Starity

Sean Bean

101 oldal 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67
Lezárt téma, már nem lehet hozzászólni Nem indíthatsz új témát!
2011. március 09. 15:18 #1221
Ellie Andrews
Ellie Andrews
*homo sensorium*

StátuszAmor vincit omnia.
  Csoport: Moderátor
Hozzászólás: 6949
Csatolások: 3307
Azonosító: 133484
Idézet (kateblock @ 2011.03.09. 15:06)
Olyanokra mint Lindsay Lohan. Sean egy alapból büszke ember, néha gondolom elgondolkozik azon, hogy mi a fenét is keres ott. Hogy érzi magát Hollyweirdben?

Na, most feldobtad a nagy témát. Igen, Sean egy büszke férfi, pont emiatt tudom ennyire imádni, mert büszke, makacs, önfejű, magabiztos és tudja, hogy mit szeretne elérni. Aztán valahogy mégis ilyen trágya filmekben köt ki, mint a Death Race 2, vagy a Lost Future. Vannak olyan mellékszerepei, amikről pontosan tudom, hogy miért vállalta el őket. Vagy azért, mert jófiús szerepek voltak és azokban addig nem bővelkedett, vagy azért, mert látott fantáziát valamiért a karakterben. Sőt, tudom azt is, hogy melyik filmet vállalta el azért, hogy pénzt kapjon érte, és melyiket azért, mert az végre az volt, amit szeretett volna csinálni. Ám itt vetül fel a kérdés, ha ő ennyire nagyon büszke és öntudatos, mi a francért vállal el valamit, ami úgymond "rangján aluli"? Néha az az érzésem, hogy az elkeseredés hajtja olykor... sad.gif
Hogy érzi magát Hollywoodban? Saját bevallása szerint annyira nem rajong érte. Folyton meleg van, meg süt a nap, és mivel ő szerencsétlenségére elég izzadós, ki nem állja ezt a fajta klímát. A hollywoodi filmekkel meg úgy van, hogy jó néha szórakozni, jó néha nagyokat nevetni, de kellene néha valami igazán mélyet és fontosat is mondani. Márpedig a hollywoodi filmek 90%-a semmi fontosat nem mond, csak szórakoztat és kész. Hollywoodban - ennek ellenére - annak idején látott lehetőséget, de mivel az ottani producerek, rendezők se találták meg igazán komoly munkákkal, inkább hazajött, mert a brit filmek legalább mondanak valamit, ha nem is fizetnek annyit, mint a hollywoodi baromságok.
Komolyan, néha nagyon nem értem ezt az embert... unsure.gif
2011. március 09. 15:22 #1222
- törölt felhasználó -    
Idézet (Grace Benning @ 2011.03.09. 15:18)
Na, most feldobtad a nagy témát. Igen, Sean egy büszke férfi, pont emiatt tudom ennyire imádni, mert büszke, makacs, önfejű, magabiztos és tudja, hogy mit szeretne elérni. Aztán valahogy mégis ilyen trágya filmekben köt ki, mint a Death Race 2, vagy a Lost Future. Vannak olyan mellékszerepei, amikről pontosan tudom, hogy miért vállalta el őket. Vagy azért, mert jófiús szerepek voltak és azokban addig nem bővelkedett, vagy azért, mert látott fantáziát valamiért a karakterben. Sőt, tudom azt is, hogy melyik filmet vállalta el azért, hogy pénzt kapjon érte, és melyiket azért, mert az végre az volt, amit szeretett volna csinálni. Ám itt vetül fel a kérdés, ha ő ennyire nagyon büszke és öntudatos, mi a francért vállal el valamit, ami úgymond "rangján aluli"? Néha az az érzésem, hogy az elkeseredés hajtja olykor... sad.gif 
Hogy érzi magát Hollywoodban? Saját bevallása szerint annyira nem rajong érte. Folyton meleg van, meg süt a nap, és mivel ő szerencsétlenségére elég izzadós, ki nem állja ezt a fajta klímát. A hollywoodi filmekkel meg úgy van, hogy jó néha szórakozni, jó néha nagyokat nevetni, de kellene néha valami igazán mélyet és fontosat is mondani. Márpedig a hollywoodi filmek 90%-a semmi fontosat nem mond, csak szórakoztat és kész. Hollywoodban - ennek ellenére - annak idején látott lehetőséget, de mivel az ottani producerek, rendezők se találták meg igazán komoly munkákkal, inkább hazajött, mert a brit filmek legalább mondanak valamit, ha nem is fizetnek annyit, mint a hollywoodi baromságok. 
Komolyan, néha nagyon nem értem ezt az embert...  unsure.gif

Én értem a gondolkodását. Végleg visszatért vagy csak kitérőket tesz Hollyweirdbe? Nagyon sokan mennek ki de jönnek is onnan vissza manapság mert nem igazán castingolják be őket, mindenhol a kockahasú, fiatal eyecandyk kellenek ha meg nem, egy szerepre több mint 20/30 színész jut, szóval .. unsure.gif
2011. március 09. 16:13 #1223
Ellie Andrews
Ellie Andrews
*homo sensorium*

Idézet (kateblock @ 2011.03.09. 15:22)
Én értem a gondolkodását. Végleg visszatért vagy csak kitérőket tesz Hollyweirdbe? Nagyon sokan mennek ki de jönnek is onnan vissza manapság mert nem igazán castingolják be őket, mindenhol a kockahasú, fiatal eyecandyk kellenek ha meg nem, egy szerepre több mint 20/30 színész jut, szóval ..  unsure.gif

Hát eredetileg én úgy gondoltam, hogy úgymond "végleg" visszatért Angliába. Pár éve még szinte csak amcsi filmekben szerepelt, aztán 2008-ban hazajött és már inkább brit alkotásokban vett részt, vagy éppen a jó öreg független filmiparban. Egyszer nyilatkozta is azt, hogy leszámolt Hollywooddal, de úgy látszik most mégis kacsingat arrafelé, újból. sad.gif Pedig szerintem ott már nem vár rá semmi, csak a B kategória, meg a mellékszerepek. sad.gif Ami borzasztóan szomorú, de 52 évesen már nem hiszem, hogy ő lesz Hollywood új ügyeletes kedvence. Azért jó lenne, ha megcsípne valami szerepet, amiért legalább egy Golden Globe-ot kaphatna. Most nem azért, ha Mickey Rourke (akit egyébként kedvelek és úgy vélem meg is érdemelte azt a díjat) kapott GG-t, akkor Seannak is járna egy, de bőven!
2011. március 09. 20:52 #1224
- törölt felhasználó -    
Idézet (Grace Benning @ 2011.03.09. 16:13)
Hát eredetileg én úgy gondoltam, hogy úgymond "végleg" visszatért Angliába. Pár éve még szinte csak amcsi filmekben szerepelt, aztán 2008-ban hazajött és már inkább brit alkotásokban vett részt, vagy éppen a jó öreg független filmiparban. Egyszer nyilatkozta is azt, hogy leszámolt Hollywooddal, de úgy látszik most mégis kacsingat arrafelé, újból.  sad.gif Pedig szerintem ott már nem vár rá semmi, csak a B kategória, meg a mellékszerepek.  sad.gif Ami borzasztóan szomorú, de 52 évesen már nem hiszem, hogy ő lesz Hollywood új ügyeletes kedvence. Azért jó lenne, ha megcsípne valami szerepet, amiért legalább egy Golden Globe-ot kaphatna. Most nem azért, ha Mickey Rourke (akit egyébként kedvelek és úgy vélem meg is érdemelte azt a díjat) kapott GG-t, akkor Seannak is járna egy, de bőven!

Nem mindenki van amúgy oda az ilyen flancos díjakért. Helena Carter például azt nyilatkozta, hogy tesz minden díjra, a fanok szeretete ér a legtöbbet. Persze megérdemelné Sean is, de te is látod, hogy bánnak az angolokkal odakint dry.gif
2011. március 10. 06:42 #1225
Ellie Andrews
Ellie Andrews
*homo sensorium*

Idézet (kateblock @ 2011.03.09. 20:52)
Nem mindenki van amúgy oda az ilyen flancos díjakért. Helena Carter például azt nyilatkozta, hogy tesz minden díjra, a fanok szeretete ér a legtöbbet. Persze megérdemelné Sean is, de te is látod, hogy bánnak az angolokkal odakint  dry.gif

Nagyon remélem, hogy Sean azért értékeli a mi létünket. Mármint a rajongókét. Neki is általában olyan rajgonói vannak, amit én úgy szoktam hívni, hogy "long life fan". Csak azoknak a színészeknek/énekeseknek vannak ilyen rajongóik, akik tényleg letettek valamit az asztalra. A többiek, mint a Patiszon, meg a Bíbor gyerek addig lesznek csak népszerűek, amíg a sajtó, meg a producerek reklámozzák őket. Ha már uncsik lesznek, lehúzzák őket a WC-n és újabb emberkéket fognak sztárolni. Akkor pedig mind tudjuk, a patiszon és bíbor rajongók 90%-a át fog pártolni az újabb felfedezetthez. Seannal ez nincs így, neki igazi long life fanjai vannak! rolleyes.gif
NEWS!! Szóval, az a helyzet, hogy Sean már el is utazott Torontóba, hogy leforgassák a Silent Hill 2-őt, úgyhogy Sallynek esélye se lesz összefutni vele Londonban. rohog.gif Nem vagyok boldog, valahogy nem szeretem az olyan filmeket, amiknek az a címe, hogy Valami 2. pardon.gif Az Age of Heroes-ról annyit sikerült kiderítenem, hogy nem találtak neki forgalmazót, így marad a DVD, de az is majd csak június 27-én fog megjelenni. Addig meg reménykedek, hátha találnak hozzá támogatót és mégis játszani fogják a mozik. Az isten szerelmére, nem lehet ennyire sz*ar! mad.gif Na mindegy. A Soldiers of Fortune-ről még mindig semmi hír, de valószínű, hogy az is hasonló cipőben jár. Van egy új projekt, Magnificent Eleven, ami nem is olyan új, mert évek óta tervezik, de úgy néz ki, hogy végre júniusban el tudják kezdeni a munkálatokat. Majd meglátjuk mi lesz ebből is. unsure.gif
Maradjunk annyiban, hogy az én csacsi öreg medvémre, csücsköm szívére rájár a rúd... sad.gif
1 felhasználónak tetszik: kateblock
2011. március 10. 08:54 #1226
- törölt felhasználó -    
Idézet (Grace Benning @ 2011.03.10. 06:42)
Nagyon remélem, hogy Sean azért értékeli a mi létünket. Mármint a rajongókét. Neki is általában olyan rajgonói vannak, amit én úgy szoktam hívni, hogy "long life fan". Csak azoknak a színészeknek/énekeseknek vannak ilyen rajongóik, akik tényleg letettek valamit az asztalra. A többiek, mint a Patiszon, meg a Bíbor gyerek addig lesznek csak népszerűek, amíg a sajtó, meg a producerek reklámozzák őket. Ha már uncsik lesznek, lehúzzák őket a WC-n és újabb emberkéket fognak sztárolni. Akkor pedig mind tudjuk, a patiszon és bíbor rajongók 90%-a át fog pártolni az újabb felfedezetthez. Seannal ez nincs így, neki igazi long life fanjai vannak!  rolleyes.gif 
NEWS!! Szóval, az a helyzet, hogy Sean már el is utazott Torontóba, hogy leforgassák a Silent Hill 2-őt, úgyhogy Sallynek esélye se lesz összefutni vele Londonban.  rohog.gif Nem vagyok boldog, valahogy nem szeretem az olyan filmeket, amiknek az a címe, hogy Valami 2. pardon.gif Az Age of Heroes-ról annyit sikerült kiderítenem, hogy nem találtak neki forgalmazót, így marad a DVD, de az is majd csak június 27-én fog megjelenni. Addig meg reménykedek, hátha találnak hozzá támogatót és mégis játszani fogják a mozik. Az isten szerelmére, nem lehet ennyire sz*ar!  mad.gif Na mindegy. A Soldiers of Fortune-ről még mindig semmi hír, de valószínű, hogy az is hasonló cipőben jár. Van egy új projekt, Magnificent Eleven, ami nem is olyan új, mert évek óta tervezik, de úgy néz ki, hogy végre júniusban el tudják kezdeni a munkálatokat. Majd meglátjuk mi lesz ebből is.  unsure.gif 
Maradjunk annyiban, hogy az én csacsi öreg medvémre, csücsköm szívére rájár a rúd...  sad.gif

Valami 2 című filmek nálam sem nagyon nyerőek, kivétel a Karib tenger kalózai 2. rohog.gif
Toronto? Ennél távolabb már nem akarták elhívni? dry.gif
1 felhasználónak tetszik: Grace Benning
2011. március 10. 08:59 #1227
Ellie Andrews
Ellie Andrews
*homo sensorium*

