Starity

Sean Bean

101 oldal 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33
Lezárt téma, már nem lehet hozzászólni Nem indíthatsz új témát!
2011. január 03. 10:03 #541
- törölt felhasználó -    
Idézet (Grace Benning @ 2011.01.03. 09:39)
Ezért a szerepért érdemes. Ráadásul annyira, de annyira jól nézett ki! Párom persze rögtön jött a szöveggel, hogy úristen, de öreg, de legalább rondább, mint öreg.  mad.gif Én meg mondtam neki, hogy azért szeretne ő így kinézni 50 éves korára! 
Ez volt a kinevetős jelenet. Bár arról a pofáról nincs képem, amikor lecseszte a csajt. Pedig de jó lenne!  w00t.gif Viszont itt egy gyönyörű bad boy mosolywub.gif  wub.gif Ha már úgyis bad boyos hangulatban vagy.  wink.gif

Köszönöm. Most ábrándozom ezen a képen. Milyen helyes és fess úriember biggrin.gif Milyen hosszú amúgy a film?
2011. január 03. 10:14 #542
Ellie Andrews
Ellie Andrews
*homo sensorium*

StátuszAmor vincit omnia.
  Csoport: Moderátor
Hozzászólás: 6949
Csatolások: 3307
Azonosító: 133484
Idézet (kateblock @ 2011.01.03. 10:03)
Köszönöm. Most ábrándozom ezen a képen. Milyen helyes és fess úriember  biggrin.gif Milyen hosszú amúgy a film?

Jajj, nagyon jóképű. wub.gif wub.gif
A film? Olyan másfél órás, talán. Annál kétlem, hogy hosszabb. Mondom, ő sajnos keveset szerepel, de érte azért végigkínlódtam a filmet. Bár annyira nem örültem a végén. sad.gif
2011. január 03. 10:19 #543
- törölt felhasználó -    
Idézet (Grace Benning @ 2011.01.03. 10:14)
Jajj, nagyon jóképű.  wub.gif  wub.gif 
A film? Olyan másfél órás, talán. Annál kétlem, hogy hosszabb. Mondom, ő sajnos keveset szerepel, de érte azért végigkínlódtam a filmet. Bár annyira nem örültem a végén.  sad.gif

Mi lett a végén?
2011. január 03. 10:21 #544
Ellie Andrews
Ellie Andrews
*homo sensorium*

Idézet (kateblock @ 2011.01.03. 10:19)
Mi lett a végén?

Csak ami Sean Bean bad boy karaktereivel történni szokott a filmek végén! sad.gif Párom felébredt a végén és az volt az első kérdése, hogy Sean megpatkolt-e. sad.gif Már ő is tudja a trendet. sad.gif
2011. január 03. 10:24 #545
- törölt felhasználó -    
Idézet (Grace Benning @ 2011.01.03. 10:21)
Csak ami Sean Bean bad boy karaktereivel történni szokott a filmek végén!  sad.gif Párom felébredt a végén és az volt az első kérdése, hogy Sean megpatkolt-e.  sad.gif Már ő is tudja a trendet.  sad.gif

A pasid nem szúrkálódik? Ha meg szúrkálódik, akkor miért nézi meg veled? blink.gif
2011. január 03. 10:28 #546
Ellie Andrews
Ellie Andrews
*homo sensorium*

Idézet (kateblock @ 2011.01.03. 10:24)
A pasid nem szúrkálódik? Ha meg szúrkálódik, akkor miért nézi meg veled?  blink.gif

De szurkálódik. Mint említettem, a film elején azon kárörvendett, hogy de öreg és ronda az én szívem csücske. mad.gif Amúgy nem szokta velem megnézni Sean filmjeit, csak abban az esetben, ha az őt is érdekli. A Death Race 2 érdekelte, mert az első rész nagy kedvence. Először csodálkozott, hogy én is meg akarom nézni, aztán rájött, hogy miért és kaptam az ívet. sad.gif
2011. január 03. 10:30 #547
- törölt felhasználó -    
Idézet (Grace Benning @ 2011.01.03. 10:28)
De szurkálódik. Mint említettem, a film elején azon kárörvendett, hogy de öreg és ronda az én szívem csücske.  mad.gif Amúgy nem szokta velem megnézni Sean filmjeit, csak abban az esetben, ha az őt is érdekli. A Death Race 2 érdekelte, mert az első rész nagy kedvence. Először csodálkozott, hogy én is meg akarom nézni, aztán rájött, hogy miért és kaptam az ívet.  sad.gif

Igen, azt olvastam, hogy a film elején és a végén is szúrkálódik, de ha tudja, hogy ki van benne és zavarja, miért nem nézi meg külön? blink.gif
2011. január 03. 10:35 #548
Ellie Andrews
Ellie Andrews
*homo sensorium*

Idézet (kateblock @ 2011.01.03. 10:30)
Igen, azt olvastam, hogy a film elején és a végén is szúrkálódik, de ha tudja, hogy ki van benne és zavarja, miért nem nézi meg külön?  blink.gif

Ha már együtt élünk és van olyan film, ami mindkettőnket érdekel, miért néznénk meg külön? Olyan ritkán van ilyen, hogy ennyit kibírok. Megváltozni úgy se fog. Ha őt ez a szurka-piszka megvigasztalja, hát legyen. Azt hiszem ez tipikus hapsi-hozzáállás. A legtöbb barátnőm hasonló reakciókról számol be, szóval annyira nem egyedülálló a dolog. Persze nem tetszik, mert jobban örülnék, ha a színészi képességei alapján ítélné meg Seant, és nem az alapján, hogy én vonzónak találom-e avagy sem. dry.gif
2011. január 03. 10:49 #549
- törölt felhasználó -    
Idézet (Grace Benning @ 2011.01.03. 10:35)
Ha már együtt élünk és van olyan film, ami mindkettőnket érdekel, miért néznénk meg külön? Olyan ritkán van ilyen, hogy ennyit kibírok. Megváltozni úgy se fog. Ha őt ez a szurka-piszka megvigasztalja, hát legyen. Azt hiszem ez tipikus hapsi-hozzáállás. A legtöbb barátnőm hasonló reakciókról számol be, szóval annyira nem egyedülálló a dolog. Persze nem tetszik, mert jobban örülnék, ha a színészi képességei alapján ítélné meg Seant, és nem az alapján, hogy én vonzónak találom-e avagy sem.  dry.gif

Az én pasim nem óhajtja velem együtt megnézni a GOF-ot. Mondjuk, mi nem élünk együtt. Engem kifejezetten zavarna, ha a pasim szúrkálódna filmezés közben, inkább nézze meg külön, ha érdekli, bár nálunk ilyen nem sűrűn fordul elő, mivel mindig azt nézzük amit ő szeret, hülye Amerikai pite és ehhez haosnló bugyuta filmeket biggrin.gif
2011. január 03. 10:57 #550
Ellie Andrews
Ellie Andrews
*homo sensorium*

Idézet (kateblock @ 2011.01.03. 10:49)
Az én pasim nem óhajtja velem együtt megnézni a GOF-ot. Mondjuk, mi nem élünk együtt. Engem kifejezetten zavarna, ha a pasim szúrkálódna filmezés közben, inkább nézze meg külön, ha érdekli, bár nálunk ilyen nem sűrűn fordul elő, mivel mindig azt nézzük amit ő szeret, hülye Amerikai pite és ehhez haosnló bugyuta filmeket  biggrin.gif

