Idézet (kateblock @ 2010.12.07. 12:54)
Igen, azokat nem írtam, de beszéltünk már azokról veled. A sziget szerintem jó volt, a Trója nem állt annyira közel a szívemhez. A the Bill sorozatot nem láttam végig, Isten ments. Hány rész van már abból? 1000 vagy 2000? Minden angol színész szerepelt abban a sorozatban, de tényleg mindenkit betuszkoltak oda, akit csak lehetett. Még régebben, mikor még nem ismertem Sean-t szedtem le valahonnan, ahol ingyenes volt és nem számolta a letöltést, csak a felt

Én is csak azt az egy epizódot nézném meg, amiben ő szerepel. Én még akkor anyuci pocakjában voltam, ő meg már filmben szerepelt.

Egyébként abban az évben kezdődött a karrierje. Ez volt a második filmes szerepe, az első meg a Winter Flight-ban volt.
Szóval neked tetszett A sziget. Én nem tudom miért nem bírom ennyire. Seannak elég ingadozó a karrierje, szerepelt nagyszerű és kevésbé nagyszerű alkotásokban, de mindössze kettővel nem vagyok egyáltalán megelégedve. Na, szóval kettő miatt rúgnám fenékbe: Lost Future és A sziget.
Ami miatt meg nagyon szívesen össze-vissza-halálra puszilgatnám, az a Far North, a Black Death, az Outlaw, a Cash, a The Dark, és persze a GyU meg a Sharpe.