Idézet (kateblock @ 2011.03.10. 08:54)
Valami 2 című filmek nálam sem nagyon nyerőek, kivétel a Karib tenger kalózai 2.  rohog.gif 
Toronto? Ennél távolabb már nem akarták elhívni?  dry.gif

Na igen, a Karib tenger kalózaiból még a 3. is jó! blush.gif De Silent Hill 2? Hmm...vannak fenntartásaim, de jó képet vágok a dologhoz. Emlékszel, hogy azt mondtam, Sean idén is dolgozni fog, mint valami kis güzü? Igazam lett, már hozzá is látott a fene nagy búfelejtő dolgozáshoz. blink.gif
Igen, Toronto. Ilyenkor ott sincs egy hej, de jó idő! blink.gif Nem tudom milyen ajánlatot kaphatott, hogy egyik napról a másikra fogta magát, repülőre pattant (még mindig utál repülni!) és egyenesen Torontóig meg sem állt... unsure.gif
2011. március 10. 09:45 #1228
- törölt felhasználó -    
Idézet (Grace Benning @ 2011.03.10. 08:59)
Na igen, a Karib tenger kalózaiból még a 3. is jó!  blush.gif De Silent Hill 2? Hmm...vannak fenntartásaim, de jó képet vágok a dologhoz. Emlékszel, hogy azt mondtam, Sean idén is dolgozni fog, mint valami kis güzü? Igazam lett, már hozzá is látott a fene nagy búfelejtő dolgozáshoz.  blink.gif 
Igen, Toronto. Ilyenkor ott sincs egy hej, de jó idő!  blink.gif Nem tudom milyen ajánlatot kaphatott, hogy egyik napról a másikra fogta magát, repülőre pattant (még mindig utál repülni!) és egyenesen Torontóig meg sem állt...  unsure.gif

Lehet hogy pont azért, hogy elfelejtse ami nemrég történt vele. De szörnyű, még mindig bele gondolni. Talán a munka teljesen elveszi minden figyelmét ...
2011. március 10. 10:12 #1229
Ellie Andrews
Ellie Andrews
*homo sensorium*

Idézet (kateblock @ 2011.03.10. 09:45)
Lehet hogy pont azért, hogy elfelejtse ami nemrég történt vele. De szörnyű, még mindig bele gondolni. Talán a munka teljesen elveszi minden figyelmét ...

Van abban valami, amit mondasz. Lehet, hogy túl sok volt neki egyszerre, amit kapott az utóbbi hónapokban és úgy gondolta, tök mindegy már miért és hova, de megy és csinál valamit. Szegénykém... sad.gif
2011. március 10. 10:23 #1230
- törölt felhasználó -    
Idézet (Grace Benning @ 2011.03.10. 10:12)
Van abban valami, amit mondasz. Lehet, hogy túl sok volt neki egyszerre, amit kapott az utóbbi hónapokban és úgy gondolta, tök mindegy már miért és hova, de megy és csinál valamit. Szegénykém... sad.gif

Lehet, hogy érzi, pont erre van szüksége. Én arra leszek kíváncsi, hogy mi lesz a 2-ik részben mivel az első lezárult szóval blink.gif
2011. március 10. 10:27 #1231
Ellie Andrews
Ellie Andrews
*homo sensorium*

Idézet (kateblock @ 2011.03.10. 10:23)
Lehet, hogy érzi, pont erre van szüksége. Én arra leszek kíváncsi, hogy mi lesz a 2-ik részben mivel az első lezárult szóval  blink.gif

Hát ja, ráadásul Sean nem Christopher szerepét kapta meg, hanem valakijét, aki az előző filmben nem is szerepelt. blink.gif Nem tudom ez hogy fog elsülni... blink.gif Az ilyet nem szeretem. A CM-ben is volt egy pasas, az első évadban sorozatgyilkost játszott, az 5.-ben meg zsarut. blink.gif Ettől nekem identitás zavarom támad. Oké, tudom, hogy ők színészek, de akkor is. Ugyanabban a filmben/sorozatban egy színész ne játsszon két különböző szerepet! dry.gif
2011. március 10. 11:04 #1232
- törölt felhasználó -    
Idézet (Grace Benning @ 2011.03.10. 10:27)
Hát ja, ráadásul Sean nem Christopher szerepét kapta meg, hanem valakijét, aki az előző filmben nem is szerepelt.  blink.gif Nem tudom ez hogy fog elsülni... blink.gif Az ilyet nem szeretem. A CM-ben is volt egy pasas, az első évadban sorozatgyilkost játszott, az 5.-ben meg zsarut.  blink.gif Ettől nekem identitás zavarom támad. Oké, tudom, hogy ők színészek, de akkor is. Ugyanabban a filmben/sorozatban egy színész ne játsszon két különböző szerepet!  dry.gif

