Starity

Sean Bean

101 oldal 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70
Lezárt téma, már nem lehet hozzászólni Nem indíthatsz új témát!
2011. március 18. 15:18 #1281
Ellie Andrews
Ellie Andrews
*homo sensorium*

StátuszAmor vincit omnia.
  Csoport: Moderátor
Hozzászólás: 6949
Csatolások: 3307
Azonosító: 133484
Idézet (kateblock @ 2011.03.18. 15:14)
Kár, hogy abbahagyta, az biztosan segít egy pasinak levezetni a gőzt. Édesanyja mit dolgozik?

Hát...oké, most nem mondom ki mit gondolok a gőz aktív levezetéséről, de úgy is sejted, mit mondanék. rohog.gif blush.gif
Az anyukája a családi vállalkozásban dolgozott, titkárnőként. Igazából most nem is tudom, mi van a kis hegesztő vállalkozással, hiszen Sean nem vette át, a húga pedig férjhez ment valami arab vagy milyen pasashoz és fish&chips üzletük van valahol. blink.gif
2011. március 18. 15:20 #1282
- törölt felhasználó -    
Idézet (Grace Benning @ 2011.03.18. 15:18)
Hát...oké, most nem mondom ki mit gondolok a gőz aktív levezetéséről, de úgy is sejted, mit mondanék.  rohog.gif  blush.gif 
Az anyukája a családi vállalkozásban dolgozott, titkárnőként. Igazából most nem is tudom, mi van a kis hegesztő vállalkozással, hiszen Sean nem vette át, a húga pedig férjhez ment valami arab vagy milyen pasashoz és fish&chips üzletük van valahol.  blink.gif

Fish and chips üzlet megy? Jóban van a testvérével?
2011. március 18. 15:23 #1283
Ellie Andrews
Ellie Andrews
*homo sensorium*

Idézet (kateblock @ 2011.03.18. 15:20)
Fish and chips üzlet megy? Jóban van a testvérével?

Igen, jóban vannak. Nagyon is. Igazából ezt a fish&chips üzletet már úgymond az unokaöcs kapta apucitól és a megnyitón Sean is ott volt. Szóval kampányolt rendesen, hogy legyenek vendégek. Még Georginát is elrángatta halat és krumplit enni. rohog.gif Sasold meg a képeket, ha van kedved. biggrin.gif
2011. március 18. 15:40 #1284
- törölt felhasználó -    
Idézet (Grace Benning @ 2011.03.18. 15:23)
Igen, jóban vannak. Nagyon is. Igazából ezt a fish&chips üzletet már úgymond az unokaöcs kapta apucitól és a megnyitón Sean is ott volt. Szóval kampányolt rendesen, hogy legyenek vendégek. Még Georginát is elrángatta halat és krumplit enni.  rohog.gif Sasold meg a képeket, ha van kedved.  biggrin.gif

A 4-es képen látható a hugica?
2011. március 18. 15:44 #1285
Ellie Andrews
Ellie Andrews
*homo sensorium*

Idézet (kateblock @ 2011.03.18. 15:40)
A 4-es képen látható a hugica?

Nem, a négyes képen konkrétan a neje van. _nevet.gif Mármint a legutolsó. _nevet.gif
2011. március 18. 15:53 #1286
- törölt felhasználó -    
Idézet (Grace Benning @ 2011.03.18. 15:44)
Nem, a négyes képen konkrétan a neje van.  _nevet.gif Mármint a legutolsó.  _nevet.gif

Oh, oké. Látszódik valahol a hugica?
2011. március 18. 15:59 #1287
Ellie Andrews
Ellie Andrews
*homo sensorium*

Idézet (kateblock @ 2011.03.18. 15:53)
Oh, oké. Látszódik valahol a hugica?

Van egy videó a youtube-on, az után kutakodtam most, de egyelőre nem lelem sehol. Azt hiszem a megnyitókor készült, Seannal csináltak interjút és abban, ha jól tippeltem, látszik a húga is. Sőt, még beszél is valamennyit. Már ha jól tippeltem és az valóban a húga. Nagydarab, szőke csaj. Idősebb, 40-45 körüli.
Ne aggódj, nem égő, hogy a nejt a húgának nézted, végtére is 19 év korkülönbség az 19 év korkülönbség. pardon.gif És a házasságuk éveiben már erősen látszódott is a különbség, hiszen minél tovább voltak együtt, Sean annál jobban rongyolódott lefele. dry.gif
2011. március 18. 16:01 #1288
- törölt felhasználó -    
Idézet (Grace Benning @ 2011.03.18. 15:59)
Van egy videó a youtube-on, az után kutakodtam most, de egyelőre nem lelem sehol. Azt hiszem a megnyitókor készült, Seannal csináltak interjút és abban, ha jól tippeltem, látszik a húga is. Sőt, még beszél is valamennyit. Már ha jól tippeltem és az valóban a húga. Nagydarab, szőke csaj. Idősebb, 40-45 körüli. 
Ne aggódj, nem égő, hogy a nejt a húgának nézted, végtére is 19 év korkülönbség az 19 év korkülönbség. pardon.gif És a házasságuk éveiben már erősen látszódott is a különbség, hiszen minél tovább voltak együtt, Sean annál jobban rongyolódott lefele.  dry.gif

A 19 Év is szép különbség de működhetett volna a dolog attól függetlenül. Nem könnyű egy sztárnak ... sad.gif
2011. március 18. 16:08 #1289
Ellie Andrews
Ellie Andrews
*homo sensorium*

Idézet (kateblock @ 2011.03.18. 16:01)
A 19 Év is szép különbség de működhetett volna a dolog attól függetlenül. Nem könnyű egy sztárnak ...  sad.gif

Teljesen igazad van. Nem a korkülönbség miatt nem működött a dolog. Cathrine Zeta-Jones és Michael Douglas között 25 év van, mégis jól megvannak.
Főleg akkor nem könnyű neki, ha ilyen agyament, mint csacsi öreg medve. rolleyes.gif Nézd meg mire ment a nagy, lángoló szerelemmel. Mert hogy köztük az volt. Vagy legalábbis Sean odáig volt meg vissza. Ha nem lett volna szerelmes, nem lett volna ilyen hülye és vak sem. dry.gif
Majd megkeresem neked azt a videót és kettecskén eldöntjük, hogy az a húgi-e, avagy nem a húgi. pardon.gif Aput, anyut, nagyit be tudom azonosítani, de a húgi még elég kemény dió számomra is. Nem sűrűn mutogatják, ugyanis. Még annyit sem, mint a család többi tagját.
1 felhasználónak tetszik: kateblock
2011. március 19. 15:28 #1290
- törölt felhasználó -    
Idézet (Grace Benning @ 2011.03.18. 16:08)
Teljesen igazad van. Nem a korkülönbség miatt nem működött a dolog. Cathrine Zeta-Jones és Michael Douglas között 25 év van, mégis jól megvannak. 
Főleg akkor nem könnyű neki, ha ilyen agyament, mint csacsi öreg medve.  rolleyes.gif Nézd meg mire ment a nagy, lángoló szerelemmel. Mert hogy köztük az volt. Vagy legalábbis Sean odáig volt meg vissza. Ha nem lett volna szerelmes, nem lett volna ilyen hülye és vak sem.  dry.gif 
Majd megkeresem neked azt a videót és kettecskén eldöntjük, hogy az a húgi-e, avagy nem a húgi. pardon.gif Aput, anyut, nagyit be tudom azonosítani, de a húgi még elég kemény dió számomra is. Nem sűrűn mutogatják, ugyanis. Még annyit sem, mint a család többi tagját.

A család mit szól Sean sikeréhez?
2011. március 20. 09:11 #1291
Ellie Andrews
Ellie Andrews
*homo sensorium*

Idézet (kateblock @ 2011.03.19. 15:28)
A család mit szól Sean sikeréhez?

Szerintem eleinte nem bíztak benne. Sean lobbanékony volt és folyton változó szeszélyei enyhén szólva is kikészítették a famíliát. Ezért akarta az apja, hogy a gyerek boxolni járjon, hátha tanul egy kis fegyelmet. Sok mindenbe belekezdett, de soha semmit nem csinált végig, mert nem volt hozzá kellő akarata és kitartása. Szóval biztos vagyok benne, hogy az ismerősök csak a szemüket forgatták az újabb ötletre, miszerint ő színész lesz, ha törik, ha szakad. pardon.gif A barátai meg csúfolták, még azzal is, hogy biztos homokos. rohog.gif Szerintem ők lepődtek meg a legjobban, hogy Sean ezt a dolgot végre véghezvitte és elismert színész lett belőle. Nagyon büszkék rá, nem is igazán azért, mert világhírű, hanem azért, mert végre valami mellett kitart, immár majdnem 30 éve és következetesen csinálja. Biztos nagy megkönnyebbülés volt a számukra, hogy Sean végül révbe ért. Nem könnyű egy ilyen gyerekkel, mint amilyen ő volt.
2011. március 20. 15:02 #1292
- törölt felhasználó -    
Idézet (Grace Benning @ 2011.03.20. 09:11)
Szerintem eleinte nem bíztak benne. Sean lobbanékony volt és folyton változó szeszélyei enyhén szólva is kikészítették a famíliát. Ezért akarta az apja, hogy a gyerek boxolni járjon, hátha tanul egy kis fegyelmet. Sok mindenbe belekezdett, de soha semmit nem csinált végig, mert nem volt hozzá kellő akarata és kitartása. Szóval biztos vagyok benne, hogy az ismerősök csak a szemüket forgatták az újabb ötletre, miszerint ő színész lesz, ha törik, ha szakad. pardon.gif A barátai meg csúfolták, még azzal is, hogy biztos homokos.  rohog.gif Szerintem ők lepődtek meg a legjobban, hogy Sean ezt a dolgot végre véghezvitte és elismert színész lett belőle. Nagyon büszkék rá, nem is igazán azért, mert világhírű, hanem azért, mert végre valami mellett kitart, immár majdnem 30 éve és következetesen csinálja. Biztos nagy megkönnyebbülés volt a számukra, hogy Sean végül révbe ért. Nem könnyű egy ilyen gyerekkel, mint amilyen ő volt.

Szegényt csúfolták? ohmy.gif
2011. március 20. 15:31 #1293
Ellie Andrews
Ellie Andrews
*homo sensorium*

Idézet (kateblock @ 2011.03.20. 15:02)
Szegényt csúfolták?  ohmy.gif

Tudod, ez így szokott menni a fiatalok között. Most képzeld el, Sean volt a bandavezér, egy igazi lázadó, aki mindig bizonyítani akart és sűrűn keveredett csetepatékba. Azt gondolták ő is ugyanolyan egyszerű munkás lesz, mint amilyenek ők maguk is. Aztán egyszer csak odaállított eléjük, hogy: én márpedig színész leszek! Nem sokkal előtte pedig azzal sokkolta őket, hogy ő festeni akar és festett is! Még egy pár munkáját is sikerült eladnia, mert ügyes volt. Ráadásul nekilátott zongorázni. Persze, hogy az a társaság, ahonnan kikeveredni látszott, furcsállta a viselkedését és szekálta ezért. Én egyébként valószínűleg tartom, hogy pont a környezete negatív hozzáállása sarkallta arra, hogy ezt ne adja fel olyan könnyen, hiszen mindig is arra vágyott, hogy bizonyítson. Nem azt, hogy ő más, hanem azt, hogy képes valamit végigcsinálni rendesen.
2011. március 20. 17:28 #1294
- törölt felhasználó -    
Idézet (Grace Benning @ 2011.03.20. 15:31)
Tudod, ez így szokott menni a fiatalok között. Most képzeld el, Sean volt a bandavezér, egy igazi lázadó, aki mindig bizonyítani akart és sűrűn keveredett csetepatékba. Azt gondolták ő is ugyanolyan egyszerű munkás lesz, mint amilyenek ők maguk is. Aztán egyszer csak odaállított eléjük, hogy: én márpedig színész leszek! Nem sokkal előtte pedig azzal sokkolta őket, hogy ő festeni akar és festett is! Még egy pár munkáját is sikerült eladnia, mert ügyes volt. Ráadásul nekilátott zongorázni. Persze, hogy az a társaság, ahonnan kikeveredni látszott, furcsállta a viselkedését és szekálta ezért. Én egyébként valószínűleg tartom, hogy pont a környezete negatív hozzáállása sarkallta arra, hogy ezt ne adja fel olyan könnyen, hiszen mindig is arra vágyott, hogy bizonyítson. Nem azt, hogy ő más, hanem azt, hogy képes valamit végigcsinálni rendesen.

Szerintem Sean egy nagyon makacs ember lehet, még is becsületes és tiszteletreméltó. Ha kis korában megtanult keménynek lenni, az csak jó, hiszen ilyen az élet és a világ. Kegyetlen. Ha nem tudod felvenni a tempót, az nem jó ...
2011. március 20. 17:36 #1295
Ellie Andrews
Ellie Andrews
*homo sensorium*

Idézet (kateblock @ 2011.03.20. 17:28)
Szerintem Sean egy nagyon makacs ember lehet, még is becsületes és tiszteletreméltó. Ha kis korában megtanult keménynek lenni, az csak jó, hiszen ilyen az élet és a világ. Kegyetlen. Ha nem tudod felvenni a tempót, az nem jó ...

