Starity

Sean Bean

101 oldal 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17
Lezárt téma, már nem lehet hozzászólni Nem indíthatsz új témát!
2010. december 02. 13:43 #221
Ellie Andrews
Ellie Andrews
*homo sensorium*

StátuszAmor vincit omnia.
  Csoport: Moderátor
Hozzászólás: 6949
Csatolások: 3307
Azonosító: 133484
Idézet (kateblock @ 2010.12.02. 13:34)
A puskás kép durva. Mekkora pisztolya van  biggrin.gif  rohog.gif 
Dobja el a pisztolyt és jöjjön inkább hozzám, szívesen adok neki egy csésze Earl Grey teát, pont most lett kész  rohog.gif Utána küldöm hozzád  biggrin.gif  _nevet.gif

_nevet.gif Ugye? A nagy fiúknak nagy piszolya van... _nevet.gif
A francba! Táskás a szemem, kócos a hajam és az Earl Greyből is kifogytam! Most hogy fogadom így szegénykémet?? unsure.gif
_nevet.gif
2010. december 02. 14:57 #222
- törölt felhasználó -    
Idézet (Grace Benning @ 2010.12.02. 13:43)
_nevet.gif Ugye? A nagy fiúknak nagy piszolya van...  _nevet.gif 
A francba! Táskás a szemem, kócos a hajam és az Earl Greyből is kifogytam! Most hogy fogadom így szegénykémet??  unsure.gif 
_nevet.gif

Nem mindig van nagy fiúknak nagy pisztolya _nevet.gif
Itt sem biggrin.gif

Wow, életem első SB képe amit beszúrtam. Esküszöm random kattintottam erre a képre. Az általam először belinkelt SB kép egy bad boyos. Nahát, mik vannak http://i459.photobucket.com/albums/qq314/bridzsy/innocent.png
2010. december 02. 15:49 #223
Ellie Andrews
Ellie Andrews
*homo sensorium*

Idézet (kateblock @ 2010.12.02. 14:57)
Nem mindig van nagy fiúknak nagy pisztolya  _nevet.gif 
Itt sem  biggrin.gif 
Wow, életem első SB képe amit beszúrtam. Esküszöm random kattintottam erre a képre. Az általam először belinkelt SB kép egy bad boyos. Nahát, mik vannak http://i459.photobucket.com/albums/qq314/bridzsy/innocent.png

Miért is nem lepődök meg? wink.gif Szeretem ezt a filmet. Nem is olyan feltűnő, hogy amcsi.

Ez meg egy olyan filmből van, amit töredelmesen bevallom, még nem láttam. Essex Boys (2000). Sean rosszfiút játszik és állítólag jó. Még nem sikerült eljutnom odáig, hogy megnézzem, de tervben van. wub.gif

Na, valamiért nem tetszik neki a link, pedig olyan jó kis kép.. sad.gif mad.gif
2010. december 02. 18:11 #224
- törölt felhasználó -    
Idézet (Grace Benning @ 2010.12.02. 15:49)
Miért is nem lepődök meg?  wink.gif Szeretem ezt a filmet. Nem is olyan feltűnő, hogy amcsi.
Ez meg egy olyan filmből van, amit töredelmesen bevallom, még nem láttam. Essex Boys (2000). Sean rosszfiút játszik és állítólag jó. Még nem sikerült eljutnom odáig, hogy megnézzem, de tervben van.  wub.gif
Na, valamiért nem tetszik neki a link, pedig olyan jó kis kép..  sad.gif  mad.gif

Sok jó képet látok thumbsup.gif
2010. december 02. 18:32 #225
Ellie Andrews
Ellie Andrews
*homo sensorium*

Idézet (kateblock @ 2010.12.02. 18:11)
Sok jó képet látok  thumbsup.gif

Na persze...az összes többi képet linkelte a fiókomon, csak azt az egyet nem. mad.gif Királyság! blink.gif

Hoztam így estére két videót. Nem tudom miért nem szeretem ezt az interjút. Azt szeretem, ahogy beszél, szeretem, ahogy hümmög, de az interjú valahogy idegesít. Nem tudom.

1 felhasználónak tetszik: kateblock
2010. december 02. 19:07 #226
- törölt felhasználó -    
Idézet (Grace Benning @ 2010.12.02. 18:32)
Na persze...az összes többi képet linkelte a fiókomon, csak azt az egyet nem.  mad.gif Királyság!  blink.gif 
Hoztam így estére két videót. Nem tudom miért nem szeretem ezt az interjút. Azt szeretem, ahogy beszél, szeretem, ahogy hümmög, de az interjú valahogy idegesít. Nem tudom. 

Nem tudom neked miért nem tetszik, én tudom hogy nekem miért nem tetszik.
Nem szeretem a Freank Skinner Showt unsure.gif
2010. december 02. 19:14 #227
Ellie Andrews
Ellie Andrews
*homo sensorium*

Idézet (kateblock @ 2010.12.02. 19:07)
Nem tudom neked miért nem tetszik, én tudom hogy nekem miért nem tetszik. 
Nem szeretem a Freank Skinner Showt  unsure.gif

Jaja, elég nyomi egy pasi... blink.gif Valahogy nem csinálja jól a melóját. De Sean azért édes. Mindig olyan nagyon hétköznapinak adja ki magát, teljesen józan, reális pasas, nem egy elszállt figura. Mondjuk néha tud mogorva is lenni, de pont ezért szeressem. w00t.gif blush.gif Viszont amit imádok és mostanában egyre kevesebbet csinálja, mert gondolom nem illik, hogy hümmög ahelyett, hogy az mondaná: igen. Lehet, hogy nem illik, de olyan...szóval tudod milyen. blush.gif
2010. december 02. 19:27 #228
- törölt felhasználó -    
Idézet (Grace Benning @ 2010.12.02. 19:14)
Jaja, elég nyomi egy pasi...  blink.gif Valahogy nem csinálja jól a melóját. De Sean azért édes. Mindig olyan nagyon hétköznapinak adja ki magát, teljesen józan, reális pasas, nem egy elszállt figura. Mondjuk néha tud mogorva is lenni, de pont ezért szeressem.  w00t.gif  blush.gif Viszont amit imádok és mostanában egyre kevesebbet csinálja, mert gondolom nem illik, hogy hümmög ahelyett, hogy az mondaná: igen. Lehet, hogy nem illik, de olyan...szóval tudod milyen.  blush.gif

A hümmögés aranyos. Más színészek is gyakran hümmögnek és az vicces tud lenni biggrin.gif Sean nekem minden interjúban olyan mint egy kismedve ne kérdezd miért rohog.gif
2010. december 02. 19:30 #229
Ellie Andrews
Ellie Andrews
*homo sensorium*

Idézet (kateblock @ 2010.12.02. 19:27)
A hümmögés aranyos. Más színészek is gyakran hümmögnek és az vicces tud lenni  biggrin.gif Sean nekem minden interjúban olyan mint egy kismedve ne kérdezd miért  rohog.gif

Igen, értem mire gondolsz, de elmondani én se tudom. Egyszerűen olyan. Ezért hívom csacsi öreg medvének olykor. Mert végül is már nem kismedve, hiszen 51 éves a drágám, de azért meglehetősen csacsi olykor. Néha úgy megsimogatnám azt a makacs buksiját. blush.gif wub.gif Na, most kitört belőlem a fangörl... blush.gif
2010. december 02. 19:33 #230
- törölt felhasználó -    
Idézet (Grace Benning @ 2010.12.02. 19:30)
Igen, értem mire gondolsz, de elmondani én se tudom. Egyszerűen olyan. Ezért hívom csacsi öreg medvének olykor. Mert végül is már nem kismedve, hiszen 51 éves a drágám, de azért meglehetősen csacsi olykor. Néha úgy megsimogatnám azt a makacs buksiját.  blush.gif  wub.gif Na, most kitört belőlem a fangörl...  blush.gif

Szerintem ez csak sima fangirlös kitörés, nem pedig fangörlös biggrin.gif
Makacs buksi LOL
1 felhasználónak tetszik: Grace Benning
2010. december 03. 08:23 #231
Ellie Andrews
Ellie Andrews
*homo sensorium*

Idézet (kateblock @ 2010.12.02. 19:33)

Makacs buksi LOL

Mondhattam volna, hogy kemény kobak és még akkor is igazam lett volna! biggrin.gif

Napi rosszfiú neked. Ezúttal a National Treasure-ből Ian Howe. Tulajdonképpen nem kellene szeretnem ezt a filmet, de szeretem. Olyan kellemes, délutáni, kalandos-vicces. Még a rosszfiú is szerethető benne. Tiszta Walt Disney.. _nevet.gif
2010. december 03. 08:27 #232
- törölt felhasználó -    
Idézet (Grace Benning @ 2010.12.03. 08:23)
Mondhattam volna, hogy kemény kobak és még akkor is igazam lett volna!  biggrin.gif 
Napi rosszfiú neked. Ezúttal a National Treasure-ből Ian Howe. Tulajdonképpen nem kellene szeretnem ezt a filmet, de szeretem. Olyan kellemes, délutáni, kalandos-vicces. Még a rosszfiú is szerethető benne. Tiszta Walt Disney.. _nevet.gif

Yupííííííííí @ napi badboy biggrin.gif
Töredelmesen bevallom, ezt a filmet még nem láttam. Nem szeressem a főszereplőt blush.gif
2010. december 03. 08:36 #233
Ellie Andrews
Ellie Andrews
*homo sensorium*

Idézet (kateblock @ 2010.12.03. 08:27)
Yupííííííííí @ napi badboy biggrin.gif 
Töredelmesen bevallom, ezt a filmet még nem láttam. Nem szeressem a főszereplőt  blush.gif

Én is csak nagy nehezen néztem meg, a párom unszolására. Komolyan! Szeretem Seant, de azért nem minden filmjét nézem meg azonnal és rögvest. Meg mérges is voltam, hogy már megint egy rosszfiú szerep, az amcsik semmi jobbat nem tudnak kitalálni neki! mad.gif De tulajdonképpen - bár Nic Cage abszolúte idegesítő - egész jó kis film. Egyszer nézhetős, Sean miatt akár többször is. rohog.gif

Témaváltás. Nemrég újranéztem a VIII. Henriket. A szívem szakadt meg ennél a jelenetnél, mert tudtam, hogy ezt valóban megcsinálta. Nem is értem, hogy lehet valaki ilyen megszállott. Felhúzatja magát a karjainál fogva egy boltív fölé, csak hogy hitelesebb legyen a film! blink.gif Hihetetlen egy fickó... wub.gif
2010. december 03. 08:50 #234
- törölt felhasználó -    
Idézet (Grace Benning @ 2010.12.03. 08:36)
Én is csak nagy nehezen néztem meg, a párom unszolására. Komolyan! Szeretem Seant, de azért nem minden filmjét nézem meg azonnal és rögvest. Meg mérges is voltam, hogy már megint egy rosszfiú szerep, az amcsik semmi jobbat nem tudnak kitalálni neki!  mad.gif De tulajdonképpen - bár Nic Cage abszolúte idegesítő - egész jó kis film. Egyszer nézhetős, Sean miatt akár többször is.  rohog.gif 
Témaváltás. Nemrég újranéztem a VIII. Henriket. A szívem szakadt meg ennél a jelenetnél, mert tudtam, hogy ezt valóban megcsinálta. Nem is értem, hogy lehet valaki ilyen megszállott. Felhúzatja magát a karjainál fogva egy boltív fölé, csak hogy hitelesebb legyen a film!  blink.gif Hihetetlen egy fickó...  wub.gif

Mintha az amerikaiak tudnák, hogy ki minek jó egy filmben. dry.gif Már mindenem ki van azzal, hogy Jason Isaacs is mindenhol csak rosszfiú. Elsődlegesen ezzel nincs bajom, mert ő jó badboynak, és szeressem ezért, nincs jobb egy helyes badboynál, de esetleg ideje lenne elkezdeni betuszkolni más filmekbe is, más szerepekbe hogy más is lássa, Jason többre is képes. Másra is értendő a példa, ő csak egy példa.
2010. december 03. 09:04 #235
Ellie Andrews
Ellie Andrews
*homo sensorium*

Idézet (kateblock @ 2010.12.03. 08:50)
Mintha az amerikaiak tudnák, hogy ki minek jó egy filmben.  dry.gif Már mindenem ki van azzal, hogy Jason Isaacs is mindenhol csak rosszfiú. Elsődlegesen ezzel nincs bajom, mert ő jó badboynak, és szeressem ezért, nincs jobb egy helyes badboynál, de esetleg ideje lenne elkezdeni betuszkolni más filmekbe is, más szerepekbe hogy más is lássa, Jason többre is képes. Másra is értendő a példa, ő csak egy példa.

Igen, az amcsik szeretnek skatulyázni. Egy karakteresebb arcú fickó hamarabb kap rosszfiú szerepeket, mint bárki. De mi garantálja, hogy a való életben a rosszfiúknak karakteres arcuk van? Lehet, hogy éppen olyan babafejűek, mint mondjuk Leo DiCaprio. Sean többször is bizonyított, hogy remekül képes beleélni magát egy gyengédebb pasas szerepébe is (The Dark, Kőkemény Minnesota). Nagyon is jól játszott ezekben a filmekben, mégis mindig oda tértek vissza az amcsik, hogy ő egy rosszfiú és kész.
Egyébként meg ami a megszállottságot illeti, azért Seannak a múltkor megmutatkozott a józan esze is. A Black Death c. filmjében volt egy elég durva jelenet és kérdezték tőle, hogy azt valóban megcsinálta-e. Ő meg mondta, hogy csinált már őrült dolgokat (lásd VIII. Henrik, vagy Far North), de nincs az az isten, amiért ő megengedné, hogy valóban kikössék a karjainál fogva két lóhoz! Szóval örvendés volt részemről, hogy csak megszállott, de nem teljesen hülye. rolleyes.gif
2010. december 03. 09:45 #236
- törölt felhasználó -    
Idézet (Grace Benning @ 2010.12.03. 09:04)
Igen, az amcsik szeretnek skatulyázni. Egy karakteresebb arcú fickó hamarabb kap rosszfiú szerepeket, mint bárki. De mi garantálja, hogy a való életben a rosszfiúknak karakteres arcuk van? Lehet, hogy éppen olyan babafejűek, mint mondjuk Leo DiCaprio. Sean többször is bizonyított, hogy remekül képes beleélni magát egy gyengédebb pasas szerepébe is (The Dark, Kőkemény Minnesota). Nagyon is jól játszott ezekben a filmekben, mégis mindig oda tértek vissza az amcsik, hogy ő egy rosszfiú és kész. 
Egyébként meg ami a megszállottságot illeti, azért Seannak a múltkor megmutatkozott a józan esze is. A Black Death c. filmjében volt egy elég durva jelenet és kérdezték tőle, hogy azt valóban megcsinálta-e. Ő meg mondta, hogy csinált már őrült dolgokat (lásd VIII. Henrik, vagy Far North), de nincs az az isten, amiért ő megengedné, hogy valóban kikössék a karjainál fogva két lóhoz! Szóval örvendés volt részemről, hogy csak megszállott, de nem teljesen hülye.  rolleyes.gif

Igen, jó tudni, hogy érzékeli, valahol mindennek van határa. Az fontos, hogy az ember élje bele magát a szerepekbe, mert attól lesz hitelesebb, de azért mindent nem kell megcsinálni. Főleg a stunt jeleneteknél. De le a kalappal azok előtt akik megtesznek mindent, amit csak megengednek nekik. smileeee.gif
2010. december 03. 09:58 #237
Ellie Andrews
Ellie Andrews
*homo sensorium*

Idézet (kateblock @ 2010.12.03. 09:45)
Igen, jó tudni, hogy érzékeli, valahol mindennek van határa. Az fontos, hogy az ember élje bele magát a szerepekbe, mert attól lesz hitelesebb, de azért mindent nem kell megcsinálni. Főleg a stunt jeleneteknél. De le a kalappal azok előtt akik megtesznek mindent, amit csak megengednek nekik.  smileeee.gif

rohog.gif Ott a pont. Az egy dolog, hogy ő önfejű és makacs, de azért biztos van mögötte egy-két ember, ha más nem a menedzsere, aki néha rápirít és megtilt neki bizonyos baromságokat. Senki se akarja, hogy az aranytojást tojó tyúkja megsérüljön, ne adj isten szerződést szegjen és ezzel pénzt veszítsenek! rohog.gif Tuti vagyok benne, hogy Sean menedzserének volt már pár rossz pillanata Sean miatt. Egyszer, még a '90-es években, a Sharpe forgatásán Sean leesett a lóról, de ez még nem volt elég, mert a ló fejbe is rúgta. Ő maga azt mesélte erről, hogy ugyan nem fél a lovaktól a mai napig sem és szeret lovagolni, de akkor ott átértékelődött előtte az élete. Úgy kelt fel a sárból, hogy: 'hú, ez elsülhetett volna sokkal rosszabbul is'.
Oké, ismét buksi-simogatós hangulatba hoztam magam. rohog.gif
2010. december 03. 10:29 #238
- törölt felhasználó -    
Idézet (Grace Benning @ 2010.12.03. 09:58)
rohog.gif Ott a pont. Az egy dolog, hogy ő önfejű és makacs, de azért biztos van mögötte egy-két ember, ha más nem a menedzsere, aki néha rápirít és megtilt neki bizonyos baromságokat. Senki se akarja, hogy az aranytojást tojó tyúkja megsérüljön, ne adj isten szerződést szegjen és ezzel pénzt veszítsenek!  rohog.gif Tuti vagyok benne, hogy Sean menedzserének volt már pár rossz pillanata Sean miatt. Egyszer, még a '90-es években, a Sharpe forgatásán Sean leesett a lóról, de ez még nem volt elég, mert a ló fejbe is rúgta. Ő maga azt mesélte erről, hogy ugyan nem fél a lovaktól a mai napig sem és szeret lovagolni, de akkor ott átértékelődött előtte az élete. Úgy kelt fel a sárból, hogy: 'hú, ez elsülhetett volna sokkal rosszabbul is'.
Oké, ismét buksi-simogatós hangulatba hoztam magam.  rohog.gif

Te.jó.ég.Leesett.egy.lóról.és.fejbe.rúgta.egy.ló? blink.gif ohmy.gif
2010. december 03. 10:40 #239
Ellie Andrews
Ellie Andrews
*homo sensorium*

Idézet (kateblock @ 2010.12.03. 10:29)
Te.jó.ég.Leesett.egy.lóról.és.fejbe.rúgta.egy.ló?  blink.gif  ohmy.gif

Fejbe rúgta, vagy ráesett vagy mindkettő. Elég sok változatot hallani ebből a sztoriból, de annyi biztos, hogy nem volt egy egyszerű lovas baleset. Pedig volt neki egy pár. Az egyik ilyen 'bukása' még benne is maradt az egyik Sharpe epizódban, mert a rendezőnek tetszett a dolog. Hogy tetszhetett neki ilyesmi?? reklamalo.gif Komolyan, én azon is csodálkozom, hogy ez az ember még ép és egészséges. Harrison Ford is majdnem megvakította egy filmforgatáson. Szó szerint millimétereken múlt a dolog, és ha jól emlékszem, nyolc öltéssel varrták össze a szemhéját. A mai napig meglátszik az a sebhely, csak már elvegyül a szarkalábak között. biggrin.gif
2010. december 03. 10:43 #240
- törölt felhasználó -    
Idézet (Grace Benning @ 2010.12.03. 10:40)
Fejbe rúgta, vagy ráesett vagy mindkettő. Elég sok változatot hallani ebből a sztoriból, de annyi biztos, hogy nem volt egy egyszerű lovas baleset. Pedig volt neki egy pár. Az egyik ilyen 'bukása' még benne is maradt az egyik Sharpe epizódban, mert a rendezőnek tetszett a dolog. Hogy tetszhetett neki ilyesmi??  reklamalo.gif Komolyan, én azon is csodálkozom, hogy ez az ember még ép és egészséges. Harrison Ford is majdnem megvakította egy filmforgatáson. Szó szerint millimétereken múlt a dolog, és ha jól emlékszem, nyolc öltéssel varrták össze a szemhéját. A mai napig meglátszik az a sebhely, csak már elvegyül a szarkalábak között.  biggrin.gif

A rendezők nagyon durvák néha. Benne hagyta, mert tetszett neki? Nem vagyunk kárörvendők kicsit sem, ugye, kedves rendező?
101 oldal 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17
Lezárt téma, már nem lehet hozzászólni Nem indíthatsz új témát!

Kapcsolódó sztárok