Starity

Sean Bean

101 oldal 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46
Lezárt téma, már nem lehet hozzászólni Nem indíthatsz új témát!
2011. január 26. 10:22 #801
- törölt felhasználó -    
Idézet (Grace Benning @ 2011.01.26. 10:07)
Sokat gondolkoztam rajta, hogy én is postoljak-e valamit, hiszen évek óta csendes tag vagyok, de aztán úgy döntöttem, hogy nem. Soha nem írok, soha nem reagálok semmire, csak követem az eseményeket. Szóval most már hülyeség lett volna elkezdeni. Főleg, hogy tudom, a vége úgyis nagy csalódás lett volna.  sad.gif

Miért csalódás? unsure.gif
2011. január 26. 10:35 #802
Ellie Andrews
Ellie Andrews
*homo sensorium*

StátuszAmor vincit omnia.
  Csoport: Moderátor
Hozzászólás: 6949
Csatolások: 3307
Azonosító: 133484
Idézet (kateblock @ 2011.01.26. 10:22)
Miért csalódás?  unsure.gif

Mert annak idején nagyon nagy hévvel, lelkesedéssel vetettem bele magam a fórumozásba és csak negatív élmény ért. Persze kedvesek voltak mind, de éreztették velem minden pillanatban, hogy új vagyok, hogy nekem bizonyos dolgokhoz a fórumon pontosan emiatt nincs is jogom. Szóval megkaptam, hogy csitri vagyok, ők már évek óta die-hard fanok, Sean az övék, de leginkább a "főnöké". Mindez enyhén elvette a kedvem, de az volt az utolsó csepp, mikor kiderült, hogy ezeknek a felnőtt, többnyire családos asszonyoknak a slash a mániájuk és imádják Seant elképzelni Viggóval. Akkor azt mondtam, hogy kész, végeztem. Most kezdtem volna elölről megint az egészet? Ezek sose változnak meg. A "főnök" saját lapján olyan ficek vannak kirakva, hogy engem a hányinger kerülget, de ő büszke rá és a többiek meg írják hozzá a sok nyálcsorgató kommentet. Én ebben nem kívánok részt venni... sad.gif
2011. január 26. 10:44 #803
- törölt felhasználó -    
Idézet (Grace Benning @ 2011.01.26. 10:35)
Mert annak idején nagyon nagy hévvel, lelkesedéssel vetettem bele magam a fórumozásba és csak negatív élmény ért. Persze kedvesek voltak mind, de éreztették velem minden pillanatban, hogy új vagyok, hogy nekem bizonyos dolgokhoz a fórumon pontosan emiatt nincs is jogom. Szóval megkaptam, hogy csitri vagyok, ők már évek óta die-hard fanok, Sean az övék, de leginkább a "főnöké". Mindez enyhén elvette a kedvem, de az volt az utolsó csepp, mikor kiderült, hogy ezeknek a felnőtt, többnyire családos asszonyoknak a slash a mániájuk és imádják Seant elképzelni Viggóval. Akkor azt mondtam, hogy kész, végeztem. Most kezdtem volna elölről megint az egészet? Ezek sose változnak meg. A "főnök" saját lapján olyan ficek vannak kirakva, hogy engem a hányinger kerülget, de ő büszke rá és a többiek meg írják hozzá a sok nyálcsorgató kommentet. Én ebben nem kívánok részt venni...  sad.gif

Én utálom az ilyen fangörlöket. Bőven átlépik a határokat. Mindenki tartsa meg magának a perverz gondolatait. És az a szörnyű, hogy egyesek vevők ezekre mellow.gif dry.gif
2011. január 26. 10:48 #804
Ellie Andrews
Ellie Andrews
*homo sensorium*

Idézet (kateblock @ 2011.01.26. 10:44)
Én utálom az ilyen fangörlöket. Bőven átlépik a határokat. Mindenki tartsa meg magának a perverz gondolatait. És az a szörnyű, hogy egyesek vevők ezekre  mellow.gif  dry.gif

Nem tudom mitől lett ez divat. Régen a fangörlök arról írtak ficet, hogy ők meg a kedvencük. Ezt még én is el tudom fogadni. Még jó móka is lehet, ha az ember úgy fogja fel. De most meg az dívik, hogy a kedvencük és a kedvencük, ráadásul ezek nagy többségében azonos neműek. Érthetetlen!
2011. január 26. 11:16 #805
- törölt felhasználó -    
Idézet (Grace Benning @ 2011.01.26. 10:48)
Nem tudom mitől lett ez divat. Régen a fangörlök arról írtak ficet, hogy ők meg a kedvencük. Ezt még én is el tudom fogadni. Még jó móka is lehet, ha az ember úgy fogja fel. De most meg az dívik, hogy a kedvencük és a kedvencük, ráadásul ezek nagy többségében azonos neműek. Érthetetlen!

