Starity

Sean Bean

101 oldal 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30
Lezárt téma, már nem lehet hozzászólni Nem indíthatsz új témát!
2010. december 21. 16:29 #481
- törölt felhasználó -    
Idézet (Grace Benning @ 2010.12.21. 16:23)
Ha engem kérdezel, túl jól. Ezért (is) skatulyázzák be. Mit mondtak az emberek, mikor meglátták a film előzetesét? "Banyek, Sean pont úgy néz ki ebben a filmben is, mint a GyU-ban!" Mindenki kommentelt: "Jé, megint Boromir." De arra már nem vették a fáradtságot, hogy megnézzék a filmet és kiderítsék, hogy köze sincs a filmnek a GyU-hoz. Ráadásul mégis hogy nézzen ki? Persze, hgoy úgy néz ki, mint Boromir, mert hát Sean Bean szakállal és hosszú hajjal így néz ki. Ez van. Ezen az isten sminkese se tud változtatni!  mad.gif

A skatulya nem szép dolog, főleg, ha az illető bármliyen szerepet képes lenne eljátszani. Olyan sok múlik a kinézeten dry.gif
2010. december 21. 16:34 #482
Ellie Andrews
Ellie Andrews
*homo sensorium*

StátuszAmor vincit omnia.
  Csoport: Moderátor
Hozzászólás: 6949
Csatolások: 3307
Azonosító: 133484
Idézet (kateblock @ 2010.12.21. 16:29)
A skatulya nem szép dolog, főleg, ha az illető bármliyen szerepet képes lenne eljátszani. Olyan sok múlik a kinézeten  dry.gif

Különben meg állítom, hogy ebben a filmben Sean sokkal nagyobbat alakított, mint a GyU-ban, pedig az se volt semmi. Ulric karakterét jobban-szebben tudta kiépíteni, mert több lehetőség volt benne. Amikor néztem a filmet, eszembe se jutott Boromir, mert lehet, hogy külsőre olyan volt, de a karakter személyisége egészen más volt. Sajnos imádom a Black Death-t. blush.gif
2010. december 21. 17:33 #483
- törölt felhasználó -    
Idézet (Grace Benning @ 2010.12.21. 16:34)
Különben meg állítom, hogy ebben a filmben Sean sokkal nagyobbat alakított, mint a GyU-ban, pedig az se volt semmi. Ulric karakterét jobban-szebben tudta kiépíteni, mert több lehetőség volt benne. Amikor néztem a filmet, eszembe se jutott Boromir, mert lehet, hogy külsőre olyan volt, de a karakter személyisége egészen más volt. Sajnos imádom a Black Death-t.  blush.gif

Nem sajnos. Az jó. Jó hogy van önálló véleményed és értékeled más filmjeit is. Biztosan Sean is büszke lenne rád, hogy nem csak a GyU-ról tudsz véleményt mondani smileeee.gif
2010. december 21. 18:46 #484
Ellie Andrews
Ellie Andrews
*homo sensorium*

Idézet (kateblock @ 2010.12.21. 17:33)
Nem sajnos. Az jó.  Jó hogy van önálló véleményed és értékeled más filmjeit is. Biztosan Sean is büszke lenne rád, hogy nem csak a GyU-ról tudsz véleményt mondani  smileeee.gif

Általában azon filmjeit értékelem nagyra, amit mások annyira nem. Mondjuk a Black Death-ért díjat kapott. A Screamfesten megkapta a legjobb színésznek járó díjat. Bár azt hiszem, ott nem volt neki nehéz nyerni, mert a horrofilmekben nem a hiteles alakításról híresek a színészek. biggrin.gif De megérdemelte akkor is! Főleg, hogy a Black Death nem horror. biggrin.gif
Hát...nem tudom, hogy büszke lenne-e rám... unsure.gif Esetleg értékelné, hogy értékelem és azt a munkáját becsülöm, amit talán ő maga is.
1 felhasználónak tetszik: kateblock
2010. december 21. 18:50 #485
- törölt felhasználó -    
Idézet (Grace Benning @ 2010.12.21. 18:46)
Általában azon filmjeit értékelem nagyra, amit mások annyira nem. Mondjuk a Black Death-ért díjat kapott. A Screamfesten megkapta a legjobb színésznek járó díjat. Bár azt hiszem, ott nem volt neki nehéz nyerni, mert a horrofilmekben nem a hiteles alakításról híresek a színészek.  biggrin.gif De megérdemelte akkor is! Főleg, hogy a Black Death nem horror.  biggrin.gif 
Hát...nem tudom, hogy büszke lenne-e rám... unsure.gif Esetleg értékelné, hogy értékelem és azt a munkáját becsülöm, amit talán ő maga is.

Ezt is tudtam, lelkem legmélyén. Általában a kevésbé kedvelt filmek az én kedvenceim is és hidd el, ha nem zavar, hogy ki mit mond, akkor nem is ciki a dolog. Sokszor a kisebb, alacsonyabb költségvetésű és/vagy legegyszerűbb történet többet ér, mint egy nagy fantasy film amiben mondjuk semmit nem csinál, csak harcol az ellenséggel. Kiszúrják a szemét néhány sorral aztán kész. Ismerős téma dry.gif
2010. december 21. 19:45 #486
- törölt felhasználó -    
OMTL http://i459.photobucket.com/albums/qq314/bridzsy/picardicon.gif
2010. december 22. 06:44 #487
Ellie Andrews
Ellie Andrews
*homo sensorium*

Idézet (kateblock @ 2010.12.21. 19:45)

Ez semmi. Az ilyen cikkeket utálom nagyon! mad.gif
2010. december 22. 07:12 #488
- törölt felhasználó -    
Idézet (Grace Benning @ 2010.12.22. 06:44)
Ez semmi. Az ilyen cikkeket utálom nagyon!  mad.gif

http://i459.photobucket.com/albums/qq314/bridzsy/picardicon.gif
Ilyen nincs reklamalo.gif
2010. december 22. 08:27 #489
Ellie Andrews
Ellie Andrews
*homo sensorium*

Idézet (kateblock @ 2010.12.22. 07:12)
http://i459.photobucket.com/albums/qq314/bridzsy/picardicon.gif
Ilyen nincs  reklamalo.gif

Ha csak együtt élt volna velük, de nem vette volna el őket, senki nem dobálna rá követ emiatt! Másnak két-három év alatt van 4 vagy annál is több csaja. Neki egész életében volt ez a négy felesége, meg a harmadik és negyedik házassága között járt egy újságírónővel. Ennyi. Akárhogy is számolom, ez csak 5 kapcsolat és most egy 51 éves szívtipróról beszélünk, ugyebár. Ráadásul Georginát, az utolsó feleségét már 2003 óta ismeri, 2005 óta már együtt is voltak. Komolyan, a mai tinik 20 éves korukra több kapcsolatot tudhatnak a hátuk mögött (akár egy éjszakásat is), mint ez az ember 51 év alatt! reklamalo.gif
2010. december 23. 15:16 #490
- törölt felhasználó -    
Idézet (Grace Benning @ 2010.12.22. 08:27)
Ha csak együtt élt volna velük, de nem vette volna el őket, senki nem dobálna rá követ emiatt! Másnak két-három év alatt van 4 vagy annál is több csaja. Neki egész életében volt ez a négy felesége, meg a harmadik és negyedik házassága között járt egy újságírónővel. Ennyi. Akárhogy is számolom, ez csak 5 kapcsolat és most egy 51 éves szívtipróról beszélünk, ugyebár. Ráadásul Georginát, az utolsó feleségét már 2003 óta ismeri, 2005 óta már együtt is voltak. Komolyan, a mai tinik 20 éves korukra több kapcsolatot tudhatnak a hátuk mögött (akár egy éjszakásat is), mint ez az ember 51 év alatt!  reklamalo.gif

Ott a pont. Van olyan, aki 20 éves létére egy vagy két este alatt 'összeszed' ennyi embert. Nem értem de nem is akarom megérteni, hogy miért csinálják ezt dry.gif
2010. december 26. 07:43 #491
Ellie Andrews
Ellie Andrews
*homo sensorium*

Nem mérgelődök tovább. Karácsony utolsó napján hoztam mindkettőnknek némi vidítót. biggrin.gif Figyelem, a mai napi bad boy némileg forróra sikeredett. Azt hiszem az Essex Boysból van a kép. biggrin.gif Magamnak meg hoztam egy Sharpe-ot, mert L'Oreál! biggrin.gif
2010. december 26. 08:29 #492
- törölt felhasználó -    
Idézet (Grace Benning @ 2010.12.26. 07:43)
Nem mérgelődök tovább. Karácsony utolsó napján hoztam mindkettőnknek némi vidítót.  biggrin.gif Figyelem, a mai napi bad boy némileg forróra sikeredett. Azt hiszem az Essex Boysból van a kép.  biggrin.gif Magamnak meg hoztam egy Sharpe-ot, mert L'Oreál!  biggrin.gif

Tényleg HOTra sikeredett biggrin.gif
2010. december 26. 08:46 #493
Ellie Andrews
Ellie Andrews
*homo sensorium*

Idézet (kateblock @ 2010.12.26. 08:29)
Tényleg HOTra sikeredett  biggrin.gif

Igazából annyira nem hot, mert ha jól emlékszem, ez a jelenet a filmben korántsem volt consensual. biggrin.gif blink.gif Már ami a nőt illeti. blink.gif De gondoltam még karácsony van és végülis ez csak egy kép. rolleyes.gif biggrin.gif
1 felhasználónak tetszik: kateblock
2010. december 26. 08:52 #494
- törölt felhasználó -    
Idézet (Grace Benning @ 2010.12.26. 08:46)
Igazából annyira nem hot, mert ha jól emlékszem, ez a jelenet a filmben korántsem volt consensual.  biggrin.gif  blink.gif Már ami a nőt illeti.  blink.gif De gondoltam még karácsony van és végülis ez csak egy kép.  rolleyes.gif  biggrin.gif

Számomra nagyon hot, nem tehetek róla biggrin.gif laugh.gif
2010. december 26. 09:03 #495
Ellie Andrews
Ellie Andrews
*homo sensorium*

Idézet (kateblock @ 2010.12.26. 08:52)
Számomra nagyon hot, nem tehetek róla  biggrin.gif  laugh.gif

Hát tulajdonképpen egyébként...ja... rolleyes.gif Elég beteges hozzáállás a részemről, de én John Ryderért is odáig vagyok meg vissza.
Jut is eszembe, végre meg lehet nézni a neten a Death Race 2-őt. Párommal fogjuk megnézni, úgyhogy megvárja legalább a feliratot. Én meg addig senyvedek a nagyon jóképű Marcus Kane nélkül. wub.gif blush.gif
2010. december 26. 09:20 #496
- törölt felhasználó -    
Idézet (Grace Benning @ 2010.12.26. 09:03)
Hát tulajdonképpen egyébként...ja...  rolleyes.gif Elég beteges hozzáállás a részemről, de én John Ryderért is odáig vagyok meg vissza. 
Jut is eszembe, végre meg lehet nézni a neten a Death Race 2-őt. Párommal fogjuk megnézni, úgyhogy megvárja legalább a feliratot. Én meg addig senyvedek a nagyon jóképű Marcus Kane nélkül.  wub.gif  blush.gif

Beteges? Akkor feküdhetnénk egymás mellett a klinikán biggrin.gif
Majd meg akarom nézni ezt a filmet is, később. Remélem két ünnep közt lesz rá időm smileeee.gif
2010. december 26. 09:28 #497
Ellie Andrews
Ellie Andrews
*homo sensorium*

Idézet (kateblock @ 2010.12.26. 09:20)
Beteges? Akkor feküdhetnénk egymás mellett a klinikán  biggrin.gif 
Majd meg akarom nézni ezt a filmet is, később. Remélem két ünnep közt lesz rá időm  smileeee.gif

Én szerintem ezt már csak januárra tudom besuvasztani, de akkor meg jön két másik filmje is, szóval a január sűrű lesz. Azért remélem, hogy utána nem kell Sean nélkül élnem teszem azt egy évig. Új projektekről most nem hallok. Persze nem kívánom, hogy dolgozza magát halálra. Neki is jár a pihenés, mert ebben az évben csak dolgozott. Ő sem egy vakációzós-utazós típus. A legutolsó exével néha elmentek ide-oda, mert igen, erre is képes volt, csak hogy javítson a házasságukon. Erre az a nő képes volt azt mondani, hogy Seannal nem lehet együtt élni, meg hogy elviselhetetlen. mad.gif dry.gif Inkább nem fejtem ki a véleményem. reklamalo.gif Szóval a lényeg, hogy nem sűrűn piheni ki a munka fáradalmait.
2010. december 26. 09:31 #498
- törölt felhasználó -    
Idézet (Grace Benning @ 2010.12.26. 09:28)
Én szerintem ezt már csak januárra tudom besuvasztani, de akkor meg jön két másik filmje is, szóval a január sűrű lesz. Azért remélem, hogy utána nem kell Sean nélkül élnem teszem azt egy évig. Új projektekről most nem hallok. Persze nem kívánom, hogy dolgozza magát halálra. Neki is jár a pihenés, mert ebben az évben csak dolgozott. Ő sem egy vakációzós-utazós típus. A legutolsó exével néha elmentek ide-oda, mert igen, erre is képes volt, csak hogy javítson a házasságukon. Erre az a nő képes volt azt mondani, hogy Seannal nem lehet együtt élni, meg hogy elviselhetetlen.  mad.gif  dry.gif Inkább nem fejtem ki a véleményem.  reklamalo.gif Szóval a lényeg, hogy nem sűrűn piheni ki a munka fáradalmait.

Nem tudják, hogy mi a jó. Nem becsülik meg a jót. dry.gif Akkor tessék, keressenek egy jobbat mellow.gif
2010. december 26. 09:42 #499
Ellie Andrews
Ellie Andrews
*homo sensorium*

Idézet (kateblock @ 2010.12.26. 09:31)
Nem tudják, hogy mi a jó. Nem becsülik meg a jót.  dry.gif Akkor tessék, keressenek egy jobbat  mellow.gif

Félreértés ne essék, teljesen tisztában vagyok vele, hogy nem ő az abszolút mintaférj, és azt is tudom, hogy valóban nehéz természetű. De! Én azt gondolom, hogy értékelni tudni kell az erőfeszítéseit. Mert ő igenis próbálkozott, önmagához képest mindent megpróbált jól csinálni. Ezért nem érti a nőket, hiszen ő megtesz mindent, ami tőle telik. Lehet keresni jobbat, biztosan van is nála jobb, romantikusabb, szelídebb, de neki is van szíve-lelke, ő is vágyik rá, hogy szeressék, elfogadják. Ő ilyen, aki szereti, így is szereti és tudja értékelni a próbálkozásait. Az a baj, hogy annyira bele tud zúgni egy nőbe, hogy az hihetetlen. Belezúg, rögtön vak lesz és süket, és már veszi is el az illető bigét, mert úgy gondolja, hogy ez lesz az ásó-kapa-nagyharang. blink.gif Na jó, ez a legutolsónál nem volt így. Itt azért több mint két évet várt, mielőtt házasodott és ez nála nagy szó. rolleyes.gif Az első neje ugye az első szerelme volt, akivel a szüzességét elvesztette (ugye milyen szörnyeteg? dry.gif ), a második egy színésznő a RADA-nál (ritka randa nő), de Sean imádta. Aztán jött ugye Abby, akibe szintén belezúgott és már vette is el alighogy elvált, sőt, jött a baba is. Utána már évekig csend volt, és végül jött Georgie. Sean ezt már nagyon is megfontolta és tényleg dolgozott a kapcsolatukon, mert gondolom nem akarja egyedül végezni öregkorára.
2010. december 28. 00:07 #500
- törölt felhasználó -    
Idézet (Grace Benning @ 2010.12.26. 09:42)
Félreértés ne essék, teljesen tisztában vagyok vele, hogy nem ő az abszolút mintaférj, és azt is tudom, hogy valóban nehéz természetű. De! Én azt gondolom, hogy értékelni tudni kell az erőfeszítéseit. Mert ő igenis próbálkozott, önmagához képest mindent megpróbált jól csinálni. Ezért nem érti a nőket, hiszen ő megtesz mindent, ami tőle telik. Lehet keresni jobbat, biztosan van is nála jobb, romantikusabb, szelídebb, de neki is van szíve-lelke, ő is vágyik rá, hogy szeressék, elfogadják. Ő ilyen, aki szereti, így is szereti és tudja értékelni a próbálkozásait. Az a baj, hogy annyira bele tud zúgni egy nőbe, hogy az hihetetlen. Belezúg, rögtön vak lesz és süket, és már veszi is el az illető bigét, mert úgy gondolja, hogy ez lesz az ásó-kapa-nagyharang.  blink.gif Na jó, ez a legutolsónál nem volt így. Itt azért több mint két évet várt, mielőtt házasodott és ez nála nagy szó.  rolleyes.gif Az első neje ugye az első szerelme volt, akivel a szüzességét elvesztette (ugye milyen szörnyeteg?  dry.gif ), a második egy színésznő a RADA-nál (ritka randa nő), de Sean imádta. Aztán jött ugye Abby, akibe szintén belezúgott és már vette is el alighogy elvált, sőt, jött a baba is. Utána már évekig csend volt, és végül jött Georgie. Sean ezt már nagyon is megfontolta és tényleg dolgozott a kapcsolatukon, mert gondolom nem akarja egyedül végezni öregkorára.

Igen, de senki sem tökéletes. Ő legalább megpróbált tenni valamit a házasságáért. Nem tudom mennyire zavarja ez az egész mizéria a házasságai körül, de gondolom rohadtul unhatja már dry.gif
101 oldal 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30
Lezárt téma, már nem lehet hozzászólni Nem indíthatsz új témát!

Kapcsolódó sztárok