Emma Roberts
2010. október 14. 20:06
Szerintem nagyon tehetséges szinésznő.A Betépve cimű filmben annyira aranyos volt Johnny Depp kislányaként
nektek melyik a kedvenc filmetek tőle?
2010. október 14. 20:55
|
|
Sophie |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.17. Hozzászólás: 633 Csatolások: 1998 Azonosító: 123071 offline
|
Idézet (s.t.a.r. @ 2010.10.14. 20:06)
Szerintem nagyon tehetséges szinésznő.A Betépve cimű filmben annyira aranyos volt Johnny Depp kislányaként
nekem leginkább a Kutyaszállóban tetszett a legjobban
2010. október 15. 09:42
nekem a Valentine's Day a kedvenc filmem tőle
2011. április 19. 13:34
|
|
arianagrande26lalisa. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.26. Hozzászólás: 1427 Csatolások: 336 Azonosító: 148008 offline
|
Én a TökÉretlenek-ben láttam először de ott nagyon tetszett!
2011. április 19. 14:48
|
|
liltoria™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.10.03. Hozzászólás: 1761 Csatolások: 2777 Azonosító: 135587 offline
|
Nekem a Vadóckában és a Kutyaszállóban
2011. április 19. 14:50
|
|
selfish.visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.04.12. Hozzászólás: 461 Csatolások: 93 Azonosító: 149187 offline
|
Idézet (liltoria @ 2011.04.19. 14:48)
Nekem a Vadóckában és a Kutyaszállóban 
én csak a vadóckában láttam... melyik a legjobb filmje amúgy?
1 felhasználónak tetszik:
liltoria
2015. november 22. 11:54
Ez egyszerű.Írj valamit amit szeretsz Emmában és csatold hozzá szt a képet amelyiken Emma szerinted a legjobban néz ki. Legalább egy képet
Na szóval új példaképem Emma Rose Roberts.Én nagyon imádom őt.Majdnem az összes filmben láttam amiben szerepelt.Igazán tehetséges és szép lány.Mondhatni azokon a filmeken nőttem fel,melyekben ő szerepelt és őt nézve szerintem olyan különc.Most a Screm Queens-ben látom őt nap mint nap.Ő a kedvencem a Scream Queensben.Emma karrierje 2001-ben kezdődött, amikor is megkapta a Betépve című filmben Johnny Depp lányának a szerepét, ekkor mindössze még csak 9 éves volt.Hát nem csodás milyen régóta csinálja? Még ugyanebben az évben kapott két kisebb szerepet, az Amerika kedvenceiben (melynek főszereplője nagynénje Julia Roberts volt), illetve a Big Love című rövidfilmben. Egy évvel később, 10 évesen láthattuk A nagy bajnok című filmben egy szintén kis szerepben, a fõszereplõ nõvéreként. 2006-ban, a Minkey, a kémmajom családi kalandfilmben egy korábbi titkosügynök elrabolt lányát alakította, aki egy kémmel próbálja megmenteni õt. 2004 és 2007 között a Nincs mese című Nickelodeon TV sorozatának, köszönhetõen világszerte ismertté vált a tinik körében. A sorozatban alakított karaktere, gitározik és dalokat ír, ezért felmerült, hogy Emma is aláír egy lemezszerződést. Az első dalt, a Jéghercegnõ című filmhez készítették és az If I Had It My Way címet kapta. Ezt követte a bemutatkozó albuma, az Unfabulous and More: Emma Roberts, amit 2005 szeptemberében kezdtek forgalmazni. A lemez meglehetõsen sikeres volt, hiszen a Billboard's Top Heatseekers-en 46. helyezést ért el.Eért szeretem Emmát,mert olyan tehetséges és elbűvölő.
Na szóval új példaképem Emma Rose Roberts.Én nagyon imádom őt.Majdnem az összes filmben láttam amiben szerepelt.Igazán tehetséges és szép lány.Mondhatni azokon a filmeken nőttem fel,melyekben ő szerepelt és őt nézve szerintem olyan különc.Most a Screm Queens-ben látom őt nap mint nap.Ő a kedvencem a Scream Queensben.Emma karrierje 2001-ben kezdődött, amikor is megkapta a Betépve című filmben Johnny Depp lányának a szerepét, ekkor mindössze még csak 9 éves volt.Hát nem csodás milyen régóta csinálja? Még ugyanebben az évben kapott két kisebb szerepet, az Amerika kedvenceiben (melynek főszereplője nagynénje Julia Roberts volt), illetve a Big Love című rövidfilmben. Egy évvel később, 10 évesen láthattuk A nagy bajnok című filmben egy szintén kis szerepben, a fõszereplõ nõvéreként. 2006-ban, a Minkey, a kémmajom családi kalandfilmben egy korábbi titkosügynök elrabolt lányát alakította, aki egy kémmel próbálja megmenteni õt. 2004 és 2007 között a Nincs mese című Nickelodeon TV sorozatának, köszönhetõen világszerte ismertté vált a tinik körében. A sorozatban alakított karaktere, gitározik és dalokat ír, ezért felmerült, hogy Emma is aláír egy lemezszerződést. Az első dalt, a Jéghercegnõ című filmhez készítették és az If I Had It My Way címet kapta. Ezt követte a bemutatkozó albuma, az Unfabulous and More: Emma Roberts, amit 2005 szeptemberében kezdtek forgalmazni. A lemez meglehetõsen sikeres volt, hiszen a Billboard's Top Heatseekers-en 46. helyezést ért el.Eért szeretem Emmát,mert olyan tehetséges és elbűvölő.
Kapcsolódó sztárok
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Nem tetszett az áttetsző ruhája.
Schobert Norbi gyorshajtással promózza autóját – saját Facebook-videója buktathatja le
Schobert Norbi gyorshajtással promózza autóját – saját Facebook-videója buktathatja le
54 km/h-val hajt egy 30-as útszakaszon saját videójában.
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Kiderült, kikről szól a következő évad.
Meghalt Chuck Norris - 86 éves volt
Meghalt Chuck Norris - 86 éves volt
Sokak kedvence volt, a mémeket is uralta.
Miley Cyrus akarta Hannah Montana visszatérését
Miley Cyrus akarta Hannah Montana visszatérését
Ő szorgalmazta a dolgot.
Kylie Jenner diszkréten dicsekszik Timothée Chalamet-ről a barátai és a családja előtt
Kylie Jenner diszkréten dicsekszik Timothée Chalamet-ről a barátai és a családja előtt
Visszafogott a kapcsolatát illetően,de azért dicsekszik.