Starity

Sean Bean

101 oldal 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37
Lezárt téma, már nem lehet hozzászólni Nem indíthatsz új témát!
2011. január 12. 17:05 #621
- törölt felhasználó -    
Idézet (Grace Benning @ 2011.01.12. 17:03)
rohog.gif A másodikon tényleg nem lepődtem meg. Viszont jó választás volt mind a kettő.  meghajolo.gif

Mindkettőn olyan kúl a csóka. Jól is néz ki, és beleröhög mindenki képébe, hogy ezt nektek, beskatulyázott tehetségtelen színészt. Nem tehetek róla, ez a második gondolatom látván a képeket. _nevet.gif
2011. január 12. 18:24 #622
Ellie Andrews
Ellie Andrews
*homo sensorium*

StátuszAmor vincit omnia.
  Csoport: Moderátor
Hozzászólás: 6949
Csatolások: 3307
Azonosító: 133484
Idézet (kateblock @ 2011.01.12. 17:05)
Mindkettőn olyan kúl a csóka. Jól is néz ki, és beleröhög mindenki képébe, hogy ezt nektek, beskatulyázott tehetségtelen színészt. Nem tehetek róla, ez a második gondolatom látván a képeket.  _nevet.gif

Aki netalántán ilyen gonoszat gondolna róla, annak elárulom, hogy ő egy isten, könnyedén, vigyorogva túlszárnyall bárkit és akinek ez nem tetszik, az mehet ahová gondolom. biggrin.gif
2011. január 12. 18:41 #623
- törölt felhasználó -    
Idézet (Grace Benning @ 2011.01.12. 18:24)
Aki netalántán ilyen gonoszat gondolna róla, annak elárulom, hogy ő egy isten, könnyedén, vigyorogva túlszárnyall bárkit és akinek ez nem tetszik, az mehet ahová gondolom.  biggrin.gif

rofl.gif @ 3-ik pikcsör thumbsup.gif
Gotta love the first two as well wub.gif
2011. január 12. 19:06 #624
Ellie Andrews
Ellie Andrews
*homo sensorium*

Idézet (kateblock @ 2011.01.12. 18:41)
rofl.gif @ 3-ik pikcsör  thumbsup.gif 
Gotta love the first two as well  wub.gif

Nekem speciel a második eléggé szívem csücske. Olyan gyönyörű a mosolya azon a képen. A harmadik meg elég találó. biggrin.gif Nálam ő az első, a legjobb, nem hiába választottam magamnak a csak SB-fanoknak érthető "The Fifth" titulust. rolleyes.gif Nem szeretem, hogy a sajtóhiénák piszkálják, főleg mert nem is ismerik a munkásságát, mert annál tovább, hogy Goldeneye meg GyU nem látnak! Ez a múlt, ez is volt, ebben is jó volt, de tessék már egy kicsit mélyebbre ásni a munkásságában és az életében, mielőtt marhaságokat kérdezünk tőle! Soha, de soha egy riporter nem kezdte úgy a beszélgetést, hogy: "Lenyűgöző voltál a Far Northban!" vagy "Imádtalak Robert Aske-ként!" netalán "Mekkorát alakítottál az Outlawban, ember!" Ilyeneket miért nem mond neki soha senki? Aranyba kéne önteni és szerepekkel kellene bombázni, nem ráhúzni a skatulyát - nesze, kardozzál meg nézzé' morcosan! Oké, persze nem ő lesz Romeo a legújabb feldolgozásban, ez egyértelmű, és szerintem nem is akarná eljátszani. Összetett karaktereket akar, jó szerepeket, nem kardozósat folyton, mert azt már unásig tudja.
2011. január 13. 07:12 #625
Ellie Andrews
Ellie Andrews
*homo sensorium*

A nőt, aki ezt az interjút csinálta, legszívesebben apró pici darabkákra szeletelném!!! reklamalo.gif

Jut eszembe, hogy valami jót is postoljak, találtam ma pár új képet. Ímé a Sean Beant jellemző kettősség. biggrin.gif
Rámnéz így és garantáltan elolvadok, aztán rámnéz így és megyek a sarokba kukoricán térdepelni. rolleyes.gif

Szerk: Érdekesség, hogy a Game of Thrones első epizódját Sean születésnapján fogják bemutatni az HBO-n. w00t.gif
1 felhasználónak tetszik: kateblock
2011. január 13. 07:51 #626
- törölt felhasználó -    
Idézet (Grace Benning @ 2011.01.13. 07:12)
A nőt, aki ezt az interjút csinálta, legszívesebben apró pici darabkákra szeletelném!!!  reklamalo.gif 
Jut eszembe, hogy valami jót is postoljak, találtam ma pár új képet. Ímé a Sean Beant jellemző kettősség.  biggrin.gif 
Rámnéz így és garantáltan elolvadok, aztán rámnéz így és megyek a sarokba kukoricán térdepelni.  rolleyes.gif
Szerk: Érdekesség, hogy a Game of Thrones első epizódját Sean születésnapján fogják bemutatni az HBO-n.  w00t.gif

Most megyek vérvételre és utána interjúra, de ha visszajövök elolvasom. Tudom egyébkét, hogy a collider interjúk milyenek szóval .. omg.gif
1 felhasználónak tetszik: Grace Benning
2011. január 13. 14:13 #627
Ellie Andrews
Ellie Andrews
*homo sensorium*

Napi bad boy w00t.gif blush.gif
2011. január 13. 14:16 #628
- törölt felhasználó -    
Idézet (Grace Benning @ 2011.01.13. 14:13)

Esküszöm, hogy egy belga doktor professzorra fő fő fő nagy dokira hasonlít aki Münchenbe megy konferenciára biggrin.gif
2011. január 13. 14:20 #629
Ellie Andrews
Ellie Andrews
*homo sensorium*

Idézet (kateblock @ 2011.01.13. 14:16)
Esküszöm, hogy egy belga doktor professzorra fő fő fő nagy dokira hasonlít aki Münchenbe megy konferenciára  biggrin.gif

Nagyon okos, huncut emberkének látszik ezen a képen, az biztos. Ő az a fajta férfi, akire - hál istennek - ritkán lehet azt mondani, hogy cuki vagy aranyos, de ezen a fotón ultra édes! w00t.gif Ne aggódj, nem vagyok annyira elfogult, látom én azt is, amikor szörnyen néz ki. Volt már olyan is, de azért többnyire mindig találok benne valami szépet. blush.gif
2011. január 13. 15:10 #630
- törölt felhasználó -    
Were you concerned about signing on to do a series for a longer period of time than a film takes?

BEAN: I always prefer to work intensively on something and then move on to something else. Even though they are marvelous books and marvelous pieces of work, I prefer not to get stuck in something that takes five or six years of my life.

Na végre, végre. Itt is megmondja, hogy szeret mindig továbblépni, akkor miért kell az interjút a LOTR köré építeni?
Nos, akkor annak az esélye, hogy egy amerikai sorozatba fog leszerződni 7 évadnyi részre, semmi. Hallelujah, jól teszi smileeee.gif
2011. január 13. 15:23 #631
Ellie Andrews
Ellie Andrews
*homo sensorium*

Idézet (kateblock @ 2011.01.13. 15:10)
Were you concerned about signing on to do a series for a longer period of time than a film takes?
BEAN: I always prefer to work intensively on something and then move on to something else. Even though they are marvelous books and marvelous pieces of work, I prefer not to get stuck in something that takes five or six years of my life.
Na végre, végre. Itt is megmondja, hogy szeret mindig továbblépni, akkor miért kell az interjút a LOTR köré építeni? 
Nos, akkor annak az esélye, hogy egy amerikai sorozatba fog leszerződni 7 évadnyi részre, semmi. Hallelujah, jól teszi  smileeee.gif

Igen, megmondja és mégis abból csinálnak világraszóló hírt, hogy viccesen, szarkasztikusan kijelentette, hogy szereti, ha beskatulyázzák. Á, én már nem is töröm ezen magam, hihetetlen mennyi gyökér van.
Nem, ő nem az a fajta, aki leköti magát egy sorozatban. Persze a Sharpe-ot nagyon szerette, de az nem kötötte le annyira. Egy évben leforgatott két Sharpe epizódot, meg még két másik, teljesen más témájú filmet. Szereti ő az állandóságot, de csak módjával. rohog.gif
2011. január 13. 15:45 #632
- törölt felhasználó -    
Idézet (Grace Benning @ 2011.01.13. 15:23)
Igen, megmondja és mégis abból csinálnak világraszóló hírt, hogy viccesen, szarkasztikusan kijelentette, hogy szereti, ha beskatulyázzák. Á, én már nem is töröm ezen magam, hihetetlen mennyi gyökér van. 
Nem, ő nem az a fajta, aki leköti magát egy sorozatban. Persze a Sharpe-ot nagyon szerette, de az nem kötötte le annyira. Egy évben leforgatott két Sharpe epizódot, meg még két másik, teljesen más témájú filmet. Szereti ő az állandóságot, de csak módjával.  rohog.gif

Helyes, helyes. Nem szeretném elkezdeni nézni a Grace Klinikát csa azért mert ő is benne van mellow.gif
Kedvenc sorozat?
2011. január 13. 15:55 #633
Ellie Andrews
Ellie Andrews
*homo sensorium*

Idézet (kateblock @ 2011.01.13. 15:45)
Helyes, helyes. Nem szeretném elkezdeni nézni a Grace Klinikát csa azért mert ő is benne van  mellow.gif 
Kedvenc sorozat?

Ó, ne is mond! Grey's Anatomyt néztem JDM miatt. Öngyilkos merénylet volt, de azt mondom J megérte. blush.gif OFF vége.
Kedvenc sorozat? Úgy érted Sean kedvenc sorozata micsoda? Hmm...nem hiszem, hogy olyan sűrűn tévét néz, de azt hiszem a Coronation Street bejön neki. Szerepelni is akart benne ilyen kis epizódszerep erejéig, de nem kérték fel. Pedig váltig állította, hogy neki az a kedvenc szappanoperája. rohog.gif Azért valahogy tényleg nem tudom elképzelni róla, hogy ücsörög otthon egy üveg sörrel és nézi a Rosalindát. _nevet.gif
2011. január 13. 16:37 #634
- törölt felhasználó -    
Idézet (Grace Benning @ 2011.01.13. 15:55)
Ó, ne is mond! Grey's Anatomyt néztem JDM miatt. Öngyilkos merénylet volt, de azt mondom J megérte.  blush.gif OFF vége.
Kedvenc sorozat? Úgy érted Sean kedvenc sorozata micsoda? Hmm...nem hiszem, hogy olyan sűrűn tévét néz, de azt hiszem a Coronation Street bejön neki. Szerepelni is akart benne ilyen kis epizódszerep erejéig, de nem kérték fel. Pedig váltig állította, hogy neki az a kedvenc szappanoperája.  rohog.gif Azért valahogy tényleg nem tudom elképzelni róla, hogy ücsörög otthon egy üveg sörrel és nézi a Rosalindát.  _nevet.gif

Coronation Street? blink.gif Öcsém, facsiga. Nemrég volt a jubileumi 50 éves rész, vagy mi, miért nem tetette be magát oda? rohog.gif
2011. január 13. 16:41 #635
Ellie Andrews
Ellie Andrews
*homo sensorium*

Idézet (kateblock @ 2011.01.13. 16:37)
Coronation Street?  blink.gif Öcsém, facsiga. Nemrég volt a jubileumi 50 éves rész, vagy mi, miért nem tetette be magát oda?  rohog.gif

Bezony. Coronation Street! wink.gif Bár az is lehet, hogy csak azért mondta, mert az ügynöke szerint jót tett volna a karrierjének egy frappáns mellékszerep. Tudod, mint Bruce Willisnek a Jóbarátok. Nem tudom őt összeegyeztetni ezekkel a sorozatokkal. Aki Nietzschét olvas és Bachot hallgat, az nem hiszem, hogy valóban odáig van a Coronation Streetért. Bár láttam már karón varjút. blink.gif Néha nem tudom mit miért csinál vagy mond, de abban biztos vagyok, hogy mindenre jó oka van, bármit is tesz.
2011. január 13. 17:06 #636
- törölt felhasználó -    
Idézet (Grace Benning @ 2011.01.13. 16:41)
Bezony. Coronation Street!  wink.gif Bár az is lehet, hogy csak azért mondta, mert az ügynöke szerint jót tett volna a karrierjének egy frappáns mellékszerep. Tudod, mint Bruce Willisnek a Jóbarátok. Nem tudom őt összeegyeztetni ezekkel a sorozatokkal. Aki Nietzschét olvas és Bachot hallgat, az nem hiszem, hogy valóban odáig van a Coronation Streetért. Bár láttam már karón varjút.  blink.gif Néha nem tudom mit miért csinál vagy mond, de abban biztos vagyok, hogy mindenre jó oka van, bármit is tesz.

