Starity

Sean Bean

101 oldal 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38
Lezárt téma, már nem lehet hozzászólni Nem indíthatsz új témát!
2011. január 14. 08:30 #641
- törölt felhasználó -    
Idézet (Grace Benning @ 2011.01.14. 06:36)
Ezt mondja el neked ő maga.  biggrin.gif Szégyenszemre a legtöbb nevet nem ismerem.  unsure.gif

Egy név sem rémlik unsure.gif Talán valakik a Coronation Streetből? _nevet.gif Tetszett a vége, micsoda self promotion _nevet.gif _nevet.gif
2011. január 14. 08:40 #642
Ellie Andrews
Ellie Andrews
*homo sensorium*

StátuszAmor vincit omnia.
  Csoport: Moderátor
Hozzászólás: 6949
Csatolások: 3307
Azonosító: 133484
Idézet (kateblock @ 2011.01.14. 08:30)
Egy név sem rémlik  unsure.gif Talán valakik a Coronation Streetből?  _nevet.gif Tetszett a vége, micsoda self promotion  _nevet.gif  _nevet.gif

_nevet.gif _nevet.gif Találó megjegyzés. _nevet.gif Azért Peter O'Toole-t és Albert Finneyt még én is ismerem névről, de rajongó azért nem vagyok. biggrin.gif

napi bad boy
2011. január 14. 08:42 #643
- törölt felhasználó -    
Idézet (Grace Benning @ 2011.01.14. 08:40)
_nevet.gif  _nevet.gif Találó megjegyzés.  _nevet.gif Azért Peter O'Toole-t és Albert Finneyt még én is ismerem névről, de rajongó azért nem vagyok.  biggrin.gif 
napi bad boy

Azt a kettőt ismerem, de többet nem. rohog.gif
Micsoda kép. Nekem nem igazán tetszik a lefelé csíkos ing ... Passz, nem tudom miért mellow.gif
2011. január 14. 09:02 #644
Ellie Andrews
Ellie Andrews
*homo sensorium*

Idézet (kateblock @ 2011.01.14. 08:42)
Azt a kettőt ismerem, de többet nem.  rohog.gif 
Micsoda kép. Nekem nem igazán tetszik a lefelé csíkos ing ... Passz, nem tudom miért  mellow.gif

Az a baj, hogy tátong köztünk egy igen méretes generációs szakadék. Meg kulturális is, hiszen ő a '60-as években volt kisgyerek Anglia egyik iparáról híres városában. Mi meg...na, hát azt úgyis tudod. Szóval én nem csodálom, hogy nem ismerjük az ő kedvenc színészeit. Valószínűleg ő sem ismeri a mieinket. _nevet.gif
Nem tudom, nekem mindenféle ingben tetszik. Sőt, még a mostanában általa kultivált nagypapa pulcsikat is felettébb csinosnak találom. _nevet.gif
2011. január 14. 09:04 #645
- törölt felhasználó -    
Idézet (Grace Benning @ 2011.01.14. 09:02)
Az a baj, hogy tátong köztünk egy igen méretes generációs szakadék. Meg kulturális is, hiszen ő a '60-as években volt kisgyerek Anglia egyik iparáról híres városában. Mi meg...na, hát azt úgyis tudod. Szóval én nem csodálom, hogy nem ismerjük az ő kedvenc színészeit. Valószínűleg ő sem ismeri a mieinket.  _nevet.gif 
Nem tudom, nekem mindenféle ingben tetszik. Sőt, még a mostanában általa kultivált nagypapa pulcsikat is felettébb csinosnak találom.  _nevet.gif

Wha? Nagypapa pulcsi? Whaddaya mean? blink.gif
2011. január 14. 09:10 #646
Ellie Andrews
Ellie Andrews
*homo sensorium*

Idézet (kateblock @ 2011.01.14. 09:04)
Wha? Nagypapa pulcsi? Whaddaya mean?  blink.gif

Hmm...egy pár éve már nagyon vonzódik a vastag, egyszínű, általában unalmasan betonszürke, könnyen bolyhosodó, valószínűleg nagyon meleg, kényelmes pulóverekhez. Mint például ez. Mondjuk ez a példány speciel sötétbarna, de nem szebb, mint a többi. biggrin.gif
2011. január 14. 09:12 #647
- törölt felhasználó -    
Idézet (Grace Benning @ 2011.01.14. 09:10)
Hmm...egy pár éve már nagyon vonzódik a vastag, egyszínű, általában unalmasan betonszürke, könnyen bolyhosodó, valószínűleg nagyon meleg, kényelmes pulóverekhez. Mint például ez. Mondjuk ez a példány speciel sötétbarna, de nem szebb, mint a többi.  biggrin.gif

Ez nem is annyira nagypapis szerintem unsure.gif
2011. január 14. 09:22 #648
Ellie Andrews
Ellie Andrews
*homo sensorium*

Idézet (kateblock @ 2011.01.14. 09:12)
Ez nem is annyira nagypapis szerintem  unsure.gif

Annyira nem, de azért mégsem túl ízléses példány. biggrin.gif Szerintem ehhez hasonlókkal teli van otthon a gardrób. Egy-egy darabot addig hord míg le nem szakad róla. _nevet.gif Például, az a fekete (szintén bolyhosodó anyagú) pulcsi, amit a Game of Thrones press conference-en viselt nagyon ismerős volt számomra. Azokon az ominózus lesifotókon is ez volt rajta, ugyanezzel az inggel. A kockás ing (az is bolyhos!!) is divat volt egy darabig, többször láttam rajta. Persze néha ingatom a fejem, de igazából mindig arra gondolok, hogy milyen jó lenne felvenni az egyik pulcsiját. Meleg, puha, Sean illatú pulcsi... wub.gif wub3.gif
1 felhasználónak tetszik: kateblock
2011. január 14. 09:57 #649
- törölt felhasználó -    
Kedvenc kaja? biggrin.gif
2011. január 14. 10:07 #650
Ellie Andrews
Ellie Andrews
*homo sensorium*

Idézet (kateblock @ 2011.01.14. 09:57)
Kedvenc kaja?  biggrin.gif

Ohó, lassabban a kérdésekkel. Így hamar kifogysz belőlük. Bár mondjuk én sose tudnék...hmmm... w00t.gif
Saját bevallása szerint is az ízlése eléggé behatárolt. Az angol kajákat szereti. Ő is mondta már, és az SBO-n is ez van feltüntetve, szóval szerintem ezek valamelyikét kell elé rakni, ha szeretnél feleségül menni hozzá: Fray Bentos, Henderson's Relish, Wine Gums, Ginger Nuts,Fish, chips & mushy peas. _nevet.gif
2011. január 14. 10:22 #651
- törölt felhasználó -    
Idézet (Grace Benning @ 2011.01.14. 10:07)
Ohó, lassabban a kérdésekkel. Így hamar kifogysz belőlük. Bár mondjuk én sose tudnék...hmmm... w00t.gif 
Saját bevallása szerint is az ízlése eléggé behatárolt. Az angol kajákat szereti. Ő is mondta már, és az SBO-n is ez van feltüntetve, szóval szerintem ezek valamelyikét kell elé rakni, ha szeretnél feleségül menni hozzá:  Fray Bentos, Henderson's Relish, Wine Gums, Ginger Nuts,Fish, chips & mushy peas.  _nevet.gif

A ginger nuts jó. Finom thumbsup.gif
2011. január 14. 10:29 #652
Ellie Andrews
Ellie Andrews
*homo sensorium*

Idézet (kateblock @ 2011.01.14. 10:22)
A ginger nuts jó. Finom  thumbsup.gif

Én magam még egyiket sem próbáltam, bár a "mushy peas"-t illetően vannak fenntartásaim. rohog.gif

Ezt az interjút olyan régen láttam utoljára, hogy már nem tudom miről szól. _nevet.gif Itt a második része is, ha szeretnél tájékozottabb lenni, mint én. Már ami ezt az interjút illeti. _nevet.gif
2011. január 17. 06:32 #653
Ellie Andrews
Ellie Andrews
*homo sensorium*

Ujjé, Sean mostanában igen aktív és ezt naagyon tudom értékelni. Jó, néha azért pihenhetne is, de gondolom most nincs kedve hozzá. mellow.gif Mindenesetre imádom, hogy minden héten van mit postolni. biggrin.gif Szeretlek, Sean! wub.gif
Két új interjú is van. Illetve az egyik inkább riport és nagyon édes. A másik meg egy szomorú apropóból készült interjú. Jó szórakozást! thumbsup.gif
2011. január 17. 08:50 #654
- törölt felhasználó -    
Idézet (Grace Benning @ 2011.01.17. 06:32)
Ujjé, Sean mostanában igen aktív és ezt naagyon tudom értékelni. Jó, néha azért pihenhetne is, de gondolom most nincs kedve hozzá.  mellow.gif Mindenesetre imádom, hogy minden héten van mit postolni.  biggrin.gif Szeretlek, Sean!  wub.gif 
Két új interjú is van. Illetve az egyik inkább riport és nagyon édes. A másik meg egy szomorú apropóból készült interjú. Jó szórakozást!  thumbsup.gif

Óh Pete Postlethwaite! cray.gif
Sean szemei .. meg van hatódva az emberünk... unsure.gif
2011. január 17. 08:56 #655
Ellie Andrews
Ellie Andrews
*homo sensorium*

Idézet (kateblock @ 2011.01.17. 08:50)
Óh Pete Postlethwaite! cray.gif
Sean szemei .. meg van hatódva az emberünk...  unsure.gif

Meg ám. Hiszen 25 éve ismerte, és azért ez szép hosszú idő, még akkor is, ha nem a legjobb barátok voltak. Jóban voltak, kedvelték egymás, jól tudtak együtt dolgozni és gondolom az ilyesmi mindig megrázó. Valaki, akit 25 éve ismersz egyszer csak nincs többé. Ez valamilyen szinten biztosan eszébe juttatja azt is, hogy ő sem lesz már fiatalabb. sad.gif (Megjegyzés: ugyanaz a fekete pulcsi a fehér inggel!)
Az első videó meg nagyon édes. Igazán kedves volt tőle, hogy meglepte ezeket a fiatalokat. Azt bírtam, amikor megjelent és jött a sok "aww". (Megjegyzés: a fehér ing ezúttal a fekete pulcsi nélkül) rolleyes.gif
2011. január 17. 09:09 #656
- törölt felhasználó -    
Idézet (Grace Benning @ 2011.01.17. 08:56)
Meg ám. Hiszen 25 éve ismerte, és azért ez szép hosszú idő, még akkor is, ha nem a legjobb barátok voltak. Jóban voltak, kedvelték egymás, jól tudtak együtt dolgozni és gondolom az ilyesmi mindig megrázó. Valaki, akit 25 éve ismersz egyszer csak nincs többé. Ez valamilyen szinten biztosan eszébe juttatja azt is, hogy ő sem lesz már fiatalabb.  sad.gif (Megjegyzés: ugyanaz a fekete pulcsi a fehér inggel!)
Az első videó meg nagyon édes. Igazán kedves volt tőle, hogy meglepte ezeket a fiatalokat. Azt bírtam, amikor megjelent és jött a sok "aww".  (Megjegyzés: a fehér ing ezúttal a fekete pulcsi nélkül)  rolleyes.gif

Igen, így van. És volt valami a szemeiben, mintha ő sem akarná elhinni hogy ez történt. Mosolygott néha de az a visszafogott, kamerának készülő 'Úr Isten mindjárt elbőgöm magam' mosoly volt.. Remekül tudja leplezni. Imádom wub3.gif
2011. január 17. 09:15 #657
Ellie Andrews
Ellie Andrews
*homo sensorium*

Idézet (kateblock @ 2011.01.17. 09:09)
Igen, így van. És volt valami a szemeiben, mintha ő sem akarná elhinni hogy ez történt. Mosolygott néha de az a visszafogott, kamerának készülő 'Úr Isten mindjárt elbőgöm magam' mosoly volt.. Remekül tudja leplezni. Imádom wub3.gif

Hát, ezzel nem vagy egyedül. Kicsit elszorult a torkom, ezt a videót látván. Nem hiszem, hogy könnyű neki most. A válás, egy barát elvesztése, ez mind-mind biztosan eszébe juttatja, hogy múlik az idő. Fogadok, hogy nem fog mostanában pihenni. Addig fogja tolni a szekeret, amíg túl nem teszi magát a dolgokon. A múlt évben is dolgozott, mint az igavonó barom. Ne legyen igazam, de majd év végén meglátjuk. mellow.gif
Fogalmad sincs, mennyire örülök, hogy ilyen őszintén ki mered jelenteni, hogy imádod. w00t.gif Nagyon jó érzés, bár nem az én érdemem, hanem a csacsi öreg medvémé. blush.gif
2011. január 17. 12:50 #658
Ellie Andrews
Ellie Andrews
*homo sensorium*

Ma úgy néz ki elmarad a napi bad boy. Valahogy nem vagyok badboyos hangulatban. Ettől a tekintettől szörnyen anyáskodó-babusgató hangulatba kerültem. Ráadásul tegnap megnéztem az m1-en egy régebbi filmjét, ami ugyan nem egy nagyon jó film, de olyan kedves jófiút játszik benne, hogy azt nem lehet nem imádni. blush.gif De ha kérsz, azért szolgálok neked valami badboy-jal! wink.gif
2011. január 17. 12:54 #659
- törölt felhasználó -    
Idézet (Grace Benning @ 2011.01.17. 12:50)
Ma úgy néz ki elmarad a napi bad boy. Valahogy nem vagyok badboyos hangulatban. Ettől a tekintettől szörnyen anyáskodó-babusgató hangulatba kerültem. Ráadásul tegnap megnéztem az m1-en egy régebbi filmjét, ami ugyan nem egy nagyon jó film, de olyan kedves jófiút játszik benne, hogy azt nem lehet nem imádni.  blush.gif De ha kérsz, azért szolgálok neked valami badboy-jal!  wink.gif

Szerintem ma hanyagolhatjuk a napi bad boyt. Különben is, még most is az akcentusánál vagyok leragadva... unsure.gif biggrin.gif
2011. január 17. 12:57 #660
Ellie Andrews
Ellie Andrews
*homo sensorium*

Idézet (kateblock @ 2011.01.17. 12:54)
Szerintem ma hanyagolhatjuk a napi bad boyt. Különben is, még most is az akcentusánál vagyok leragadva...  unsure.gif  biggrin.gif

Akkor egy hangulatban vagyunk. Én sem vágyom most bad boyra. Sajog érte egy picit a szívem. unsure.gif
Én is akcentusánál vagyok lemaradva, köbö azóta, hogy először láttam a GyU-t feliratosan. Előtte is nagyon bejött Boromir, de amikor meghallottam az eredeti hangját, akcentusát, na ott lett szerelem első hallásra. wub2.gif
101 oldal 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38
Lezárt téma, már nem lehet hozzászólni Nem indíthatsz új témát!

Kapcsolódó sztárok