Starity

Mennyit ér a sztárok szava? Hihetünk nekik?

11 oldal 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2010. október 14. 19:11 #161
- törölt felhasználó -    
mileyselenademi: A Mileys ügy volt az újságban, de nem tudni hogy igaz-e . Nem a cikk szerkesztőjét kell hibáztatni!
2010. október 14. 19:36 #162
Jelena
Jelena
visszatérő vendég

Státusz"Nem lehetsz öreg és bölcs, anélkül,hogy ne lettél volna fiatal és őrült!!!!!!!"
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 191
Csatolások: 11
Azonosító: 133309
kateblock

"Ezzel megkérdőjelezitek a moderátorok munkáját. Azért fogadták el a cikket mert úgy ítélték meg hogy kint a helye. Már nem azért mondom, de más cikkeket említve mintpl 'Justin Biebernek néztek egy nőt' értékű hír is kikerül, mert van hozzá egy sztár csatolva. Ide is van csatolva. Akár tetszik akár nem ez van. Arról persze nem is beszélve hogy ő legalább leült és megírta a cikket, van aki csak bemásolja valahonnan aztán kész. Igen értelmes beszélgetést lehetne itt folytatni mert nagyon jó a téma amit felvetett. Hogy miért Disney sztárokat választott ki? Miért mit válasszon? Ha egyszer velük van tele a média. Csak felemlegetett pár nevet, ez lehetett volna Justin Bieber vagy Robert Pattinson is nem mindegy? Jó példákat emelt ki de bőven lehetne még kit csatolni a témához, bőven."

egyetértek
szüzességi vagy a tetoválás téma magánügy mindenkinek és persze a véleménye mindenkinek változik ahogy érettebb lesz, de azt azért ne felejtsük el hogy emberek/gyerekek millió választanak példaképet maguknak és azért fontos is lenne hogy jó példát mutassanak!
2010. október 14. 20:51 #163
klara05
klara05
új tag
Hozzászólás: 84
Csatolások: 304
Azonosító: 131565
Idézet (eszti222 @ 2010.10.14. 14:55)
Ez most kom?sleep.gif Az oké hogy elmondtad ezeket a példákat..de könnyü 2 disney sztárt fikázni és igen általában öket szokták..Mindenki kivan akadva Mileyn ö csak megváltozott,igaz hogy a megváltozás kicsit sok volt de láttam már csajt 18 évesen durvább kinézettel.De Demi hogy jön ide? nem akart tetoválást..most meg akar..csak megváltozott a véleménye nem kell azonnal azt mondani h hazudott.Mindaketten nagyon sokat tettek az emberekért most képzeljétek el ha ök nem lennének nem lenne Hannah meg se Sonny se stb nem halgathatnátok öket nap mint nap és most nem lenne miröl szoljon a cikk..Minden ember sokat változtatt a véleményén azér nem kell lehurrogni vagy esetleg megbántani.Miley probál felnöni a korral és lehet hogy meglepö de mostanába ez a divat..és akk mivan ha elvesztette a szüzességét???Egyáltalán mi közünk van hozzá?Ha neki igy jo akk tegye,elöször engem is zavart Miley új kinézete de rájöttem hogy azaz ö élete majd ö dönt és ha ugytartja kedve hogy ilyen marad nekünk bele kell törödnünk.Demi ehhez a cikkhez viszont szörnyü példa sztem vagy nem ismered Demit vagy ennyire utálod hogy egy tetoválás miatt hivod hazudozonak..

