Idézet (kateblock @ 2011.03.18. 12:56)
Akkor ez lesz az én filmem. Nálam fordítva működnek a dolgok, ami nem értelmes vagy nem tetszik másnak, az nekem tetszik.
Lehet tudni, hogy Sean hogyan készült fel a szerepre, ha készült egyáltalán? Nem a szövegre gondolok, ha nem valami más esetleg, mintpéldául nézett-e hasonló témájú filmet vagy vett részt a karakter megtervezésében? Mennyire votl szabadkeze?
Úgy tudom már jóval a forgatókönyv elkészülte előtt beszélt a rendezővel, és azt mondta, hogy szeretne egy ilyen dologban részt venni, de előtte látnia kell a forgatókönyvet. De valamit tudhatott Nick Love-ról, mert mielőtt még megkapta volna a forgatókönyvet, már emiatt a film miatt lemondott egy pár munkát és egy kábé két milkát érő felajánlást is.

Azt hiszem Sean nagyon határozott volt ezt illetően, mert akkor már teli volt a hócipője Hollywooddal. Ha jól tudom előtte csinálta a Hitchert, szóval szüksége volt valami velősre. Hogy mennyire volt szabad keze, azt nem tudom. Erről nem szól a fáma, de azt tudjuk, hogy mind ő, mind Nick nagyon jól érezték magukat a forgatáson és imádtak együtt dolgozni. Kölcsönös tisztelettel beszélnek egymásról.
Sean - Outlaw set
Random: Az ember azt hinné, hogy Seannak durva keze van. Ám ez egy finom kéz, egy művészember keze.