Szerk: Ok, Georgina nincs a stáblistán...
Sean Bean
2011. március 03. 13:54
|
|
Ellie Andrews*homo sensorium* |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 10.08.18. Hozzászólás: 6949 Csatolások: 3307 Azonosító: 133484 offline
|
Olvasgattam egy kicsit az Age of Heroesról. Tavaly mikor forgatták Izlandon a filmet, történt pár igen negatív dolog. Először is kitört ugye az a vulkán, ami megbénította Európa légi közlekedését és ők ott rekedtek a semmi közepén. Ráadásul a stábon végigment valami rettenetes vírus is, ami hányással járt, úgyhogy állt az egész forgatás. Sean meg Danny attól rettegtek mikor lesznek ők is betegek. Erről egyébként csak Danny nyilatkozatából tudunk, Sean még nem mesélt erről. Nem tudom miként emlékszik erre vissza, mert ha jól tudom, akkor Georgina is velük volt, hiszen ő is szerepelt a filmben. Nekem egyébként - ha már itt tartunk - ez is gyanús kicsikét. Sean és Georgie kapcsolata már akkor erősen megingott, Sean hiába próbálta összetartani a dolgot és rebesgették, hogy nem megy köztük semmi se jól és el fognak válni. Valaki gyanította, hogy így maga a film is veszélybe került. Erről se tudok semmit. Az biztos, hogy igazából csend van ekörül a film körül is, de tudtommal elkészült és tudtommal Georgina benne van. De ha ez így van, akkor mégis milyen okból van ekkora csend körülötte?
2011. március 04. 07:57
Idézet (Grace Benning @ 2011.03.03. 13:54)
Olvasgattam egy kicsit az Age of Heroesról. Tavaly mikor forgatták Izlandon a filmet, történt pár igen negatív dolog. Először is kitört ugye az a vulkán, ami megbénította Európa légi közlekedését és ők ott rekedtek a semmi közepén. Ráadásul a stábon végigment valami rettenetes vírus is, ami hányással járt, úgyhogy állt az egész forgatás. Sean meg Danny attól rettegtek mikor lesznek ők is betegek. Erről egyébként csak Danny nyilatkozatából tudunk, Sean még nem mesélt erről. Nem tudom miként emlékszik erre vissza, mert ha jól tudom, akkor Georgina is velük volt, hiszen ő is szerepelt a filmben. Nekem egyébként - ha már itt tartunk - ez is gyanús kicsikét. Sean és Georgie kapcsolata már akkor erősen megingott, Sean hiába próbálta összetartani a dolgot és rebesgették, hogy nem megy köztük semmi se jól és el fognak válni. Valaki gyanította, hogy így maga a film is veszélybe került. Erről se tudok semmit. Az biztos, hogy igazából csend van ekörül a film körül is, de tudtommal elkészült és tudtommal Georgina benne van. De ha ez így van, akkor mégis milyen okból van ekkora csend körülötte?
Nem lehet, hogy kiejtette a projektet, utolsó pillanatban? Szokatk olyat csinálni a színészek, hogy kiszállnak az utolsó pillanatban ..
Szegény ember, soha nem volt könnyű az élete. Az pedig külön is probléma tud lenni NÉHA, nem mindenkinél -ezt hozzá kell tennem- ha a pár másik fele szintén színész, az meg, hogy egy filmben dolgozzanak ..
2011. március 04. 08:21
|
|
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 10.08.18. Hozzászólás: 6949 Csatolások: 3307 Azonosító: 133484 offline
|
Idézet (kateblock @ 2011.03.04. 07:57)
Nem lehet, hogy kiejtette a projektet, utolsó pillanatban? Szokatk olyat csinálni a színészek, hogy kiszállnak az utolsó pillanatban ..
Szegény ember, soha nem volt könnyű az élete. Az pedig külön is probléma tud lenni NÉHA, nem mindenkinél -ezt hozzá kell tennem- ha a pár másik fele szintén színész, az meg, hogy egy filmben dolgozzanak ..
Fogalmam sincs mi történhetett. Az is lehet, hogy annyira kevés szerepe van, hogy nem tüntetik fel a stáblistán, de az is lehet, hogy mivel nem tudott együtt dolgozni Seannal, kiszállt. Még tavaly év eleje környékén volt egy interjú, amiben Sean azt nyilatkozta, hogy alig várják, hogy együtt dolgozhassanak. Persze akkor már mindenki tudta, hogy gondok vannak náluk, és Sean akkoriban mindenfélét nyilatkozott. Ígéretet tett rá, hogy nem lesz több válás, és hogy ezentúl több figyelmet fog fordítani a feleségére és a gyerekeire (meglévőekre és a leendőekre egyaránt). De most nem is ez a lényeg, hanem az, hogy most már ennél a filmnél sincs pontos dátum. Csak az van kiírva, hogy 2011-ben valamikor bemutatják...
2011. március 04. 08:22
Idézet (Grace Benning @ 2011.03.04. 08:21)
Fogalmam sincs mi történhetett. Az is lehet, hogy annyira kevés szerepe van, hogy nem tüntetik fel a stáblistán, de az is lehet, hogy mivel nem tudott együtt dolgozni Seannal, kiszállt. Még tavaly év eleje környékén volt egy interjú, amiben Sean azt nyilatkozta, hogy alig várják, hogy együtt dolgozhassanak. Persze akkor már mindenki tudta, hogy gondok vannak náluk, és Sean akkoriban mindenfélét nyilatkozott. Ígéretet tett rá, hogy nem lesz több válás, és hogy ezentúl több figyelmet fog fordítani a feleségére és a gyerekeire (meglévőekre és a leendőekre egyaránt). De most nem is ez a lényeg, hanem az, hogy most már ennél a filmnél sincs pontos dátum. Csak az van kiírva, hogy 2011-ben valamikor bemutatják... 
Vajon Sean tudja mikor lesz a premier?
2011. március 04. 08:37
|
|
|
Idézet (kateblock @ 2011.03.04. 08:22)
Vajon Sean tudja mikor lesz a premier? 
Kérdezzük meg tőle!
2011. március 04. 08:38
Idézet (Grace Benning @ 2011.03.04. 08:37)
Kérdezzük meg tőle! 
Megkérdezem ha adsz telefonszámot
2011. március 04. 08:41
|
|
|
Idézet (kateblock @ 2011.03.04. 08:38)
Megkérdezem ha adsz telefonszámot 
Ha meg lenne a telefonszáma, gondolod, hogy megkérnék bárki mást, hogy hívja fel nekem?
2011. március 04. 11:57
|
|
|
Imádom ezt a leharcolt kék pulcsit!
2011. március 04. 11:58
Idézet (Grace Benning @ 2011.03.04. 08:41)
Ha meg lenne a telefonszáma, gondolod, hogy megkérnék bárki mást, hogy hívja fel nekem?
Az előző kapcsolata is egy tévesen rossz helyre küldött sms-sel kezdődött, próbálkoznék ezerrel! 
Nem tudhatom hogy reagálnál, ha megadatna a lehetőség.
2011. március 04. 12:00
|
|
|
Idézet (kateblock @ 2011.03.04. 11:58)
Nem tudhatom hogy reagálnál, ha megadatna a lehetőség. 
Arra célzol, hogy nem merném felhívni, mert félnék a beégéstől?
2011. március 04. 12:03
Idézet (Grace Benning @ 2011.03.04. 12:00)
Arra célzol, hogy nem merném felhívni, mert félnék a beégéstől?
Elárulok egy titkot. A gimiben az volt a jelmondatom, hogy: "Égni tudni kell." Profi voltam benne.
Én még égni is olyan aranyosan tudok, hogy biztos levenném vele a két lábáról.

Igen, erre gondoltam.
2011. március 04. 12:08
|
|
|
Idézet (kateblock @ 2011.03.04. 12:03)
Igen, erre gondoltam.
Óh igen? Még is mit mondanál neki ha lenne rá lehetőséged? 
Telefonon keresztül bármit mondhatok, nem?
2011. március 04. 12:09
Idézet (Grace Benning @ 2011.03.04. 12:08)
Telefonon keresztül bármit mondhatok, nem?
Nem látja az arcom, és ha letiltom a számom, ki se fogja tudni nyomozni, ki sugdosott olyan buja, kedves kis ostobaságokat a fülébe. 
Az biztos. De még is mit kérdeznél tőle? Buja? lol
2011. március 04. 12:17
|
|
|
Idézet (kateblock @ 2011.03.04. 12:09)
Az biztos. De még is mit kérdeznél tőle? Buja? lol 
Mármint gondolom nem azt kívánod tőlem, hogy a buja kis ostobaságokat részletezzem, hanem hogy úgy komolyan mit kérdenék tőle. Hmm...nem is tudom. Ha meg lenne a száma, szerintem interjút kérnék tőle. Megkérdezném, amit mások soha. Beszélhetnénk a faültetési mániájáról, arról, hogy mi történt a tavaly forgatott filmjeivel, meg megkérdezném, hogy milyen tervei vannak a jövőre nézve szakmailag. Meg én imádom az ilyen háttérinfókat, vicces, vagy érdekes sztorikat, ami a színészekkel történik egy forgatás során. Biztos megkérném, hogy mesélje el a számára legemlékezetesebbet.
