Starity

Sean Bean

101 oldal 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61
Lezárt téma, már nem lehet hozzászólni Nem indíthatsz új témát!
2011. február 23. 15:57 #1101
Ellie Andrews
Ellie Andrews
*homo sensorium*

StátuszAmor vincit omnia.
  Csoport: Moderátor
Hozzászólás: 6949
Csatolások: 3307
Azonosító: 133484
Idézet (kateblock @ 2011.02.23. 15:50)
Csak reménykedünk benne, ha már eddig nem jött össze neki, ezek után legalább enyhülnek a dolgok. Sajnos pletykák mindig is lesznek, de ha kevesebb 'nő ügye' van, talán kevesebb pletyka is terjeng róla. Igazán ráférne már egy kis relax ...

Azt nem tudom, hogy lehetne ennél kevesebb nőügye... unsure.gif A válás után rögtön azt nyilatkozta, hogy ez azért nem fogja elriasztani a nőktől, de ezek után alaposan elgondolkodik. Aztán csak letört a végére, mint a bili füle, mert most meg azt mondja, hogy egy darabig marad magának, az lesz a legjobb. Nem tudom mi lenne a legjobb ezek után, mert én már akkor teli tüdőből ordítottam, hogy: ne vedd el, te állat!, mikor még csak kósza gondolat volt az agyában a házasság. Háromszor hívták rájuk a rendőrséget, egyszer törölték az esküvőt, sőt, többször szakítottak is. Ott még meg lehetett volna állni, ott még lehetett volna gondolkodni. De most már csak az van, hogy kínlódik ez a szerencsétlen, mert sajnos ő a világ legnagyobb naivája, ha szerelmes... sad.gif
2011. február 23. 16:00 #1102
- törölt felhasználó -    
Idézet (Grace Benning @ 2011.02.23. 15:57)
Azt nem tudom, hogy lehetne ennél kevesebb nőügye... unsure.gif A válás után rögtön azt nyilatkozta, hogy ez azért nem fogja elriasztani a nőktől, de ezek után alaposan elgondolkodik. Aztán csak letört a végére, mint a bili füle, mert most meg azt mondja, hogy egy darabig marad magának, az lesz a legjobb. Nem tudom mi lenne a legjobb ezek után, mert én már akkor teli tüdőből ordítottam, hogy: ne vedd el, te állat!, mikor még csak kósza gondolat volt az agyában a házasság. Háromszor hívták rájuk a rendőrséget, egyszer törölték az esküvőt, sőt, többször szakítottak is. Ott még meg lehetett volna állni, ott még lehetett volna gondolkodni. De most már csak az van, hogy kínlódik ez a szerencsétlen, mert sajnos ő a világ legnagyobb naivája, ha szerelmes...  sad.gif

Ha mondjuk találna egy olyan nőt, aki nem beszél hülyeségeket, nem árulkodik ...
2011. február 23. 16:14 #1103
Ellie Andrews
Ellie Andrews
*homo sensorium*

Idézet (kateblock @ 2011.02.23. 16:00)
Ha mondjuk találna egy olyan nőt, aki nem beszél hülyeségeket, nem árulkodik ...

