Starity

Sean Bean

101 oldal 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42
Lezárt téma, már nem lehet hozzászólni Nem indíthatsz új témát!
2011. január 21. 16:49 #721
- törölt felhasználó -    
Idézet (Grace Benning @ 2011.01.21. 13:10)
Ez is FHM interjú, de jóval ízlésesebb! És van benne egy dolog, ami neked biztos tetszeni fog!  wink.gif

Megtaláltam benne a DW-s utalást ha arra gondolsz biggrin.gif
Az utolsó kérdés és válasz rofl.gif
2011. január 21. 16:58 #722
Ellie Andrews
Ellie Andrews
*homo sensorium*

StátuszAmor vincit omnia.
  Csoport: Moderátor
Hozzászólás: 6949
Csatolások: 3307
Azonosító: 133484
Idézet (kateblock @ 2011.01.21. 16:49)
Megtaláltam benne a DW-s utalást ha arra gondolsz  biggrin.gif 
Az utolsó kérdés és válasz rofl.gif

Igen! Arra gondoltam. biggrin.gif
Az utolsó kérdésen-válaszon én is mosolyogtam egy jót. Elég vizuális típus vagyok. Elképzeltem, ahogy eltéveszti. Őszinte leszek, nem tudom eldönteni, hogy ha ilyen helyzetben látnám sírnék-e vele, vagy nagyon kiröhögném... unsure.gif biggrin.gif Valószínű mindkettő.. blush.gif biggrin.gif
2011. január 21. 17:01 #723
- törölt felhasználó -    
Idézet (Grace Benning @ 2011.01.21. 16:58)
Igen! Arra gondoltam.  biggrin.gif 
Az utolsó kérdésen-válaszon én is mosolyogtam egy jót. Elég vizuális típus vagyok. Elképzeltem, ahogy eltéveszti. Őszinte leszek, nem tudom eldönteni, hogy ha ilyen helyzetben látnám sírnék-e vele, vagy nagyon kiröhögném...  unsure.gif  biggrin.gif Valószínű mindkettő..  blush.gif  biggrin.gif

Sírva mosolyognál akkor? Talán csak mosolyognál, mert találkoztál vele és sírsz még mellé biggrin.gif biggrin.gif
2011. január 21. 17:06 #724
Ellie Andrews
Ellie Andrews
*homo sensorium*

Idézet (kateblock @ 2011.01.21. 17:01)
Sírva mosolyognál akkor? Talán csak mosolyognál, mert találkoztál vele és sírsz még mellé  biggrin.gif  biggrin.gif

Hát...valahogy úgy képzelem, hogy édesded hangon mondanám neki hogy: "You're sweet, funny, honey man, I feel your pain, I very am sorry. How can I help you?" Közben lapogatnám a vállát nagy együttérzéssel és közben alig kapnék levegőt a vihogástól, mert ugye az ember mindig olyan jót tud röhögni más bénaságán. blush.gif
2011. január 21. 17:16 #725
- törölt felhasználó -    
Idézet (Grace Benning @ 2011.01.21. 17:06)
Hát...valahogy úgy képzelem, hogy édesded hangon mondanám neki hogy: "You're sweet, funny, honey man, I feel your pain, I very am sorry. How can I help you?" Közben lapogatnám a vállát nagy együttérzéssel és közben alig kapnék levegőt a vihogástól, mert ugye az ember mindig olyan jót tud röhögni más bénaságán.  blush.gif

Jó neked ha te tudnál a jelenlétében helyesen angolul beszélni rohog.gif
2011. január 21. 18:08 #726
Ellie Andrews
Ellie Andrews
*homo sensorium*

Idézet (kateblock @ 2011.01.21. 17:16)
Jó neked ha te tudnál a jelenlétében helyesen angolul beszélni  rohog.gif

Érdekes felvetés. Mindig úgy képzelem, hogy nagyon értelmesen nyilvánulnék meg, ha találkozhatnék vele. Ezen témájú képzelgéseimben mindig nagyon kedves vagyok, vicces és talpraesett és még véletlenül se éreztetem vele, hogy ő egy isten és amúgy förtelmesen odáig vagyok érte. Szóval úgy kezelem, mint egy hétköznapi pasast, aminek ő nagyon örül és szívesen beszélget velem. biggrin.gif Na, ez az álom. A valósághoz még nem volt szerencsém, de úgy sejtem, hogy beleérne a bilibe a kezem rendesen, vagyis hebegnék-habognék, nem tudnék még magyarul se megfogalmazni egy értelmes mondatot, nemhogy angolul. rohog.gif unsure.gif
2011. január 22. 07:51 #727
Ellie Andrews
Ellie Andrews
*homo sensorium*

Ó, ez csodás! Végre valami hír a Cleanskinről is! w00t.gif Nagyon-nagyon várom ezt a filmet, mert ő lesz a hős. Bár ahogy látom, ez a hős kicsit hasonlítani fog a többi ilyen figurájához: brutális, magányos, antiszociális, mint Danny Bryant vagy Ulric. Sebaj. Attól még nem lesz ez rossz, főleg, ha Cannes-ban fogják bemutatni. Mikor lesz már május??? w00t.gif

Cleanskin interjú
2011. január 22. 09:01 #728
- törölt felhasználó -    
It must be good fun being bad?

It is! You can push the boat out and really go to town. They’re very meaty, juicy parts sometimes but I like to try and mix it up and I’ve played some pretty decent people recently which I’m quite pleased about. Ewan is an anti-hero in some sense as he can be very brutal in his methods in order to get what he wants.

biggrin.gif biggrin.gif
Éljenek a bad boyok biggrin.gif biggrin.gif (ha már megint bad boyt alakít benne dry.gif ) Éljenek a bad boyok, hajrá, hajrá, van már ebből trailer vagy valami?
2011. január 22. 09:24 #729
Ellie Andrews
Ellie Andrews
*homo sensorium*

Idézet (kateblock @ 2011.01.22. 09:01)
It must be good fun being bad?
It is! You can push the boat out and really go to town. They’re very meaty, juicy parts sometimes but I like to try and mix it up and I’ve played some pretty decent people recently which I’m quite pleased about. Ewan is an anti-hero in some sense as he can be very brutal in his methods in order to get what he wants.
biggrin.gif  biggrin.gif 
Éljenek a bad boyok  biggrin.gif  biggrin.gif (ha már megint bad boyt alakít benne  dry.gif ) Éljenek a bad boyok, hajrá, hajrá, van már ebből trailer vagy valami?

Nem lesz bad boy. Jó fiú lesz, csak éppen abban az összetett formában, ahogy azt tőle már megszokhattuk. Szeretem az ilyen karaktereit, amik nem csak jók vagy rosszak. Ő ebben a legjobb, és ez tetszik, mert a való világban sem csak feketék vagy fehérek a dolgok. blush.gif
2011. január 22. 09:49 #730
- törölt felhasználó -    
Idézet (Grace Benning @ 2011.01.22. 09:24)
Nem lesz bad boy. Jó fiú lesz, csak éppen abban az összetett formában, ahogy azt tőle már megszokhattuk. Szeretem az ilyen karaktereit, amik nem csak jók vagy rosszak. Ő ebben a legjobb, és ez tetszik, mert a való világban sem csak feketék vagy fehérek a dolgok.  blush.gif

jó/rossz = rossz biggrin.gif nekem rossz, mert L'oreal _nevet.gif
2011. január 22. 09:58 #731
Ellie Andrews
Ellie Andrews
*homo sensorium*

Idézet (kateblock @ 2011.01.22. 09:49)
jó/rossz = rossz  biggrin.gif nekem rossz, mert L'oreal  _nevet.gif

Kedvenc összetett figurám, neked bad boy: Danny Bryant, mert L'oreál. biggrin.gif
2011. január 22. 10:05 #732
- törölt felhasználó -    
Idézet (Grace Benning @ 2011.01.22. 09:58)
Kedvenc összetett figurám, neked bad boy: Danny Bryant, mert L'oreál.  biggrin.gif

thumbsup.gif thumbsup.gif

Beszéljünk Sean csillagáról, láttam a Videók közt, hogy van neki biggrin.gif
2011. január 22. 10:14 #733
Ellie Andrews
Ellie Andrews
*homo sensorium*

Idézet (kateblock @ 2011.01.22. 10:05)
thumbsup.gif  thumbsup.gif 
Beszéljünk Sean csillagáról, láttam a Videók közt, hogy van neki  biggrin.gif

Jajj, olyan boldog voltam! Persze nem a hollywoodi Walk of Fame-ről van szó, de ez a legjobb benne! w00t.gif Kell a francnak ott csillag! Az a csodás, hogy a szülővárosában ennyire megbecsülik, ennyire szeretik. Odáig vannak érte. Többször kapott kitüntetést (honorary degrees) a város egyetemétől is. Így van doktorija. biggrin.gif Az a legjobb benne, hogy ő is szeret hazatérni. Amilyen sűrűn csak lehet, hazamegy és támogatja a várost valamilyen módon.
interjú. Itt idéznek pár rajongótól is. wub.gif Érdemes megnézni a videót!!
1 felhasználónak tetszik: kateblock
2011. január 22. 11:01 #734
- törölt felhasználó -    
Idézet (Grace Benning @ 2011.01.22. 10:14)
Jajj, olyan boldog voltam! Persze nem a hollywoodi Walk of Fame-ről van szó, de ez a legjobb benne!  w00t.gif Kell a francnak ott csillag! Az a csodás, hogy a szülővárosában ennyire megbecsülik, ennyire szeretik. Odáig vannak érte. Többször kapott kitüntetést (honorary degrees) a város egyetemétől is. Így van doktorija.  biggrin.gif Az a legjobb benne, hogy ő is szeret hazatérni. Amilyen sűrűn csak lehet, hazamegy és támogatja a várost valamilyen módon. 
interjú. Itt idéznek pár rajongótól is.  wub.gif Érdemes megnézni a videót!!

wub.gif wub.gif
És az mindenkinek jár aki ott született és sokra vitte, vagy kell hozzá más is?
2011. január 22. 11:08 #735
Ellie Andrews
Ellie Andrews
*homo sensorium*

Idézet (kateblock @ 2011.01.22. 11:01)
wub.gif  wub.gif 
És az mindenkinek jár aki ott született és sokra vitte, vagy kell hozzá más is?

Megkapták már páran a csillagot, de neki különleges kötődése van Sheffieldhez. Azt hiszem ő az, akire a város igazán büszke, mert úgy beszél, mint ők, úgy viselkedik, mint ők, azt szereti, amit ők és igazán büszke a származására. Mindig azt mondja, hogy elhagyta Sheffieldet, de Sheffield sosem hagyta el a szívét. wub.gif Meg vannak érte veszve. Mondom, mások is kaptak csillagot, de rajta kívül még senki nem kapott háromszor kitüntetést az egyetemtől. biggrin.gif Azon kívül kórházat nyitott a városban és persze mindenki tudja róla mekkora SUFC drukker. Ő Sheffield gyermeke. Mindenki szereti.
2011. január 22. 12:07 #736
- törölt felhasználó -    
Idézet (Grace Benning @ 2011.01.22. 11:08)
Megkapták már páran a csillagot, de neki különleges kötődése van Sheffieldhez. Azt hiszem ő az, akire a város igazán büszke, mert úgy beszél, mint ők, úgy viselkedik, mint ők, azt szereti, amit ők és igazán büszke a származására. Mindig azt mondja, hogy elhagyta Sheffieldet, de Sheffield sosem hagyta el a szívét.  wub.gif Meg vannak érte veszve. Mondom, mások is kaptak csillagot, de rajta kívül még senki nem kapott háromszor kitüntetést az egyetemtől.  biggrin.gif Azon kívül kórházat nyitott a városban és persze mindenki tudja róla mekkora SUFC drukker. Ő Sheffield gyermeke. Mindenki szereti.

