Starity

Sean Bean

101 oldal 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62
Lezárt téma, már nem lehet hozzászólni Nem indíthatsz új témát!
2011. február 26. 16:32 #1121
- törölt felhasználó -    
Idézet (Grace Benning @ 2011.02.26. 16:08)
Jelentem, megnéztem az Extremely Dangeroust. Baromi hosszú volt és sajnos nem is mindent értettem. Főleg az elején, vontatottnak éreztem, de kitartottam és nem bántam meg! Az elején mintha Sean még kereste volna a helyét, a történet is suta volt kissé, de a közepére-végére nagyon felpörgött a dolog és Sean is magára talált a szerepben. Imádtam! Újat nem mutatott ugyan, de hatással volt rám, mert nagyon jól alakított. Sokkal jobb film volt, mint az Essex Boys például. Jár egy piros pont érte Seannak.  thumbsup.gif
Aham, egy Ford Ranger pick up truck.  beer.gif

Mindenféleképpen utánajárok ennek a filmnek. Elviseljük ha lőnek benne sokat, akkor is biggrin.gif
2011. február 26. 16:38 #1122
Ellie Andrews
Ellie Andrews
*homo sensorium*

StátuszAmor vincit omnia.
  Csoport: Moderátor
Hozzászólás: 6949
Csatolások: 3307
Azonosító: 133484
Idézet (kateblock @ 2011.02.26. 16:32)
Mindenféleképpen utánajárok ennek a filmnek. Elviseljük ha lőnek benne sokat, akkor is  biggrin.gif

Tulajdonképpen nem lőnek benne sokat. Van egy-két akciójelenet, meg egy-két durvább rész, de egyik sem hasonlít a megszokott amcsi módihoz. Ebben a filmben Sean inkább verekszik és menekül, mint lődöz. rolleyes.gif
2011. február 26. 16:39 #1123
- törölt felhasználó -    
Idézet (Grace Benning @ 2011.02.26. 16:38)
Tulajdonképpen nem lőnek benne sokat. Van egy-két akciójelenet, meg egy-két durvább rész, de egyik sem hasonlít a megszokott amcsi módihoz. Ebben a filmben Sean inkább verekszik és menekül, mint lődöz.  rolleyes.gif

Igen? Inkább menekül? Sokat mondó vagy kissé lapos a sztori?
2011. február 26. 16:46 #1124
Ellie Andrews
Ellie Andrews
*homo sensorium*

Idézet (kateblock @ 2011.02.26. 16:39)
Igen? Inkább menekül? Sokat mondó vagy kissé lapos a sztori?

Őszinte leszek, nekem kissé lapos volt. Nem annak szánták, de az lett. Nem üt akkorát, és igazából nincs mélyenszántó mondanivalója sem. Sean remekül hozza a figurát, azzal semmi probléma. Tényleg a brillírozása miatt érdemes megnézni, meg annak biztos jó film, aki szereti az ilyet. Ez nem konkrétan az a fajta mű, amiért odáig tudok lenni. Szerintem egy szimpla akciófilm angol módiban. Szimpatikus az indiai fickó benne, ráadásul Juliet Aubrey nagyon intenzíven játszik és amikor Seannal van közös jelenetük, az fantasztikus. Szóval van benne pár nagyon jó elem, de nem lesz nagy kedvenc. Nincs olyan mélysége, mint mondjuk az Outlawnak vagy a Far Northnak.
2011. február 26. 16:48 #1125
- törölt felhasználó -    
Idézet (Grace Benning @ 2011.02.26. 16:46)
Őszinte leszek, nekem kissé lapos volt. Nem annak szánták, de az lett. Nem üt akkorát, és igazából nincs mélyenszántó mondanivalója sem. Sean remekül hozza a figurát, azzal semmi probléma. Tényleg a brillírozása miatt érdemes megnézni, meg annak biztos jó film, aki szereti az ilyet. Ez nem konkrétan az a fajta mű, amiért odáig tudok lenni. Szerintem egy szimpla akciófilm angol módiban. Szimpatikus az indiai fickó benne, ráadásul Juliet Aubrey nagyon intenzíven játszik és amikor Seannal van közös jelenetük, az fantasztikus. Szóval van benne pár nagyon jó elem, de nem lesz nagy kedvenc. Nincs olyan mélysége, mint mondjuk az Outlawnak vagy a Far Northnak.

Pedig a Far North az ütött. No sebaj, adunk neki egy esélyt of course rohog.gif
2011. február 26. 16:55 #1126
Ellie Andrews
Ellie Andrews
*homo sensorium*

Idézet (kateblock @ 2011.02.26. 16:48)
Pedig a Far North az ütött. No sebaj, adunk neki egy esélyt of course  rohog.gif

A Far North akkorát ütött, mint ide Mexikó. Egyszerűen imádom azt a filmet. Persze, ha már a fanoknál és skatulyánál tartunk a másik topikban, itt is megjegyezném, hogy a "nagy fanok" azért nézték meg mert Sean meztelenkedik benne. Rengeteg olyan csalódott kommentet láttam, amiben a fangörlök azt taglalják, hogy Sean ugyan meztelen, de nem látszik az és a fenekét is csak messziről mutatják... mad.gif Nem tudom, hogy ki az az épelméjű ember, akinek a film megnézése után még van gyomra, lelke ilyeneken gondolkodni... dry.gif
1 felhasználónak tetszik: kateblock
2011. február 28. 06:38 #1127
Ellie Andrews
Ellie Andrews
*homo sensorium*

New Game of Thrones behind the scenes wub.gif wub.gif Egyre jobban érzem, hogy ezt imádni fogom. w00t.gif
2011. február 28. 06:39 #1128
- törölt felhasználó -    
Idézet (Grace Benning @ 2011.02.28. 06:38)
New Game of Thrones behind the scenes  wub.gif  wub.gif Egyre jobban érzem, hogy ezt imádni fogom.  w00t.gif

Ez tényleg jó thumbsup.gif thumbsup.gif
2011. február 28. 06:58 #1129
Ellie Andrews
Ellie Andrews
*homo sensorium*

Idézet (kateblock @ 2011.02.28. 06:39)
Ez tényleg jó  thumbsup.gif  thumbsup.gif

Teljesen jó. Imádom a fantasyt, amiben meg Sean benne van, azt még jobban. w00t.gif Persze azt nem akarom, hogy folyton fantasykban kardozzon, de néha jól esik a lelkemnek.
Amúgy tegnap párommal beszéltünk a GyU-ról és végül megállapodtunk, hogy az első részben Boromir halála valóban legendás jelenet. A mi korosztályunk fantasy rajongói pont úgy fogják emlegetni, ahogy a sci-fi rajongók emlegetik a híres jeleneteket a Star Warsból. Lenyügöző, hatásos és színészileg is nagyon jól odatett jelenet volt, dráma a javából.
Boromir's last fight
2011. február 28. 07:24 #1130
- törölt felhasználó -    
Idézet (Grace Benning @ 2011.02.28. 06:58)
Teljesen jó. Imádom a fantasyt, amiben meg Sean benne van, azt még jobban.  w00t.gif Persze azt nem akarom, hogy folyton fantasykban kardozzon, de néha jól esik a lelkemnek. 
Amúgy tegnap párommal beszéltünk a GyU-ról és végül megállapodtunk, hogy az első részben Boromir halála valóban legendás jelenet. A mi korosztályunk fantasy rajongói pont úgy fogják emlegetni, ahogy a sci-fi rajongók emlegetik a híres jeleneteket a Star Warsból. Lenyügöző, hatásos és színészileg is nagyon jól odatett jelenet volt, dráma a javából. 
Boromir's last fight

Mondhatjuk hogy a film egyik legesleg jelenete biggrin.gif thumbsup.gif
2011. február 28. 09:20 #1131
Ellie Andrews
Ellie Andrews
*homo sensorium*

Idézet (kateblock @ 2011.02.28. 07:24)
Mondhatjuk hogy a film egyik legesleg jelenete  biggrin.gif  thumbsup.gif

Mondhatjuk. Négyszer láttam moziban, és négyszer bőgtem rajta, mint az apátlan szamár. biggrin.gif Lehet kinevetni, vagy azt mondani, hogy túlzok, de azelőtt és azóta se volt egy jelenet sem ekkora hatással rám. Ne kérdezd miért, nem tudom, egyszerűen csak megszakadt belé a szívem. Azt mondtam magamnak, hogy ez színészet és nem érdekelt, hogy mindenki Aragonért meg Legolasért volt odáig. Nekem Boromiros poszterem és képeslapom volt kint a falon a koleszban. wub.gif blush.gif
2011. február 28. 09:39 #1132
- törölt felhasználó -    
Idézet (Grace Benning @ 2011.02.28. 09:20)
Mondhatjuk. Négyszer láttam moziban, és négyszer bőgtem rajta, mint az apátlan szamár.  biggrin.gif Lehet kinevetni, vagy azt mondani, hogy túlzok, de azelőtt és azóta se volt egy jelenet sem ekkora hatással rám. Ne kérdezd miért, nem tudom, egyszerűen csak megszakadt belé a szívem. Azt mondtam magamnak, hogy ez színészet és nem érdekelt, hogy mindenki Aragonért meg Legolasért volt odáig. Nekem Boromiros poszterem és képeslapom volt kint a falon a koleszban.  wub.gif  blush.gif

Nem is szabad azzal foglalkozni, hogy ki mit mond. Kedvencet nem szégyen siratni. Seant hibáztasd (ha valaki felróná neked mire fel a könnycseppek) hogy miért tud ennyire jól játszani rohog.gif
1 felhasználónak tetszik: Grace Benning
2011. február 28. 09:47 #1133
Ellie Andrews
Ellie Andrews
*homo sensorium*

Idézet (kateblock @ 2011.02.28. 09:39)
Nem is szabad azzal foglalkozni, hogy ki mit mond. Kedvencet nem szégyen siratni. Seant hibáztasd (ha valaki felróná neked mire fel a könnycseppek) hogy miért tud ennyire jól játszani  rohog.gif

Ne aggódj, mindig is Seant hibáztattam. biggrin.gif blush.gif Pedig még ugye akkor azt se nagyon tudtam kicsoda-micsoda Sean Bean, csak azt tudtam, hogy így még színész nem bőgetett meg. That's what I call love at first sight. Most mondjam, hogy így még pasi nem hengerelt le? rohog.gif
2011. február 28. 11:03 #1134
- törölt felhasználó -    
Idézet (Grace Benning @ 2011.02.28. 09:47)
Ne aggódj, mindig is Seant hibáztattam.  biggrin.gif  blush.gif Pedig még ugye akkor azt se nagyon tudtam kicsoda-micsoda Sean Bean, csak azt tudtam, hogy így még színész nem bőgetett meg. That's what I call love at first sight. Most mondjam, hogy így még pasi nem hengerelt le?  rohog.gif

Mi volt Sean legelső filmje, amiben láttad?
2011. február 28. 12:49 #1135
Ellie Andrews
Ellie Andrews
*homo sensorium*

Idézet (kateblock @ 2011.02.28. 11:03)
Mi volt Sean legelső filmje, amiben láttad?

