Starity

Sean Bean

101 oldal 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63
Lezárt téma, már nem lehet hozzászólni Nem indíthatsz új témát!
2011. február 28. 13:28 #1141
Ellie Andrews
Ellie Andrews
*homo sensorium*

StátuszAmor vincit omnia.
  Csoport: Moderátor
Hozzászólás: 6949
Csatolások: 3307
Azonosító: 133484
Idézet (kateblock @ 2011.02.28. 13:23)
Ismerős. Az autós poszterek jók a falon, bezzeg ha a kedvenc színészedről akarsz kitenni azt 'nem lehet'  mellow.gif

Azért elárulom, mióta beköltöztünk az új albérletbe, a könyvespolcra kiraktam a régi képeslapomat: Boromir fújja a kürtjét. rohog.gif Szerintem az uramnak ez a mozzanat azóta se tűnt fel. Pedig ott van, a GyU kötetek mellett virít. biggrin.gif
1 felhasználónak tetszik: kateblock
2011. március 01. 08:28 #1142
Ellie Andrews
Ellie Andrews
*homo sensorium*

Csacsi öreg medvémről ismét semmi hír. Remélem pihen és ha most még nem is felhőtlenül boldog, de legalább már gyógyulgat az a gyönyörű, nagy lelke! blush.gif wub.gif

Hoztam egy videót. Így készült az Extremely Dangerous. Ez csak az első video, de ha érdekel, ezen az oldalon fent van a többi is.
2011. március 01. 13:58 #1143
- törölt felhasználó -    
Idézet (Grace Benning @ 2011.03.01. 08:28)
Csacsi öreg medvémről ismét semmi hír. Remélem pihen és ha most még nem is felhőtlenül boldog, de legalább már gyógyulgat az a gyönyörű, nagy lelke!  blush.gif  wub.gif 
Hoztam egy videót. Így készült az Extremely Dangerous. Ez csak az első video, de ha érdekel, ezen az oldalon fent van a többi is.

meghajolo.gif meghajolo.gif
Nekem az első videó tetszik a legjobban. Jól olvastam, hogy az HBO külön pakkot készít, benne kardok, térképek és bábuk a film szereplőivel? biggrin.gif Akarok egy Sean Bean bábut rohog.gif rohog.gif
2011. március 01. 14:01 #1144
Ellie Andrews
Ellie Andrews
*homo sensorium*

Idézet (kateblock @ 2011.03.01. 13:58)
meghajolo.gif  meghajolo.gif 
Nekem az első videó tetszik a legjobban. Jól olvastam, hogy az HBO külön pakkot készít, benne kardok, térképek és bábuk a film szereplőivel?  biggrin.gif Akarok egy Sean Bean bábut  rohog.gif  rohog.gif

Úgy érted lesznek ilyen Game of Thrones-os cuccok, mint a GYU-nál is voltak? Erről én még nem is hallottam. w00t.gif Na, azt hiszem az én uram kiszaladna a világból, ha egy nap egy Eddard Stark babával állítanék haza. rohog.gif Nekem amúgy is az igazi kell, nem érem be másolattal. biggrin.gif blush.gif
2011. március 01. 18:06 #1145
- törölt felhasználó -    
Idézet (Grace Benning @ 2011.03.01. 14:01)
Úgy érted lesznek ilyen Game of Thrones-os cuccok, mint a GYU-nál is voltak? Erről én még nem is hallottam.  w00t.gif Na, azt hiszem az én uram kiszaladna a világból, ha egy nap egy Eddard Stark babával állítanék haza.  rohog.gif Nekem amúgy is az igazi kell, nem érem be másolattal.  biggrin.gif  blush.gif

Egy bábuba majdcsak nem hal bele. Biztosan van egy szekrényed, oda teszed ahová akarod, nem? biggrin.gif
2011. március 01. 18:23 #1146
Ellie Andrews
Ellie Andrews
*homo sensorium*

Idézet (kateblock @ 2011.03.01. 18:06)
Egy bábuba majdcsak nem hal bele. Biztosan van egy szekrényed, oda teszed ahová akarod, nem?  biggrin.gif

Mondjuk azt hiszem igazad van. Egy bábúba nem hal bele. Ha az igazit vinném haza, az már inkább felnyomná a vérnyomását. _nevet.gif De gondolod, hogy nálunk kaphatók lesznek ilyen cuccok? Szerintem biztos nem... sad.gif
2011. március 01. 18:40 #1147
- törölt felhasználó -    
Idézet (Grace Benning @ 2011.03.01. 18:23)
Mondjuk azt hiszem igazad van. Egy bábúba nem hal bele. Ha az igazit vinném haza, az már inkább felnyomná a vérnyomását.  _nevet.gif De gondolod, hogy nálunk kaphatók lesznek ilyen cuccok? Szerintem biztos nem...  sad.gif

