Starity

Sean Bean

101 oldal 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66
Lezárt téma, már nem lehet hozzászólni Nem indíthatsz új témát!
2011. március 07. 10:08 #1201
Ellie Andrews
Ellie Andrews
*homo sensorium*

StátuszAmor vincit omnia.
  Csoport: Moderátor
Hozzászólás: 6949
Csatolások: 3307
Azonosító: 133484
Idézet (kateblock @ 2011.03.07. 09:48)
Oh jaj, a képek alapján nem tűnik túl jónak  sad.gif

Nem tűnik jónak? sad.gif Miért?
2011. március 07. 13:11 #1202
- törölt felhasználó -    
Idézet (Grace Benning @ 2011.03.07. 10:08)
Nem tűnik jónak?  sad.gif Miért?

Akarom mondani, a pisztoly, ahogyan egymásnak állnak háttal, remélem nem az a vége, amire én gondolok unsure.gif
2011. március 07. 13:20 #1203
Ellie Andrews
Ellie Andrews
*homo sensorium*

Idézet (kateblock @ 2011.03.07. 13:11)
Akarom mondani, a pisztoly, ahogyan egymásnak állnak háttal, remélem nem az a vége, amire én gondolok  unsure.gif

Nem! Sharpe nem hal meg a végén, pont ezért tudtak még 2006-ban és 2008-ban egy-egy újabb epizódot csinálni a rajongók kedvéért. De más kellemetlen dolog történik, ami nem esik jól a rajongó szívének... sad.gif
2011. március 07. 13:21 #1204
- törölt felhasználó -    
Idézet (Grace Benning @ 2011.03.07. 13:20)
Nem! Sharpe nem hal meg a végén, pont ezért tudtak még 2006-ban és 2008-ban egy-egy újabb epizódot csinálni a rajongók kedvéért. De más kellemetlen dolog történik, ami nem esik jól a rajongó szívének...  sad.gif

Igen, én is arra gondoltam, hogy valami fangörl szívnek fájó dolog akkor is lesz a végén. Jaj Istenem cray.gif
2011. március 07. 14:11 #1205
Ellie Andrews
Ellie Andrews
*homo sensorium*

Idézet (kateblock @ 2011.03.07. 13:21)
Igen, én is arra gondoltam, hogy valami fangörl szívnek fájó dolog akkor is lesz a végén. Jaj Istenem cray.gif

Alapvetően pozitív kicsengést akartak, de egyszerűen nem az. Én nem tudtam örülni ennek. Persze zseniális befejezés, főleg hogy nem tipikus holibudi klisé, de akkor is fáj a kicsi szívemnek... sad.gif
2011. március 07. 15:42 #1206
Ellie Andrews
Ellie Andrews
*homo sensorium*

Sharpe legnormálisabb nője, aki nem is volt a nője és ettől vöröset láttam!! rohog.gif
2011. március 08. 06:40 #1207
Ellie Andrews
Ellie Andrews
*homo sensorium*

Mindjárt agyam elhajítom!! mad.gif Visszatérünk budivúdba?? Ó, Sean... sad.gif Silent Hill 2

Értem én, hogy nagyon-nagyon gázul sült el ez az év eddig, de annyira az elején járunk még, hogy nem kellene kétségbeesésében rögvest beleugrálni mindenféle förmedvénybe! Elég ideje van már a szakmában, hogy egy kis nyugiban legyen és kivárjon. Oké, tudom, hogy az nem ő lenne. Tudom, hogy igazából képtelen nyugiban lenni, de akkor is! Silent Hill??? blink.gif
2011. március 08. 13:17 #1208
- törölt felhasználó -    
Idézet (Grace Benning @ 2011.03.08. 06:40)
Mindjárt agyam elhajítom!!  mad.gif Visszatérünk budivúdba?? Ó, Sean... sad.gif Silent Hill 2
Értem én, hogy nagyon-nagyon gázul sült el ez az év eddig, de annyira az elején járunk még, hogy nem kellene kétségbeesésében rögvest beleugrálni mindenféle förmedvénybe! Elég ideje van már a szakmában, hogy egy kis nyugiban legyen és kivárjon. Oké, tudom, hogy az nem ő lenne. Tudom, hogy igazából képtelen nyugiban lenni, de akkor is! Silent Hill???  blink.gif

Oh dear blink.gif Nézd a dolog oldalát, Sean 3D-ben biggrin.gif Never mind, ha más nem, maga a pasi 3d látványa feledteti veled a dolgokat rohog.gif
2011. március 08. 13:23 #1209
Ellie Andrews
Ellie Andrews
*homo sensorium*

Idézet (kateblock @ 2011.03.08. 13:17)
Oh dear  blink.gif Nézd a dolog  oldalát, Sean 3D-ben  biggrin.gif Never mind, ha más nem, maga a pasi 3d látványa feledteti veled a dolgokat  rohog.gif

Oké, az ő 3D-s látványa biztos örvendetes lesz... wub.gif De mégiscsak jobb volna, ha sikeres lenne ez az éve, és nem kellene ilyesmikbe belemennie... sad.gif Nekem fáj az ilyesmi, hiszen tudom, hogy mennyire sokoldalú és tehetséges, de valahogy mégse tudott soha igazán kitörni bizonyos skatulyákból és ha még elvállal ilyen szutykokat, soha nem is fog... sad.gif A fene nem fogja ismerni a Far Northt, a Cleanskint, vagy a Caravaggio-t! A nagy tömeg csak úgy fog rá emlékezni, hogy a pasi a GyU-ból, meg a Silent Hillből, meg egyéb amcsi hülyeségekből... sad.gif
1 felhasználónak tetszik: kateblock
2011. március 09. 09:51 #1210
- törölt felhasználó -    
Idézet (Grace Benning @ 2011.03.08. 13:23)
Oké, az ő 3D-s látványa biztos örvendetes lesz... wub.gif De mégiscsak jobb volna, ha sikeres lenne ez az éve, és nem kellene ilyesmikbe belemennie... sad.gif Nekem fáj az ilyesmi, hiszen tudom, hogy mennyire sokoldalú és tehetséges, de valahogy mégse tudott soha igazán kitörni bizonyos skatulyákból és ha még elvállal ilyen szutykokat, soha nem is fog...  sad.gif A fene nem fogja ismerni a Far Northt, a Cleanskint, vagy a Caravaggio-t! A nagy tömeg csak úgy fog rá emlékezni, hogy a pasi a GyU-ból, meg a Silent Hillből, meg egyéb amcsi hülyeségekből... sad.gif

Megértelek. És tudod mi a legszörnyűbb az egészben? Hogy még csak nem is díjazzák. Rászánja az idejét és mindent egy ilyen olyan filmre, megkapja a kreditet, elkönyvelik mint ez meg az a pasi innen meg onnan, de nem igazán jutalmazzák, mert ahhoz nincs elég nagy szerepe dry.gif
Így vesznek el a tehetségek a süllyesztőben thank to Hollyweird mellow.gif
2011. március 09. 10:15 #1211
Ellie Andrews
Ellie Andrews
*homo sensorium*

Idézet (kateblock @ 2011.03.09. 09:51)
Megértelek. És tudod mi a legszörnyűbb az egészben? Hogy még csak nem is díjazzák. Rászánja az idejét és mindent egy ilyen olyan filmre, megkapja a kreditet, elkönyvelik mint ez meg az a pasi innen meg onnan, de nem igazán jutalmazzák, mert ahhoz nincs elég nagy szerepe  dry.gif 
Így vesznek el a tehetségek a süllyesztőben thank to Hollyweird  mellow.gif

Tudod mi a csúnya? Hogy soha semmilyen akadémia/zsűri nem jutalmazta egyik alakításáért sem. Még csak nem is jelölték soha semmire. Lehet mondani, hogy nem volt olyan filmje, vagy nem volt olyan jelentős szerepe az adott filmben, hogy azt díjazni lehessen, de akkor kérem szépen hogy van az, hogy, tavaly a horror fesztiválon (Screamfest) megkapta a legjobb színésznek járó díjat egy olyan filmben nyújtott alakításáért, ami egyáltalán, még megközelítőleg sem horror!? Én azt gondolom, hogy a VIII Henrikben is kiváló mellékszereplő volt, akár azért is megdobhatták volna valami díjjal. Nem semmi, amit ő abban a filmben végigcsinált. Nem sok színész tette volna meg, amit ő, és maradjunk ennyiben. Vagy ott a Far North. Még is hol találni másik ilyen elkötelezett marhát, aki a mínusz 40 fokba kétszer is kirohan a tundrára anyaszült meztelenül? Persze, ehhez nem kell tehetség, csak mondom, hogy neki nem csak tehetsége van, hanem piszkosul megszállott és elkötelezett is. Az ilyen színészt mért nem lehet jutalmazni?
2011. március 09. 11:36 #1212
- törölt felhasználó -    
Idézet (Grace Benning @ 2011.03.09. 10:15)
Tudod mi a csúnya? Hogy soha semmilyen akadémia/zsűri nem jutalmazta egyik alakításáért sem. Még csak nem is jelölték soha semmire. Lehet mondani, hogy nem volt olyan filmje, vagy nem volt olyan jelentős szerepe az adott filmben, hogy azt díjazni lehessen, de akkor kérem szépen hogy van az, hogy, tavaly a horror fesztiválon (Screamfest) megkapta a legjobb színésznek járó díjat egy olyan filmben nyújtott alakításáért, ami egyáltalán, még megközelítőleg sem horror!? Én azt gondolom, hogy a VIII Henrikben is kiváló mellékszereplő volt, akár azért is megdobhatták volna valami díjjal. Nem semmi, amit ő abban a filmben végigcsinált. Nem sok színész tette volna meg, amit ő, és maradjunk ennyiben. Vagy ott a Far North. Még is hol találni másik ilyen elkötelezett marhát, aki a mínusz 40 fokba kétszer is kirohan a tundrára anyaszült meztelenül? Persze, ehhez nem kell tehetség, csak mondom, hogy neki nem csak tehetsége van, hanem piszkosul megszállott és elkötelezett is. Az ilyen színészt mért nem lehet jutalmazni?

Pontosan. Ez a borzasztó dolog. A Far North filmbéli teljesítménye tényleg lenyűgöző, szívét lelkét beleadja de ez persze szinte senkinek nem tűnik fel. Más olyan könnyen csinálja, hogy ügyvédet meg titkos ügynököt játszik, a jó meleg teremben, komolya rcot vág és mikor kimondják az ítélet vagy örül vagy mérges. Ennyi? Kérem szépen ezt jelöljük díjra? reklamalo.gif reklamalo.gif reklamalo.gif
2011. március 09. 11:42 #1213
Ellie Andrews
Ellie Andrews
*homo sensorium*

Idézet (kateblock @ 2011.03.09. 11:36)
Pontosan. Ez a borzasztó dolog. A Far North filmbéli teljesítménye tényleg lenyűgöző, szívét lelkét beleadja de ez persze szinte senkinek nem tűnik fel. Más olyan könnyen csinálja, hogy ügyvédet meg titkos ügynököt játszik, a jó meleg teremben, komolya rcot vág és mikor kimondják az ítélet vagy örül vagy mérges. Ennyi? Kérem szépen ezt jelöljük díjra?  reklamalo.gif  reklamalo.gif  reklamalo.gif

Na igen, rohadt könnyű egy berendezett stúdióban, vagy szállodában jól játszani, de amikor az embert majd megveszi az isten hidege, semmiféle jó körülményei nincsenek, akkor már egy kicsit nehezebb a dolog. Sean mindig is jól bírta a gyűrődést, elég sokszor mostoha körülmények között forgat. A Black Death-ben is hat napig ázott a rohadt vizes árokban egy ketrecben a társaival, mire felvették a film utolsó 20-25 percét. Ráadásul Németországban forgattak tavasz környékén, hideg volt rohadtul! Meg valami mocsárban is gázoltak derékig, biztos az se volt egy sétagalopp. Sean tényleg nem fél a munkától, mi több, szereti is. A Far Northért pedig szerintem igenis járt volna neki valami... sad.gif
2011. március 09. 13:46 #1214
- törölt felhasználó -    
Idézet (Grace Benning @ 2011.03.09. 11:42)
Na igen, rohadt könnyű egy berendezett stúdióban, vagy szállodában jól játszani, de amikor az embert majd megveszi az isten hidege, semmiféle jó körülményei nincsenek, akkor már egy kicsit nehezebb a dolog. Sean mindig is jól bírta a gyűrődést, elég sokszor mostoha körülmények között forgat. A Black Death-ben is hat napig ázott a rohadt vizes árokban egy ketrecben a társaival, mire felvették a film utolsó 20-25 percét. Ráadásul Németországban forgattak tavasz környékén, hideg volt rohadtul! Meg valami mocsárban is gázoltak derékig, biztos az se volt egy sétagalopp. Sean tényleg nem fél a munkától, mi több, szereti is. A Far Northért pedig szerintem igenis járt volna neki valami...  sad.gif

Sean mit gondol a díjakról és elismerésekről egyébként? Érdeklne mit gondol az ilyen online szavazásos poll-okról is unsure.gif
    2011. március 09. 14:07 #1215
    Ellie Andrews
    Ellie Andrews
    *homo sensorium*

Idézet (kateblock @ 2011.03.09. 13:46)
    Sean mit gondol a díjakról és elismerésekről egyébként? Érdeklne mit gondol az ilyen online szavazásos poll-okról is  unsure.gif

Mit gondol a díjakról? Ezekről a dolgokról sosem beszél, és első nekifutásra azt mondanám, hogy nem érdekli, de azt hiszem az érzékeny lelkét, maximalizmusát és büszkeségét alapul véve, igenis rosszul esik neki, hogy nem ismerik el. Emlékszel, amikor megkapta az Év Embere kitüntetést Sheffield-ben, megjegyezte, hogy nagyon sokat jelent neki ez, mert soha nem kap semmilyen díjat, semmilyen elismerést. Ebből gondolom én, hogy igenis érdekli a dolog és bántja.
    Az online szavazások meg szerintem el se jutnak hozzá. Nem ért az internethez és nem is szereti. Azt mondja, furán érezné magát, ha a saját nevét kellene kigugliznia, ezért nem is teszi.
    2011. március 09. 14:11 #1216
    - törölt felhasználó -    
    Idézet (Grace Benning @ 2011.03.09. 14:07)
    Mit gondol a díjakról? Ezekről a dolgokról sosem beszél, és első nekifutásra azt mondanám, hogy nem érdekli, de azt hiszem az érzékeny lelkét, maximalizmusát és büszkeségét alapul véve, igenis rosszul esik neki, hogy nem ismerik el. Emlékszel, amikor megkapta az Év Embere kitüntetést Sheffield-ben, megjegyezte, hogy nagyon sokat jelent neki ez, mert soha nem kap semmilyen díjat, semmilyen elismerést. Ebből gondolom én, hogy igenis érdekli a dolog és bántja.
    Az online szavazások meg szerintem el se jutnak hozzá. Nem ért az internethez és nem is szereti. Azt mondja, furán érezné magát, ha a saját nevét kellene kigugliznia, ezért nem is teszi.

