Starity

Sean Bean

101 oldal 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60
Lezárt téma, már nem lehet hozzászólni Nem indíthatsz új témát!
2011. február 21. 14:11 #1081
Ellie Andrews
Ellie Andrews
*homo sensorium*

StátuszAmor vincit omnia.
  Csoport: Moderátor
Hozzászólás: 6949
Csatolások: 3307
Azonosító: 133484
Idézet (kateblock @ 2011.02.21. 13:52)
Ezért írtam, mert én úgy tudtam, hogy 17. Na akkor felmegyek twitterre csekkolni ..  laugh.gif 
Ja igen ez a magyar debut, egy nappal az amcsi megjelenés után, azt írják  biggrin.gif

Ugye! Mondom én hogy szülinapi ajándék lesz neki! biggrin.gif
Csak a többi filmről van halálos csend, amitől meg kezdek idegrohamot kapni... reklamalo.gif
Egyébként nekem sincs HBO-m, de megszállott Sean rajongóként azt hiszem képes vagyok leküzdeni ezt az akadályt is. rohog.gif
2011. február 21. 14:17 #1082
- törölt felhasználó -    
Idézet (Grace Benning @ 2011.02.21. 14:11)
Ugye! Mondom én hogy szülinapi ajándék lesz neki!  biggrin.gif 
Csak a többi filmről van halálos csend, amitől meg kezdek idegrohamot kapni...  reklamalo.gif 
Egyébként nekem sincs HBO-m, de megszállott Sean rajongóként azt hiszem képes vagyok leküzdeni ezt az akadályt is.  rohog.gif

Tényleg? Hogyan vajon? http://i459.photobucket.com/albums/qq314/bridzsy/angel.gif
Aznap akkor ellátogatunk a kalóz öbölbe biggrin.gif
2011. február 21. 14:20 #1083
Ellie Andrews
Ellie Andrews
*homo sensorium*

Idézet (kateblock @ 2011.02.21. 14:17)
Tényleg? Hogyan vajon? http://i459.photobucket.com/albums/qq314/bridzsy/angel.gif
Aznap akkor ellátogatunk a kalóz öbölbe  biggrin.gif

Ó, én eddig mindenféle akadályt leküzdöttem, ami közénk állt, kivéve a nejeit. biggrin.gif
Majd segítjük egymást a révbe jutásban. biggrin.gif wink.gif
2011. február 21. 15:00 #1084
- törölt felhasználó -    
Idézet (Grace Benning @ 2011.02.21. 14:20)
Ó, én eddig mindenféle akadályt leküzdöttem, ami közénk állt, kivéve a nejeit.  biggrin.gif 
Majd segítjük egymást a révbe jutásban.  biggrin.gif  wink.gif

Az már 18-án reggel fent lesz valahol, úgyhogy húzhatjuk lefelé rohog.gif
2011. február 21. 15:08 #1085
Ellie Andrews
Ellie Andrews
*homo sensorium*

Idézet (kateblock @ 2011.02.21. 15:00)
Az már 18-án reggel fent lesz valahol, úgyhogy húzhatjuk lefelé  rohog.gif

Én is így sejtem. biggrin.gif Borzasztóan várom. Igazi hős lesz, igazi jó ember... wub3.gif Kíváncsi leszek mennyire fogja elnyerni a kritikusok tetszését.
2011. február 21. 15:14 #1086
- törölt felhasználó -    
Idézet (Grace Benning @ 2011.02.21. 15:08)
Én is így sejtem.  biggrin.gif Borzasztóan várom. Igazi hős lesz, igazi jó ember... wub3.gif Kíváncsi leszek mennyire fogja elnyerni a kritikusok tetszését.

Attól tartok úgy is lesz olyan, aki belerondít, tudod hogy milyenek tudnak lenni dry.gif
1 felhasználónak tetszik: Grace Benning
2011. február 22. 06:43 #1087
Ellie Andrews
Ellie Andrews
*homo sensorium*

Új interjú. Megint Cleanskin... Ennek is örülök, de mi van a többivel?
2011. február 22. 07:42 #1088
- törölt felhasználó -    
Idézet (Grace Benning @ 2011.02.22. 06:43)
Új interjú. Megint Cleanskin... Ennek is örülök, de mi van a többivel?

Ez is elég sablon interjú mellow.gif
2011. február 22. 08:34 #1089
Ellie Andrews
Ellie Andrews
*homo sensorium*

Idézet (kateblock @ 2011.02.22. 07:42)
Ez is elég sablon interjú  mellow.gif

Na ja, nem mond semmi újat, de mondjuk ez nem az ő hibája. unsure.gif
Utánanéztem reggel a Soldiers of Fortune-nek. Nem tudom mikor mutatják be, mert nincs pontos dátum, csak az, hogy 2011-ben valamikor. mad.gif
Az Age of Heroes-hoz még mindig a március 11-ei dátum van írva, és ígéretet találtam rá, hogy hamarosan lesz trailer is. Majd meglátjuk.
Valami nem jól sült el arrafelé, ahogy látom. Nem elég, hogy a magánélete romokban hever, de most még valahogy a karrierépítés is egy kicsit megfeneklett.. sad.gif Pedig mennyit dolgozott tavaly! sad.gif
2011. február 22. 08:39 #1090
- törölt felhasználó -    
Idézet (Grace Benning @ 2011.02.22. 08:34)
Na ja, nem mond semmi újat, de mondjuk ez nem az ő hibája.  unsure.gif 
Utánanéztem reggel a Soldiers of Fortune-nek. Nem tudom mikor mutatják be, mert nincs pontos dátum, csak az, hogy 2011-ben valamikor.  mad.gif 
Az Age of Heroes-hoz még mindig a március 11-ei dátum van írva, és ígéretet találtam rá, hogy hamarosan lesz trailer is. Majd meglátjuk. 
Valami nem jól sült el arrafelé, ahogy látom. Nem elég, hogy a magánélete romokban hever, de most még valahogy a karrierépítés is egy kicsit megfeneklett.. sad.gif Pedig mennyit dolgozott tavaly! sad.gif

Én egy szóval sem mondtam, hogy az ő hibája. Csak azt, hogy ezzel sem lettünk sokkal okosabbak. mellow.gif
Talán megártott a magánéleti botrány a karrierjének? Előferdült már ilyen a történelemben ...
2011. február 22. 08:59 #1091
Ellie Andrews
Ellie Andrews
*homo sensorium*

Idézet (kateblock @ 2011.02.22. 08:39)
Én egy szóval sem mondtam, hogy az ő hibája. Csak azt, hogy ezzel sem lettünk sokkal okosabbak.  mellow.gif 
Talán megártott a magánéleti botrány a karrierjének? Előferdült már ilyen a történelemben ...

Nem hiszem. Vele ilyesmi még sose fordult elő. Bár ki tudja. Mi -nézők, rajongók, laikusok - biztos nem tudjuk, hogy mi folyik a háttérben. Az is lehet, hogy a britek kicsit besokalltak tőle. Remélem hamarosan jobbra fordulnak a dolgok, mert ezeket a premiereket minden rajongó izgatottan várta.
Egy kis vidítás. Most találtam, szerintem jópofa. rohog.gif
poén
2011. február 22. 09:02 #1092
- törölt felhasználó -    
Idézet (Grace Benning @ 2011.02.22. 08:59)

Egy kis vidítás. Most találtam, szerintem jópofa.  rohog.gif 
poén

rofl.gif rofl.gif
Van még ilyen?
2011. február 23. 08:49 #1093
Ellie Andrews
Ellie Andrews
*homo sensorium*

Sajnos nem volt időm keresgélni vicces dolgok után, de róla olyan nagy mennyiségű vicces dolog nem is készül. A múltkor találtam egy képet, ami alá volt írva szöveg, azt hittem poén, de nem az volt. Persze a hölgyike valószínűleg annak szánta, de mond, mi azon a vicces, hogy: "I'd sex him, and again and again.."? Szóval azt szánta humorosnak, hogy az 'again' szócskát megismételte vagy milliószor. dry.gif

