Emma Roberts
2010. október 14. 20:06
Szerintem nagyon tehetséges szinésznő.A Betépve cimű filmben annyira aranyos volt Johnny Depp kislányaként
nektek melyik a kedvenc filmetek tőle?
2010. október 14. 20:55
|
|
Sophie |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.17. Hozzászólás: 633 Csatolások: 1998 Azonosító: 123071 offline
|
Idézet (s.t.a.r. @ 2010.10.14. 20:06)
Szerintem nagyon tehetséges szinésznő.A Betépve cimű filmben annyira aranyos volt Johnny Depp kislányaként
nekem leginkább a Kutyaszállóban tetszett a legjobban
2010. október 15. 09:42
nekem a Valentine's Day a kedvenc filmem tőle
2011. április 19. 13:34
|
|
arianagrande26lalisa. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.26. Hozzászólás: 1427 Csatolások: 336 Azonosító: 148008 offline
|
Én a TökÉretlenek-ben láttam először de ott nagyon tetszett!
2011. április 19. 14:48
|
|
liltoria™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.10.03. Hozzászólás: 1761 Csatolások: 2777 Azonosító: 135587 offline
|
Nekem a Vadóckában és a Kutyaszállóban
2011. április 19. 14:50
|
|
selfish.visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.04.12. Hozzászólás: 461 Csatolások: 93 Azonosító: 149187 offline
|
Idézet (liltoria @ 2011.04.19. 14:48)
Nekem a Vadóckában és a Kutyaszállóban 
én csak a vadóckában láttam... melyik a legjobb filmje amúgy?
1 felhasználónak tetszik:
liltoria
2015. november 22. 11:54
Ez egyszerű.Írj valamit amit szeretsz Emmában és csatold hozzá szt a képet amelyiken Emma szerinted a legjobban néz ki. Legalább egy képet
Na szóval új példaképem Emma Rose Roberts.Én nagyon imádom őt.Majdnem az összes filmben láttam amiben szerepelt.Igazán tehetséges és szép lány.Mondhatni azokon a filmeken nőttem fel,melyekben ő szerepelt és őt nézve szerintem olyan különc.Most a Screm Queens-ben látom őt nap mint nap.Ő a kedvencem a Scream Queensben.Emma karrierje 2001-ben kezdődött, amikor is megkapta a Betépve című filmben Johnny Depp lányának a szerepét, ekkor mindössze még csak 9 éves volt.Hát nem csodás milyen régóta csinálja? Még ugyanebben az évben kapott két kisebb szerepet, az Amerika kedvenceiben (melynek főszereplője nagynénje Julia Roberts volt), illetve a Big Love című rövidfilmben. Egy évvel később, 10 évesen láthattuk A nagy bajnok című filmben egy szintén kis szerepben, a fõszereplõ nõvéreként. 2006-ban, a Minkey, a kémmajom családi kalandfilmben egy korábbi titkosügynök elrabolt lányát alakította, aki egy kémmel próbálja megmenteni õt. 2004 és 2007 között a Nincs mese című Nickelodeon TV sorozatának, köszönhetõen világszerte ismertté vált a tinik körében. A sorozatban alakított karaktere, gitározik és dalokat ír, ezért felmerült, hogy Emma is aláír egy lemezszerződést. Az első dalt, a Jéghercegnõ című filmhez készítették és az If I Had It My Way címet kapta. Ezt követte a bemutatkozó albuma, az Unfabulous and More: Emma Roberts, amit 2005 szeptemberében kezdtek forgalmazni. A lemez meglehetõsen sikeres volt, hiszen a Billboard's Top Heatseekers-en 46. helyezést ért el.Eért szeretem Emmát,mert olyan tehetséges és elbűvölő.
Na szóval új példaképem Emma Rose Roberts.Én nagyon imádom őt.Majdnem az összes filmben láttam amiben szerepelt.Igazán tehetséges és szép lány.Mondhatni azokon a filmeken nőttem fel,melyekben ő szerepelt és őt nézve szerintem olyan különc.Most a Screm Queens-ben látom őt nap mint nap.Ő a kedvencem a Scream Queensben.Emma karrierje 2001-ben kezdődött, amikor is megkapta a Betépve című filmben Johnny Depp lányának a szerepét, ekkor mindössze még csak 9 éves volt.Hát nem csodás milyen régóta csinálja? Még ugyanebben az évben kapott két kisebb szerepet, az Amerika kedvenceiben (melynek főszereplője nagynénje Julia Roberts volt), illetve a Big Love című rövidfilmben. Egy évvel később, 10 évesen láthattuk A nagy bajnok című filmben egy szintén kis szerepben, a fõszereplõ nõvéreként. 2006-ban, a Minkey, a kémmajom családi kalandfilmben egy korábbi titkosügynök elrabolt lányát alakította, aki egy kémmel próbálja megmenteni õt. 2004 és 2007 között a Nincs mese című Nickelodeon TV sorozatának, köszönhetõen világszerte ismertté vált a tinik körében. A sorozatban alakított karaktere, gitározik és dalokat ír, ezért felmerült, hogy Emma is aláír egy lemezszerződést. Az első dalt, a Jéghercegnõ című filmhez készítették és az If I Had It My Way címet kapta. Ezt követte a bemutatkozó albuma, az Unfabulous and More: Emma Roberts, amit 2005 szeptemberében kezdtek forgalmazni. A lemez meglehetõsen sikeres volt, hiszen a Billboard's Top Heatseekers-en 46. helyezést ért el.Eért szeretem Emmát,mert olyan tehetséges és elbűvölő.
Kapcsolódó sztárok
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Nem tetszett az áttetsző ruhája.
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Kiderült, kikről szól a következő évad.
Kylie Jenner diszkréten dicsekszik Timothée Chalamet-ről a barátai és a családja előtt
Kylie Jenner diszkréten dicsekszik Timothée Chalamet-ről a barátai és a családja előtt
Visszafogott a kapcsolatát illetően,de azért dicsekszik.
Enrique Iglesias felfedte negyedik gyermekük nevét
Enrique Iglesias felfedte negyedik gyermekük nevét
Egy kisfiú nevét mondták el.
Barry Keoghan az őt ért bántások miatt néha már színészkedni sem akar
Barry Keoghan az őt ért bántások miatt néha már színészkedni sem akar
Sokan zajlatták online.
Olivia Rodrigo kipróbálta az online társkeresést
Olivia Rodrigo kipróbálta az online társkeresést
Elmesélte, milyen élmény volt.
Alexander Skarsgård csillogó lila felsőjét nem lehetett nem észrevenni a Pillion vetítésén Németországban
Alexander Skarsgård csillogó lila felsőjét nem lehetett nem észrevenni a Pillion vetítésén Németországban
Nagyon feltűnően jelent meg.
Megérkezett az első előzetes a Harry Potter sorozathoz
Megérkezett az első előzetes a Harry Potter sorozathoz
Itt vannak az első képkockák.