Starity

Sean Bean

101 oldal 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48
Lezárt téma, már nem lehet hozzászólni Nem indíthatsz új témát!
2011. január 28. 15:10 #841
- törölt felhasználó -    
Idézet (Grace Benning @ 2011.01.28. 15:02)
Na mesélj!!!  w00t.gif Mindjárt irigy leszek!  wink.gif 
Ezekről a szemekről nem is lehet nem álmodni! wub2.gif

Aludtam és Sean pisztolyt fogott rám, felkeltem és megkérdeztem hogy mit akar. Kiderült, hogy csak vizipisztoly volt, megdobtam egy párnával és csak nevetett a drága biggrin.gif biggrin.gif
2011. január 28. 15:48 #842
Ellie Andrews
Ellie Andrews
*homo sensorium*

StátuszAmor vincit omnia.
  Csoport: Moderátor
Hozzászólás: 6949
Csatolások: 3307
Azonosító: 133484
Idézet (kateblock @ 2011.01.28. 15:10)
Aludtam és Sean pisztolyt fogott rám, felkeltem és megkérdeztem hogy mit akar. Kiderült, hogy csak vizipisztoly volt, megdobtam egy párnával és csak nevetett a drága  biggrin.gif  biggrin.gif

És ennyi? Ezt én igencsak továbbálmodtam volna... wub.gif wub3.gif
_nevet.gif
Egyébként most már tényleg muszáj lesz valami jófiús szerepét megnézned, hiszen már álmaidban is pisztollyal jelenik meg. _nevet.gif Még ha vizipisztoly is... biggrin.gif
2011. január 28. 16:30 #843
- törölt felhasználó -    
Idézet (Grace Benning @ 2011.01.28. 15:48)
És ennyi? Ezt én igencsak továbbálmodtam volna...  wub.gif wub3.gif
_nevet.gif 
Egyébként most már tényleg muszáj lesz valami jófiús szerepét megnézned, hiszen már álmaidban is pisztollyal jelenik meg.  _nevet.gif Még ha vizipisztoly is... biggrin.gif

Igen, nagyon látnom kellene már valami mást. biggrin.gif
Ez azért durva. Önmagában a pisztoly nem szép látvány és félek is tőle, nem helyes, de álmaimban a rosszfiúkat mindig csak akkor tudom beazonosítani, ha azoknál pisztoly van. A fekete bőrkabát és az evil tekintet nekem valamiért nem elég ahhoz hogy megmondjam rosszfiú van -e előttem rohog.gif _nevet.gif
2011. január 28. 16:44 #844
Ellie Andrews
Ellie Andrews
*homo sensorium*

Idézet (kateblock @ 2011.01.28. 16:30)
Igen, nagyon látnom kellene már valami mást.  biggrin.gif 
Ez azért durva. Önmagában a pisztoly nem szép látvány és félek is tőle, nem helyes, de álmaimban a rosszfiúkat mindig csak akkor tudom beazonosítani, ha azoknál pisztoly van. A fekete bőrkabát és az evil tekintet nekem valamiért nem elég ahhoz hogy megmondjam rosszfiú van -e előttem  rohog.gif  _nevet.gif

_nevet.gif _nevet.gif Ha nincs nála kés vagy pisztoly, még a végén azt hiszed, hogy álmaid hercege érkezett, a fehér ló meg kint vár rátok. _nevet.gif Egyébként ja, Sean pontosan ennyire megtévesztő. Még én is hinnék neki, ha amolyan bűnbánó, ámde csábító tekintettel rámmeredne és azt mondaná: "Lass, ye're the onl-eh one!" rohog.gif
1 felhasználónak tetszik: kateblock
2011. január 28. 17:33 #845
- törölt felhasználó -    
Idézet (Grace Benning @ 2011.01.28. 16:44)
_nevet.gif  _nevet.gif Ha nincs nála kés vagy pisztoly, még a végén azt hiszed, hogy álmaid hercege érkezett, a fehér ló meg kint vár rátok.  _nevet.gif Egyébként ja, Sean pontosan ennyire megtévesztő. Még én is hinnék neki, ha amolyan bűnbánó, ámde csábító tekintettel rámmeredne és azt mondaná: "Lass, ye're the onl-eh one!"  rohog.gif