Szerintem igazad van !! biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif thumbsup.gif rolleyes.gif
2010. október 14. 21:11 #164
JaneLover
JaneLover
új tag
Hozzászólás: 52
Csatolások: 0
Azonosító: 135233
A sok kislány mind védi az olyan sztárokat, akik berögzültek az elméjükbe. Ez mind a Disney találta ki úgy, hogy ennyi istenítsétek őket. Walt Disney forog a sírjába.
2010. október 14. 21:12 #165
JaneLover
JaneLover
új tag
Hozzászólás: 52
Azonosító: 135233
Amúgy pedig. Minek nyilatkozik erről, ha mindez magányügy, hmmm?
2010. október 15. 04:01 #166
Domcicc
Domcicc
Dekker's bitch

StátuszAnglia :3
Hozzászólás: 3553
Csatolások: 5834
Azonosító: 123419
Idézet (gbotiii666 @ 2010.10.14. 15:45)
Ami Mileyt illeti, szegény lány az utóbbi időben úgyszintén nehéz dolgokon ment keresztül. Főleg, hogy a paparazzik nem hagyják élni. Ennyi.

Milyen nehéz dolgokon? Ezt most komolyan kérdezem, mert nem igazán ismerem Miley háttérsztoriját, azon kívül, hogy kivel jár épp, akar-e házasodni vagy sem, vagy milyen színű a haja, mert mindennap kikerül róla egy ilyen cikk.

A paparazzik rengeteg embert nem hagynak élni, vannak, akikről naponta készülnek fotók, mégsem fordulnak ki emiatt magukból (vagy az imázsból, amiben éltek), ez nem ok erre. Max arra, hogy kiabáljon egy kicsit és ezzel megint címlapon legyen. Miley-nak tudnia kellett volna, amikor beszállt a sztárság felé vezető vonatba, hogy ha híres lesz, lesifotósok hada kergeti majd. Számomra alap, hogy mielőtt aláírok egy szerződést, átgondolom a következményeket.
2010. október 15. 14:33 #167
clauhh33
clauhh33

Státuszfuck off . !
Hozzászólás: 564
Azonosító: 125625
ez sztem hülyeség... Miley télleg megváltozott de azért mert nem akarta azt h mindenki kislányként tekintsen rá. és amelyik gyereknek ez nem teccik az hallgassa azokat a számokat amikben még Miley "jokislány" volt.

Demi Lovato pedig lehet h megváltoztatta a döntését arrol h nem akar tetoválást. vagy egy olyan dolog érte ami nagy nyomot hagyott benne, ezért csináltatta ezt magára. vagy nem állando hanem le fog kopni.xD

Miley-tól pedig várhato volt h nem fog házasságik várni, ha azt mondta ha nem, és télleg volt tisztasággyűrűje, de lehet h nem birta kivárni. ez télleg elég nehéz. de ez nem feltétlenül hazugság. ez olyan mintha apád azt mondaná h lehuzza a wc-t csak közbe a kávéfőző megfőzte a kávét és elfelejtette lehuzni a wc-t.

persze nem azt mondom h miley elfelejtette a gyürüjét, hanem megváltoztatta a döntését, és lássuk be h miley nem fog egy hamar megházasodni...
Demi
2010. október 15. 20:18 #168
Barbygirl95
Barbygirl95
'M'aime pour qui je suis..." :)
Hozzászólás: 2041
Csatolások: 2421
Azonosító: 130850
Idézet (Dancsy @ 2010.10.13. 21:51)
Ha vetsz egy pillantást az én kedvenceimre, meg fogod látni, hogy szeretem Selenát is, Miley-t is meg Demivel sincs semmi bajom. Nem a 'Disney' névvel van bajom, meg nem a sztárjaival, hanem a reklámozási módszereikkel. Csak már irritál, hogy mindenhol őket nyomják, és ezután már az ember megunja egy kicsit.
Ebben a cikkben sem volt szó mocskolódásról, és nem is volt elfogult, hanem a valódi állapotot írta le. Persze vannak kivételek is, de hát az erősíti a szabályt. wink.gif

Egyébként abban igazad van, hogy van kivétel, mert van!! És ebben van mocskolódás, mert "véletlenül" más sztárt is írhatott volna, akik körül több botrány van! Miley-nak tényleg sok volt, egy időre én is meglepve, hogy miket művel, most próbál újra a régi lenni...de ez most mind1!!
De pont Demi mikor róla botrányt én még nem igazán hallottam, sőt...!!
Szóval legközelebb a "botrány hírességekre" kellene esni a választásnak és nem az olyanokra akik a normálisabbak közé tartoznak!!
2010. október 15. 20:36 #169
Barbygirl95
Barbygirl95
'M'aime pour qui je suis..." :)
Hozzászólás: 2041
Csatolások: 2421
Azonosító: 130850
Idézet (Jelena @ 2010.10.14. 19:36)
kateblock 

"Ezzel megkérdőjelezitek a moderátorok munkáját. Azért fogadták el a cikket mert úgy ítélték meg hogy kint a helye. Már nem azért mondom, de más cikkeket említve mintpl 'Justin Biebernek néztek egy nőt' értékű hír is kikerül, mert van hozzá egy sztár csatolva. Ide is van csatolva. Akár tetszik akár nem ez van. Arról persze nem is beszélve hogy ő legalább leült és megírta a cikket, van aki csak bemásolja valahonnan aztán kész. Igen értelmes beszélgetést lehetne itt folytatni mert nagyon jó a téma amit felvetett. Hogy miért Disney sztárokat választott ki? Miért mit válasszon? Ha egyszer velük van tele a média. Csak felemlegetett pár nevet, ez lehetett volna Justin Bieber vagy Robert Pattinson is nem mindegy? Jó példákat emelt ki de bőven lehetne még kit csatolni a témához, bőven."

egyetértek 
szüzességi vagy a tetoválás téma magánügy mindenkinek és persze a véleménye mindenkinek változik ahogy érettebb lesz, de azt azért ne felejtsük el hogy emberek/gyerekek millió választanak  példaképet maguknak és azért fontos is lenne hogy jó példát mutassanak!

Azzal senki sem vitatkozott, hogy ő írta!
És, hogy mit kellett volna választania?? Ott van egy halom olyan sztár, aki szinte csak a botrányairól "híres", de inkább hírhedtnek mondanám! De ezt már írtam az előbb is!! Ilyeneket kellene választani és nem olyat, mint pl Demi!!!
A magánéletes résszel egyet értek, és igen gyerekek példaképei, ezért nincsenek (Mileynak, nem voltak) botrányaik!! És vajon Demi miért olyan helyre csináltatott tetkót ahol nem látni /kivéve strandon/?? Mert nem akarta, hogy megtudják, hogy neki van...de a paparazziknak minden sikerül! És amint már én is és más is írta, ha valaki csináltat azok után egy tetoválást, hogy ő azt mondta, nem fog, és olyan helyre csináltatja ahol nem látják (aminek amúgy semmi értelme nincs) valószínű, hogy érzelmi okok miatt csináltatta!!
Szóval nem kellene őt hazugnak nevezni!! dry.gif mad.gif
2010. október 15. 20:49 #170
- törölt felhasználó -    
Idézet (Barbygirl95 @ 2010.10.15. 20:36)
Azzal senki sem vitatkozott, hogy ő írta! 
És, hogy mit kellett volna választania?? Ott van egy halom olyan sztár, aki szinte csak a botrányairól "híres", de inkább hírhedtnek mondanám! De ezt már írtam az előbb is!! Ilyeneket kellene választani és nem olyat, mint pl Demi!!!
A magánéletes résszel egyet értek, és igen gyerekek példaképei, ezért nincsenek (Mileynak, nem voltak) botrányaik!! És vajon Demi miért olyan helyre csináltatott tetkót ahol nem látni /kivéve strandon/?? Mert nem akarta, hogy megtudják, hogy neki van...de a paparazziknak minden sikerül! És amint már én is és más is írta, ha valaki csináltat azok után egy tetoválást, hogy ő azt mondta, nem fog, és olyan helyre csináltatja ahol nem látják (aminek amúgy semmi értelme nincs) valószínű, hogy érzelmi okok miatt csináltatta!!
Szóval nem kellene őt hazugnak nevezni!!  dry.gif  mad.gif

Valóban, választhatta volna Justin Biebert is, Robert Pattinsont, Kristen Stewartot vagy Zac Efront, velük is tele van az újságos stand az biztos. Szerintem teljesen mindegy kit emel ki, a lényeg ugyanaz. Egyszer ezt mondanak egyszer meg nem. Én egy vagyok azok közül aki fent említett okok miatt (is) kerüli a magyar médiát de ennek ellenére is tudok dolgokról mert hallom hogy ki miről beszél mikor vásárolok a boltban vagy veszek újságot az újságosnál és ha van 2 ember akinek a nevét állandóan hallom, mindenféle pletykákkal összekapcsolva az Miley és Bieber. Talán a cikk szerzőjének már elege van abból hogy semmi másról nem lehet olvasni.
(Nekem is, de én nem olvasom el _nevet.gif és annak ellenére is tudom pedig hidegen hagy biggrin.gif )
2010. október 16. 11:14 #171
csenii
csenii

StátuszRob fascinating ♥Csaba frantic ♥they the best ones ♥. ...best ♥
Hozzászólás: 504
Csatolások: 43
Azonosító: 134262
ez icsit túlzás ez a cikk sztem.
1 felhasználónak tetszik: Barbygirl95
2010. október 16. 20:23 #172
- törölt felhasználó -    
A Demi-s dolog sztem hülyeség egyszerűen meggondolta magát.
viszont miley egszerűen egy .....!
Ennyi!
2010. október 16. 20:31 #173
xxangi20xx
xxangi20xx
☆StarDust☆

StátuszI lost my mind long ago... down that yellow brick road...
Hozzászólás: 1890
Csatolások: 247
Azonosító: 124044
Szeretem az ilyen polgárpukkasztó cikkeket. Jót nevetgélek néhány hozzászóláson. Egyébként igaz, néhány sztárnak még azt sem lehet elhinni, amit kérdeznek.
2010. október 17. 16:23 #174
- törölt felhasználó -    
????????
2010. október 17. 19:42 #175
Amanda6
Amanda6
új tag
Hozzászólás: 81
Azonosító: 135821
Szerintem ez egy kicsit furcsa!...._.
2010. október 18. 17:50 #176
DemSel
DemSel
visszatérő vendég

Státuszhola gente!
Hozzászólás: 167
Csatolások: 3
Azonosító: 125857
a demis dolog hülyeség meggondólta magát és mileyra nem tudok mit mondani.
2010. október 19. 18:08 #177
thunderbi
thunderbi
visszatérő vendég

StátuszI wanna boy that taste like whiskey and cigarettes!
Hozzászólás: 163
Csatolások: 33
Azonosító: 133997
szerintem eleve hülye ember aki a "sztárokat"követi!aki minden fas*ságot elhisz nekik az ne csodálkozzon ha csalódnia kell bennük!!
2010. október 19. 20:23 #178
Glambert95
Glambert95
visszatérő vendég

StátuszKPOP ♥♥
Hozzászólás: 217
Csatolások: 2
Azonosító: 134035
az baj h nekik minden az ölükbe hullott és nem tudnak normálisan élni
meg az emberek is a tökéletességet várnak el tőlük ahelkyett h tisztábban lennének azzal h ők is csak emberek
nem kell minden szavukat szentírásnak venni
2010. október 19. 20:24 #179
Glambert95
Glambert95
visszatérő vendég

StátuszKPOP ♥♥
Hozzászólás: 217
Csatolások: 2
Azonosító: 134035
am bocs a helyesírási hibák miatt
2010. október 20. 19:45 #180
Beaaa
Beaaa
új tag

Státuszyou know my name, not my story!
Hozzászólás: 42
Azonosító: 127904
ejsze te nem szoktad meggondolni magad valamilyen ugyekben??!
ugyan azt csinalta Demi is, biztos meggondolta magat. es varatott magara egy tetkot.
ha neki tetszik, akkor az a lenyeg es elfogadjuk es mi is orulunk nekii.smileeee.gif
11 oldal 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!

Kapcsolódó sztárok