Ez a legésszerűbb hozzáállás egyébként. Tudod előttem az sem világos, hogy a nagy amerikai filmekben nyújtott szerepeiért miért nem jelölik? Ha más nem, ott lehetne ha már a saját hazájában nem értékelik egy nyomorult BAFTA-val vagy NTA-val sem unsure.gif
    2011. március 09. 14:30 #1217
    Ellie Andrews
    Ellie Andrews
    *homo sensorium*

Idézet (kateblock @ 2011.03.09. 14:11)
    Ez a legésszerűbb hozzáállás egyébként. Tudod előttem az sem világos, hogy a nagy amerikai filmekben nyújtott szerepeiért miért nem jelölik? Ha más nem, ott lehetne ha már a saját hazájában nem értékelik egy nyomorult BAFTA-val vagy NTA-val sem  unsure.gif

Hmm...Az amerikai filmekben ő maga nagyszerűen alakít, de most mond meg, ki akarja díjazni James Bond, Nicholas Cage, Michael Douglas és Harrison Ford ellenfelét? Speciel remek szerepek, de mikor díjaztak amcsiban olyat, aki rosszfiút játszott?
    2011. március 09. 14:34 #1218
    - törölt felhasználó -    
    Idézet (Grace Benning @ 2011.03.09. 14:30)
    Hmm...Az amerikai filmekben ő maga nagyszerűen alakít, de most mond meg, ki akarja díjazni James Bond, Nicholas Cage, Michael Douglas és Harrison Ford ellenfelét? Speciel remek szerepek, de mikor díjaztak amcsiban olyat, aki rosszfiút játszott?

Mellékszereplő kategóriában néha jelölnek rosszfiúkat is unsure.gif Néha mellow.gif Kit érdekel Nicolas Cage? Nic elbújhat Sean mellett mad.gif
    2011. március 09. 14:56 #1219
    Ellie Andrews
    Ellie Andrews
    *homo sensorium*

Idézet (kateblock @ 2011.03.09. 14:34)
    Mellékszereplő kategóriában néha jelölnek rosszfiúkat is  unsure.gif Néha  mellow.gif Kit érdekel Nicolas Cage? Nic elbújhat Sean mellett  mad.gif

Naná, hogy elbújhat! Nic Cage tiszta égés! reklamalo.gif Bárcsak érteném mi tesz valakit igazán befutóvá... unsure.gif Ott van Sean, aki pokoli tehetséges, ráadásul vonzó, jó kisugárzású, energikus pasi, aki igencsak impozáns látványt nyújt, mint görög isten, és mint tudjuk, budivúdban ez a nyerő, tehát úgymond eladható és mégsem tud befutni! Vagy ott van Johnny Depp, aki remek szerepeket kap, a nők is imádják, a szakma mégsem hajlandó elismerni, mert nem eladható. Hogy van ez? Az a tehetség se kell, aki eladható, meg az se, aki nem? Akkor budivúdnak mégis milyen színészekre van szüksége?
    2011. március 09. 15:06 #1220
    - törölt felhasználó -    
    Idézet (Grace Benning @ 2011.03.09. 14:56)
    Naná, hogy elbújhat! Nic Cage tiszta égés!  reklamalo.gif Bárcsak érteném mi tesz valakit igazán befutóvá... unsure.gif Ott van Sean, aki pokoli tehetséges, ráadásul vonzó, jó kisugárzású, energikus pasi, aki igencsak impozáns látványt nyújt, mint görög isten, és mint tudjuk, budivúdban ez a nyerő, tehát úgymond eladható és mégsem tud befutni! Vagy ott van Johnny Depp, aki remek szerepeket kap, a nők is imádják, a szakma mégsem hajlandó elismerni, mert nem eladható. Hogy van ez? Az a tehetség se kell, aki eladható, meg az se, aki nem? Akkor budivúdnak mégis milyen színészekre van szüksége?

Olyanokra mint Lindsay Lohan. Sean egy alapból büszke ember, néha gondolom elgondolkozik azon, hogy mi a fenét is keres ott. Hogy érzi magát Hollyweirdben?
    101 oldal 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66
    Lezárt téma, már nem lehet hozzászólni Nem indíthatsz új témát!

Kapcsolódó sztárok