Nem is értem, van valami a mosolyában, amiből nehéz eldönteni, hogy most melyik oldalon áll unsure.gif biggrin.gif Jason Isaacs színésszel vagyok még így, soha nem tudióom melyik oldalon áll mert a szeme ugye nem árulja el és a mosolya becsapós. biggrin.gif

(Na jó, talán még az is közrejátszhat, hogy Jason mosolyát nem csak azért nézem, hogy megállapítsam melyik oldalon áll. http://i459.photobucket.com/albums/qq314/bridzsy/innocent.png)
2011. január 28. 18:51 #846
Ellie Andrews
Ellie Andrews
*homo sensorium*

Idézet (kateblock @ 2011.01.28. 17:33)
Nem is értem, van valami a mosolyában, amiből nehéz eldönteni, hogy most melyik oldalon áll  unsure.gif  biggrin.gif Jason Isaacs színésszel vagyok még így, soha nem tudióom melyik oldalon áll mert a szeme ugye nem árulja el és a mosolya becsapós.  biggrin.gif 
(Na jó, talán még az is közrejátszhat, hogy Jason mosolyát nem csak azért nézem, hogy megállapítsam melyik oldalon áll. http://i459.photobucket.com/albums/qq314/bridzsy/innocent.png)

Igen, ahogy észrevettem Jasonnek is ez a fajta mosolya van. Az a féloldalas, fanyar, kicsit talán cinikus, de mindenképpen magabiztos és elbűvölő mosoly. Istenem, meg tudok halni Sean mosolyáért! wub2.gif De amikor nevet, na az igazi. Gondolom már hallottad, nem kell ecsetelni... wub.gif
Nos, az a helyzet, hogy velünk nőkkel van úgy, hogy csak azért nézünk egy mosolyt, mert szép. w00t.gif
2011. január 28. 18:53 #847
- törölt felhasználó -    
Idézet (Grace Benning @ 2011.01.28. 18:51)
Igen, ahogy észrevettem Jasonnek is ez a fajta mosolya van. Az a féloldalas, fanyar, kicsit talán cinikus, de mindenképpen magabiztos és elbűvölő mosoly. Istenem, meg tudok halni Sean mosolyáért! wub2.gif De amikor nevet, na az igazi. Gondolom már hallottad, nem kell ecsetelni... wub.gif 
Nos, az a helyzet, hogy velünk nőkkel van úgy, hogy csak azért nézünk egy mosolyt, mert szép.   w00t.gif

Cép, cép, de nem nagyon látszódnak a cép szemei unsure.gif
2011. január 28. 19:00 #848
Ellie Andrews
Ellie Andrews
*homo sensorium*

Idézet (kateblock @ 2011.01.28. 18:53)
Cép, cép, de nem nagyon látszódnak a cép szemei  unsure.gif

Valahogy így gondoltad? Én azt hiszem elvesztem... wub3.gif
2011. január 28. 19:01 #849
- törölt felhasználó -    
Idézet (Grace Benning @ 2011.01.28. 19:00)
Valahogy így gondoltad? Én azt hiszem elvesztem... wub3.gif

Mosolygós képre gondoltam de igen ilyen cép szemekkel laugh.gif
2011. január 28. 19:23 #850
Ellie Andrews
Ellie Andrews
*homo sensorium*

Idézet (kateblock @ 2011.01.28. 19:01)
Mosolygós képre gondoltam de igen ilyen cép szemekkel  laugh.gif

Hmm..most így hirtelen, halálosan éhesen vacsi előtt ezeket találtam! wub.gif

mosoly1

mosoly2

mosoly3
2011. január 28. 20:33 #851
brigibaba1999
brigibaba1999
visszatérő vendég

StátuszÖrülök mert jön a nyár és szép barna leszek és tudok úszni!!
  Csoport: Kitiltott
Hozzászólás: 162
Csatolások: 289
Azonosító: 142048
Nagyon nem birom a fazont!
2011. január 28. 20:51 #852
- törölt felhasználó -    
*ignores last comment*
2011. január 29. 08:05 #853
Ellie Andrews
Ellie Andrews
*homo sensorium*

