Idézet (kateblock @ 2011.01.26. 11:16)
Én igazából nem is látom magamelőtt Seant, ahogyan egy másik férfival ... khm ..
Hidd el, én se szoktam ilyesmit látni magam előtt.

Oké, hogy anno, a Caravaggioban eljátszott egy bizonyos figurát. Volt ott minden, de tényleg, de könyörgöm, az csak egy film!!!

Meg különben is, ez miért jó? Nincs közünk a nemi hovatartozásához, de kétség sem férhet hozzá, hogy a nőket szereti. Specifizálni is tudom: magas, szőke, rágcsáló-képű, lehetőleg fiatal nőcikre bukik és nem Viggo Mortensenre. Meg egyébként azon gondolkozom, hogy ezek a nők nem szégyellnék magukat mélységesen, hogy esetleg Sean egy napon böngészne a neten és rátalálna erre a sok szemétre? Nem félnek attól, hogy mit szólna hozzá? Mert biztosan nem dicsérné meg őket. Inkább arra gondolna, hogy ha ilyenek a legnagyobb rajongói, akkor milyen lehet a többi? Pedig ezek a nők nem is igazi rajongói, mert ha azok lennének, nem írogatnának róla ilyesmiket. Még csak nem is gondolnának sose ilyesmit, nemhogy még leírják és csöpögjenek rá! Förtelem, de tényleg. Ez magas foka annak, hogy nem tiszteled a saját kedvenced. Mintha egy darab hús lenne, semmi több.