Starity

Sean Bean

101 oldal 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39
Lezárt téma, már nem lehet hozzászólni Nem indíthatsz új témát!
2011. január 17. 13:01 #661
- törölt felhasználó -    
Idézet (Grace Benning @ 2011.01.17. 12:57)
Akkor egy hangulatban vagyunk. Én sem vágyom most bad boyra. Sajog érte egy picit a szívem.  unsure.gif 
Én is akcentusánál vagyok lemaradva, köbö azóta, hogy először láttam a GyU-t feliratosan. Előtte is nagyon bejött Boromir, de amikor meghallottam az eredeti hangját, akcentusát, na ott lett szerelem első hallásra. wub2.gif

Maga Pete halála is fájó, de Sean arcát látva .. unsure.gif
2011. január 17. 13:07 #662
Ellie Andrews
Ellie Andrews
*homo sensorium*

StátuszAmor vincit omnia.
  Csoport: Moderátor
Hozzászólás: 6949
Csatolások: 3307
Azonosító: 133484
Idézet (kateblock @ 2011.01.17. 13:01)
Maga Pete halála is fájó, de Sean arcát látva ..  unsure.gif

Szerintem este Sharpe-ot fogok nézni, méghozzá azokat az epizódokat, amikben Pete is benne volt. Igaz, hogy negatív karaktert játszott, de akkor is. Jó lesz visszanézni. Én ugye nem ismertem személyesen, hogy is ismerhettem volna, így csak az a veszteség ért, hogy kevesebbek lettünk egy kiváló színésszel. De például Seannak ez ennél jóval nagyobb veszteség és látni így az arcát, mikor magánéletileg amúgy sem ez a legsikeresebb életszakasza...hát...kicsit nyeldekeltem a könnyeimet. sad.gif
1 felhasználónak tetszik: kateblock
2011. január 17. 13:10 #663
- törölt felhasználó -    
Idézet (Grace Benning @ 2011.01.17. 13:07)
Szerintem este Sharpe-ot fogok nézni, méghozzá azokat az epizódokat, amikben Pete is benne volt. Igaz, hogy negatív karaktert játszott, de akkor is. Jó lesz visszanézni. Én ugye nem ismertem személyesen, hogy is ismerhettem volna, így csak az a veszteség ért, hogy kevesebbek lettünk egy kiváló színésszel. De például Seannak ez ennél jóval nagyobb veszteség és látni így az arcát, mikor magánéletileg amúgy sem ez a legsikeresebb életszakasza...hát...kicsit nyeldekeltem a könnyeimet.  sad.gif

Majd talán idén jobb éve lesz unsure.gif
2011. január 17. 13:20 #664
Ellie Andrews
Ellie Andrews
*homo sensorium*

Idézet (kateblock @ 2011.01.17. 13:10)
Majd talán idén jobb éve lesz  unsure.gif

Nagyon szeretném. Valahogy most már azt látom rajta, hogy oké, oké, boldoggá teszi a munka, de azért az mégsem ugyanaz. A házassága első másfél évében alig dolgozott, csakhogy működjön a dolog. Képes volt ÁLDOZATOT hozni. Tavaly viszont már egyértelműen menekült, bele a munkába. Mindegy volt milyen filmben, csak dolgozhasson. Azt hiszem tudna ő már örülni a boldog családi életnek, csak lehet, hogy már picit késő. Én nagyon szurkolok, hogy ezúttal valami neki való nőcibe botoljon bele, aki hoz egy kis örömöt az életébe, és néha megsimogatja a kőkemény kobakját, akkor is ha butaságot csinál.
2011. január 17. 13:23 #665
- törölt felhasználó -    
Barátunknak nincs problémája azzal, hogy kissé 'testesebb' az átlagnál? Mostanság nem úgy néz ki, mint az amcsi filmekben az izomkolosszus vagy papír vastagságú színészek..
Nem akarom elhinni, hogy ez neki még nem volt gond vagy baj ..
2011. január 17. 13:32 #666
Ellie Andrews
Ellie Andrews
*homo sensorium*

Idézet (kateblock @ 2011.01.17. 13:23)
Barátunknak nincs problémája azzal, hogy kissé 'testesebb' az átlagnál? Mostanság nem úgy néz ki, mint az amcsi filmekben az izomkolosszus vagy papír vastagságú színészek..
Nem akarom elhinni, hogy ez neki még nem volt gond vagy baj ..

