Mennyit ér a sztárok szava? Hihetünk nekik?
2010. október 14. 19:11
mileyselenademi: A Mileys ügy volt az újságban, de nem tudni hogy igaz-e . Nem a cikk szerkesztőjét kell hibáztatni!
2010. október 14. 19:36
|
Jelenavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.15. Hozzászólás: 191 Csatolások: 11 Azonosító: 133309 offline
|
kateblock
"Ezzel megkérdőjelezitek a moderátorok munkáját. Azért fogadták el a cikket mert úgy ítélték meg hogy kint a helye. Már nem azért mondom, de más cikkeket említve mintpl 'Justin Biebernek néztek egy nőt' értékű hír is kikerül, mert van hozzá egy sztár csatolva. Ide is van csatolva. Akár tetszik akár nem ez van. Arról persze nem is beszélve hogy ő legalább leült és megírta a cikket, van aki csak bemásolja valahonnan aztán kész. Igen értelmes beszélgetést lehetne itt folytatni mert nagyon jó a téma amit felvetett. Hogy miért Disney sztárokat választott ki? Miért mit válasszon? Ha egyszer velük van tele a média. Csak felemlegetett pár nevet, ez lehetett volna Justin Bieber vagy Robert Pattinson is nem mindegy? Jó példákat emelt ki de bőven lehetne még kit csatolni a témához, bőven."
egyetértek
szüzességi vagy a tetoválás téma magánügy mindenkinek és persze a véleménye mindenkinek változik ahogy érettebb lesz, de azt azért ne felejtsük el hogy emberek/gyerekek millió választanak példaképet maguknak és azért fontos is lenne hogy jó példát mutassanak!
"Ezzel megkérdőjelezitek a moderátorok munkáját. Azért fogadták el a cikket mert úgy ítélték meg hogy kint a helye. Már nem azért mondom, de más cikkeket említve mintpl 'Justin Biebernek néztek egy nőt' értékű hír is kikerül, mert van hozzá egy sztár csatolva. Ide is van csatolva. Akár tetszik akár nem ez van. Arról persze nem is beszélve hogy ő legalább leült és megírta a cikket, van aki csak bemásolja valahonnan aztán kész. Igen értelmes beszélgetést lehetne itt folytatni mert nagyon jó a téma amit felvetett. Hogy miért Disney sztárokat választott ki? Miért mit válasszon? Ha egyszer velük van tele a média. Csak felemlegetett pár nevet, ez lehetett volna Justin Bieber vagy Robert Pattinson is nem mindegy? Jó példákat emelt ki de bőven lehetne még kit csatolni a témához, bőven."
egyetértek
szüzességi vagy a tetoválás téma magánügy mindenkinek és persze a véleménye mindenkinek változik ahogy érettebb lesz, de azt azért ne felejtsük el hogy emberek/gyerekek millió választanak példaképet maguknak és azért fontos is lenne hogy jó példát mutassanak!
2010. október 14. 20:51
|
|
klara05új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.19. Hozzászólás: 84 Csatolások: 304 Azonosító: 131565 offline
|
Idézet (eszti222 @ 2010.10.14. 14:55)
Ez most kom?
Az oké hogy elmondtad ezeket a példákat..de könnyü 2 disney sztárt fikázni és igen általában öket szokták..Mindenki kivan akadva Mileyn ö csak megváltozott,igaz hogy a megváltozás kicsit sok volt de láttam már csajt 18 évesen durvább kinézettel.De Demi hogy jön ide? nem akart tetoválást..most meg akar..csak megváltozott a véleménye nem kell azonnal azt mondani h hazudott.Mindaketten nagyon sokat tettek az emberekért most képzeljétek el ha ök nem lennének nem lenne Hannah meg se Sonny se stb nem halgathatnátok öket nap mint nap és most nem lenne miröl szoljon a cikk..Minden ember sokat változtatt a véleményén azér nem kell lehurrogni vagy esetleg megbántani.Miley probál felnöni a korral és lehet hogy meglepö de mostanába ez a divat..és akk mivan ha elvesztette a szüzességét???Egyáltalán mi közünk van hozzá?Ha neki igy jo akk tegye,elöször engem is zavart Miley új kinézete de rájöttem hogy azaz ö élete majd ö dönt és ha ugytartja kedve hogy ilyen marad nekünk bele kell törödnünk.Demi ehhez a cikkhez viszont szörnyü példa sztem vagy nem ismered Demit vagy ennyire utálod hogy egy tetoválás miatt hivod hazudozonak..
Szerintem igazad van !!
2010. október 14. 21:11
|
|
JaneLoverúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.09.26. Hozzászólás: 52 Csatolások: 0 Azonosító: 135233 offline
|
A sok kislány mind védi az olyan sztárokat, akik berögzültek az elméjükbe. Ez mind a Disney találta ki úgy, hogy ennyi istenítsétek őket. Walt Disney forog a sírjába.
2010. október 15. 04:01
|
|
DomciccDekker's bitch |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.23. Hozzászólás: 3553 Csatolások: 5834 Azonosító: 123419 offline
|
Idézet (gbotiii666 @ 2010.10.14. 15:45)
Ami Mileyt illeti, szegény lány az utóbbi időben úgyszintén nehéz dolgokon ment keresztül. Főleg, hogy a paparazzik nem hagyják élni. Ennyi.
Milyen nehéz dolgokon? Ezt most komolyan kérdezem, mert nem igazán ismerem Miley háttérsztoriját, azon kívül, hogy kivel jár épp, akar-e házasodni vagy sem, vagy milyen színű a haja, mert mindennap kikerül róla egy ilyen cikk.
A paparazzik rengeteg embert nem hagynak élni, vannak, akikről naponta készülnek fotók, mégsem fordulnak ki emiatt magukból (vagy az imázsból, amiben éltek), ez nem ok erre. Max arra, hogy kiabáljon egy kicsit és ezzel megint címlapon legyen. Miley-nak tudnia kellett volna, amikor beszállt a sztárság felé vezető vonatba, hogy ha híres lesz, lesifotósok hada kergeti majd. Számomra alap, hogy mielőtt aláírok egy szerződést, átgondolom a következményeket.
2010. október 15. 14:33
|
|
clauhh33 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.22. Hozzászólás: 564 Csatolások: 0 Azonosító: 125625 offline
|
ez sztem hülyeség... Miley télleg megváltozott de azért mert nem akarta azt h mindenki kislányként tekintsen rá. és amelyik gyereknek ez nem teccik az hallgassa azokat a számokat amikben még Miley "jokislány" volt.
Demi Lovato pedig lehet h megváltoztatta a döntését arrol h nem akar tetoválást. vagy egy olyan dolog érte ami nagy nyomot hagyott benne, ezért csináltatta ezt magára. vagy nem állando hanem le fog kopni.xD
Miley-tól pedig várhato volt h nem fog házasságik várni, ha azt mondta ha nem, és télleg volt tisztasággyűrűje, de lehet h nem birta kivárni. ez télleg elég nehéz. de ez nem feltétlenül hazugság. ez olyan mintha apád azt mondaná h lehuzza a wc-t csak közbe a kávéfőző megfőzte a kávét és elfelejtette lehuzni a wc-t.
persze nem azt mondom h miley elfelejtette a gyürüjét, hanem megváltoztatta a döntését, és lássuk be h miley nem fog egy hamar megházasodni...
Demi
Demi Lovato pedig lehet h megváltoztatta a döntését arrol h nem akar tetoválást. vagy egy olyan dolog érte ami nagy nyomot hagyott benne, ezért csináltatta ezt magára. vagy nem állando hanem le fog kopni.xD
Miley-tól pedig várhato volt h nem fog házasságik várni, ha azt mondta ha nem, és télleg volt tisztasággyűrűje, de lehet h nem birta kivárni. ez télleg elég nehéz. de ez nem feltétlenül hazugság. ez olyan mintha apád azt mondaná h lehuzza a wc-t csak közbe a kávéfőző megfőzte a kávét és elfelejtette lehuzni a wc-t.
persze nem azt mondom h miley elfelejtette a gyürüjét, hanem megváltoztatta a döntését, és lássuk be h miley nem fog egy hamar megházasodni...
Demi
2010. október 15. 20:18
|
|
Barbygirl95'M'aime pour qui je suis..." :) |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.08. Hozzászólás: 2041 Csatolások: 2421 Azonosító: 130850 offline
|
Idézet (Dancsy @ 2010.10.13. 21:51)
Ha vetsz egy pillantást az én kedvenceimre, meg fogod látni, hogy szeretem Selenát is, Miley-t is meg Demivel sincs semmi bajom. Nem a 'Disney' névvel van bajom, meg nem a sztárjaival, hanem a reklámozási módszereikkel. Csak már irritál, hogy mindenhol őket nyomják, és ezután már az ember megunja egy kicsit.
Ebben a cikkben sem volt szó mocskolódásról, és nem is volt elfogult, hanem a valódi állapotot írta le. Persze vannak kivételek is, de hát az erősíti a szabályt.
Ebben a cikkben sem volt szó mocskolódásról, és nem is volt elfogult, hanem a valódi állapotot írta le. Persze vannak kivételek is, de hát az erősíti a szabályt.
Egyébként abban igazad van, hogy van kivétel, mert van!! És ebben van mocskolódás, mert "véletlenül" más sztárt is írhatott volna, akik körül több botrány van! Miley-nak tényleg sok volt, egy időre én is meglepve, hogy miket művel, most próbál újra a régi lenni...de ez most mind1!!
De pont Demi mikor róla botrányt én még nem igazán hallottam, sőt...!!
Szóval legközelebb a "botrány hírességekre" kellene esni a választásnak és nem az olyanokra akik a normálisabbak közé tartoznak!!
2010. október 15. 20:36
|
|
Barbygirl95'M'aime pour qui je suis..." :) |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.08. Hozzászólás: 2041 Csatolások: 2421 Azonosító: 130850 offline
|
Idézet (Jelena @ 2010.10.14. 19:36)
kateblock
egyetértek
egyetértek
Azzal senki sem vitatkozott, hogy ő írta!
És, hogy mit kellett volna választania?? Ott van egy halom olyan sztár, aki szinte csak a botrányairól "híres", de inkább hírhedtnek mondanám! De ezt már írtam az előbb is!! Ilyeneket kellene választani és nem olyat, mint pl Demi!!!
A magánéletes résszel egyet értek, és igen gyerekek példaképei, ezért nincsenek (Mileynak, nem voltak) botrányaik!! És vajon Demi miért olyan helyre csináltatott tetkót ahol nem látni /kivéve strandon/?? Mert nem akarta, hogy megtudják, hogy neki van...de a paparazziknak minden sikerül! És amint már én is és más is írta, ha valaki csináltat azok után egy tetoválást, hogy ő azt mondta, nem fog, és olyan helyre csináltatja ahol nem látják (aminek amúgy semmi értelme nincs) valószínű, hogy érzelmi okok miatt csináltatta!!
Szóval nem kellene őt hazugnak nevezni!!
2010. október 15. 20:49
Idézet (Barbygirl95 @ 2010.10.15. 20:36)
Azzal senki sem vitatkozott, hogy ő írta!
És, hogy mit kellett volna választania?? Ott van egy halom olyan sztár, aki szinte csak a botrányairól "híres", de inkább hírhedtnek mondanám! De ezt már írtam az előbb is!! Ilyeneket kellene választani és nem olyat, mint pl Demi!!!
A magánéletes résszel egyet értek, és igen gyerekek példaképei, ezért nincsenek (Mileynak, nem voltak) botrányaik!! És vajon Demi miért olyan helyre csináltatott tetkót ahol nem látni /kivéve strandon/?? Mert nem akarta, hogy megtudják, hogy neki van...de a paparazziknak minden sikerül! És amint már én is és más is írta, ha valaki csináltat azok után egy tetoválást, hogy ő azt mondta, nem fog, és olyan helyre csináltatja ahol nem látják (aminek amúgy semmi értelme nincs) valószínű, hogy érzelmi okok miatt csináltatta!!

Valóban, választhatta volna Justin Biebert is, Robert Pattinsont, Kristen Stewartot vagy Zac Efront, velük is tele van az újságos stand az biztos. Szerintem teljesen mindegy kit emel ki, a lényeg ugyanaz. Egyszer ezt mondanak egyszer meg nem. Én egy vagyok azok közül aki fent említett okok miatt (is) kerüli a magyar médiát de ennek ellenére is tudok dolgokról mert hallom hogy ki miről beszél mikor vásárolok a boltban vagy veszek újságot az újságosnál és ha van 2 ember akinek a nevét állandóan hallom, mindenféle pletykákkal összekapcsolva az Miley és Bieber. Talán a cikk szerzőjének már elege van abból hogy semmi másról nem lehet olvasni.
(Nekem is, de én nem olvasom el
2010. október 16. 11:14
|
|
csenii |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.09.03. Hozzászólás: 504 Csatolások: 43 Azonosító: 134262 offline
|
ez icsit túlzás ez a cikk sztem.
1 felhasználónak tetszik:
Barbygirl95
2010. október 16. 20:23
A Demi-s dolog sztem hülyeség egyszerűen meggondolta magát.
viszont miley egszerűen egy .....!
Ennyi!
viszont miley egszerűen egy .....!
Ennyi!
2010. október 16. 20:31
|
|
xxangi20xx☆StarDust☆ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.02. Hozzászólás: 1890 Csatolások: 247 Azonosító: 124044 offline
|
Szeretem az ilyen polgárpukkasztó cikkeket. Jót nevetgélek néhány hozzászóláson. Egyébként igaz, néhány sztárnak még azt sem lehet elhinni, amit kérdeznek.
2010. október 19. 20:23
|
|
Glambert95visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.27. Hozzászólás: 217 Csatolások: 2 Azonosító: 134035 offline
|
az baj h nekik minden az ölükbe hullott és nem tudnak normálisan élni
meg az emberek is a tökéletességet várnak el tőlük ahelkyett h tisztábban lennének azzal h ők is csak emberek
nem kell minden szavukat szentírásnak venni
meg az emberek is a tökéletességet várnak el tőlük ahelkyett h tisztábban lennének azzal h ők is csak emberek
nem kell minden szavukat szentírásnak venni
2010. október 19. 20:24
|
|
Glambert95visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.27. Hozzászólás: 217 Csatolások: 2 Azonosító: 134035 offline
|
am bocs a helyesírási hibák miatt
2010. október 20. 19:45
|
|
Beaaaúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.23. Hozzászólás: 42 Csatolások: 0 Azonosító: 127904 offline
|
ejsze te nem szoktad meggondolni magad valamilyen ugyekben??!
ugyan azt csinalta Demi is, biztos meggondolta magat. es varatott magara egy tetkot.
ha neki tetszik, akkor az a lenyeg es elfogadjuk es mi is orulunk nekii.
ugyan azt csinalta Demi is, biztos meggondolta magat. es varatott magara egy tetkot.
ha neki tetszik, akkor az a lenyeg es elfogadjuk es mi is orulunk nekii.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.
Véget ér a Waverly hely: Az új varázslók
Véget ér a Waverly hely: Az új varázslók
Selena Gomez azonban visszatér.