Starity

Sean Bean

101 oldal 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24
Lezárt téma, már nem lehet hozzászólni Nem indíthatsz új témát!
2010. december 10. 12:21 #361
Ellie Andrews
Ellie Andrews
*homo sensorium*

StátuszAmor vincit omnia.
  Csoport: Moderátor
Hozzászólás: 6949
Csatolások: 3307
Azonosító: 133484
Idézet (kateblock @ 2010.12.10. 12:15)
Tényleg nem annyira bejövős, de cuki a pasas, az a lényeg és a hangja  wub.gif

Amikor barátnőm először hallotta Sean hangját, az volt a reakciója, hogy tutira összepipilné magát ijedtében, ha Sean váratlanul megszólalna mögötte egy sötét sikátorban. rolleyes.gif Ezt elmeséltem egy másik barátnőmnek, ő meg azt mondta, hogy ha Sean megszólalna mögötte egy sötét sikátorban, valószínűleg nem úszná meg szárazon a dolgot. Már ha érted mire célzott a hölgyike. blush.gif blush.gif
1 felhasználónak tetszik: kateblock
2010. december 10. 12:45 #362
- törölt felhasználó -    
Idézet (Grace Benning @ 2010.12.10. 12:21)
Amikor barátnőm először hallotta Sean hangját, az volt a reakciója, hogy tutira összepipilné magát ijedtében, ha Sean váratlanul megszólalna mögötte egy sötét sikátorban.  rolleyes.gif Ezt elmeséltem egy másik barátnőmnek, ő meg azt mondta, hogy ha Sean megszólalna mögötte egy sötét sikátorban, valószínűleg nem úszná meg szárazon a dolgot. Már ha érted mire célzott a hölgyike.  blush.gif  blush.gif

Én értem. Mikor először hallottam az eredeti hangját, megnövekedett a pulzusszám. biggrin.gif Azért nem ugyanaz, mint a hölgyeményeknél, de már ez is valami _nevet.gif
2010. december 10. 12:57 #363
Ellie Andrews
Ellie Andrews
*homo sensorium*

Idézet (kateblock @ 2010.12.10. 12:45)
Én értem. Mikor először hallottam az eredeti hangját, megnövekedett a pulzusszám.  biggrin.gif Azért nem ugyanaz, mint a hölgyeményeknél, de már ez is valami  _nevet.gif

Sean Bean hangterápia alacsony vérnyomású hölgyek számára. _nevet.gif Az én vérnyomásom olyan alacsony, hogy szinte nincs is. Orvosilag tudom igazolni, hogy nekem naponta szükségem van erre a hangterápiára, különben kisimul az EKG-m! _nevet.gif Basszus, tudom, hogy ez nagy közhely, de felőlem a kínai telefonkönyvet is felolvashatná, azt se tudnám megunni hallgatni! A hangoskönyvek fenn vannak a telefonomon, hazafelé menet mindig azt hallgatom. blush.gif Lehiggadok tőle, jó kedvem lesz. Imádom a hangját! wub3.gif
Jujj, ha ezt kirakom avatarnak az uram behal?
http://kephost.hu/image-93B3_4D0212F9.jpg
2010. december 10. 13:01 #364
- törölt felhasználó -    
Idézet (Grace Benning @ 2010.12.10. 12:57)
Sean Bean hangterápia alacsony vérnyomású hölgyek számára.  _nevet.gif Az én vérnyomásom olyan alacsony, hogy szinte nincs is. Orvosilag tudom igazolni, hogy nekem naponta szükségem van erre a hangterápiára, különben kisimul az EKG-m! _nevet.gif Basszus, tudom, hogy ez nagy közhely, de felőlem a kínai telefonkönyvet is felolvashatná, azt se tudnám megunni hallgatni! A hangoskönyvek fenn vannak a telefonomon, hazafelé menet mindig azt hallgatom.  blush.gif Lehiggadok tőle, jó kedvem lesz. Imádom a hangját! wub3.gif
Jujj, ha ezt kirakom avatarnak az uram behal?
http://kephost.hu/image-93B3_4D0212F9.jpg

Nem vagyok benne biztos hogy rosszabb, mint hogy ha egy félmeztelen kép lenne róla _nevet.gif

Nálam az a gond, hogy magas a vérnyomásom. A kedvenceim audiobookjai és radioplayei miatt olvadozni tudnék biggrin.gif
1 felhasználónak tetszik: Grace Benning
2010. december 10. 13:15 #365
Ellie Andrews
Ellie Andrews
*homo sensorium*

Idézet (kateblock @ 2010.12.10. 13:01)
Nem vagyok benne biztos hogy rosszabb, mint hogy ha egy félmeztelen kép lenne róla  _nevet.gif 
Nálam az a gond, hogy magas a vérnyomásom. A kedvenceim audiobookjai és radioplayei miatt olvadozni tudnék  biggrin.gif

rohog.gif Ó, nemrégiben olyan "fangörlös" hátteret találtam, amit még szingliként se mernék használni! Hogy egyesek milyen buják, de tényleg! blink.gif
No, találtam két érdekes idei interjút. Olvasósak. Az elsőben van egy mondat, ami annyira Seanra vall, hogy az már hihetetlen! Kíváncsi vagyok tudni fogod-e, melyik mondatra gondolok. wink.gif Proud Brit. Tudod mit, a másodikat majd akkor postolom, ha érdekel! beer.gif
1 felhasználónak tetszik: kateblock
2010. december 10. 15:27 #366
- törölt felhasználó -    
Idézet (Grace Benning @ 2010.12.10. 13:15)
rohog.gif Ó, nemrégiben olyan "fangörlös" hátteret találtam, amit még szingliként se mernék használni! Hogy egyesek milyen buják, de tényleg!  blink.gif 
No, találtam két érdekes idei interjút. Olvasósak. Az elsőben van egy mondat, ami annyira Seanra vall, hogy az már hihetetlen! Kíváncsi vagyok tudni fogod-e, melyik mondatra gondolok.  wink.gif Proud Brit. Tudod mit, a másodikat majd akkor postolom, ha érdekel!  beer.gif

Nem hiszem, hogy megtaláltam, de van pár mondat, ami kifejezetten tetszik biggrin.gif
2010. december 10. 15:41 #367
Ellie Andrews
Ellie Andrews
*homo sensorium*

Idézet (kateblock @ 2010.12.10. 15:27)
Nem hiszem, hogy megtaláltam, de van pár mondat, ami kifejezetten tetszik  biggrin.gif

Ó, áruld el melyik az a pár mondat és én meg utána elárulom én melyikre gondoltam. wink.gif biggrin.gif
2010. december 10. 15:46 #368
- törölt felhasználó -    
Idézet (Grace Benning @ 2010.12.10. 15:41)
Ó, áruld el melyik az a pár mondat és én meg utána elárulom én melyikre gondoltam.  wink.gif  biggrin.gif

It’s also an attempt to celebrate some British heroics for a change. “We have plenty of films about the Americans and their heroics but very few about our own,” says Bean, a proud Briton who can take or leave Hollywood these days.

If it’s anything like a typical “Bean scene” the Sheffield-born star won’t do much talking. Customarily cast as man of action, there’s a sense of complex emotions beneath the surface with Bean that, in his best roles (like last year’s acclaimed TV drama Red Riding) makes him riveting to watch.

“I like the parts where a lot is unspoken,” he says. “Those are more interesting to me than characters who spout off constantly. I think there’s a great deal of information you can convey with looks or silence.”

It’s tempting to make parallels with the man himself and Bean concedes there are similarities. “I don’t believe you just create a character out of thin air, there’s always something of yourself you bring,” he admits. “I am quite quiet, I don’t feel as though I have to express myself with words too often. Maybe I should do more.”

He certainly won’t be moving to Hollywood after a stint living in the Four Seasons hotel in Los Angeles when he starred in a number of blockbusters (often as the villain) like National Treasure and Flightplan with Jodie Foster; a period that saw Bean’s Hollywood star riding very high after his heroic turn as Boromir in the first Lord Of The Rings.

“I don’t think I could ever put down roots there. It’s one thing living in a hotel and knowing you’re going to be going home and another thing settling.”

Perhaps if the parts were more enticing he might reconsider: he shares Helen Mirren’s recently expressed frustrations that Britons tend to be cast only as the bad guys in Hollywood.

“It’s difficult to break through as a good guy. For some reason they don’t believe we can play decent, honest human beings. I’ve played a few villains so you’ve got to be careful you don’t get sucked into that and keep repeating yourself.”

biggrin.gif biggrin.gif
2010. december 10. 15:57 #369
Ellie Andrews
Ellie Andrews
*homo sensorium*

Látom szereted, amikor okos és nagyon brit. biggrin.gif wink.gif Ezek a mondatok számomra annyira nem voltak újak, mert mindezeket tudom róla. Ő valóban ilyen és ezt szeretem benne. (Ami azt illeti, szerintem engem az első adandó alkalommal elplántálna a hátsó kertben, mert ő egy csendes figura, én meg folyvást pofázok.) _nevet.gif
Most már elárulhatom, nekem ez a mondat tűnt fel úgy igazán:
“I’m quite looking forward to it; I think we both are,” he says rather sweetly. “I’ve never worked with her before so it should be interesting. We’ve got a scene in a car so we might pop into the car later and practise our lines.”
Valahogy megmosolyogtatott. Nem szokott ilyen megjegyzéseket tenni, és szerintem ez egy igen erős megjegyzés volt. Ilyenkor mindig arra gondolok, hogy tényleg szerette azt a nőt. Mindegy, mindenesetre ez nagyon aranyos volt. blush.gif
2010. december 10. 16:07 #370
- törölt felhasználó -    
Idézet (Grace Benning @ 2010.12.10. 15:57)
Látom szereted, amikor okos és nagyon brit.  biggrin.gif  wink.gif Ezek a mondatok számomra annyira nem voltak újak, mert mindezeket tudom róla. Ő valóban ilyen és ezt szeretem benne. (Ami azt illeti, szerintem engem az első adandó alkalommal elplántálna a hátsó kertben, mert ő egy csendes figura, én meg folyvást pofázok.)  _nevet.gif 
Most már elárulhatom, nekem ez a mondat tűnt fel úgy igazán:
“I’m quite looking forward to it; I think we both are,” he says rather sweetly. “I’ve never worked with her before so it should be interesting. We’ve got a scene in a car so we might pop into the car later and practise our lines.”
Valahogy megmosolyogtatott. Nem szokott ilyen megjegyzéseket tenni, és szerintem ez egy igen erős megjegyzés volt. Ilyenkor mindig arra gondolok, hogy tényleg szerette azt a nőt. Mindegy, mindenesetre ez nagyon aranyos volt.  blush.gif

Tudod, hogy a frászt tudom kapni a mindenhol minden amerikai dologtól. Mindenhol ott vannak és ez már nagyon idegesítő dry.gif
Igen, ezeket emeltem ki, de a cikk lényegében erre is játszik, nem? Egy mélyebb, jó interjú nem hülye kérdésekkel, válaszokkal. Szeretem szét választani a dolgokat. Amerikai interjúk között is vannak jók, félre értés ne essék.
Én ilyen vagyok és ezek a mondatok tetszettek nagyon, nem tehetek róla ha ezek a mondatok arra utalnak, hogy mennyire brit és okos fazon.
2010. december 10. 16:15 #371
Ellie Andrews
Ellie Andrews
*homo sensorium*

