Starity

Sean Bean

101 oldal 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27
Lezárt téma, már nem lehet hozzászólni Nem indíthatsz új témát!
2010. december 14. 12:40 #421
Ellie Andrews
Ellie Andrews
*homo sensorium*

StátuszAmor vincit omnia.
  Csoport: Moderátor
Hozzászólás: 6949
Csatolások: 3307
Azonosító: 133484
Idézet (kateblock @ 2010.12.14. 12:32)
A Sharpe hosszú még jó de valahol mindennek van határa. A profil képe is jó  wub.gif

Szerintem is. Nem zavar, ha kócos, az se zavar, ha borostás, sőt, semmi se zavar, csak a nyakban lógó nagypapi okuláré meg az ősemberesen hosszú haj. biggrin.gif
2010. december 14. 13:16 #422
Ellie Andrews
Ellie Andrews
*homo sensorium*

Ez a másik véglet. Itt már túlságosan "csinos". Frissen borotvált, frissen fodrászolt. A GyU premiereken nézett ki így. Fura is volt nekem. De nekem ez a kinézet a legbejövősebb.
2010. december 14. 13:33 #423
- törölt felhasználó -    
Idézet (Grace Benning @ 2010.12.14. 13:16)
Ez a másik véglet. Itt már túlságosan "csinos". Frissen borotvált, frissen fodrászolt. A GyU premiereken nézett ki így. Fura is volt nekem. De nekem ez a kinézet a legbejövősebb.

Szerintem pedig pont ott jó smileeee.gif
2010. december 15. 09:22 #424
Ellie Andrews
Ellie Andrews
*homo sensorium*

Idézet (kateblock @ 2010.12.14. 13:33)
Szerintem pedig pont ott jó  smileeee.gif

Szóval neked a nagyon clean Sean Bean tetszik. Az a baj, hogy véleményem szerint ő nem ennyire domesztikált. _nevet.gif Mikor először láttam fura volt, talán kicsit csalódás is. Boromir hosszú hajú, körszakállas, vad, bátor stb, és akkor egyszer csak egy képen megláttam a színészt magát frissen nyírt hajjal, babapopsi simára borotvált arccal, tökéletes öltönyben. Először fel se ismertem. rohog.gif Viszont hamar túltettem magam ezen, mert elég hamar kinőtte magát Boromir szerepéből számomra.

napi bad boy
2010. december 15. 09:27 #425
- törölt felhasználó -    
Idézet (Grace Benning @ 2010.12.15. 09:22)
Szóval neked a nagyon clean Sean Bean tetszik. Az a baj, hogy véleményem szerint ő nem ennyire domesztikált.  _nevet.gif Mikor először láttam fura volt, talán kicsit csalódás is. Boromir hosszú hajú, körszakállas, vad, bátor stb, és akkor egyszer csak egy képen megláttam a színészt magát frissen nyírt hajjal, babapopsi simára borotvált arccal, tökéletes öltönyben. Először fel se ismertem. rohog.gif Viszont hamar túltettem magam ezen, mert elég hamar kinőtte magát Boromir szerepéből számomra.
napi bad boy

meghajolo.gif meghajolo.gif biggrin.gif
Nagyon clean vagy borostás. De ez nem csak Sean-nél van így. Ez egy nagyon jó kép, tetszik, ha letenné a pisztolyt és azt mondaná menjek oda hozzá, odamennék naná biggrin.gif
2010. december 15. 09:45 #426
Ellie Andrews
Ellie Andrews
*homo sensorium*

Idézet (kateblock @ 2010.12.15. 09:27)
meghajolo.gif  meghajolo.gif  biggrin.gif 
Nagyon clean vagy borostás. De ez nem csak Sean-nél van így. Ez egy nagyon jó kép, tetszik, ha letenné a pisztolyt és azt mondaná menjek oda hozzá, odamennék naná  biggrin.gif

Pisztoly? blink.gif Szerintem ez minimum egy elefántlövő! blink.gif Kicsit jobban szeretem, amikor kardozik, de mivel én nem skatulyázom be, nálam bármilyen fegyverrel bejövős. rolleyes.gif
2010. december 15. 10:13 #427
- törölt felhasználó -    
Idézet (Grace Benning @ 2010.12.15. 09:45)
Pisztoly?  blink.gif Szerintem ez minimum egy elefántlövő!  blink.gif  Kicsit jobban szeretem, amikor kardozik, de mivel én nem skatulyázom be, nálam bármilyen fegyverrel bejövős.  rolleyes.gif

Jól van na. Pisztoly, puska, gun, egyre megy. Nem szeretnék vele szemben állni az a lényeg biggrin.gif
A kardozós jó válasz, régi stílusú filmekben akkor esetleg többet lehet látni a karjából rohog.gif
2010. december 15. 10:33 #428
Ellie Andrews
Ellie Andrews
*homo sensorium*

Idézet (kateblock @ 2010.12.15. 10:13)
Jól van na. Pisztoly, puska, gun, egyre megy. Nem szeretnék vele szemben állni az a lényeg biggrin.gif 
A kardozós jó válasz, régi stílusú filmekben akkor esetleg többet lehet látni a karjából  rohog.gif

Ha már arról van szó, hogy mi látszik, meg mi nem... rolleyes.gif
meglepi Szerintem ahhoz képest, hogy itt már 49 volt, nem is nézett ki rosszul! blush.gif wub.gif
2010. december 15. 10:41 #429
- törölt felhasználó -    
Idézet (Grace Benning @ 2010.12.15. 10:33)
Ha már arról van szó, hogy mi látszik, meg mi nem...  rolleyes.gif 
meglepi Szerintem ahhoz képest, hogy itt már 49 volt, nem is nézett ki rosszul!  blush.gif  wub.gif

Nagyon is jó wub.gif
Nem volt még baja a tetkójaival? Bizonyos filmszerepek múltbéliek, amikor az ember még nem ismerte a tetkót. Azt hogy oldották meg? Hosszú ujjú ruha? unsure.gif
2010. december 15. 11:05 #430
Ellie Andrews
Ellie Andrews
*homo sensorium*

Idézet (kateblock @ 2010.12.15. 10:41)
Nagyon is jó  wub.gif 
Nem volt még baja a tetkójaival? Bizonyos filmszerepek múltbéliek, amikor az ember még nem ismerte a tetkót. Azt hogy oldották meg? Hosszú ujjú ruha?  unsure.gif

Szerintem is nagyon jó! wub.gif
Úgy oldották meg, hogy általában vagy tényleg hosszú ujjú felső, vagy sebhely. biggrin.gif A Sharpe-ban mindig egy mű-sebhellyel takarták el a 100% Blades tetkóját. Sőt, azt hiszem a Sharpe's Perilben volt az, amikor felemelte egy jelenetben a puskát, látszott a csuklóján a SUFC. Na, azon röhögtem. biggrin.gif (Ez múlt hétvégén volt.)
1 felhasználónak tetszik: kateblock
2010. december 15. 11:13 #431
- törölt felhasználó -    
Idézet (Grace Benning @ 2010.12.15. 11:05)
Szerintem is nagyon jó!  wub.gif 
Úgy oldották meg, hogy általában vagy tényleg hosszú ujjú felső, vagy sebhely.  biggrin.gif A Sharpe-ban mindig egy mű-sebhellyel takarták el a 100% Blades tetkóját. Sőt, azt hiszem a Sharpe's Perilben volt az, amikor felemelte egy jelenetben a puskát, látszott a csuklóján a SUFC. Na, azon röhögtem.  biggrin.gif (Ez múlt hétvégén volt.)

Én azt hittem, a tetkó és piercing hátrány egy castingkor unsure.gif
2010. december 15. 11:20 #432
Ellie Andrews
Ellie Andrews
*homo sensorium*

Idézet (kateblock @ 2010.12.15. 11:13)
Én azt hittem, a tetkó és piercing hátrány egy castingkor  unsure.gif

Hát...egyszer kérdezték tőle, hogy jelentettek-e a tetkói valamiféle hátrányt, de nincsenek akkora tetkói, hogy azt egy kis ügyességgel ne lehessen eltüntetni. Még nevetett is rajta, hogy csak raknak oda egy mű sebhelyet és már meg is van oldva. Amúgy mostanában nem sűrűn meztelenkedik, szóval nincs is nagyon mit trükközni... dry.gif
2010. december 15. 11:21 #433
- törölt felhasználó -    
Idézet (Grace Benning @ 2010.12.15. 11:20)
Amúgy mostanában nem sűrűn meztelenkedik, szóval nincs is nagyon mit trükközni...  dry.gif

Sad, aren't we? rohog.gif
2010. december 15. 11:24 #434
Ellie Andrews
Ellie Andrews
*homo sensorium*

Idézet (kateblock @ 2010.12.15. 11:21)
Sad, aren't we?  rohog.gif

Ráadásul az esetleges szerelmi, vagy csókjeleneteket is kivágják a filmből!!! A The Darkból tudom, hogy kivágták, a Lost Future-nél látszott, hogy onnan egy jelenet ki van vágva és a többi. Semmi romantika nincsen... sad.gif I'am very, very sad! Csak a régebbi filmjeiben romantikázik... sad.gif
2010. december 15. 11:29 #435
- törölt felhasználó -    
Idézet (Grace Benning @ 2010.12.15. 11:24)
Ráadásul az esetleges szerelmi, vagy csókjeleneteket is kivágják a filmből!!! A The Darkból tudom, hogy kivágták, a Lost Future-nél látszott, hogy onnan egy jelenet ki van vágva és a többi. Semmi romantika nincsen... sad.gif I'am very, very sad! Csak a régebbi filmjeiben romantikázik... sad.gif

Nem tehet róla, ha szegényt mindig csak egy fajta szereppel keresik meg. Mi tudjuk, hogy másra is képes lenne talán majd a jövőben smileeee.gif
2010. december 15. 11:44 #436
Ellie Andrews
Ellie Andrews
*homo sensorium*

Idézet (kateblock @ 2010.12.15. 11:29)
Nem tehet róla, ha szegényt mindig csak egy fajta szereppel keresik meg. Mi tudjuk, hogy másra is képes lenne talán majd a jövőben  smileeee.gif

Nem is a hasonló karakterekkel van a gond. Hiába játszik sűrűn rossz fiút, nem annyira zavar a dolgo, mert ő azt sem sablonosan csinálja. Az a baj, hogy valamiért az ő karakterei mostanában akkor sem romantikáznak, ha esetleg lehetne. Például a Lost Future-ben szerintem kellett is volna egy olyan jelenet, hiszen a karaktere elindult az ismeretlenbe hátrahagyva a családját és nem tudhatta, hogy hazaér-e még épségben. Na, de az a film amúgy is egy rakás gagyi! reklamalo.gif Attól félek már kiöregedett a szépfiús/romantikázós szerepekből. sad.gif
2010. december 15. 11:48 #437
- törölt felhasználó -    
Idézet (Grace Benning @ 2010.12.15. 11:44)
Nem is a hasonló karakterekkel van a gond. Hiába játszik sűrűn rossz fiút, nem annyira zavar a dolgo, mert ő azt sem sablonosan csinálja. Az a baj, hogy valamiért az ő karakterei mostanában akkor sem romantikáznak, ha esetleg lehetne. Például a Lost Future-ben szerintem kellett is volna egy olyan jelenet, hiszen a karaktere elindult az ismeretlenbe hátrahagyva a családját és nem tudhatta, hogy hazaér-e még épségben. Na, de az a film amúgy is egy rakás gagyi!  reklamalo.gif Attól félek már kiöregedett a szépfiús/romantikázós szerepekből.  sad.gif

Soha nem lehet tudni mit tartogat a jövő smileeee.gif
Lehet, hogy egyébként van valami abban, amit írtál. Romantikus és szépfiús történetekbe Csillagtök féle eyecandyket tesznek be, így a rosszfiúk maradtak. Az amerikai filmekben pedig különösen szeretik az angol férfiakat bad boynak beállítani.
Hátha majd a hazája felkínál neki valami jót smileeee.gif
2010. december 15. 12:11 #438
Ellie Andrews
Ellie Andrews
*homo sensorium*

Idézet (kateblock @ 2010.12.15. 11:48)
Soha nem lehet tudni mit tartogat a jövő  smileeee.gif 
Lehet, hogy egyébként van valami abban, amit írtál. Romantikus és szépfiús történetekbe Csillagtök féle eyecandyket tesznek be, így a rosszfiúk maradtak. Az amerikai filmekben pedig különösen szeretik az angol férfiakat bad boynak beállítani. 
Hátha majd a hazája felkínál neki valami jót  smileeee.gif

Ebben egyetértünk, Hollywoodban nagyon könnyen skatulyázzák a angol színészeket. Az viszont igaz, hogy a Sharpe-on kívül a hazájában sem kapott más romantikázós-szépfiús szerepet. Mostanában a brit rendezők is ilyen kemény fickós szerepekre kérik fel, és bár nem kifejezetten rossz fiú mindegyik, de legalábbis kétes. dry.gif Volt két-három mellékszerepe jófiúként, és szerintem nagyon jól csinálta, még sem kaptak rá. Mint már tudod, a The Darkban egész egyszerűen imádtam. Akkor mások mért nem imádták? Olyan édes pasas tud lenni... blush.gif Bosszant olykor, hogy mások ezt nem látják... mad.gif
2010. december 15. 12:41 #439
- törölt felhasználó -    
Idézet (Grace Benning @ 2010.12.15. 12:11)
Ebben egyetértünk, Hollywoodban nagyon könnyen skatulyázzák a angol színészeket. Az viszont igaz, hogy a Sharpe-on kívül a hazájában sem kapott más romantikázós-szépfiús szerepet. Mostanában a brit rendezők is ilyen kemény fickós szerepekre kérik fel, és bár nem kifejezetten rossz fiú mindegyik, de legalábbis kétes.  dry.gif Volt két-három mellékszerepe jófiúként, és szerintem nagyon jól csinálta, még sem kaptak rá. Mint már tudod, a The Darkban egész egyszerűen imádtam. Akkor mások mért nem imádták? Olyan édes pasas tud lenni... blush.gif Bosszant olykor, hogy mások ezt nem látják... mad.gif

Mert az emberek vakok és nem látják azt, ami ott van az orruk előtt és jó reklamalo.gif reklamalo.gif
2010. december 15. 13:53 #440
Ellie Andrews
Ellie Andrews
*homo sensorium*

Idézet (kateblock @ 2010.12.15. 12:41)
Mert az emberek vakok és nem látják azt, ami ott van az orruk előtt és jó  reklamalo.gif  reklamalo.gif

Pedig ő tényleg isteni jó! Általában még a pasik is bírják az arcát, kivéve persze, ha a barátnőjük a rajongója. biggrin.gif Én nagyon remélem, hogy a jövőben lehetősége nyílik többféle filmben és szerepben megmutatni magát. Jövőre több filmje is várható, de mindegyikben erősen keménykedni fog. Attól félek, hogy karakter színésznként fognak rá emlékezni majdan, holott sokkal több szín és lehetőség van benne, csakhogy mindenki az energiáit látja, az erejét, az akaratát, a makacsságát. A kedves, gyengéd, kertészkedő, visszahúzódó, magánakvaló pasast senki. Én mondjuk szívesen megnézném egy olyan szerepben is, mint mondjuk amit Russel Crowe-nak volt szerencséje eljátszani az Egy csodálatos elmében.
1 felhasználónak tetszik: kateblock
101 oldal 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27
Lezárt téma, már nem lehet hozzászólni Nem indíthatsz új témát!

Kapcsolódó sztárok