Starity

Sean Bean

101 oldal 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19
Lezárt téma, már nem lehet hozzászólni Nem indíthatsz új témát!
2010. december 05. 15:49 #261
- törölt felhasználó -    
Idézet (Grace Benning @ 2010.12.05. 15:41)
Viszont ami a nőket illeti, én nem díjazom az ízlését!  mad.gif Ki a fene az az Alexandra Azkenazy? És ha tényleg csak 19 éves, akkor ez egy kicsit durva.  reklamalo.gif Bár azt hiszem, csak pletyka. Elég sok nővel összehozták már, szerintem ez is csak egy újabb rosszindulatú hír. Legalábbis nagyon remélem.  dry.gif  blink.gif

Idősebb pasiknak mindig fiatal csajok kellenek dry.gif
2010. december 05. 15:59 #262
Ellie Andrews
Ellie Andrews
*homo sensorium*

StátuszAmor vincit omnia.
  Csoport: Moderátor
Hozzászólás: 6949
Csatolások: 3307
Azonosító: 133484
Idézet (kateblock @ 2010.12.05. 15:49)
Idősebb pasiknak mindig fiatal csajok kellenek  dry.gif

Oké, legyen fiatalabb, de ennyivel??? Én is mindig az idősebb pasikért voltam odáig, és nem is igazán zavarna az a 25 év korkülönbség engem sem. De azért 32 év már nekem is durva lenne. Kis kalandnak oké. Végtére is szabad ember, érezze jól magát, de ha ezt is elveszi, én odamegyek és seggbe rúgom! Vele az a baj, hogy az összes útjába akadó bigét elvenné! dry.gif blink.gif

Na, most hogy kidühöngtem magam, jöjjön egy új kép a Death Race 2 c. filmből. Egyébként ezt a képet elnézegetve, hirtelen megértem az összes 19 évest, aki szívesen randizna vele.
2010. december 05. 16:02 #263
- törölt felhasználó -    
Idézet (Grace Benning @ 2010.12.05. 15:59)
Oké, legyen fiatalabb, de ennyivel??? Én is mindig az idősebb pasikért voltam odáig, és nem is igazán zavarna az a 25 év korkülönbség engem sem. De azért 32 év már nekem is durva lenne. Kis kalandnak oké. Végtére is szabad ember, érezze jól magát, de ha ezt is elveszi, én odamegyek és seggbe rúgom! Vele az a baj, hogy az összes útjába akadó bigét elvenné!  dry.gif  blink.gif 
Na, most hogy kidühöngtem magam, jöjjön egy új kép a Death Race 2 c. filmből. Egyébként ezt a képet elnézegetve, hirtelen megértem az összes 19 évest, aki szívesen randizna vele.

A rugdosásért börtön jár és szerintem elesel az autogrammtól is biggrin.gif
2010. december 05. 16:14 #264
Ellie Andrews
Ellie Andrews
*homo sensorium*

Idézet (kateblock @ 2010.12.05. 16:02)
A rugdosásért börtön jár és szerintem elesel az autogrammtól is  biggrin.gif

Á, többször beígértem már neki a rugdosást. Többek között jövök neki egy fenékbe billentéssel a Lost Future-ért is. rohog.gif Nem kell nekem autogram, csak legyen végre boldog!
Hú, most nagyon fangörlös voltam? unsure.gif

Nézd mit találtam a fércbúkon! Állatira tetszik!
Sean Bean
2010. december 05. 17:01 #265
- törölt felhasználó -    
Idézet (Grace Benning @ 2010.12.05. 16:14)
Á, többször beígértem már neki a rugdosást. Többek között jövök neki egy fenékbe billentéssel a Lost Future-ért is.  rohog.gif Nem kell nekem autogram, csak legyen végre boldog! 
Hú, most nagyon fangörlös voltam?  unsure.gif 
Nézd mit találtam a fércbúkon! Állatira tetszik! 
Sean Bean

Ez nagyon ott van, ez nagyon cool cool.gif
2010. december 06. 09:47 #266
Ellie Andrews
Ellie Andrews
*homo sensorium*

napi bad boy! Ezúttal a Red Ridingból.

Ma előállok egy kis érdekességgel. Illetve nem tudom, mennyire lesz érdekes, de szerintem olyan sokan nem tudják. Szóval Sean megrögzött yorkshire-i. Nem szeret semmiféle egzotikus kaját. Bárhová utazik, mindig visz magával egy-két üveggel a híres, titkos sheffieldi recept alapján készült Henderson's Relish nevű szószból, mert anélkül a kaja nem kaja. biggrin.gif
Ja, és 2008-ban az riporter, aki Indiában, a Sharpe legutolsó epizódjának forgatásán interjút készített vele, megállapította, hogy Sean bizony hűtött sört ivott. A riporternek halvány gőze sem volt róla, hogy ez hogyan volt lehetséges Indiában, de elkönyvelte, hogy úgy látszik Sean Bean az Sean Bean. biggrin.gif
2010. december 06. 09:56 #267
- törölt felhasználó -    
Idézet (Grace Benning @ 2010.12.06. 09:47)
napi bad boy! Ezúttal a Red Ridingból. 
Ma előállok egy kis érdekességgel. Illetve nem tudom, mennyire lesz érdekes, de szerintem olyan sokan nem tudják. Szóval Sean megrögzött yorkshire-i. Nem szeret semmiféle egzotikus kaját. Bárhová utazik, mindig visz magával egy-két üveggel a híres, titkos sheffieldi recept alapján készült Henderson's Relish nevű szószból, mert anélkül a kaja nem kaja.  biggrin.gif 
Ja, és 2008-ban az riporter, aki Indiában, a Sharpe legutolsó epizódjának forgatásán interjút készített vele, megállapította, hogy Sean bizony hűtött sört ivott. A riporternek halvány gőze sem volt róla, hogy ez hogyan volt lehetséges Indiában, de elkönyvelte, hogy úgy látszik Sean Bean az Sean Bean.  biggrin.gif

LOL
Nincs is azzal gond ha viszi magával amit szeret. Főleg ha válogatós gyomra van unsure.gif
2010. december 06. 10:16 #268
Ellie Andrews
Ellie Andrews
*homo sensorium*

Interjú Ez nekem nagyon tetszik! Érdekes, bájos. És ami meglepő, hogy a csaj tudja kezelni. Nagyon-nagyon tetszik! thumbsup.gif
2010. december 06. 10:23 #269
- törölt felhasználó -    
Idézet (Grace Benning @ 2010.12.06. 10:16)
Interjú Ez nekem nagyon tetszik! Érdekes, bájos. És ami meglepő, hogy a csaj tudja kezelni. Nagyon-nagyon tetszik!  thumbsup.gif

Nekem egy bajom van ezzel az interjúval. mellow.gif Az, hogy nem én készítettem biggrin.gif
2010. december 06. 10:29 #270
Ellie Andrews
Ellie Andrews
*homo sensorium*

Idézet (kateblock @ 2010.12.06. 10:23)
Nekem egy bajom van ezzel az interjúval. mellow.gif  Az, hogy nem én készítettem  biggrin.gif

Nekem is ugyanez volt a gondolatom! Miért nem én? Imádtam, hogy a csaj nem próbálta meg túlmisztifikálni, és hogy pont olyannak látta Seant, amilyennek én látom, és hogy pont olyasmiket hozott szóba, amit egy randi, beszélgetés alkalmával én is szóba hoznék. Imádtam az egészet! Ez Sean! A vége nagyon poén volt. Ez a pasi semmit nem rejt véka alá. Hát én mindjárt feleségül megyek hozzá! w00t.gif blush.gif (na, most voltam fangörlös rohog.gif )
2010. december 06. 10:30 #271
- törölt felhasználó -    
Idézet (Grace Benning @ 2010.12.06. 10:29)
Nekem is ugyanez volt a gondolatom! Miért nem én? Imádtam, hogy a csaj nem próbálta meg túlmisztifikálni, és hogy pont olyannak látta Seant, amilyennek én látom, és hogy pont olyasmiket hozott szóba, amit egy randi, beszélgetés alkalmával én is szóba hoznék. Imádtam az egészet! Ez Sean! A vége nagyon poén volt. Ez a pasi semmit nem rejt véka alá. Hát én mindjárt feleségül megyek hozzá!  w00t.gif  blush.gif (na, most voltam fangörlös  rohog.gif )

Gratula thumbsup.gif Hívjatok meg az esküvőre, köszi biggrin.gif
2010. december 06. 10:49 #272
Ellie Andrews
Ellie Andrews
*homo sensorium*

Idézet (kateblock @ 2010.12.06. 10:30)
Gratula  thumbsup.gif Hívjatok meg az esküvőre, köszi  biggrin.gif

Várjál, előbb vele kellene közölni, hogy feleségül kívánok hozzá menni lehetőleg azonnal és nincs apelláta! biggrin.gif Aztán majd meglátjuk mit szól, hiszen tudjuk, hogy "he has a short temper that even surprises himself" rohog.gif
Fenenagy mázlisák találkoznak Sean Beannel Itt, ha akarod, megtudhatod hogyan viselkedik a rajongókkal.
2010. december 06. 11:16 #273
- törölt felhasználó -    
Idézet (Grace Benning @ 2010.12.06. 10:49)
Várjál, előbb vele kellene közölni, hogy feleségül kívánok hozzá menni lehetőleg azonnal és nincs apelláta!  biggrin.gif Aztán majd meglátjuk mit szól, hiszen tudjuk, hogy "he has a short temper that even surprises himself"  rohog.gif 
Fenenagy mázlisák találkoznak Sean Beannel Itt, ha akarod, megtudhatod hogyan viselkedik a rajongókkal.

Sok elégedett rajongó, ezt jó tudni smileeee.gif Donna története jó hosszú rohog.gif
2010. december 06. 11:51 #274
Ellie Andrews
Ellie Andrews
*homo sensorium*

Idézet (kateblock @ 2010.12.06. 11:16)
Sok elégedett rajongó, ezt jó tudni  smileeee.gif Donna története jó hosszú  rohog.gif

És elég fura is. Az én párom biztos nem kérné meg Seant, hogy ugyan smároljon már le. _nevet.gif
2010. december 06. 11:57 #275
- törölt felhasználó -    
Idézet (Grace Benning @ 2010.12.06. 11:51)
És elég fura is. Az én párom biztos nem kérné meg Seant, hogy ugyan smároljon már le.  _nevet.gif

Biztosan nem örülne neki ha meg is történne, véletlenül rohog.gif
2010. december 06. 12:19 #276
Ellie Andrews
Ellie Andrews
*homo sensorium*

Idézet (kateblock @ 2010.12.06. 11:57)
Biztosan nem örülne neki ha meg is történne, véletlenül  rohog.gif

Ellentétben velem. biggrin.gif Egészen véletlenül. biggrin.gif
Me: Excuse me, Sir, you've just kissed me!
S: I beg your pardon, Miss, it was an accident! _nevet.gif
My guy: Grrr..
rohog.gif

Na, ha kíváncsi vagy rá, ez itten Georgina Sutcliffe, a legutolsó ex-nej. Nem szeretem a lesifotókat, de itt olyan édesek együtt. Néha az a benyomásom róluk, hogy nagyon szerették egymást, csak mindketten túlontúl heves vérmérsékletűek. Nagyon nem bírtam a csajt, de Sean azt hiszem odáig volt érte. sad.gif
2010. december 06. 12:36 #277
- törölt felhasználó -    
Idézet (Grace Benning @ 2010.12.06. 12:19)
Ellentétben velem.  biggrin.gif Egészen véletlenül.  biggrin.gif 
Me: Excuse me, Sir, you've just kissed me!
S: I beg your pardon, Miss, it was an accident!  _nevet.gif 
My guy: Grrr.. 
rohog.gif 
Na, ha kíváncsi vagy rá, ez itten Georgina Sutcliffe, a legutolsó ex-nej. Nem szeretem a lesifotókat, de itt olyan édesek együtt. Néha az a benyomásom róluk, hogy nagyon szerették egymást, csak mindketten túlontúl heves vérmérsékletűek. Nagyon nem bírtam a csajt, de Sean azt hiszem odáig volt érte.  sad.gif

Ezt soha nem fogjuk megtudni. Csak végre találna már valakit magának smileeee.gif (vagy vegyen el téged és probléma megoldva lol)
2010. december 06. 12:44 #278
Ellie Andrews
Ellie Andrews
*homo sensorium*

Idézet (kateblock @ 2010.12.06. 12:36)
Ezt soha nem fogjuk megtudni. Csak végre találna már valakit magának  smileeee.gif (vagy vegyen el téged és probléma megoldva lol)

rohog.gif Sose lehet tudni, lehet, hogy akkor kezdődnének el csak igazán a gondjai. biggrin.gif Amúgy gonosz módon, eme exet magas, szőke, pocokfejűnek szoktam hívni, meg úgy általában Sean nőinek olyan pocofejük van. Párom meg mostanság azzal szokott szívatni, hogy már csak be kellene festenem a hajam, meg kicsit nőni, hogy Seannak tessek, mert a pocokfejem már megvan hozzá. mad.gif
2010. december 06. 12:52 #279
- törölt felhasználó -    
Idézet (Grace Benning @ 2010.12.06. 12:44)
rohog.gif Sose lehet tudni, lehet, hogy akkor kezdődnének el csak igazán a gondjai.  biggrin.gif  Amúgy gonosz módon, eme exet magas, szőke, pocokfejűnek szoktam hívni, meg úgy általában Sean nőinek olyan pocofejük van. Párom meg mostanság azzal szokott szívatni, hogy már csak be kellene festenem a hajam, meg kicsit nőni, hogy Seannak tessek, mert a pocokfejem már megvan hozzá.  mad.gif

Men dry.gif
Soha de soha nem fognak felnőni rolleyes.gif dry.gif
2010. december 06. 14:03 #280
Ellie Andrews
Ellie Andrews
*homo sensorium*

Idézet (kateblock @ 2010.12.06. 12:52)
Men  dry.gif 
Soha de soha nem fognak felnőni  rolleyes.gif  dry.gif

Ez tény. Nem nőnek fel. dry.gif De ezért is szeretjük őket, nem? blush.gif

Jujj, új Game of Thrones video! Fene, én csak otthon tudom megnézni... sad.gif
101 oldal 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19
Lezárt téma, már nem lehet hozzászólni Nem indíthatsz új témát!

Kapcsolódó sztárok