Starity

Sean Bean

101 oldal 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11
Lezárt téma, már nem lehet hozzászólni Nem indíthatsz új témát!
2010. november 24. 18:14 #101
Ellie Andrews
Ellie Andrews
*homo sensorium*

StátuszAmor vincit omnia.
  Csoport: Moderátor
Hozzászólás: 6949
Csatolások: 3307
Azonosító: 133484
Idézet (kateblock @ 2010.11.24. 17:11)
Akkor töltsünk ma'am.  biggrin.gif

Töltés van ezerrel!! Van új sms hangom, de félek, hogy az uram nem fogja díjazni! biggrin.gif wub.gif blush.gif
2010. november 24. 18:22 #102
- törölt felhasználó -    
Idézet (Grace Benning @ 2010.11.24. 18:14)
Töltés van ezerrel!! Van új sms hangom, de félek, hogy az uram nem fogja díjazni!  biggrin.gif  wub.gif  blush.gif

Én nem változtatok csengőhangot. Olyan nehezen szokta meg ami most van, ha most hirtelen váltok, összetörik a kis lelke és kezdődik megint minden az elejétől. dry.gif
Belenéz a telefonomba és mindenre rákérdez.
-Mi van a DT, RG, SB nevű mappában?
-Audiók.
Akkor beleteker egy két részbe és rázza a fejét rolleyes.gif dry.gif
2010. november 24. 18:28 #103
Ellie Andrews
Ellie Andrews
*homo sensorium*

Idézet (kateblock @ 2010.11.24. 18:22)
Én nem változtatok csengőhangot. dry.gif

Én változtatok. Eddig TG nevetése borzolta a párom idegeit, most viszont már nem élhetek SB buja suttogása nélkül: stay with me. blush.gif biggrin.gif
2010. november 24. 18:34 #104
- törölt felhasználó -    
Idézet (Grace Benning @ 2010.11.24. 18:28)
Én változtatok. Eddig TG nevetése borzolta a párom idegeit, most viszont már nem élhetek SB buja suttogása nélkül: stay with me.  blush.gif  biggrin.gif

Stay with me? Ez merész vállalkozás kisasszony. Azért adj neki egy tányér levest vagy szezámmagos csirkét is a sokkoló bejelentés/csengőhang mellé. Úgy talán könnyebben viseli majd ezt a szörnyű tragédiát. Nálunk az ilyen 'jelentős' változások csak popcornnal vagy rántott sajttal működnek, a nyugodt, szép tiszta nyílt beszéd nem ér semmit dry.gif
2010. november 25. 08:24 #105
Ellie Andrews
Ellie Andrews
*homo sensorium*

Idézet (kateblock @ 2010.11.24. 18:34)
Stay with me? Ez merész vállalkozás kisasszony.

Ne aggódj. A józan eszem győzött és lemondtam a merész vállalkozásról. rolleyes.gif Jó lesz nekem a "ye're right, luv" is. thumbsup.gif Csak hogy egyértelmű legyen mindenki számára, kinek is van itten igaza. _nevet.gif Ja, és éppen a Sharpe's Tiger első részét hallgatom zene helyett... wub.gif blush.gif
God bless ye, woman! meghajolo.gif
1 felhasználónak tetszik: kateblock
2010. november 25. 08:30 #106
- törölt felhasználó -    
Idézet (Grace Benning @ 2010.11.25. 08:24)
Ne aggódj. A józan eszem győzött és lemondtam a merész vállalkozásról.  rolleyes.gif Jó lesz nekem a "ye're right, luv" is.  thumbsup.gif Csak hogy egyértelmű legyen mindenki számára, kinek is van itten igaza.  _nevet.gif Ja, és éppen a Sharpe's Tiger első részét hallgatom zene helyett...  wub.gif  blush.gif 
God bless ye, woman!  meghajolo.gif

Nálatok is zajlik az élet rohog.gif
2010. november 25. 08:40 #107
Ellie Andrews
Ellie Andrews
*homo sensorium*