Mivel csacsi öreg mackóm nem csinál semmit továbbra sem, azért csak hoztam valamit, hogy ne feledkezzünk meg róla sem.

a koronázás biggrin.gif
1 felhasználónak tetszik: kateblock
2011. február 23. 09:25 #1094
- törölt felhasználó -    
Idézet (Grace Benning @ 2011.02.23. 08:49)
Sajnos nem volt időm keresgélni vicces dolgok után, de róla olyan nagy mennyiségű vicces dolog nem is készül. A múltkor találtam egy képet, ami alá volt írva szöveg, azt hittem poén, de nem az volt. Persze a hölgyike valószínűleg annak szánta, de mond, mi azon a vicces, hogy: "I'd sex him, and again and again.."? Szóval azt szánta humorosnak, hogy az 'again' szócskát megismételte vagy milliószor.  dry.gif 
Mivel csacsi öreg mackóm nem csinál semmit továbbra sem, azért csak hoztam valamit, hogy ne feledkezzünk meg róla sem.
a koronázás  biggrin.gif

Micsoda mosoly, hát behalok wub2.gif Úgy örül, mint kisgyerek a csokinak wub2.gif
2011. február 23. 09:46 #1095
Ellie Andrews
Ellie Andrews
*homo sensorium*

Idézet (kateblock @ 2011.02.23. 09:25)
Micsoda mosoly, hát behalok wub2.gif Úgy örül, mint kisgyerek a csokinak wub2.gif

Egyszerűen boldog. wub.gif Szeretném még ilyen boldognak látni a jövőben is. wub3.gif
Amúgy naná, hogy örül a feje! Szerintem ő az egyetlen ember a világon, akinek nincs érettségije, de három doktorija azért van. rohog.gif
1 felhasználónak tetszik: kateblock
2011. február 23. 15:22 #1096
- törölt felhasználó -    
Idézet (Grace Benning @ 2011.02.23. 09:46)
Egyszerűen boldog.  wub.gif Szeretném még ilyen boldognak látni a jövőben is. wub3.gif
Amúgy naná, hogy örül a feje! Szerintem ő az egyetlen ember a világon, akinek nincs érettségije, de három doktorija azért van.  rohog.gif

Reméljük mosolyog majd felszabadultan a premiereken. Sean nem szokott nem saját filmek premierjére elmenni?
2011. február 23. 15:27 #1097
Ellie Andrews
Ellie Andrews
*homo sensorium*

Idézet (kateblock @ 2011.02.23. 15:22)
Reméljük mosolyog majd felszabadultan a premiereken. Sean nem szokott nem saját filmek premierjére elmenni?

Nem. Ki nem állja a vörös szőnyeges herce-hurcát. Egyszer nyilatkozta is, hogy sose megy el olyan film premierjére, amiben nem szerepel, mert egyrészt felesleges, másrészt meg amúgy is utálja az ilyesmit. Tényleg azt veszem észre rajta, hogy a szakmáját szereti, de a vele járó dolgokat nem igazán. A népszerűség, illetve az, hogy felismerik az utcán, nem zavarja, sőt, nagyon kedves és mosolygós a rajongókkal. Viszont a média-barmokat, a pletykákat és a többi ilyen mű dolgot egyáltalán nem viseli jól. Kérdezték tőle, hogy szokták-e letámadni nők az utcán, de azt mondta, hogy szó szerint még sose támadta le senki. Valószínűleg ez a tekintélyének, a komolyságának, a kisugárzásának köszönhető. Sean nem az a pasi, akinek ismeretlenül és visítva a nyakába ugrasz. Sean az a pasi, akivel udvarias vagy, kezet rázol vele, esetleg adsz neki egy szégyenlős puszit. blush.gif
2011. február 23. 15:38 #1098
- törölt felhasználó -    
Idézet (Grace Benning @ 2011.02.23. 15:27)
Nem. Ki nem állja a vörös szőnyeges herce-hurcát. Egyszer nyilatkozta is, hogy sose megy el olyan film premierjére, amiben nem szerepel, mert egyrészt felesleges, másrészt meg amúgy is utálja az ilyesmit. Tényleg azt veszem észre rajta, hogy a szakmáját szereti, de a vele járó dolgokat nem igazán. A népszerűség, illetve az, hogy felismerik az utcán, nem zavarja, sőt, nagyon kedves és mosolygós a rajongókkal. Viszont a média-barmokat, a pletykákat és a többi ilyen mű dolgot egyáltalán nem viseli jól. Kérdezték tőle, hogy szokták-e letámadni nők az utcán, de azt mondta, hogy szó szerint még sose támadta le senki. Valószínűleg ez a tekintélyének, a komolyságának, a kisugárzásának köszönhető. Sean nem az a pasi, akinek ismeretlenül és visítva a nyakába ugrasz. Sean az a pasi, akivel udvarias vagy, kezet rázol vele, esetleg adsz neki egy szégyenlős puszit.  blush.gif

