Sean Bean
2011. január 04. 09:15
|
|
Ellie Andrews*homo sensorium* |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 10.08.18. Hozzászólás: 6949 Csatolások: 3307 Azonosító: 133484 online
|
Basszus!!! Most találtam egy csomó új képet Seanról és a friss exéről és nagyon mérges vagyok! Valami barom végig fényképezte őket, amíg a válás után beszélgettek egy bárban!!!
Hála az égnek Sean arca nem látszik sokszor, de Georgie-t végig látni, sír, meg ilyenek. Úristen!!! Kinek volt ehhez szíve, hogy ezeket a képeket eladja!!!
2011. január 04. 10:47
Idézet (Grace Benning @ 2011.01.04. 09:15)
Basszus!!! Most találtam egy csomó új képet Seanról és a friss exéről és nagyon mérges vagyok! Valami barom végig fényképezte őket, amíg a válás után beszélgettek egy bárban!!!
Hála az égnek Sean arca nem látszik sokszor, de Georgie-t végig látni, sír, meg ilyenek. Úristen!!! Kinek volt ehhez szíve, hogy ezeket a képeket eladja!!!

Szívtelen idióták
Ennek senkinek semmi köze ..
2011. január 04. 10:52
|
|
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 10.08.18. Hozzászólás: 6949 Csatolások: 3307 Azonosító: 133484 online
|
Idézet (kateblock @ 2011.01.04. 10:47)
Szívtelen idióták

Komolyan, én ki nem állom Georgie-t. Jó, nem ismerem, de láttam milyen hatással volt Seanra, ezért sosem volt szimpatikus, de ez akkor is aljas, szemét dolog volt! Néhány képen annak a nőnek olyan volt az arca, hogy majdnem én is elbőgtem magam. Annyi érzelem, annyi indulat, annyi harag és mégis annyi szeretet láttam benne. Sean meg csak ült és igyekezett nem ránézni, vagy hozzáérni. Gáz. Ehhez senkinek nem lett volna semmi köze.
2011. január 04. 11:13
Idézet (Grace Benning @ 2011.01.04. 10:52)
Komolyan, én ki nem állom Georgie-t. Jó, nem ismerem, de láttam milyen hatással volt Seanra, ezért sosem volt szimpatikus, de ez akkor is aljas, szemét dolog volt! Néhány képen annak a nőnek olyan volt az arca, hogy majdnem én is elbőgtem magam. Annyi érzelem, annyi indulat, annyi harag és mégis annyi szeretet láttam benne. Sean meg csak ült és igyekezett nem ránézni, vagy hozzáérni. Gáz. Ehhez senkinek nem lett volna semmi köze.

De ez hol készült? Bent az anyakönyvi hivatalnál vagy kint? Az gáz, ha például ablakon át fényképezték őket
2011. január 04. 11:17
|
|
|
Idézet (kateblock @ 2011.01.04. 11:13)
De ez hol készült? Bent az anyakönyvi hivatalnál vagy kint? Az gáz, ha például ablakon át fényképezték őket 
Egy bárban beszélgettek és igen, ablakon át készültek a képek.
2011. január 04. 11:26
Kösz a linket. Végig sem nézem mert
Aljas szemét húzás ez. Mit képzelnek ezek magukról?
2011. január 04. 11:31
|
|
|
Idézet (kateblock @ 2011.01.04. 11:26)
Kösz a linket. Végig sem nézem mert

Megértelek. Én végignéztem, de szó szerint megrázó volt. Elvileg 22-én mondták ki a hivatalos válást, és ezek a képek 30-án készültek. Sean még viseli a gyűrűjét. Ki tudja milyen megfontolásból, de viseli. Az látszik rajta, hogy ez az egész neki nagyon kényelmetlen, de gondolom máshová nemigen tudtak volna menni. Találkoztak egy semleges környezetben, hogy ne durvuljon el a dolog. Mindkettejük testtartása elárul mindent.
2011. január 04. 11:33
Idézet (Grace Benning @ 2011.01.04. 11:31)
Megértelek. Én végignéztem, de szó szerint megrázó volt. Elvileg 22-én mondták ki a hivatalos válást, és ezek a képek 30-án készültek. Sean még viseli a gyűrűjét. Ki tudja milyen megfontolásból, de viseli. Az látszik rajta, hogy ez az egész neki nagyon kényelmetlen, de gondolom máshová nemigen tudtak volna menni. Találkoztak egy semleges környezetben, hogy ne durvuljon el a dolog. Mindkettejük testtartása elárul mindent.
Szomorú történet ez.
Nagyon de nagyon szomorú. Nem akar neki összejönni ez a dolog és ha nem is jön össze, arról is mindenki tud
2011. január 04. 11:45
|
|
|
Idézet (kateblock @ 2011.01.04. 11:33)
Nagyon de nagyon szomorú. Nem akar neki összejönni ez a dolog és ha nem is jön össze, arról is mindenki tud

Most azt gondolom, hogy ez a nő nagyon is szerette őt, vagy pokoli jó színésznő, de ez utóbbi a képek láttán nem merült fel bennem. Sean reakciója, illetve direkt nem reagálása nem lep meg, ő ilyen. Nem biztos, hogy nem érintette meg a dolog, csak ő nem az a fajta, aki ezt idegen emberek szeme láttára ki is mutatja. Az egyértelmű, hogy úgy kellett neki ez a beszélgetés, mint hátára egy púp, de ettől még nem kőszívű. Biztos vagyok benne, hogy szerette ezt a csajt.
2011. január 04. 12:38
|
|
|
2011. január 04. 12:39
Idézet (Grace Benning @ 2011.01.04. 11:45)
Most azt gondolom, hogy ez a nő nagyon is szerette őt, vagy pokoli jó színésznő, de ez utóbbi a képek láttán nem merült fel bennem. Sean reakciója, illetve direkt nem reagálása nem lep meg, ő ilyen. Nem biztos, hogy nem érintette meg a dolog, csak ő nem az a fajta, aki ezt idegen emberek szeme láttára ki is mutatja. Az egyértelmű, hogy úgy kellett neki ez a beszélgetés, mint hátára egy púp, de ettől még nem kőszívű. Biztos vagyok benne, hogy szerette ezt a csajt. 
Nem mintha nem lenne elég baja, ezt ráadásul a média szeme előtt kell elszenvedni
2011. január 04. 12:44
|
|
|
Idézet (kateblock @ 2011.01.04. 12:39)
Nem mintha nem lenne elég baja, ezt ráadásul a média szeme előtt kell elszenvedni 
Na, most amolyan anyáskodó hangulatba kerültem. Legszívesebben megsimogatnám a buksiját és mondanám neki kicsit dorgálón, hogy: "csacsi öreg medvém".
2011. január 04. 12:58
Idézet (Grace Benning @ 2011.01.04. 12:44)
Na, most amolyan anyáskodó hangulatba kerültem. Legszívesebben megsimogatnám a buksiját és mondanám neki kicsit dorgálón, hogy: "csacsi öreg medvém".
Nagyon remélem, hogy mostantól fogva olykor gondolkozni is fog, nem csak ösztönből reagálni.
Megspórolhatta volna magának ezt a kínszenvedést, ha már az elején felfogja, ez kettejük között nem fog működni. Szép, hogy hitt benne és hogy akarta, de olykor még ez is kevés.
De miért házasodik állandóan a drágaság ha soha nem jön neki össze?
2011. január 04. 13:09
|
|
|
Idézet (kateblock @ 2011.01.04. 12:58)
De miért házasodik állandóan a drágaság ha soha nem jön neki össze? 
Hmm...jó kérdés. Az elsőt azért vette el, mert egyrészt a nő volt élete első szerelme, másrészt meg akkoriban náluk az volt a szokás. Csakhogy ő elköltözött Sheffieldből, felvették a színi akadémiára, megváltozott az élete. Egyértelmű volt, hogy nem maradnak együtt. Persze a RADA-n beleszeretett egy színésznőbe, elvette. Fogalmam sincs miért. Lett két gyerek. Aztán jött a Sharpe és vele együtt egy jó mellű csaj, abba is belezúgott, otthagyott csapot-papot és már vette is el a bigét, főleg szerintem mert a bige terhes volt. Talán másfél évig voltak együtt. Na, itt akkor volt pár évnyi stop. Szerintem ő is megijedt magától. És végül jött ez a nő. Mint már mondtam, ezt már nem siette el, de át nem gondolta. Annyira akarta, hogy működjön, hogy nem érdekelte, hogy nem működik. Sokat veszekedtek, ordítoztak, verekedtek is. Egyszer pár nappal az esküvő előtt lefújták az egészet, aztán egy hónap múlva mégis elvette. Pár hónappal később Seant egyik éjjel fogdába vitték, mert a csajszi feljelentette, hogy bántalmazta. Erre pár napra rá, már szerelmesen andalogtak és azt nyilatkozták, hogy a gyerek projekten dolgoznak. Most meg elváltak. Nem értem. Nem is az én dolgom, de az a baj, hogy szerintem még ők se értik.
2011. január 04. 15:57
|
|
|
Imádom ezt a képet! LOVE
2011. január 05. 08:58
|
|
|
Ma Far Northos hangulatban vagyok. Hideg van és jó kedvem se igen akad egyelőre. Azt hiszem akár őt is mondhatnánk bad boynak.
Far North
Far North2
Far North
Far North2
2011. január 05. 09:09
|
|
|
Idézet (kateblock @ 2011.01.05. 09:06)
Hihetetlen micsoda mosolya van
Hol készült?
Hol készült?
Ha jól emlékszem, akkor 2006-ban, mikor megjelent a Sheffield Unitedról szóló könyv. Ő írta az előszavát, és azt dedikálja éppen ezen a képen.
2011. január 05. 09:19
Idézet (Grace Benning @ 2011.01.05. 09:09)
Ha jól emlékszem, akkor 2006-ban, mikor megjelent a Sheffield Unitedról szóló könyv. Ő írta az előszavát, és azt dedikálja éppen ezen a képen.
Az a gáz, hogy ilyen mosolyt csak akkor látni az arcán, ha a fociról van szó.

Mi volt azt előszó?
2011. január 05. 09:22
|
|
|
Kapcsolódó sztárok
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Nem tetszett az áttetsző ruhája.
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Kiderült, kikről szól a következő évad.
Kylie Jenner diszkréten dicsekszik Timothée Chalamet-ről a barátai és a családja előtt
Kylie Jenner diszkréten dicsekszik Timothée Chalamet-ről a barátai és a családja előtt
Visszafogott a kapcsolatát illetően,de azért dicsekszik.
Enrique Iglesias felfedte negyedik gyermekük nevét
Enrique Iglesias felfedte negyedik gyermekük nevét
Egy kisfiú nevét mondták el.
Barry Keoghan az őt ért bántások miatt néha már színészkedni sem akar
Barry Keoghan az őt ért bántások miatt néha már színészkedni sem akar
Sokan zajlatták online.
Olivia Rodrigo kipróbálta az online társkeresést
Olivia Rodrigo kipróbálta az online társkeresést
Elmesélte, milyen élmény volt.
Alexander Skarsgård csillogó lila felsőjét nem lehetett nem észrevenni a Pillion vetítésén Németországban
Alexander Skarsgård csillogó lila felsőjét nem lehetett nem észrevenni a Pillion vetítésén Németországban
Nagyon feltűnően jelent meg.
Megérkezett az első előzetes a Harry Potter sorozathoz
Megérkezett az első előzetes a Harry Potter sorozathoz
Itt vannak az első képkockák.

0 felhasználónak tetszik: