Starity

Sean Bean

101 oldal 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72
Lezárt téma, már nem lehet hozzászólni Nem indíthatsz új témát!
2011. március 22. 14:52 #1321
Ellie Andrews
Ellie Andrews
*homo sensorium*

StátuszAmor vincit omnia.
  Csoport: Moderátor
Hozzászólás: 6949
Csatolások: 3307
Azonosító: 133484
Idézet (kateblock @ 2011.03.22. 14:47)
Ha valamikor hajnalban lesz, akkor én sem fogom nézni. Talán jobb is ha várok feliratra  unsure.gif

Na, eddig úgy érzékelted, hogy van olyan akcentus, ami annyira nem fekszik neked?
Én szerintem nem várom meg a feliratot, úgyis olvastam a könyvet, és ahogy néztem a film elég hű a könyvben leírt szövegekhez, szóval olyan nagy gondom nem lehet. unsure.gif Azt meg nem tudom párom akarja-e nézni, mert csak a vállát vonogatja. De ha akarja nézni, szerezze meg magyarul. rohog.gif
Én már felvértezett szívvel fogok nekiülni a sorozatnak. Egyébként sejthettem volna, hogy Eddardnak mi lesz a vége, hiszen Sean csak az első évadban szerepel. Sőt, nem is minden részben, szóval sejtettem én, hogy ez lesz, de azért a remény hal meg utoljára... sad.gif
2011. március 22. 14:55 #1322
- törölt felhasználó -    
Idézet (Grace Benning @ 2011.03.22. 14:52)
Na, eddig úgy érzékelted, hogy van olyan akcentus, ami annyira nem fekszik neked? 
Én szerintem nem várom meg a feliratot, úgyis olvastam a könyvet, és ahogy néztem a film elég hű a könyvben leírt szövegekhez, szóval olyan nagy gondom nem lehet.  unsure.gif Azt meg nem tudom párom akarja-e nézni, mert csak a vállát vonogatja. De ha akarja nézni, szerezze meg magyarul.  rohog.gif 
Én már felvértezett szívvel fogok nekiülni a sorozatnak. Egyébként sejthettem volna, hogy Eddardnak mi lesz a vége, hiszen Sean csak az első évadban szerepel. Sőt, nem is minden részben, szóval sejtettem én, hogy ez lesz, de azért a remény hal meg utoljára...  sad.gif

Láttam a trailert és bizony nem mindekit értek meg belőle. Ha hajlandó volnék nyitni más akcentusok felé is, talán jobban érteném amit a többiek mondanak. Áhhh, nem is tudom, mit csináljak, mert már elegem van abból, hogy mindent le kell töltenem, hogy megnézhessem. A nagyját utána kitörlöm, a vinyóm nincs tele de miért is legyen? rolleyes.gif
2011. március 22. 14:55 #1323
- törölt felhasználó -    
Idézet (kateblock @ 2011.03.22. 14:55)
Láttam a trailert és bizony nem mindekit értek meg belőle. Ha hajlandó volnék nyitni más akcentusok felé is, talán jobban érteném amit a többiek mondanak. Áhhh, nem is tudom, mit csináljak, mert már elegem van abból, hogy mindent le kell töltenem, hogy megnézhessem. A nagyját utána kitörlöm, a vinyóm nincs tele de miért is legyen?  rolleyes.gif

Ha tetszik, akkor majd ledl aztán kiír, de addig ...
2011. március 22. 15:02 #1324
Ellie Andrews
Ellie Andrews
*homo sensorium*

Idézet (kateblock @ 2011.03.22. 14:55)
Láttam a trailert és bizony nem mindekit értek meg belőle. Ha hajlandó volnék nyitni más akcentusok felé is, talán jobban érteném amit a többiek mondanak. Áhhh, nem is tudom, mit csináljak, mert már elegem van abból, hogy mindent le kell töltenem, hogy megnézhessem. A nagyját utána kitörlöm, a vinyóm nincs tele de miért is legyen?  rolleyes.gif

