Taylor Momsen a szexről beszélt
2010. október 15. 16:07
nem kommentálom.. xDxD
tényleg érdekes.. de azért a hangját imádom
tényleg érdekes.. de azért a hangját imádom
2010. október 15. 19:38
|
|
Mézesfalatvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.10.09. Hozzászólás: 461 Csatolások: 29 Azonosító: 135824 offline
|
Sztem állati fej a Taylor!
Biztosan érdekes lehetett de a hangja a legjobb!
Biztosan érdekes lehetett de a hangja a legjobb!
2010. október 18. 10:48
|
|
lilla771 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.09.24. Hozzászólás: 637 Csatolások: 22 Azonosító: 135144 offline
|
Ebből a csajból kur.. lesz.Az biztos.Olvastam cikkeket és a felnőtteket lesz..nem tanulja meg pár soros szövegét de a beszólogatáshoz drogozáshoz kur...kodáshoz hü..séghez és a nagyképűséghez ért ! Bravo! Ilyen a mai világ !! így kell a kisebbeknek példát mutatni!és a szülőket is le...!
Szégyen! nem tudom mi benne az imádnivaló! nagyképű beképzelt kis ri...!Utálom az ilyeneket! Rihannának is beszólt de próbált mentegetőzni és RiRi elkérte a szőke ciklon telószámát és elbeszélgetett hogy korához méltóan viselkedjen.kicsit megilyedt!
2010. október 18. 15:05
lilla771
Ömm, nem tudom, honnan veszed, hogy nem tanulja a "pár soros" szövegét (pláne h ő a GG egyik főszereplője)... és amennyire tudom, Taylor egyáltalán nem a nagyképűség megtestesítője. És amúgy nem tudom, miért hozod fel jó példának Rihannát, aki elbeszélgetett a "SZŐKE CIKLONNAL", mert Rihanna maga is egy ribanc, nagyobb, mint Taylor Momsen, azt garantálom. Nem tudom, te hogy vagy vele, de én hallottam egy olyan korszakról az ember életében, amit úgy hívnak, hogy tinédzserkor - tudod, ilyenkor mindenki szeret lázadni és beszólogatni, nincs ebben semmi kivetnivaló. Plusz, még szerintem Taylornál nincs is jobb és őszintébb énekesnő ezen a kerek földön (pláne nem RiRi), akármilyen giccsesen hangzik is ez. És nem, az emberek nem szoktak megiLYedni. Na mit is mondtál, hová fajul a világ? Hogy már rendesen írni sem tudnak az emberek? Na igen, ezzel egyetértek. És képtelen vagyok elhinni, hogy te ezzel az írásmodorral még idősebb is vagy nálam O.o Minek fárasztod magad azzal, hogy olyan cikkeket nézegetsz, amik azokról az emberekről szólnak, akiket te utálsz? Miért veszed a fáradtságot, és miért pazarolod arra a drágalátos idődet, hogy itt oltogass másokat. Ebből látszik, hogy mennyire értelmes elfoglaltságokat tudsz magadnak kitalálni a szabadidődben. Gratula. Pápá.
Ömm, nem tudom, honnan veszed, hogy nem tanulja a "pár soros" szövegét (pláne h ő a GG egyik főszereplője)... és amennyire tudom, Taylor egyáltalán nem a nagyképűség megtestesítője. És amúgy nem tudom, miért hozod fel jó példának Rihannát, aki elbeszélgetett a "SZŐKE CIKLONNAL", mert Rihanna maga is egy ribanc, nagyobb, mint Taylor Momsen, azt garantálom. Nem tudom, te hogy vagy vele, de én hallottam egy olyan korszakról az ember életében, amit úgy hívnak, hogy tinédzserkor - tudod, ilyenkor mindenki szeret lázadni és beszólogatni, nincs ebben semmi kivetnivaló. Plusz, még szerintem Taylornál nincs is jobb és őszintébb énekesnő ezen a kerek földön (pláne nem RiRi), akármilyen giccsesen hangzik is ez. És nem, az emberek nem szoktak megiLYedni. Na mit is mondtál, hová fajul a világ? Hogy már rendesen írni sem tudnak az emberek? Na igen, ezzel egyetértek. És képtelen vagyok elhinni, hogy te ezzel az írásmodorral még idősebb is vagy nálam O.o Minek fárasztod magad azzal, hogy olyan cikkeket nézegetsz, amik azokról az emberekről szólnak, akiket te utálsz? Miért veszed a fáradtságot, és miért pazarolod arra a drágalátos idődet, hogy itt oltogass másokat. Ebből látszik, hogy mennyire értelmes elfoglaltságokat tudsz magadnak kitalálni a szabadidődben. Gratula. Pápá.
2010. október 19. 08:31
|
|
lilla771 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.09.24. Hozzászólás: 637 Csatolások: 22 Azonosító: 135144 offline
|
Igen tudom hogy egy lázadókorban van!Majdnem minden tini átmegy rajta azt tudom.De ,hogy azért ennyire!Egyetértek veled de ne sértegess mert én azt annak veszem az utolsó pár sorodat!
És senki mást nem sértegetek csak elmondtam vagyis leírtam a kommentemet.Mindenkinek más a véleménye csak nekünk el kell tudni fogadni.
2010. október 21. 18:53
lilla771
oké, bocsi ne haragudj, gondolom dühből írtál (ahogyan én is), és tudom, hogy mindenkinek lehet véleménye, de nem alaptalan. úgy láttam, hogy nem néztél utána annak, amit írtál, és ez meglehetősen bosszantó volt, mivel úgy ítélted el, hogy valójában nem is ismered. de ha neked ennyire nem szimpatikus, nem tudok vele mit csinálni, és különben is, csak te jársz rosszul, ha nem nézed a GG-t és nem hallgatod a TPR-t:dxd
oké, bocsi ne haragudj, gondolom dühből írtál (ahogyan én is), és tudom, hogy mindenkinek lehet véleménye, de nem alaptalan. úgy láttam, hogy nem néztél utána annak, amit írtál, és ez meglehetősen bosszantó volt, mivel úgy ítélted el, hogy valójában nem is ismered. de ha neked ennyire nem szimpatikus, nem tudok vele mit csinálni, és különben is, csak te jársz rosszul, ha nem nézed a GG-t és nem hallgatod a TPR-t:dxd
2010. október 21. 18:55
lilla771
jaj, és bocsi, hogy mindig beléd kötök, de azt írtad, hogy "nem sértegetsz senkit". ez egy kicsit túlzás, az első kommentedet tekintve, de mindegy is. béke:D
jaj, és bocsi, hogy mindig beléd kötök, de azt írtad, hogy "nem sértegetsz senkit". ez egy kicsit túlzás, az első kommentedet tekintve, de mindegy is. béke:D
Kapcsolódó sztárok
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.

0 felhasználónak tetszik: