Starity

Sean Bean

101 oldal 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21
Lezárt téma, már nem lehet hozzászólni Nem indíthatsz új témát!
2010. december 07. 13:20 #301
Ellie Andrews
Ellie Andrews
*homo sensorium*

StátuszAmor vincit omnia.
  Csoport: Moderátor
Hozzászólás: 6949
Csatolások: 3307
Azonosító: 133484
Idézet (kateblock @ 2010.12.07. 13:08)
Én abból több részt néztem meg. Kb 5-6-ot és kész  biggrin.gif 
A sziget szerintem teljesen rendben volt, nekem tetszett, jó története volt és izgalmas. És még a pasimmal is meg tudom nézn, nem alszik be rajta szóval good quality  rohog.gif

A Szigetet az én párom is végignézte a jó múltkor, mikor a tévében adták. Én bealudtam rajta, mert ugye nem szeretem, ráadásul szinkronosan fapadkát se ér, mert Sean az Sean. blush.gif wub.gif Másnap reggel az uram tájékoztatott, hogy a vén trottli alig volt benne, úgyhogy ne sírjak, mert bealudtam rajta. Nem közöltem vele, hogy már láttam és inkább azért sírok, mert láttam már és nem azért, mert még nem. dry.gif
Ja, az előbbi felsorolásból kihagytam a VIII Henriket. Na, Robert Aske szerepéért még járna neki egy-két cuppanós! Anyám, hogy ez a pasi mit levágott abban a rövidke szerepben! Hihetetlen, fantasztikus, mély nyomot hagyó alakítás volt. Minden pillanatát élveztem. Ráadásul Ray Winston és Helena Bonham-Carter csak emelték a színvonalat. Ezt a filmet jó szívvel tudom ajánlani neked. thumbsup.gif
1 felhasználónak tetszik: kateblock
2010. december 07. 14:02 #302
- törölt felhasználó -    
Idézet (Grace Benning @ 2010.12.07. 13:20)
A Szigetet az én párom is végignézte a jó múltkor, mikor a tévében adták. Én bealudtam rajta, mert ugye nem szeretem, ráadásul szinkronosan fapadkát se ér, mert Sean az Sean.  blush.gif  wub.gif Másnap reggel az uram tájékoztatott, hogy a vén trottli alig volt benne, úgyhogy ne sírjak, mert bealudtam rajta. Nem közöltem vele, hogy már láttam és inkább azért sírok, mert láttam már és nem azért, mert még nem.  dry.gif 
Ja, az előbbi felsorolásból kihagytam a VIII Henriket. Na, Robert Aske szerepéért még járna neki egy-két cuppanós! Anyám, hogy ez a pasi mit levágott abban a rövidke szerepben! Hihetetlen, fantasztikus, mély nyomot hagyó alakítás volt. Minden pillanatát élveztem. Ráadásul Ray Winston és Helena Bonham-Carter csak emelték a színvonalat. Ezt a filmet jó szívvel tudom ajánlani neked.  thumbsup.gif

Meg is fogom nézni, remélem jövő héten biggrin.gif
2010. december 07. 14:18 #303
Ellie Andrews
Ellie Andrews
*homo sensorium*

Idézet (kateblock @ 2010.12.07. 14:02)
Meg is fogom nézni, remélem jövő héten  biggrin.gif

Kíváncsi vagyok tetszeni fog-e neked, bár te szerintem az a fajta vagy, aki nagyon tud értékelni egy ilyen filmet. Én először fel se fogtam, hogy azt a VIII Henriket nézem, amiben Sean is szerepel, csak akkor esett le a dolog, amikor megjelent a színen. Olyan szinten színvonalas, magával ragadó és erős volt a játéka, hogy csak tátottam a számat. Ráadásul az utolsó jelenete...jujj, az durvább volt mint Boromir halála a GyU-ban, pedig az se volt semmi alakítás...
Ray and Sean
2010. december 07. 14:32 #304
- törölt felhasználó -    
Idézet (Grace Benning @ 2010.12.07. 14:18)
Kíváncsi vagyok tetszeni fog-e neked, bár te szerintem az a fajta vagy, aki nagyon tud értékelni egy ilyen filmet. Én először fel se fogtam, hogy azt a VIII Henriket nézem, amiben Sean is szerepel, csak akkor esett le a dolog, amikor megjelent a színen. Olyan szinten színvonalas, magával ragadó és erős volt a játéka, hogy csak tátottam a számat. Ráadásul az utolsó jelenete...jujj, az durvább volt mint Boromir halála a GyU-ban, pedig az se volt semmi alakítás...
Ray and Sean