Az ég világon semmi gond a sokszínűséggel, de Coronation Street? Come on' én azt hittem, hogy szappanoperákra nincs ideje a színészeknek. unsure.gif
Nos, akkor... követlező kérdés. Fav cartoon? rohog.gif
1 felhasználónak tetszik: Grace Benning
2011. január 13. 17:11 #637
Barak Stefánia
Barak Stefánia
örök álmodozó

StátuszA lehetetlen nem létezik.
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 6372
Csatolások: 608
Azonosító: 112664
Hűha csajok!!! Itt aztán zajlik az élet. Nem győzök vissza olvasni, annyit írtatok!!! ohmy.gif
Külön köszönet a sok szép képért. biggrin.gif
2 felhasználónak tetszik: kateblock, Grace Benning
2011. január 13. 19:01 #638
Ellie Andrews
Ellie Andrews
*homo sensorium*

Idézet (kateblock @ 2011.01.13. 17:06)
Az ég világon semmi gond a sokszínűséggel, de Coronation Street? Come on' én azt hittem, hogy szappanoperákra nincs ideje a színészeknek.  unsure.gif 
Nos, akkor... követlező kérdés. Fav cartoon?  rohog.gif

Na, ezt nem tudom. _nevet.gif Biztos megnézett már egy párat a lányaival, főleg a legkisebb királylánnyal, de hogy mit kultivál igazából nem tudom. Ugye én azokat a meséket sem ismerem, amiken ő felnőtt. Szóval ez a kérdés most kifogott rajtam. A válaszom egy határozott I don't know! (jöhetnek a kövek szegény árva fejemre) biggrin.gif

Idézet
Hűha csajok!!! Itt aztán zajlik az élet. Nem győzök vissza olvasni, annyit írtatok!!! ohmy.gif
Külön köszönet a sok szép képért. biggrin.gif

Bizony! Mi aztán termelünk! Azért néha örülnék, ha kicsivel többen lennénk, de aki a kicsit nem becsüli ugyebár... wink.gif Benézhetsz ám hozzánk, ha kedved tarjta, nem harapunk és sok szép képpel naponta szolgálunk. smileeee.gif
2011. január 13. 19:07 #639
- törölt felhasználó -    
Idézet (Grace Benning @ 2011.01.13. 19:01)
Na, ezt nem tudom.  _nevet.gif Biztos megnézett már egy párat a lányaival, főleg a legkisebb királylánnyal, de hogy mit kultivál igazából nem tudom. Ugye én azokat a meséket sem ismerem, amiken ő felnőtt. Szóval ez a kérdés most kifogott rajtam. A válaszom egy határozott I don't know! (jöhetnek a kövek szegény árva fejemre)  biggrin.gif 
Bizony! Mi aztán termelünk! Azért néha örülnék, ha kicsivel többen lennénk, de aki a kicsit nem becsüli ugyebár...  wink.gif Benézhetsz ám hozzánk, ha kedved tarjta, nem harapunk és sok szép képpel naponta szolgálunk.  smileeee.gif

Fav actor? Példakép?
2011. január 14. 06:36 #640
Ellie Andrews
Ellie Andrews
*homo sensorium*

Idézet (kateblock @ 2011.01.13. 19:07)
Fav actor? Példakép?

Ezt mondja el neked ő maga. biggrin.gif Szégyenszemre a legtöbb nevet nem ismerem. unsure.gif
101 oldal 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37
Lezárt téma, már nem lehet hozzászólni Nem indíthatsz új témát!

Kapcsolódó sztárok