Én igazából nem is látom magamelőtt Seant, ahogyan egy másik férfival ... khm ..
2011. január 26. 11:22 #806
Ellie Andrews
Ellie Andrews
*homo sensorium*

Idézet (kateblock @ 2011.01.26. 11:16)
Én igazából nem is látom magamelőtt Seant, ahogyan egy másik férfival ... khm ..

Hidd el, én se szoktam ilyesmit látni magam előtt. dry.gif Oké, hogy anno, a Caravaggioban eljátszott egy bizonyos figurát. Volt ott minden, de tényleg, de könyörgöm, az csak egy film!!! reklamalo.gif Meg különben is, ez miért jó? Nincs közünk a nemi hovatartozásához, de kétség sem férhet hozzá, hogy a nőket szereti. Specifizálni is tudom: magas, szőke, rágcsáló-képű, lehetőleg fiatal nőcikre bukik és nem Viggo Mortensenre. Meg egyébként azon gondolkozom, hogy ezek a nők nem szégyellnék magukat mélységesen, hogy esetleg Sean egy napon böngészne a neten és rátalálna erre a sok szemétre? Nem félnek attól, hogy mit szólna hozzá? Mert biztosan nem dicsérné meg őket. Inkább arra gondolna, hogy ha ilyenek a legnagyobb rajongói, akkor milyen lehet a többi? Pedig ezek a nők nem is igazi rajongói, mert ha azok lennének, nem írogatnának róla ilyesmiket. Még csak nem is gondolnának sose ilyesmit, nemhogy még leírják és csöpögjenek rá! Förtelem, de tényleg. Ez magas foka annak, hogy nem tiszteled a saját kedvenced. Mintha egy darab hús lenne, semmi több. mad.gif sad.gif
2011. január 26. 11:26 #807
- törölt felhasználó -    
Idézet (Grace Benning @ 2011.01.26. 11:22)
Hidd el, én se szoktam ilyesmit látni magam előtt.  dry.gif Oké, hogy anno, a Caravaggioban eljátszott egy bizonyos figurát. Volt ott minden, de tényleg, de könyörgöm, az csak egy film!!!  reklamalo.gif Meg különben is, ez miért jó? Nincs közünk a nemi hovatartozásához, de kétség sem férhet hozzá, hogy a nőket szereti. Specifizálni is tudom: magas, szőke, rágcsáló-képű, lehetőleg fiatal nőcikre bukik és nem Viggo Mortensenre. Meg egyébként azon gondolkozom, hogy ezek a nők nem szégyellnék magukat mélységesen, hogy esetleg Sean egy napon böngészne a neten és rátalálna erre a sok szemétre? Nem félnek attól, hogy mit szólna hozzá? Mert biztosan nem dicsérné meg őket. Inkább arra gondolna, hogy ha ilyenek a legnagyobb rajongói, akkor milyen lehet a többi? Pedig ezek a nők nem is igazi rajongói, mert ha azok lennének, nem írogatnának róla ilyesmiket. Még csak nem is gondolnának sose ilyesmit, nemhogy még leírják és csöpögjenek rá! Förtelem, de tényleg. Ez magas foka annak, hogy nem tiszteled a saját kedvenced. Mintha egy darab hús lenne, semmi több.  mad.gif  sad.gif

Itt a szabad szelleműség a legnagyobb probléma. Vannak sztárok akiket ezek nem zavarnak és azt se felejtsük el, hogy brit színészről beszélünk a britek pedig nyíltak ilyen téren. Nagy gay fanok, ha így tetszik és ők ezért nem tartják undorítónak a dolgot.
2011. január 26. 11:40 #808
Ellie Andrews
Ellie Andrews
*homo sensorium*

Idézet (kateblock @ 2011.01.26. 11:26)
Itt a szabad szelleműség a legnagyobb probléma. Vannak sztárok akiket ezek nem zavarnak és azt se felejtsük el, hogy brit színészről beszélünk a britek pedig nyíltak ilyen téren. Nagy gay fanok, ha így tetszik és ők ezért nem tartják undorítónak a dolgot.

Félreértés ne essék, a melegekkel nekem semmi bajom. A suliban a legjobb barátom egy transzexuális volt, úgyhogy nekem aztán tényleg nem mondhatja senki, hogy korlátolt vagy szűk látókörű vagyok. A szerelem legtöbb formáját képes vagyok elfogadni, hiszen amúgy sem az én dolgom, ami két másik ember hálószobájában történik. De azt gondolom, hogy bizonyos gondolatokat jobb megtartani magunknak és azt is gondolom, hogy ha már szeretek egy színészt, akkor tisztelem és nem állítom be olyannak, amilyen valójában nem. De elárulom, ezek a dolgok akkor is zavarnának, ha történetesen meleg lenne. A fanfictionök akkor jók, ha nem lépnek át egy bizonyos határt. Legalábbis én így látom a dolgokat.
2011. január 26. 11:47 #809
- törölt felhasználó -    
Idézet (Grace Benning @ 2011.01.26. 11:40)
Félreértés ne essék, a melegekkel nekem semmi bajom. A suliban a legjobb barátom egy transzexuális volt, úgyhogy nekem aztán tényleg nem mondhatja senki, hogy korlátolt vagy szűk látókörű vagyok. A szerelem legtöbb formáját képes vagyok elfogadni, hiszen amúgy sem az én dolgom, ami két másik ember hálószobájában történik. De azt gondolom, hogy bizonyos gondolatokat jobb megtartani magunknak és azt is gondolom, hogy ha már szeretek egy színészt, akkor tisztelem és nem állítom be olyannak, amilyen valójában nem. De elárulom, ezek a dolgok akkor is zavarnának, ha történetesen meleg lenne. A fanfictionök akkor jók, ha nem lépnek át egy bizonyos határt. Legalábbis én így látom a dolgokat.

Egyet értek. Magam részéről azt sem értem, hogy egy fangörl miért írkál ilyeneket, ha hülye fangörl lennék, talán magamat tenném be a sztoriba nem más pasit de úgy tűnik hülye fangörlnek sem lennék jó, nem ütöm meg a szintet laugh.gif biggrin.gif rohog.gif _nevet.gif
A fanfiction dolog teljesen helyén van addig, amíg nem lépik át a határokat és ha ez megtörténik, nem olvasom tovább a sztorit mert úgy nem érdekel és nem is szeretném még csak elképzelni sem ..
2011. január 26. 12:05 #810
Ellie Andrews
Ellie Andrews
*homo sensorium*

Idézet (kateblock @ 2011.01.26. 11:47)
Egyet értek. Magam részéről azt sem értem, hogy egy fangörl miért írkál ilyeneket, ha hülye fangörl lennék, talán magamat tenném be a sztoriba nem más pasit de úgy tűnik hülye fangörlnek sem lennék jó, nem ütöm meg a szintet  laugh.gif  biggrin.gif  rohog.gif  _nevet.gif 
A fanfiction dolog teljesen helyén van addig, amíg nem lépik át a határokat és ha ez megtörténik, nem olvasom tovább a sztorit mert úgy nem érdekel és nem is szeretném még csak elképzelni sem ..

Na ez az! Egy "normális" fangörl (tudom, hogy nem helytálló a normális szót használni ez esetben, de értsd jól), szóval egy normális fangörl magát írja bele ilyen sztorikba. Vagy láttam én már olyat is, hogy nem magát írta bele, hanem egy totál kitalált nőszemélyt és olyan volt az egész mint egy regény. Ezekkel alapvetően tényleg semmi bajom. Van egy-kettő, amit szívesen el is olvasok még a mai napig is, mert egyszerűen jó kis sztorik és nem csak "arról" szólnak. Kifejezetten tudnak tetszeni az ilyen fictiönök. Ezeken szerintem még Sean is jót mosolyogna, hogy miket nem képzelünk mi az ő nem létező boldog házasságáról egy nemlétező szépséges nőcivel. blush.gif
2011. január 26. 13:27 #811
- törölt felhasználó -    
Idézet (Grace Benning @ 2011.01.26. 12:05)
Na ez az! Egy "normális" fangörl (tudom, hogy nem helytálló a normális szót használni ez esetben, de értsd jól), szóval egy normális fangörl magát írja bele ilyen sztorikba. Vagy láttam én már olyat is, hogy nem magát írta bele, hanem egy totál kitalált nőszemélyt és olyan volt az egész mint egy regény. Ezekkel alapvetően tényleg semmi bajom. Van egy-kettő, amit szívesen el is olvasok még a mai napig is, mert egyszerűen jó kis sztorik és nem csak "arról" szólnak. Kifejezetten tudnak tetszeni az ilyen fictiönök. Ezeken szerintem még Sean is jót mosolyogna, hogy miket nem képzelünk mi az ő nem létező boldog házasságáról egy nemlétező szépséges nőcivel.  blush.gif

Teljesen érthető ha nem akarsz egy ilyan közösség tagja lenni. Az ilyen emberekben nem bújkál valami .. érzés, ami azt sugallja, nekik, ha csak egy kicsit is, hogy 'ez nem jó így'? unsure.gif
2011. január 26. 14:15 #812
Ellie Andrews
Ellie Andrews
*homo sensorium*

Idézet (kateblock @ 2011.01.26. 13:27)
Teljesen érthető ha nem akarsz egy ilyan közösség tagja lenni. Az ilyen emberekben nem bújkál valami .. érzés, ami azt sugallja, nekik, ha csak egy kicsit is, hogy 'ez nem jó így'?  unsure.gif

Nem. Ezt merem állítani, mert nem is annyira régen, egy másik fórumon én lettem lehülyézve, amiért én nem komálom az ilyesmit. Mert vegyem tudomásul, hogy szexi, amikor két pasi csinálja, azok ketten meg aztán főleg nagyon szexik lennének úgy, és hogy ha én ezt másként gondolom, akkor egyrészt biztos utálom a melegeket, másrészt meg nincs ízlésem. sad.gif
Na, de hogy ne legyek nagyon off:
napi bad boy rohog.gif
2011. január 26. 15:25 #813
- törölt felhasználó -    
Idézet (Grace Benning @ 2011.01.26. 14:15)
Nem. Ezt merem állítani, mert nem is annyira régen, egy másik fórumon én lettem lehülyézve, amiért én nem komálom az ilyesmit. Mert vegyem tudomásul, hogy szexi, amikor két pasi csinálja, azok ketten meg aztán főleg nagyon szexik lennének úgy, és hogy ha én ezt másként gondolom, akkor egyrészt biztos utálom a melegeket, másrészt meg nincs ízlésem.  sad.gif 
Na, de hogy ne legyek nagyon off:
napi bad boy  rohog.gif

Micsoda tetoválás, atya világ.. biggrin.gif
Itt közterület felügyelő volt vagy börtönben ült? biggrin.gif
2011. január 26. 15:39 #814
Ellie Andrews
Ellie Andrews
*homo sensorium*

Idézet (kateblock @ 2011.01.26. 15:25)
Micsoda tetoválás, atya világ..  biggrin.gif 
Itt közterület felügyelő volt vagy börtönben ült?  biggrin.gif

_nevet.gif _nevet.gif Tudod, a Cashben egy ikerpárt játszott. Ez abból van, és amúgy a börtön a helyes válasz. biggrin.gif Egyébként nagyon, nagyon örülök neki, hogy a valóságban nincs ilyen tetkója!! wink.gif
Amúgy egyszer volt már fogdában, és egyszer úgy megvert valakit, hogy az feljelentette súlyos testi sértésért. biggrin.gif Ez még hamvasabb korában történt, nem túl büszke rá. dry.gif
2011. január 26. 15:47 #815
- törölt felhasználó -    
Idézet (Grace Benning @ 2011.01.26. 15:39)
_nevet.gif  _nevet.gif Tudod, a Cashben egy ikerpárt játszott. Ez abból van, és amúgy a börtön a helyes válasz.  biggrin.gif Egyébként nagyon, nagyon örülök neki, hogy a valóságban nincs ilyen tetkója!!  wink.gif 
Amúgy egyszer volt már fogdában, és egyszer úgy megvert valakit, hogy az feljelentette súlyos testi sértésért.  biggrin.gif Ez még hamvasabb korában történt, nem túl büszke rá.  dry.gif

Igen, azt a filmet már láttam és beugrott egyből. Nem tudom miért az jutott eszembe, hogy talán valami az EXTRA DVD-ről, de aztán másra gondoltam, hirtelen elbizonytalanodtam, annyi filmjét kell még megnéznem biggrin.gif
2011. január 26. 16:07 #816
Ellie Andrews
Ellie Andrews
*homo sensorium*

Idézet (kateblock @ 2011.01.26. 15:47)
Igen, azt a filmet már láttam és beugrott egyből. Nem tudom miért az jutott eszembe, hogy talán valami az EXTRA DVD-ről, de aztán másra gondoltam, hirtelen elbizonytalanodtam, annyi filmjét kell még megnéznem  biggrin.gif

Most ez furán fog hangzani egy rajongójától, de még nekem is sok filmje maradt ki. Vagy annyira régen láttam őket, hogy megint meg kellene nézni. Most a Caravaggiora, a Bravo Two Zerora, illetve a Jacobra vadászok. Az első kettőt már láttam, de nagyon régen, a Jacob meg egy olyan film, amit nem könnyű megszerezni. A Stormy Mondayt is meg kellene újra nézni és be kellene pótolnom a When Saturday comes-t is, elvégre az Sean kedvence. rolleyes.gif
2011. január 26. 18:44 #817
Ellie Andrews
Ellie Andrews
*homo sensorium*

Megszereztem a Bravo Two Zerot. Brit háborús film. Elvileg igaz történetet dolgoz fel. Beletekertem. Nem most fogom megnézni. A lelkivilágom ehhez most nem elég stabil. Nagyon jó film és Sean is zseniális benne, de én most nem bírom így látni. Mást se, de őt különösen nem. Azok a helyzetek a filmben nagyon megrázóak. sad.gif
Jelentem, a Caravaggio is jövöget, úgyhogy kezdek boldog lenni. biggrin.gif
2011. január 26. 18:46 #818
- törölt felhasználó -    
Idézet (Grace Benning @ 2011.01.26. 18:44)
Megszereztem a Bravo Two Zerot. Brit háborús film. Elvileg igaz történetet dolgoz fel. Beletekertem. Nem most fogom megnézni. A lelkivilágom ehhez most nem elég stabil. Nagyon jó film és Sean is zseniális benne, de én most nem bírom így látni. Mást se, de őt különösen nem. Azok a helyzetek a filmben nagyon megrázóak.  sad.gif 
Jelentem, a Caravaggio is jövöget, úgyhogy kezdek boldog lenni.  biggrin.gif

Én is töltenék valamit holnaptól. Ma szeretném nézni az NTA-t live, de holnap elindítanék valami letöltést. Ötlet? Most valami nem háborús filmre gondolok, valami lazább, könnyebb, vicces valamire biggrin.gif
2011. január 26. 18:53 #819
Ellie Andrews
Ellie Andrews
*homo sensorium*

Idézet (kateblock @ 2011.01.26. 18:46)
Én is töltenék valamit holnaptól. Ma szeretném nézni az NTA-t live, de holnap elindítanék valami letöltést. Ötlet? Most valami nem háborús filmre gondolok, valami lazább, könnyebb, vicces valamire  biggrin.gif

Most nehezet kértél. Seannak nem igazán vannak könnyedebb filmjei. Van egy, a Tom&Thomas - Széttéphetetlen kötelékek, de az nem túl jó film. Egy kedves, brit családi movie, egy ikerpárról szól tulajdonképpen. Sean az apát játsza benne. A Sharpe szintén szórakoztató, könnyedebb műfaj, itt-ott vicces is. Vagy ott van a When Saturday comes, amit imádott elkészíteni, mert egy alkoholista fiatalembert játszott, akiből végül a SUFC ünnepelt focistája lett. biggrin.gif Ezt még én se láttam, de erre is sor kerül hamarosan. Muszáj látnom, hiszen tudom, hogy ez áll a szívéhez a legközelebb. wub.gif blush.gif
2011. január 26. 18:56 #820
- törölt felhasználó -    
Idézet (Grace Benning @ 2011.01.26. 18:53)
Most nehezet kértél. Seannak nem igazán vannak könnyedebb filmjei. Van egy, a Tom&Thomas - Széttéphetetlen kötelékek, de az nem túl jó film. Egy kedves, brit családi movie, egy ikerpárról szól tulajdonképpen. Sean az apát játsza benne. A Sharpe szintén szórakoztató, könnyedebb műfaj, itt-ott vicces is. Vagy ott van a When Saturday comes, amit imádott elkészíteni, mert egy alkoholista fiatalembert játszott, akiből végül a SUFC ünnepelt focistája lett.  biggrin.gif Ezt még én se láttam, de erre is sor kerül hamarosan. Muszáj látnom, hiszen tudom, hogy ez áll a szívéhez a legközelebb.  wub.gif  blush.gif

Engem akkor is érdekel a Tom&Thomas biggrin.gif
101 oldal 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46
Lezárt téma, már nem lehet hozzászólni Nem indíthatsz új témát!

Kapcsolódó sztárok