Én kibírom. Ő akarta megnézni a filmet, mégis elaludt rajta, szóval annyira nem volt gáz. biggrin.gif Amúgy meg ha Sean valamelyik filmjéhez van kedvem, ő általában netezik és oda se bagózik, hogy én mit nézek. Olyankor nem beszólogat, hanem időközben rájön, hogy őt ez mégis érdekelné, és kérdezősködik. "Most mi van?" "Miért ütötte meg?", "Mit mondott?" ésatöbbi. Persze sosem ismerné be, hogy érdekli, azt mondja azért csinálja, hogy idegesítsen, de tudom, hogy nem! biggrin.gif A Black Death például nagyon érdekelte. Mondjuk azt nem is csodálom! A zseniális! wub.gif blush.gif Oh, Sean! wub.gif
1 felhasználónak tetszik: kateblock
2011. január 03. 13:04 #551
Ellie Andrews
Ellie Andrews
*homo sensorium*

Mivel színházas interjút nem találtam, hoztam neked pár képet a színházi időszakból.
Romeo és Júlia

Romeo

És egy kép egy darabból, aminek most nem jut eszembe a neve, de akkor éppen Shaun Behan néven futott a színházi világban. rohog.gif

Shaun Behan
2011. január 03. 13:19 #552
- törölt felhasználó -    
Idézet (Grace Benning @ 2011.01.03. 13:04)
Mivel színházas interjút nem találtam, hoztam neked pár képet a színházi időszakból. 
Romeo és Júlia
Romeo
És egy kép egy darabból, aminek most nem jut eszembe a neve, de akkor éppen Shaun Behan néven futott a színházi világban.  rohog.gif 
Shaun Behan

Shaun Behan? Ez komoly. Vajon honnan a Shaun? unsure.gif Úgy értem, vágom én, Sean, de csak úgy Shaun vagy valaki után Shaun?
2011. január 03. 13:24 #553
Ellie Andrews
Ellie Andrews
*homo sensorium*

Idézet (kateblock @ 2011.01.03. 13:19)
Shaun Behan? Ez komoly. Vajon honnan a Shaun?  unsure.gif Úgy értem, vágom én, Sean, de csak úgy Shaun vagy valaki után Shaun?

Hát anyakönyvileg így hívják. Shaun Mark Bean. biggrin.gif Ebből lett aztán később a Sean Bean. Nem tudom miért változtatta meg az írásmódot. Talán azért mert az ügynöke szerint leírva ez jól néz ki. Csakhogy rengeteget cikizték, riporterek is, hogy sokáig azt hitték, úgy kell ejteni : szín bín. blink.gif dry.gif
2011. január 03. 14:02 #554
- törölt felhasználó -    
Idézet (Grace Benning @ 2011.01.03. 13:24)
Hát anyakönyvileg így hívják. Shaun Mark Bean.  biggrin.gif Ebből lett aztán később a Sean Bean. Nem tudom miért változtatta meg az írásmódot. Talán azért mert az ügynöke szerint leírva ez jól néz ki. Csakhogy rengeteget cikizték, riporterek is, hogy sokáig azt hitték, úgy kell ejteni : szín bín.  blink.gif  dry.gif

omg.gif
ÉN nem googleztam ki Sean nevét, mikor elkezdtem érdeklődni iránta, megbíztam benned, gondoltam te tudsz értelmes választ adni a kérdéseimre. biggrin.gif
Shaun tényleg nem annyira jó, Sean jobb, de mi a baj a Markkal? Szerintem az is jó név ... unsure.gif
2011. január 03. 14:09 #555
Ellie Andrews
Ellie Andrews
*homo sensorium*

Idézet (kateblock @ 2011.01.03. 14:02)
omg.gif
ÉN nem googleztam ki Sean nevét, mikor elkezdtem érdeklődni iránta, megbíztam benned, gondoltam te tudsz értelmes választ adni a kérdéseimre.  biggrin.gif 
Shaun tényleg nem annyira jó, Sean jobb, de mi a baj a Markkal? Szerintem az is jó név ...  unsure.gif

