Starity

Sean Bean

101 oldal 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23
Lezárt téma, már nem lehet hozzászólni Nem indíthatsz új témát!
2010. december 09. 13:34 #341
Ellie Andrews
Ellie Andrews
*homo sensorium*

StátuszAmor vincit omnia.
  Csoport: Moderátor
Hozzászólás: 6949
Csatolások: 3307
Azonosító: 133484
Idézet (kateblock @ 2010.12.09. 13:21)
Látod, nem kell pia sem. Kaparintsd meg és néha zavard ki a kertbe kertészkedni  rohog.gif

1. Nem mondtam, hogy az üzleti partnernek igaza van. biggrin.gif
2. Nem vagyok Sean esete.
3. Köszi, jól elvagyok az én kicsi párommal.
4. DE! Azért a gondolattal el lehet játszani. Az még nem bűn. rolleyes.gif
5. A kertészkedésről az erdészet is rögvest eszembe jutott, az erdészekről pedig azonnal Mellorsra asszociáltam. csak saját felelősségre! wub3.gif
2010. december 09. 14:07 #342
- törölt felhasználó -    
Idézet (Grace Benning @ 2010.12.09. 13:34)
1. Nem mondtam, hogy az üzleti partnernek igaza van.  biggrin.gif 
2. Nem vagyok Sean esete.
3. Köszi, jól elvagyok az én kicsi párommal.
4. DE! Azért a gondolattal el lehet játszani. Az még nem bűn.  rolleyes.gif 
5. A kertészkedésről az erdészet is rögvest eszembe jutott, az erdészekről pedig azonnal Mellorsra asszociáltam. csak saját felelősségre! wub3.gif

1. Én sem gondoltam komolyan biggrin.gif
2. Hülyeskedni nem bűn biggrin.gif
3. Nagyon jó a kép. A bal oldali felső kép nagyon ... khm rolleyes.gif rohog.gif
2010. december 09. 14:12 #343
Ellie Andrews
Ellie Andrews
*homo sensorium*

Idézet (kateblock @ 2010.12.09. 14:07)
1. Én sem gondoltam komolyan  biggrin.gif 
2. Hülyeskedni nem bűn  biggrin.gif 
3. Nagyon jó a kép. A bal oldali felső kép nagyon ... khm  rolleyes.gif  rohog.gif

rohog.gif Én is ezt mondtam. Gondoltam, hogy nem zavarsz ki vérkomolyan Londonba "vadászni". biggrin.gif Itt is épp eléggé esik az eső ahhoz, hogy a brit szigeteken érezzem magam. dry.gif
Ez a film még olyan szerintem, amit látni kell! Egyértelműen az a kategória. Ez volt a második film, amit láttam tőle. 16 éves csitri voltam, de addigra már olvastam a könyvet, szóval nem volt meglepi miről szól a film. biggrin.gif Őrületesen gáz a zenéje, és valahogy nekem túl színpadias az egész film, de azért mégis csak látnia kell annak, aki igazi SB Girl akar lenni. rolleyes.gif
2010. december 09. 14:44 #344
- törölt felhasználó -    
Idézet (Grace Benning @ 2010.12.09. 14:12)
rohog.gif Én is ezt mondtam. Gondoltam, hogy nem zavarsz ki vérkomolyan Londonba "vadászni".  biggrin.gif Itt is épp eléggé esik az eső ahhoz, hogy a brit szigeteken érezzem magam.  dry.gif 
Ez a film még olyan szerintem, amit látni kell! Egyértelműen az a kategória. Ez volt a második film, amit láttam tőle.  16 éves csitri voltam, de addigra már olvastam a könyvet, szóval nem volt meglepi miről szól a film.  biggrin.gif Őrületesen gáz a zenéje, és valahogy nekem túl színpadias az egész film, de azért mégis csak látnia kell annak, aki igazi SB Girl akar lenni.  rolleyes.gif

Akkor ezt is meg kell néznem. De sok filmet kell még megnéznem, így soha nem végzek a filmekkel biggrin.gif
2010. december 09. 14:51 #345
Ellie Andrews
Ellie Andrews
*homo sensorium*

Idézet (kateblock @ 2010.12.09. 14:44)
Akkor ezt is meg kell néznem. De sok filmet kell még megnéznem, így soha nem végzek a filmekkel  biggrin.gif

