Starity

Sean Bean

101 oldal 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40
Lezárt téma, már nem lehet hozzászólni Nem indíthatsz új témát!
2011. január 18. 15:15 #681
- törölt felhasználó -    
Idézet (Grace Benning @ 2011.01.18. 15:09)
_nevet.gif  _nevet.gif  És amíg megkönnyebbülve kortyolgatná a jó adag, hűtött sört, addig én leédesgetném a nyakából a szemcsit. "Darling, can I have this for a little while?" Aztán elbűvölném, de annyira, hogy majd csak otthon este, újságolvasás előtt jutna eszébe, hogy hol a szemüvege. Persze megtalálná a zsebében, de zsinór nélkül!!  blush.gif

Kontaklencse?
2011. január 18. 15:23 #682
Ellie Andrews
Ellie Andrews
*homo sensorium*

StátuszAmor vincit omnia.
  Csoport: Moderátor
Hozzászólás: 6949
Csatolások: 3307
Azonosító: 133484
Idézet (kateblock @ 2011.01.18. 15:15)
Kontaklencse?

Jó ötlet, bár nem hiszem, hogy ok nélkül akasztja olykor a nyakába az okulárét. biggrin.gif Nem biztos, hogy a lencse neki való. Egyébként mindig is szemcsis volt, sőt, picit bandzsal is. Egyes képeken a mai napig látszik. rolleyes.gif Olyan cuki. blush.gif
2011. január 18. 15:30 #683
- törölt felhasználó -    
Idézet (Grace Benning @ 2011.01.18. 15:23)
Jó ötlet, bár nem hiszem, hogy ok nélkül akasztja olykor a nyakába az okulárét.  biggrin.gif Nem biztos, hogy a lencse neki való. Egyébként mindig is szemcsis volt, sőt, picit bandzsal is. Egyes képeken a mai napig látszik.  rolleyes.gif Olyan cuki.  blush.gif

Bandzsal? Nem tűnt fel blink.gif
2011. január 18. 15:42 #684
Ellie Andrews
Ellie Andrews
*homo sensorium*

Idézet (kateblock @ 2011.01.18. 15:30)
Bandzsal? Nem tűnt fel  blink.gif

Csak egy egészen picikét! Egy-két képen látszik mindössze, akkor is csak ha jól megnézed. Most nem is találok olyan fotót. Nem vészes a dolog, tényleg egyáltalán nem feltűnő. Igazából nem is szól róla fáma, ám tény, hogy a középsuliban is volt szemüvege.
2011. január 18. 16:04 #685
- törölt felhasználó -    
Idézet (Grace Benning @ 2011.01.18. 15:42)
Csak egy egészen picikét! Egy-két képen látszik mindössze, akkor is csak ha jól megnézed. Most nem is találok olyan fotót. Nem vészes a dolog, tényleg egyáltalán nem feltűnő. Igazából nem is szól róla fáma, ám tény, hogy a középsuliban is volt szemüvege.

Ez egyébként valami kis betegség és van rá szemcsepp. Davidünk is hasonló cipőben jár rolleyes.gif
2011. január 18. 16:29 #686
Ellie Andrews
Ellie Andrews
*homo sensorium*

Idézet (kateblock @ 2011.01.18. 16:04)
Ez egyébként valami kis betegség és van rá szemcsepp. Davidünk is hasonló cipőben jár  rolleyes.gif

Nagyon sokáig nem is tudtam eldönteni, hogy most én látok-e rosszul, vagy a kép van-e gányul megcsinálva, avagy valóban van egy kis gubanc azokkal az amúgy gyönyörködtetően gyönyörű zöld szemekkel. Szóval ennyire aprócska problémáról van szó, de hát azt hiszem mindenkinek kell hogy legyen valami szépséghibája. Mert amúgy nincsen neki egy szál se. biggrin.gif
Nemrég olvastam a teljes sztoriát annak, miként szerezte azt a hatalmas "cápaharapást" a combjára. Azt már ugye mondtam, hogy dühében összetört egy üvegajtót. Na de miért is volt ilyen dühös? biggrin.gif Játszott az unokatestvérével, valami papírfigurákkal voltak elfoglalva, és a pajti nem adta oda neki az ollót. Naná, hogy barátunk jól bedühödött. Szerencsére meg tudták menteni a lábát, de a focikarriernek fuccs lett, mert egy darabig járni sem tudott. blink.gif
2011. január 18. 16:31 #687
- törölt felhasználó -    
Idézet (Grace Benning @ 2011.01.18. 16:29)
Nagyon sokáig nem is tudtam eldönteni, hogy most én látok-e rosszul, vagy a kép van-e gányul megcsinálva, avagy valóban van egy kis gubanc azokkal az amúgy gyönyörködtetően gyönyörű zöld szemekkel. Szóval ennyire aprócska problémáról van szó, de hát azt hiszem mindenkinek kell hogy legyen valami szépséghibája. Mert amúgy nincsen neki egy szál se.  biggrin.gif 
Nemrég olvastam a teljes sztoriát annak, miként szerezte azt a hatalmas "cápaharapást" a combjára. Azt már ugye mondtam, hogy dühében összetört egy üvegajtót. Na de miért is volt ilyen dühös?  biggrin.gif Játszott az unokatestvérével, valami papírfigurákkal voltak elfoglalva, és a pajti nem adta oda neki az ollót. Naná, hogy barátunk jól bedühödött. Szerencsére meg tudták menteni a lábát, de a focikarriernek fuccs lett, mert egy darabig járni sem tudott.  blink.gif

Focista akart lenni? blink.gif
2011. január 18. 16:42 #688
Ellie Andrews
Ellie Andrews
*homo sensorium*

Idézet (kateblock @ 2011.01.18. 16:31)
Focista akart lenni?  blink.gif

Persze! Nem tudtad? Több generációs foci imádó családból származik. Már a nagyapja is mindhalálig SUFC drukker volt. Seannak hamvas korában az volt az álma, hogy majd ő is a Sheffield Unitedban fog játszani. Ám ez a baleset, meg a kitartásának hiánya ebben megakadályozta. Nagyon heves vérmérsékletű fiatal volt, az apja megunta, hogy kezelhetetlen volt, beíratta box edzésekre. Két évig működött is a dolog, de aztán ezt is abbahagyta. Inkább ivott, dohányzott és otthagyta a sulit. rolleyes.gif Mindössze 16 évesen.
2011. január 18. 17:19 #689
- törölt felhasználó -    
Idézet (Grace Benning @ 2011.01.18. 16:42)
Persze! Nem tudtad? Több generációs foci imádó családból származik. Már a nagyapja is mindhalálig SUFC drukker volt. Seannak hamvas korában az volt az álma, hogy majd ő is a Sheffield Unitedban fog játszani. Ám ez a baleset, meg a kitartásának hiánya ebben megakadályozta. Nagyon heves vérmérsékletű fiatal volt, az apja megunta, hogy kezelhetetlen volt, beíratta box edzésekre. Két évig működött is a dolog, de aztán ezt is abbahagyta. Inkább ivott, dohányzott és otthagyta a sulit.  rolleyes.gif Mindössze 16 évesen.

Arról persze beszéltünk, hogy nagyon szereti a focit de erre nem emlékszem, hogy beszéltük volna unsure.gif
Szóval ivott és dohányozott is? Mostanra felhagyott mindkettővel, remélem
2011. január 18. 20:36 #690
Ellie Andrews
Ellie Andrews
*homo sensorium*

Idézet (kateblock @ 2011.01.18. 17:19)
Arról persze beszéltünk, hogy nagyon szereti a focit de erre nem emlékszem, hogy beszéltük volna  unsure.gif 
Szóval ivott és dohányozott is? Mostanra felhagyott mindkettővel, remélem

Hát, jóformán egyikkel sem hagyott fel. Persze most állítólag sikerült leraknia a cigarettát, de már többször felreppentek ilyen hírek. Legalább 15 éve próbálja abbahagyni és még nem jött neki össze. Kutyából nem lesz szalonna. Mostanában nem látni cigivel, de mondjuk például a Death Race 2-ben dohányzott a karaktere... unsure.gif Szóval nem tudom mi az igazság. Az ivás pedig...nos focimeccs nincs egy korsó sör nélkül, haveri beszélgetés nincs egy korsó sör nélkül és ahol egy korsóval van, ott van többel is. Ezt sem titkolta soha. Nem alkoholista, erről szó sincs, bár sokan vádolták ezzel, de egyértelműen nem az. Csak szereti a sörikét. rolleyes.gif Ha engem kérdezel, az erős dohányzása sokkal jobban aggaszt, mint az, hogy néha a haverokkal megissza a magáét... blink.gif
2011. január 18. 20:39 #691
- törölt felhasználó -    
Idézet (Grace Benning @ 2011.01.18. 20:36)
Hát, jóformán egyikkel sem hagyott fel. Persze most állítólag sikerült leraknia a cigarettát, de már többször felreppentek ilyen hírek. Legalább 15 éve próbálja abbahagyni és még nem jött neki össze. Kutyából nem lesz szalonna. Mostanában nem látni cigivel, de mondjuk például a Death Race 2-ben dohányzott a karaktere...  unsure.gif Szóval nem tudom mi az igazság. Az ivás pedig...nos focimeccs nincs egy korsó sör nélkül, haveri beszélgetés nincs egy korsó sör nélkül és ahol egy korsóval van, ott van többel is. Ezt sem titkolta soha. Nem alkoholista, erről szó sincs, bár sokan vádolták ezzel, de egyértelműen nem az. Csak szereti a sörikét.  rolleyes.gif Ha engem kérdezel, az erős dohányzása sokkal jobban aggaszt, mint az, hogy néha a haverokkal megissza a magáét...  blink.gif

De ha csak sört iszik, azzal nincs gond. Akkor miért találnak ki hülyeségeket hogy alkoholista? http://i459.photobucket.com/albums/qq314/bridzsy/picardicon.gif
2011. január 18. 20:40 #692
goldman
goldman
    Csoport: Tag
Hozzászólás: 2479
Csatolások: 6964
Azonosító: 67315
Drága hölgyeim, megölitek azt a szegény embert. Biztos, hogy már hetek óta csuklik szegény. biggrin.gif
2 felhasználónak tetszik: Grace Benning, kateblock
2011. január 18. 20:44 #693
Ellie Andrews
Ellie Andrews
*homo sensorium*

Idézet (kateblock @ 2011.01.18. 20:39)
De ha csak  sört iszik, azzal nincs gond. Akkor miért találnak ki hülyeségeket hogy alkoholista? http://i459.photobucket.com/albums/qq314/bridzsy/picardicon.gif

Igazából fogalmam sincs. A köztudatban él ez. Újságokban, vagy tévében sosem lett ez így megfogalmazva. dry.gif A harmadik ex-nej árult el olyat, hogy Sean nehéz természetű, főleg ha iszik, meg hogy állítólag sok időt töltött a haverokkal pubokban és amikor hazaért, akkor csak szétszórta a ruháit és...na, hát ismered az ilyen szövegeket. Szerintem igazából az utolsó neje, Georgina tette be a kiskaput a hírnevének. A csaj ugyanis elég közönséges és szintén vehemens természetű. Többször látták őket illuminált állapotban veszekedni-verekdeni egymással. dry.gif
2011. január 18. 20:47 #694
Ellie Andrews
Ellie Andrews
*homo sensorium*

Idézet (goldman @ 2011.01.18. 20:40)
Drága hölgyeim, megölitek azt a szegény embert. Biztos, hogy már hetek óta csuklik szegény.  biggrin.gif

A csuklásba még senki sem halt bele. biggrin.gif Nagyon a lelkemre venném, ha ez másként lenne. blush.gif
1 felhasználónak tetszik: kateblock
2011. január 18. 20:50 #695
- törölt felhasználó -    
Idézet (Grace Benning @ 2011.01.18. 20:44)
Igazából fogalmam sincs. A köztudatban él ez. Újságokban, vagy tévében sosem lett ez így megfogalmazva.  dry.gif A harmadik ex-nej árult el olyat, hogy Sean nehéz természetű, főleg ha iszik, meg hogy állítólag sok időt töltött a haverokkal pubokban és amikor hazaért, akkor csak szétszórta a ruháit és...na, hát ismered az ilyen szövegeket. Szerintem igazából az utolsó neje, Georgina tette be a kiskaput a hírnevének. A csaj ugyanis elég közönséges és szintén vehemens természetű. Többször látták őket illuminált állapotban veszekedni-verekdeni egymással.  dry.gif

Verekedni/veszekedni? Szerinted ez igaz?
2011. január 18. 20:53 #696
Ellie Andrews
Ellie Andrews
*homo sensorium*

Idézet (kateblock @ 2011.01.18. 20:50)
Verekedni/veszekedni? Szerinted ez igaz?

Igen. Egyszer egy szálloda nyugalmát zavarták meg, pár alkalommal meg a szomszédokét. Azt hiszem két alkalommal mentek ki hozzájuk a zsaruk, egyszer éjszakára be is vitték Seant... sad.gif Csak a csaj másnap visszavonta a feljelentést... unsure.gif
2011. január 18. 20:58 #697
- törölt felhasználó -    
Idézet (Grace Benning @ 2011.01.18. 20:53)
Igen. Egyszer egy szálloda nyugalmát zavarták meg, pár alkalommal meg a szomszédokét. Azt hiszem két alkalommal mentek ki hozzájuk a zsaruk, egyszer éjszakára be is vitték Seant...  sad.gif Csak a csaj másnap visszavonta a feljelentést... unsure.gif

Szóval ennyire zavaros életű volt ez az ember rolleyes.gif
2011. január 18. 21:00 #698
Ellie Andrews
Ellie Andrews
*homo sensorium*

Idézet (kateblock @ 2011.01.18. 20:58)
Szóval ennyire zavaros életű volt ez az ember  rolleyes.gif

Mindig is, de amíg nem ismerte ezt a nőt, kordában tudta tartani a dolgokat. Georgina azonban kihozta belőle az állatot, nagyon rossz hatással volt rá. Ezért mondtam, hogy nem szeretem a csajt, nagyon lerongyolta az én csacsi öreg medvémet. sad.gif Olyanokat csinált, amit azelőtt soha és ahogy tavaly kinézett az borzasztó volt. sad.gif Mindig is a nőt okoltam érte... sad.gif
2011. január 18. 21:01 #699
- törölt felhasználó -    
Idézet (Grace Benning @ 2011.01.18. 21:00)
Mindig is, de amíg nem ismerte ezt a nőt, kordában tudta tartani a dolgokat. Georgina azonban kihozta belőle az állatot, nagyon rossz hatással volt rá. Ezért mondtam, hogy nem szeretem a csajt, nagyon lerongyolta az én csacsi öreg medvémet.  sad.gif Olyanokat csinált, amit azelőtt soha és ahogy tavaly kinézett az borzasztó volt.  sad.gif Mindig is a nőt okoltam érte...  sad.gif

Egy ilyen hülye liba rendesen meg tudja keseríteni egy férfi életét sad.gif Miért is nem adta ki az útját, előbb? sad.gif
2011. január 19. 06:51 #700
Ellie Andrews
Ellie Andrews
*homo sensorium*

Idézet (kateblock @ 2011.01.18. 21:01)
Egy ilyen hülye liba rendesen meg tudja keseríteni egy férfi életét  sad.gif Miért is nem adta ki az útját, előbb?  sad.gif

Persze ki tudja, még az is lehet, hogy nem nekem van igazam és mindenről Sean tehet. Ez is megeshet, csakhogy engem igazol mindaz, amit mostanában látok. Sean tényleg nagyon lerongyolta magát, amíg a csajjal volt. Nem törődött magával, jöttek a bolyholódós nagypapa cuccok, a nyakban szemüveg, meg az, hogy nem vágatott hajat, és ami rosszabb, nem is mosta túl sűrűn, még akkor se ha jelenése volt. sad.gif Elpocakosodott és a többi... Valaki azt mondta, hogy Sean egyszerűen csak megöregedett, de hol van az megírva, hogy egy 50 éves embernek már el kell magát ásnia? Ebből cirka két év alatt lett ez. Ne mondja nekem senki, hogy ez normális folyamat. Ami még érdekesebb, hogy amióta a csaj elköltözött, Sean megint kezd magára találni. A Game of Thrones press conference-en már egész dögösen nézett ki. Jó, gondolom a pocit nem olyan könnyű leadni, de ettől függetlenül tényleg jól nézett ki.
101 oldal 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40
Lezárt téma, már nem lehet hozzászólni Nem indíthatsz új témát!

Kapcsolódó sztárok