Starity

Sean Bean

101 oldal 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65
Lezárt téma, már nem lehet hozzászólni Nem indíthatsz új témát!
2011. március 04. 13:34 #1181
- törölt felhasználó -    
Idézet (Grace Benning @ 2011.03.04. 13:25)
Színház... Sean rettenetesen tud szenvedni, ha a színpadról van szó. Állítása szerint mindig az jár az agyában, hogy ezt jobban is meg tudta volna csinálni, hogy elcseszte, kihagyott egy mondatot és a többi. Mások agyba-főbe dicsérték a Machbet-ért is, és ő is tudja, hogy jó volt, de még most is azt mondja, hogy sokszor sokkal jobban is meg tudta volna csinálni. Vicces a dolog, mert amúgy sosem voltak kételyei a képességeit illetően. Az a baj, hogy maximalista, és még egy filmben egy jelenetet addig ismételhet, amíg nem lesz érzése szerint tökéletes, addig az élő előadásban nem tud javítani a dolgokon. Egyébként szerinted komolyan előfordulhatna Seannal olyan, amitől nem jönne ki hang a torkán?  biggrin.gif

Néha előfordul ilyen ohmy.gif Anno Alan Rickman mondta egy interjúban, hogy attól fél csak, hogy színpadra megy és egy szó sem jön ki a száján. Jómagam sem értem de Sean hátha tudja _nevet.gif
2011. március 04. 13:41 #1182
Ellie Andrews
Ellie Andrews
*homo sensorium*

StátuszAmor vincit omnia.
  Csoport: Moderátor
Hozzászólás: 6949
Csatolások: 3307
Azonosító: 133484
Idézet (kateblock @ 2011.03.04. 13:34)
Néha előfordul ilyen  ohmy.gif Anno Alan Rickman mondta egy interjúban, hogy attól fél csak, hogy színpadra megy és egy szó sem jön ki a száján. Jómagam sem értem de Sean hátha tudja  _nevet.gif

Valami ilyesmi volt Stephen Fry-jal is, nem? Egyszer csak elkapta a lámpaláz, és onnantól kezdve sosem állt többé színpadra. Vagy valami ilyesmi. Színészeknél valóban sosem lehet tudni. Tulajdonképpen ez szerintem minden színész félelme. Nem az, hogy elbukik egy-két filmje, vagy az, hogy megbecsülik-e a kritikusok, hanem az, hogy egyszer csak képtelenek lesznek végezni a munkájukat valamilyen oknál fogva. Veszélyes dolog, ha egy színész nem érzi magát elég jónak, vagy nincs tisztában a képességeivel. Sean hála az égnek tisztában van a képességeivel, de ha egyszer mégis elbizonytalanodna, jó volna, ha valamelyik jólelkű fanja ott lenne mellette és megsimogatná a buksiját, hogy: ilyennek szeretünk és nekünk te vagy a legjobb. Nem tudom mit szólna hozzá, ha egyszer elmesélném neki, milyen érzés volt őt látni akkor a moziban Boromirként; hogy mekkora hatással volt rám, meg ilyenek. A színészek általában azt mondják, hogy ha csak egyszer az életben egy embernél el tudják érni ezt, akkor már megérte csinálni, de nem tudom, hogy Sean így gondolja-e. unsure.gif
2011. március 05. 17:07 #1183
Ellie Andrews
Ellie Andrews
*homo sensorium*

Új Game of Thrones trailer
Tök sokat van benne Sean! w00t.gif wub.gif A többi projektjét is így kellett volna reklámozni, de ha csak ez maradt, akkor ennek örülök, mint majom a farkának, aztán majd csak lesz valami a többivel is. unsure.gif
Ja, ma reggel dolgoztam egy kicsit (baromi sokat) és újraírtam Sean bióját az adatlapon. Ha gondolod lesd meg, mit hoztam össze. Szerintem egész jól sikerült. blush.gif
2011. március 05. 17:57 #1184
Minions
Minions
új tag

StátuszNem az a fő, hogy örökké élsz-e. A trükk az, hogy önmagad maradj, örökké.
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 17
Csatolások: 0
Azonosító: 146504
Na helló én is itt vagyok már. Mindjárt meglesem az új trailert smileeee.gif
1 felhasználónak tetszik: Grace Benning
2011. március 05. 18:01 #1185
Ellie Andrews
Ellie Andrews
*homo sensorium*

Idézet (Minions @ 2011.03.05. 17:57)
Na helló én is itt vagyok  már. Mindjárt meglesem az új trailert smileeee.gif

