Starity

Sean Bean

101 oldal 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31
Lezárt téma, már nem lehet hozzászólni Nem indíthatsz új témát!
2010. december 28. 10:21 #501
Ellie Andrews
Ellie Andrews
*homo sensorium*

StátuszAmor vincit omnia.
  Csoport: Moderátor
Hozzászólás: 6949
Csatolások: 3307
Azonosító: 133484
Idézet (kateblock @ 2010.12.28. 00:07)
Igen, de senki sem tökéletes. Ő legalább megpróbált tenni valamit a házasságáért. Nem tudom mennyire zavarja ez az egész mizéria a házasságai körül, de gondolom rohadtul unhatja már  dry.gif

Azon csodálkozom, hogy általában nem szokott olyan hangos lenni ez a dolog. Elválik, egy-két napig ettől hangos a brit sajtó, aztán kész. Lehet, hogy ez azért van, mert annyira nem felkapott sztár. Úgy értem a hazájában igen nagyra tartják, de mégsem olyan tini-kedvenc, mint a Csillagtök például. Szerintem ez a szerencséje. Így pár nap alatt lezajlik a válásai körüli herce-hurca. Persze azért interjúkon általában fel szokták hozni a magánéleti gondjait, de szerintem ez bunkóság. Tudod, amelyik igazán "mély" interjút akar csinálni, az biztos megemlíti, hogy hányszor megnősült már ez a szerencsétlen, de ettől még nem lesz mély az interjú, csak jó bulváros. mad.gif Ráadásul általában Sean is olyat szokott válaszolni ilyenkor, amit az illető nem rak zsebre. rolleyes.gif
2010. december 28. 10:31 #502
- törölt felhasználó -    
Idézet (Grace Benning @ 2010.12.28. 10:21)
Azon csodálkozom, hogy általában nem szokott olyan hangos lenni ez a dolog. Elválik, egy-két napig ettől hangos a brit sajtó, aztán kész. Lehet, hogy ez azért van, mert annyira nem felkapott sztár. Úgy értem a hazájában igen nagyra tartják, de mégsem olyan tini-kedvenc, mint a Csillagtök például. Szerintem ez a szerencséje. Így pár nap alatt lezajlik a válásai körüli herce-hurca. Persze azért interjúkon általában fel szokták hozni a magánéleti gondjait, de szerintem ez bunkóság. Tudod, amelyik igazán "mély" interjút akar csinálni, az biztos megemlíti, hogy hányszor megnősült már ez a szerencsétlen, de ettől még nem lesz mély az interjú, csak jó bulváros.  mad.gif Ráadásul általában Sean is olyat szokott válaszolni ilyenkor, amit az illető nem rak zsebre.  rolleyes.gif

Na, a mély interjúk az egy külön kategória. Nagyon ritka az olyan, hogy jó interjút tudnak készíteni az emberrel, mert mindig ugyanazt kérdezik az embertől és ráadásul néha olyat is, amihez senkinek semmi köze. Magánéleti problémákat felhozni bunkóság, indeed. Nem elég baja van szegény embernek, élő adásban is beszéljen róla szegény. WTF? dry.gif
1 felhasználónak tetszik: Grace Benning
2010. december 28. 14:13 #503
- törölt felhasználó -    
Tegnap megnéztem a Szigetet a Viasaton. biggrin.gif
2010. december 28. 14:24 #504
Ellie Andrews
Ellie Andrews
*homo sensorium*

Idézet (kateblock @ 2010.12.28. 14:13)
Tegnap megnéztem a Szigetet a Viasaton.  biggrin.gif

Tényleg? Én tüntetően nem nézem. biggrin.gif Nem tudom megmondani miért találom ilyen borzalmasnak azt a filmet, de számomra nézhetetlen, még akkor is, ha ő benne van. sad.gif
2010. december 28. 14:31 #505
- törölt felhasználó -    
Idézet (Grace Benning @ 2010.12.28. 14:24)
Tényleg? Én tüntetően nem nézem.  biggrin.gif Nem tudom megmondani miért találom ilyen borzalmasnak azt a filmet, de számomra nézhetetlen, még akkor is, ha ő benne van.  sad.gif

Én szeretem. Nem túl sok amerikai film van, amire azt mondom, hogy ez döfi, na ez egy olyan. A történet is jó, de eddig Ewanra koncentráltam, most már Seanre is kellett. Oh dear, micsoda borzalmas szinkron oh dear mellow.gif
2010. december 28. 14:41 #506
Ellie Andrews
Ellie Andrews
*homo sensorium*

Idézet (kateblock @ 2010.12.28. 14:31)
Én szeretem. Nem túl sok amerikai film van, amire azt mondom, hogy ez döfi, na ez egy olyan. A történet is jó, de eddig Ewanra koncentráltam, most már Seanre is kellett. Oh dear, micsoda borzalmas szinkron oh dear  mellow.gif

Nekem mondod? Ezt az embert vétek szinkronizálni! Persze anélkül is vonzó, na de, ha az ember lánya meghallja a hangját, biztosan belezúg!! drool.gif wub3.gif Tudom, hogy te szereted azt a filmet, de hát mi sem egyezhetünk mindenben. rolleyes.gif Amúgy Sean szerepe szerinted jó benne?
2010. december 28. 14:47 #507
- törölt felhasználó -    
Idézet (Grace Benning @ 2010.12.28. 14:41)
Nekem mondod? Ezt az embert vétek szinkronizálni! Persze anélkül is vonzó, na de, ha az ember lánya meghallja a hangját, biztosan belezúg!! drool.gif wub3.gif Tudom, hogy te szereted azt a filmet, de hát mi sem egyezhetünk mindenben.  rolleyes.gif Amúgy Sean szerepe szerinted jó benne?

Nos, én hagytam volna több teret a kibontakozásnak. Persze, nem szerepelt benne eleget, de ha engem kérdezel, nem igazán engedték hogy egy másfajta karaktert alakítson. Ő a rossz persze, de ez egy más világ és mindenki bolond, őrült, őt pedig betették fapofával egy irodába, jó persze, ennél érdekesebb dolgok is történnek, de nekem nem az jött le belőle, hogy ezt akarták volna kihozni belőle. Másképpen nem tudom kifejezni biggrin.gif Éljenek a rosszfiúk.
És ha szabad ilyet mondani, Ewan is. biggrin.gif Milyen helyes pasas és tök jó a haja (csak úgy mellékesen mondom rohog.gif )
2010. december 29. 07:34 #508
Ellie Andrews
Ellie Andrews
*homo sensorium*

Idézet (kateblock @ 2010.12.28. 14:47)
Nos, én hagytam volna több teret a kibontakozásnak. Persze, nem szerepelt benne eleget, de ha engem kérdezel, nem igazán engedték hogy egy másfajta karaktert alakítson. Ő a rossz persze, de ez egy más világ és mindenki bolond, őrült, őt pedig betették fapofával egy irodába, jó persze, ennél érdekesebb dolgok is történnek, de nekem nem az jött le belőle, hogy ezt akarták volna kihozni belőle. Másképpen nem tudom kifejezni  biggrin.gif Éljenek a rosszfiúk.
És ha szabad ilyet mondani, Ewan is.  biggrin.gif Milyen helyes pasas és tök jó a haja (csak úgy mellékesen mondom  rohog.gif )

Engem is ez dühített. Hogy nem szerepelt eleget és az a szerep is egysíkú volt. Tudom, hogy sokkal többet képes lett volna kihozni ebből a szerepből. Az a baj, hogy sokszor csinálják ezt vele. Van, megmondják, hogy mit csináljon, aztán kész. Ezért nem szeretem igazán a hollywoodi filmjeit. Persze van jó pár kivétel, de azért tényleg jobbnak tartom azokat a filmeket amikben nincs beskatulyázva, szárnyalhat, képzelhet, amit akar és olyanra csinálja a figurát, amilyenre akarja. Belenézegettem a Death Race 2-be is, és azt hiszem, ezt a filmet se igazán fogom szeretni. Megint egy sima rosszfiú, bár még mindig reménykedem, hogy pozitívan csalódom majd. Viszont legalább még van mit várnom bőven. Jövőre ott lesz a Soldiers of fortune, az Age of heroes meg a Game of Thrones. Ezek viszont nagyon jónak látszanak, szóval nem csüggedek. Az idei év után nem teheti meg velem, hogy leadja a szintet! biggrin.gif (Most a Lost Future-re nem is akarok gondolni!! reklamalo.gif )
Ja, és mért ne jegyezhetnéd meg, hogy szerinted Ewan jó pasi? biggrin.gif Mondjuk nekem nem tetszik, de egy filmje miatt nagyra tartom, és az a Trainspotting. rolleyes.gif
2010. december 29. 08:05 #509
- törölt felhasználó -    
Idézet (Grace Benning @ 2010.12.29. 07:34)
Engem is ez dühített. Hogy nem szerepelt eleget és az a szerep is egysíkú volt. Tudom, hogy sokkal többet képes lett volna kihozni ebből a szerepből. Az a baj, hogy sokszor csinálják ezt vele. Van, megmondják, hogy mit csináljon, aztán kész. Ezért nem szeretem igazán a hollywoodi filmjeit. Persze van jó pár kivétel, de azért tényleg jobbnak tartom azokat a filmeket amikben nincs beskatulyázva, szárnyalhat, képzelhet, amit akar és olyanra csinálja a figurát, amilyenre akarja. Belenézegettem a Death Race 2-be is, és azt hiszem, ezt a filmet se igazán fogom szeretni. Megint egy sima rosszfiú, bár még mindig reménykedem, hogy pozitívan csalódom majd. Viszont legalább még van mit várnom bőven. Jövőre ott lesz a Soldiers of fortune, az Age of heroes meg a Game of Thrones. Ezek viszont nagyon jónak látszanak, szóval nem csüggedek. Az idei év után nem teheti meg velem, hogy leadja a szintet!  biggrin.gif (Most a Lost Future-re nem is akarok gondolni!!  reklamalo.gif )
Ja, és mért ne jegyezhetnéd meg, hogy szerinted Ewan jó pasi?  biggrin.gif Mondjuk nekem nem tetszik, de egy filmje miatt nagyra tartom, és az a Trainspotting.  rolleyes.gif

Színészeknél gyakran fordul elő az olyan, hogy nem az ő szintjének megfelelő szerepet fogadja el. Gondolom ő sem ugrál az ajánlatok között és nem keresik meg a jobbnál jobb ajánlatokkal, mert vaksik. mellow.gif
Nálam egyébként eddig a Lady Charlettey vezet. Remélem sikerül valamivel beelőzni ezt a filmet. biggrin.gif
2010. december 29. 09:17 #510
Ellie Andrews
Ellie Andrews
*homo sensorium*

Idézet (kateblock @ 2010.12.29. 08:05)

Nálam egyébként eddig a Lady Charlettey vezet. Remélem sikerül valamivel beelőzni ezt a filmet.  biggrin.gif

Nem csodálom, hogy az vezet. blush.gif A zene ellenére az egy pokoli jó film volt és amúgy még kekszi is. wub.gif Mint tudod, nálam jelenleg a Far North meg a Black Death a nyerő, de ha még jobban akarod imádni, akkor mindenképpen Sharpe! thumbsup.gif
1 felhasználónak tetszik: kateblock
2010. december 29. 11:05 #511
- törölt felhasználó -    
Idézet (Grace Benning @ 2010.12.29. 09:17)
Nem csodálom, hogy az vezet.  blush.gif A zene ellenére az egy pokoli jó film volt és amúgy még kekszi is.  wub.gif Mint tudod, nálam jelenleg a Far North meg a Black Death a nyerő, de ha még jobban akarod imádni, akkor mindenképpen Sharpe!  thumbsup.gif

Azt is meg kell néznem. must.see.valamikor. Link a filmhez? unsure.gif
2010. december 29. 11:15 #512
Ellie Andrews
Ellie Andrews
*homo sensorium*

Idézet (kateblock @ 2010.12.29. 11:05)
Azt is meg kell néznem. must.see.valamikor. Link a filmhez?  unsure.gif

Igazából sajna nincsen linkem. Mármint itt most nem tudok adni, de majd otthon szétnézek a laptopon, mi van berakva kedvencbe. biggrin.gif Amúgy a Sharpe nagy része fenn van a dobozon is, csak ugye nem ingyenes... sad.gif Nálam totális Sharpe mánia van jelenleg is, valószínűleg azért, mert tökéletesen kielégíti a hős-komplexusomat. rohog.gif Tipikusan az a lehetetlenül tökéletes tévé-pasi, akit lelőnek, leszúrnak, megvernek, majd viharos gyorsasággal felépül, vagy épp meg se kottyan neki mindez és végezetül persze mindig diadalmas győzelmet arat. Tulajdonképpen sablonos a sablon-figura, de Sean csempész ebbe is valamit abból a legendás seanbeanségből. biggrin.gif
1 felhasználónak tetszik: kateblock
2010. december 29. 11:18 #513
- törölt felhasználó -    
Idézet (Grace Benning @ 2010.12.29. 11:15)
Tulajdonképpen sablonos a sablon-figura, de Sean csempész ebbe is valamit abból a legendás seanbeanségből.  biggrin.gif

Sablonfigurát is tudni kell jól játszani biggrin.gif
1 felhasználónak tetszik: Grace Benning
2010. december 31. 08:41 #514
Ellie Andrews
Ellie Andrews
*homo sensorium*

Mivel az én drágaságomról most nincs semmi új hír, nem tudok új dolgokkal szolgálni. Viszont hoztam egy bad boyt. Ismét Lord Fenton. Én odáig vagyok érte. blush.gif
2010. december 31. 08:42 #515
- törölt felhasználó -    
Idézet (Grace Benning @ 2010.12.31. 08:41)
Mivel az én drágaságomról most nincs semmi új hír, nem tudok új dolgokkal szolgálni. Viszont hoztam egy bad boyt. Ismét Lord Fenton. Én odáig vagyok érte.  blush.gif

Nyelves bad boy, jól látom? biggrin.gif
2010. december 31. 08:47 #516
Ellie Andrews
Ellie Andrews
*homo sensorium*

Idézet (kateblock @ 2010.12.31. 08:42)
Nyelves bad boy, jól látom?  biggrin.gif

Jól látod. Úgy gondoltam az év utolsó napján megengedhetünk magunknak egy nyelves bad boyt is. blush.gif wub.gif Amúgy ebben a filmben olyan gyönyörű volt, hogy...hmm...ezt inkább most nem fejteném ki. Szóval jól nézett ki, ímé a bizonyíték és van ott még több is, ahonnan ez jött. rolleyes.gif blush.gif
2010. december 31. 08:49 #517
- törölt felhasználó -    
Idézet (Grace Benning @ 2010.12.31. 08:47)
Jól látod. Úgy gondoltam az év utolsó napján megengedhetünk magunknak egy nyelves bad boyt is.  blush.gif  wub.gif Amúgy ebben a filmben olyan gyönyörű volt, hogy...hmm...ezt inkább most nem fejteném ki. Szóval jól nézett ki, ímé a bizonyíték és van ott még több is, ahonnan ez jött.  rolleyes.gif  blush.gif

Fejtsd ki.
Mindig is érdekelt, hogy egy fan hogyan tudja kifejezni a kifejezhetetlent, mikor nincsenek arra szavak hogy milyen jól néz ki az illető biggrin.gif
2010. december 31. 09:10 #518
Ellie Andrews
Ellie Andrews
*homo sensorium*

Idézet (kateblock @ 2010.12.31. 08:49)
Fejtsd ki.
Mindig is érdekelt, hogy egy fan hogyan tudja kifejezni a kifejezhetetlent, mikor nincsenek arra szavak hogy milyen jól néz ki az illető  biggrin.gif

Well, darling, it's a crime. A capital crime being that beautiful and proud. biggrin.gif Nincsenek rá szavak. Olykor - mikor a régebbi filmjeit nézegetem, teszem azt a Sharpe-ot - az jut eszembe, hogy ezt a szépséget Hollywoodban miért nem látta senki? Mitől lett ő ügyeletes rosszfiú, mikor olyan gyönyörű, karakteres, jó kiállású férfi, amilyet nem találni minden bokorban. Ráadásul szuggesztív, hiteles a játéka is. Mi több kellett volna az amcsiknak? Valószínűleg az akcentusa volt a gond, amit nem volt hajlandó elhagyni. Gondolom azt hitték az okosok, hogy oké, egy filmben még csak-csak felveszi az amerikai módit, de ha a vörösszőnyegen megszólal, mindenki elszörnyed. Pedig a nők megvesztek volna érte, ezt merem állítani! Mint ahogy még most is megveszünk érte sokan. Egy ilyen tekintet sok mindenre képes. Ahogy szoktam mondani, leköszönön a tangám bokáig. _nevet.gif Kár, hogy már ebben a filmben is egy szörnyeteget játszott, aki előszeretettel erőszakolt meg nőket. mad.gif
2010. december 31. 09:48 #519
- törölt felhasználó -    
Idézet (Grace Benning @ 2010.12.31. 09:10)
Well, darling, it's a crime. A capital crime being that beautiful and proud.  biggrin.gif Nincsenek rá szavak. Olykor - mikor a régebbi filmjeit nézegetem, teszem azt a Sharpe-ot - az jut eszembe, hogy ezt a szépséget Hollywoodban miért nem látta senki? Mitől lett ő ügyeletes rosszfiú, mikor olyan gyönyörű, karakteres, jó kiállású férfi, amilyet nem találni minden bokorban. Ráadásul szuggesztív, hiteles a játéka is. Mi több kellett volna az amcsiknak? Valószínűleg az akcentusa volt a gond, amit nem volt hajlandó elhagyni.  Gondolom azt hitték az okosok, hogy oké, egy filmben még csak-csak felveszi az amerikai módit, de ha a vörösszőnyegen megszólal, mindenki elszörnyed. Pedig a nők megvesztek volna érte, ezt merem állítani! Mint ahogy még most is megveszünk érte sokan. Egy ilyen tekintet sok mindenre képes. Ahogy szoktam mondani, leköszönön a tangám bokáig.  _nevet.gif Kár, hogy már ebben a filmben is egy szörnyeteget játszott, aki előszeretettel erőszakolt meg nőket.  mad.gif

Nos, igen, itt a dilemma. Tanga a bokán de mire fel ha egyszer rosszfiút játszott aki tényleg nem volt kedves sőt.
És ekkor felmerül benned a kérdés (gondolom) hogy mi van velem, ilyen nem lehet, hát bolond vagyok-e.. biggrin.gif
2010. december 31. 10:12 #520
Ellie Andrews
Ellie Andrews
*homo sensorium*

Idézet (kateblock @ 2010.12.31. 09:48)
Nos, igen, itt a dilemma. Tanga a bokán de mire fel ha egyszer rosszfiút játszott aki tényleg nem volt kedves sőt. 
És ekkor felmerül benned a kérdés (gondolom) hogy mi van velem, ilyen nem lehet, hát bolond vagyok-e..  biggrin.gif

Igen, sokszor felmerül bennem a gondolat, mert még a rosszfiúiban is találok valami szeretnivalót. Azt hiszem az lehet az oka, hogy bármilyen karaktert játszik is, mindig látom benne azt az erőt, makacsságot és magabiztosságot, amire nekem egy férfiben feltétlenül szükségem van. Meg ugye rögvest jönnek a fangörl gondolatok, hogy bármekkora szörnyeget is, én megszelídíteném, meg ilyenek. Tudod, a szokásos baromságok. Egy pszichopata gyilkost nem lehet megszelídíteni, teszem azt, és egy szexuális szadista sem lesz egy nő miatt sem gyengéd szerető. Ezt mind tudom, hiszen a kriminál pszichológia világéletemben érdekelt, de én őt valahogy mindig megmenteném.. Nagyon hülyén hangzik, mi? unsure.gif
101 oldal 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31
Lezárt téma, már nem lehet hozzászólni Nem indíthatsz új témát!

Kapcsolódó sztárok