Starity

Sean Bean

101 oldal 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20
Lezárt téma, már nem lehet hozzászólni Nem indíthatsz új témát!
2010. december 06. 14:12 #281
- törölt felhasználó -    
Idézet (Grace Benning @ 2010.12.06. 14:03)
Ez tény. Nem nőnek fel.  dry.gif De ezért is szeretjük őket, nem?  blush.gif 
Jujj, új Game of Thrones video! Fene, én csak otthon tudom megnézni... sad.gif 

Azért nem, mert gyerekesen viselkednek. Egy ideig aranyos de utána már bosszantó mellow.gif rohog.gif

Ezt a trailert láttam délben, twitteren írták hogy ez az új trailer thumbsup.gif
2010. december 06. 14:14 #282
Ellie Andrews
Ellie Andrews
*homo sensorium*

StátuszAmor vincit omnia.
  Csoport: Moderátor
Hozzászólás: 6949
Csatolások: 3307
Azonosító: 133484
Idézet (kateblock @ 2010.12.06. 14:12)
Azért nem, mert gyerekesen viselkednek. Egy ideig aranyos de utána már bosszantó  mellow.gif  rohog.gif 
Ezt a trailert láttam délben, twitteren írták hogy ez az új trailer  thumbsup.gif

És hogy tetszett?
2010. december 06. 14:18 #283
- törölt felhasználó -    
Idézet (Grace Benning @ 2010.12.06. 14:14)
És hogy tetszett?

Elment. Sean miatt akarom csak látni, a trailer nem igazán fogott meg és a történet sem blush.gif
2010. december 06. 14:27 #284
Ellie Andrews
Ellie Andrews
*homo sensorium*

Idézet (kateblock @ 2010.12.06. 14:18)
Elment. Sean miatt akarom csak látni, a trailer nem igazán fogott meg és a történet sem  blush.gif

Én most fogom elolvasni könyvben, de már nagyon várom a sorozatot is. Az a nagy helyzet, hogy én szeretem az ilyen kardozós-hősös fantasykat. blush.gif Persze nem mindegyiket, mert van, aminek elég gagyi a kivitelezése, de ez nekem jónak tűnik. Szóval én nagyon várom, és nem csak Sean miatt. Bár kétségkívül nem jutott volna el hozzám a sorozat híre, ha Sean nem szerepelne benne. blush.gif
Imádom, hogy ilyen aktív. Ebben az évben is volt pár új projektje, és jövőre is lesz! Bár nem szeretném, hogy halálra dolgozza magát, azért ez nekem, mint rajongójának, baromi jó hír. rolleyes.gif
1 felhasználónak tetszik: kateblock
2010. december 07. 08:34 #285
Ellie Andrews
Ellie Andrews
*homo sensorium*

Ímé, a "naughty, naughty girl" magyarázata. Sean ekkor már vagy századjára próbált leszokni a cigiről, de még azt hiszem most is dohányzik, igen erősen.

naughty, naughty girl
2010. december 07. 08:53 #286
- törölt felhasználó -    
Idézet (Grace Benning @ 2010.12.07. 08:34)
Ímé, a "naughty, naughty girl" magyarázata. Sean ekkor már vagy századjára próbált leszokni a cigiről, de még azt hiszem most is dohányzik, igen erősen.
naughty, naughty girl

Anyám borogass blink.gif blink.gif blink.gif blink.gif blink.gif
2010. december 07. 09:00 #287
Ellie Andrews
Ellie Andrews
*homo sensorium*

Idézet (kateblock @ 2010.12.07. 08:53)
Anyám borogass  blink.gif  blink.gif  blink.gif  blink.gif  blink.gif

No, mi lelt téged? unsure.gif
2010. december 07. 09:04 #288
- törölt felhasználó -    
Idézet (Grace Benning @ 2010.12.07. 09:00)
No, mi lelt téged?  unsure.gif

Ez nagyon cuki volt, behaltam rajta. Az anyám borogass az pozitív dolgot takar. Olyan fangörlös reakció volt, elnézést biggrin.gif blush.gif
2010. december 07. 09:15 #289
Ellie Andrews
Ellie Andrews
*homo sensorium*

Idézet (kateblock @ 2010.12.07. 09:04)
Ez nagyon cuki volt, behaltam rajta. Az anyám borogass az pozitív dolgot takar. Olyan fangörlös reakció volt, elnézést  biggrin.gif  blush.gif

rohog.gif Már azt hittem van valami baj. Nekem ez mindig nagyon tetszett. Elképzelem milyen lehetett az öltöztetőjének lenni. blush.gif Meg az audio kommentárt bírom még, mikor Lucy karaktere megcsókolja Sharpe-ot, Sean mormogva hozzáfűzi, hogy "that was the closest I've ever got", vagy valami ilyesmit. Azon nagyon borultam. thumbsup.gif
Amúgy meg örvendek, hogy immár fangörlösen is meg tudsz nyilvánulni, már ami Seant illeti. meghajolo.gif Ezért bőven jár egy napi bad boy! rohog.gif
2010. december 07. 09:47 #290
- törölt felhasználó -    
Idézet (Grace Benning @ 2010.12.07. 09:15)
rohog.gif Már azt hittem van valami baj. Nekem ez mindig nagyon tetszett. Elképzelem milyen lehetett az öltöztetőjének lenni.  blush.gif Meg az audio kommentárt bírom még, mikor Lucy karaktere megcsókolja Sharpe-ot, Sean mormogva hozzáfűzi, hogy "that was the closest I've ever got", vagy valami ilyesmit. Azon nagyon borultam.  thumbsup.gif 
Amúgy meg örvendek, hogy immár fangörlösen is meg tudsz nyilvánulni, már ami Seant illeti.  meghajolo.gif Ezért bőven jár egy napi bad boy!  rohog.gif

Bad boy és bőrdzseki mindig jó combo rohog.gif
2010. december 07. 09:55 #291
Ellie Andrews
Ellie Andrews
*homo sensorium*

Idézet (kateblock @ 2010.12.07. 09:47)
Bad boy és bőrdzseki mindig jó combo  rohog.gif

És az a morcos-duzzogós nézés hozzá még megteszi a magáét. Az összkép, kérem szépen, abszolút tökéletes. biggrin.gif Avagy én lenni túlontúl elfogult? rolleyes.gif

Egy újabb trailer. Ezúttal a Death Race 2. című filmé. Nem tudom, hogy várom-e. Sean miatt biztosan meg fogom nézni, de azt hiszem ez az a fajta film lesz, amit a párom fog tudni értékelni helyettem.
Death Race 2
2010. december 07. 10:09 #292
- törölt felhasználó -    
Idézet (Grace Benning @ 2010.12.07. 09:55)
És az a morcos-duzzogós nézés hozzá még megteszi a magáét. Az összkép, kérem szépen, abszolút tökéletes.  biggrin.gif Avagy én lenni túlontúl elfogult?  rolleyes.gif 
Egy újabb trailer. Ezúttal a Death Race 2. című filmé. Nem tudom, hogy várom-e. Sean miatt biztosan meg fogom nézni, de azt hiszem ez az a fajta film lesz, amit a párom fog tudni értékelni helyettem. 
Death Race 2

Ez a trailer jobban tetszik mint a másik, amit előbb néztem. blush.gif
Ha elfogult vagy, akkor én is biggrin.gif
2010. december 07. 10:17 #293
Ellie Andrews
Ellie Andrews
*homo sensorium*

Idézet (kateblock @ 2010.12.07. 10:09)
Ez a trailer jobban tetszik mint a másik, amit előbb néztem.  blush.gif

Ennek a filmnek is van már több trailere, és izgalmasnak is ígérkezik, csak egy bajom van vele. Ahogy elnézem, Sean már megint rosszfiú lesz. sad.gif Pedig olyan édes jófiú tud lenni, meg irtó szexis hős tud lenni. Szóval nem értem miért mindig bad boy? dry.gif

Idézet (kateblock @ 2010.12.07. 10:09)
Ha elfogult vagy, akkor én is  biggrin.gif

Én abszolút elfogult vagyok, és ebből már azt hiszem ki se fogok gyógyulni. Tegnap a Sharpe's Peril topikba még nyomtam fel jó pár képet, mert a láz az láz. wink.gif Van még ahonnan azok jöttek, csak tegnap este már nem volt türelmem, mentegetni. blush.gif
2010. december 07. 10:38 #294
- törölt felhasználó -    
Idézet (Grace Benning @ 2010.12.07. 10:17)
Ennek a filmnek is van már több trailere, és izgalmasnak is ígérkezik, csak egy bajom van vele. Ahogy elnézem, Sean már megint rosszfiú lesz.  sad.gif Pedig olyan édes jófiú tud lenni, meg irtó szexis hős tud lenni. Szóval nem értem miért mindig bad boy?  dry.gif 
Én abszolút elfogult vagyok, és ebből már azt hiszem ki se fogok gyógyulni. Tegnap a Sharpe's Peril topikba még nyomtam fel jó pár képet, mert a láz az láz.  wink.gif Van még ahonnan azok jöttek, csak tegnap este már nem volt türelmem, mentegetni.  blush.gif

Skatulya, attól tartok sad.gif
2010. december 07. 12:08 #295
Ellie Andrews
Ellie Andrews
*homo sensorium*

Idézet (kateblock @ 2010.12.07. 10:38)
Skatulya, attól tartok  sad.gif

Igen, én is ettől tartok. Pedig szerintem őt igazán nem éri meg beskatulyázni. De én mi mást is mondhatnék, hiszen imádom? rolleyes.gif
Amúgy milyen filmjeit láttad eddig?
2010. december 07. 12:42 #296
- törölt felhasználó -    
Idézet (Grace Benning @ 2010.12.07. 12:08)
Igen, én is ettől tartok. Pedig szerintem őt igazán nem éri meg beskatulyázni. De én mi mást is mondhatnék, hiszen imádom?  rolleyes.gif 
Amúgy milyen filmjeit láttad eddig?

A sziget, The Bill, Trója biggrin.gif
2010. december 07. 12:48 #297
Ellie Andrews
Ellie Andrews
*homo sensorium*

Idézet (kateblock @ 2010.12.07. 12:42)
A sziget, The Bill, Trója  biggrin.gif

Na meg gondolom a Cash és a Far North. biggrin.gif
Te láttad a The Bill-t? Nekem ahhoz még nem volt szerencsém, pedig megnézném azt az epizódot. Ha jól tudom 1984-ben készült, amikor én születtem. blush.gif
A szigetet ki nem állom! mad.gif Bárcsak tudnám mi játszódott le a fejében, mikor elvállalt egy ilyen szerepet. sad.gif
A Trója maga egész jó volt, bár Orlando Bloom (akit egyébként kedvelek) nagyon idegesítő volt benne! Brad Pitt is hatalmasat teljesített, mínuszban, természetesen. blink.gif De Sean legalább jól nézett ki. Tetszett a szerepe, tetszett a kinézete, tetszett a játéka is, szóval alapvetően az nem volt annyira gáz.
2010. december 07. 12:54 #298
- törölt felhasználó -    
Idézet (Grace Benning @ 2010.12.07. 12:48)
Na meg gondolom a Cash és a Far North.  biggrin.gif 
Te láttad a The Bill-t? Nekem ahhoz még nem volt szerencsém, pedig megnézném azt az epizódot. Ha jól tudom 1984-ben készült, amikor én születtem.  blush.gif 
A szigetet ki nem állom!  mad.gif Bárcsak tudnám mi játszódott le a fejében, mikor elvállalt egy ilyen szerepet.  sad.gif 
A Trója maga egész jó volt, bár Orlando Bloom (akit egyébként kedvelek) nagyon idegesítő volt benne! Brad Pitt is hatalmasat teljesített, mínuszban, természetesen.  blink.gif De Sean legalább jól nézett ki. Tetszett a szerepe, tetszett a kinézete, tetszett a játéka is, szóval alapvetően az nem volt annyira gáz.

Igen, azokat nem írtam, de beszéltünk már azokról veled. A sziget szerintem jó volt, a Trója nem állt annyira közel a szívemhez. A the Bill sorozatot nem láttam végig, Isten ments. Hány rész van már abból? 1000 vagy 2000? Minden angol színész szerepelt abban a sorozatban, de tényleg mindenkit betuszkoltak oda, akit csak lehetett. Még régebben, mikor még nem ismertem Sean-t szedtem le valahonnan, ahol ingyenes volt és nem számolta a letöltést, csak a felt biggrin.gif
2010. december 07. 13:06 #299
Ellie Andrews
Ellie Andrews
*homo sensorium*

Idézet (kateblock @ 2010.12.07. 12:54)
Igen, azokat nem írtam, de beszéltünk már azokról veled. A sziget szerintem jó volt, a Trója nem állt annyira közel a szívemhez. A the Bill sorozatot nem láttam végig, Isten ments. Hány rész van már abból? 1000 vagy 2000? Minden angol színész szerepelt abban a sorozatban, de tényleg mindenkit betuszkoltak oda, akit csak lehetett. Még régebben, mikor még nem ismertem Sean-t szedtem le valahonnan, ahol ingyenes volt és nem számolta a letöltést, csak a felt  biggrin.gif

rohog.gif Én is csak azt az egy epizódot nézném meg, amiben ő szerepel. Én még akkor anyuci pocakjában voltam, ő meg már filmben szerepelt. rolleyes.gif Egyébként abban az évben kezdődött a karrierje. Ez volt a második filmes szerepe, az első meg a Winter Flight-ban volt.
Szóval neked tetszett A sziget. Én nem tudom miért nem bírom ennyire. Seannak elég ingadozó a karrierje, szerepelt nagyszerű és kevésbé nagyszerű alkotásokban, de mindössze kettővel nem vagyok egyáltalán megelégedve. Na, szóval kettő miatt rúgnám fenékbe: Lost Future és A sziget.
Ami miatt meg nagyon szívesen össze-vissza-halálra puszilgatnám, az a Far North, a Black Death, az Outlaw, a Cash, a The Dark, és persze a GyU meg a Sharpe. wub.gif wub.gif
2010. december 07. 13:08 #300
- törölt felhasználó -    
Idézet (Grace Benning @ 2010.12.07. 13:06)
rohog.gif Én is csak azt az egy epizódot nézném meg, amiben ő szerepel. Én még akkor anyuci pocakjában voltam, ő meg már filmben szerepelt.  rolleyes.gif Egyébként abban az évben kezdődött a karrierje. Ez volt a második filmes szerepe, az első meg a Winter Flight-ban volt.
Szóval neked tetszett A sziget. Én nem tudom miért nem bírom ennyire. Seannak elég ingadozó a karrierje, szerepelt nagyszerű és kevésbé nagyszerű alkotásokban, de mindössze kettővel nem vagyok egyáltalán megelégedve. Na, szóval kettő miatt rúgnám fenékbe: Lost Future és A sziget.
Ami miatt meg nagyon szívesen össze-vissza-halálra puszilgatnám, az a Far North, a Black Death, az Outlaw, a Cash, a The Dark, és persze a GyU meg a Sharpe.  wub.gif  wub.gif

Én abból több részt néztem meg. Kb 5-6-ot és kész biggrin.gif
A sziget szerintem teljesen rendben volt, nekem tetszett, jó története volt és izgalmas. És még a pasimmal is meg tudom nézn, nem alszik be rajta szóval good quality rohog.gif
101 oldal 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20
Lezárt téma, már nem lehet hozzászólni Nem indíthatsz új témát!

Kapcsolódó sztárok