Idézet (Grace Benning @ 2011.01.19. 06:51)
Persze ki tudja, még az is lehet, hogy nem nekem van igazam és mindenről Sean tehet. Ez is megeshet, csakhogy engem igazol mindaz, amit mostanában látok. Sean tényleg nagyon lerongyolta magát, amíg a csajjal volt. Nem törődött magával, jöttek a bolyholódós nagypapa cuccok, a nyakban szemüveg, meg az, hogy nem vágatott hajat, és ami rosszabb, nem is mosta túl sűrűn, még akkor se ha jelenése volt.
Elpocakosodott és a többi... Valaki azt mondta, hogy Sean egyszerűen csak megöregedett, de hol van az megírva, hogy egy 50 éves embernek már el kell magát ásnia? Ebből cirka két év alatt lett ez. Ne mondja nekem senki, hogy ez normális folyamat. Ami még érdekesebb, hogy amióta a csaj elköltözött, Sean megint kezd magára találni. A Game of Thrones press conference-en már egész dögösen nézett ki. Jó, gondolom a pocit nem olyan könnyű leadni, de ettől függetlenül tényleg jól nézett ki.
Sean erős és okos embernek tűnik akinek egy bűne volt csak. Rossz emberbe szeretett bele. Biztosan nagyon szerette és nehéz volt elhagyni őt de közben beleöregedett .. és azt az elpazarolt időt már soha senki nem fogja visszaadni neki

0 felhasználónak tetszik: