is fangörlös lenni. Ez az a jelenet egyébként, amin egypáran elgondolkoztak. Sharpe nagyon súlyos sérülésből épült fel; a siralomházban találtak rá a haldoklók között és napokig seblázban volt. Aztán egy reggel felkel, és szépen "megjutalmazza" az ápolónőjét? Szerintem teljesen egyértelmű, hogy csak egy csók történik, semmi több, de a fanoknak azért beindult a fantáziája rendesen.
Nekem mindegy, hogy ők mire gondolnak, szerintem romantikus és kész
Nekem mindegy, hogy ők mire gondolnak, szerintem romantikus és kész
Mivel odaát is a fanoknál és az őrült gondolataiknál tartunk, eszembe jutott erről valami. Láttad a Far North-t ugyebár. A végén van az a jelenet, amikor barátunk egy szál semmiben felpattan és kirohan a hóra. Na már most, valamelyik agyament csinált screenshotokat ebből a jelenetből is. Azt hittem meggebedek, de komolyan! Megcsinálta a screenshotot, aztán kiretusálta a...hát azt. Mintha nem lenne ott semmi. Nem tudom ezt milyen megfontolásból tette, de jobb lett volna, ha egyáltalán nem készít shotokat. Vagy ha készített, hagyta volna őket úgy, ahogy voltak, mert szerintem ez így még rosszabb... Ettől nekem rögvest identitás zavarom támadt...