Idézet (kateblock @ 2011.03.09. 15:06)
Olyanokra mint Lindsay Lohan. Sean egy alapból büszke ember, néha gondolom elgondolkozik azon, hogy mi a fenét is keres ott. Hogy érzi magát Hollyweirdben?
Na, most feldobtad a nagy témát. Igen, Sean egy büszke férfi, pont emiatt tudom ennyire imádni, mert büszke, makacs, önfejű, magabiztos és tudja, hogy mit szeretne elérni. Aztán valahogy mégis ilyen trágya filmekben köt ki, mint a Death Race 2, vagy a Lost Future. Vannak olyan mellékszerepei, amikről pontosan tudom, hogy miért vállalta el őket. Vagy azért, mert jófiús szerepek voltak és azokban addig nem bővelkedett, vagy azért, mert látott fantáziát valamiért a karakterben. Sőt, tudom azt is, hogy melyik filmet vállalta el azért, hogy pénzt kapjon érte, és melyiket azért, mert az végre az volt, amit szeretett volna csinálni. Ám itt vetül fel a kérdés, ha ő ennyire nagyon büszke és öntudatos, mi a francért vállal el valamit, ami úgymond "rangján aluli"? Néha az az érzésem, hogy az elkeseredés hajtja olykor...
Hogy érzi magát Hollywoodban? Saját bevallása szerint annyira nem rajong érte. Folyton meleg van, meg süt a nap, és mivel ő szerencsétlenségére elég izzadós, ki nem állja ezt a fajta klímát. A hollywoodi filmekkel meg úgy van, hogy jó néha szórakozni, jó néha nagyokat nevetni, de kellene néha valami igazán mélyet és fontosat is mondani. Márpedig a hollywoodi filmek 90%-a semmi fontosat nem mond, csak szórakoztat és kész. Hollywoodban - ennek ellenére - annak idején látott lehetőséget, de mivel az ottani producerek, rendezők se találták meg igazán komoly munkákkal, inkább hazajött, mert a brit filmek legalább mondanak valamit, ha nem is fizetnek annyit, mint a hollywoodi baromságok.
Komolyan, néha nagyon nem értem ezt az embert...

0 felhasználónak tetszik: