Idézet (Grace Benning @ 2010.12.31. 10:12)
Igen, sokszor felmerül bennem a gondolat, mert még a rosszfiúiban is találok valami szeretnivalót. Azt hiszem az lehet az oka, hogy bármilyen karaktert játszik is, mindig látom benne azt az erőt, makacsságot és magabiztosságot, amire nekem egy férfiben feltétlenül szükségem van. Meg ugye rögvest jönnek a fangörl gondolatok, hogy bármekkora szörnyeget is, én megszelídíteném, meg ilyenek. Tudod, a szokásos baromságok. Egy pszichopata gyilkost nem lehet megszelídíteni, teszem azt, és egy szexuális szadista sem lesz egy nő miatt sem gyengéd szerető. Ezt mind tudom, hiszen a kriminál pszichológia világéletemben érdekelt, de én őt valahogy mindig megmenteném.. Nagyon hülyén hangzik, mi? 
Legyünk őszinték kedves Grace. Ez furcsa. Szeretjük a bad boyokat. DE úgy gondolom, hogy a fangörl gondolatokon túl is. Akármit is csinált a filmben xy van aki ezt szexinek tartja pedig a való életben a háta közepére sem kívánná.
Nem is tudom miért van ez. Van valami a rosszfúkban. Félelmetesek, erőteljesek, elbűvölőek és helyesek, de tudatalatt tudod hogy ez nem jó dolog, de aztán eszedbe jut, hogy ezzel nincs is semmi gond, hiszen ez csak egy film, nem a színész rendelkezik rossz tulajdonságokkal, hanem a figura és nem állítasz oltárat a bad boynak mert nem vagy bolond.

0 felhasználónak tetszik: