Starity

Sean Bean

101 oldal 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69
Lezárt téma, már nem lehet hozzászólni Nem indíthatsz új témát!
2011. március 17. 11:14 #1261
- törölt felhasználó -    
Idézet (Grace Benning @ 2011.03.17. 11:02)
Én most olvasom a könyvet, nekem már van egy képem Eddard Starkról, és ez a kép, meg kell mondjam, rendkívül pozitív. Aggódom érte, mert olyan jó és becsületes ember; a sok gonosz között nem elég ravasz és alattomos ahhoz, hogy jól tudjon taktikázni. De egyébként ja, ez a kisfilm nem elég! Látnom kell a sorozatot! Most!  rohog.gif Eddardot szerintem mindenki imádni fogja, és Sean zseniális lesz a szerepben!  wub.gif

Én a helyedben nem tartanék ettől biggrin.gif
2011. március 17. 11:28 #1262
Ellie Andrews
Ellie Andrews
*homo sensorium*

StátuszAmor vincit omnia.
  Csoport: Moderátor
Hozzászólás: 6949
Csatolások: 3307
Azonosító: 133484
Idézet (kateblock @ 2011.03.17. 11:14)
Én a helyedben nem tartanék ettől  biggrin.gif

Párom tegnap röhögött rajtam, azt mondta, olyan aggodalmas arccal olvastam a könyvet, hogy az valami hihetetlen. Folyton cukkol, hogy ne izguljak, ha Sean Bean játsza a Lordot, úgyse lehet szerencsétlennek más sorsa, mint hogy egy óvatlan pillanatban hátba szúrják, vagy valami ilyesmi. blink.gif dry.gif
2011. március 17. 11:54 #1263
- törölt felhasználó -    
Idézet (Grace Benning @ 2011.03.17. 11:28)
Párom tegnap röhögött rajtam, azt mondta, olyan aggodalmas arccal olvastam a könyvet, hogy az valami hihetetlen. Folyton cukkol, hogy ne izguljak, ha Sean Bean játsza a Lordot, úgyse lehet szerencsétlennek más sorsa, mint hogy egy óvatlan pillanatban hátba szúrják, vagy valami ilyesmi.  blink.gif  dry.gif

Milyen rendes tőle. Én nem szeretem ha a pasim ilyen flegmán beszél velem. Mindketten tudjuk, hogy a pasid miért csinálja ezt. Remélem mondtad neki, hogy nőjjön fel végre rolleyes.gif
2011. március 17. 12:04 #1264
Ellie Andrews
Ellie Andrews
*homo sensorium*

Idézet (kateblock @ 2011.03.17. 11:54)
Milyen rendes tőle. Én nem szeretem ha a pasim ilyen flegmán beszél velem. Mindketten tudjuk, hogy a pasid miért csinálja ezt. Remélem mondtad neki, hogy nőjjön fel végre  rolleyes.gif

Persze, hogy tudjuk, miért mondta. Sean Bean az ősellenség! _nevet.gif Szerintem ez vicces. Mármint az, hogy egy olyan pasira féltékeny, aki az apám lehetne, ráadásul sosem fogok vele találkozni, vagy ha meg mégis, nem az lesz az első gondolatja a drágának, hogy engem rögvest feleségül kérjen. _nevet.gif Engem inkább szórakoztat, hogy ilyen hülye az uram. Főleg mert igazán okot se adok rá, hogy féltékeny legyen. De egyet mondhatok, ha igaza lesz Eddard Starkkal kapcsolatban, elveszítek egy fontos fogadást! reklamalo.gif
_nevet.gif
2011. március 17. 13:04 #1265
- törölt felhasználó -    
Idézet (Grace Benning @ 2011.03.17. 12:04)
Persze, hogy tudjuk, miért mondta. Sean Bean az ősellenség!  _nevet.gif Szerintem ez vicces. Mármint az, hogy egy olyan pasira féltékeny, aki az apám lehetne, ráadásul sosem fogok vele találkozni, vagy ha meg mégis, nem az lesz az első gondolatja a drágának, hogy engem rögvest feleségül kérjen.  _nevet.gif Engem inkább szórakoztat, hogy ilyen hülye az uram. Főleg mert igazán okot se adok rá, hogy féltékeny legyen. De egyet mondhatok, ha igaza lesz Eddard Starkkal kapcsolatban, elveszítek egy fontos fogadást!  reklamalo.gif 
_nevet.gif

Annyira már csak nem lehetsz szerencsétlen, hogy elbukod ezt a fogadást is ...
2011. március 17. 13:19 #1266
Ellie Andrews
Ellie Andrews
*homo sensorium*

Idézet (kateblock @ 2011.03.17. 13:04)
Annyira már csak nem lehetsz szerencsétlen, hogy elbukod ezt a fogadást is ...

Nem, Sean nem lehet annyira szerencsétlen! _nevet.gif
1 felhasználónak tetszik: kateblock
2011. március 18. 06:43 #1267
Ellie Andrews
Ellie Andrews
*homo sensorium*

Csacsi öreg mackóról ma nincsenek új híreim. Viszont hoztam két képet az Outlawból, egyrészt, mert szeretem, másrészt mert Kate-nek jár a napi rosszfiú, és azt hiszem Bryantet is rosszfiúként lehet jellemezni valahol. pardon.gif

Bryant 1

Bryant 2
2011. március 18. 07:50 #1268
- törölt felhasználó -    
Idézet (Grace Benning @ 2011.03.18. 06:43)
Csacsi öreg mackóról ma nincsenek új híreim. Viszont hoztam két képet az Outlawból, egyrészt, mert szeretem, másrészt mert Kate-nek jár a napi rosszfiú, és azt hiszem Bryantet is rosszfiúként lehet jellemezni valahol. pardon.gif
Bryant 1
Bryant 2

Yeah.
meghajolo.gif
Be kellene szorítani az Outlawt valamikorra rohog.gif
2011. március 18. 08:37 #1269
Ellie Andrews
Ellie Andrews
*homo sensorium*

Idézet (kateblock @ 2011.03.18. 07:50)
Yeah.
meghajolo.gif 
Be kellene szorítani az Outlawt valamikorra  rohog.gif

Nekem ez az egyik kedvenc Sean Bean filmem. Sokan lehúzták, hogy zavaros, nem elég érthető, néha nem lehet tudni ki mit miért csinál, és első nézésre nekem is kicsit katyvaszos volt. Nem szájbarágós film. Csak a lényeget mutatja, és ettől tűnhet úgy, hogy totál káosz. Pedig nem totálisan, csak mögé kell gondolni. Ezek dühös, elkeseredett emberek. A düh és az elkeseredés pedig ritkán szül értelmet és logikát. pardon.gif Vagy ezt, vagy a Black Deatht ajánlanám neked, ha azt akarnád tudni, mi az, amit igazán szeret Sean csinálni. Bár mondjuk ezt már a Far Northból sejtheted. rohog.gif
2011. március 18. 12:56 #1270
- törölt felhasználó -    
Idézet (Grace Benning @ 2011.03.18. 08:37)
Nekem ez az egyik kedvenc Sean Bean filmem. Sokan lehúzták, hogy zavaros, nem elég érthető, néha nem lehet tudni ki mit miért csinál, és első nézésre nekem is kicsit katyvaszos volt. Nem szájbarágós film. Csak a lényeget mutatja, és ettől tűnhet úgy, hogy totál káosz. Pedig nem totálisan, csak mögé kell gondolni.

Akkor ez lesz az én filmem. Nálam fordítva működnek a dolgok, ami nem értelmes vagy nem tetszik másnak, az nekem tetszik. biggrin.gif
Lehet tudni, hogy Sean hogyan készült fel a szerepre, ha készült egyáltalán? Nem a szövegre gondolok, ha nem valami más esetleg, mintpéldául nézett-e hasonló témájú filmet vagy vett részt a karakter megtervezésében? Mennyire votl szabadkeze?
2011. március 18. 13:35 #1271
Ellie Andrews
Ellie Andrews
*homo sensorium*

Idézet (kateblock @ 2011.03.18. 12:56)
Akkor ez lesz az én filmem. Nálam fordítva működnek a dolgok, ami nem értelmes vagy nem tetszik másnak, az nekem tetszik.  biggrin.gif 
Lehet tudni, hogy Sean hogyan készült fel a szerepre, ha készült egyáltalán? Nem a szövegre gondolok, ha nem valami más esetleg, mintpéldául nézett-e hasonló témájú filmet vagy vett részt a karakter megtervezésében? Mennyire votl szabadkeze?

Úgy tudom már jóval a forgatókönyv elkészülte előtt beszélt a rendezővel, és azt mondta, hogy szeretne egy ilyen dologban részt venni, de előtte látnia kell a forgatókönyvet. De valamit tudhatott Nick Love-ról, mert mielőtt még megkapta volna a forgatókönyvet, már emiatt a film miatt lemondott egy pár munkát és egy kábé két milkát érő felajánlást is. rohog.gif Azt hiszem Sean nagyon határozott volt ezt illetően, mert akkor már teli volt a hócipője Hollywooddal. Ha jól tudom előtte csinálta a Hitchert, szóval szüksége volt valami velősre. Hogy mennyire volt szabad keze, azt nem tudom. Erről nem szól a fáma, de azt tudjuk, hogy mind ő, mind Nick nagyon jól érezték magukat a forgatáson és imádtak együtt dolgozni. Kölcsönös tisztelettel beszélnek egymásról.

Sean - Outlaw set
Random: Az ember azt hinné, hogy Seannak durva keze van. Ám ez egy finom kéz, egy művészember keze. wub.gif
2011. március 18. 13:38 #1272
- törölt felhasználó -    
Idézet (Grace Benning @ 2011.03.18. 13:35)
Úgy tudom már jóval a forgatókönyv elkészülte előtt beszélt a rendezővel, és azt mondta, hogy szeretne egy ilyen dologban részt venni, de előtte látnia kell a forgatókönyvet. De valamit tudhatott Nick Love-ról, mert mielőtt még megkapta volna a forgatókönyvet, már emiatt a film miatt lemondott egy pár munkát és egy kábé két milkát érő felajánlást is.  rohog.gif Azt hiszem Sean nagyon határozott volt ezt illetően, mert akkor már teli volt a hócipője Hollywooddal. Ha jól tudom előtte csinálta a Hitchert, szóval szüksége volt valami velősre. Hogy mennyire volt szabad keze, azt nem tudom. Erről nem szól a fáma, de azt tudjuk, hogy mind ő, mind Nick nagyon jól érezték magukat a forgatáson és imádtak együtt dolgozni. Kölcsönös tisztelettel beszélnek egymásról. 
Sean - Outlaw set
Random: Az ember azt hinné, hogy Seannak durva keze van. Ám ez egy finom kéz, egy művészember keze.  wub.gif

meghajolo.gif meghajolo.gif
És vett részt valamilyen tréningen? Vajon mikor tanult meg pisztollyla lőni és hasonló? Jóval Outlaw előtt ment már neki gondolom de szükség volt-e valami akár kis edzésre? Lőnek benne vagy rendesen verekszenek benne?
2011. március 18. 13:49 #1273
Ellie Andrews
Ellie Andrews
*homo sensorium*

Idézet (kateblock @ 2011.03.18. 13:38)
meghajolo.gif  meghajolo.gif 
És vett részt valamilyen tréningen? Vajon mikor tanult meg pisztollyla lőni és hasonló? Jóval Outlaw előtt ment már neki gondolom de szükség volt-e valami akár kis edzésre? Lőnek benne vagy rendesen verekszenek benne?

Az Outlawban van minden. _nevet.gif Verekedés, lövöldözés, kínzás és hasonló nyalánkságok. Szóval erre azért készülj fel.
Hogy lőni mikor tanult meg, arról fogalmam sincs. Egyszer kérdezték tőle, hogy élvezi-e, amikor fegyvert tarthat a kezében, de azt mondta, hogy nem érzi magát férfiasabbnak tőle. Általában inkább a kardozásról, meg a lovaglásról szokták kérdezni, mert abban már vérprofi. _nevet.gif Egy kis edzésben meg mindig benne van, mert egyrészt kihívást lát benne, másrészt szereti magát fitten tartani, mert azért hiú ám ő. blush.gif
2011. március 18. 13:53 #1274
- törölt felhasználó -    
Idézet (Grace Benning @ 2011.03.18. 13:49)
Az Outlawban van minden.  _nevet.gif Verekedés, lövöldözés, kínzás és hasonló nyalánkságok. Szóval erre azért készülj fel.
Hogy lőni mikor tanult meg, arról fogalmam sincs. Egyszer kérdezték tőle, hogy élvezi-e, amikor fegyvert tarthat a kezében, de azt mondta, hogy nem érzi magát férfiasabbnak tőle. Általában inkább a kardozásról, meg a lovaglásról szokták kérdezni, mert abban már vérprofi.  _nevet.gif Egy kis edzésben meg mindig benne van, mert egyrészt kihívást lát benne, másrészt szereti magát fitten tartani, mert azért hiú ám ő.  blush.gif

Hmmm, pedig a pisztolytól még férfiasabbnak és makacsabbnak, bosszúállóbnak tűnik. Hősies wub.gif
2011. március 18. 13:57 #1275
Ellie Andrews
Ellie Andrews
*homo sensorium*

Idézet (kateblock @ 2011.03.18. 13:53)
Hmmm, pedig a pisztolytól még férfiasabbnak és makacsabbnak, bosszúállóbnak tűnik. Hősies  wub.gif

Tulajdonképpen igen. Egyszerűen jól állnak neki ezek a keményfiús szerepek. Nem csak erre képes, ezt mindannyian tudjuk, de ezek piszkosul jól állnak neki. Ez, meg a fantasy.
Egy kis illusztráció:
pisztoly1
pisztoly2
pisztoly3
2011. március 18. 14:22 #1276
- törölt felhasználó -    
Idézet (Grace Benning @ 2011.03.18. 13:57)
Tulajdonképpen igen. Egyszerűen jól állnak neki ezek a keményfiús szerepek. Nem csak erre képes, ezt mindannyian tudjuk, de ezek piszkosul jól állnak neki. Ez, meg a fantasy. 
Egy kis illusztráció:
pisztoly1
pisztoly2
pisztoly3

Köszi, megvolt akkor a napi bad boy fix rohog.gif _nevet.gif
Van amúgy saját fegyvere?
1 felhasználónak tetszik: Minions
2011. március 18. 14:28 #1277
Ellie Andrews
Ellie Andrews
*homo sensorium*

Idézet (kateblock @ 2011.03.18. 14:22)
Köszi, megvolt akkor a napi bad boy fix  rohog.gif  _nevet.gif 
Van amúgy saját fegyvere?

Pisztolyról nem tudok. Azt tudom, hogy a Sharpe filmek után megkapta ajándékba a kardot, amit használt. Nem tudom ez fegyvernek számít-e... unsure.gif Egyébként mivel ő maga elég heves vérmérsékletű, és olyannak tűnik, aki ha úgy hozza a helyzet, bizony saját kezébe veszi az igazságszolgáltatást, szerintem van valamilyen önvédelmi eszköze. Most lehet, hogy hülye vagyok, de én egy viperát tudnék a legjobban elképzelni hozzá. Szerintem a lőfegyverrel nem tudná kiélni az energiáit. Oké, hülyén hangzik, de remélem tudod mire gondolok.
Egyszer ellopták a kocsiját a háza elől. Borzasztó pipa volt, meg azt a fickót is szívesen megpüfölte volna, aki csinálta a kábelezést a házában, mert gagyi munkát végzett. rohog.gif
2011. március 18. 14:40 #1278
- törölt felhasználó -    
Idézet (Grace Benning @ 2011.03.18. 14:28)
Pisztolyról nem tudok. Azt tudom, hogy a Sharpe filmek után megkapta ajándékba a kardot, amit használt. Nem tudom ez fegyvernek számít-e...  unsure.gif Egyébként mivel ő maga elég heves vérmérsékletű, és olyannak tűnik, aki ha úgy hozza a helyzet, bizony saját kezébe veszi az igazságszolgáltatást, szerintem van valamilyen önvédelmi eszköze. Most lehet, hogy hülye vagyok, de én egy viperát tudnék a legjobban elképzelni hozzá. Szerintem a lőfegyverrel nem tudná kiélni az energiáit. Oké, hülyén hangzik, de remélem tudod mire gondolok.
Egyszer ellopták a kocsiját a háza elől. Borzasztó pipa volt, meg azt a fickót is szívesen megpüfölte volna, aki csinálta a kábelezést a házában, mert gagyi munkát végzett.  rohog.gif

Kardot ajándékba? w00t.gif Biztosan kint van a falon nála. Legalábbis gondolom .. Értem én, hogy mire gondolsz amúgy. Seannek boxolni kelleni járni _nevet.gif
1 felhasználónak tetszik: Grace Benning
2011. március 18. 14:50 #1279
Ellie Andrews
Ellie Andrews
*homo sensorium*

Idézet (kateblock @ 2011.03.18. 14:40)
Kardot ajándékba?  w00t.gif Biztosan kint van a falon nála. Legalábbis gondolom .. Értem én, hogy mire gondolsz amúgy. Seannek boxolni kelleni járni  _nevet.gif

Igen, kint van a falon. biggrin.gif Mondta az egyik interjúban. Szereti azt a kardot és büszke rá. thumbsup.gif
Telibe találtad a szeget, édes. Sean járt is boxolni. Még megboldogult lázadó kamasz korában. _nevet.gif Az apja jó ökölvívó volt, úgyhogy beíratta Seant is, hátha valami jó sül ki belőle. De két év után otthagyta a dolgot. Valamiért nem felelt meg az elvárásainak. Persze lobbanékony természet, és muszáj kiélnie magát fizikailag is (ezért is olyan heves a harci jelenetek során), de leginkább önmagát akarta kifejezni és ezt csak a művészetek útján tudta megtenni.
2011. március 18. 15:14 #1280
- törölt felhasználó -    
Idézet (Grace Benning @ 2011.03.18. 14:50)
Igen, kint van a falon.  biggrin.gif Mondta az egyik interjúban. Szereti azt a kardot és büszke rá.  thumbsup.gif 
Telibe találtad a szeget, édes. Sean járt is boxolni. Még megboldogult lázadó kamasz korában.  _nevet.gif Az apja jó ökölvívó volt, úgyhogy beíratta Seant is, hátha valami jó sül ki belőle. De két év után otthagyta a dolgot. Valamiért nem felelt meg az elvárásainak. Persze lobbanékony természet, és muszáj kiélnie magát fizikailag is (ezért is olyan heves a harci jelenetek során), de leginkább önmagát akarta kifejezni és ezt csak a művészetek útján tudta megtenni.

Kár, hogy abbahagyta, az biztosan segít egy pasinak levezetni a gőzt. Édesanyja mit dolgozik?
101 oldal 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69
Lezárt téma, már nem lehet hozzászólni Nem indíthatsz új témát!

Kapcsolódó sztárok