Na jó, ha már itt tartunk, mondom. Nem azzal volt baj, hogy a csaj néha próbált poénos lenni, pedig csak szimplán közönséges volt. Azzal sem volt bajom, hogy úgy nézett ki, ahogy. Ezek mind apró dolgok. Sőt, talán nem is vele volt a baj, hanem egyszerűen csak azzal, hogy egyikük se látta be, hogy ez nem az az ásó-kapa-nagyharang fajta kapcsolat. Ez a kapcsolat tele volt szenvedéllyel és szerelemmel, de ugyanakkor tele volt féltékenységgel, indulatokkal, haraggal is és az utóbbiakat nem éppen megfelelően kezelték. Én is szoktam veszekedni a párommal, de még soha nem hívták ki a szomszédok a rendőröket emiatt és soha nem vizsgált minket orvos különböző felszíni sérülések (karmolások, véraláfutások) miatt. Akárhogy is nézem, ez sehogy sem egy egészséges kapcsolat ismérve. Ráadásul a nő tökéletes társa volt ebben az őrületben, sőt, talán néha provokálta is. Nem azzal volt a baj, hogy Sean szerette, hanem azzal, hogy hazudott magának is és csak azért is elvette. Azt mondja, hogy szenvedély nélkül számára nincs kapcsolat, és hogy ez Georgie-val így volt jó, mert legalább nem volt unalmas. Értem én az érveit, de így élni huzamosabb ideig senki sem tud. Lásd, mint fent, ők is elváltak végül. A szenvedély számomra nem azt jelenti, hogy testileg és lelkileg is megnyomorítom azt a másikat. Ő is tudhatná már ennyi idősen, hogy a szenvedélyt szépen is ki lehet fejezni, nem úgy hogy bucira pofozom az imádott képét. Borzasztóan fáj érte a szívem, mert tudom, hogy nagyon tud szeretni és nagyon tud szenvedni, de ezt a gödröt ő ásta magának. Szurkolok neki, hogy ki tudjon belőle mászni, mert megérdemelné, hogy meglelje a nyugalmat és a békét a szerelemben.
1 felhasználónak tetszik: kateblock
2011. február 23. 18:38 #1104
- törölt felhasználó -    
Idézet (Grace Benning @ 2011.02.23. 16:14)
Na jó, ha már itt tartunk, mondom. Nem azzal volt baj, hogy a csaj néha próbált poénos lenni, pedig csak szimplán közönséges volt. Azzal sem volt bajom, hogy úgy nézett ki, ahogy. Ezek mind apró dolgok. Sőt, talán nem is vele volt a baj, hanem egyszerűen csak azzal, hogy egyikük se látta be, hogy ez nem az az ásó-kapa-nagyharang fajta kapcsolat. Ez a kapcsolat tele volt szenvedéllyel és szerelemmel, de ugyanakkor tele volt féltékenységgel, indulatokkal, haraggal is és az utóbbiakat nem éppen megfelelően kezelték. Én is szoktam veszekedni a párommal, de még soha nem hívták ki a szomszédok a rendőröket emiatt és soha nem vizsgált minket orvos különböző felszíni sérülések (karmolások, véraláfutások) miatt. Akárhogy is nézem, ez sehogy sem egy egészséges kapcsolat ismérve. Ráadásul a nő tökéletes társa volt ebben az őrületben, sőt, talán néha provokálta is. Nem azzal volt a baj, hogy Sean szerette, hanem azzal, hogy hazudott magának is és csak azért is elvette. Azt mondja, hogy szenvedély nélkül számára nincs kapcsolat, és hogy ez Georgie-val így volt jó, mert legalább nem volt unalmas.  Értem én az érveit, de így élni huzamosabb ideig senki sem tud. Lásd, mint fent, ők is elváltak végül. A szenvedély számomra nem azt jelenti, hogy testileg és lelkileg is megnyomorítom azt a másikat. Ő is tudhatná már ennyi idősen, hogy a szenvedélyt szépen is ki lehet fejezni, nem úgy hogy bucira pofozom az imádott képét. Borzasztóan fáj érte a szívem, mert tudom, hogy nagyon tud szeretni és nagyon tud szenvedni, de ezt a gödröt ő ásta magának. Szurkolok neki, hogy ki tudjon belőle mászni, mert megérdemelné, hogy meglelje a nyugalmat és a békét a szerelemben.

Igen, az ő hibája is lehet, de a dolog két oldalú. Biztosan ez a nő sem szent. Ép ész azt diktálja, hogy járok valakivel és elhagyom, legyen sztár az illető, nem szólok be róla semmit. Legalább is én nem tenném. mellow.gif
Ez nagy melléfogás volt de hiszem azt, hogy rá is vár valaki valahol ahol semmilyen balhé nem lesz. Egy csendes kis vasárnapi napon egy rózsával beállít az asszonykához, esznek, Coronation Street-et néznek, látom magamelőtt. Sok sikert neki smileeee.gif
2011. február 24. 07:05 #1105
Ellie Andrews
Ellie Andrews
*homo sensorium*

Idézet (kateblock @ 2011.02.23. 18:38)
Igen, az ő hibája is lehet, de a dolog két oldalú. Biztosan ez a nő sem szent. Ép ész azt diktálja, hogy járok valakivel és elhagyom, legyen sztár az illető, nem szólok be róla semmit. Legalább is én nem tenném.  mellow.gif 
Ez nagy melléfogás volt de hiszem azt, hogy rá is vár valaki valahol ahol semmilyen balhé nem lesz. Egy csendes kis vasárnapi napon egy rózsával beállít az asszonykához, esznek, Coronation Street-et néznek, látom magamelőtt. Sok sikert neki  smileeee.gif

Huhh, elég rendesen kijött belőlem, amit mindig is gondoltam. Egyébként ne érts félre, az a nő minden, csak nem szent! Ha az lenne, nem így éltek volna és nem lett volna vége. Most már mindegy, az tény, hogy majdnem két évig Sean "felé se néztem" szinte, mert nem kívántam látni, ahogy leépül. Nem az a fan vagyok, aki elvakult és nem lát el az orráig. Sajnos. Á, mindegy, ezek olyan dolgok, amikről nem szeretek beszélni. sad.gif Tetszik a kép, amit lefestettél. Jó lenne, ha valóra válna. Bár én az asszonka helyében nem feltétlenül akarnék Coronation Streetet nézni, ha már ez a gyöngyörűség beállított egy szál vörös rózsával. blush.gif rohog.gif
Találtam róla egy képet, ami egészen tetszik. rolleyes.gif Sean
Amúgy rájöttem két dologra a tegnap olvasott interjúval kapcsolatban. Azok a srácok jó nagy tahók voltak és ez csak most esett le! Ez a szerencsétlen bebújt pihenni a lakókocsijába és szerette volna végighallgatni legalább a SUFC meccset, ezek meg odamentek és pont ekkor kértek tőle interjút. Istenkém, ez az ember egy angyal! A helyükben én elhajtottam volna őket. A másik meg az, hogy a srácok bevallása szerint Sean sajnos még mindig dohányzik. sad.gif Vagy már megint. A lényeg ugyanaz: nem tud leszokni. Engem különösebben nem zavar a dolog, de már több, mint 30 éve dohányzik, ez minden, csak nem egészséges... sad.gif
2011. február 24. 08:18 #1106
- törölt felhasználó -    
Idézet (Grace Benning @ 2011.02.24. 07:05)
Huhh, elég rendesen kijött belőlem, amit mindig is gondoltam. Egyébként ne érts félre, az a nő minden, csak nem szent! Ha az lenne, nem így éltek volna és nem lett volna vége. Most már mindegy, az tény, hogy majdnem két évig Sean "felé se néztem" szinte, mert nem kívántam látni, ahogy leépül. Nem az a fan vagyok, aki elvakult és nem lát el az orráig. Sajnos. Á, mindegy, ezek olyan dolgok, amikről nem szeretek beszélni.  sad.gif Tetszik a kép, amit lefestettél. Jó lenne, ha valóra válna. Bár én az asszonka helyében nem feltétlenül akarnék Coronation Streetet nézni, ha már ez a gyöngyörűség beállított egy szál vörös rózsával.  blush.gif  rohog.gif 
Találtam róla egy képet, ami egészen tetszik.  rolleyes.gif Sean
Amúgy rájöttem két dologra a tegnap olvasott interjúval kapcsolatban. Azok a srácok jó nagy tahók voltak és ez csak most esett le! Ez a szerencsétlen bebújt pihenni a lakókocsijába és szerette volna végighallgatni legalább a SUFC meccset, ezek meg odamentek és pont ekkor kértek tőle interjút. Istenkém, ez az ember egy angyal! A helyükben én elhajtottam volna őket. A másik meg az, hogy a srácok bevallása szerint Sean sajnos még mindig dohányzik.  sad.gif Vagy már megint. A lényeg ugyanaz: nem tud leszokni. Engem különösebben nem zavar a dolog, de már több, mint 30 éve dohányzik, ez minden, csak nem egészséges...  sad.gif

Sajnos a riporterek ilyenekkel nem foglalkoznak. Igazából, egy színész jobban örülhet ha egyáltalán meginterjúvolják és lemegy az interjú, mintha meg sem keresnék csak hasukra ütve leírnának valamit képzeletbeli válaszokkal. Nincsenek ilyen dolgokra tekintettel, mintpl Sean szereti a focit.
Sajnos lehet hogy visszaszokott vagy még mindig cigizik, én nem csodálom bevallom. Ő elég okos hozzá, hogy tudja nem egészséges és biztosan nem azért csinálja, mert menő tehát más oka lehet a dolognak.
Én akkor sem néznék Coronation Streetet ha semmi más nem menne a tévében _nevet.gif _nevet.gif
2011. február 24. 08:27 #1107
Ellie Andrews
Ellie Andrews
*homo sensorium*

Idézet (kateblock @ 2011.02.24. 08:18)
Sajnos a riporterek ilyenekkel nem foglalkoznak. Igazából, egy színész jobban örülhet ha egyáltalán meginterjúvolják és lemegy az interjú, mintha meg sem keresnék csak hasukra ütve leírnának valamit képzeletbeli válaszokkal. Nincsenek ilyen dolgokra tekintettel, mintpl Sean szereti a focit.
Sajnos lehet hogy visszaszokott vagy még mindig cigizik, én nem csodálom bevallom. Ő elég okos hozzá, hogy tudja nem egészséges és biztosan nem azért csinálja, mert menő tehát más oka lehet a dolognak.
Én akkor sem néznék Coronation Streetet ha semmi más nem menne a tévében  _nevet.gif  _nevet.gif

Én úgy vettem ki a srácok szavaiból, hogy ők nem igazi riporterek, legfeljebb bloggerek. Mindketten megírták ugyanazt az interjút, egy nap különbséggel, csak kicsit más szemszögből. Ilyet gondolom az igazi újságírók nem csinálnak... blink.gif Szóval ha már úgy sem szakmabeliek, talán várhattak volna egy kicsit. Az egyik még le is írta, hogy meg volt ijedve, mikor a forgatáson meglátta Seant, mert nagyon mogorvának tűnt. Aztán leesett neki, hogy épp egy jelenetet forgattak és Ewan nem egy vidám fickó. Ilyet is szerintem csak egy amatőr ír, de mindegy. Az a lényeg, hogy én a helyükben megvártam volna a meccs végét és akkor lehetett volna úgy kezdeni a beszélgetést, hogy: na ki nyert? Amennyiben a Blades, akkor legalább jó passzban találták volna. rolleyes.gif
Ami meg a dohányzást illeti, én sem csodálkozom rajta. Sőt, valahogy már nem is tudnám őt elképzelni cigaretta nélkül. Valahogy olyan lenne, mintha Blades tetkó nélkül próbálnám elképzelni. rohog.gif
2011. február 24. 08:53 #1108
- törölt felhasználó -    
Idézet (Grace Benning @ 2011.02.24. 08:27)
Én úgy vettem ki a srácok szavaiból, hogy ők nem igazi riporterek, legfeljebb bloggerek. Mindketten megírták ugyanazt az interjút, egy nap különbséggel, csak kicsit más szemszögből. Ilyet gondolom az igazi újságírók nem csinálnak... blink.gif Szóval ha már úgy sem szakmabeliek, talán várhattak volna egy kicsit. Az egyik még le is írta, hogy meg volt ijedve, mikor a forgatáson meglátta Seant, mert nagyon mogorvának tűnt. Aztán leesett neki, hogy épp egy jelenetet forgattak és Ewan nem egy vidám fickó. Ilyet is szerintem csak egy amatőr ír, de mindegy. Az a lényeg, hogy én a helyükben megvártam volna a meccs végét és akkor lehetett volna úgy kezdeni a beszélgetést, hogy: na ki nyert? Amennyiben a Blades, akkor legalább jó passzban találták volna.  rolleyes.gif 
Ami meg a dohányzást illeti, én sem csodálkozom rajta. Sőt, valahogy már nem is tudnám őt elképzelni cigaretta nélkül. Valahogy olyan lenne, mintha Blades tetkó nélkül próbálnám elképzelni.  rohog.gif

Akkor viszont befoghatják és tényleg megvárhatták volna. Örüljenek, hogy Sean ilyen jószívű velük biggrin.gif
2011. február 24. 09:43 #1109
Ellie Andrews
Ellie Andrews
*homo sensorium*

Idézet (kateblock @ 2011.02.24. 08:53)
Akkor viszont befoghatják és tényleg megvárhatták volna. Örüljenek, hogy Sean ilyen jószívű velük  biggrin.gif

Az én szempontomból az újságírók is legyenek boldogok, hogy Sean egyáltalán szóba áll velük, azok után, amiket ugye írogatnak róla. reklamalo.gif Nekem megszokott rituálém volt, ha interjút akartam csinálni. Felkészültem az adott emberkéből, igen erősen és vittem neki olyan ajándékot, aminek tudtam, hogy örülni fog. Ez már fél siker volt. biggrin.gif Vele is biztos ezt csinálnám. biggrin.gif blush.gif
Nos, Seannak már csak egyetlen egy project van, amit még soha az életben nem láttam és az az Extremely Dangerous mini sorozat. Erre vadászok most és meg is lesz hamarosan. biggrin.gif
képek a filmből
2011. február 24. 15:03 #1110
- törölt felhasználó -    
Idézet (Grace Benning @ 2011.02.24. 09:43)
Az én szempontomból az újságírók is legyenek boldogok, hogy Sean egyáltalán szóba áll velük, azok után, amiket ugye írogatnak róla.  reklamalo.gif Nekem megszokott rituálém volt, ha interjút akartam csinálni. Felkészültem az adott emberkéből, igen erősen és vittem neki olyan ajándékot, aminek tudtam, hogy örülni fog. Ez már fél siker volt.  biggrin.gif Vele is biztos ezt csinálnám.  biggrin.gif  blush.gif 
Nos, Seannak már csak egyetlen egy project van, amit még soha az életben nem láttam és az az Extremely Dangerous mini sorozat. Erre vadászok most és meg is lesz hamarosan.  biggrin.gif 
képek a filmből

Dobozon nincs fent?
2011. február 24. 15:41 #1111
Ellie Andrews
Ellie Andrews
*homo sensorium*

Idézet (kateblock @ 2011.02.24. 15:03)
Dobozon nincs fent?

Őszinte leszek, dobozon nem is néztem. Máshonnan szedem. Egyelőre nem tudom, hogy jó ötlet-e, de majd meglátjuk a végeredményt. biggrin.gif
Azért az a hosszú haj némileg riasztó. biggrin.gif rohog.gif
2011. február 24. 15:46 #1112
- törölt felhasználó -    
Idézet (Grace Benning @ 2011.02.24. 15:41)
Őszinte leszek, dobozon nem is néztem. Máshonnan szedem. Egyelőre nem tudom, hogy jó ötlet-e, de majd meglátjuk a végeredményt.  biggrin.gif 
Azért az a hosszú haj némileg riasztó.  biggrin.gif  rohog.gif

Az csak jó ha máshol is fent van rohog.gif
Hosszú haj ide vagy oda, Seanről beszélünk w00t.gif
2011. február 24. 15:53 #1113
Ellie Andrews
Ellie Andrews
*homo sensorium*

Idézet (kateblock @ 2011.02.24. 15:46)
Az csak jó ha máshol is fent van  rohog.gif 
Hosszú haj ide vagy oda, Seanről beszélünk  w00t.gif

Naná! w00t.gif Ő még azzal a fekete hajjal, szemüveggel is istenkirálycsászár. biggrin.gif wub.gif wub.gif
Pont ezért vagyok kíváncsi a filmre. Ha most úgy mutatnák nekem ezeket a képeket, hogy azt se tudom, ki ez a fickó, biztos nem izgulnék rá. _nevet.gif Tudod, hogy szeretem azokat a filmjeit, amikben nem a férfias szépségével vesz le a lábamról, hanem a tehetségével. Persze, nekem már nem kell bizonyítania, de ami jó az jó. Nekem örömet okoz, hogy láthatom egy pokoli jó szerepben egy pokoli jót alakítani. Nekem az élmény, ha szép a szerepe szerint, ha nem. smileeee.gif blush.gif
2011. február 25. 10:34 #1114
Ellie Andrews
Ellie Andrews
*homo sensorium*