Tudod, sokan úgy tartják, hogy ha Sean Bean film, akkor a Lady Chatterley szeretője az alap. Én is úgy vagyok vele, hogy legalább egyszer meg kell nézni, hogy az ember értse, miért zúgtak bele a nők tömegesen abban az időben. Pedig ő igazából egyáltalán nem vette úgymond "szexisre" a figurát. Mármint a szó "legnemesebb" értelmében. Azok a híres jelenetek neki köszönhetően durvák voltak, közönségesek és elég "extrémek". blush.gif De mindegy, amíg nem láttad, úgyse tudod mit akarok ezzel mondani. Majd ha megnézted, megvitatjuk priviben, mert ez már tényleg nem ide való! biggrin.gif rohog.gif Itt az egész film fenn van, ha gondolod less bele. Nem túl jó a minőség, de legalább valami.
2010. december 09. 15:24 #346
- törölt felhasználó -    
Idézet (Grace Benning @ 2010.12.09. 14:51)
Tudod, sokan úgy tartják, hogy ha Sean Bean film, akkor a Lady Chatterley szeretője az alap. Én is úgy vagyok vele, hogy legalább egyszer meg kell nézni, hogy az ember értse, miért zúgtak bele a nők tömegesen abban az időben. Pedig ő igazából egyáltalán nem vette úgymond "szexisre" a figurát. Mármint a szó "legnemesebb" értelmében. Azok a híres jelenetek neki köszönhetően durvák voltak, közönségesek és elég "extrémek". blush.gif De mindegy, amíg nem láttad, úgyse tudod mit akarok ezzel mondani. Majd ha megnézted, megvitatjuk priviben, mert ez már tényleg nem ide való!  biggrin.gif  rohog.gif Itt az egész film fenn van, ha gondolod less bele. Nem túl jó a minőség, de legalább valami.

Akkor akár már most is írhatsz privit tudni akarom biggrin.gif
2010. december 09. 18:12 #347
Ellie Andrews
Ellie Andrews
*homo sensorium*

A youtube-on megnéztem azt az oldalt, amit belinkeltem neked. Nos, fenn van az egész Lady Chatterley szeretője, csak éppen a "lényeget" vágták ki belőle. _nevet.gif Minden egyes olyan jelenetet! _nevet.gif Szóval tényleg jobban jársz, ha beszerzed valahonnan. blush.gif
2010. december 09. 18:40 #348
- törölt felhasználó -    
Idézet (Grace Benning @ 2010.12.09. 18:12)
A youtube-on megnéztem azt az oldalt, amit belinkeltem neked. Nos, fenn van az egész Lady Chatterley szeretője, csak éppen a "lényeget" vágták ki belőle.  _nevet.gif Minden egyes olyan jelenetet!  _nevet.gif Szóval tényleg jobban jársz, ha beszerzed valahonnan.  blush.gif

Azon vagyok ma'am biggrin.gif
2010. december 09. 18:42 #349
Ellie Andrews
Ellie Andrews
*homo sensorium*

Idézet (kateblock @ 2010.12.09. 18:40)
Azon vagyok ma'am  biggrin.gif

Esetleg sikerrel is jártál, vagy besegítsek? biggrin.gif
2010. december 09. 18:46 #350
- törölt felhasználó -    
Idézet (Grace Benning @ 2010.12.09. 18:42)
Esetleg sikerrel is jártál, vagy besegítsek?  biggrin.gif

1 napra vagyok a teljes sikertől biggrin.gif
2010. december 09. 18:50 #351
Ellie Andrews
Ellie Andrews
*homo sensorium*

Idézet (kateblock @ 2010.12.09. 18:46)
1 napra vagyok a teljes sikertől  biggrin.gif

Lassú víz partot mos. Mond csak, nem kapsz egész véletlen akut Sean Bean mérgezést? thumbsup.gif Mert hogy én bírom, az az utóbbi években már bőven kiderült. biggrin.gif Ha bírod még, akkor ímé, egy újabb meglepi:
http://kephost.hu/image-6E2F_4D01146E.jpg
2010. december 09. 18:52 #352
- törölt felhasználó -    
Idézet (Grace Benning @ 2010.12.09. 18:50)
Lassú víz partot mos. Mond csak, nem kapsz egész véletlen akut Sean Bean mérgezést?  thumbsup.gif Mert hogy én bírom, az az utóbbi években már bőven kiderült.  biggrin.gif

Sean Bean mérgezés jobb mintha téglával dobálnának biggrin.gif
Ne félts engem, fear no more rohog.gif
2010. december 10. 08:28 #353
Ellie Andrews
Ellie Andrews
*homo sensorium*

Idézet (kateblock @ 2010.12.09. 18:52)
Sean Bean mérgezés jobb mintha téglával dobálnának  biggrin.gif 
Ne félts engem, fear no more  rohog.gif

Jelenleg nincs új hír az én bébimről, de legalább feldob a tény, hogy Sean Bean szerinted is jobb, mintha téglával dobálnának. _nevet.gif Ennek örömére kapsz egy napi bad boyt a Patriot Games-ből, és még egyet a Clarissa c. filmből. rohog.gif
1 felhasználónak tetszik: kateblock
2010. december 10. 09:21 #354
- törölt felhasználó -    
Idézet (Grace Benning @ 2010.12.10. 08:28)
Jelenleg nincs új hír az én bébimről, de legalább feldob a tény, hogy Sean Bean szerinted is jobb, mintha téglával dobálnának.  _nevet.gif Ennek örömére kapsz egy napi bad boyt a Patriot Games-ből, és még egyet a Clarissa c. filmből.  rohog.gif

Kicsit bántja a szemem a második kép blush.gif Mi az a haj, azmiazamiammiazamiazz? biggrin.gif
2010. december 10. 09:29 #355
Ellie Andrews
Ellie Andrews
*homo sensorium*

Idézet (kateblock @ 2010.12.10. 09:21)
Kicsit bántja a szemem a második kép  blush.gif Mi az a haj, azmiazamiammiazamiazz?  biggrin.gif

Én is ezt kérdeztem, de senki sem válaszolt. _nevet.gif Egyesek szerint szexis, én sajnos nem tudom tiszta szívvel kijelenteni ezt, de szemet hunyok a hajzata felett. Amúgy állítólag nagyon élvezte ezt a szerepet. (Szerepe szerinte megerőszakolta a címszereplő csajszit blink.gif ) Vigasztalásul, amiért látnod kellett ezt a hajzatot, hoztam neked egy Lord Fentont a Scarlettből. Lord Fenton sem egy szimpatikus, jóravaló ember. biggrin.gif
2010. december 10. 09:30 #356
- törölt felhasználó -    
Idézet (Grace Benning @ 2010.12.10. 09:29)
Én is ezt kérdeztem, de senki sem válaszolt.  _nevet.gif Egyesek szerint szexis, én sajnos nem tudom tiszta szívvel kijelenteni ezt, de szemet hunyok a hajzata felett. Amúgy állítólag nagyon élvezte ezt a szerepet. (Szerepe szerinte megerőszakolta a címszereplő csajszit  blink.gif ) Vigasztalásul, amiért látnod kellett ezt a hajzatot, hoztam neked egy Lord Fentont a Scarlettből. Lord Fenton sem egy szimpatikus, jóravaló ember.  biggrin.gif

Goodo, thanks meghajolo.gif
Ő is bad boy? Pszichopata vagy fegyver is van nála?
2010. december 10. 09:39 #357
Ellie Andrews
Ellie Andrews
*homo sensorium*

Idézet (kateblock @ 2010.12.10. 09:30)
Goodo, thanks  meghajolo.gif 
Ő is bad boy? Pszichopata vagy fegyver is van nála?

Absolutely bad boy. Nagyon-nagyon régen láttam a filmet, még gyerekfejjel, mikor azt se tudtam ki az a Sean Bean. A könyvet is olvastam. A Scarlett az Elfújta a szél folytatása. Sean azt az ír gazdag nagyurat játszotta, aki el akarta venni Scarlettet, de igen érdekes elképzelései voltak a házasságról, meg egyebekről is, így Scarlett végül elhajtotta. A filmben azt hiszem meg is ölte Scarlett valakijét. Hmmm...ezt a filmet megint meg kell néznem. unsure.gif
Szerk: Jut eszembe, hogy halad a Lady Chatterley? biggrin.gif
2010. december 10. 09:40 #358
- törölt felhasználó -    
Idézet (Grace Benning @ 2010.12.10. 09:39)
Absolutely bad boy. Nagyon-nagyon régen láttam a filmet, még gyerekfejjel, mikor azt se tudtam ki az a Sean Bean. A könyvet is olvastam. A Scarlett az Elfújta a szél folytatása. Sean azt az ír gazdag nagyurat játszotta, aki el akarta venni Scarlettet, de igen érdekes elképzelései voltak a házasságról, meg egyebekről is, így Scarlett végül elhajtotta. A filmben azt hiszem meg is ölte Scarlett valakijét. Hmmm...ezt a filmet megint meg kell néznem.  unsure.gif
Szerk: Jut eszembe, hogy halad a Lady Chatterley?  biggrin.gif

Akkor az ő haját sem fogom megfésülni rohog.gif rohog.gif
2010. december 10. 09:44 #359
Ellie Andrews
Ellie Andrews
*homo sensorium*

Idézet (kateblock @ 2010.12.10. 09:40)
Akkor az ő haját sem fogom megfésülni  rohog.gif  rohog.gif

Lord Fenton haja amúgy is mindig maga a tökély. biggrin.gif Az ember lánya bele akar túrni, meg akarja szimatolni és hasonlók... blush.gif wub.gif
Itt meg van egy videó. Megint. Kivételesen ezt a kinézetét annyira nem kultiválom. Pedig szeretem, ha egy férfinak rövid haja van és körszakálla, de ez Seanon abban az időszakban annyira nem volt bejövős.
2010. december 10. 12:15 #360
- törölt felhasználó -    
Idézet (Grace Benning @ 2010.12.10. 09:44)
Lord Fenton haja amúgy is mindig maga a tökély.  biggrin.gif Az ember lánya bele akar túrni, meg akarja szimatolni és hasonlók...  blush.gif  wub.gif 
Itt meg van egy videó. Megint. Kivételesen ezt a kinézetét annyira nem kultiválom. Pedig szeretem, ha egy férfinak rövid haja van és körszakálla, de ez Seanon abban az időszakban annyira nem volt bejövős.

Tényleg nem annyira bejövős, de cuki a pasas, az a lényeg és a hangja wub.gif
101 oldal 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23
Lezárt téma, már nem lehet hozzászólni Nem indíthatsz új témát!

Kapcsolódó sztárok