Nem tudom, nem vagyok benne biztos, hogy Seannál a keménység egy tanult viselkedés lenne. Persze az évek során megtanult egyre többet elviselni, ebben biztos vagyok, de azt hiszem ő így született. Úgy képzelem, hogy ez a rengeteg kiaknázásra váró energia, dac és düh vele született. És mivel így jött a világra, szüksége volt valamire, amivel levezetheti a felgyülemlett feszültséget, amivel kifejezheti önmagát, amiben megmutathatja mire is képes igazán. Van egy olyan érzésem, hogy hiába sok-sok év kemény munkája, ezek az energiák még mindig ott feszülnek benne, és a magánéletében képtelen boldog lenni, pontosan emiatt. Bármit is érez, azt ő nagyon érzi, már ha érted mire gondolok, és ez a szélsőségesség mint látható, egy nőnek se jött be hosszú távon.
Becsületes és tiszteletreméltó - igen, ez így van, és köszönöm, hogy kimondtad. meghajolo.gif
2011. március 20. 17:55 #1296
- törölt felhasználó -    
Idézet (Grace Benning @ 2011.03.20. 17:36)
Nem tudom, nem vagyok benne biztos, hogy Seannál a keménység egy tanult viselkedés lenne. Persze az évek során megtanult egyre többet elviselni, ebben biztos vagyok, de azt hiszem ő így született. Úgy képzelem, hogy ez a rengeteg kiaknázásra váró energia, dac és düh vele született. És mivel így jött a világra, szüksége volt valamire, amivel levezetheti a felgyülemlett feszültséget, amivel kifejezheti önmagát, amiben megmutathatja mire is képes igazán. Van egy olyan érzésem, hogy hiába sok-sok év kemény munkája, ezek az energiák még mindig ott feszülnek benne, és a magánéletében képtelen boldog lenni, pontosan emiatt. Bármit is érez, azt ő nagyon érzi, már ha érted mire gondolok, és ez a szélsőségesség mint látható, egy nőnek se jött be hosszú távon. 
Becsületes és tiszteletreméltó - igen, ez így van, és köszönöm, hogy kimondtad.  meghajolo.gif

Hiába, ha anyámasszony katonája lenne, talán nem érezne magát jól. pardon.gif A mai világban előbb találna magának párt ha anyámasszony katonája lenne, de azért valahol mindennek van határa, és a természetes, őszinte valóját kellene egy nőnek jutalmazni.
2011. március 21. 07:22 #1297
Ellie Andrews
Ellie Andrews
*homo sensorium*

Kinagyítottam és megnéztem jól ezt a képet. Az arckifejezése! w00t.gif ohmy.gif wub.gif Nem tudom eldönteni, hogy ez most inkább Eddard, vagy inkább Sean, de minden benne van, amit lényegileg gondolok mind a kettőről. wub.gif
2011. március 21. 08:02 #1298
- törölt felhasználó -    
Idézet (Grace Benning @ 2011.03.21. 07:22)
Kinagyítottam és megnéztem jól ezt a képet. Az arckifejezése!  w00t.gif  ohmy.gif  wub.gif Nem tudom eldönteni, hogy ez most inkább Eddard, vagy inkább Sean, de minden benne van, amit lényegileg gondolok mind a kettőről.  wub.gif

Én imádom az ilyen képeket. Nem néz a kamerába az illető de az arckifejezése, a tekintete mindent elárul w00t.gif
Ránézek a képre és megint egy dühös oroszlánt látok _nevet.gif rohog.gif
2011. március 21. 08:30 #1299
Ellie Andrews
Ellie Andrews
*homo sensorium*

Idézet (kateblock @ 2011.03.21. 08:02)
Én imádom az ilyen képeket. Nem néz a kamerába az illető de az arckifejezése, a tekintete mindent elárul  w00t.gif 
Ránézek a képre és megint egy dühös oroszlánt látok  _nevet.gif  rohog.gif

Egyszerűen gyönyörű! wub.gif Igen, egy gyönyörű, dühös, makacs oroszlán! wub.gif biggrin.gif
Szerelmes lettem ebbe a képbe, úgyhogy a párom megint nem fog örülni az új telefonos háttérképemnek. rohog.gif Bár azt hiszem olyan piciben pont a lényeg, a gyönyörű arca és a tekintete nem fog rendesen látszani... sad.gif
2011. március 21. 08:34 #1300
- törölt felhasználó -    
Idézet (Grace Benning @ 2011.03.21. 08:30)
Egyszerűen gyönyörű!  wub.gif Igen, egy gyönyörű, dühös, makacs oroszlán!  wub.gif  biggrin.gif 
Szerelmes lettem ebbe a képbe, úgyhogy a párom megint nem fog örülni az új telefonos háttérképemnek.  rohog.gif Bár azt hiszem olyan piciben pont a lényeg, a gyönyörű arca és a tekintete nem fog rendesen látszani...  sad.gif

Ragdd ki az arcát, nem tudsz arra ráközelíteni? unsure.gif
101 oldal 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70
Lezárt téma, már nem lehet hozzászólni Nem indíthatsz új témát!

Kapcsolódó sztárok