Starity

Sean Bean

101 oldal 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41
Lezárt téma, már nem lehet hozzászólni Nem indíthatsz új témát!
2011. január 19. 08:37 #701
- törölt felhasználó -    
Idézet (Grace Benning @ 2011.01.19. 06:51)
Persze ki tudja, még az is lehet, hogy nem nekem van igazam és mindenről Sean tehet. Ez is megeshet, csakhogy engem igazol mindaz, amit mostanában látok. Sean tényleg nagyon lerongyolta magát, amíg a csajjal volt. Nem törődött magával, jöttek a bolyholódós nagypapa cuccok, a nyakban szemüveg, meg az, hogy nem vágatott hajat, és ami rosszabb, nem is mosta túl sűrűn, még akkor se ha jelenése volt.  sad.gif Elpocakosodott és a többi... Valaki azt mondta, hogy Sean egyszerűen csak megöregedett, de hol van az megírva, hogy egy 50 éves embernek már el kell magát ásnia? Ebből cirka két év alatt lett ez. Ne mondja nekem senki, hogy ez normális folyamat. Ami még érdekesebb, hogy amióta a csaj elköltözött, Sean megint kezd magára találni. A Game of Thrones press conference-en már egész dögösen nézett ki. Jó, gondolom a pocit nem olyan könnyű leadni, de ettől függetlenül tényleg jól nézett ki.

Sean erős és okos embernek tűnik akinek egy bűne volt csak. Rossz emberbe szeretett bele. Biztosan nagyon szerette és nehéz volt elhagyni őt de közben beleöregedett .. és azt az elpazarolt időt már soha senki nem fogja visszaadni neki rolleyes.gif
2011. január 19. 08:43 #702
Ellie Andrews
Ellie Andrews
*homo sensorium*

StátuszAmor vincit omnia.
  Csoport: Moderátor
Hozzászólás: 6949
Csatolások: 3307
Azonosító: 133484
Idézet (kateblock @ 2011.01.19. 08:37)
Sean erős és okos embernek tűnik akinek egy bűne volt csak. Rossz emberbe szeretett bele. Biztosan nagyon szerette és nehéz volt elhagyni őt de közben beleöregedett .. és azt az elpazarolt időt már soha senki nem fogja visszaadni neki  rolleyes.gif

Én is így gondolom. Nagyon szerelmes volt a nagyon nem megfelelő nőbe. Az a baj, hogy szerintem a nő is így volt ezzel. Fura ez, szerették egymást, mégse tudták boldoggá tenni a kapcsolatukat... unsure.gif
Más! Új interjú. Vagy legalábbis még ezt nem olvastam. Hogy láttam-e, azt nem tudom, mert azt írja, hogy frissítenem kéne valamit, hogy meg tudjam nézni a videót. Ám mivel még akkor se hallanék belőle semmit, így tök mindegy. biggrin.gif Majd otthon. rolleyes.gif
2011. január 19. 08:49 #703
- törölt felhasználó -    
Idézet (Grace Benning @ 2011.01.19. 08:43)
Én is így gondolom. Nagyon szerelmes volt a nagyon nem megfelelő nőbe. Az a baj, hogy szerintem a nő is így volt ezzel. Fura ez, szerették egymást, mégse tudták boldoggá tenni a kapcsolatukat...  unsure.gif 
Más! Új interjú. Vagy legalábbis még ezt nem olvastam. Hogy láttam-e, azt nem tudom, mert azt írja, hogy frissítenem kéne valamit, hogy meg tudjam nézni a videót. Ám mivel még akkor se hallanék belőle semmit, így tök mindegy.  biggrin.gif Majd otthon.  rolleyes.gif

Nekem sem jön be sad.gif
2011. január 19. 08:52 #704
Ellie Andrews
Ellie Andrews
*homo sensorium*

Idézet (kateblock @ 2011.01.19. 08:49)
Nekem sem jön be  sad.gif

Ó, akkor majd megkeresem youtube-on. biggrin.gif Elolvasni elolvastam. Bár új nem volt a nap alatt. Eddig is tudtam, hogy Sean miért vállalta el a szerepet, anélkül, hogy mondta volna. Ned Stark egy valódi hős, egy igazi, hűséges, becsületes, jó ember. Sean ilyet ritkán játszhat el. blush.gif
Néha jó googlézni ám! w00t.gif Találtam egy másik interjút. A vége olyan aranyos. A videót erről épp tegnap postoltam, de nagyon sok minden nem hangzott el benne, ami ebben az interjúban benne van. Jó olvasást! smileeee.gif
2011. január 19. 11:00 #705
Ellie Andrews
Ellie Andrews
*homo sensorium*

Csak nekem tetszik ennyire ez a kép? El tudok olvadni ettől a mosolytól. wub3.gif
2011. január 19. 13:26 #706
- törölt felhasználó -    
Idézet (Grace Benning @ 2011.01.19. 08:52)
Ó, akkor majd megkeresem youtube-on.  biggrin.gif Elolvasni elolvastam. Bár új nem volt a nap alatt. Eddig is tudtam, hogy Sean miért vállalta el a szerepet, anélkül, hogy mondta volna. Ned Stark egy valódi hős, egy igazi, hűséges, becsületes, jó ember. Sean ilyet ritkán játszhat el.  blush.gif 
Néha jó googlézni ám!  w00t.gif Találtam egy másik interjút. A vége olyan aranyos. A videót erről épp tegnap postoltam, de nagyon sok minden nem hangzott el benne, ami ebben az interjúban benne van. Jó olvasást!  smileeee.gif

Szóval jobban preferálja a filmeket? unsure.gif
Helyes, azt legalább megnézhetjük biggrin.gif
2011. január 19. 14:13 #707
Ellie Andrews
Ellie Andrews
*homo sensorium*

Idézet (kateblock @ 2011.01.19. 13:26)
Szóval jobban preferálja a filmeket?  unsure.gif 
Helyes, azt legalább megnézhetjük  biggrin.gif

Igen, pontosan azért, amiért sorozatokat se vállal. Nem szereti hosszútávon ugyanazt csinálni. Szerintem nem bírja elviselni az egyhangúságot. rolleyes.gif Folyamatos kihívásra és változatosságra van szüksége. A GyU volt élete nagy álma, nagyon boldog volt, hogy bekerült, tudta, hogy ez élete nagy lehetősége, de azt hiszem megzakkant azalatt az egy év alatt, míg ezzel volt elfoglalva. Addig semmi mást nem csinálhatott. Ráadásul mivel a terep igen kényes volt, a szereplőket legtöbbször helikopterrel szállították a forgatási helyszínekre. Kivéve őt, mert annyira félt akkor még a helikopterektől, hogy inkább felkelt órákkal hamarabb, mint a többiek és gyalogolt. Sminkben, bazi nehéz jelmezben hegyen-völgyön át. Akkoriban biztos nagyon fitt volt... rohog.gif
2011. január 20. 11:19 #708
Ellie Andrews
Ellie Andrews
*homo sensorium*

Oh, I've just found something interesting! w00t.gif

Ímé, lelibben a fátyol a balesetről! biggrin.gif Poor baby... sad.gif

"I had a lucky escape once when a horse fell on me and accidentally put his hoof on my head. An inch further and it would have been my eye. But that's the nature of my work."

Hát így történt pontosan. Most már ezt is tudjuk. beer.gif
2011. január 20. 13:55 #709
- törölt felhasználó -    
Idézet (Grace Benning @ 2011.01.20. 11:19)
Oh, I've just found something interesting!  w00t.gif 
Ímé, lelibben a fátyol a balesetről!  biggrin.gif Poor baby...  sad.gif 
"I had a lucky escape once when a horse fell on me and accidentally put his hoof on my head. An inch further and it would have been my eye. But that's the nature of my work."
Hát így történt pontosan. Most már ezt is tudjuk.  beer.gif

Akkor Sean sem szeret dublőrözni ...
1 felhasználónak tetszik: Grace Benning
2011. január 20. 14:31 #710
Ellie Andrews
Ellie Andrews
*homo sensorium*

Oh, this is way too sweet! blush.gif meghajolo.gif

Mindig is ilyesféle nőket álmodtam mellé. A favoritom Charlize Theron volt, de Rachel Weisz is tökéletes partner lett volna Sean számára a képzeletemben. Mind a kettő végtelenül szimpatikus, kedves, szelíd, csendes, de vagány asszonykának látszik. Ráadásul gyönyörűek. Na mindegy, még én álmodoztam, ő nősült. Csak nem azt vette el, akit én kiszemeltem neki. rohog.gif _nevet.gif

Ó, és ezek a szavak igenis elhagyták őurasága ajkát:
"There's nothing better than ordering in a Chinese takeaway and watching Coronation Street." nevet2.gif
1 felhasználónak tetszik: kateblock
2011. január 21. 11:38 #711
- törölt felhasználó -    
Idézet (Grace Benning @ 2011.01.20. 14:31)

Ó, és ezek a szavak igenis elhagyták őurasága ajkát:
"There's nothing better than ordering in a Chinese takeaway and watching Coronation Street." nevet2.gif

There is, dear Sean, there is something better than ordering Chinese takeaway and watching Coronation Street _nevet.gif _nevet.gif
Vajon hogy tartja számon mi történt? blink.gif Ha lemarad akkor kész, vége. Óhh, ebből a sorozatból most volt nemrég 50 éves évforduló és live epizód volt ennek alkalmából. Miért nem mondta az ügynökének, hogy paszírozza be abba a részbe? _nevet.gif _nevet.gif
2011. január 21. 12:16 #712
Ellie Andrews
Ellie Andrews
*homo sensorium*

Idézet (kateblock @ 2011.01.21. 11:38)
There is, dear Sean, there is something better than ordering Chinese takeaway and watching Coronation Street  _nevet.gif  _nevet.gif 
Vajon hogy tartja számon mi történt?  blink.gif Ha lemarad akkor kész, vége. Óhh, ebből a sorozatból most volt nemrég 50 éves évforduló és live epizód volt ennek alkalmából. Miért nem mondta az ügynökének, hogy paszírozza be abba a részbe?  _nevet.gif  _nevet.gif

Az az igazság, hogy ő többször tett kijelentést arra, hogy szeretne szerepelni, de valamiért soha nem keresték fel ez ügyben. Ő még arra emlékszik, hogy a szülei is nézték a sorozatot. Mivel sokat utazik, szerintem olyan sokszor már mostanában nem nézi. Vagy legalábbis nem olyan szenvedéllyel, mint a SUFC meccseket. biggrin.gif
Amúgy tegnap elég nyomott napom volt, egy csomó interjút olvastam vele az egyik oldalon. Volt köztük egy-két arcpirítóan érdekes is... blush.gif
1 felhasználónak tetszik: kateblock
2011. január 21. 12:25 #713
- törölt felhasználó -    
Idézet (Grace Benning @ 2011.01.21. 12:16)
Volt köztük egy-két arcpirítóan érdekes is...  blush.gif

Lökjed biggrin.gif (amennyiben a kérdések nem súrolnak egy bizonyos határt)
2011. január 21. 12:36 #714
Ellie Andrews
Ellie Andrews
*homo sensorium*

Idézet (kateblock @ 2011.01.21. 12:25)
Lökjed  biggrin.gif (amennyiben a kérdések nem súrolnak egy bizonyos határt)

Hát nem tudom...nálam némely kérdés ebben az interjúban már az arcpirító kategória, magyarul: én biztos nem tenném fel, de tetszik, ahogyan válaszol... unsure.gif

18+
2011. január 21. 12:41 #715
- törölt felhasználó -    
Idézet (Grace Benning @ 2011.01.21. 12:36)
Hát nem tudom...nálam némely kérdés ebben az interjúban már az arcpirító kategória, magyarul: én biztos nem tenném fel, de tetszik, ahogyan válaszol...  unsure.gif 
18+

Ez egy Telegraph interjú kivonat? dry.gif
2011. január 21. 12:49 #716
Ellie Andrews
Ellie Andrews
*homo sensorium*

Idézet (kateblock @ 2011.01.21. 12:41)
Ez egy Telegraph interjú kivonat?  dry.gif

Őszintén? Nem tudom. Miért?
2011. január 21. 12:52 #717
- törölt felhasználó -    
Idézet (Grace Benning @ 2011.01.21. 12:49)
Őszintén? Nem tudom. Miért?

Ez az interjú nagyon sántít. Nem mondom, hogy nem adott ilyen interjút, de vannak újságok (pl Telegraph) akik előszeretettel írják át azt, amit az alany mond. Azért egy két kérdés tényleg túl lő a célon és ilyet nem hiszem, hogy van pofájuk kérdezni, ez azért mér durva lenne blink.gif
2011. január 21. 12:59 #718
Ellie Andrews
Ellie Andrews
*homo sensorium*

Idézet (kateblock @ 2011.01.21. 12:52)
Ez az interjú nagyon sántít. Nem mondom, hogy nem adott ilyen interjút, de vannak újságok (pl Telegraph) akik előszeretettel írják át azt, amit az alany mond. Azért egy két kérdés tényleg túl lő a célon és ilyet nem hiszem, hogy van pofájuk kérdezni, ez azért mér durva lenne  blink.gif

Utána néztem. Ez az interjú az FHM magazine-nak készült. Illetve abban jelent meg. Ott viszont igencsak feltesznek ilyen kérdéseket... dry.gif Egyébként azt hiszem, ha már provokatív kérdést akartak feltenni, én sokkal ízlésesebbeket tudtam volna kitalálni... dry.gif
2011. január 21. 13:02 #719
- törölt felhasználó -    
Idézet (Grace Benning @ 2011.01.21. 12:59)
Utána néztem. Ez az interjú az FHM magazine-nak készült. Illetve abban jelent meg. Ott viszont igencsak feltesznek ilyen kérdéseket...  dry.gif Egyébként azt hiszem, ha már provokatív kérdést akartak feltenni, én sokkal ízlésesebbeket tudtam volna kitalálni...  dry.gif

FHM? Akkor nem meglepő. Azért egy két válasz megmosolyogtató. A többi pedig .. khm .. Istenem, majdnem minden színésztől megkérdezik, higy X Y filmben található ilyen meg olyan jelenet nem lett egy kicsit felfűtötöttebb vagy kifejezetten gay-es .. rolleyes.gif rolleyes.gif
2011. január 21. 13:10 #720
Ellie Andrews
Ellie Andrews
*homo sensorium*

Idézet (kateblock @ 2011.01.21. 13:02)
FHM? Akkor nem meglepő. Azért egy két válasz megmosolyogtató. A többi pedig .. khm .. Istenem, majdnem minden színésztől megkérdezik, higy X Y filmben található ilyen meg olyan jelenet nem lett egy kicsit felfűtötöttebb vagy kifejezetten gay-es ..  rolleyes.gif  rolleyes.gif

Ez is FHM interjú, de jóval ízlésesebb! És van benne egy dolog, ami neked biztos tetszeni fog! wink.gif
101 oldal 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41
Lezárt téma, már nem lehet hozzászólni Nem indíthatsz új témát!

Kapcsolódó sztárok