Idézet (kateblock @ 2010.12.26. 09:31)
Nem tudják, hogy mi a jó. Nem becsülik meg a jót.

Akkor tessék, keressenek egy jobbat

Félreértés ne essék, teljesen tisztában vagyok vele, hogy nem ő az abszolút mintaférj, és azt is tudom, hogy valóban nehéz természetű. De! Én azt gondolom, hogy értékelni tudni kell az erőfeszítéseit. Mert ő igenis próbálkozott, önmagához képest mindent megpróbált jól csinálni. Ezért nem érti a nőket, hiszen ő megtesz mindent, ami tőle telik. Lehet keresni jobbat, biztosan van is nála jobb, romantikusabb, szelídebb, de neki is van szíve-lelke, ő is vágyik rá, hogy szeressék, elfogadják. Ő ilyen, aki szereti, így is szereti és tudja értékelni a próbálkozásait. Az a baj, hogy annyira bele tud zúgni egy nőbe, hogy az hihetetlen. Belezúg, rögtön vak lesz és süket, és már veszi is el az illető bigét, mert úgy gondolja, hogy ez lesz az ásó-kapa-nagyharang.

Na jó, ez a legutolsónál nem volt így. Itt azért több mint két évet várt, mielőtt házasodott és ez nála nagy szó.

Az első neje ugye az első szerelme volt, akivel a szüzességét elvesztette (ugye milyen szörnyeteg?

), a második egy színésznő a RADA-nál (ritka randa nő), de Sean imádta. Aztán jött ugye Abby, akibe szintén belezúgott és már vette is el alighogy elvált, sőt, jött a baba is. Utána már évekig csend volt, és végül jött Georgie. Sean ezt már nagyon is megfontolta és tényleg dolgozott a kapcsolatukon, mert gondolom nem akarja egyedül végezni öregkorára.