Én ezt úgy szoktam megoldani, hogy megnézem online, aztán ha tetszik, így vagy úgy, de beszerzem valahonnan. Tényleg gáz, hogy minden jó filmért/sorozatért úgymond küszködnünk kell, mert a magyarok csak a TVD-re meg az egyéb vámpírságokra kíváncsiak. A másik probléma meg az, legalábbis nálam, hogy én imádom Sean eredeti hangját. Szinkronosan nem is vagyok hajlandó megnézni a filmjeit. De eredeti hanggal beszerezni a filmjeit ismét problémás, főleg mert gyakran csak felirat nélkül beszerezhetők. Nekem már egy angol felirat is jó lenne, de sokszor az sincs. Szóval nekem inkább az a bajom, hogy jó lenne jobban tudni angolul és végre megérteni az összes brit tájszólást. rohog.gif Pirulva bevallom néha Seannal is gondjaim vannak. Most is volt az kisfilm a Stark családról, és abban mondja, hogy: "which one of you is the marksman at ten?" én meg az istenért nem értettem meg, mert a man és az at szócskát totálisan elharapta. Csak pislogtam mint mozi a Roziban, de hála az égnek más se értette és meg is kérdezte, hogy ott mit mond és megkaptuk a választ. rohog.gif
2011. március 22. 15:22 #1325
- törölt felhasználó -    
Idézet (Grace Benning @ 2011.03.22. 15:02)
Én ezt úgy szoktam megoldani, hogy megnézem online, aztán ha tetszik, így vagy úgy, de beszerzem valahonnan. Tényleg gáz, hogy minden jó filmért/sorozatért úgymond küszködnünk kell, mert a magyarok csak a TVD-re meg az egyéb vámpírságokra kíváncsiak. A másik probléma meg az, legalábbis nálam, hogy én imádom Sean eredeti hangját. Szinkronosan nem is vagyok hajlandó megnézni a filmjeit. De eredeti hanggal beszerezni a filmjeit ismét problémás, főleg mert gyakran csak felirat nélkül beszerezhetők. Nekem már egy angol felirat is jó lenne, de sokszor az sincs. Szóval nekem inkább az a bajom, hogy jó lenne jobban tudni angolul és végre megérteni az összes brit tájszólást.  rohog.gif Pirulva bevallom néha Seannal is gondjaim vannak. Most is volt az kisfilm a Stark családról, és abban mondja, hogy: "which one of you is the marksman at ten?" én meg az istenért nem értettem meg, mert a man és az at szócskát totálisan elharapta. Csak pislogtam mint mozi a Roziban, de hála az égnek más se értette és meg is kérdezte, hogy ott mit mond és megkaptuk a választ.  rohog.gif

Én megértem. Még jó, hogy az HBO produkciókat a weboldalon vissza lehet nézni, bezzeg ha valaki ABC, CBS, BBC vagy ITV felvételt akar visszanézni, azt nem lehet dry.gif
1 felhasználónak tetszik: Grace Benning
2011. március 23. 08:27 #1326
Ellie Andrews
Ellie Andrews
*homo sensorium*

Ma nincs semmi új a nap alatt, de mosolygós kedvem van, szóval ma mosolygós Seant hoztam, csak hogy feldobjam a reggelt. wub.gif
1 felhasználónak tetszik: kateblock
2011. március 23. 13:11 #1327
- törölt felhasználó -    
A GOT-ra nincs valami photocall? Nagyobb filmeknél szokott lenni, pár héttel/1 hónappal a premier előtt photocall ..
2011. március 23. 13:21 #1328
Ellie Andrews
Ellie Andrews
*homo sensorium*

Idézet (kateblock @ 2011.03.23. 13:11)
A GOT-ra nincs valami photocall? Nagyobb filmeknél szokott lenni, pár héttel/1 hónappal a premier előtt photocall ..

Egyelőre press conference volt, arról fel is raktam a képeket, de photocall még nincsen. Szerintem majd az is lesz, amilyen szinten reklámozzák a GoT-ot. Külföldön a buszmegállókban is Sean Bean-es GoT plakátok virítanak, barátnőm meg mondja, hogy az HBO folyamatosan kisfilmeket nyomatnak róla, meg megy a reklámja ezerrel. Szóval nagyon nyomatják a dolgot, biztos lesz photocall, vagy valami a premier előtt.
2011. március 23. 13:41 #1329
- törölt felhasználó -    
Idézet (Grace Benning @ 2011.03.23. 13:21)
Egyelőre press conference volt, arról fel is raktam a képeket, de photocall még nincsen. Szerintem majd az is lesz, amilyen szinten reklámozzák a GoT-ot. Külföldön a buszmegállókban is Sean Bean-es GoT plakátok virítanak, barátnőm meg mondja, hogy az HBO folyamatosan kisfilmeket nyomatnak róla, meg megy a reklámja ezerrel. Szóval nagyon nyomatják a dolgot, biztos lesz photocall, vagy valami a premier előtt.

Már azt hittem, hogy nem lesz photocall ohmy.gif
Sean szeret amúgy olvasni? unsure.gif
2011. március 23. 13:45 #1330
Ellie Andrews
Ellie Andrews
*homo sensorium*

Idézet (kateblock @ 2011.03.23. 13:41)
Már azt hittem, hogy nem lesz photocall  ohmy.gif 
Sean szeret amúgy olvasni?  unsure.gif

Nagyon is! Sűrűn még a forgatási szünetekben is olvas. Ez számomra nagyon vonzó tulajdonság. Szeretem, ha egy férfi szeret olvasni. wub.gif Emlegette már, miket szeret, de bevallom, nem ismerem a kedvenceit, csak Nietzschét. rohog.gif
2011. március 23. 14:43 #1331
- törölt felhasználó -    
Idézet (Grace Benning @ 2011.03.23. 13:45)
Nagyon is! Sűrűn még a forgatási szünetekben is olvas. Ez számomra nagyon vonzó tulajdonság. Szeretem, ha egy férfi szeret olvasni.  wub.gif  Emlegette már, miket szeret, de bevallom, nem ismerem a kedvenceit, csak Nietzschét.  rohog.gif

Pedig előttem, egy olyan kép lobog, hogy Harry Pottert vagy Kis Herceget olvas a gyerekeknek, otthon _nevet.gif
1 felhasználónak tetszik: Grace Benning
2011. március 23. 14:48 #1332
Ellie Andrews
Ellie Andrews
*homo sensorium*

Idézet (kateblock @ 2011.03.23. 14:43)
Pedig előttem, egy olyan kép lobog, hogy Harry Pottert vagy Kis Herceget olvas a gyerekeknek, otthon  _nevet.gif

_nevet.gif Régen biztos olvasott fel nekik, de most már mindhárom királylány túl idős az esti meséhez. _nevet.gif Még gyorsan össze kellene hoznia egy kisfiút, akinek továbbadhatja a stafétát, már ami a foci iránti rajongását illeti. rohog.gif

szerk: Nekem olvashatna esti mesét, nem zavarnám le az ágyam széléről! rohog.gif
2011. március 23. 14:54 #1333
- törölt felhasználó -    
Idézet (Grace Benning @ 2011.03.23. 14:48)
_nevet.gif Régen biztos olvasott fel nekik, de most már mindhárom királylány túl idős az esti meséhez.  _nevet.gif Még gyorsan össze kellene hoznia egy kisfiút, akinek továbbadhatja a stafétát, már ami a foci iránti rajongását illeti.  rohog.gif

MIk voltak a kedvenc tantárgyai?
2011. március 23. 14:59 #1334
Ellie Andrews
Ellie Andrews
*homo sensorium*

Idézet (kateblock @ 2011.03.23. 14:54)
MIk voltak a kedvenc tantárgyai?

Nem tudom, hogy olyan volt-e neki egyáltalán. laugh.gif Szeretett rajzolni, festegetni, úgyhogy a rajz órát biztos szerette. Az angol irodalmat szerette. A matekot utálta, meg igazából úgy minden mást is. Gimiben is csak művészeti tárgyakból és irodalomból tudott átevickélni az év végi vizsgákon. Nem azért mert hülye volt, hanem azért, mert nem érdekelte. Ezért nem fejezte be a középiskolát. Bevallotta, hogy az olvasást is már felnőtt fejjel szerette meg, a RADA-s évek alatt, mikor felfedezhette magának a kiváló drámaírókat, meg a szépirodalmat.
2011. március 23. 15:33 #1335
- törölt felhasználó -    
Idézet (Grace Benning @ 2011.03.23. 14:59)
Nem tudom, hogy olyan volt-e neki egyáltalán.  laugh.gif Szeretett rajzolni, festegetni, úgyhogy a rajz órát biztos szerette. Az angol irodalmat szerette. A matekot utálta, meg igazából úgy minden mást is. Gimiben is csak művészeti tárgyakból és irodalomból tudott átevickélni az év végi vizsgákon. Nem azért mert hülye volt, hanem azért, mert nem érdekelte. Ezért nem fejezte be a középiskolát. Bevallotta, hogy az olvasást is már felnőtt fejjel szerette meg, a RADA-s évek alatt, mikor felfedezhette magának a kiváló drámaírókat, meg a szépirodalmat.

Egy igazi művészlélek aww wub.gif Festegetni is? Festett már valamit? Van róla kép?
2011. március 23. 15:51 #1336
Ellie Andrews
Ellie Andrews
*homo sensorium*

Idézet (kateblock @ 2011.03.23. 15:33)
Egy igazi művészlélek aww  wub.gif Festegetni is? Festett már valamit? Van róla kép?

Nem említettem még? Azt hittem igen... unsure.gif Az életrajzába biztosan beleírtam, de festőnek készült. Méghozzá szürrealista stílusban nyomta. rohog.gif Állítólag annak idején el is tudta adni egy-két képét, de aztán szerelmes lett a színészetbe és felhagyott a festegetéssel. Azt mondta, nem nagy veszteség, mert bár ügyes volt, nem volt kiemelkedő tehetség. Hobbi szinten azért még mindig rajzolgat olykor.
2011. március 23. 16:44 #1337
Ellie Andrews
Ellie Andrews
*homo sensorium*

Ha valakinek van képe azt mondani, hogy Bryant rossz fiú, az nézzen rá erre a képre és aztán gondolja újra a dolgot! A rossz fiúk nem néznek így. wub.gif sorry.gif
2011. március 24. 12:50 #1338
- törölt felhasználó -    
Idézet (Grace Benning @ 2011.03.23. 15:51)
Nem említettem még? Azt hittem igen... unsure.gif  Az életrajzába biztosan beleírtam, de festőnek készült. Méghozzá szürrealista stílusban nyomta.  rohog.gif Állítólag annak idején el is tudta adni egy-két képét, de aztán szerelmes lett a színészetbe és felhagyott a festegetéssel. Azt mondta, nem nagy veszteség, mert bár ügyes volt, nem volt kiemelkedő tehetség. Hobbi szinten azért még mindig rajzolgat olykor.

Egyszer olvastam az adatlapját, még régebben. Azóta mindenről inkább kérdezek biggrin.gif

A kép alapján megijed szegényke sad.gif
2011. március 24. 13:15 #1339
Ellie Andrews
Ellie Andrews
*homo sensorium*

Idézet (kateblock @ 2011.03.24. 12:50)
Egyszer olvastam az adatlapját, még régebben. Azóta mindenről inkább kérdezek  biggrin.gif 
A kép alapján megijed szegényke  sad.gif

Miért, olyan borzasztó az életrajza? rohog.gif Amúgy ami eddig fenn volt az adatlapján, azt nem én írtam. Március elején írtam neki egy teljesen új biót, többnyire azért ugyanazok vannak benne, mint előtte, de bővítettem, meg írtam róla nagyon szép dolgokat. wub.gif
Majd ha megnézed az Outlawt, tudni fogod! rohog.gif
Hoztam egy képet. Egy SB fannak ezt is látni kell egyszer. Sean's scar
2011. március 24. 13:34 #1340
- törölt felhasználó -    
Idézet (Grace Benning @ 2011.03.24. 13:15)
Miért, olyan borzasztó az életrajza?  rohog.gif Amúgy ami eddig fenn volt az adatlapján, azt nem én írtam. Március elején írtam neki egy teljesen új biót, többnyire azért ugyanazok vannak benne, mint előtte, de bővítettem, meg írtam róla nagyon szép dolgokat.  wub.gif 
Majd ha megnézed az Outlawt, tudni fogod!  rohog.gif 
Hoztam egy képet. Egy SB fannak ezt is látni kell egyszer. Sean's scar

Nem, nem borzasztó csak jobbnak látom tőled kérdezni. Amióta átírtad, el sem olvastam, mert imdb-n utánajártam és amit tőled hallok az nekem elég smileeee.gif

Csúnya seb, mit ne mondjak, ajajajaj sad.gif
101 oldal 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72
Lezárt téma, már nem lehet hozzászólni Nem indíthatsz új témát!

Kapcsolódó sztárok