A cast általában elég sokat elmond egy filmről. Nálam fél siker, ha jó a cast. biggrin.gif
2010. december 07. 14:53 #305
Ellie Andrews
Ellie Andrews
*homo sensorium*

Idézet (kateblock @ 2010.12.07. 14:32)
A cast általában elég sokat elmond egy filmről. Nálam fél siker, ha jó a cast.  biggrin.gif

Ebben az esetben pedig különösen jó a cast! thumbsup.gif Csupa remek színész és színésznő!
No, ez meg egy olyan kép, amit ha már láttam is, akkor rohadt régen. Nem tudom tetszen-e, de Sean az Sean. wub.gif meghajolo.gif thumbsup.gif
young Sean
(Oké, eldöntöttem, tetszik! wub.gif )
2010. december 07. 14:58 #306
- törölt felhasználó -    
Idézet (Grace Benning @ 2010.12.07. 14:53)
Ebben az esetben pedig különösen jó a cast!  thumbsup.gif Csupa remek színész és színésznő!
No, ez meg egy olyan kép, amit ha már láttam is, akkor rohadt régen. Nem tudom tetszen-e, de Sean az Sean.  wub.gif  meghajolo.gif  thumbsup.gif 
young Sean
(Oké, eldöntöttem, tetszik!  wub.gif )

Yummy rohog.gif
2010. december 07. 15:03 #307
Ellie Andrews
Ellie Andrews
*homo sensorium*

Idézet (kateblock @ 2010.12.07. 14:58)
Yummy  rohog.gif

Igen, szerintem is yummy. rohog.gif Szeretem, hogy nem egy izompacsirta, nem egy kigyúrt állat, hanem csak simán egy jó pasi minden felesleges sallang nélkül. Valaki egyszer azt mondta, aki nem hogy nem volt fan, de még csak nem is ismerte Sean munkásságát, hogy Sean szerinte egy teljesen átlagos kinézetű fószer, nem ronda, de külsőre semmi különleges. Szerinte az az állatias, ösztönös kisugárzás teszi Seant jó pasivá és nem a kinézete. Egyetértenék, ha én magam nem találnám csodálatosnak az arcberendezését. wub.gif blush.gif
2010. december 07. 17:54 #308
- törölt felhasználó -    
Idézet (Grace Benning @ 2010.12.07. 15:03)
Igen, szerintem is yummy.  rohog.gif Szeretem, hogy nem egy izompacsirta, nem egy kigyúrt állat, hanem csak simán egy jó pasi minden felesleges sallang nélkül. Valaki egyszer azt mondta, aki nem hogy nem volt fan, de még csak nem is ismerte Sean munkásságát, hogy Sean szerinte egy teljesen átlagos kinézetű fószer, nem ronda, de külsőre semmi különleges. Szerinte az az állatias, ösztönös kisugárzás teszi Seant jó pasivá és nem a kinézete. Egyetértenék, ha én magam nem találnám csodálatosnak az arcberendezését.  wub.gif  blush.gif

Én nem tudom mi teszi őt azzá, de biztos, hogy jobban néz ki, mint az eyecandyk thumbsup.gif
2010. december 08. 08:48 #309
Ellie Andrews
Ellie Andrews
*homo sensorium*

Idézet (kateblock @ 2010.12.07. 17:54)
Én nem tudom mi teszi őt azzá, de biztos, hogy jobban néz ki, mint az eyecandyk  thumbsup.gif

Az biztos! blush.gif Képzeld, tegnap este volt a Ronin a tévében, én meg totál elfelejtettem. Párom kapcsolgatott és egyszer csak megszólalt: "Nézd, Sean Bean!" Én meg adtam neki egy puszit, mert végre nem vén trottlinak nevezte Seant. _nevet.gif
Ennek örömére ímé a napi bad boy és még egy ráadásnak. wub.gif
2010. december 08. 12:15 #310
- törölt felhasználó -    
Bárcsak én is azt mondhatnám hogy a pasim így áll a dolgokhoz, de nem. Meglátja a színészeket és gúnyolódik rolleyes.gif

Yay for the baddiez. Nem szeressem a cigizős képeket blush.gif
2010. december 08. 12:44 #311
Ellie Andrews
Ellie Andrews
*homo sensorium*

Idézet (kateblock @ 2010.12.08. 12:15)
Bárcsak én is azt mondhatnám hogy a pasim így áll a dolgokhoz, de nem. Meglátja a színészeket és gúnyolódik  rolleyes.gif 
Yay for the baddiez. Nem szeressem a cigizős képeket  blush.gif

Ó, nálunk se szokás, hogy ilyen gyengéden fejezze ki magát, de szerintem tegnap fáradt volt a gúnyolódáshoz. biggrin.gif Néztük is egy darabig a filmet, de annyira idegesített Sean magyar szinkronja, hogy majdnem kivetettem magam a tizedikről!! reklamalo.gif Ezt a pasit bűn szinkronizálni! reklamalo.gif
Ezúttal elhoztam a kedvenc képemet is. Nem tudom. Itt olyan férfias és gyönyörű. Egyszerűen imádom ezt a képet. Bírom, hogy nem ismeri a botox és a plasztikai műtét fogalmát. Olyan elegánsan, szépen idősödik és ahogy telnek az évek ő egyre jobb pasi lesz. Sean olyan, mint a jó bor; a korral egyre jobb lesz. Szeretem, amikor egy férfi méltósággal öregszik. wub.gif wub.gif Sean
Ja, és Szerk: Én sokáig dohányoztam, szóval engem igazán nem zavar, hogy cigizik. Az biztos, hogy már legalább 15 éve mondogatja, hogy leszokik. _nevet.gif _nevet.gif Mostanában nem láttam cigivel a kezében, de kutyából nem lesz szalonna. Nagyon erős dohányos volt világéletében.
2010. december 08. 12:55 #312
- törölt felhasználó -    
Idézet (Grace Benning @ 2010.12.08. 12:44)
Ó, nálunk se szokás, hogy ilyen gyengéden fejezze ki magát, de szerintem tegnap fáradt volt a gúnyolódáshoz.  biggrin.gif Néztük is egy darabig a filmet, de annyira idegesített Sean magyar szinkronja, hogy majdnem kivetettem magam a tizedikről!!  reklamalo.gif Ezt a pasit bűn szinkronizálni!  reklamalo.gif 
Ezúttal elhoztam a kedvenc képemet is. Nem tudom. Itt olyan férfias és gyönyörű. Egyszerűen imádom ezt a képet. Bírom, hogy nem ismeri a botox és a plasztikai műtét fogalmát. Olyan elegánsan, szépen idősödik és ahogy telnek az évek ő egyre jobb pasi lesz. Sean olyan, mint a jó bor; a korral egyre jobb lesz. Szeretem, amikor egy férfi méltósággal öregszik.  wub.gif  wub.gif Sean
Ja, és Szerk: Én sokáig dohányoztam, szóval engem igazán nem zavar, hogy cigizik. Az biztos, hogy már legalább 15 éve mondogatja, hogy leszokik.  _nevet.gif  _nevet.gif Mostanában nem láttam cigivel a kezében, de kutyából nem lesz szalonna. Nagyon erős dohányos volt világéletében.

Szép kép, jó ízlésed van biggrin.gif
Most már bátran elmondom neked, mikor mutatsz nekem egy képet róla, valamiért mindig egy nagy oroszlán jut róla eszembe biggrin.gif Nem tudom, hogy miért meg ne kérdezd. rohog.gif

Az én volt pasim cigizett és nagyon haragudtam rá azért. rolleyes.gif
2010. december 08. 13:04 #313
Ellie Andrews
Ellie Andrews
*homo sensorium*

Idézet (kateblock @ 2010.12.08. 12:55)
Szép kép, jó ízlésed van  biggrin.gif 
Most már bátran elmondom neked, mikor mutatsz nekem egy képet róla, valamiért mindig egy nagy oroszlán jut róla eszembe  biggrin.gif Nem tudom, hogy miért meg ne kérdezd.  rohog.gif 

Egy nagy oroszlán? rohog.gif Na, ilyet se mondtak még, bár egyébként nem hülyeség ám! Seannak van egy különleges kisugárzása, megjelenése. Vad, ösztönös, félelmetes, veszélyes, tekintélyes, de ugyanakkor gyönyörű is.
Hoztam egy interjút. Idei és egész jó. Nem túl ostoba kérdésekkel bombázzák és sokat beszél. A mosolyát figyeld, a nevetését. Nem hiszem, hogy annak valaha is ellen tudnék állni. blush.gif wub.gif SB interjú 2010
2010. december 08. 13:13 #314
- törölt felhasználó -    
Idézet (Grace Benning @ 2010.12.08. 13:04)
Egy nagy oroszlán?  rohog.gif Na, ilyet se mondtak még, bár egyébként nem hülyeség ám! Seannak van egy különleges kisugárzása, megjelenése. Vad, ösztönös, félelmetes, veszélyes, tekintélyes, de ugyanakkor gyönyörű is. 
Hoztam egy interjút. Idei és egész jó. Nem túl ostoba kérdésekkel bombázzák és sokat beszél. A mosolyát figyeld, a nevetését. Nem hiszem, hogy annak valaha is ellen tudnék állni.  blush.gif  wub.gif SB interjú 2010

Behaltam ezen az interjún biggrin.gif Must.rewatch.the.accent.and.the.smile.have.to.rewatch.it.right.now biggrin.gif
2010. december 08. 13:16 #315
Ellie Andrews
Ellie Andrews
*homo sensorium*

Idézet (kateblock @ 2010.12.08. 13:13)
Behaltam ezen az interjún  biggrin.gif  Must.rewatch.the.accent.and.the.smile.have.to.rewatch.it.right.now  biggrin.gif

Ugye? He's like a drug! wub.gif blush.gif Can't have enough of him. wub.gif
A kedvencem:
I: Which of the characters you have played got most attention from the ladies?
Sean: All of them! (shy laugh)
2010. december 08. 13:29 #316
- törölt felhasználó -    
Idézet (Grace Benning @ 2010.12.08. 13:16)
Ugye? He's like a drug!  wub.gif  blush.gif Can't have enough of him.  wub.gif 
A kedvencem:
I: Which of the characters you have played got most attention from the ladies?
Sean: All of them! (shy laugh)

Ez jó válasz. Tipikus udvarias válasz színészektől. Lehet, hogy nem így gondolja, de nem fog kiemelni egy vagy két szerepet. Vagy csak kínosnak érezte a témát és jobbnak látta ennyivel lerendezni _nevet.gif
2010. december 08. 13:47 #317
Ellie Andrews
Ellie Andrews
*homo sensorium*

Idézet (kateblock @ 2010.12.08. 13:29)
Ez jó válasz. Tipikus udvarias válasz színészektől. Lehet, hogy nem így gondolja, de nem fog kiemelni egy vagy két szerepet. Vagy csak kínosnak érezte a témát és jobbnak látta ennyivel lerendezni  _nevet.gif

Nem, utána mondta, hogy szerinte a Lady Chatterley szeretője c. film a legnépszerűbb a hölgyek körében. Egyébként egyre inkább azt veszem észre, hogy kezd laza lenni az interjúkon. Eleinte mogorva volt, vagy csak nagyon kényelmetlenül érezte magát az interjúk alatt. Mesélte is annak idején, hogy ez nem az ő világa, de mostanában már egész rutinos.
2010. december 08. 15:05 #318
- törölt felhasználó -    
Idézet (Grace Benning @ 2010.12.08. 13:47)
Nem, utána mondta, hogy szerinte a Lady Chatterley szeretője c. film a legnépszerűbb a hölgyek körében. Egyébként egyre inkább azt veszem észre, hogy kezd laza lenni az interjúkon. Eleinte mogorva volt, vagy csak nagyon kényelmetlenül érezte magát az interjúk alatt. Mesélte is annak idején, hogy ez nem az ő világa, de mostanában már egész rutinos.

Tudom, csak az első válaszára gondoltam.
Biztos vagyok abban, hogy az interjúzásra is fel kell készülnie az embernek, testileg és lelkileg is. Az nem csak annyi, hogy beülünk egy székbe, mosolygunk meg válaszolunk.
2010. december 08. 15:19 #319
Ellie Andrews
Ellie Andrews
*homo sensorium*

Idézet (kateblock @ 2010.12.08. 15:05)
Tudom, csak az első válaszára gondoltam.
Biztos vagyok abban, hogy az interjúzásra is fel kell készülnie az embernek, testileg és lelkileg is. Az nem csak annyi, hogy beülünk egy székbe, mosolygunk meg válaszolunk.

Főleg nem nála! Neki ha nincs kedve, nem mosolyog, ha mindenki más fejre áll, akkor sem. Legalábbis régen ilyen volt. Régi interjúkban lehetett olvasni, látni, hogy mennyire nem volt jó alany. Ezt gyakran meg is jegyezték azok a bátrak, akik akkoriban interjút készítettek vele. A legfinomabb megjegyzés az volt, hogy Sean szűkszavú. rohog.gif Manapság már azt látom, hogy ha nem is élvezi, de legalább megpróbál úgy tenni. Normálisan válaszol a kérdésekre és inkább nevet egy jót, mint hogy mérgelődjön. Viszont nagyon sokszor nem tudja mit is mondjon. Néha kételkedem benne, hogy felkészült-e egyes interjúkra. Túl sok a 'ye know' és az egyéb töltelék, keresi a szavakat. Ő azért még mindig az a fickó, aki jobban szereti a munkáját, mint az ezzel járó népszerűséget és csillogást.
2010. december 08. 16:00 #320
- törölt felhasználó -    
Idézet (Grace Benning @ 2010.12.08. 15:19)
Főleg nem nála! Neki ha nincs kedve, nem mosolyog, ha mindenki más fejre áll, akkor sem. Legalábbis régen ilyen volt. Régi interjúkban lehetett olvasni, látni, hogy mennyire nem volt jó alany. Ezt gyakran meg is jegyezték azok a bátrak, akik akkoriban interjút készítettek vele. A legfinomabb megjegyzés az volt, hogy Sean szűkszavú.  rohog.gif Manapság már azt látom, hogy ha nem is élvezi, de legalább megpróbál úgy tenni. Normálisan válaszol a kérdésekre és inkább nevet egy jót, mint hogy mérgelődjön. Viszont nagyon sokszor nem tudja mit is mondjon. Néha kételkedem benne, hogy felkészült-e egyes interjúkra. Túl sok a 'ye know' és az egyéb töltelék, keresi a szavakat. Ő azért még mindig az a fickó, aki jobban szereti a munkáját, mint az ezzel járó népszerűséget és csillogást.

De ha belegondolsz, teljesen jogos. Főleg ha olyan értelmes kérdésekkel támadják le, aminek semmi értelme vagy amit már ezerszer megkérdeztek tőle. Inkább hümmögjön, vagy használjon töltelékes szavakat mint sem, hogy hazudjon. Inkább ne legyen vidám kedvében, semmint hogy erőltetett mosoly legyen az arcán.
Én megértem, hogy egy film előtt kell promóció, de azért valahol mindennek van határa. Senki nem szeret 12 órányi munka után még plusz 5 órát mosolyogni hülye kérdésekre válaszolva. Nagyon is jól teszi. No műmosoly, az nem jó.
101 oldal 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21
Lezárt téma, már nem lehet hozzászólni Nem indíthatsz új témát!

Kapcsolódó sztárok