Üdvözöllek köreinkben, drága! Remélem te is rendszeres látogatónk leszel. Igyekszünk minden nap valamivel feldobni a fórumot. Bár ez mostanában nehéz, mert Sean körül nagy a csend, de általában elütjük az időt fecsegéssel. rohog.gif
1 felhasználónak tetszik: Minions
2011. március 05. 18:20 #1186
Minions
Minions
új tag

StátuszNem az a fő, hogy örökké élsz-e. A trükk az, hogy önmagad maradj, örökké.
Köszi szépen.Hát remélem hallat majd magáról.Amúgy most néztem egy videót bár magamnak szívfájdalmat okozva azért csak végignéztem (amikor Georginával házasodik)és hát ott voltak a lányai és hát ordított róluk h nem a szívük csücske az új mostohaanyuci .De a legkisebb lánya az valami nagyon cuki. biggrin.gif
2011. március 05. 18:26 #1187
Ellie Andrews
Ellie Andrews
*homo sensorium*

Idézet (Minions @ 2011.03.05. 18:20)
Köszi szépen.Hát remélem hallat majd magáról.Amúgy most  néztem egy videót bár magamnak szívfájdalmat okozva azért csak végignéztem (amikor Georginával házasodik)és hát ott voltak a lányai és hát ordított róluk h nem a szívük csücske az új mostohaanyuci .De a legkisebb lánya az valami nagyon cuki. biggrin.gif

Mindhárom lánya gyönyörű, azon a videón is, bár Lornán valóban látszik, hogy a háta közepére kívánja az egészet. Ne csodálkozz, ki szereti a lesifotósokat? És igaz, Georgina sem volt a szívük csücske, ez tény, ahogy az enyém sem, de nem nekem kellett szeretni. Én csak azt sajnálom, hogy az én csacsi öreg medvémnek már megint nem jött össze. Nagyon tudtam volna örülni, ha sikerül megmenteni ezt a házasságát, mert megérdemli, hogy szeressék és boldog legyen.
Evie Natashat én csak a legkisebb királylánynak szoktam hívni. Édes egy teremtés. Egyszer valahol olvastam egy sztorit, nem tudom igaz-e, de mindenképpen aranyos. Szóval, a kis Evie meg Sean nézték a GyU-t és Evie az apja utolsó jeleneténél elkezdett sírni és megkérte, hogy kapcsolja ki. Mire Sean mondta neki, hogy ez csak egy film és apa jól van, senki nem bántotta igazából és nem kell aggódnia. A pici lány meg állítólag azt felelte erre, hogy: "De apa, ez akkor is te vagy." blush.gif wub3.gif
2011. március 05. 18:44 #1188
Minions
Minions
új tag

Úristen ezt nem is hallottam még ..de drága lehetett. smileeee.gif Igen mindhárman nagyon szépek.Meg bennük is megvan ez a kicsit lázadok dolog biggrin.gif látszik rajtuk. biggrin.gif
2011. március 05. 18:53 #1189
Ellie Andrews
Ellie Andrews
*homo sensorium*

Idézet (Minions @ 2011.03.05. 18:44)
Úristen ezt nem is hallottam még ..de drága lehetett. smileeee.gif Igen mindhárman nagyon szépek.Meg bennük is megvan ez a kicsit lázadok dolog  biggrin.gif látszik rajtuk.  biggrin.gif

Lorna tanárnőnek tanul, Molly pedig színésznő lesz, fel is vették valamelyik akadémiára, ha jól tudom. Evie pedig állítólag nagyon szépen énekel (ezt biztos nem az apjától örökölte, mert Sean borzasztóan hamis) biggrin.gif .
Egy interjúban Sean elmesélte, hogy korábban azt gondolta, szigorúbb apa lesz és keményen meg fogja szorongatni a lányai udvarlóit. Aztán egyszer Molly hazavitte az egyik muksót, Sean meg éppen a kertben matatott valamivel, bazi nagy kalapáccsal a kezében és a srác halálra rémült tőle. Pedig Sean kedves volt vele, még teára is meghívta és később azt mondta, hogy egész szimpatikus kis fickó volt. rohog.gif Köztünk legyen szólva, szerintem a srác az eset után visítva menekült. rohog.gif
2011. március 05. 19:05 #1190
Minions
Minions
új tag