2011. március 04. 12:55
Idézet (Grace Benning @ 2011.03.04. 12:17)
Mármint gondolom nem azt kívánod tőlem, hogy a buja kis ostobaságokat részletezzem, hanem hogy úgy komolyan mit kérdenék tőle. Hmm...nem is tudom. Ha meg lenne a száma, szerintem interjút kérnék tőle. Megkérdezném, amit mások soha. Beszélhetnénk a faültetési mániájáról, arról, hogy mi történt a tavaly forgatott filmjeivel, meg megkérdezném, hogy milyen tervei vannak a jövőre nézve szakmailag. Meg én imádom az ilyen háttérinfókat, vicces, vagy érdekes sztorikat, ami a színészekkel történik egy forgatás során. Biztos megkérném, hogy mesélje el a számára legemlékezetesebbet. 
Akkor neked kellene egy interjút csinálni vele, nem másnak
2011. március 04. 13:03
|
|
|
Idézet (kateblock @ 2011.03.04. 12:55)
Akkor neked kellene egy interjút csinálni vele, nem másnak
Én mindenféleképpen megérdeklődném tőle, hogy milyen karakterek állnak hozzá közel, honnan meríti a sok pozitív fizikai és lelkierőt a filmforgatásra. Lenne egy olyan bónusz kérdésem is, hogy ha szerepelne a HP-ben, kit alakítana

Igen, az a melyik karakter áll hozzád a legközelebb kérdés nagyon jó! Bár eddigi bevallása szerint a Sharpe-ot és Jimmy Muirt bírta a legjobban. Sőt, egyszer azt nyilatkozta, hogy Sharpe figurája az, amire igazán büszke és nagyon szerette csinálni. Ám ki tudja, lehet hogy csak azért mondta, hogy promótálja az új epizódokat.
1 felhasználónak tetszik:
kateblock
2011. március 04. 13:10
Idézet (Grace Benning @ 2011.03.04. 13:03)
Igen, az a melyik karakter áll hozzád a legközelebb kérdés nagyon jó! Bár eddigi bevallása szerint a Sharpe-ot és Jimmy Muirt bírta a legjobban. Sőt, egyszer azt nyilatkozta, hogy Sharpe figurája az, amire igazán büszke és nagyon szerette csinálni. Ám ki tudja, lehet hogy csak azért mondta, hogy promótálja az új epizódokat.
A HP-s kérdés meg egy igazi HP rajongó műve.
A fizikai/lelki erős kérdés is jó. A lelki részére én is bőven kíváncsi lennék; hogy lelkileg hogyan készül fel egy szerepre, mi motiválja, hogyan építi fel magában a karaktert...Ezek tök jó kérdések! 
A HP kérdés fontos. Kate Winsletet és Tilda Swintont is felkérték anno a szerepre, de mindketten visszaütasították, mondván nem vesznek részt egy olyan *angol* produkcióban amit így kívánnak lenyomni a világ torkán, mert ez így nem helyes. Érdekelne, hogy Sean mit gondol és ha azt mondaná, hogy nyomorult castingolós emberek, csak nem vettek be, megkérdezném kit alakítana benne, mert ha más nem is, egy halálfalónak simán jó lenne, de ha casting director lennék és nem rajtam múlna, nem megint valami negatív karakter lenne. Simán szerepelhetne egy Mágiaügyi Minisztériumban dolgozó varázslóként vagy akár Hagridként is. Nem mellesleg semmi bajom Robbie Coltrane-nel, szerintem nagyon jó Hagridnak, csak mondom, ha nem Robbie lenne ott, Sean tökre megfelelne arra a szerepre (is), most más hirtelen nem jut eszembe. Ilyen nagyobb 'emberkék' a halálfalók pl. Fenrir, Piton, Lucius
1 felhasználónak tetszik:
Grace Benning
2011. március 04. 13:16
|
|
|
Idézet (kateblock @ 2011.03.04. 13:10)
A HP kérdés fontos. Kate Winsletet és Tilda Swintont is felkérték anno a szerepre, de mindketten visszaütasították, mondván nem vesznek részt egy olyan *angol* produkcióban amit így kívánnak lenyomni a világ torkán, mert ez így nem helyes. Érdekelne, hogy Sean mit gondol és ha azt mondaná, hogy nyomorult castingolós emberek, csak nem vettek be, megkérdezném kit alakítana benne, mert ha más nem is, egy halálfalónak simán jó lenne, de ha casting director lennék és nem rajtam múlna, nem megint valami negatív karakter lenne. Simán szerepelhetne egy Mágiaügyi Minisztériumban dolgozó varázslóként vagy akár Hagridként is. Nem mellesleg semmi bajom Robbie Coltrane-nel, szerintem nagyon jó Hagridnak, csak mondom, ha nem Robbie lenne ott, Sean tökre megfelelne arra a szerepre (is), most más hirtelen nem jut eszembe. Ilyen nagyobb 'emberkék' a halálfalók pl. Fenrir, Piton, Lucius
de akkor ne negatív karaktert ha lehetne ...
