Starity

Sean Bean

101 oldal 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25
Lezárt téma, már nem lehet hozzászólni Nem indíthatsz új témát!
2010. december 11. 12:10 #381
Ellie Andrews
Ellie Andrews
*homo sensorium*

StátuszAmor vincit omnia.
  Csoport: Moderátor
Hozzászólás: 6949
Csatolások: 3307
Azonosító: 133484
Idézet (kateblock @ 2010.12.11. 11:50)
Már csak 10 óra van hátra yahoo.gif  biggrin.gif  dry.gif

Te szegény! Szenvedsz a lassúsággal!
Hogy felvidítsalak, hoztam néhány idézetet by Sean Bean. thumbsup.gif

Sean about turing 50:
"I'm not really thinking about my birthday as a big event. I'm OK about it. Does it make much of a difference? It's what's going on in your head that reflects on your outer appearance. And I look OK, don't I? I'm still a natural blond, no sign of grey hair..."

About acting:
"When I was doing Macbeth, I missed a huge chunk of a soliloquy. I came offstage saying: 'That's the best it's ever gone' and was told I missed three-quarters of the speech out. Corpsing is also a terrifying feeling - I did that in Macbeth, too. When something is so horrific it can turn into hysteria, which turns into uncontrollable laughter."

About women:
"You never understand them and you never really know how things are going to turn out, you have to live day by day. I just like the fact that I'm fortunate to be in a situation where my life changes quite a lot. Sometimes they might not be great changes, sometimes they are but at least it's never unexciting. There's always something happening."

_nevet.gif thumbsup.gif meghajolo.gif
2010. december 11. 12:20 #382
- törölt felhasználó -    
Idézet (Grace Benning @ 2010.12.11. 12:10)
Te szegény! Szenvedsz a lassúsággal! 
Hogy felvidítsalak, hoztam néhány idézetet by Sean Bean.  thumbsup.gif 
Sean about turing 50:
"I'm not really thinking about my birthday as a big event. I'm OK about it. Does it make much of a difference? It's what's going on in your head that reflects on your outer appearance. And I look OK, don't I? I'm still a natural blond, no sign of grey hair..."
About acting:
"When I was doing Macbeth, I missed a huge chunk of a soliloquy. I came offstage saying: 'That's the best it's ever gone' and was told I missed three-quarters of the speech out. Corpsing is also a terrifying feeling - I did that in Macbeth, too. When something is so horrific it can turn into hysteria, which turns into uncontrollable laughter." 
About women:
"You never understand them and you never really know how things are going to turn out, you have to live day by day. I just like the fact that I'm fortunate to be in a situation where my life changes quite a lot. Sometimes they might not be great changes, sometimes they are but at least it's never unexciting. There's always something happening."

_nevet.gif  thumbsup.gif  meghajolo.gif

Behalt a gépem és most a pasim gépéről vagyok, ott lassabban jön valamiért blink.gif

Tetszik az acting rész. Azt hiszem Rupert Grint mondja állandóan, hogy majdnem minden tragikus jelenet felvételekor elröhögi magát. Röhöghetnéke van olyankor. Úgy tűnik ezzel nincs egyedül rohog.gif
2010. december 11. 12:57 #383
Ellie Andrews
Ellie Andrews
*homo sensorium*

Idézet (kateblock @ 2010.12.11. 12:20)
Behalt a gépem és most a pasim gépéről vagyok, ott lassabban jön valamiért  blink.gif 
Tetszik az acting rész. Azt hiszem Rupert Grint mondja állandóan, hogy majdnem minden tragikus jelenet felvételekor elröhögi magát. Röhöghetnéke van olyankor. Úgy tűnik ezzel nincs egyedül  rohog.gif

Nagyon sok jó színész meg azt mondja, hogy ezt másként nem is lehet elviselni. Ha túl drámai maga a film, tuti hogy a szereplők a jelenetek felvételekor halálra röhögték magukat. Valamiért egyszerűen nem bírod ki. Amikor már több kettőnél, egyszerűen elröhögöd magad. Talán pont azért, hogy oldódjon a feszültség, mindenesetre elég érdekes tény. Meg azt hiszem bizonyos helyzetekben az ember nehezen veszi komolyan magát, még akkor is, ha éppen nagyon komolyan kellene vennie a dolgokat. Sean elég sűrűn mondja azt, hogy ezt vagy azt a jelenetet vicces volt felvenni. Minden bizonnyal ezért. biggrin.gif
2010. december 11. 13:20 #384
- törölt felhasználó -    
Idézet (Grace Benning @ 2010.12.11. 12:57)
Nagyon sok jó színész meg azt mondja, hogy ezt másként nem is lehet elviselni. Ha túl drámai maga a film, tuti hogy a szereplők a jelenetek felvételekor halálra röhögték magukat. Valamiért egyszerűen nem bírod ki. Amikor már több kettőnél, egyszerűen elröhögöd magad. Talán pont azért, hogy oldódjon a feszültség, mindenesetre elég érdekes tény. Meg azt hiszem bizonyos helyzetekben az ember nehezen veszi komolyan magát, még akkor is, ha éppen nagyon komolyan kellene vennie a dolgokat. Sean elég sűrűn mondja azt, hogy ezt vagy azt a jelenetet vicces volt felvenni. Minden bizonnyal ezért.  biggrin.gif

Nem tudom. Nem vagyok színész, de inkább röhögjönek a jeleneteknél mint sírjanak. Bár egy koporsós jelenetet felvenni azért ... biztosan furcsa blink.gif
2010. december 11. 14:04 #385
Ellie Andrews
Ellie Andrews
*homo sensorium*

Idézet (kateblock @ 2010.12.11. 13:20)
Nem tudom. Nem vagyok színész, de inkább röhögjönek a jeleneteknél mint sírjanak. Bár egy koporsós jelenetet felvenni azért ... biztosan furcsa blink.gif

Színész én sem vagyok, de vannak saját tapasztalataim. Hidd el, néha vagy az van, hogy elröhögöd magad, vagy az, hogy a többiek közé vágod a cipőd. Nem mindegy, melyiket teszed meg. rohog.gif Csak mondom, tapasztalatból. rohog.gif De ez egy másik történet.
Sean egyébként azt hiszem túl ösztönös, túlságosan belelovalja magát a dolgokba. Egyszer szeretnék látni egy bloopers, vagy behind the scenes-t vele. Olyat ugyanis még sose láttam! blush.gif Na jó, kivéve a GyU-t, de az kicsit más.
2010. december 11. 14:13 #386
- törölt felhasználó -    
Idézet (Grace Benning @ 2010.12.11. 14:04)
Színész én sem vagyok, de vannak saját tapasztalataim. Hidd el, néha vagy az van, hogy elröhögöd magad, vagy az, hogy a többiek közé vágod a cipőd. Nem mindegy, melyiket teszed meg.  rohog.gif Csak mondom, tapasztalatból.  rohog.gif De ez egy másik történet.
Sean egyébként azt hiszem túl ösztönös, túlságosan belelovalja magát a dolgokba. Egyszer szeretnék látni egy bloopers, vagy behind the scenes-t vele. Olyat ugyanis még sose láttam!  blush.gif Na jó, kivéve a GyU-t, de az kicsit más.

Az soha nem probléma, ha valaki beleéli magát a szerepbe. Inkább élje bele magát, mint erőlködjön egy sírós jelenetnél dry.gif Nézem a filmeket, valaki meghal, és az emberek ott állnak a test fölött, végigfolyik két csepp könny az arcukon, adnak ki hozzá szipogós hangokat és kész. dry.gif Köszönjük, ez nem színészet. Egy színész igen is adjon bele mindent és vegye komolyan amit csinál.
Tudom hogy kritikusok gyakran lehúzzák az ilyen sztárokat vagy azt írják, hogy csak önmagát alakította és nem tett hozzá semmi újat a karakterhez stb. Elmehetnek a Planet Gallifreyra akik ezért húznak le színészt reklamalo.gif reklamalo.gif Azt húzzák le, aki nem tud színészkedni vagy túljátssza magát dry.gif
2010. december 13. 08:45 #387
Ellie Andrews
Ellie Andrews
*homo sensorium*

Ezt a topikot is hanyagoltam kissé a hétvégén, de csak mert mással voltam naagyon elfoglalva. Viszont megnéztem a Sharpe's Swordot megint és eldöntöttem, hogy ez az egyik kedvenc epizódom. És láss csodát, Stefi pont ennek az epizódnak a végéből csinált nekem avatart. w00t.gif beer.gif
Egy kis Sharpe, mert L'Oreál!

Sharpe's Challenge
Sharpe's Peril
ráadás 1
ráadás 2
2010. december 13. 09:37 #388
- törölt felhasználó -    
Idézet (Grace Benning @ 2010.12.13. 08:45)
Ezt a topikot is hanyagoltam kissé a hétvégén, de csak mert mással voltam naagyon elfoglalva. Viszont megnéztem a Sharpe's Swordot megint és eldöntöttem, hogy ez az egyik kedvenc epizódom. És láss csodát, Stefi pont ennek az epizódnak a végéből csinált nekem avatart.  w00t.gif  beer.gif 
Egy kis Sharpe, mert L'Oreál!
Sharpe's Challenge
Sharpe's Peril
ráadás 1
ráadás 2

Micsoda mosolyok wub.gif
2010. december 13. 09:46 #389
Ellie Andrews
Ellie Andrews
*homo sensorium*

Bocs, a nagy Sharpe-lázban lehagytam a napi bad boyt. blush.gif
Ian Howe
2010. december 13. 09:56 #390
- törölt felhasználó -    
Idézet (Grace Benning @ 2010.12.13. 09:46)
Bocs, a nagy Sharpe-lázban lehagytam a napi bad boyt.  blush.gif 
Ian Howe

Micsoda igéző tekintet blink.gif
2010. december 13. 10:15 #391
Ellie Andrews
Ellie Andrews
*homo sensorium*

Idézet (kateblock @ 2010.12.13. 09:56)
Micsoda igéző tekintet  blink.gif

Igéző tekintetre vágyik a kisasszony? Ez szerintem completely perfect!

Egy honlapon megtaláltam Sean összes olyan filmjének listáját, amiben meghal. Nos, a lista nem rövid. blink.gif Ímé:

# Ca$h - Master manipulator Pyke gets his just desserts when he tussles with Sam over a gun at about the same time that Reese is being released from jail.

# Black Death - Ulric tied with ropes at arms and legs, a horse on either side, evil necromancer, angry villagers, the outcome is obvious, but in a final act of retribution, Ulric reveals his contagion thereby dooming the village.

# Red Riding: 1973 - The monstrous villain John Dawson is shot along with his bodyguard by reporter Eddie Dunford when wrongfully set up by the corrupt police to eliminate them both.

# Far North - Horrified, Loki runs off into the tundra, naked. Given the Arctic conditions, it is presumed he soon froze to death

# Outlaw - Wounded in the neck, Bryant makes a stand with his fellow vigilantes against a police tactical team, dying in a hail of bullets

# The Hitcher - There were two different versions that were filmed, however, in both he dies at the hands of the Grace after she decides she's had enough of this psycho and takes him down with a shotgun at close range

# The Island - Death by Clone. Merrick is shot in the throat by a grappling hook attached to a cable that gets wrapped around his neck. In the fight with Lincoln, the catwalk collapses, he falls and is strangled to death

# The Elder Scrolls: Oblivion - Martin Septim (the son of the Emperor, aka The Lost Heir) is turned into a dragon statue, there to remain until the Oblivion returns and he is needed again. (Dead for all intent if you ask me.)

# Macbeth - He gets bloodily executed and his head is impaled on a spike

# The Lord of the Rings: The Fellowship of the Ring - Death by Orc. Boromir. Arrows. The greatest death scene in cinematic history.

# Henry VIII - Robert Aske meets a gruesome end at the hands of Henry VIII's executioner

# Don't Say a Word - Patrick Koster gets his property, but is justifiably buried alive

# Equilibrium - Partridge, having gone off of Librium, is executed by his partner and fellow cleric

# Essex Boys - Jason Locke meets a nasty end, executed in a Range Rover

# Scarlett - Lord Fenton is mysteriously dispatched by a knife to the chest in his sleep

# Airborne - Death by Boss. Shot by his treacherous ringleader

# GoldenEye - Alec Trevelyan falls from a satellite transciever during the climactic fight with Bond, falls into the satellite dish and is crushed by the transceiver that falls on top of him

# Patriot Games - Sean Miller in the climactic fight scene is beaten and boathooked and finally blown up with the boat when Jack Ryan aims it to run aground while on fire

# The Field - the source of the phrase Death by Cow - Tadgh falls over a cliff while trying to head off a herd of stampeding cows

# Caravaggio - Rannuccio gets his throat slashed after confessing to the murder of his girlfriend

# Clarissa - Lovelace lets himself be skewered by his best friend in an attempt to redeem himself

# Lorna Doone - Carver Doone drowns as a fitting act of justice for his lifetime of villainy

# Tell Me That You Love Me - Gabriel Lewis, after a desperate attempt to win back the woman he is obsessed with, skewers himself on a knife and quickly bleeds to death before her eyes

# War Requiem - The German Soldier dies from wounds received, but returns in the afterlife

# Romeo & Juliet... We all know THAT story!
2010. december 13. 10:58 #392
Ellie Andrews
Ellie Andrews
*homo sensorium*

Ja, és ajándék Kate-nek! A múltkor kérted tőlem színesben! Most itt van! biggrin.gif
2010. december 13. 11:06 #393
- törölt felhasználó -    
Idézet (Grace Benning @ 2010.12.13. 10:15)
Igéző tekintetre vágyik a kisasszony? Ez szerintem completely perfect! 
Egy honlapon megtaláltam Sean összes olyan filmjének listáját, amiben meghal. Nos, a lista nem rövid.  blink.gif Ímé:
# Ca$h - Master manipulator Pyke gets his just desserts when he tussles with Sam over a gun at about the same time that Reese is being released from jail.
# Black Death - Ulric tied with ropes at arms and legs, a horse on either side, evil necromancer, angry villagers, the outcome is obvious, but in a final act of retribution, Ulric reveals his contagion thereby dooming the village.
# Red Riding: 1973 - The monstrous villain John Dawson is shot along with his bodyguard by reporter Eddie Dunford when wrongfully set up by the corrupt police to eliminate them both.
# Far North - Horrified, Loki runs off into the tundra, naked. Given the Arctic conditions, it is presumed he soon froze to death
# Outlaw - Wounded in the neck, Bryant makes a stand with his fellow vigilantes against a police tactical team, dying in a hail of bullets
# The Hitcher - There were two different versions that were filmed, however, in both he dies at the hands of the Grace after she decides she's had enough of this psycho and takes him down with a shotgun at close range
# The Island - Death by Clone. Merrick is shot in the throat by a grappling hook attached to a cable that gets wrapped around his neck. In the fight with Lincoln, the catwalk collapses, he falls and is strangled to death
# The Elder Scrolls: Oblivion - Martin Septim (the son of the Emperor, aka The Lost Heir) is turned into a dragon statue, there to remain until the Oblivion returns and he is needed again. (Dead for all intent if you ask me.)
# Macbeth - He gets bloodily executed and his head is impaled on a spike
# The Lord of the Rings: The Fellowship of the Ring - Death by Orc. Boromir. Arrows. The greatest death scene in cinematic history.
# Henry VIII - Robert Aske meets a gruesome end at the hands of Henry VIII's executioner
# Don't Say a Word - Patrick Koster gets his property, but is justifiably buried alive
# Equilibrium - Partridge, having gone off of Librium, is executed by his partner and fellow cleric
# Essex Boys - Jason Locke meets a nasty end, executed in a Range Rover
# Scarlett - Lord Fenton is mysteriously dispatched by a knife to the chest in his sleep
# Airborne - Death by Boss. Shot by his treacherous ringleader
# GoldenEye - Alec Trevelyan falls from a satellite transciever during the climactic fight with Bond, falls into the satellite dish and is crushed by the transceiver that falls on top of him
# Patriot Games - Sean Miller in the climactic fight scene is beaten and boathooked and finally blown up with the boat when Jack Ryan aims it to run aground while on fire
# The Field - the source of the phrase Death by Cow - Tadgh falls over a cliff while trying to head off a herd of stampeding cows
# Caravaggio - Rannuccio gets his throat slashed after confessing to the murder of his girlfriend
# Clarissa - Lovelace lets himself be skewered by his best friend in an attempt to redeem himself
# Lorna Doone - Carver Doone drowns as a fitting act of justice for his lifetime of villainy
# Tell Me That You Love Me - Gabriel Lewis, after a desperate attempt to win back the woman he is obsessed with, skewers himself on a knife and quickly bleeds to death before her eyes
# War Requiem - The German Soldier dies from wounds received, but returns in the afterlife
# Romeo & Juliet... We all know THAT story!

Ez nagyon sok halál ohmy.gif ohmy.gif ohmy.gif
Köszi a színes képért, ugye mennyivel jobb? biggrin.gif
2010. december 13. 11:27 #394
Ellie Andrews
Ellie Andrews
*homo sensorium*

Idézet (kateblock @ 2010.12.13. 11:06)
Ez nagyon sok halál  ohmy.gif  ohmy.gif  ohmy.gif 
Köszi a színes képért, ugye mennyivel jobb?  biggrin.gif

Igen. Sokan mondják, hogy Jeffrey Dean Morgan a leghíresebb "halott" fickó a filmek világában, de szerintem ez baromság. Sean Bean a leghíresebb "halott" fickó. Ráadásul általában szörnyen brutális halált hal. A legmegindítóbb egyértelműen a GyU-ban Boromi hősi halála, meg persze Robert Aske-é.
Szívesen a színes képet! biggrin.gif Véletlenül akadtam rá szombaton képvadászat közben. Rögtön eszembe is jutottál róla. wink.gif Nekem mindenhogy tetszik, de valahogy a nő feje ezen tényleg kifejezőbb. Sean ártatlan, gyanútlan nézése meg priceless! _nevet.gif _nevet.gif
1 felhasználónak tetszik: kateblock
2010. december 13. 11:45 #395
- törölt felhasználó -    
Idézet (Grace Benning @ 2010.12.13. 11:27)
Igen. Sokan mondják, hogy Jeffrey Dean Morgan a leghíresebb "halott" fickó a filmek világában, de szerintem ez baromság. Sean Bean a leghíresebb "halott" fickó. Ráadásul általában szörnyen brutális halált hal. A legmegindítóbb egyértelműen a GyU-ban Boromi hősi halála, meg persze Robert Aske-é.
Szívesen a színes képet!  biggrin.gif Véletlenül akadtam rá szombaton képvadászat közben. Rögtön eszembe is jutottál róla.  wink.gif Nekem mindenhogy tetszik, de valahogy a nő feje ezen tényleg kifejezőbb. Sean ártatlan, gyanútlan nézése meg priceless!  _nevet.gif  _nevet.gif

Éljen a lurking FTW biggrin.gif
Akkor találja az ember a legjobb képeket, mikor nem keresi biggrin.gif
1 felhasználónak tetszik: Grace Benning
2010. december 13. 12:12 #396
Ellie Andrews
Ellie Andrews
*homo sensorium*

Ez annyira édes! Nem is tudtam róla, hogy ilyet csinált! blush.gif wub.gif
Sean's welding break
2010. december 13. 12:27 #397
- törölt felhasználó -    
Idézet (Grace Benning @ 2010.12.13. 12:12)
Ez annyira édes! Nem is tudtam róla, hogy ilyet csinált!  blush.gif  wub.gif 
Sean's welding break

welding? Te jó ég, ezzel most megleptél, de nagyon biggrin.gif
2010. december 13. 12:34 #398
Ellie Andrews
Ellie Andrews
*homo sensorium*

Idézet (kateblock @ 2010.12.13. 12:27)
welding? Te jó ég, ezzel most megleptél, de nagyon  biggrin.gif

Tényleg? Az apjának van egy egész jól menő hegesztő vállalkozása, és persze azt szerették volna, ha Sean ezt viszi tovább. Egy darabig dolgozott is az apjával. biggrin.gif
2010. december 13. 12:55 #399
- törölt felhasználó -    
Idézet (Grace Benning @ 2010.12.13. 12:34)
Tényleg? Az apjának van egy egész jól menő hegesztő vállalkozása, és persze azt szerették volna, ha Sean ezt viszi tovább. Egy darabig dolgozott is az apjával.  biggrin.gif

Mi mást tud még ez az ember csinálni? Barkácsol is, kertészkedik, hegeszt... biggrin.gif
2010. december 13. 13:21 #400
Ellie Andrews
Ellie Andrews
*homo sensorium*

Idézet (kateblock @ 2010.12.13. 12:55)
Mi mást tud még ez az ember csinálni? Barkácsol is, kertészkedik, hegeszt...  biggrin.gif

Régebben ha jól tudom solymászott, vagy madarászkodott, vagy ilyesmi, mert a kedvenc gyerekkori filmje erre inspirálta. biggrin.gif De tud még zongorázni, meg fiatalabb korában szürrealista képeket festett és pár festményét el is tudta adni. Ja, és egy ideig focistának készült, de hála az égnek nem volt hozzá kitartása. biggrin.gif
101 oldal 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25
Lezárt téma, már nem lehet hozzászólni Nem indíthatsz új témát!

Kapcsolódó sztárok