Csacsi öreg medvém nem csinál semmit se nem... sad.gif

vigasztalás

cuki

the proud man wub.gif
2011. február 25. 11:38 #1115
- törölt felhasználó -    
Idézet (Grace Benning @ 2011.02.25. 10:34)
Csacsi öreg medvém nem csinál semmit se nem...  sad.gif 
vigasztalás
cuki
the proud man  wub.gif

A Lansdale pólók jól állnak a pasiknak
drool.gif
2011. február 25. 12:36 #1116
Ellie Andrews
Ellie Andrews
*homo sensorium*

Idézet (kateblock @ 2011.02.25. 11:38)
A Lansdale pólók jól állnak a pasiknak 
drool.gif

Hmmm...nem is tudom, nekem ez a póló annyira nem tetszik. Valahogy olyan véznának látszik benne... unsure.gif Nekem inkább az arckifejezése jön be a képen.
Ez valahogy jobban tetszetős nekem ruhaügyileg... wub.gif
2011. február 25. 12:50 #1117
- törölt felhasználó -    
Idézet (Grace Benning @ 2011.02.25. 12:36)
Hmmm...nem is tudom, nekem ez a póló annyira nem tetszik. Valahogy olyan véznának látszik benne...  unsure.gif Nekem inkább az arckifejezése jön be a képen.
Ez valahogy jobban tetszetős nekem ruhaügyileg...  wub.gif

Vézna vagy nem, neki jól áll az a póló. biggrin.gif
És a barna szín is, most hogy látom a legutolsó belinkelt képet biggrin.gif
2011. február 25. 13:18 #1118
Ellie Andrews
Ellie Andrews
*homo sensorium*

Idézet (kateblock @ 2011.02.25. 12:50)
Vézna vagy nem, neki jól áll az a póló.  biggrin.gif 
És a barna szín is, most hogy látom a legutolsó belinkelt képet  biggrin.gif

Igen. A barna nagyon jól áll neki. Meg úgy is vettem észre, hogy szereti a barnát. Nem igazán szokott feltűnő színekben parádézni. Sőt, autója is olyan van, amivel nem tűnik ki a tömegből. Pedig eleinte ő is luxus kocsikkal furikázott, de ahogy idősödik, úgy nő be a feje lágya. Már nem akarja mindenkivel tudatni, hogy ő valaki. rolleyes.gif Olyan kis elbújós, lehet fel se tűnne, ha elbaktatna mellettem az utcán. rohog.gif
2011. február 26. 16:06 #1119
- törölt felhasználó -    
Idézet (Grace Benning @ 2011.02.25. 13:18)
Igen. A barna nagyon jól áll neki. Meg úgy is vettem észre, hogy szereti a barnát. Nem igazán szokott feltűnő színekben parádézni. Sőt, autója is olyan van, amivel nem tűnik ki a tömegből. Pedig eleinte ő is luxus kocsikkal furikázott, de ahogy idősödik, úgy nő be a feje lágya. Már nem akarja mindenkivel tudatni, hogy ő valaki.  rolleyes.gif Olyan kis elbújós, lehet fel se tűnne, ha elbaktatna mellettem az utcán.  rohog.gif

Most milyen kocsival látni? Ford?
2011. február 26. 16:08 #1120
Ellie Andrews
Ellie Andrews
*homo sensorium*

Jelentem, megnéztem az Extremely Dangeroust. Baromi hosszú volt és sajnos nem is mindent értettem. Főleg az elején, vontatottnak éreztem, de kitartottam és nem bántam meg! Az elején mintha Sean még kereste volna a helyét, a történet is suta volt kissé, de a közepére-végére nagyon felpörgött a dolog és Sean is magára talált a szerepben. Imádtam! Újat nem mutatott ugyan, de hatással volt rám, mert nagyon jól alakított. Sokkal jobb film volt, mint az Essex Boys például. Jár egy piros pont érte Seannak. thumbsup.gif

Aham, egy Ford Ranger pick up truck. beer.gif
101 oldal 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61
Lezárt téma, már nem lehet hozzászólni Nem indíthatsz új témát!

Kapcsolódó sztárok