Mint a múltkor meséltem, láttam őt a Goldeneye-ban (bad boy), illetve a Férfias játékokban (szintén bad boy), de akkor még gyerek voltam és nem igazán érdekeltek a bad boyok. Hős komplexus volt ezerrel, szóval azon kívül, hogy szimpatikus, vonzó pasinak találtam, nem gondoltam róla semmi különöset. Igazából a GyU ütött akkorát, hogy tudtam, ez a szerelem ezzel a színésszel egy életre szól. És a GyU után egyik éjjel véletlen elcsíptem a Lady Chatterley szeretőjét, és ezzel totál meg lett alapozva a Sean Bean iránti imádatom. wub.gif Úgy is mondhatnám, hogy végem lett, mint a botnak. rohog.gif
2011. február 28. 12:50 #1136
- törölt felhasználó -    
Idézet (Grace Benning @ 2011.02.28. 12:49)
Mint a múltkor meséltem, láttam őt a Goldeneye-ban (bad boy), illetve a Férfias játékokban (szintén bad boy), de akkor még gyerek voltam és nem igazán érdekeltek a bad boyok. Hős komplexus volt ezerrel, szóval azon kívül, hogy szimpatikus, vonzó pasinak találtam, nem gondoltam róla semmi különöset. Igazából a GyU ütött akkorát, hogy tudtam, ez a szerelem ezzel a színésszel egy életre szól. És a GyU után egyik éjjel véletlen elcsíptem a Lady Chatterley szeretőjét, és ezzel totál meg lett alapozva a Sean Bean iránti imádatom.  wub.gif Úgy is mondhatnám, hogy végem lett, mint a botnak.  rohog.gif

Szóval akkor a Goldey Eye volt előbb?
2011. február 28. 13:04 #1137
Ellie Andrews
Ellie Andrews
*homo sensorium*

Idézet (kateblock @ 2011.02.28. 12:50)
Szóval akkor a Goldey Eye volt előbb?

Igen, a Goldeneye, mert anyám nagy Pierce Brosnan imádó. biggrin.gif Abban az elején egyébként olyan szimpatikus szereplő. Tudod, az a fajta "a hős legjobb barátja" szerep, amikor nagyon szimpi az illető, és tudod, hogy vagy meghal, vagy gonosz lesz, mert az amcsi filmekben az ilyen szereplőknek mindig ez a sors jut. rohog.gif
2011. február 28. 13:14 #1138
- törölt felhasználó -    
Idézet (Grace Benning @ 2011.02.28. 13:04)
Igen, a Goldeneye, mert anyám nagy Pierce Brosnan imádó.  biggrin.gif Abban az elején egyébként olyan szimpatikus szereplő. Tudod, az a fajta "a hős legjobb barátja" szerep, amikor nagyon szimpi az illető, és tudod, hogy vagy meghal, vagy gonosz lesz, mert az amcsi filmekben az ilyen szereplőknek mindig ez a sors jut.  rohog.gif

És hány posztered volt a falon?
2011. február 28. 13:20 #1139
Ellie Andrews
Ellie Andrews
*homo sensorium*

Idézet (kateblock @ 2011.02.28. 13:14)
És hány posztered volt a falon?

Mármint Sean Bean poszter? Csak pár. Az is mind Boromir poszter volt, vagy képeslap. Mire odáig jutottam, hogy meg tudtam szerezni a netről Sean Bean naptárt, vagy posztert, addigra egyrészt kinőttem már a poszterezésből, másrészt meg már együtt laktam az urammal, aki biztos nem örült volna ilyen díszítésnek. biggrin.gif
2011. február 28. 13:23 #1140
- törölt felhasználó -    
Idézet (Grace Benning @ 2011.02.28. 13:20)
Mármint Sean Bean poszter? Csak pár. Az is mind Boromir poszter volt, vagy képeslap. Mire odáig jutottam, hogy meg tudtam szerezni a netről Sean Bean naptárt, vagy posztert, addigra egyrészt kinőttem már a poszterezésből, másrészt meg már együtt laktam az urammal, aki biztos nem örült volna ilyen díszítésnek.  biggrin.gif

Ismerős. Az autós poszterek jók a falon, bezzeg ha a kedvenc színészedről akarsz kitenni azt 'nem lehet' mellow.gif
101 oldal 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62
Lezárt téma, már nem lehet hozzászólni Nem indíthatsz új témát!

Kapcsolódó sztárok