Pedig mindkét színésznő remek, de valahol azért megértem őket. Én azért nem gondolom, hogy Sean ennyire elutasító lett volna, mert ő játszott a GyU-ban is. Jó, akkor még saját bevallása szerint nem tudta, hogy milyen nagyszabású produkcióra vállalkozik, de valamit azért sejthetett, ha ennyire kellett neki Boromir szerepe. Márpedig nagyon kellett, ezt mindenki tudja.
2011. március 04. 13:20
Idézet (Grace Benning @ 2011.03.04. 13:16)
Pedig mindkét színésznő remek, de valahol azért megértem őket. Én azért nem gondolom, hogy Sean ennyire elutasító lett volna, mert ő játszott a GyU-ban is. Jó, akkor még saját bevallása szerint nem tudta, hogy milyen nagyszabású produkcióra vállalkozik, de valamit azért sejthetett, ha ennyire kellett neki Boromir szerepe. Márpedig nagyon kellett, ezt mindenki tudja.
Ő ezt a szerepet használta ugródeszkának, azóta tartják számon a nevét világviszonylatban is a színész szakmában. Ő a Trójához is a nevét adta, meg egyéb ilyen nyalánksághoz, amit letoltak az ember torkán. Ugyan a lelke és a hite nem eladó, de a pénz nagy úr, azért ment Hollywoodba, hogy pénzt keressen, meg mert tudta, hogy az ilyen gagyikkal, akár hogy is, de növelheti a hírnevét. Igaza volt. Nézd meg, a legtöbben az ilyen förtelmekből ismerik, mint a Trója, meg a National Treasure (amit szeretek, egyébként), meg a Hitcher. Szóval én most így azt mondanám, hogy nem mondott volna nemet, ha felkeresik akkoriban. Talán csak akkor, ha annál nagyobb projekt lett volna a zsebében, vagy túlsággal elfoglalt.
Pedig hány ember van még, akik Sean mellett simán bekerülhettek volna filmbe. A stáb fele híres és népszerű, más szerepeket műsorvezetők és tv mondók töltenek be
Oh jajjj, előbb elfelejtettem, hogy színházról is érdeklődnék. Szeretném megtudni van-e benne félelem vagy idegesség mielőtt színpadra lép és hogy nem fél-e attól, hogy egyszer csak nem jön ki szó a torkán
2011. március 04. 13:25
|
|
|
Idézet (kateblock @ 2011.03.04. 13:20)
Pedig hány ember van még, akik Sean mellett simán bekerülhettek volna filmbe. A stáb fele híres és népszerű, más szerepeket műsőrvezetők és tv mondók töltenek be
Oh jajjj, előbb elfelejtettem, hogy színházról is érdeklődnék. Szeretném megtudni van-e benne félelem vagy idegesség mielőtt színpadra lép és hogy nem fél-e attól, hogy egyszer csak nem jön ki szó a torkán
Színház... Sean rettenetesen tud szenvedni, ha a színpadról van szó. Állítása szerint mindig az jár az agyában, hogy ezt jobban is meg tudta volna csinálni, hogy elcseszte, kihagyott egy mondatot és a többi. Mások agyba-főbe dicsérték a Machbet-ért is, és ő is tudja, hogy jó volt, de még most is azt mondja, hogy sokszor sokkal jobban is meg tudta volna csinálni. Vicces a dolog, mert amúgy sosem voltak kételyei a képességeit illetően. Az a baj, hogy maximalista, és még egy filmben egy jelenetet addig ismételhet, amíg nem lesz érzése szerint tökéletes, addig az élő előadásban nem tud javítani a dolgokon. Egyébként szerinted komolyan előfordulhatna Seannal olyan, amitől nem jönne ki hang a torkán?
Kapcsolódó sztárok
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Nem tetszett az áttetsző ruhája.
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Kiderült, kikről szól a következő évad.
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Sosem érezte magát még ennyire jól.
Megérkezett az első előzetes a Harry Potter sorozathoz
Megérkezett az első előzetes a Harry Potter sorozathoz
Itt vannak az első képkockák.
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Apa lesz a színész. első gyermeküket várják.