Nos, a helyzet az, hogy a sörpoci nagyon újkeletű "probléma" barátunknál. Tavaly szedte fel magára a pufi fejjel együtt. Most már egészségesebbnek látszik, tavaly nagyon püffedt volt a képe, gondolom a sok stressz, pia, nem pihenés megtette a hatását. Most már kezd visszaformásodni, a pocak meg a duci-pofi maradt. biggrin.gif Nem tudom, hogy a későbbiekben jelent-e ez majd problémát. Az is lehet, hogy ő ezt már megengedheti magának, mert a nők (pölö én) így is nyáladznak utána. Bár amilyen hiú, ha felmerül egy olyan szerep, addig jár a konditerembe, míg vissza nem nyeri az alakját. Sose volt izomkolosszus, sőt, néha nagyon sovány volt, szóval engem nem bánt, hogy egy kicsit testesebb, de azt nem szeretném, ha nagyon megemberesedne. Az apukája még mindig nagyon fitt és fiatalos, jó géneket örökölt, szóval tessék ne elcseszni a sok sörikével!
2011. január 17. 14:28 #667
- törölt felhasználó -    
Idézet (Grace Benning @ 2011.01.17. 13:32)
Nos, a helyzet az, hogy a sörpoci nagyon újkeletű "probléma" barátunknál. Tavaly szedte fel magára a pufi fejjel együtt. Most már egészségesebbnek látszik, tavaly nagyon püffedt volt a képe, gondolom a sok stressz, pia, nem pihenés megtette a hatását. Most már kezd visszaformásodni, a pocak meg a duci-pofi maradt.  biggrin.gif Nem tudom, hogy a későbbiekben jelent-e ez majd problémát. Az is lehet, hogy ő ezt már megengedheti magának, mert a nők (pölö én) így is nyáladznak utána. Bár amilyen hiú, ha felmerül egy olyan szerep, addig jár a konditerembe, míg vissza nem nyeri az alakját. Sose volt izomkolosszus, sőt, néha nagyon sovány volt, szóval engem nem bánt, hogy egy kicsit testesebb, de azt nem szeretném, ha nagyon megemberesedne. Az apukája még mindig nagyon fitt és fiatalos, jó géneket örökölt, szóval tessék ne elcseszni a sok sörikével!

Nem is a csajok meg a fanok, hanem a castingon a fejek ... mennyire tetszik nekik .. Tudod milyen Hollywood mellow.gif
2011. január 17. 14:31 #668
Rékakroki72
Rékakroki72
these are the badlands

Státuszroses are red, violets are blue, you won’t find out who I am until season 92. -A
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 3905
Csatolások: 326
Azonosító: 124542
Eddig csak a Villámtolvaj című filmben láttam, ott Zeuszt alakította. Nagyon meggyőző volt a játéka. ^^)
1 felhasználónak tetszik: Grace Benning
2011. január 17. 14:35 #669
Ellie Andrews
Ellie Andrews
*homo sensorium*

Idézet (kateblock @ 2011.01.17. 14:28)
Nem is a csajok meg a fanok, hanem a castingon a fejek ... mennyire tetszik nekik .. Tudod milyen Hollywood  mellow.gif

Úgy gondolom, hogy Sean már úgymond leszámolt Hollywooddal. Nincsenek nagyra törő tervei hatalmas holibudi alkotásokban. Eddig sem ez volt élete álma, de ahhoz, hogy néha azt csinálhassa, amit szeret, el kellett vállalnia pár förmedvényt is. A förmedvény pénzt hozott, a többi meg élvezetet. biggrin.gif Ebből a tényből ő sosem csinált titkot. A rosszfiús szerepekhez akár nézhet ki úgy is, mint egy nyuszilufi biggrin.gif , a komolyabb, megrendítőbb alkotásoknál meg nagyon sokszor lényegtelen, van-e egy kis pocak, vagy nincs. Ami meg személyesen engem illet, nekem így is ő a Nr. 1., a Rómeó, a sexy beast. biggrin.gif wub.gif Bár beismerem, elég beteges az ízlésem. blush.gif rolleyes.gif
2011. január 17. 14:43 #670
- törölt felhasználó -    
Idézet (Grace Benning @ 2011.01.17. 14:35)
Úgy gondolom, hogy Sean már úgymond leszámolt Hollywooddal. Nincsenek nagyra törő tervei hatalmas holibudi alkotásokban. Eddig sem ez volt élete álma, de ahhoz, hogy néha azt csinálhassa, amit szeret, el kellett vállalnia pár förmedvényt is. A förmedvény pénzt hozott, a többi meg élvezetet.  biggrin.gif Ebből a tényből ő sosem csinált titkot. A rosszfiús szerepekhez akár nézhet ki úgy is, mint egy nyuszilufi  biggrin.gif , a komolyabb, megrendítőbb alkotásoknál meg nagyon sokszor lényegtelen, van-e egy kis pocak, vagy nincs. Ami meg személyesen engem illet, nekem így is ő a Nr. 1., a Rómeó, a sexy beast.  biggrin.gif  wub.gif Bár beismerem, elég beteges az ízlésem.  blush.gif  rolleyes.gif

Beteges? MIért is? Ugyan már rolleyes.gif smileeee.gif
2011. január 17. 14:53 #671
Ellie Andrews
Ellie Andrews
*homo sensorium*

Idézet (kateblock @ 2011.01.17. 14:43)
Beteges? MIért is? Ugyan már  rolleyes.gif  smileeee.gif

A sörpocakos sexy beast... nevet2.gif Mint te is megállapítottad, nem egy hollywoodba való istenség kinézete van, holott játszott ő már Zeust és Odysseust is. wub.gif blush.gif De mit csináljak, ha nekem nem tudnak tetszeni se a kék szemű vámpírok, se az unott képű vámpírok, se a musicalekben ugri-bugrizó nyálgépek. Nekem inkább ez a hétköznapi, valóságos férfi tetszik, akinek lehet, hogy sörpocija van és már megőszült a halántéka, de legalább nem az az érzésem támad, ha ránézek, hogy műanyagból van. Nem egy, a média által megcsinált eyecandy, hanem egy férfi, tetőtől talpig, minden porcikája, úgy ahogy van, a hibáival együtt.
Egyébként azért beteges egy picit, mert akár az apám is lehetne... unsure.gif
2011. január 18. 08:39 #672
Ellie Andrews
Ellie Andrews
*homo sensorium*

Hoztam néhány cukiságot, csak hogy jobb hangulattal induljunk, mint tegnap. smileeee.gif

Sean with Lorna and Molly

Sean with Evie

thumbsup.gif wub3.gif
2011. január 18. 11:16 #673
- törölt felhasználó -    
Idézet (Grace Benning @ 2011.01.18. 08:39)
Hoztam néhány cukiságot, csak hogy jobb hangulattal induljunk, mint tegnap.  smileeee.gif 
Sean with Lorna and Molly
Sean with Evie
thumbsup.gif wub3.gif

De édes!! wub3.gif
2011. január 18. 14:37 #674
Ellie Andrews
Ellie Andrews
*homo sensorium*

Üdvözlet Seantól. A nyakában lóg a szemcsi, de legalább maga a szemüveg nem egy förmedvény. laugh.gif
2011. január 18. 14:42 #675
- törölt felhasználó -    
Idézet (Grace Benning @ 2011.01.18. 14:37)
Üdvözlet Seantól. A nyakában lóg a szemcsi, de legalább maga a szemüveg nem egy förmedvény.  laugh.gif

Ez mikori kép? Ne, nyakban lógó szemcsihez még nem elég idős. Szaladj oda hozzá és vedd le róla vagy én tépem ki a nyakából rohog.gif
2011. január 18. 14:46 #676
Ellie Andrews
Ellie Andrews
*homo sensorium*

Idézet (kateblock @ 2011.01.18. 14:42)
Ez mikori kép? Ne, nyakban lógó szemcsihez még nem elég idős. Szaladj oda hozzá és vedd le róla vagy én tépem ki a nyakából  rohog.gif

Azt hiszem 2009 nyarán készült. Akkor volt ilyen a frizurája. Egyébként én is így gondolom. Túl fiatal ő még ahhoz, hogy nyakban hordja a szemcsit. Majd ha 70 éves lesz, akkor már meg lehet neki bocsátani ilyen ízlésficamot, de most még legszívesebben odasétálnék hozzá gyönyörű, ragyogó, rajongó mosollyal üdvözült orcámon és mondanám neki, hogy vagy leveszi azt a szörnyűséget a nyakából, vagy amúgy nagyanyósan kiporolom érte a fenekét! _nevet.gif
2011. január 18. 14:49 #677
- törölt felhasználó -    
Idézet (Grace Benning @ 2011.01.18. 14:46)
Azt hiszem 2009 nyarán készült. Akkor volt ilyen a frizurája. Egyébként én is így gondolom. Túl fiatal ő még ahhoz, hogy nyakban hordja a szemcsit. Majd ha 70 éves lesz, akkor már meg lehet neki bocsátani ilyen ízlésficamot, de most még legszívesebben odasétálnék hozzá gyönyörű, ragyogó, rajongó mosollyal üdvözült orcámon és mondanám neki, hogy vagy leveszi azt a szörnyűséget a nyakából, vagy amúgy nagyanyósan kiporolom érte a fenekét!  _nevet.gif

Wow ma'am blink.gif rohog.gif Gyorsabban fut mint te? biggrin.gif
2011. január 18. 14:58 #678
Ellie Andrews
Ellie Andrews
*homo sensorium*

Idézet (kateblock @ 2011.01.18. 14:49)
Wow ma'am  blink.gif  rohog.gif Gyorsabban fut mint te?  biggrin.gif

Ezt még nem derítettük ki, még sosem volt oka menekülni előlem. biggrin.gif Egyébként meg amilyen édes, aranyos ártatlan képem van, bedőlne, mint maci a málnásba és mire rájönne, hogy tévedett, addigra már késő lenne. biggrin.gif De ne félj, nem lennék vele túl szigorú és a végén kapna sört is, meg puszit is. biggrin.gif
2011. január 18. 15:03 #679
- törölt felhasználó -    
Idézet (Grace Benning @ 2011.01.18. 14:58)
Ezt még nem derítettük ki, még sosem volt oka menekülni előlem.  biggrin.gif Egyébként meg amilyen édes, aranyos ártatlan képem van, bedőlne, mint maci a málnásba és mire rájönne, hogy tévedett, addigra már késő lenne.  biggrin.gif De ne félj, nem lennék vele túl szigorú és a végén kapna sört is, meg puszit is.  biggrin.gif

Valahogyan látom magamelőtt, ahogyan Sean szalad elől, te meg utána, és kiabálsz neki, hogy: put your glasses down, gimme your glasses, man. Sean pedig szalad elől, az egyik saroknál ijedten hátranéz és nem lát sehol, felvonja a szemöldökét és megjelensz te egy korsó sörrel a kezedben, mondván: Don't run away, I don't wanna hurt you, my lovey

_nevet.gif _nevet.gif
2011. január 18. 15:09 #680
Ellie Andrews
Ellie Andrews
*homo sensorium*

Idézet (kateblock @ 2011.01.18. 15:03)
Valahogyan látom magamelőtt, ahogyan Sean szalad elől, te meg utána, és kiabálsz neki, hogy: put your glasses down, gimme your glasses, man. Sean pedig szalad elől, az egyik saroknál ijedten hátranéz és nem lát sehol, felvonja a szemöldökét és megjelensz te egy korsó sörrel a kezedben, mondván: Don't run away, I don't wanna hurt you, my lovey 
_nevet.gif  _nevet.gif

_nevet.gif _nevet.gif És amíg megkönnyebbülve kortyolgatná a jó adag, hűtött sört, addig én leédesgetném a nyakából a szemcsit. "Darling, can I have this for a little while?" Aztán elbűvölném, de annyira, hogy majd csak otthon este, újságolvasás előtt jutna eszébe, hogy hol a szemüvege. Persze megtalálná a zsebében, de zsinór nélkül!! blush.gif
101 oldal 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39
Lezárt téma, már nem lehet hozzászólni Nem indíthatsz új témát!

Kapcsolódó sztárok