Idézet (kateblock @ 2010.12.10. 16:07)
Tudod, hogy a frászt tudom kapni a mindenhol minden amerikai dologtól. Mindenhol ott vannak és ez már nagyon idegesítő  dry.gif 
Igen, ezeket emeltem ki, de a cikk lényegében erre is játszik, nem? Egy mélyebb, jó interjú nem hülye kérdésekkel, válaszokkal. Szeretem szét választani a dolgokat. Amerikai interjúk között is vannak jók, félre értés ne essék. 
Én ilyen vagyok és ezek a mondatok tetszettek nagyon, nem tehetek róla ha ezek a mondatok arra utalnak, hogy mennyire brit és okos fazon.

Egyetértek veled. Bár nekem annyira újat nem mondott, mégis csak ezt a stílust, ezeket a megnyilvánulásokat szeretem benne én is. Nem hülye ember, ráadásul őszinte, ki meri mondani, amit gondol. Már ha van kedve hozzá. Ne tudd meg milyen boldog voltam, hogy Hollywood képtelen volt beszippantani őt a nagy, mély amcsi hülyeségbe! Nem mintha lettek volna kétségeim ezt illetően. Ő nem az a fajta, akit könnyen vagy tartósan bele lehet rángatni a sekélyesbe.
2010. december 10. 16:19 #372
- törölt felhasználó -    
Idézet (Grace Benning @ 2010.12.10. 16:15)
Egyetértek veled. Bár nekem annyira újat nem mondott, mégis csak ezt a stílust, ezeket a megnyilvánulásokat szeretem benne én is. Nem hülye ember, ráadásul őszinte, ki meri mondani, amit gondol. Már ha van kedve hozzá. Ne tudd meg milyen boldog voltam, hogy Hollywood képtelen volt beszippantani őt a nagy, mély amcsi hülyeségbe! Nem mintha lettek volna kétségeim ezt illetően. Ő nem az a fajta, akit könnyen vagy tartósan bele lehet rángatni a sekélyesbe.

És ezért (is) szeretjük, nem? Kívülálló, egyedi, különleges és hűséges a gyökereihez, tehetséges és igaz ember, mi kell még? smileeee.gif (Ja, jól is néz ki rohog.gif )
2010. december 10. 16:32 #373
Ellie Andrews
Ellie Andrews
*homo sensorium*

Idézet (kateblock @ 2010.12.10. 16:19)
És ezért (is) szeretjük, nem? Kívülálló, egyedi, különleges és hűséges a gyökereihez, tehetséges és igaz ember, mi kell még?  smileeee.gif (Ja, jól is néz ki  rohog.gif )

Kicsi szívem örvend, hogy így vélekedsz róla. w00t.gif blush.gif Én magam mindig is nagyszerű embernek tartottam, és sosem adtam igazán a pletykákra. Persze volt, ami egyértelműen nem volt pletyka, de ő nem is tagadta le ezeket a dolgokat sohasem. Sőt, még csak kimagyarázni sem próbálta magát a vádak alól. Ami megtörtént az megtörtént, legfeljebb megvonta a vállát. De egyszer, tavaly, mikor nagy botrányok voltak körülötte, ezt nyilatkozta: "All this focus on my private life is the most unappealing aspect of being an actor. I don't like it, but it goes with the territory. I certainly don't set out to attract attention."
2010. december 10. 17:03 #374
- törölt felhasználó -    
Idézet (Grace Benning @ 2010.12.10. 16:32)
Kicsi szívem örvend, hogy így vélekedsz róla.  w00t.gif  blush.gif Én magam mindig is nagyszerű embernek tartottam, és sosem adtam igazán a pletykákra. Persze volt, ami egyértelműen nem volt pletyka, de ő nem is tagadta le ezeket a dolgokat sohasem. Sőt, még csak kimagyarázni sem próbálta magát a vádak alól. Ami megtörtént az megtörtént, legfeljebb megvonta a vállát. De egyszer, tavaly, mikor nagy botrányok voltak körülötte, ezt nyilatkozta: "All this focus on my private life is the most unappealing aspect of being an actor. I don't like it, but it goes with the territory. I certainly don't set out to attract attention."

Ritka jó, mások szerint ritka rossz ízlésem van színészek terén, aki nálam benne van a TOP10-ben (nem feltétlenül a starity féle 10-es lista) azt okkal tettem oda.
Műanyag vackokból van már elég és nagyon nehéz megtalálni a kincset a sok szemét között és oda tényleg csak az kerül, aki minden hülyeségtől mentes. dry.gif
1 felhasználónak tetszik: Grace Benning
2010. december 11. 08:19 #375
Ellie Andrews
Ellie Andrews
*homo sensorium*

Bármilyen meglepő, ez is az én Seanom, és én így is imádom!
Persze itt az elmaradhatatlan napi bad boy is. Szerintem ez ismerős lesz neked! biggrin.gif
2010. december 11. 08:35 #376
- törölt felhasználó -    
Idézet (Grace Benning @ 2010.12.11. 08:19)
Bármilyen meglepő, ez is az én Seanom, és én így is imádom! 
Persze itt az elmaradhatatlan napi bad boy is. Szerintem ez ismerős lesz neked!  biggrin.gif

Az első nagyon LOL
Cuki, akármi is van. There. biggrin.gif
2010. december 11. 09:23 #377
Ellie Andrews
Ellie Andrews
*homo sensorium*

Az Outlaw az egyik kedvenc filmem. Hoztam belőle két képet Sean karakteréről. Sokan erősen vitatják, hogy ő egy pozitív hős, de számomra egyértelmű, hogy az. Viszont az hiszem ez még részedről beleesik a bad boy kategóriába. w00t.gif
Danny Bryant
Danny Bryant 2

Érdekesség: Sean az összes házassága alatt ugyanazt a karikagyűrűt viselte. Ez tény, ő maga mondta! rolleyes.gif
2010. december 11. 11:25 #378
- törölt felhasználó -    
Idézet (Grace Benning @ 2010.12.11. 09:23)
Az Outlaw az egyik kedvenc filmem. Hoztam belőle két képet Sean karakteréről. Sokan erősen vitatják, hogy ő egy pozitív hős, de számomra egyértelmű, hogy az. Viszont az hiszem ez még részedről beleesik a bad boy kategóriába.  w00t.gif 
Danny Bryant 
Danny Bryant 2
Érdekesség: Sean az összes házassága alatt ugyanazt a karikagyűrűt viselte. Ez tény, ő maga mondta!  rolleyes.gif

Én azt hittem, hogy az Outlaw az NBC-n most futó sorozat biggrin.gif _nevet.gif
2010. december 11. 11:45 #379
Ellie Andrews
Ellie Andrews
*homo sensorium*

Idézet (kateblock @ 2010.12.11. 11:25)
Én azt hittem, hogy az Outlaw az NBC-n most futó sorozat  biggrin.gif  _nevet.gif

Én meg azt sem tudtam, hogy az NBC-n fut egy ilyen című sorozat! _nevet.gif A film viszont tényleg isteni! Hogy állsz a Chatterley-vel? wink.gif
2010. december 11. 11:50 #380
- törölt felhasználó -    
Idézet (Grace Benning @ 2010.12.11. 11:45)
Én meg azt sem tudtam, hogy az NBC-n fut egy ilyen című sorozat!  _nevet.gif A film viszont tényleg isteni! Hogy állsz a Chatterley-vel?  wink.gif

Már csak 10 óra van hátra yahoo.gif biggrin.gif dry.gif
101 oldal 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24
Lezárt téma, már nem lehet hozzászólni Nem indíthatsz új témát!

Kapcsolódó sztárok