Idézet (kateblock @ 2011.01.28. 20:51)
*ignores last comment*

Ne aggódj, teljesen ignorálom. Azonkívül nem fáj, hiszen semmi csúnyát nem mondott, csak közölte, hogy nem szereti. Van ilyen. Nem szeretheti mindenki. Még jó, hogy én százezer rajongó helyett is szeretem, így aztán nem szenved hiányt. biggrin.gif Egyébként egy indoklásnak azért örültem volna. Remélem nem azért nem bírja, amit pletykálnak róla. Tudod, a köztudatban az van, hogy ő egy alkoholista nőverő. Én se szeretném, ha csak ennyit tudnék róla. dry.gif Ráadásul ez meg nem is igaz, úgyhogy tényleg félrevezető a dolog. blink.gif
2011. január 30. 18:05 #854
- törölt felhasználó -    
Idézet (Grace Benning @ 2011.01.29. 08:05)
Ne aggódj, teljesen ignorálom. Azonkívül nem fáj, hiszen semmi csúnyát nem mondott, csak közölte, hogy nem szereti. Van ilyen. Nem szeretheti mindenki. Még jó, hogy én százezer rajongó helyett is szeretem, így aztán nem szenved hiányt.  biggrin.gif Egyébként egy indoklásnak azért örültem volna. Remélem nem azért nem bírja, amit pletykálnak róla. Tudod, a köztudatban az van, hogy ő egy alkoholista nőverő. Én se szeretném, ha csak ennyit tudnék róla.  dry.gif Ráadásul ez meg nem is igaz, úgyhogy tényleg félrevezető a dolog.  blink.gif

Hmm.. Szerintem nálunk nem igazán pletykálnak Seanről .. unsure.gif
2011. január 30. 18:11 #855
Ellie Andrews
Ellie Andrews
*homo sensorium*

Idézet (kateblock @ 2011.01.30. 18:05)
Hmm.. Szerintem nálunk nem igazán pletykálnak Seanről ..  unsure.gif

Nálunk nem. Viszont az interneten a hírek mindenhová eljutnak. Már ha valaki keresi őket. unsure.gif Így van ez. Amíg nem volt netem, túl sokat nem tudtam Seanról. Sőt. Azt tudtam, hogy egy remek színész, akinek kerestem a filmjeit a tékákban és lestem a tévét, hátha leadják valamelyiket, de itt meg is állt a rajongásom. Pár év múlva jött a net, és rögtön kinyílt előttem a világ. M.o-n semmit nem lehetett hallani Seanról, de a neten mindig találtam valami érdekeset róla. Mondhatni igazán azóta vagyok rajongó, hiszen addig alig tudtam róla valamit.
Jut eszembe, ma megnéztem a When Saturday comest és büszkén mondhatom, hogy új kedvenc filmem született! thumbsup.gif Jókat nevettem, jókat hüppögtem és halálra izgultam magam a végén. Borzasztóan sajnálom, hogy nem néztem meg hamarabb. blush.gif
2011. január 30. 18:14 #856
- törölt felhasználó -    
Idézet (Grace Benning @ 2011.01.30. 18:11)
Nálunk nem. Viszont az interneten a hírek mindenhová eljutnak. Már ha valaki keresi őket.  unsure.gif Így van ez. Amíg nem volt netem, túl sokat nem tudtam Seanról. Sőt. Azt tudtam, hogy egy remek színész, akinek kerestem a filmjeit a tékákban és lestem a tévét, hátha leadják valamelyiket, de itt meg is állt a rajongásom. Pár év múlva jött a net, és rögtön kinyílt előttem a világ. M.o-n semmit nem lehetett hallani Seanról, de a neten mindig találtam valami érdekeset róla. Mondhatni igazán azóta vagyok rajongó, hiszen addig alig tudtam róla valamit.
Jut eszembe, ma megnéztem a When Saturday comest és büszkén mondhatom, hogy új kedvenc filmem született!  thumbsup.gif Jókat nevettem, jókat hüppögtem és halálra izgultam magam a végén. Borzasztóan sajnálom, hogy nem néztem meg hamarabb.  blush.gif

Mindenféleképpen bepótolandó akkor biggrin.gif
Először Tomék, ha egyszer lejön, aztán majd ez biggrin.gif
2011. január 30. 18:33 #857
Ellie Andrews
Ellie Andrews
*homo sensorium*

Idézet (kateblock @ 2011.01.30. 18:14)
Mindenféleképpen bepótolandó akkor biggrin.gif 
Először Tomék, ha egyszer lejön, aztán majd ez  biggrin.gif

