Starity

Sean Bean

101 oldal 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32
Lezárt téma, már nem lehet hozzászólni Nem indíthatsz új témát!
2010. december 31. 10:36 #521
- törölt felhasználó -    
Idézet (Grace Benning @ 2010.12.31. 10:12)
Igen, sokszor felmerül bennem a gondolat, mert még a rosszfiúiban is találok valami szeretnivalót. Azt hiszem az lehet az oka, hogy bármilyen karaktert játszik is, mindig látom benne azt az erőt, makacsságot és magabiztosságot, amire nekem egy férfiben feltétlenül szükségem van. Meg ugye rögvest jönnek a fangörl gondolatok, hogy bármekkora szörnyeget is, én megszelídíteném, meg ilyenek. Tudod, a szokásos baromságok. Egy pszichopata gyilkost nem lehet megszelídíteni, teszem azt, és egy szexuális szadista sem lesz egy nő miatt sem gyengéd szerető. Ezt mind tudom, hiszen a kriminál pszichológia világéletemben érdekelt, de én őt valahogy mindig megmenteném.. Nagyon hülyén hangzik, mi?  unsure.gif

Legyünk őszinték kedves Grace. Ez furcsa. Szeretjük a bad boyokat. DE úgy gondolom, hogy a fangörl gondolatokon túl is. Akármit is csinált a filmben xy van aki ezt szexinek tartja pedig a való életben a háta közepére sem kívánná.
Nem is tudom miért van ez. Van valami a rosszfúkban. Félelmetesek, erőteljesek, elbűvölőek és helyesek, de tudatalatt tudod hogy ez nem jó dolog, de aztán eszedbe jut, hogy ezzel nincs is semmi gond, hiszen ez csak egy film, nem a színész rendelkezik rossz tulajdonságokkal, hanem a figura és nem állítasz oltárat a bad boynak mert nem vagy bolond.
2010. december 31. 10:52 #522
Ellie Andrews
Ellie Andrews
*homo sensorium*

StátuszAmor vincit omnia.
  Csoport: Moderátor
Hozzászólás: 6949
Csatolások: 3307
Azonosító: 133484
Idézet (kateblock @ 2010.12.31. 10:36)
Legyünk őszinték kedves Grace. Ez furcsa. Szeretjük a bad boyokat. DE úgy gondolom, hogy a fangörl gondolatokon túl is. Akármit is csinált a filmben xy van aki ezt szexinek tartja pedig a való életben a háta közepére sem kívánná.
Nem is tudom miért van ez. Van valami a rosszfúkban. Félelmetesek, erőteljesek, elbűvölőek és helyesek, de tudatalatt tudod hogy ez nem jó dolog, de aztán eszedbe jut, hogy ezzel nincs is semmi gond, hiszen ez csak egy film, nem a színész rendelkezik rossz tulajdonságokkal, hanem a figura és nem állítasz oltárat a bad boynak mert nem vagy bolond.

Azt hiszem ez azért van, mert általában úgy csinálják meg ezeket a jeleneteket a filmekben, hogy az nem valósághű. Meg beraknak egy olyan pasit rosszfiúnak, akihez eleve vonzódsz, akiről azért már tudsz dolgokat, tudod, hogy nem ekkora állat és persze hogy mindenhogyan vonzónak találod. Igazából akkor is a színészt látod, ha az éppen egy szexuálisan elfajzott fickót játszik. Nekem is voltak fura gondolataim, míg a Hitchert néztem. Aztán rájöttem, hogy nem a karakter vonz, hanem maga a színész, a kisugárzása, az ereje. Persze, hogy a valóságban lerúgnám magamról John Rydert. Sean Beant viszont nem. biggrin.gif Aztán vannak azok a jelenetek, amik annyira brutálisak és élethűek, hogy képtelen vagyok arra gondolni, hogy ez a pasi amúgy egy édes pofa. Például volt egy jelenet a Black Deathben is, amiről nem az jutott eszembe, hogy jajj, de szexis, jajj, de erős, hanem az, hogy basszus, ez nagyon brutál! Volt ilyen az Outlawban is, és a Far North közben sem arra gondoltam, hogy ő milyen szexis. Azt hiszem pontosan azért ezek a kedvenc filmjeim, mert ezekben nem elsősorban férfiként fog meg, hanem a színészi játékával. Valahogy ezekben nekem hitelesebbnek, mélyebbnek, összeszedettebbnek és mindenképpen árnyaltabbnak tűnik, mint bármelyik másik filmjében.
Ne aggódj, nem vagyok álszent. Azt is imádom, amikor szexis. biggrin.gif
2010. december 31. 12:13 #523
- törölt felhasználó -    
Idézet (Grace Benning @ 2010.12.31. 10:52)
Azt hiszem ez azért van, mert általában úgy csinálják meg ezeket a jeleneteket a filmekben, hogy az nem valósághű. Meg beraknak egy olyan pasit rosszfiúnak, akihez eleve vonzódsz, akiről azért már tudsz dolgokat, tudod, hogy nem ekkora állat és persze hogy mindenhogyan vonzónak találod. Igazából akkor is a színészt látod, ha az éppen egy szexuálisan elfajzott fickót játszik. Nekem is voltak fura gondolataim, míg a Hitchert néztem. Aztán rájöttem, hogy nem a karakter vonz, hanem maga a színész, a kisugárzása, az ereje. Persze, hogy a valóságban lerúgnám magamról John Rydert. Sean Beant viszont nem.  biggrin.gif  Aztán vannak azok a jelenetek, amik annyira brutálisak és élethűek, hogy képtelen vagyok arra gondolni, hogy ez a pasi amúgy egy édes pofa. Például volt egy jelenet a Black Deathben is, amiről nem az jutott eszembe, hogy jajj, de szexis, jajj, de erős, hanem az, hogy basszus, ez nagyon brutál! Volt ilyen az Outlawban is, és a Far North közben sem arra gondoltam, hogy ő milyen szexis. Azt hiszem pontosan azért ezek a kedvenc filmjeim, mert ezekben nem elsősorban férfiként fog meg, hanem a színészi játékával. Valahogy ezekben nekem hitelesebbnek, mélyebbnek, összeszedettebbnek és mindenképpen árnyaltabbnak tűnik, mint bármelyik másik filmjében. 
Ne aggódj, nem vagyok álszent. Azt is imádom, amikor szexis.  biggrin.gif

Igen, ott a pont beer.gif biggrin.gif
nem kételkedem abban, hogy akkor is imádod ha szexis biggrin.gif
2010. december 31. 15:41 #524
Ellie Andrews
Ellie Andrews
*homo sensorium*

B.Ú.É.K!!!
Mivel csak te jársz erre, Kate, így ez csak neked szól. thumbsup.gif
2010. december 31. 16:58 #525
- törölt felhasználó -    
Idézet (Grace Benning @ 2010.12.31. 15:41)
B.Ú.É.K!!!
Mivel csak te jársz erre, Kate, így ez csak neked szól.  thumbsup.gif

Micsoda mosoly OMG ohmy.gif
B.Ú.É.K. neked is Grace smileeee.gif smileeee.gif
2011. január 01. 09:25 #526
Ellie Andrews
Ellie Andrews
*homo sensorium*

Örülök, hogy neked is tetszett ez a mosoly. Én totálisan odáig vagyok érte. wub.gif wub.gif wub.gif Imádom ezt a pasit. wub.gif
Neked hoztam: First daily bad boy of 2011.
Magamnak hoztam: the sexiest, sweetest good boy of all year . blush.gif
Ja, és még hoztam valami vicceset a Black Death extrákból. Ulric jelmezt varr. rohog.gif rohog.gif
2011. január 01. 17:57 #527
- törölt felhasználó -    
Idézet (Grace Benning @ 2011.01.01. 09:25)
Örülök, hogy neked is tetszett ez a mosoly. Én totálisan odáig vagyok érte.  wub.gif  wub.gif  wub.gif Imádom ezt a pasit.  wub.gif 
Neked hoztam: First daily bad boy of 2011
Magamnak hoztam: the sexiest, sweetest good boy of all year blush.gif 
Ja, és még hoztam valami vicceset a Black Death extrákból. Ulric jelmezt varrrohog.gif  rohog.gif

Jelmezvarrósból nincs videó? Must.see. biggrin.gif
2011. január 02. 09:14 #528
Ellie Andrews
Ellie Andrews
*homo sensorium*

Idézet (kateblock @ 2011.01.01. 17:57)
Jelmezvarrósból nincs videó? Must.see. biggrin.gif

Sajnos nem találom sehol. Az extrákban van benne, de még senki sem töltötte fel a Yt-re. sad.gif Nekem meg nincs eredeti DVD-m, mert ugyan elvileg kiadták nálunk, még sehol nem láttam. Pedig ezt megvenném! wink.gif
Ja, a napi bad boy! Ezúttal sajnos annyira szexi, hogy rögtön hoztam még egyet belőle. Most már nagyon meg akarom nézni ezt a filmet. Bár még mindig azt gondolom, ez az a film, amiben Sean leginkább a kinézetével fog elbűvölni, de sebaj. Ilyen is kell. biggrin.gif blush.gif
2011. január 02. 10:04 #529
- törölt felhasználó -    
Idézet (Grace Benning @ 2011.01.02. 09:14)
Sajnos nem találom sehol. Az extrákban van benne, de még senki sem töltötte fel a Yt-re.  sad.gif Nekem meg nincs eredeti DVD-m, mert ugyan elvileg kiadták nálunk, még sehol nem láttam. Pedig ezt megvenném!  wink.gif 
Ja, a napi bad boy! Ezúttal sajnos annyira szexi, hogy rögtön hoztam még egyet belőle. Most már nagyon meg akarom nézni ezt a filmet. Bár még mindig azt gondolom, ez az a film, amiben Sean leginkább a kinézetével fog elbűvölni, de sebaj. Ilyen is kell.  biggrin.gif  blush.gif

Még hogy nem annyira smexy ohmy.gif Nem látod a szemeit és az arcát? Smexy ez blush.gif
2011. január 02. 10:06 #530
Ellie Andrews
Ellie Andrews
*homo sensorium*

Idézet (kateblock @ 2011.01.02. 10:04)
Még hogy nem annyira smexy  ohmy.gif Nem látod a szemeit és az arcát? Smexy ez  blush.gif

Mondom sajnosa annyira szexi!! _nevet.gif _nevet.gif Őrülten, vadítóan az! Hogyne látnám! Azért hoztam rögtön kettőt... blush.gif wub.gif Ez a pasi a korral egyre jobb lesz... blush.gif wub.gif
2011. január 02. 10:10 #531
- törölt felhasználó -    
Idézet (Grace Benning @ 2011.01.02. 10:06)
Mondom sajnosa annyira szexi!!  _nevet.gif  _nevet.gif Őrülten, vadítóan az! Hogyne látnám! Azért hoztam rögtön kettőt...  blush.gif  wub.gif Ez a pasi a korral egyre jobb lesz...  blush.gif  wub.gif

Ja igen, bocs. Nem jól olvastam blush.gif Figyelmetlen vagyok biggrin.gif
2011. január 02. 10:14 #532
Ellie Andrews
Ellie Andrews
*homo sensorium*

Idézet (kateblock @ 2011.01.02. 10:10)
Ja igen, bocs. Nem jól olvastam  blush.gif Figyelmetlen vagyok  biggrin.gif

biggrin.gif A képek láttán nem csodálom! biggrin.gif Az elsőtől majdnem elaléltem, a másodiktól meg beleolvadtam az ágyba. És ilyenkor jönnek azok a kérdések önmagamtól, amik szintén aggasztanak, miszerint Sean 51 éves és talán már nem ilyen reakciókat kellene kiváltania belőlem. Végülis 25 évvel idősebb nálam... unsure.gif Az apám lehetne, én meg odáig vagyok érte. blink.gif
1 felhasználónak tetszik: kateblock
2011. január 02. 11:10 #533
- törölt felhasználó -    
Idézet (Grace Benning @ 2011.01.02. 10:14)
biggrin.gif A képek láttán nem csodálom!  biggrin.gif Az elsőtől majdnem elaléltem, a másodiktól meg beleolvadtam az ágyba. És ilyenkor jönnek azok a kérdések önmagamtól, amik szintén aggasztanak, miszerint Sean 51 éves és talán már nem ilyen reakciókat kellene kiváltania belőlem. Végülis 25 évvel idősebb nálam...  unsure.gif Az apám lehetne, én meg odáig vagyok érte.  blink.gif

Nem csak a képek, kedves Grace. Elkaptam az influenzát és ilyenkor kissé figyelmetlen vagyok. Este nem tudtam aludni és most sem tudok, szóval .. never mind!
Szeretnék interjút olvasni Seannel, valami olyat amiben a színházi munkásságáról beszél. És nem hülye kérdéseket tesznek fel neki. Tudsz olyat?
1 felhasználónak tetszik: Grace Benning
2011. január 03. 08:42 #534
Ellie Andrews
Ellie Andrews
*homo sensorium*

Idézet (kateblock @ 2011.01.02. 11:10)
Nem csak a képek, kedves Grace. Elkaptam az influenzát és ilyenkor kissé figyelmetlen vagyok. Este nem tudtam aludni és most sem tudok, szóval .. never mind!
Szeretnék interjút olvasni Seannel, valami olyat amiben a színházi  munkásságáról beszél. És nem hülye kérdéseket tesznek fel neki. Tudsz olyat?

Sajnos nem találtam neked olyan interjút, amiben a színházi munkáiról mesél. Sok interjút olvastam már vele, de nem sűrűn beszél a színházról. Azzal kezdte, aztán 12 év kihagyás után ismét színpadra állt a Machbet kedvéért, de idén azt nyilatkozta egy interjúban, hogy jobban szereti a filmezést. Úgy véli több izgalommal jár. Jut eszembe, tegnap este megnéztem párommal a Death Race 2-őt. Csak annyit róla, hogy az uram elaludt rajta, pedig ő akarta megnézni, én ugyan végigszenvedtem, de egy pozitívum volt benne: Sean. Ő is keveset szerepelt ráadásul, és áááá..el se mondom! Az elején azért nagyot nevettem rajta. Testhez álló volt a szerep. rohog.gif
2011. január 03. 08:45 #535
- törölt felhasználó -    
Idézet (Grace Benning @ 2011.01.03. 08:42)
Testhez álló volt a szerep.  rohog.gif

biggrin.gif
Bővebben ha kérhetném biggrin.gif
2011. január 03. 09:02 #536
Ellie Andrews
Ellie Andrews
*homo sensorium*

Idézet (kateblock @ 2011.01.03. 08:45)
biggrin.gif 
Bővebben ha kérhetném  biggrin.gif

A fociról kellett beszélnie. rohog.gif A foci a legnépszerűbb sport a világon, meg ilyenek. Annyira édes volt. Olyan rosszfiúsan édes, mert mikor a fiatal, szép, ámde buta bigéje kinevette, elég csúnyán beszólt neki. rohog.gif Ebben a jelenetben éppen evett, a másik fő jelenetben meg isteni szendvicseket csinált a fiatal, szép, ámde buta bigéjének. rohog.gif Megmosolyogtatott, mert ezt a kettősséget látom benne a valóságban is. Először leordítja a hajad, aztán meg tündibündi.
2011. január 03. 09:12 #537
- törölt felhasználó -    
Idézet (Grace Benning @ 2011.01.03. 09:02)
A fociról kellett beszélnie.  rohog.gif A foci a legnépszerűbb sport a világon, meg ilyenek. Annyira édes volt. Olyan rosszfiúsan édes, mert mikor a fiatal, szép, ámde buta bigéje kinevette, elég csúnyán beszólt neki.  rohog.gif Ebben a jelenetben éppen evett, a másik fő jelenetben meg isteni szendvicseket csinált a fiatal, szép, ámde buta bigéjének.  rohog.gif Megmosolyogtatott, mert ezt a kettősséget látom benne a valóságban is. Először leordítja a hajad, aztán meg tündibündi.

Csúnyán beszólt neki? Mit? Ne csigázz Grace biggrin.gif
2011. január 03. 09:16 #538
Ellie Andrews
Ellie Andrews
*homo sensorium*

Idézet (kateblock @ 2011.01.03. 09:12)
Csúnyán beszólt neki? Mit? Ne csigázz Grace  biggrin.gif

rohog.gif Ha jól emlékszem azt kérdezte tőle, hogy mi a f*aszt röhög. rohog.gif És közben elég morcos fejet vágott, gondolhatod, hogy a csaj gyorsan bekussolt és elhúzott Kukutyinba babot hegyezni. Egy csaj nem ért a focihoz, úgyhogy fogja be a száját, ez az ő hitvallása. Azt hiszem a valóságban is. biggrin.gif Ő úgy van vele, hogy oké, hogy a nők emancipálódnak, és hogy Amerikában a focimeccsek már családi események, de a foci akkor is a férfiak sportja és kész! Ezt egyszer mondta is egy interjúban. rolleyes.gif
1 felhasználónak tetszik: kateblock
2011. január 03. 09:23 #539
- törölt felhasználó -    
Idézet (Grace Benning @ 2011.01.03. 09:16)
rohog.gif Ha jól emlékszem azt kérdezte tőle, hogy mi a f*aszt röhög.  rohog.gif És közben elég morcos fejet vágott, gondolhatod, hogy a csaj gyorsan bekussolt és elhúzott Kukutyinba babot hegyezni. Egy csaj nem ért a focihoz, úgyhogy fogja be a száját, ez az ő hitvallása. Azt hiszem a valóságban is.  biggrin.gif Ő úgy van vele, hogy oké, hogy a nők emancipálódnak, és hogy Amerikában a focimeccsek már családi események, de a foci akkor is a férfiak sportja és kész! Ezt egyszer mondta is egy interjúban.  rolleyes.gif

Ezt is nézni kell, nincs mese. biggrin.gif
2011. január 03. 09:39 #540
Ellie Andrews
Ellie Andrews
*homo sensorium*

Idézet (kateblock @ 2011.01.03. 09:23)
Ezt is nézni kell, nincs mese.  biggrin.gif

Ezért a szerepért érdemes. Ráadásul annyira, de annyira jól nézett ki! Párom persze rögtön jött a szöveggel, hogy úristen, de öreg, de legalább rondább, mint öreg. mad.gif Én meg mondtam neki, hogy azért szeretne ő így kinézni 50 éves korára!
Ez volt a kinevetős jelenet. Bár arról a pofáról nincs képem, amikor lecseszte a csajt. Pedig de jó lenne! w00t.gif Viszont itt egy gyönyörű bad boy mosoly. wub.gif wub.gif Ha már úgyis bad boyos hangulatban vagy. wink.gif
101 oldal 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32
Lezárt téma, már nem lehet hozzászólni Nem indíthatsz új témát!

Kapcsolódó sztárok