A kórháznyitásról nem tudtam ohmy.gif
2011. január 22. 15:40 #737
Ellie Andrews
Ellie Andrews
*homo sensorium*

Idézet (kateblock @ 2011.01.22. 12:07)
A kórháznyitásról nem tudtam  ohmy.gif

Ez ennyire meglepett? wink.gif Mondjuk kevesen tudnak róla. A média se szereti emlegetni, mert akkor a kép, amit eddig Seanról festettek, miszerint ő egy "chauvinist northern bastard" kicsit hihetetlennek tűnne. Az életrajzában is csupán egy sorral említik: "He opened the Osteoporosis Centre at Sheffield´s Northern General Hospital in 1998." Ennyi semmi többet nem lehet tudni a dologról. Pedig szerintem ez nagy dolog és bizonyítja, hogy igenis törődik másokkal és jó ember.
2011. január 22. 16:03 #738
- törölt felhasználó -    
Idézet (Grace Benning @ 2011.01.22. 15:40)
Ez ennyire meglepett?  wink.gif Mondjuk kevesen tudnak róla. A média se szereti emlegetni, mert akkor a kép, amit eddig Seanról festettek, miszerint ő egy "chauvinist northern bastard" kicsit hihetetlennek tűnne. Az életrajzában is csupán egy sorral említik: "He opened the Osteoporosis Centre at Sheffield´s Northern General Hospital in 1998." Ennyi semmi többet nem lehet tudni a dologról. Pedig szerintem ez nagy dolog és bizonyítja, hogy igenis törődik másokkal és jó ember.

Mindig is sejtettem, hogy jó ember, csak ezzel szinte semmilyen interjú nem foglalkozik (gondolom). Állandóan csak a LOTR és a bad boy szerepek. Néha rákérdeznek másra is, de foglalkozhatnának többet a dologgal. Ha csak feleannyit foglalkoznának ezzel, mint a nőügyeivel .. dry.gif
2011. január 22. 16:36 #739
Ellie Andrews
Ellie Andrews
*homo sensorium*

Idézet (kateblock @ 2011.01.22. 16:03)
Mindig is sejtettem, hogy jó ember, csak ezzel szinte semmilyen interjú nem foglalkozik (gondolom). Állandóan csak a LOTR és a bad boy szerepek. Néha rákérdeznek másra is, de foglalkozhatnának többet a dologgal. Ha csak feleannyit foglalkoznának ezzel, mint a nőügyeivel ..  dry.gif

A nőügyeihez amúgy sincs semmi közük. Meg különben is, milyen nőügyek? Volt össz-vissz 5 kapcsolata, de ezt ugye már beszéltük. Nem tudom miért kell belőle ilyen negatív figurát csinálni. Senkinek se ártott ezzel, és a lányait meg éppenséggel nagyon imádja. cuki

Egy interjúban mesélte, hogy Molly hazavitte az aktuális fickóját, és az halálra rémült apucitól, mert éppen egy kalapáccsal ügyködött valamit az udvaron. rohog.gif Aztán megnyugtatta a srácot, adott neki kávét és tök jót beszélgettek. Azt mondta helyes kis csóka volt. rohog.gif
2011. január 22. 16:50 #740
- törölt felhasználó -    
Idézet (Grace Benning @ 2011.01.22. 16:36)
A nőügyeihez amúgy sincs semmi közük. Meg különben is, milyen nőügyek? Volt össz-vissz 5 kapcsolata, de ezt ugye már beszéltük. Nem tudom miért kell belőle ilyen negatív figurát csinálni. Senkinek se ártott ezzel, és a lányait meg éppenséggel nagyon imádja. cuki
Egy interjúban mesélte, hogy Molly hazavitte az aktuális fickóját, és az halálra rémült apucitól, mert éppen egy kalapáccsal ügyködött valamit az udvaron.  rohog.gif Aztán megnyugtatta a srácot, adott neki kávét és tök jót beszélgettek. Azt mondta helyes kis csóka volt.  rohog.gif

Seannek mekkora lába van? Nagy yeti lábai vannak biggrin.gif
101 oldal 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42
Lezárt téma, már nem lehet hozzászólni Nem indíthatsz új témát!

Kapcsolódó sztárok