Az egész film Sheffieldben játszódik, és olyan mintha valóban Seanról szólna. Hiszen lehetett volna ez a fickó, lehetett volna ő is ugyanilyen, ha nem talált volna rá időben a színjátszásra. Sőt, ő már annak idején jóformán bele is törődött, hogy bizony őt nem arra teremtették, hogy imádják és éljenezzék a népek. rolleyes.gif Igazából semmi komoly dolog nem történik, nem boncolgatnak filozófiai kérdéseket, sehol sincs benne nagyon elvont művésziesség. Csak egy film, de Sean olyat alakít benne, hogy az valami hihetetlen. A vonatos jelenet zseniális volt, az uram még meg is szólalt, hogy: "remek, most te is bőgsz, meg ő is bőg" rohog.gif Mindenesetre király páros vagyunk bőgésben. thumbsup.gif Á, tényleg sokkal hamarabb kellett volna megnéznem. Tisztára mint neked a Secret Smile. blush.gif
1 felhasználónak tetszik: kateblock
2011. január 30. 18:37 #858
- törölt felhasználó -    
Idézet (Grace Benning @ 2011.01.30. 18:33)
Az egész film Sheffieldben játszódik, és olyan mintha valóban Seanról szólna. Hiszen lehetett volna ez a fickó, lehetett volna ő is ugyanilyen, ha nem talált volna rá időben a színjátszásra. Sőt, ő már annak idején jóformán bele is törődött, hogy bizony őt nem arra teremtették, hogy imádják és éljenezzék a népek.  rolleyes.gif Igazából semmi komoly dolog nem történik, nem boncolgatnak filozófiai kérdéseket, sehol sincs benne nagyon elvont művésziesség. Csak egy film, de Sean olyat alakít benne, hogy az valami hihetetlen. A vonatos jelenet zseniális volt, az uram még meg is szólalt, hogy: "remek, most te is bőgsz, meg ő is bőg"  rohog.gif Mindenesetre király páros vagyunk bőgésben.  thumbsup.gif Á, tényleg sokkal hamarabb kellett volna megnéznem. Tisztára mint neked a Secret Smile.  blush.gif

OFF Ma este Secret Smilet akartam nézni de végre megkaparintottam a Winter Guest című filmet, Alan Rickman debütáló rendezése 1997-ből, úgyhogy inkább azt nézem, biggrin.gif Mivel Tom nem jött le mad.gif sad.gif ON

Jó Sean új profilképe wub3.gif
1 felhasználónak tetszik: Grace Benning
2011. január 31. 08:39 #859
Ellie Andrews
Ellie Andrews
*homo sensorium*

Csacsi öreg medvém jelenleg nem csinál semmit. Jobban mondva nem találok róla újdonságot sehol a világhálón. Nagyon remélem, hogy lábát lógázva pihenget valahol, de úgy sejtem erre ő most képtelen. Nem mintha ezelőtt az a nyaralós típus lett volna. dry.gif
Ja, tetszik a profilkép? Azt hiszem itt egy kicsit rásegítettek a szeme színére, pedig nem kellett volna. Amúgy is észveszejtően zöld, nem kell műviesíteni rajta. Azt hiszem ez nem tetszik egyedül ebben a shootban.
2011. január 31. 09:20 #860
- törölt felhasználó -    
Idézet (Grace Benning @ 2011.01.31. 08:39)
Csacsi öreg medvém jelenleg nem csinál semmit. Jobban mondva nem találok róla újdonságot sehol a világhálón. Nagyon remélem, hogy lábát lógázva pihenget valahol, de úgy sejtem erre ő most képtelen. Nem mintha ezelőtt az a nyaralós típus lett volna.  dry.gif 
Ja, tetszik a profilkép? Azt hiszem itt egy kicsit rásegítettek a szeme színére, pedig nem kellett volna. Amúgy is észveszejtően zöld, nem kell műviesíteni rajta. Azt hiszem ez nem tetszik egyedül ebben a shootban.

A szem nekem is feltűnt. Az egész fotó tetszik, akármilyen szeme is van. Felőlem lehetne lila is biggrin.gif
Ha nem hallunk róla, az nem feltétlenül rossz jel. Inkább ne halljunk róla egy ideig semmit, mint hogy vele legyenek tele az újságok minden nap mellow.gif
101 oldal 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48
Lezárt téma, már nem lehet hozzászólni Nem indíthatsz új témát!

Kapcsolódó sztárok