Nem tudom mi a baj a Markkal. Szerintem azt sosem használta, és nem tudnám Mark Beanként elképzelni. A Sean név nagyon jól áll neki. Pár éve írtam róla egy novellát, illetve megihletett, és róla mintáztam az egyik novella szereplőmet, és az a szereplő a Shaun nevet kapta. Nekem tetszik mindenhogy az írásmód és bár nem vagyok angol anyanyelvű, sosem volt kétségem felőle, hogyan kell ejteni a nevét. dry.gif Nem tudom miért kellett cikizni érte. dry.gif
2011. január 03. 14:13 #556
- törölt felhasználó -    
Idézet (Grace Benning @ 2011.01.03. 14:09)
Nem tudom mi a baj a Markkal. Szerintem azt sosem használta, és nem tudnám Mark Beanként elképzelni. A Sean név nagyon jól áll neki. Pár éve írtam róla egy novellát, illetve megihletett, és róla mintáztam az egyik novella szereplőmet, és az a szereplő a Shaun nevet kapta. Nekem tetszik mindenhogy az írásmód és bár nem vagyok angol anyanyelvű, sosem volt kétségem felőle, hogyan kell ejteni a nevét.  dry.gif Nem tudom miért kellett cikizni érte.  dry.gif

Az élet nagy kérdései. Nem is értem miért kell ilyeneken fenn akadni. Ha Pityi Palkónak hívnák, akkor is mi lenne? Tessék leülni vele, készíteni vele egy normális interjút és ne tessék cikizni a neve miatt könyörgöm omg.gif
2011. január 03. 15:23 #557
Ellie Andrews
Ellie Andrews
*homo sensorium*

Idézet (kateblock @ 2011.01.03. 14:13)
Az élet nagy kérdései. Nem is értem miért kell ilyeneken fenn akadni. Ha Pityi Palkónak hívnák, akkor is mi lenne? Tessék leülni vele, készíteni vele egy normális interjút és ne tessék cikizni a neve miatt könyörgöm omg.gif

Az amcsik előszeretettel cikizték. Főleg Rosie O'Donnell, vagy ki... Csak jönne már valaki, aki értelmes és tud tőle értelmeset is kérdezni. mad.gif
2011. január 03. 15:25 #558
- törölt felhasználó -    
Idézet (Grace Benning @ 2011.01.03. 15:23)
Az amcsik előszeretettel cikizték. Főleg Rosie O'Donnell, vagy ki... Csak jönne már valaki, aki értelmes és tud tőle értelmeset is kérdezni.  mad.gif

Nem lehet, hogy azért cikizték, mert 'angol' és ilyen formában fejezték ki a véleményüket?
2011. január 03. 16:20 #559
Ellie Andrews
Ellie Andrews
*homo sensorium*

Idézet (kateblock @ 2011.01.03. 15:25)
Nem lehet, hogy azért cikizték, mert 'angol' és ilyen formában fejezték ki a véleményüket?

Hát ha ezért, akkor még mérgesebb leszek! Egy ilyen kaliberű színészt nem cikizünk, semmilyen formában, hanem tisztelettel beszélek vele és verem a fenekem a földhöz örömömben, hogy egyáltalán beült a hülye tévéműsoromba hülye kérdésekre válaszolni. mad.gif
2011. január 03. 16:50 #560
- törölt felhasználó -    
Idézet (Grace Benning @ 2011.01.03. 16:20)
Hát ha ezért, akkor még mérgesebb leszek! Egy ilyen kaliberű színészt nem cikizünk, semmilyen formában, hanem tisztelettel beszélek vele és verem a fenekem a földhöz örömömben, hogy egyáltalán beült a hülye tévéműsoromba hülye kérdésekre válaszolni.  mad.gif

Rupert Grintet Rupert Inknek hívtak egy műsorban dry.gif Emma Watsont pedig Emma What's on-nak. dry.gif
Szerintem direkt csinálják. mellow.gif
101 oldal 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33
Lezárt téma, már nem lehet hozzászólni Nem indíthatsz új témát!

Kapcsolódó sztárok