Magyarország, itt semmi sincsen dry.gif
De online tudsz rendelni smileeee.gif
1 felhasználónak tetszik: Grace Benning
2011. március 02. 09:20 #1148
Ellie Andrews
Ellie Andrews
*homo sensorium*

Továbbra is béke és csend honol Sean körül. rolleyes.gif

My sweet bit of rough which he obviously is, but he is a great, tender man with a great sense of humor as well. wub.gif Micsoda mosoly! wub.gif
2011. március 02. 11:09 #1149
- törölt felhasználó -    
Idézet (Grace Benning @ 2011.03.02. 09:20)
Továbbra is béke és csend honol Sean körül.  rolleyes.gif 
My sweet bit of rough which he obviously is, but he is a great, tender man with a great sense of humor as well.  wub.gif Micsoda mosoly!  wub.gif

Bearanyozza a napot a mosolya wub.gif
2011. március 02. 11:19 #1150
Ellie Andrews
Ellie Andrews
*homo sensorium*

Idézet (kateblock @ 2011.03.02. 11:09)
Bearanyozza a napot a mosolya  wub.gif

Be hát! thumbsup.gif wub.gif

Az egyik kedvenc képem, és egy másik. Csak mert nagyon unatkozom, ő meg szép... rohog.gif blush.gif
2011. március 02. 11:28 #1151
- törölt felhasználó -    
Idézet (Grace Benning @ 2011.03.02. 11:19)
Be hát!  thumbsup.gif  wub.gif 
Az egyik kedvenc képem, és egy másik. Csak mert nagyon unatkozom, ő meg szép...  rohog.gif  blush.gif

Az első nagyon jó thumbsup.gif De jól érzi magát a drágaság. biggrin.gif
Biztosan ökörködtek nagyon a forgatáson rohog.gif
2011. március 02. 11:41 #1152
Ellie Andrews
Ellie Andrews
*homo sensorium*

Idézet (kateblock @ 2011.03.02. 11:28)
Az első nagyon jó  thumbsup.gif De jól érzi magát a drágaság.  biggrin.gif 
Biztosan ökörködtek nagyon a forgatáson  rohog.gif

Bizony, ez volt az utolsó Sharpe epizód forgatása és ő jól érezte magát. Szereti Indiát, bár egyszer elkapott valami súlyos hasmenéses fertőzést, amitől napokig pokoli fájdalmai voltak és szenvedett, mint a kutya. sad.gif Ki se tudott mozdulni a szállodai szobából és ezt azóta is emlegeti. Az 5 dolog, amit a legjobban utálok listáján fent van a "delhi belly" is. De ez a forgatás jó hangulatú volt, az utolsó héten még a neje (ex) is befutott és amíg Sean dolgozott, a csajszi "szafarizott". Meg rendeztek billiárd bajnokságot, amit természetesen Sean elvesztett. rohog.gif Amúgy meg ez egy nagyon jó epizód, az egyik kedvencem, nagyon sajnáltam, hogy ez az utolsó. sad.gif
2011. március 02. 11:58 #1153
- törölt felhasználó -    
Idézet (Grace Benning @ 2011.03.02. 11:41)
Bizony, ez volt az utolsó Sharpe epizód forgatása és ő jól érezte magát. Szereti Indiát, bár egyszer elkapott valami súlyos hasmenéses fertőzést, amitől napokig pokoli fájdalmai voltak és szenvedett, mint a kutya.  sad.gif Ki se tudott mozdulni a szállodai szobából és ezt azóta is emlegeti. Az 5 dolog, amit a legjobban utálok listáján fent van a "delhi belly" is. De ez a forgatás jó hangulatú volt, az utolsó héten még a neje (ex) is befutott és amíg Sean dolgozott, a csajszi "szafarizott". Meg rendeztek billiárd bajnokságot, amit természetesen Sean elvesztett.  rohog.gif Amúgy meg ez egy nagyon jó epizód, az egyik kedvencem, nagyon sajnáltam, hogy ez az utolsó.  sad.gif

Jaj, szegény drágaság. Ő sem a legszerencsésebb emberek egyike sad.gif Gyomorrontás és hasonló nagyon tud fájni és legyengíti az embert sad.gif
2011. március 02. 12:05 #1154
Ellie Andrews
Ellie Andrews
*homo sensorium*

Idézet (kateblock @ 2011.03.02. 11:58)
Jaj, szegény drágaság. Ő sem a legszerencsésebb emberek egyike  sad.gif Gyomorrontás és hasonló nagyon tud fájni és legyengíti az embert  sad.gif

Igen, ő is azt mesélte, hogy soha nem érezte magát még olyan gyengének, mint akkor és ez dühítette. Nagyon szenvedhetett, mert másként nem emlegetné a mai napig is. sad.gif
De hogy vicceset is mondjak, ebben a Sharpe epizódban kaptunk mi fanok egy kis shirtless Seant, ami nekünk elfajzott fangörlöknek maga a mennyország, de egy hétköznapi nőci nem igazán dobná hanyatt magát tőle. rolleyes.gif Nem mintha nem lenne szép, de ugye a nőcik többnyire a kockás hastól és dagadó izmoktól dobják el magukat, ami Seannak ugyebár tagadhatatlanul nincs. Mindenesetre akkoriban a bevállalós fangörlök igen erős megjegyzéseket tettek erre vonatkozóan és vicces volt olvasgatni ezeket a hozzászólásokat. Főleg, mikor egy 15 éves kislány írta, hogy tudja, hogy beteges, de olyan gondolatai támadnak Sean Beantől, hogy legszívesebben pszichiáterhez fordulna. rohog.gif
2011. március 02. 12:12 #1155
- törölt felhasználó -    
Idézet (Grace Benning @ 2011.03.02. 12:05)
Igen, ő is azt mesélte, hogy soha nem érezte magát még olyan gyengének, mint akkor és ez dühítette. Nagyon szenvedhetett, mert másként nem emlegetné a mai napig is.  sad.gif 
De hogy vicceset is mondjak, ebben a Sharpe epizódban kaptunk mi fanok egy kis shirtless Seant, ami nekünk elfajzott fangörlöknek maga a mennyország, de egy hétköznapi nőci nem igazán dobná hanyatt magát tőle.  rolleyes.gif Nem mintha nem lenne szép, de ugye a nőcik többnyire a kockás hastól és dagadó izmoktól dobják el magukat, ami Seannak ugyebár tagadhatatlanul nincs. Mindenesetre akkoriban a bevállalós fangörlök igen erős megjegyzéseket tettek erre vonatkozóan és vicces volt olvasgatni ezeket a hozzászólásokat. Főleg, mikor egy 15 éves kislány írta, hogy tudja, hogy beteges, de olyan gondolatai támadnak Sean Beantől, hogy legszívesebben pszichiáterhez fordulna.  rohog.gif

Legalább beismeri, hogy az ilyen nem éppen 'megfelelő' gondolkodásmód, az már fél siker. És hogy fogadták úgy igazából a filmet? Gondolom páran azért értékelték magát a filmet is nem csak a testet ... unsure.gif
2011. március 02. 12:23 #1156
Ellie Andrews
Ellie Andrews
*homo sensorium*

Idézet (kateblock @ 2011.03.02. 12:12)
Legalább beismeri, hogy az ilyen nem éppen 'megfelelő' gondolkodásmód, az már fél siker. És hogy fogadták úgy igazából a filmet? Gondolom páran azért értékelték magát a filmet is nem csak a testet ...  unsure.gif

A film igazán a fanoknak, meg a briteknek készült, hiszen az ő hősük Sharpe. Nem nagyon olvasgattam róla kritikákat, nekem történetesen nagyon tetszett. Csak annyi bajom volt vele, hogy nem volt igazán befejező epizód, mint annak idején a Sharpe's Waterloo. Na, az egy jó befejezés volt, és akkor úgy volt, hogy nem is készül majd több Sharpe film. Aztán 2006-ban, meg 2008-ban még újra elővették a jó öreg, nagyszájú közkatonát, aki a semmiből ezredessé küzdötte fel magát.
Ha ez érdekel, mint önálló film, nem volt egy nagy durr és mély mondanivalója sem volt. Ez csak egy következő, izgalmas, Sharpe epizód volt, megszokott színvonal, megszokott alacsony költségvetés, de szerethető karakterek és Sharpe még a régi nagypofájú. biggrin.gif
2011. március 03. 08:23 #1157
Ellie Andrews
Ellie Andrews
*homo sensorium*

Új sztori. Ezt még sosem olvastam, de nagyon-nagyon érdekes! Sophia Bush egy interjúban nyilatkozott Seanról, és arról, hogy milyen volt vele együtt játszani. Szeretem, amikor ilyesmiket olvasok róla. wub.gif Ez a nyilatkozat tökéletesen alátámasztja az én elképzeléseimet. wub.gif

UGO: Now that The Hitcher has come and gone from theaters, what surprised you about Sean Bean that you didn't expect going into the shoot?

SOPHIA: Sean is so incredible. What was very surprising to me about him, particularly from my first impression of him; you know he's very quiet and always reading, but he's such a silent, intelligent force and he's soft spoken and very polite. It's very shocking when you get on set with him the first time and he grabs you by the back of the head, and you realize that he could kill you if he wanted to. He's very strong and it's something that I wasn't expecting from our first encounter. He really brought it out.

UGO: So, who would win in a footrace, you in cowboy boots or Sean Bean in flip-flops?

SOPHIA: In a foot race? I got pretty stellar at running in the cowboy boots, so I definitely think I could take him on, but I don't know that I would ever beat him at anything. He's the kind of person that when he puts his mind to it, and puts his head down, the determination he has is almost scary in how ferocious it is. He's very focused, so I think if Sean Bean wants to win something, he's going to win it.
2011. március 03. 13:05 #1158
- törölt felhasználó -    
Idézet (Grace Benning @ 2011.03.03. 08:23)
Új sztori. Ezt még sosem olvastam, de nagyon-nagyon érdekes! Sophia Bush egy interjúban nyilatkozott Seanról, és arról, hogy milyen volt vele együtt játszani. Szeretem, amikor ilyesmiket olvasok róla.  wub.gif Ez a nyilatkozat tökéletesen alátámasztja az én elképzeléseimet.  wub.gif 

UGO: Now that The Hitcher has come and gone from theaters, what surprised you about Sean Bean that you didn't expect going into the shoot?
SOPHIA: Sean is so incredible. What was very surprising to me about him, particularly from my first impression of him; you know he's very quiet and always reading, but he's such a silent, intelligent force and he's soft spoken and very polite. It's very shocking when you get on set with him the first time and he grabs you by the back of the head, and you realize that he could kill you if he wanted to. He's very strong and it's something that I wasn't expecting from our first encounter. He really brought it out.
UGO: So, who would win in a footrace, you in cowboy boots or Sean Bean in flip-flops?
SOPHIA: In a foot race? I got pretty stellar at running in the cowboy boots, so I definitely think I could take him on, but I don't know that I would ever beat him at anything. He's the kind of person that when he puts his mind to it, and puts his head down, the determination he has is almost scary in how ferocious it is. He's very focused, so I think if Sean Bean wants to win something, he's going to win it.

Akkor nincs értelme Seannel versenyezni bármiben is, ha nyerni akar, nyerni is fog biggrin.gif
2011. március 03. 13:28 #1159
Ellie Andrews
Ellie Andrews
*homo sensorium*

Nagyon tetszik a személyiségében ez a kettősség, már ha lehet így nevezni. Ez a képessége már inkább a nőiességemet csiklandozza, és nem a művészi érzékenységemet. Nem tudom kifejezni szavakban, de a lényeg, hogy színésznőktől még csak hasonló jellemzést hallottam/olvastam Seanról. Soha egyik sem panaszkodott, soha egyik sem mondta még, hogy: "az az állat úgy megtépte a hajamat" vagy hasonlók. Mind olyan gyengéden, kedvesen, kicsit talán csodálattal nyilatkozik róla.
2011. március 03. 13:31 #1160
- törölt felhasználó -    
Idézet (Grace Benning @ 2011.03.03. 13:28)
Nagyon tetszik a személyiségében ez a kettősség, már ha lehet így nevezni. Ez a képessége már inkább a nőiességemet csiklandozza, és nem a művészi érzékenységemet. Nem tudom kifejezni szavakban, de a lényeg, hogy színésznőktől még csak hasonló jellemzést hallottam/olvastam Seanról. Soha egyik sem panaszkodott, soha egyik sem mondta még, hogy: "az az állat úgy megtépte a hajamat" vagy hasonlók. Mind olyan gyengéden, kedvesen, kicsit talán csodálattal nyilatkozik róla.

A sokoldalúság jó, sőt, ettől lehet jobban szeretni az embert smileeee.gif
101 oldal 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63
Lezárt téma, már nem lehet hozzászólni Nem indíthatsz új témát!

Kapcsolódó sztárok