Idézet (Grace Benning @ 2011.02.23. 16:14)
Na jó, ha már itt tartunk, mondom. Nem azzal volt baj, hogy a csaj néha próbált poénos lenni, pedig csak szimplán közönséges volt. Azzal sem volt bajom, hogy úgy nézett ki, ahogy. Ezek mind apró dolgok. Sőt, talán nem is vele volt a baj, hanem egyszerűen csak azzal, hogy egyikük se látta be, hogy ez nem az az ásó-kapa-nagyharang fajta kapcsolat. Ez a kapcsolat tele volt szenvedéllyel és szerelemmel, de ugyanakkor tele volt féltékenységgel, indulatokkal, haraggal is és az utóbbiakat nem éppen megfelelően kezelték. Én is szoktam veszekedni a párommal, de még soha nem hívták ki a szomszédok a rendőröket emiatt és soha nem vizsgált minket orvos különböző felszíni sérülések (karmolások, véraláfutások) miatt. Akárhogy is nézem, ez sehogy sem egy egészséges kapcsolat ismérve. Ráadásul a nő tökéletes társa volt ebben az őrületben, sőt, talán néha provokálta is. Nem azzal volt a baj, hogy Sean szerette, hanem azzal, hogy hazudott magának is és csak azért is elvette. Azt mondja, hogy szenvedély nélkül számára nincs kapcsolat, és hogy ez Georgie-val így volt jó, mert legalább nem volt unalmas. Értem én az érveit, de így élni huzamosabb ideig senki sem tud. Lásd, mint fent, ők is elváltak végül. A szenvedély számomra nem azt jelenti, hogy testileg és lelkileg is megnyomorítom azt a másikat. Ő is tudhatná már ennyi idősen, hogy a szenvedélyt szépen is ki lehet fejezni, nem úgy hogy bucira pofozom az imádott képét. Borzasztóan fáj érte a szívem, mert tudom, hogy nagyon tud szeretni és nagyon tud szenvedni, de ezt a gödröt ő ásta magának. Szurkolok neki, hogy ki tudjon belőle mászni, mert megérdemelné, hogy meglelje a nyugalmat és a békét a szerelemben.
Igen, az ő hibája is lehet, de a dolog két oldalú. Biztosan ez a nő sem szent. Ép ész azt diktálja, hogy járok valakivel és elhagyom, legyen sztár az illető, nem szólok be róla semmit. Legalább is én nem tenném.
Ez nagy melléfogás volt de hiszem azt, hogy rá is vár valaki valahol ahol semmilyen balhé nem lesz. Egy csendes kis vasárnapi napon egy rózsával beállít az asszonykához, esznek, Coronation Street-et néznek, látom magamelőtt. Sok sikert neki