Ez így van rendjén. Ha nem szereti a más filmek premierjeit, akkor nem szereti. Érthető. Gondolom nem szereti az ehhez tartozó hosszú procedurát sem. Tudjuk milyenek a férfiak, ha menni kell nekik valahová és nincs kedvük hozzá _nevet.gif Úgy felöltöznek, hogy hihetetlen biggrin.gif
2011. február 23. 15:44 #1099
Ellie Andrews
Ellie Andrews
*homo sensorium*

Idézet (kateblock @ 2011.02.23. 15:38)
Ez így van rendjén. Ha nem szereti a más filmek premierjeit, akkor nem szereti. Érthető. Gondolom nem szereti az ehhez tartozó hosszú procedurát sem. Tudjuk milyenek a férfiak, ha menni kell nekik valahová és nincs kedvük hozzá  _nevet.gif Úgy felöltöznek, hogy hihetetlen  biggrin.gif

Á, az utóbbi években még a ruhájával volt a legkevesebb baj az ilyen fotózgatós-megjelenős esteken. A haja, és a képe sokkal rosszabb volt. _nevet.gif Mi több, voltak fotók, amin egyértelműen látszott, hogy már nem egészen van beszámítható állapotban. Egyszerűen a tekintetén látszott, hogy igencsak a pohár fenekére nézett. Nagyon remélem, hogy ennek a korszaknak az ex távozásával végleg vége. Az a nő olyan dolgokat is képes volt elmesélni a sajtónak, amitől megállt bennem az ütő és szerintem Seanban is, mert nem sűrűn szólalt meg az asszonka... _nevet.gif
De egyébként valóban, a férfiak olyan nyakkendőket is képesek felvenni, aminek a látványától egy nő nekifutás nélkül falnak megy. _nevet.gif
2011. február 23. 15:50 #1100
- törölt felhasználó -    
Idézet (Grace Benning @ 2011.02.23. 15:44)
Á, az utóbbi években még a ruhájával volt a legkevesebb baj az ilyen fotózgatós-megjelenős esteken. A haja, és a képe sokkal rosszabb volt.  _nevet.gif Mi több, voltak fotók, amin egyértelműen látszott, hogy már nem egészen van beszámítható állapotban. Egyszerűen a tekintetén látszott, hogy igencsak a pohár fenekére nézett. Nagyon remélem, hogy ennek a korszaknak az ex távozásával végleg vége. Az a nő olyan dolgokat is képes volt elmesélni a sajtónak, amitől megállt bennem az ütő és szerintem Seanban is, mert nem sűrűn szólalt meg az asszonka... _nevet.gif 
De egyébként valóban, a férfiak olyan nyakkendőket is képesek felvenni, aminek a látványától egy nő nekifutás nélkül falnak megy.  _nevet.gif

Csak reménykedünk benne, ha már eddig nem jött össze neki, ezek után legalább enyhülnek a dolgok. Sajnos pletykák mindig is lesznek, de ha kevesebb 'nő ügye' van, talán kevesebb pletyka is terjeng róla. Igazán ráférne már egy kis relax ...
101 oldal 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60
Lezárt téma, már nem lehet hozzászólni Nem indíthatsz új témát!

Kapcsolódó sztárok