Starity

Sean Bean

101 oldal 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18
Lezárt téma, már nem lehet hozzászólni Nem indíthatsz új témát!
2010. december 03. 11:01 #241
Ellie Andrews
Ellie Andrews
*homo sensorium*

StátuszAmor vincit omnia.
  Csoport: Moderátor
Hozzászólás: 6949
Csatolások: 3307
Azonosító: 133484
Idézet (kateblock @ 2010.12.03. 10:43)
A rendezők nagyon durvák néha. Benne hagyta, mert tetszett neki? Nem vagyunk kárörvendők kicsit sem, ugye, kedves rendező?

Valami olyasmi volt, hogy Sean meg bige lovagolnak a csúszós-nyákos folyóparton, ló elesik, Sean meg bige a folyóban kötnek ki. Azt hiszem ez volt az az esés, ami nem lett előre betervezve, de mivel "muris" volt, így meghagyták. Jut eszembe, ma este Sharpe-ot nézek, ha a fene fenét eszik is. Van olyan epizód, amit évszázadokkal ezelőtt láttam, már tisztára el is felejtettem a sztorikat! Bezzeg a legutolsót, a Sharpe's Perilt már rongyosra néztem. Ki tudja miért, az a kedvencem. Jut eszembe, láttál már Sharpe-ot?
2010. december 03. 11:24 #242
- törölt felhasználó -    
Idézet (Grace Benning @ 2010.12.03. 11:01)
Valami olyasmi volt, hogy Sean meg bige lovagolnak a csúszós-nyákos folyóparton, ló elesik, Sean meg bige a folyóban kötnek ki. Azt hiszem ez volt az az esés, ami nem lett előre betervezve, de mivel "muris" volt, így meghagyták. Jut eszembe, ma este Sharpe-ot nézek, ha a fene fenét eszik is. Van olyan epizód, amit évszázadokkal ezelőtt láttam, már tisztára el is felejtettem a sztorikat! Bezzeg a legutolsót, a Sharpe's Perilt már rongyosra néztem. Ki tudja miért, az a kedvencem. Jut eszembe, láttál már Sharpe-ot?

Egyszer el kezdtem nézni a pasimmal, de nem fejeztük be, mert jöttek a hiperaktív unokatesói és mindent eltettek, elrejtettek, eldobtak, széttörtek amit csak lehetett és az alsóbb polcokon voltak. Pasim jó szokása, hogy kiírja a filmet DVD-re és utána egyből törli le a gépről. Valószínűleg informatikus lesz az egyik kölyök, előszeretettel gyűjti a DVD lemezeket rohog.gif és rajzol rájuk ceruzával. blink.gif Ez történt a filmes DVD-vel is, szóval tölthetjük le megint _nevet.gif
2010. december 03. 11:31 #243
Ellie Andrews
Ellie Andrews
*homo sensorium*

Idézet (kateblock @ 2010.12.03. 11:24)
Egyszer el kezdtem nézni a pasimmal, de nem fejeztük be, mert jöttek a hiperaktív unokatesói és mindent eltettek, elrejtettek, eldobtak, széttörtek amit csak lehetett és az alsóbb polcokon voltak. Pasim jó szokása, hogy kiírja a filmet DVD-re és utána egyből törli le a gépről. Valószínűleg informatikus lesz az egyik kölyök, előszeretettel gyűjti a DVD lemezeket  rohog.gif és rajzol rájuk ceruzával. blink.gif  Ez történt a filmes DVD-vel is, szóval tölthetjük le megint  _nevet.gif

rohog.gif Ismerős a helyzet. Az én unokaöcséim is abszolút 'jó' gyerekek. biggrin.gif Viszont nálam a Sharpe DVD-ék totális piedesztálon vannak! Csak a testemen keresztül, mert rohadt nehezen gyűjtöttem be az epizódokat és egy-kettő még mindig hiányzik, bár látni már mindet láttam. Az az álmom, ha egyszer kijutok Londonba, beszabadulok egy áruházba és azonnal megveszem a díszdobozos Sharpe sorozatot! Úgy ahogy van! Bármit szól is ehhez a kicsi párom. biggrin.gif
1 felhasználónak tetszik: kateblock
2010. december 03. 12:46 #244
- törölt felhasználó -    
Idézet (Grace Benning @ 2010.12.03. 11:31)
rohog.gif Ismerős a helyzet. Az én unokaöcséim is abszolút 'jó' gyerekek.  biggrin.gif Viszont nálam a Sharpe DVD-ék totális piedesztálon vannak! Csak a testemen keresztül, mert rohadt nehezen gyűjtöttem be az epizódokat és egy-kettő még mindig hiányzik, bár látni már mindet láttam. Az az álmom, ha egyszer kijutok Londonba, beszabadulok egy áruházba és azonnal megveszem a díszdobozos Sharpe sorozatot! Úgy ahogy van! Bármit szól is ehhez a kicsi párom.  biggrin.gif

Miért van olyan érzésem, hogy nem fogja azt mondani 'menjünk édesem, vedd csak a DVD-ket, bemegyek veled, fogom a kosarat míg válogatsz'? rolleyes.gif biggrin.gif
2010. december 03. 12:49 #245
Ellie Andrews
Ellie Andrews
*homo sensorium*

Csinálom a havi zárást. Számlázok ezerrel és ez nem dob fel. sad.gif Nosztalgiázom kicsit, mert az mindig felvidít. rolleyes.gif
my all time favourite hero
2010. december 03. 13:00 #246
Ellie Andrews
Ellie Andrews
*homo sensorium*

Idézet (kateblock @ 2010.12.03. 12:46)
Miért van olyan érzésem, hogy nem fogja azt mondani 'menjünk édesem, vedd csak a DVD-ket, bemegyek veled, fogom a kosarat míg válogatsz'?  rolleyes.gif  biggrin.gif

Nos, ez a viselkedés amúgy olykor igenis rávall az én kedvesemre, de nem olyankor, ha Sean Beanről van szó. Tényleg őt tekinti mostanában a legnagyobb ősellenségnek, így szegény Thomas Gibson fellélegezhet. biggrin.gif De amúgy szegény Sean! Annyi, de annyi fiataltól hallom: "ó, az anyám odáig van ezért a pasiért, apám meg utálja." Azért az a verzió is van, hogy a leánygyermek imádja Seant és nem anyuci. biggrin.gif Viszont hála az égnek, bizonyítandó, hogy valóban jó színész és nem csak egy dögös pasi, rengeteg pasastól hallom vissza, hogy ha Sean Bean neve felmerül a stáblistán, azt a filmet biztosan megnézik, mert Sean neve nekik garancia. Ha másra nem, arra biztosan, hogy legalább egy valaki színvonalas lesz a filmben. biggrin.gif
Egyébként várom a januárt, mint a Messiást! Előre láthatólag három új filmje kerül bemutatásra. beer.gif
2010. december 03. 13:04 #247
- törölt felhasználó -    
Idézet (Grace Benning @ 2010.12.03. 13:00)
Nos, ez a viselkedés amúgy olykor igenis rávall az én kedvesemre, de nem olyankor, ha Sean Beanről van szó. Tényleg őt tekinti mostanában a legnagyobb ősellenségnek, így szegény Thomas Gibson fellélegezhet.  biggrin.gif De amúgy szegény Sean! Annyi, de annyi fiataltól hallom: "ó, az anyám odáig van ezért a pasiért, apám meg utálja." Azért az a verzió is van, hogy a leánygyermek imádja Seant és nem anyuci.  biggrin.gif Viszont hála az égnek, bizonyítandó, hogy valóban jó színész és nem csak egy dögös pasi, rengeteg pasastól hallom vissza, hogy ha Sean Bean neve felmerül a stáblistán, azt a filmet biztosan megnézik, mert Sean neve nekik garancia. Ha másra nem, arra biztosan, hogy legalább egy valaki színvonalas lesz a filmben.  biggrin.gif 
Egyébként várom a januárt, mint a Messiást! Előre láthatólag három új filmje kerül bemutatásra.  beer.gif

Én azokat a családokat bírom, ahol az unoka, anyuka és a mami is csippantja ugyanazt a színészt. Nagyon viccesek tudnak lenni. rohog.gif Azt hiszem olvastam valahol, hogy van egy megszállott család, 3 nő, mind elválltak, odáig meg vissza vannak Jude Lawért. Na, az vicces lehet. rohog.gif biggrin.gif
2010. december 03. 13:18 #248
Ellie Andrews
Ellie Andrews
*homo sensorium*

Idézet (kateblock @ 2010.12.03. 13:04)
Én azokat a családokat bírom, ahol az unoka, anyuka és a mami is csippantja ugyanazt a színészt. Nagyon viccesek tudnak lenni.  rohog.gif Azt hiszem olvastam valahol, hogy van egy megszállott család, 3 nő, mind elválltak, odáig meg vissza vannak Jude Lawért. Na, az vicces lehet.  rohog.gif  biggrin.gif

Amíg normális szinten megy ez a családi rajongás, addig nincs is baj. Az én anyám mondjuk sose volt ilyen és teljesen más az ízlésünk is, de barátnőm anyukája elég modern típus. Szoktak együtt jókat csöpögni egy-egy színész után. thumbsup.gif De ez így aranyos. Elpoénkodnak film közben és még építik is az anya-lánya kapcsolatot. Viszont én ismerek olyan idősebb nőket, akik talán pont emiatt a rajongás miatt nem voltak képesek kialakítani egy normális párkapcsolatot soha az életben. Élnek egyedül, Sean Beannel van kitapétázva még a budi is, folyton a neten lógnak, vagy Sean filmjeit bámulják. Ez viszont már nem a vicces, hanem a szánalmas kategória. Érdekes egyébként, én már 16 évesen tisztában voltam vele, hogy nem Sean Beanhez fogok feleségül menni, ha felnövök. biggrin.gif Kíváncsi vagyok ezek a felnőtt nők vajon mit gondolnak ilyenkor? blink.gif
2010. december 04. 16:36 #249
- törölt felhasználó -    
Idézet (Grace Benning @ 2010.12.03. 13:18)
Amíg normális szinten megy ez a családi rajongás, addig nincs is baj. Az én anyám mondjuk sose volt ilyen és teljesen más az ízlésünk is, de barátnőm anyukája elég modern típus. Szoktak együtt jókat csöpögni egy-egy színész után.  thumbsup.gif De ez így aranyos. Elpoénkodnak film közben és még építik is az anya-lánya kapcsolatot. Viszont én ismerek olyan idősebb nőket, akik talán pont emiatt a rajongás miatt nem voltak képesek kialakítani egy normális párkapcsolatot soha az életben. Élnek egyedül, Sean Beannel van kitapétázva még a budi is, folyton a neten lógnak, vagy Sean filmjeit bámulják. Ez viszont már nem a vicces, hanem a szánalmas kategória. Érdekes egyébként, én már 16 évesen tisztában voltam vele, hogy nem Sean Beanhez fogok feleségül menni, ha felnövök.  biggrin.gif Kíváncsi vagyok ezek a felnőtt nők vajon mit gondolnak ilyenkor?  blink.gif

Arra énis kíváncsi volnék blink.gif
2010. december 05. 08:21 #250
Ellie Andrews
Ellie Andrews
*homo sensorium*

I've got a fever called Sharpe! wub.gif wub.gif
Sharpe '95 és Sharpe 2006 és végül Sharpe 2008. Ő az abszolút hősöm! Jobb, mint Superman és Aaron Hotchner különleges ügynököt is lekörözte sajnos! biggrin.gif

Ja, és Kate-nek a napi bad boy!
2010. december 05. 12:48 #251
- törölt felhasználó -    
Idézet (Grace Benning @ 2010.12.05. 08:21)
I've got a fever called Sharpe!  wub.gif  wub.gif 
Sharpe '95 és Sharpe 2006 és végül Sharpe 2008. Ő az abszolút hősöm! Jobb, mint Superman és Aaron Hotchner különleges ügynököt is lekörözte sajnos!  biggrin.gif 
Ja, és Kate-nek a napi bad boy!

Thanks ma'am. meghajolo.gif
Sean-nek tényleg nagy pisztolya van _nevet.gif Kicsit piszkosnak tűnik szegényke, mosd már meg ezt az embert biggrin.gif
2010. december 05. 13:43 #252
Ellie Andrews
Ellie Andrews
*homo sensorium*

Idézet (kateblock @ 2010.12.05. 12:48)
Thanks ma'am.  meghajolo.gif 
Sean-nek tényleg nagy pisztolya van  _nevet.gif Kicsit piszkosnak tűnik szegényke, mosd már meg ezt az embert  biggrin.gif

Jelentem, fürdés megvolt. Tisztára sikáltam. Jelenleg a büntetését tölti, mert rohadt nehéz az egyenruhát kézzel kimosni és az övé merő kosz volt! Szóval pár nap szobafogságra ítéltem a drágámat. _nevet.gif _nevet.gif
2010. december 05. 13:48 #253
- törölt felhasználó -    
Idézet (Grace Benning @ 2010.12.05. 13:43)
Jelentem, fürdés megvolt. Tisztára sikáltam. Jelenleg a büntetését tölti, mert rohadt nehéz az egyenruhát kézzel kimosni és az övé merő kosz volt! Szóval pár nap szobafogságra ítéltem a drágámat.  _nevet.gif  _nevet.gif

Nem tűnik nagyon levertnek és szomorúnak biggrin.gif Inkább olyan 'na már megint itt kötöttem ki' feje van rohog.gif
Remélem azért néha adsz neki enni. Remélhetőleg szarvasgombával töltött heringet McDonladsos sült krumplival biggrin.gif
2010. december 05. 14:05 #254
Ellie Andrews
Ellie Andrews
*homo sensorium*

Idézet (kateblock @ 2010.12.05. 13:48)
Nem tűnik nagyon levertnek és szomorúnak  biggrin.gif Inkább olyan 'na már megint itt kötöttem ki' feje van  rohog.gif 
Remélem azért néha adsz neki enni. Remélhetőleg szarvasgombával töltött heringet McDonladsos sült krumplival  biggrin.gif

McDonaldsos sültkrumpli? Csak megbüntetni,nem megölni akarom! biggrin.gif Lehet, hogy nem tökéletes, hiszen rendszeresen koszosan-véresen jön haza, ráadásul mindenféle nőkkel összeszűri a levet, de sajnos nagyon jóképű. blush.gif wub.gif
biggrin.gif
2010. december 05. 14:11 #255
- törölt felhasználó -    
Idézet (Grace Benning @ 2010.12.05. 14:05)
McDonaldsos sültkrumpli? Csak megbüntetni,nem megölni akarom!  biggrin.gif Lehet, hogy nem tökéletes, hiszen rendszeresen koszosan-véresen jön haza, ráadásul mindenféle nőkkel összeszűri a levet, de sajnos nagyon jóképű.  blush.gif  wub.gif 
biggrin.gif

Olyan szép kis szemei vannak biggrin.gif
2010. december 05. 14:30 #256
Ellie Andrews
Ellie Andrews
*homo sensorium*

Idézet (kateblock @ 2010.12.05. 14:11)
Olyan szép kis szemei vannak  biggrin.gif

és mekkora pisztolya van! rohog.gif wub.gif blush.gif
2010. december 05. 15:11 #257
- törölt felhasználó -    
Idézet (Grace Benning @ 2010.12.05. 14:30)

biggrin.gif
Talán ideje lenne olyan dolgokról is beszélni, amik nem egyértelműek, nem? rolleyes.gif Játszhatunk olyat, nem bánom rohog.gif
Milyen zenét hallgat a kis drága? biggrin.gif
2010. december 05. 15:20 #258
Ellie Andrews
Ellie Andrews
*homo sensorium*

Idézet (kateblock @ 2010.12.05. 15:11)
biggrin.gif 
Talán ideje lenne olyan dolgokról is beszélni, amik nem egyértelműek, nem?  rolleyes.gif Játszhatunk olyat, nem bánom  rohog.gif 
Milyen zenét hallgat a kis drága?  biggrin.gif

Bocs. Elkapott a Sharpe-láz. blush.gif Nagyon jó kis sorozat. Igaz, hogy a tipikus 90-es évek kliséihez igazodik, miszerint a hős akkor is győzedelmeskedik, ha amúgy már rég halottnak kéne lennie, és persze szinte minden epizódban feltűnik egy érte epedő női virágszál, de akkor is szeretem. Kár, hogy amikor gyerek voltam, nálunk nem adták a tévében. Biztos odáig lettem volna érte, és akkor már hamarabb megismerhettem volna Seant.
Milyen zenét hallgat? Saját bevallása szerint kedveli David Bowie munkásságát, de sűrűn emlegeti, hogy szeret a szabadidejében Bach-ot hallgatni.
2010. december 05. 15:33 #259
- törölt felhasználó -    
Idézet (Grace Benning @ 2010.12.05. 15:20)
Bocs. Elkapott a Sharpe-láz.  blush.gif Nagyon jó kis sorozat. Igaz, hogy a tipikus 90-es évek kliséihez igazodik, miszerint a hős akkor is győzedelmeskedik, ha amúgy már rég halottnak kéne lennie, és persze szinte minden epizódban feltűnik egy érte epedő női virágszál, de akkor is szeretem. Kár, hogy amikor gyerek voltam, nálunk nem adták a tévében. Biztos odáig lettem volna érte, és akkor már hamarabb megismerhettem volna Seant.
Milyen zenét hallgat? Saját bevallása szerint kedveli David Bowie munkásságát, de sűrűn emlegeti, hogy szeret a szabadidejében Bach-ot hallgatni.

Bach? Bach is cool. Micsoda zenei ízlése van neki is. Díjazzuk beer.gif
2010. december 05. 15:41 #260
Ellie Andrews
Ellie Andrews
*homo sensorium*

Viszont ami a nőket illeti, én nem díjazom az ízlését! mad.gif Ki a fene az az Alexandra Azkenazy? És ha tényleg csak 19 éves, akkor ez egy kicsit durva. reklamalo.gif Bár azt hiszem, csak pletyka. Elég sok nővel összehozták már, szerintem ez is csak egy újabb rosszindulatú hír. Legalábbis nagyon remélem. dry.gif blink.gif
101 oldal 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18
Lezárt téma, már nem lehet hozzászólni Nem indíthatsz új témát!

Kapcsolódó sztárok