DE azért ez is furcsa, micsoda szereposztás blink.gif Akkor gondolom semmi köze nem lesz az egyhez ??? vagy valami csavart kitalálnak, mintpéldául a semmiből hirtelen előkerült ikertestvér??? unsure.gif
2011. március 10. 11:14 #1233
Ellie Andrews
Ellie Andrews
*homo sensorium*

Idézet (kateblock @ 2011.03.10. 11:04)
DE azért ez is furcsa, micsoda szereposztás  blink.gif Akkor gondolom semmi köze nem lesz az egyhez ??? vagy valami csavart kitalálnak, mintpéldául a semmiből hirtelen előkerült ikertestvér???  unsure.gif

Én úgy tudom, hogy a Silent Hill egy számítógépes játék, és Sean új karakteréről, Harry Masonről ezt találtam:
Harrold "Harry" Mason is the playable protagonist of the first Silent Hill game and the adoptive father of Cheryl, and later, Heather. He was voiced by "Michael G" in the first game (not to be confused with Michael Gough). unsure.gif

Ahogy nézem pozitív szerep. Ismét egy jólelkű apukát fog alakítani. Legalább ennyi jó dolog van benne. w00t.gif blush.gif
2011. március 10. 11:56 #1234
- törölt felhasználó -    
Idézet (Grace Benning @ 2011.03.10. 11:14)
Én úgy tudom, hogy a Silent Hill egy számítógépes játék, és Sean új karakteréről, Harry Masonről ezt találtam:
Harrold "Harry" Mason is the playable protagonist of the first Silent Hill game and the adoptive father of Cheryl, and later, Heather. He was voiced by "Michael G" in the first game (not to be confused with Michael Gough).  unsure.gif
Ahogy nézem pozitív szerep. Ismét egy jólelkű apukát fog alakítani. Legalább ennyi jó dolog van benne.  w00t.gif  blush.gif

Ez jó, de ne felejtsük hogy amerikai filmről beszélünk. Félúton kiderülhet róla, hogy alvilágban utazott évekkel azelőtt .. mellow.gif mellow.gif
2011. március 10. 12:01 #1235
Ellie Andrews
Ellie Andrews
*homo sensorium*

Idézet (kateblock @ 2011.03.10. 11:56)
Ez jó, de ne felejtsük hogy amerikai filmről beszélünk. Félúton kiderülhet róla, hogy alvilágban utazott évekkel azelőtt ..  mellow.gif  mellow.gif

Hmm...ezt találtam még Harry Masonról.

As stated, Harry Mason is a writer, though he is a loving and devoted father first. He is clumsy and awkward, but what he lacks in physical training he makes up for in his devotion to his daughter, Cheryl, and the courage he needs to find her when she goes missing in the town of Silent Hill. Having lost his wife early in their marriage, his daughter is the most important thing he has in life, and he devotes his life to her well being.

Harry is described by his own daughter, whom he later renames Heather, as being a "worrywart". In fact, so concerned is Harry for Heather's safety that at one point in time he provides her with a stun gun for self-protection, though the real reasons as to why he is so worried become apparent later in Heather's life. Harry also gave Heather a necklace containing Aglaophotis on her birthday as a sign of love, though this too was later revealed to be another act of protection against a cult known as the Order.

Annyira nem tűnik rossznak a dolog. Mármint a karakter. Meg az van bennem, hogy ha nem csak a játékban, de a filmben is ilyennek szánják Harryt, az nagyon jó. Mégpedig azért jó, mert egy ilyen szereppel Seant keresték meg és nem valamelyik rosszfiú karakterét ajánlották fel neki.
2011. március 10. 13:22 #1236
- törölt felhasználó -    
Idézet (Grace Benning @ 2011.03.10. 12:01)
Hmm...ezt találtam még Harry Masonról.
As stated, Harry Mason is a writer, though he is a loving and devoted father first. He is clumsy and awkward, but what he lacks in physical training he makes up for in his devotion to his daughter, Cheryl, and the courage he needs to find her when she goes missing in the town of Silent Hill. Having lost his wife early in their marriage, his daughter is the most important thing he has in life, and he devotes his life to her well being.
Harry is described by his own daughter, whom he later renames Heather, as being a "worrywart". In fact, so concerned is Harry for Heather's safety that at one point in time he provides her with a stun gun for self-protection, though the real reasons as to why he is so worried become apparent later in Heather's life. Harry also gave Heather a necklace containing Aglaophotis on her birthday as a sign of love, though this too was later revealed to be another act of protection against a cult known as the Order. 
Annyira nem tűnik rossznak a dolog. Mármint a karakter. Meg az van bennem, hogy ha nem csak a játékban, de a filmben is ilyennek szánják Harryt, az nagyon jó. Mégpedig azért jó, mert egy ilyen szereppel Seant keresték meg és nem valamelyik rosszfiú karakterét ajánlották fel neki.

Ez tényleg jobban hangzik w00t.gif Végre. Már az is nagy lépés, hogy nem negatív figura. Végre, bizonyíthat nagyközönség előtt hogy ez az oldala is van olyan jó, mint a bad boyos w00t.gif
2011. március 10. 13:39 #1237
Ellie Andrews
Ellie Andrews
*homo sensorium*

Idézet (kateblock @ 2011.03.10. 13:22)
Ez tényleg jobban hangzik  w00t.gif Végre. Már az is nagy lépés, hogy nem negatív figura. Végre, bizonyíthat nagyközönség előtt hogy ez az oldala is van olyan jó, mint a bad boyos  w00t.gif

Van olyan jó? Szerintem még jobb is!!! w00t.gif Szabályosan szerelmes tudok lenni az ilyen karaktereibe. blush.gif wub.gif James az én életem virága, Chritophert is szeretem, és Paulért is egészen odáig vagyok. wub.gif Hiába no, a hőskomplexusomat nem tudom legyőzni. Na, már nem is vagyok annyira elkeseredve, csak ne legyen a vége csalódás.
2011. március 10. 14:51 #1238
- törölt felhasználó -    
Idézet (Grace Benning @ 2011.03.10. 13:39)
Van olyan jó? Szerintem még jobb is!!!  w00t.gif Szabályosan szerelmes tudok lenni az ilyen karaktereibe.  blush.gif  wub.gif James az én életem virága, Chritophert is szeretem, és Paulért is egészen odáig vagyok.  wub.gif Hiába no, a hőskomplexusomat nem tudom legyőzni. Na, már nem is vagyok annyira elkeseredve, csak ne legyen a vége csalódás.

Nem is tudom mit írjak erre. Én sok reményt fektetek ebbe a filmbe, ha tényleg azt a figurát hozza, amiről beszéltünk.
2011. március 10. 15:09 #1239
Ellie Andrews
Ellie Andrews
*homo sensorium*

Idézet (kateblock @ 2011.03.10. 14:51)
Nem is tudom mit írjak erre. Én sok reményt fektetek ebbe a filmbe, ha tényleg azt a figurát hozza, amiről beszéltünk.

Igen, én is örülök neki, ha valóban azt a figurát fogja alakítani és nem csupán 5 perces mellékszerep lesz. Ha egy főbb szerep és isteni jó fiú lesz, akkor azt mondom, megérte elutazni Torontóba és befagyasztani a popsiját. _nevet.gif Remélem, hogy nem kell csalódnom. Alapvetően a horrorokat is szeretem, ha jól vannak megcsinálva. Ráadásul elég békülékeny típus vagyok, ha Seanról van szó, még akkor is, ha nem védem őt minden áron és nem istenítem, amikor nem érdemli meg. pardon.gif
Jajj, hoztam egy kis boldoságot! wub.gif
2011. március 11. 06:41 #1240
Ellie Andrews
Ellie Andrews
*homo sensorium*

Game of Thrones poszter! wub.gif blush.gif Nagyon várom, hogy végre elkezdjék ezt a sorozatot. blush.gif Skatulya ide, vagy oda, Seannak pokoli jól állnak az ilyen szerepek! w00t.gif

Eddard Stark
101 oldal 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67
Lezárt téma, már nem lehet hozzászólni Nem indíthatsz új témát!

Kapcsolódó sztárok