Idézet (Grace Benning @ 2011.03.05. 18:53)
Lorna tanárnőnek tanul, Molly pedig színésznő lesz, fel is vették valamelyik akadémiára, ha jól tudom. Evie pedig állítólag nagyon szépen énekel (ezt biztos nem az apjától örökölte, mert Sean borzasztóan hamis)  biggrin.gif
Egy interjúban Sean elmesélte, hogy korábban azt gondolta, szigorúbb apa lesz és keményen meg fogja szorongatni a lányai udvarlóit. Aztán egyszer Molly hazavitte az egyik muksót, Sean meg éppen a kertben matatott valamivel, bazi nagy kalapáccsal a kezében és a srác halálra rémült tőle. Pedig Sean kedves volt vele, még teára is meghívta és később azt mondta, hogy egész szimpatikus kis fickó volt.  rohog.gif Köztünk legyen szólva, szerintem a srác az eset után visítva menekült.  rohog.gif

_nevet.gif _nevet.gif _nevet.gif Hát ez nagyon nagy.úgy eltudom képzelni cool.gif
2011. március 06. 09:05 #1191
Ellie Andrews
Ellie Andrews
*homo sensorium*

Ízelítő a Sunday Beansből. wub.gif
with Amy (ritka felvételek egyike)
with Viggo ( i love these two guy pretty much)
2011. március 06. 11:04 #1192
Minions
Minions
új tag

Jaj nagyon tetszenek köszi szépen wub.gif
2011. március 06. 13:05 #1193
Minions
Minions
új tag

Focis
wub.gif wub.gif wub.gif
blush.gif blush.gif

Ez nagyon tetszik biggrin.gif
2011. március 06. 13:10 #1194
Ellie Andrews
Ellie Andrews
*homo sensorium*

Idézet (Minions @ 2011.03.06. 13:05)
Focis
wub.gif  wub.gif  wub.gif 
blush.gif  blush.gif 

_nevet.gif _nevet.gif Na, ez se egy gyakran látható kép! Köszi, hogy megosztottad velünk. Imádom! wub.gif
2011. március 06. 13:32 #1195
Minions
Minions
új tag

Azért tetszik ez a kép,mert olyan szabad és őrült.Ott van öltönyben,meg minden de nagyon vad cool.gif _nevet.gif Még keresgélek ilyen ínyencségeket biggrin.gif
2011. március 06. 13:55 #1196
Ellie Andrews
Ellie Andrews
*homo sensorium*

Idézet (Minions @ 2011.03.06. 13:32)
Azért tetszik ez a kép,mert olyan szabad és őrült.Ott van öltönyben,meg minden de nagyon vad cool.gif  _nevet.gif Még keresgélek ilyen ínyencségeket biggrin.gif

Bombázz bennünket bátran, Seanból sosem elég. Meg ha bármi kérdésed van vele kapcsolatban, nyugodtan felteheted, bár úgy látom azért te is épp eléggé tájékozott vagy ezen a téren. meghajolo.gif thumbsup.gif
2011. március 06. 16:24 #1197
- törölt felhasználó -    
Idézet (Minions @ 2011.03.06. 13:05)
Focis
wub.gif  wub.gif  wub.gif 
blush.gif  blush.gif 

Szia Minions. smileeee.gif

Jó a kép, köszi thumbsup.gif
2011. március 06. 19:45 #1198
Minions
Minions
új tag

Idézet (kateblock @ 2011.03.06. 16:24)
Szia Minions.  smileeee.gif 
Jó a kép, köszi  thumbsup.gif

Nincs mit biggrin.gif
Üdv neked is wink.gif
2011. március 07. 09:31 #1199
Ellie Andrews
Ellie Andrews
*homo sensorium*

Mivel az én drága csacsi öreg mackóm még mindig nem csinál semmit és az új filmjeiről sincs újabb infóm, kénytelen vagyok improvizálni. Tegnap ismét sokkoltam magam a legutolsó Sharpe epizóddal, hoztam egy kis ezt:

Sharpe's heaven!
2011. március 07. 09:48 #1200
- törölt felhasználó -    
Idézet (Grace Benning @ 2011.03.07. 09:31)
Mivel az én drága csacsi öreg mackóm még mindig nem csinál semmit és az új filmjeiről sincs újabb infóm, kénytelen vagyok improvizálni. Tegnap ismét sokkoltam magam a legutolsó Sharpe epizóddal, hoztam egy kis ezt:
Sharpe's heaven!

Oh jaj, a képek alapján nem tűnik túl jónak sad.gif
101 oldal 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65
Lezárt téma, már nem lehet hozzászólni Nem indíthatsz új témát!

Kapcsolódó sztárok