Idézet (kateblock @ 2010.11.25. 08:30)
Nálatok is zajlik az élet  rohog.gif

Úgy szép, ha zajlik, nem? biggrin.gif
Egyébként épp most gugliztam egyet, új hírek tekintetében és nem vagyok túl boldog az eredménytől. A nahagyjuk kategóriás ex-asszonyka kinyitotta a száját! Bár tőle szokatlanul igen diszkréten fogalmazott, de azért előadta a hattyú-halálát, miszerint csakis Sean a hibás mindenért, mert - hogy a "hölgyikét" idézzem - Sean "elviselhetetlenné vált". Kíváncsi lennék, hogy ezért a rövidke nyilatkozatért mennyi pénzt kaphatott. reklamalo.gif
2010. november 25. 10:01 #108
- törölt felhasználó -    
Idézet (Grace Benning @ 2010.11.25. 08:40)
Úgy szép, ha zajlik, nem?  biggrin.gif 
Egyébként épp most gugliztam egyet, új hírek tekintetében és nem vagyok túl boldog az eredménytől. A nahagyjuk kategóriás ex-asszonyka kinyitotta a száját! Bár tőle szokatlanul igen diszkréten fogalmazott, de azért előadta a hattyú-halálát, miszerint csakis Sean a hibás mindenért, mert - hogy a "hölgyikét" idézzem - Sean "elviselhetetlenné vált". Kíváncsi lennék, hogy ezért a rövidke nyilatkozatért mennyi pénzt kaphatott.  reklamalo.gif

*palmface*
Hogy mennyi ilyen hülye liba van a világon dry.gif
2010. november 25. 11:06 #109
Ellie Andrews
Ellie Andrews
*homo sensorium*

Idézet (kateblock @ 2010.11.25. 10:01)
*palmface*
Hogy mennyi ilyen hülye liba van a világon  dry.gif

Hát ja... dry.gif Tulajdonképpen vitatkoznék azon állításával, hogy Sean elviselhetetlenné vált, ugyanis Sean világ életében "elviselhetetlen" volt! biggrin.gif Imádja a focit, sőt a foci a mindene, emellett imád még dolgozni, mert sörözni, meg kertészkedni. Ezek a tulajdonságok nem egy tipikus papucsférj tulajdonságai. Szerintem ez a nőcike is azt hitte, hogy na majd ő megváltja a világot, majd ő megváltoztatja Seant. Miért kell megváltoztatni? Úgy nem jó, ahogy van? Ha meg úgy nem volt jó, ahogy volt, akkor minek ment hozzá? Gondolom én, hogy a pénz jól jött, meg hát végre mindenki úgy emlegette, mint színésznőt, pedig hát szegény bige sose volt az, legfeljebb felszolgáló Sean kedvenc kocsmájában... dry.gif
2010. november 25. 11:17 #110
- törölt felhasználó -    
Idézet (Grace Benning @ 2010.11.25. 11:06)
Hát ja...  dry.gif Tulajdonképpen vitatkoznék azon állításával, hogy Sean elviselhetetlenné vált, ugyanis Sean világ életében "elviselhetetlen" volt!  biggrin.gif Imádja a focit, sőt a foci a mindene, emellett imád még dolgozni, mert sörözni, meg kertészkedni. Ezek a tulajdonságok nem egy tipikus papucsférj tulajdonságai. Szerintem ez a nőcike is azt hitte, hogy na majd ő megváltja a világot, majd ő megváltoztatja Seant. Miért kell megváltoztatni? Úgy nem jó, ahogy van? Ha meg úgy nem volt jó, ahogy volt, akkor minek ment hozzá? Gondolom én, hogy a pénz jól jött, meg hát végre mindenki úgy emlegette, mint színésznőt, pedig hát szegény bige sose volt az, legfeljebb felszolgáló Sean kedvenc kocsmájában...  dry.gif

Ez nem csak a pénzért volt vele?
2010. november 25. 11:27 #111
Ellie Andrews
Ellie Andrews
*homo sensorium*

Idézet (kateblock @ 2010.11.25. 11:17)
Ez nem csak a pénzért volt vele?

Igazából fogalmam sincs miért volt vele. Honnan is tudhatnám az igazat, nem ismerem őket személyesen. Én csak azt láttam, hogy Seanra nagyon rossz hatással volt ez a nő az első perctől kezdve. Jöttek az ilyen-olyan gondok, pletykák, zajos, durva veszekedések szállodákban, egy éjszakát Sean még fogdában is töltött, mert állítólag bántalmazta az asszonkát. De ez még azelőtt volt, hogy összeházasodtak volna! Ha minden rossz igaz volt, amit mondott a csaj, akkor mégis mi a fenének ment hozzá??? Fura dolgok voltak/vannak itt. Szerintem Sean mindig is az izgalmas rosszfiút jelentette a nőknek, akit kihívás meghódítani, még nagyobb kihívás megtartani és az meg már egyenesen felér egy királysággal, ha meg is tudja változtatni valaki. Ez meg szerintem hülyeség. Ő is csak egy pasas. Ha jönne egy józan szemléletű (értsd: nem trófeavadász) nő, aki úgy állna hozzá, hogy Sean is csak egy pasas és úgy fogadná el, olyannak, amilyen, akkor nem lenne semmi gond.
2010. november 25. 11:57 #112
- törölt felhasználó -    
Idézet (Grace Benning @ 2010.11.25. 11:27)
Igazából fogalmam sincs miért volt vele. Honnan is tudhatnám az igazat, nem ismerem őket személyesen. Én csak azt láttam, hogy Seanra nagyon rossz hatással volt ez a nő az első perctől kezdve. Jöttek az ilyen-olyan gondok, pletykák, zajos, durva veszekedések szállodákban, egy éjszakát Sean még fogdában is töltött, mert állítólag bántalmazta az asszonkát. De ez még azelőtt volt, hogy összeházasodtak volna! Ha minden rossz igaz volt, amit mondott a csaj, akkor mégis mi a fenének ment hozzá??? Fura dolgok voltak/vannak itt. Szerintem Sean mindig is az izgalmas rosszfiút jelentette a nőknek, akit kihívás meghódítani, még nagyobb kihívás megtartani és az meg már egyenesen felér egy királysággal, ha meg is tudja változtatni valaki. Ez meg szerintem hülyeség. Ő is csak egy pasas. Ha jönne egy józan szemléletű (értsd: nem trófeavadász) nő, aki úgy állna hozzá, hogy Sean is csak egy pasas és úgy fogadná el, olyannak, amilyen, akkor nem lenne semmi gond.

Persze, gondoltam, hogy nem ismered őket személyesen de azért sztárokat gyakran környékeznek meg pénzéhes libák. Én azt hittem ez egy volt a sok közül. Szegény ember, nem akar összejönni ez a dolog. Miért nem választ téged párjának? biggrin.gif
2010. november 25. 12:09 #113
Ellie Andrews
Ellie Andrews
*homo sensorium*

Idézet (kateblock @ 2010.11.25. 11:57)
Persze, gondoltam, hogy nem ismered őket személyesen de azért sztárokat gyakran környékeznek meg pénzéhes libák. Én azt hittem ez egy volt  a sok közül. Szegény ember, nem akar  összejönni ez a dolog. Miért nem választ téged párjának?  biggrin.gif

Röviden és tömören, szerintem ez a liba pénzéhes is volt meg ostoba is. Slussz-passz. Viszont borzasztóan sajnálom, hogy ez a kapcsolat se jött össze Seannak. Csodálkozni nem csodálkoztam rajta, de sajnáltam. sad.gif
nevet2.gif De jó poénjaid vannak! Én meg Sean Bean! Mit nekünk az a 25 év korkülönbség, igaz? Különben meg szerintem nagyon nem vagyok az esete. A magas, hosszú hajú szőkéket szereti, én meg pici vagyok és jelenleg rövid, vörös frizkóm van. Esélyem sincs. biggrin.gif Kegyetlen az élet. biggrin.gif
2010. november 25. 12:12 #114
- törölt felhasználó -    
Idézet (Grace Benning @ 2010.11.25. 12:09)
Röviden és tömören, szerintem ez a liba pénzéhes is volt meg ostoba is. Slussz-passz. Viszont borzasztóan sajnálom, hogy ez a kapcsolat se jött össze Seannak. Csodálkozni nem csodálkoztam rajta, de sajnáltam.  sad.gif 
nevet2.gif De jó poénjaid vannak! Én meg Sean Bean! Mit nekünk az a 25 év korkülönbség, igaz? Különben meg szerintem nagyon nem vagyok az esete. A magas, hosszú hajú szőkéket szereti, én meg pici vagyok és jelenleg rövid, vörös frizkóm van. Esélyem sincs.  biggrin.gif  Kegyetlen az élet.  biggrin.gif

Magas, szőke kell neki? Ez tipikus férfi ideál. biggrin.gif
Nos, akkor énis kiestem a sorból. Én kicsi vagyok (és aranyos) meg barna, szemüveges. Nekem sem lenne esélyem nála .. rohog.gif
2010. november 25. 12:20 #115
Ellie Andrews
Ellie Andrews
*homo sensorium*

Idézet (kateblock @ 2010.11.25. 12:12)
Magas, szőke kell neki? Ez tipikus férfi ideál.  biggrin.gif 
Nos, akkor énis kiestem a sorból. Én kicsi vagyok (és aranyos) meg barna, szemüveges. Nekem sem lenne esélyem nála ..  rohog.gif

Érdekes egyébként, ahogy telt az idő, úgy lettek a női egyre fiatalabbak és csinosabbak. biggrin.gif Annak idején még ő is beérte hétköznapi külsejű nőkkel, de akkor még ő se volt egy matyóhímzés. nevet2.gif
Szóval te is aranyos vagy? biggrin.gif Rám is ez a legmegfelelőbb jelző, azt hiszem. Legalább is ezt használják rám a legtöbbször. Szóval le kell mondanunk Seanról... sad.gif Ez van..
2010. november 25. 12:59 #116
- törölt felhasználó -    
Idézet (Grace Benning @ 2010.11.25. 12:20)
Érdekes egyébként, ahogy telt az idő, úgy lettek a női egyre fiatalabbak és csinosabbak.  biggrin.gif  Annak idején még ő is beérte hétköznapi külsejű nőkkel, de akkor még ő se volt egy matyóhímzés. nevet2.gif 
Szóval te is aranyos vagy?  biggrin.gif Rám is ez a legmegfelelőbb jelző, azt hiszem. Legalább is ezt használják rám a legtöbbször. Szóval le kell mondanunk Seanról...  sad.gif Ez van..

Igen, azt mondják kicsi vagyok de kifejezetten aranyos. Szerintük tök poén hogy nem érem el a poharakat a leendő anyósomék konyhájában mert annyira fentre van téve a szekrényben, mindig lábbujhegyre kell állnom hogy le tudjam venni dry.gif
Fiatal és csinos nők. Ezek a pasik soha nem fognak megváltozni. Miért nem akar egy hozzá hasonló korú nővel élni aki jó hozzá, bír a hormonjaival és nincs rá rossz hatással? biggrin.gif
2010. november 25. 13:08 #117
Ellie Andrews
Ellie Andrews
*homo sensorium*

Idézet (kateblock @ 2010.11.25. 12:59)
Igen, azt mondják kicsi vagyok de kifejezetten aranyos. Szerintük tök poén hogy nem érem el a poharakat a leendő anyósomék konyhájában mert annyira fentre van téve a szekrényben, mindig lábbujhegyre kell állnom hogy le tudjam venni  dry.gif 
biggrin.gif

ohmy.gif w00t.gif Banyek! Még ebben is hasonlítunk! Én sem érem el a felső polcokat és folyton cikiznek, hogy hónaljcirkáló vagyok, meg ilyenek. A párom ráadásul elég magas és nagydarab, szóval poén a köbön! rohog.gif OPF vége _nevet.gif

Idézet (kateblock @ 2010.11.25. 12:59)
Fiatal és csinos nők. Ezek a pasik soha nem fognak megváltozni. Miért nem akar egy hozzá hasonló korú nővel élni aki jó hozzá, bír a hormonjaival és nincs rá rossz hatással?

Kérdezd meg tőle. thumbsup.gif Jut is eszembe, az imént lejátszódott a fejemben egy jelenet.
Sean: Hi, I'm Sean Bean.
Én: Hi, I'm the Fifth! _nevet.gif Gondolom ő nem nevetne ezen ilyen jót... unsure.gif
2010. november 25. 13:34 #118
- törölt felhasználó -    
Idézet (Grace Benning @ 2010.11.25. 13:08)
ohmy.gif  w00t.gif Banyek! Még ebben is hasonlítunk! Én sem érem el a felső polcokat és folyton cikiznek, hogy hónaljcirkáló vagyok, meg ilyenek. A párom ráadásul elég magas és nagydarab, szóval poén a köbön!  rohog.gif OPF vége  _nevet.gif 
Kérdezd meg tőle.  thumbsup.gif Jut is eszembe, az imént lejátszódott a fejemben egy jelenet. 
Sean: Hi, I'm Sean Bean.
Én: Hi, I'm the Fifth!  _nevet.gif Gondolom ő nem nevetne ezen ilyen jót...  unsure.gif

Az én pasim magas, vékony, ( és barna haj, barna szem) rohog.gif
Hiába na, egy színésznek nem könnyű unsure.gif
2010. november 25. 13:39 #119
Ellie Andrews
Ellie Andrews
*homo sensorium*

Idézet (kateblock @ 2010.11.25. 13:34)

Hiába na, egy színésznek nem könnyű  unsure.gif

Főleg ha akad egy-két ilyen hülye rajongója, mint én. biggrin.gif
2010. november 25. 13:45 #120
- törölt felhasználó -    
Idézet (Grace Benning @ 2010.11.25. 13:39)
Főleg ha akad egy-két ilyen hülye rajongója, mint én.  biggrin.gif

Te nem hülye vagy hanem 'fain' biggrin.gif
101 oldal 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11
Lezárt téma, már nem lehet hozzászólni Nem indíthatsz új témát!

Kapcsolódó sztárok